Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: -Miegamieji-
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Avocetė
-Sena tema-

user posted image

diskusijas tęsiame čia 4u.gif
Giedrai
Dalbara,

torseras tai kaip ir tinka prie kambario, nes jis ganetinai neutralus. Bet ne mano skonio smile.gif O is pakabinamu, tai bent jau prie tapetu, mano manymu, labiausiai vidurinis tinka.
Saja
Truputį taisau nuorodą į seną temą 4u.gif:
-Sena tema-

Dalbara, man toršeras nelabai patinka, ta prasme, kad nieko labai blogo jame nėra, bet ir nieko labai gero irgi g.gif. O iš pakabinamų man labiausiai tinka rudas stačiakampis - jame mažiau tamsumo, negu rudame apvaliame, bet visgi yra ir rudumo, todėl dera su siena rolleyes.gif.
Avocetė
QUOTE(Saja @ 2008 06 16, 00:41)
Truputį taisau nuorodą į seną temą  4u.gif:
-Sena tema-

Dalbara, man toršeras nelabai patinka, ta prasme, kad nieko labai blogo jame nėra, bet ir nieko labai gero irgi  g.gif. O iš pakabinamų man labiausiai tinka rudas stačiakampis - jame mažiau tamsumo, negu rudame apvaliame, bet visgi yra ir rudumo, todėl dera su siena  rolleyes.gif.
*

Nu jo nuoroda neteisinga doh.gif

ačiū už patarimus 4u.gif
user posted image

manau reik ieškot rudų lempų nes va pvz čia kaip čiotkai atsišviečia bigsmile.gif bigsmile.gif tuo labaiau kad mano ir užuolaidos šviesios ir lovatiesė bus šampaninė vienspalvė ax.gif
Rimvyda
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 15, 15:12)
Prašau laukiu jūsų patarimo, nes šiandien pardėj prastėjau prie šitų šviestuvų pusvalandį ir neapsisprendžiau ar tinka jie į mano kambarį  unsure.gif
Imčiau toršerą ir lubinį lygiai tokie pat forma tik lubinis voso vos didesnis  unsure.gif

Prašau patarkit help.gif help.gif,

user posted image

user posted image

toršeras užsidega nuo lytėjimo, reguliuojasi šviesos stiprumas

ar tiktų pvz tokie?

user posted image

user posted image
user posted image
*

Na man prie tokio kambario labiau tokie provanso stiliaus tiktų g.gif Kažko romantiškesnio reikėtų biggrin.gif Pirmasis variantas arčiausiai man prie širdies jei visgi renkatės iš šių wub.gif
Avocetė
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 16, 14:27)
Na man prie tokio kambario labiau tokie provanso stiliaus tiktų g.gif  Kažko romantiškesnio reikėtų  biggrin.gif Pirmasis variantas arčiausiai man prie širdies jei visgi renkatės iš šių wub.gif
*

user posted image

pvz toks unsure.gif
Rimvyda
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 16, 15:02)
user posted image

pvz toks  unsure.gif
*

thumbup.gif Taip kažkas iš tokio stiliaus būtų idealu wub.gif
skarinka
QUOTE(Dalbara @ 2008 06 16, 15:02)
user posted image

pvz toks  unsure.gif
*

Manau, kad sis variantas geriausiai. Na nebutinai toks, bet i sita puse. Ir manau , kad rink balta spalva, uztenka rudos. O tuos primus tikrai nepirk. Supaprastins jie tavo miegamaji. Kazkada norejau pirkti as balta sviestuva (ta burbula), bet atsisakiau, nes atrodo, kad labai sunkiai jie plaunasi.
aitiii
merginos kur perkat šviestuvus, kokiose parduotuvese, niekur nerandu kad butu su medziu graziu.
Rimvyda
QUOTE(aitiii @ 2008 06 17, 17:42)
merginos kur perkat šviestuvus, kokiose parduotuvese, niekur nerandu kad butu su medziu graziu.
*

Pati dar nežiūrėjau, bet irgi praverstų tokia info 4u.gif
aitiii
Man visai nieko miegamas, noreciau kazka tokio derinti.

