Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 9 dalis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
semkaa
4u.gif Nauji namai-namuciai nuo 2008 joniniu...
kuzka
QUOTE(semkaa @ 2008 06 25, 15:30)
4u.gif Nauji namai-namuciai nuo 2008 joniniu...
*

naujai pradedam nuo isimintinos datos thumbup.gif
Aušrytė
QUOTE(kuzka @ 2008 06 26, 00:14)
naujai pradedam nuo isimintinos datos  thumbup.gif
*

tai kad anos dar nepabaigėm schmoll.gif
semkaa
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 26, 09:04)
tai kad anos dar nepabaigėm  schmoll.gif

pabaigem, pabaigem lotuliukas.gif 8 dalis uzdaryta http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=588
dzhina
pasikartosiu cia... blush2.gif naujametine pasaka ne visa tik 166 ideta... doh.gif
semkaa
idejau RU Volsebnaja ptica is Arjlover i RU temele smile.gif
vėtrė
QUOTE(dzhina @ 2008 06 26, 10:20)
pasikartosiu cia... blush2.gif naujametine pasaka ne visa tik 166 ideta... doh.gif
*

Tuoj patikrinsiu, visas ar ne visas filmas smile.gif
Papildyta:
dzina, neklaidink žmonių, ką tik pasitikrinau www.filmukai.info, Naujametinė pasaka 166.89 MB rolleyes.gif
semkaa
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 26, 10:33)
Tuoj patikrinsiu, visas ar ne visas filmas  smile.gif
*

grizk atostogaut ! as irgi pradejau naujametine pasaka siustis doh.gif
turiu jau apie 47%
vėtrė
QUOTE(semkaa @ 2008 06 26, 10:37)
grizk atostogaut ! as irgi pradejau naujametine pasaka siustis  doh.gif
*

Tai, kad atostogausiu iki liepos galo, dar spėsiu biggrin.gif Gerai jau gerai, klausau pioneer.gif
semkaa
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 26, 10:37)
dzina, neklaidink žmonių, ką tik pasitikrinau www.filmukai.info, Naujametinė pasaka 166.89 MB  rolleyes.gif

Stop Stop.
jei kalbam apie sita http://www.2shared.com/file/3437196/628551..._LT_bypval.html

tai jis tikrai staiga pasibaigia, kur vasara sedi ant kalnelio ir knygele skaito. pabaigos su raidem nera. doh.gif reiskia toks ir ikeltas. reikia ieskot kitu saltiniu...
Papildyta:
166 MB (174.993.026 bytes)
vėtrė
QUOTE(dzhina @ 2008 06 26, 10:20)
naujametine pasaka ne visa tik 166 ideta... doh.gif
*

Nugnybti paskutiniai žodžiai, kur sako, kad žiemą kalnelius senelis lipdo, pasakas skaito, bet dėl tiek gal iš naujo filmo kelti neverta ax.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 06 26, 11:18)
  reikia ieskot kitu saltiniu...

*

parsisiunčiau iš www.filmukai.info, tai ir bus jums šaltinis, beje, raidžių ten irgi nėra, ką tik peržiūrėjau smile.gif
dzhina
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 26, 10:37)
Papildyta:
dzina, neklaidink žmonių, ką tik pasitikrinau www.filmukai.info, Naujametinė pasaka 166.89 MB  rolleyes.gif
*

as siunciausi is 2shared atsisiunte 166 lygiai ir pabaigos tikrai nera nes vaizdas sustoja tame paciame kadre, bandem kelis kartus ziureti...taip pat pabandziau atsisiusti is naujo is 2shared tai tie patys 166 atsisiunte... doh.gif
o is www.filmukai.info man neiseina atsisiusti, nes biski atsisiuncia ir nutruksta...
as tikrai specialiai nenoriu klaidinti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 26, 11:22)
Nugnybti paskutiniai žodžiai, kur sako, kad žiemą kalnelius senelis lipdo, pasakas skaito, bet dėl tiek gal iš naujo filmo kelti neverta  ax.gif
Papildyta:
parsisiunčiau iš www.filmukai.info, tai ir bus jums šaltinis, beje, raidžių ten irgi nėra, ką tik peržiūrėjau  smile.gif
*

