QUOTE(Arbuzine @ 2008 06 19, 22:18)
Tiek konsultuotasi, kad jau

Ir laktacijos konsultantu, ir gydytoju ir pazistamu patarimu prisiklausiau. O kad uzburtas ratas nesigautu, tai sedziu ir pompuoju, jeigu ji normaliai neisvalgo ar isvis jei neduodu kruties, kai nuciulpus turi negyvai po paskutinio karto.
Bet kuriuo atveju, vargas vargelis toks maitinimas... Klausau apie nuostabiausia kitu moteru potyri -maitinima krutimi- ir kolkas visai nesuprantu kame tas nuostabumas...
Maniskis irgi neciulpe ir pradzioj pieno nebuvo... paskui siaip ne taip su visokiais nusitraukinejimais kas 2 val pieno kiekis padidejo ir maziu maitindavau is buteliuko... papo kategoriskai neeme ir aisku per tuos vargus jau net ir nebesiulydavau, nes miego truko, o rekimas siulant buvo nezmoniskas tai taip ir nusitraukinejau pora savaiciu po 6-8k per diena ir naktim

, bet va viena savaitgali buvau gerokai uzknista, uzsidariau nuo visu lankytoju ir eilini karta brukau papa nors nieko nesitikejau ir suveike

.. aisku paskui davaiu buteliuka ir taip diena is dienos pries kiekviena maitinima brukant mazius pradejo pats valgyti ir ciulpti

Jei neisciulpia gerai tai nusitraukiu biski iki komforto ribos. Ir pakolkas misinuku nereikia, nors vargas su tuo nusitraukinejimu, bet jau reikia vis reciau ir reciau...
O pati pradzia buvo su misinukais ir buteliukais... Manau nereikia nuleist ranku ir tiket kad jeigu jau davei buteliuka tai papo neims...
O del potyrio... tai jeigu nenugriauzia tai visai geras tas potyris

ir vargo maziau, ypac naktim. Siaip sakoma kad pirmos 6 sav. sunkiausia
QUOTE(fedoska @ 2008 08 26, 23:39)
Man sunku nebuvo grizus is gimdymo namu, bet tik tiek, kad mazute beveik nemiegojo, tik po pora val per diena. Nuvarem i ligonine, pasirodo, mazei neauga svoris, o krenta, nors pastoviai ant papo. O ji tingi valgyt

Tai seseles sudave misinuko, jai skrandukas prasitampe ir toliau puikiai valgo pati. O ligoninej vien badu marinti vaikai, nes visos isitikine, kad privalo pacios penet, kad pieno pas visas buna, ir kankina vaikus. Taip kad misinukas tikrai nera lengviausias kelias. Jeigu misinuku nebutu, oi kiek daug vaiku tektu palaidot. Ir nereikia pasakot, kad pas visas turi but pieno,o jei nera, tai pati kalta

Siaip pienas dingsta del streso ir per greitai krentancio svorio ir dar del milijono priezasciu, tai vat reikia pirmiausiai nusiramint ir gerai maitintis

Paskui taikyt visokius nusitraukinejimus daznai, mazai, daug ir pan... Deja, ne visada tai pavyksta
Su misinukais yra kitu bedu, tokiu kaip viduriuku kietejimas, atpilinejimas bjaurus ir pan. O dar jei vaikas atsisako juos valgyt

Tikrai manau nera lengviausia iseitis, bet jei jau prispyre reikalas tai prispyre... Mano vyras visada man primindavo, kad jokia cia beda jei vaikas uzaugs ant misinuku, nes vaikui reikalinga sveika mama, o ne tik mamos pienas