user posted image
Rimvyda
QUOTE(aitiii @ 2008 06 17, 19:40)
Man visai nieko miegamas, noreciau kazka tokio derinti.
user posted image
*

Niu toks artimas realiam namu vaizdui thumbup.gif O tai visi tie kiti ciki paveiksliukai tik nuotraukose tokie buna. biggrin.gif Man gal tik kiek per tamsu g.gif Bet gal ten vakarui jau paruosta biggrin.gif
aitiii
Rimvyda gerai nusiteikus siandien drinks_cheers.gif thumbup.gif
To'ma
QUOTE(aitiii @ 2008 06 17, 17:42)
*

siaip labai graziu yra Gaudreje, pati viska pirkausi isten, turi labai neblogu katalogeliu ax.gif aisku atrodo kainos ten nemazos, bet kai perki neviena tai ir nuolaida padaro 4u.gif
isdykusS
Sveikos smile.gif
gal kuri pirkot arba bent siaip realiai matet tokia lova?

user posted image

Kaina jos nedidele, yra su patalynes deze (butent su ja ieskom), be to i kaina ciuziniai iskaiciuoti rolleyes.gif
gazele
QUOTE(isdykusS @ 2008 06 18, 03:05)
Sveikos smile.gif

user posted image

Kaina jos nedidele, yra su patalynes deze (butent su ja ieskom), be to i kaina ciuziniai iskaiciuoti rolleyes.gif
*

matem doh.gif ,nu zinok gyvai tai ji tragiska doh.gif ,atrodo kaip dvi tachtos sustumtos,man buvo atsiunte jos nuotraukas is salono .
dabar neberandu, jau esu istrynusi ax.gif
Nepatiko ir du atskiri ciuziniai ax.gif
Jus galite parasyti ir atsius nuotraukas,apziuresite ir ivertinsite 4u.gif
Rimvyda
QUOTE(isdykusS @ 2008 06 18, 02:05)
Sveikos smile.gif

user posted image

*

Niu ir kur parduoda tokį grožį? wub.gif Man visai patiko wub.gif
Nors kaip matau komentarai apie ją nekokie... O ar nebūna su vientisu čiužiniu, nes ieškome tik su dvigubu vientisu. Niu parašiau, tai pati nesupratau ką doh.gif

Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2008 06 17, 20:08)
Rimvyda gerai nusiteikus siandien drinks_cheers.gif  thumbup.gif
*

Niu gi tema apie miegamuosius,o rašiau vakare, tai atitinkama ir nuotaika biggrin.gif
gazele
nu sios lovos tik su atskirais ciuziniais ,nes ir patalynes dezes -dvi atskiros.
Bet man labiausiai jose nepatiko ,tai tas sudurimas is galo doh.gif
Cia reklaminej nuotraukoj net i akis nekrenta.
O gyvai ,tai net kazkoks tarpelis gaunasi ,todel atrodo kaip dvi atskiros lovos sustumtos i kruva,nu tiksliai taip doh.gif
Ir kojeles ne tokios kaip nuotraukoj ,realybej tai jos apvalios ir plonos,kas sudaro kazkoki trapumo vaizda.
Cia tik mano nuomone apie ja ax.gif gal daugeliui ji ir tokia grazi rolleyes.gif
a79
Renkuosi miegamojo lovą ir sėkmingai nieko neišsirenku doh.gif Ieškau, kad būtų su patalynės dėže, bet maža. NEs į mano miegamajį didesnė nei 160 netelpa. Kaip čia pasakius, ieškau, kad nebūtų masyvi doh.gif
Noriu paklaust, kaip tie atskiri čiužiniai? Ar patogūs miegojimui, jei ant skyrimo pataikysi, ar nespaus šonų blush2.gif Nu kaip tose "senobiškose" senelių lovose, kur du čiužiniai ir plyšys tarp jų, arba kantas toks, kad ir stuburą persilaužt gali doh.gif
Kažkaip nežavi tie atskiri čiužiniai, bet jei lova su patalynės dėže, tai paprastai ir čiužinys skeltas būna doh.gif
MAMICY
QUOTE(a79 @ 2008 06 18, 10:44)
Renkuosi miegamojo lovą ir sėkmingai nieko neišsirenku  doh.gif Ieškau, kad būtų su patalynės dėže, bet maža. NEs į mano miegamajį didesnė nei 160 netelpa. Kaip čia pasakius, ieškau, kad nebūtų masyvi  doh.gif
Noriu paklaust, kaip tie atskiri čiužiniai? Ar patogūs miegojimui, jei ant skyrimo pataikysi, ar nespaus šonų  blush2.gif Nu kaip tose "senobiškose" senelių lovose, kur du čiužiniai ir plyšys tarp jų, arba kantas toks, kad ir stuburą persilaužt gali  doh.gif
Kažkaip nežavi tie atskiri čiužiniai, bet jei lova su patalynės dėže, tai paprastai ir čiužinys skeltas būna  doh.gif
*