aisku tada... ax.gif
aciu uz rupesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o man tai niekaip iki galo neatsisiuncia filmukai is www.filmukai.info... doh.gif
vėtrė
QUOTE(semkaa @ 2008 06 26, 11:18)
Stop Stop.
jei kalbam apie sita http://www.2shared.com/file/3437196/628551..._LT_bypval.html

tai jis tikrai staiga pasibaigia, kur vasara sedi ant kalnelio ir knygele skaito. pabaigos su raidem nera. doh.gif  reiskia toks ir ikeltas. reikia ieskot kitu saltiniu...
Papildyta:
166 MB (174.993.026 bytes)
*

Nu, gal aš durna, bet dabar kompe turiu 2 naujametines pasakas, vieną, kur 2Sharede, o kita, kur iš filmukai.info parsisiunčiau, abu filmukai baigiasi tais pačiais žodžiais, cituoju:
„Nuo to laiko girinis ir gyveno mokyklos kieme: kalnelius lipdo, čiuožyklą užpila, o vasarą apie mišką pasakoja ir knygeles skaito...“
Tik skirtumas tas, kad tame, kur iš filmukai info po šių žodžių šmėkšteli by pval Senosios animacijos užsklanda, jokių raidžių, reik manyt, kad filmas visas ax.gif
dzhina
QUOTE(vėtrė @ 2008 06 26, 11:49)
Nu, gal aš durna, bet dabar kompe turiu 2 naujametines pasakas, vieną, kur 2Sharede, o kita, kur iš filmukai.info parsisiunčiau, abu filmukai baigiasi tais pačiais žodžiais, cituoju:
„Nuo to laiko girinis ir gyveno mokyklos kieme: kalnelius lipdo, čiuožyklą užpila, o vasarą apie mišką pasakoja ir knygeles skaito...“
Tik skirtumas tas, kad tame, kur iš filmukai info po šių žodžių šmėkšteli  by pval Senosios animacijos užsklanda, jokių raidžių, reik manyt, kad filmas visas  ax.gif
*

Labai aciu uz rupesti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aušrytė
http://www.2shared.com/file/3499585/4ff1f63b/karusel19.html
Karusel 19
Aušrytė
QUOTE(semkaa @ 2008 06 26, 10:16)
pabaigem, pabaigem  lotuliukas.gif 8 dalis uzdaryta http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=588
*

tai aš ją ir pabaigiau tongue.gif
Aušrytė
priklyucheniya.volshebnogo.globusa.avi
o gal kas šitą turit?
Papildyta:
kažkada kažkas klausė apie filmuką, kur šuniukas šveitė keptuvę gimtadieniui, o katinas suėdė dešreles...ir šuniukassakė: "-o aš, laukiau laukiau, šveičiau šveičiau..." ir "Kalnų daina"? negi niekas neturit??? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
http://www.2shared.com/file/3500590/9dc4cdab/karusel20.html
Karusel 20
Edeva
4u.gif sveikos vis ieškau pingvinuko lolo lt bet nuo 4 serijos nuo pirmos iki trečios turiu blush2.gif kazi gal kuri turit 4u.gif
Barbadose
QUOTE(Edeva @ 2008 06 26, 15:45)
4u.gif sveikos vis ieškau pingvinuko lolo lt bet nuo 4 serijos nuo pirmos iki trečios turiu  blush2.gif kazi gal kuri turit  4u.gif
*

