QUOTE(Vyckaju @ 2008 06 28, 13:17)
gyvenkit kaip norit tik neklaidinkit zmoniu neteisingais teiginiais neturedamas apie tai zalio supratimo, pasidomekit ir suprasit kodel. idomu kodel 7 kartus brangiau. as jums sakiau realia kaina jeigu 15 aru*5=7500, o jusu savikaina sejant normalu seklu kieki jau butu 2100, o sejamaja savo turejot, be to pasigedau trasu+ sumokekit zmonems uz darba isnaikinkit piktzoles, paskaiciuokit savo sugaista laika, tai turesit gerus 3000 virsaus tik savikaina, o aiskinate apie kazkokius 7 kartus. Visi eitu uzdarbiauti jei toks pelningumas butu. antra mano savikaina butu zymiai didesne nes tai yra kuras ir kaip minejau visa iranga kurios neprinomuosi tai ir yra realus skirtumas antra pasikartosiu, kas dirba uz dyka??? neklaidinkit tautos. neturiu ka pridurti sioje temoje.
klaidinti nieko nesiruosiu, atvaziave pas mane buvo 2 firmos ir abidvi pasake kaina 10 uz kvadrata..(beje man atrodo tai be PVM kaina, bet bijau sumeluoti) as nusprendziau padaryti savaip - padariau -parasiau kas kiek man kainavo .. kur cia klaidinimas??? treshti reikia po pirmo pjovimo, kaip man isaishkino protingi zmones Zaliame centre - visos pretenzijos ten.. zole pirkau beje brangausia, paimciau rubustica butu dar 2gubai pygiau.. del kieko - jei reikes daugiau - pirksiu ir tikrai prizadu praneshti.. Be abejo sutaupiau ant darbu ir kitu imnoiu antkainiu, kas siaip ir sudaro dydziausia kainos dali.. Ir dziaugiosi, kad nebeturyte ka pridurti, kadangi manau jusu bendrai pamokantis pasisakymai niekam naudos nenesa, ir jus cia sau reklama bandot daryti..
Papildyta:QUOTE(Vyckaju @ 2008 06 28, 13:28)
galime ir atlikti pilna prieziura iskaitant ir pjovima istisus metus. jeigu atmetus pjovima keli patresimai, pavasarinis issukavimas, aeravimas, nupurskimas nuo pavasarinio pelesio ir piktzoliu sumoje butu nedideles islaidos, kurios duotu dideli pliusa.
paminetu atveju greiciau podirvio problemos nes jeigu zmones mano, kad 5 cm ant sutrypto pado imanoma uzauginti veja... Atsiranda ivairus plemai, geltonuoja ir t.t.
va ir esmine priezastis tos visos reklamos: prigasdinti zmogu, pakabinti ji ant kabliuko ir siurbti babkes ilgus metus.. pats uzsiimu tuo paciu tik kitoj sferoj
Papildyta:QUOTE(Nida0511 @ 2008 06 28, 13:30)
Mes irgi patys tvarkysim visa aplinka. Na ir kas kad nebus idealu, bet bus musu sukurta ir nekiekvienas gali sau leisti moketi po 15 t uz zolytes pasodinima.
Beje sode puse sklypo lyginom, purskem, sejom... viska pagal reikalaujamus standartus. Kita puse buvo darzas, po metu tik islyginom, nebuvo galimybiu ten daug skirti laiko. Dabar jau 4 metai, viskas susilygino, visur ta pati zole, visur is lauku pieniu, dobiliuku prisisejo...ir visai nuo to galvos neskauda... Uztat pievoje ir biciu yra, kas labai reikalinga sodui. O tos visos sportines vejos kiek prieziuros reikalauja...tai laistyk, tai ravek, tai ziurek jau ir ispliko...atsodinti reikia... Cia juk Lietuva, ne viskas tinka... O as asmeniskai neturiu tiek laiko, kad vien puoseleti idealia zolyte...
Na pieva ir veja yra skirtingi dalykai.. as asmenishkai isvis nieko nedaryciau, zmonai parodziau karta kad 1 kv.m. auka net 16 skirtingu augaliuku.. grazu gi.. Bet su zmona nepasiginciosi - pasake noriu vejos, mano reikalas mano mylimosios uzgaidas tenkinti

Pasirinkau ta zole (berods vadinasi Sport +, vokishka) pardavejos rekomendacija, pacia brangiausia

, bet esme tame kad pas mus 3 sunys, kurie laksto laukia, ir reikejo tripciojimui atsparios zoles, atseit sita labai gera, na ir dar kazkokiu navorotu, gerai perziemoja ir blablabla... visko neatsimenu - skubejau labai seti.. tikiuosi viskas bus gerai, kas belieka

siaip taip daryti nepatariu, seklos reiketu rinktis atsakingai