mes pries kazkiek metu gaminomes, tai vienas ciuzinys, apacioj patalynes deze (tiksliau visas nesezoniniu drabuziu sandeliukas biggrin.gif )... 6 metus atitarnavo... o du ciuziniai mano akim schmoll.gif
gazele
Nu musu lova su didele patalynes deze,bet ciuzinys tai vientisas.
As - pries atskirus ciuzinius rolleyes.gif man nepatiktu miegot ant to "kanto" schmoll.gif
Giedrai
O gal kas galetu is patirties patart, kur kokybiska miegamojo lova nusipirkt... smile.gif Man tai dabar lovu fobija, nes i buta tokia s... lova nusipirkom. Galvoju, kaip cia dabar ir vel ant tokios neuzsiraut doh.gif
isdykusS
QUOTE(gazele @ 2008 06 18, 07:44)
matem doh.gif ,nu zinok gyvai tai ji tragiska doh.gif ,atrodo kaip dvi tachtos sustumtos,man buvo atsiunte jos nuotraukas is salono .
dabar neberandu, jau esu istrynusi ax.gif
Nepatiko ir du atskiri ciuziniai ax.gif
Jus galite parasyti ir atsius nuotraukas,apziuresite ir ivertinsite 4u.gif
*

oho.. gaila jei ji tikrai neverta demesio... na parasiau jiems, paprasiau daugiau foto, ziuresim kaip ten yra.. dekui uz info.. 4u.gif
elbeka
Laba diena, mielos Mamos,

Atėjo vasara...norisi kuo daugiau laiko praleisti gamtoje, prie jūros ar smagioje kompanijoje. Tačiau grįžus namo laukia ta pati rutina. Namai taip pat yra labai svarbūs. Jie turi būti jaukūs, mieli ir gražūs. Galbūt atėjo laikas pakeisti senus baldus ir įsigyti naujus?
Siūlau Jums puikų variantą! Turėdamos laisvo laiko, užsukite į baldų saloną, kuriame rasite įvairiausių pasirinkimų. Galbūt kambaryje mažai vietos ir nesinori užgriozdinti viso kambario vien baldais? Lietuviški baldai – ieškantiems sprendimo. Jie Jums padės išspręsti šią problemą. Baldai „Transformeriai“ lengvai transformuojasi iš patogios sofutės į miegamą lovą. Jie taip pat išsiskiria iš kitų tuo, kad lengvai yra nuimamas užvalkalas, kurį galima išvalyti sausu valymu arba tiesiog pakeisti nauju. Tokiu būdu turėsite „naują“ baldą. Tai subtilaus dizaino, grakštūs, modernūs ir praktiški baldai, kurie tikrai papuoš Jūsų kambario interjerą.
Jei susidomėjote, apsilankykite pas mus salonuose (Taikos pr. 64, Klaipėda. Tel.nr. 8-68626814, klaipeda@elbeka.lt Dovilė) ar internetinėje svetainėje www.elbeka.lt Lauksime Jūsų! Geros nuotaikos! smile.gif

