mazylia:)
2008 06 28, 20:57
kokie jusu mazyliams tinka pampersai nes maniskiai tai tik "pampers"kitokie bere o kaip jusu?
bimkutele
2008 06 28, 21:35
mano taip pat tik PAMPERS

nuo HUGIES pabere,BAMBO kieti,nespeji keisti ir slapiu pavirsiumi,MAXIMOS panasus i bambo
mylimuke
2008 06 28, 22:04
Temu apie sauskelnes jau yra.
Visi tinka mums. Jokio skirtumo.
VI-VA-VI
2008 06 29, 17:03
QUOTE(mazylia:) @ 2008 06 28, 20:57)
kokie jusu mazyliams tinka pampersai nes maniskiai tai tik "pampers"kitokie bere o kaip jusu?
iki 3 menesiu mes nuodojom Pampers
o po to HAPPY ir jai gerai ir tinka
O maniski kaip tik nuo "Pampers" sauskelniu beria.Naudojam tik "Huggies"...
Mes naudojam Huggies ir nei beria, ir gerai sugeria
Eliuk@s
2008 06 29, 20:37
QUOTE(Jagrus @ 2008 06 28, 22:55)
Visi tinka mums. Jokio skirtumo.
Ir mums.
Kristele
2008 06 29, 21:45
Nuo gimimo naudojam "Pampers"

Kitokių net nebandėm
iskart naudojom Pampers, po to bandem Huggies ir Happy,tai tie man nepatiko,nes labai kieti ir krastai blogai susieina,tai bega per sonus

tai gryzom prie pampersu
Naudojam -pampers,huggies ir maximos sauskelnes.Ir mums jie tinka.
baggyra
2008 07 02, 11:19
bandem pampers ir huggies, abeji tinka, bet huggies man kazkaip labiau patinka
Drezulka
2008 07 02, 17:00
Mums visi tinka, bet patinka Pampers ir Happy
epopėja
2008 07 02, 18:11
pradejom nuo pampers, bet pradejo stipriai susti uzpakaliukas. nepadejo nei tepaliukai, nei oro vonios. issigelbejimas buvo- huggies.
Balandiene
2008 07 02, 21:41
As cia JAV naudoju tokius Seventh Generation. Jie tokie rudi, be chlorkalkiu, kol kas jie labai tinka. Kitus panaudojau kelias dienas, is karto isberimas gavosi. Sitie yra brangesni uz pampersius ir kt., bet naturalesni. Nezinau ar ju Lietuvoje buna.
neringasaud
2008 07 03, 12:54
Sūnui dedam tik Pampers sauskelnes, nuo pat gimimo jokių bėdų, tai ir nenorim eksperimentuoti
medute_bitute
2008 07 03, 13:41
mano mergytei geriausi happy
Mes pradėjom nuo pampers, pabandėm libero, bet labiausia patiko huggies.
Bandem kokia 5-7 rusiu, visi tinka
MonaLina
2008 07 04, 13:43
Pradėjom nuo Huggies Newborn, tikrai super: minkšti, patogūs, jokių bėrimų, šutimų ar pan.
Dabar naudojam Huggies Premium (nes Classic kažkokie neteisingi pasirodė)
Laumėnė
2008 07 06, 14:48
QUOTE(Rhetta @ 2008 06 29, 19:48)
O maniski kaip tik nuo "Pampers" sauskelniu beria.Naudojam tik "Huggies"...

QUOTE(Linnuxx @ 2008 07 04, 13:43)
Pradėjom nuo Huggies Newborn, tikrai super: minkšti, patogūs, jokių bėrimų, šutimų ar pan.
Dabar naudojam Huggies Premium (nes Classic kažkokie neteisingi pasirodė)

ir mes tokius naudojam
Pampers Newborn tiko, o va didesnio dydžio pradėjo perti užpakaliuką. Kai tik juos pakeitėm į Huggies viskas susitvarkė
dangausvaivorykste
2008 07 06, 15:00
Na mano dickis jau be pampersubet kai buvo maziuks dedavau visada pampers kol drauge pasiule panaudoti happy tad zinokite likau labai patenkinta ir naudojau tik happy kol ju nebereikejo,,,,tad as tik uz happy----kita augindama rinksiuos juos
sayonara2
2008 07 06, 22:23
naudojam ir pampers ir huggies,bet