Kiek man žinoma, yra tik 3 dalys filmuko „Pingvinukas Lolo“ mirksiukas.gif
Aušrytė
http://www.2shared.com/file/3500687/18fdd710/karusel28.html
Karusel 28
Papildyta:
man irgi taip atrodo, kad tik 3...nesu girdėjus apie pratęsimą schmoll.gif
Aušrytė
http://www.2shared.com/file/3501222/2dcd04ac/karusel30.html
Karusel 30
Aušrytė
http://www.2shared.com/file/3501578/b5200f72/karusel31.html
Karusel 31
byne
Jetus, kaip ilgai krauna Stebuklingą paukštį doh.gif 850MB, o dar tik pusė pakrovė doh.gif
Aušrytė
http://www.2shared.com/file/3501786/d684ead4/karusel33.html
Karusel 33
viskas 4u.gif , daugiau karuselės neturiu. schmoll.gif
byne
Pagaliau
Stebuklingas paukštis lt
dzhina
QUOTE(byne @ 2008 06 26, 22:21)

ACIU labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aušrytė
QUOTE(byne @ 2008 06 26, 22:21)

ačiū, tau, byne 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gal dar ko turi LT...reto? ax.gif
Barbadose
QUOTE(byne @ 2008 06 26, 23:21)

Labai, labai, labai, labai, labai AČIŪ, Byne,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
byne
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 26, 22:42)
ačiū, tau, byne  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
gal dar ko turi LT...reto? ax.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif .

O kas tas reto g.gif , visko daug turiu ax.gif .
Kažką pamenu, lyg "Dėžutė su paslaptimi " prašė. Galiu įkelt rolleyes.gif
Aušrytė
QUOTE(byne @ 2008 06 27, 08:26)
Nėra už ką mirksiukas.gif .

O kas tas reto g.gif , visko daug turiu ax.gif .
Kažką pamenu, lyg "Dėžutė su paslaptimi " prašė. Galiu įkelt rolleyes.gif
*

gal ko dar nebuvo įkelta... rolleyes.gif , aš tai turiu tokių, bet jie RU... verysad.gif
Barbadose
QUOTE(Aušrytė @ 2008 06 27, 10:51)
gal ko dar nebuvo įkelta... rolleyes.gif , aš tai turiu tokių, bet jie RU... verysad.gif
*

Gal galėtum, Aušryte,kai turėsi laisvesnio laiko, įkelti tų rusiškų filmukų... blush2.gif 4u.gif

Labai ačiū ,Aušryte, už „Linksmąją karuselę“!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aušrytė
nu gal ir galėčiau... rolleyes.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nerko
gal kas turit filmuka apie raudonkepuraite?
zhemuoge
Gal kas nors turite filmuką apie meškiuką, kuris bijojo eit per tiltuką, bijojo to, kuris gyvena upelyje, t.y. savo atvaizdo. Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Ir dar patarimo paprašysiu, noriu savo mažiui multikus perrašyt į DVD kompaktą, kad per TV parodyčiau, ne per kompą. Noriu sugrūst daug .avi formatu (DVD grotuvas nuskaito), bet labai reiktų ir meniu pasidaryt (ta prasme, sukišt į Data DVD neišeina, nes rodo visus filmukus iš eilės) - su kokia programa patartumėt? 4u.gif
Atsiprašau, kad truputį ne į temą blush2.gif
byne
QUOTE(nerko @ 2008 06 27, 23:43)
gal kas turit filmuka apie raudonkepuraite?

turiu tik rusišką cool.gif

Dėžutė su paslaptimi

Ainuk, gal tu turi parsisiuntus lietuvišką Raudonkepuraitę? Kažkada seniai supervyras buvo įkėlęs, bet aš neparsisiunčiau, nes neturėjau galimybių unsure.gif
nerko
QUOTE(byne @ 2008 06 28, 09:37)
turiu tik rusišką cool.gif