a79
Trauk juos devynios tuos transformerius doh.gif Nebent ant jų anytą migdyt, bet kad manoji auksinė, tai nebent šuniui tada cool.gif
Turėjau aš bute vieną tokį džiaugsmą, naudojom vietoj miegamojo lovos, nes vieno kambario bute teko sutalpint ir vaiko kambari, ir svetainę ir visa kita. Pirmus mėnesius ant jo gulėt dar buvo baika, bet kuo toliau, tuo smagiau... jau geriau tada šalia to transformerio gulėt, nei ant jo, bent jau kaulų neskauda, kai prie kietų grindų pripranti ir, sako, sveika kietai gulėt lotuliukas.gif
Sėdėt tai jis irgi toks šiaip sau buvo: nei ten labai patogu, nei ką, tik tiek kad yra kur sėdimąją priglaust ir nugarą atremt.
Suplojom už savajį "super baldą", kad dabar neapsimeluočiau, ar tai 2300, ar tai 2600 LT. Bet jau daugiau tokios klaidos nebedarysiu, jei jau nėr kur talpint normalios lovos, tai jau geriau paprasta sofkutė.
Va ir išsiliejau.
Nors jei ne kasdien miegot, o tik svečius paguldyt, tai gal ir nieko g.gif Jei kam reik, savąjį galiu perleist, nors už trečdalį kainos - pasibandymui lotuliukas.gif Bet iš patirties sakau, jau geriau ant grindų gulėt lotuliukas.gif

user posted image

Mano toks, tik spalvos kitos ir be jokių šilkų doh.gif
rimulia12
user posted image
a79
Gražu tongue.gif Bet man kažkodėl atrodo, kad turėtų būt nepatogu miegot g.gif Atkaltės prie galvos nėr, turėtų pagalvė krist g.gif
mmergyte
QUOTE(a79 @ 2008 06 18, 23:30)
Trauk juos devynios tuos transformerius  doh.gif Nebent ant jų anytą migdyt, bet kad manoji auksinė, tai nebent šuniui tada  cool.gif
Turėjau aš bute vieną tokį džiaugsmą, naudojom vietoj miegamojo lovos, nes vieno kambario bute teko sutalpint ir vaiko kambari, ir svetainę ir visa kita. Pirmus mėnesius ant jo gulėt dar buvo baika, bet kuo toliau, tuo smagiau... jau geriau tada šalia to transformerio gulėt, nei ant jo, bent jau kaulų neskauda, kai prie kietų grindų pripranti ir, sako, sveika kietai gulėt  lotuliukas.gif
Sėdėt tai jis irgi toks šiaip sau buvo: nei ten labai patogu, nei ką, tik tiek kad yra kur sėdimąją priglaust ir nugarą atremt.
Suplojom už savajį "super baldą", kad dabar neapsimeluočiau, ar tai 2300, ar tai 2600 LT. Bet jau daugiau tokios klaidos nebedarysiu, jei jau nėr kur talpint normalios lovos, tai jau geriau paprasta sofkutė.
Va ir išsiliejau.
Nors jei ne kasdien miegot, o tik svečius paguldyt, tai gal ir nieko  g.gif Jei kam reik, savąjį galiu perleist, nors už trečdalį kainos - pasibandymui  lotuliukas.gif Bet iš patirties sakau, jau geriau ant grindų gulėt  lotuliukas.gif

user posted image

Mano toks, tik spalvos kitos ir be jokių šilkų  doh.gif
*

o kuo ji nepatogi? g.gif mes galvojom apie tokisu baldus,nes ir draugai turi dziaugias ir viena savaitgali sveciuose miegojom,tai taip gerai issimiegojom bigsmile.gif kietoka,bet mums tokia patinka,ar dar kokie minusai siu baldu? g.gif g.gif
rimulia12
QUOTE(a79 @ 2008 06 19, 10:12)
Gražu  tongue.gif Bet man kažkodėl atrodo, kad turėtų būt nepatogu miegot  g.gif Atkaltės prie galvos nėr, turėtų pagalvė krist  g.gif
*

sutinku turetu krist
a79
QUOTE(mmergyte @ 2008 06 19, 09:57)
o kuo ji nepatogi? g.gif  mes galvojom apie tokisu baldus,nes ir draugai turi dziaugias ir viena savaitgali sveciuose miegojom,tai taip gerai issimiegojom bigsmile.gif  kietoka,bet mums tokia patinka,ar dar kokie minusai siu baldu? g.gif  g.gif
*