uz huggies,nes jie turi gumytes,ko neturi pampers
QUOTE(SIMPL @ 2008 07 03, 22:16)
Bandem kokia 5-7 rusiu, visi tinka

bet labiausiai patinka Huggies..
jurgaMac
2008 07 07, 17:16
man labiausiai hugies patinka. bet pareinam prie naturaliu
Nuo gimimo naudojam Pampers, kai tiko new born, tai užpakaliukui buvo viskas gerai, kai tik perėjom prie didesnių, tai beriu šikniuką, niekas nepadeda

gal žinote kur rasti bimbo ( ne bambo

) firmos naturalias sauskelnes, žurnaluose reklamuoja, bet pirkti nematau...
nakvisa
2008 07 09, 17:38
mum pampers baby dry tai nelabai tiko,o pampers new baby tai liux...

kitu dar nebandem,bijau experimentuoti...
Murkyte20
2008 07 10, 21:14
sveikutes, mum tiko visi kiek bandem, bet labiausiai patiko pampers
Mes naudojams Huggies

. O pirmasis usnus uzaugo su Pampers...
Visiem vaikuciams linkim sveikos uzpaliuku odeles!!!!
wwitalija
2008 07 12, 11:22
Na ir temos pavadinimas parašytas

. Mes išbandėm Huggies, Bambo, bet labiausiai tai Pampers tinka ir patinka!
Mums tiko visi kokius bandeme

, bet apsistojome ties "Pampers"
nezinia
2008 07 14, 13:37
Naudojom pampers, hagies, lenkisku Dada ir happy. Labiausiai tiko haggies, is ju geriausi haggies premium.
Elentari
2008 07 16, 10:04
Bandžiau keletą rūšių, bet kaip pradėdau su Huggies Newborn, tai ir toliau naudojam, labiausiai tinka, minkšti, patogūs, neberia, nešunta, (bet tik Huggies Premium, o ne Classic) jau net 4 dydį pradėjom, nors dar net 4 mėnesių nėra, šitoks vaiko augimas

,
calibra
2008 07 18, 16:19
Pradžioj naudojom Pampers New Baby, nr. 1. Labai geri buvo. Po to - pampers nr.2, pradejo berti užpakaliuką. Pabandėm Libero - irgi visai nieko. Po to kažkas padovanojo Huggies Premium, taip ties šitais ir apsistojom

. Labiausiai tiko ir patiko. Be to , kiekvieną kartą keisdama sauskelnes ištepu užpakaliuką Sudocrem ir viskas tvarkoj. O jei kokia raukšlytė paraudo, labai padeda AVENT Liquid Talc.
Naudojame Libero, Hugis, Bambo (Pirkom rimi, bet dabar lig ir dingo

) Forume perskaiciau kad visai neko Maximos sauskelnes, pabandem, tiko, pigei ir gerai.
calibra
2008 07 18, 17:10
Kažin ar tos maximos sauskelnės pigesnės. Aš kažkada žiūrėjau, kad ten gaunasi panaši kaina kaip Huggies ir Pampers.
cavalli
2008 07 18, 19:28
Mes naudojam Pampers

Kitokiu net nebandem. Dovanu negavom, o patys neeksperimentuojam

Pampers tiko, tai juos ir naudojam

Su pirmu vaiku, bandem kitokiu firmu, buvom dovanu gave, bet ne vieni netiko
eziuole
2008 07 19, 11:25

mes tai naudojam maximos, nuo pampers bere.

nors daug kas sake kad prasti mx taciau as kitos nuomones.mums tiko
Padukele*
2008 07 19, 11:36
sveiki pirmasisi uzaugo su pampers buvau pakeitus i libero bet...

viena kart padaro sisia ir jau gali keist nes visas taip isipucia kad....