Dėžutė su paslaptimi

Ainuk, gal tu turi parsisiuntus lietuvišką Raudonkepuraitę? Kažkada seniai supervyras buvo įkėlęs, bet aš neparsisiunčiau, nes neturėjau galimybių unsure.gif
*

labai labai aciu, tegu rusiskai mokinasi biggrin.gif
Aušrytė
dedu filmukus į RU temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Fioneta
Sveiki 4u.gif Labai aciu uz idomia teme ir tikrai mielus, senus filmukus 4u.gif
Noreciau paprasyt pagalbos, man neiseina atsisiust verysad.gif kaip paspaudziu ant nuorodos, man ismeta kad toks failas nebeegzistuoja, taciau irasius paraidziui per SEARCH man ismeta filmuka ar filmukus, priklausomai kiek ju ten yra, taciau vel paspaudus download arba tiesiogiai ant filmuko pavadinimo, velgi man ismeta, kad toks failas neegzistuoja blush2.gif
Gal kazka ne taip darau g.gif Gal galite man padeti blush2.gif
semkaa
QUOTE(Fioneta @ 2008 07 02, 09:33)
...velgi man ismeta, kad toks failas neegzistuoja  blush2.gif 

dabar tai veikia. gal laikini trikdziai. manau, kad kalbi apie 2shared.com saugykla.
p.s.
Siulau naudotis mano megstama programa USDownloader (parsisiusk is mano paraso). Instaliuoti nereikia-tik isarchyvuoji i pvz. c:\usd\ (issaugai keliu struktura) ir paleidi USDownloader.exe (ta su zaliu ratuku). Yra lietuviu kalba. programos nustatymuose pasitikrink ar nera apribotas siuntimosi greitis (irasyk 0 ). pasitikrink (ir pakeisk) i kokia vieta programa irasines parsiustus failus (c:\downloads\ ar dar kur nors ). 2shared.com, uploaded.to, megaupload.com tikrai eis. rapidshare.com tik "laimes valandomis"
paskaityk mygtuku reksmes ir daug suprasi. spaudi zalia rodykle [f9] ir juda smile.gif
gali perziuret- mano pasisakymuose jau buvo smile.gif
wilmusia
la,
o gal kuri turit Vyza, siaudelis ir burbulas?
aciu
Barbadose
Trys medkirčiai [LT]
QUOTE(ciaramashka @ 2008 07 02, 14:32)
la,
aciu
*

semkaa
QUOTE(ciaramashka @ 2008 07 02, 13:32)
la,
aciu

http://www.2shared.com/advsearch.jsp?start...p;x=47&y=10

issisaugok paieskos puslapio adresa smile.gif
byne
Aušryt, įkelsiu Aukštą kalną Lt. Dabar kėliau Raudonkepuraitę, bet užstrigo verysad.gif . Vėl reiks iš naujo doh.gif
Aušrytė
Gerai, lauksiu 4u.gif
wilmusia
QUOTE(semkaa @ 2008 07 03, 10:04)

Aciu mirksiukas.gif
byne
Aukštas kalnas
Riesk
Labu,
Gal zinote pavadinima to multiko kur baisa pabaisa ieško drambliuko.
Paieska ismeta tik du postus bet nejvienam pavadinimo ar linko...
Gal pagal pavadinima rasciau?.....
ax.gif
Smiglė
QUOTE(Riesk @ 2008 07 08, 17:54)
Labu,
Gal zinote pavadinima to multiko kur baisa pabaisa ieško drambliuko.
Paieska ismeta tik du postus bet nejvienam pavadinimo ar linko...
Gal pagal pavadinima rasciau?.....
ax.gif
*

Fantikas
va čia: http://www.2shared.com/file/2280818/d81c2c...LT_by_pval.html
Riesk
QUOTE(Smiglė @ 2008 07 08, 18:38)
Fantikas

Aciu aciu aciu!! clap.gif clap_1.gif clap.gif

showoff.gif
Barbadose
Labas visiems, mirksiukas.gif

Gal kas turite „Džiaugsmo dainelę“ ir galėtumėte įkelti 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.