Jei tik svečius ant jų guldysit, tai gal ir nieko. Bet kasdieniam miegojimui (kasnakčiam lotuliukas.gif ) jie tikrai niekam tikę schmoll.gif Kietumas tai ir man nemaišė, bet tos vietos per kurias lankstosi - tai neduok dieve. Kai aš su pilvu naktį keturpėsčia versdamasi, nuo vieno šono ant kito, manevruodavau, tai mano visi keliai mėlyni nuo tų lankstų būdavo. Nemoku paaiškint, bet visa problema per lenkimosi vietas.
Rimvyda
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 19, 12:02)
sutinku turetu krist
*

niu mes ant kažko panašaus dabar miegam, tai nekrenta pagalvės, nes lovos priekis juk pristumtas prie sienos g.gif
a79
Įdėtam paveiksliuke - lova atitraukta nuo sienos ir ten atrodo praėjimas yra mirksiukas.gif
Rimvyda
QUOTE(a79 @ 2008 06 19, 14:29)
Įdėtam paveiksliuke - lova atitraukta nuo sienos ir ten atrodo praėjimas yra  mirksiukas.gif
*

niu tada gal ir nepatogu, bet jaučiu kai įpranti nesusiduri su ta problema... Čia tas pats kur tos lovos su apvadais atsikišusiais iš pradžių apsidaužo kojas, bet vėliai šeimininkai apsipranta biggrin.gif
Algyte
Sveikos

mes ieskom savo pirmiem namam pirmos dvigules lovos (kiek gi galima kaip studentams ant sofkutes miegot). Patarkit prasau kas pirkot per paskutini pusmeti sau lova, uz kokia kaina realu gaut. Mes siaip planuojam pirkt ne tik lova, bet komplektuka, su naktinem spintelem ir komoda, miegamojo su spinta negriozdinsim, gal patarsit kur ieskot, i ka atkreipt demesi, ar vaziuot tiesiai i parduotuve ar ziuretis katalogus internete. Kolkas internete nelaabi patogu, nes labai nevienodai nurodo, vienoj vietoj kainos su ciuziniu nurodytos, kitoj - be, jei is vis nurodyta, kai kur duoti matmenys, kitur jau ner...
Nesinori apsirikt ax.gif
rimulia12
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 19, 15:09)
niu mes ant kažko panašaus dabar miegam, tai nekrenta pagalvės, nes lovos priekis juk pristumtas prie sienos g.gif
*

O tapetai nenusitrune ar nepajuodavo nuo galvu?
Wilidza
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 19, 23:18)
*

Idomiai cia paklausei smile.gif ne visi dazo plaukus juodai ir ju dar neplauna... blush2.gif
Rimvyda
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 20, 00:18)
*

QUOTE(Wilidza @ 2008 06 20, 07:46)
Idomiai cia paklausei smile.gif ne visi dazo plaukus juodai ir ju dar neplauna... blush2.gif
*

Aš dažau ir dar ryžai, parašiuke galit pažiūrėti blush2.gif
O tai dar baisiau nei ta juoda spalva (kažkada ir juoda buvau, tai žinau), nes plytų spalvos spalva viską nudažo nuo pagalvių iki vonios plytelių (tarpukus tarp plytelių jau kelis kart glaistėm naujai doh.gif ) Bet va tapetai jau šeši metai ir viskas čiki. Tiesa tapetus kai pirkom jau netaupėm ir ėmėm stipriai plaunamus tokius storus su šilku ir nors jie tokie šviesiai rusvi su aukso atspalviu nieko nesimato, kad pavalau. Lovos padėtį jau kelis kart keitėm ir nieko thumbup.gif
uogute
4u.gif Sveikos visos

Norejau paklausti, gal kuri turite nuotraukele ar pas jus yra miegamajame prie lovos krastu ir sienos nuo virsaus nuleisots tokios pailgos lempos kaip cilindrai. Galvoju tokias sau taisytis tik noreciau gyvai pavyzdeli pamatyti. maciau jei atvirai viesbutyj, bet nezinau, ydomu ka jus manot ar tiktu sitaip jei pailgas miegamasis g.gif blush2.gif