dukrytej dedu tik pampers dar kitokiu nemeginom bet mum tinka ir patinka tai ir naudosim tik juos o del AVENT SKYSTO TALKO TAI JIS SUPERINIS

didziajam kai tik pradedavo sust tai tik uztepei po keliu valandu jau ir sveikas

isbandykit mamytes tikrai geras dalykas dabar esu nupirkus ir mazajei bet dar neteko pamegint jos odele super
Zuikis-Puikiss
2008 07 19, 14:17
maniskiui nuo gimimo pirkom pampers vienu momentu bandem huggies bet tai buvo tik menesi ir grizom prie pampers
pumpica
2008 07 19, 19:55
Naudojam maximos, man jie

ir niekada nieks neprabego, ir neberia, ir uzpakaly gumyte yra, super

ir kaina gera. Tikrai nenusileidzia kokybe Pampersam, o kaina mazesne.
ausryteDi
2008 07 19, 22:21
Mums tai pampers netiko

tai naudojam bambo, dauguma giriat hugies tai reikes ir mums isbandyti, nes jie patogesni atrodo uz bambo
o aš tai naudoju "pampers", puikiai tinka, šikniukas niekad nerausdavo, bet vistiek dabar prisiskaičiau apie tokių sauskelnių minusus tai bandau pereiti (bent iš dalies, kai namie esam) prie natūralių daugkartinio naudojimo sauskelnių.
http://www.vaikas.lt/seima/vaiko_gimimas/k..._vg_kud_s03.htm jeigu kam įdomu
Mes tai naudojom Pampers New born, tai tikrai patiko. O didesnes 2 numeris jau atrodo prastesnes. Reikes gal kitus pabandyti
QUOTE(calibra @ 2008 07 18, 18:10)
Kažin ar tos maximos sauskelnės pigesnės. Aš kažkada žiūrėjau, kad ten gaunasi panaši kaina kaip Huggies ir Pampers.
Is pradziu pirkau su akcija tai isejo po 50ct 1 vnt. Dabar paskaiciavau, apie 65ct A kiek iseina pampers?
Musu pirmieji buvo PAMPERS, bet mums

tai dabar tik HUGGIES perkam ir esam labai patenkinti
QUOTE(baggyra @ 2008 07 02, 09:19)
bandem pampers ir huggies, abeji tinka, bet huggies man kazkaip labiau patinka
mes irg taip pat darem, o huggies man labiau patinka, nes jie kazkokie plonesni lygtais pasirode nei pampers
dubcike
2008 07 26, 10:04
QUOTE(trr @ 2008 07 20, 14:39)
o aš tai naudoju "pampers", puikiai tinka, šikniukas niekad nerausdavo, bet vistiek dabar prisiskaičiau apie tokių sauskelnių minusus tai bandau pereiti (bent iš dalies, kai namie esam) prie natūralių daugkartinio naudojimo sauskelnių.
http://www.vaikas.lt/seima/vaiko_gimimas/k..._vg_kud_s03.htm jeigu kam įdomu

mes taip pat naudojam "pampers", bet kai tik namuose bunam tai isvis kuo maziau stengiuosi naudoti arba dedu naturalius daugkartinio naudojimo sauskelnes.Dar zadam palu pasisiuti arba tu sauskelniu pasiusiti,pirkt truputi brangoka.
Mūsiškei tiko tik ekologiškos Bambo sauskelnės, Ir Pampers ir Huggies sukelia alergiją, o su tom ir naktį 9 val išmiega nekeista ir nieko
indruška
2008 07 26, 21:48
QUOTE(Tija @ 2008 07 26, 11:27)
Mūsiškei tiko tik ekologiškos Bambo sauskelnės, Ir Pampers ir Huggies sukelia alergiją, o su tom ir naktį 9 val išmiega nekeista ir nieko
o mūsiškei visos tinka, tiek Bambo, tiek Pampers, tiek Huggies, tiek ir Libero, superinis užpakaliukas

, ir naktį mes sauskelnių nekeičiam
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.