Kitas variantas butu lubu centre ne prie sienos deti du pailgus, bet nemanau kad graziai atrodytu. unsure.gif
aitiii
user posted image

tu turi omenyje toki apsvietima, as toki darau, jau miegamas paruostas isvesti laidai, belieka sviestuvus nusipirkti, bet niekur nerandu tokiu, ir kad man tiktu spalva. ir manau, kad tiktu kad ir kokia kambario kvadratura, ar pailgas ar ne. bet cia tik mano nuomone.
4u.gif
mamuke68
QUOTE(aitiii @ 2008 06 20, 10:41)
user posted image
tu turi omenyje toki apsvietima, as toki  darau, jau miegamas  paruostas isvesti laidai, belieka sviestuvus nusipirkti, bet niekur nerandu tokiu, ir kad man tiktu spalva. ir manau, kad tiktu kad ir kokia kambario kvadratura, ar pailgas ar ne. bet cia tik mano nuomone.
4u.gif
*

Kazin i akis sviesa nespigina g.gif As dejau bra ir esame abu patenkinti tojiu apsvietimu, o dar kabinom toki pati sviestuva lubose.Kas mate-visiems labai patiko.
uogute
QUOTE(aitiii @ 2008 06 20, 08:41)
tu turi omenyje toki apsvietima, as toki  darau, jau miegamas  paruostas isvesti laidai, belieka sviestuvus nusipirkti, bet niekur nerandu tokiu, ir kad man tiktu spalva. ir manau, kad tiktu kad ir kokia kambario kvadratura, ar pailgas ar ne. bet cia tik mano nuomone.
4u.gif
*

bigsmile.gif taip tokius turiu omenyj. tik tie cilindrai galetu ir ilgesni truputuka buti g.gif

tik as galvoju juos ne tokius pacius svieciancius, o tik apacia sviecia rolleyes.gif
daabi
Kaip grazu tokie sviestuvai tongue.gif O kazin tos raudonos aguonos ten kaip tapetai-kazin kur toki grozi rasti?
Giedrai
QUOTE(daabi @ 2008 06 20, 22:53)
Kaip grazu tokie sviestuvai  tongue.gif O kazin tos raudonos aguonos ten kaip tapetai-kazin kur toki grozi rasti?
*

Fototapetai smile.gif Paieskok, apie fototapetus yra atskira tema.
daabi
QUOTE(Giedrai @ 2008 06 20, 23:38)
Fototapetai smile.gif Paieskok, apie fototapetus yra atskira tema.
*

Dekui, radau tongue.gif
aitiii
Man tai ir labai grazu toks apsvietimas,paziuresiu kaip pas mane gausis. g.gif
uogute
QUOTE(aitiii @ 2008 06 21, 08:03)
Man tai ir labai grazu toks apsvietimas,paziuresiu kaip pas mane gausis. g.gif
*

parodyk bigsmile.gif jei jau bent kiek matosi....
aitiii
Nesimato dar , tik laidai tik. nes nerandu tu lempu tinkamu spalvu. reikes uzsisakyti. bet kaip rasiu parodysiu.
DKNight
Sveikos smile.gif
pagalvojau ir as parodysiu musu meigamaji... nors jis nuomojame name, bet man labai patinka. Tikiuosi kazka daryti ir kai turesim savo namus. Gal ir jus pasisemsit kokiu ideju.
user posted image
user posted image
uogute
aitiii,
o tai koki atstuma toms lempoms tarp laidu palikot lubose lovos plociui turi atitikti ir dar + truputis g.gif (mes jau galvojame apie elektra tai ir uzklausiau) ax.gif

aitiii
zinok reikia pamatuoti elektrikas nustate, bet irgi bijau kaip lova pasistays kad nebutu perarti. pamatuosiu ryt. g.gif g.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2008 06 21, 18:35)
Sveikos  smile.gif
pagalvojau ir as parodysiu musu meigamaji... nors jis nuomojame name, bet man labai patinka. Tikiuosi kazka daryti ir kai turesim savo namus. Gal ir jus pasisemsit kokiu ideju.
user posted image
user posted image
*

lova grazi, bet nenoreciau as tu knygu netoli galvos. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.