Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reikia dainos ar jos zodziu
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
TheSweetest
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo unsure.gif
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite g.gif Buciau labai dekinga uz pagalba, bent jau zodzius 4u.gif mirksiukas.gif
Sigita B.
QUOTE(TheSweetest @ 2008 06 01, 21:26)
Sveikos mamytes,
kreipiuosi i jus, nes esu girdejusi seniai, kai dar buvau maza per dainu dainele viena daina, tada dar nezinojau, kad jos man gali prireikti, bet matyt neveltui istrigo  unsure.gif
Dainos pavadinimo nzn., bet galbut ji vadinasi "Tevelis". Ten tokie zodziai buvo: "kada mamyte gris tevelis?" ir dainuoja kaip mama atsako, kad rudeni, ziema, vasara ir t.t., o atejus tam laiko vis negrizta ir t.t. labai liudna, bet labai grazi dainele. Gal kuri zinote apie ka kalbu ir gal netgi turite  g.gif Buciau labai dekinga  uz pagalba, bent jau zodzius  4u.gif  mirksiukas.gif
*

Jei neklystu tai Kosto Kubilinsko eilėraštis g.gif Paieškok jo kūryboje 4u.gif
davusi viltį
Atsimenu, kažkada seniai per dainų dainelę mergaitė dainavo šitą dianą... Ir man labai patiko, bet daugiau niekda jos negirdėjau.
"Bet tėtis neparėjo. Ir jau niekad, niekad nepareis..." verysad.gif
Norėčiau dar kartą išgirst
mamytele
gal galeciau ir as paklausti? ax.gif man labai reikia dainu apie studentus, studentiska gyvenima, mokslus ar kazka kas susije su universitetu, studijomis ir pns. mokykliniu dainu daug zinau o va studentisku ne.. gal galit padet? prasau.. verysad.gif
node
Tęsiam toliau 4u.gif

QUOTE(FoxBlau @ 2008 11 05, 16:51)
turiu ir aš klausimėlį. Tik bėda, kad nežinau net tiksliai žodžių doh.gif  bet bandau.
daina tokia rami, mergina dainuoja, prasideda žodžiais
"I can fly, but I wont his waste
I can shine even in the darkness"
dėl žodžių neesu tikra, bet kažkas tokio
ačiū
*

I can fly
But I want his wings
I can shine even in the darkness
But I crave the light that he brings
Revel in the songs that he sings
My angel Gabriel

turbūt tai Gabriel - Lamb
chriss
Labai norėčiau sužinot kas dainuoja per laidos "Penkta pavara" anonsą mirksiukas.gif
gal kuri nors žinot ax.gif
Akvija
Gal kuri padėtų surasti iš kur atsisiusti dainą
New York Groove - Do You Love Me Too

Randu torrentuose bet man nesiunčia blush2.gif
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Akvija
QUOTE(molli @ 2008 11 08, 11:04)
Gal kuri padėtų surasti iš kur atsisiusti dainą
New York Groove - Do You Love Me Too

Randu torrentuose bet man  nesiunčia blush2.gif
ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Jau radau - per Emule atsisiunčiau bigsmile.gif 4u.gif
*Dejmy
Sveikos 4u.gif ieskau dainos kurioje yra zodziai :
Love me, love me say that you love me. ax.gif
Nińa_del_viento
Mane labai domintu, gal zinote originalia Gabrieles - Amore dainos versija? (ar is viso yra tokia, bet bent jau man atrodo, kad tikrai yra g.gif ) ax.gif
manti
QUOTE(*Dejmy @ 2008 11 08, 21:55)
Sveikos  4u.gif  ieskau dainos kurioje yra zodziai :
Love me, love me say that you love me.  ax.gif
*

The Cardigans "Love Fool"
Bahama mama
QUOTE(mazute@ @ 2008 11 08, 21:09)
Mane labai domintu, gal zinote originalia Gabrieles - Amore dainos versija? (ar is viso yra tokia, bet bent jau man atrodo, kad tikrai yra  g.gif ) ax.gif
*

man atrodo, kad si daina sukurta butent MA, nes prie kitu dalyviu dainu radau nurodytus originalius pavadinimus ir atlikejus/autorius g.gif Kiek zinau, dabar tu muzikiniu projektu kurejams privaloma nurodyti pagal LATGA reikalavimus dainu tikruosius autorius, nors tiesa sakant, ziuredama MA per TV niekad neatkreipiau i tai demesio ax.gif
Sigita B.
Girdėjau per ruskoje radio tokia daina maždaug taip" kad vyras pragėrė vestuvinį žiedą" ji tokia jumoristinė, bet nežinau nei kas dainuoja nieko, tik tokia linksma jei kas mane suprato gal pagelbės
Bahama mama
QUOTE(Sigita B. @ 2008 11 09, 11:13)
Girdėjau per ruskoje radio tokia daina maždaug taip" kad vyras pragėrė vestuvinį žiedą" ji tokia jumoristinė, bet nežinau nei kas dainuoja nieko, tik tokia linksma  jei kas mane suprato gal pagelbės
*

pagal žodžius galėtų būti Garik Sukachev ir grupė Neprikasajemyje, daina "Pravo na vybor" (Гарик Сукачев, Неприкасаемые, "Право на выбор"). Ten tokie žodžiai yra:
Обручальные кольца
Пропил сосед -
Он в запое две тысячи лет.
На заборе написано "Виктор Цой",
Но за этим забором ничего нет.
Pabandyk paklausyti čia, gal kartais ta pati mirksiukas.gif

O aš ieškau, iš kur parsisiųsti Laimos Vaikulės dainą "Pereletnaja ptica", kurią ji dainavo su kažkokiu vyru (lyg ir V. Presniakovu) g.gif Radau, kad Presniakovas su Orbakaite yra įdainavę kitą dainą tokiu pačiu pavadinimu, bet ta, kurios aš ieškau tokia lyriška, man labai graži wub.gif (nors ir neesu rusiškos muzikos gerbėja blush2.gif )

node
turiu Vaikulės cd ir atrodo būtent su ta daina biggrin.gif
kur atsiųsti, kai nuripinsiu?
*Nerutė *
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 09, 17:10)

O aš ieškau, iš kur parsisiųsti Laimos Vaikulės dainą "Pereletnaja ptica", kurią ji dainavo su kažkokiu vyru (lyg ir V. Presniakovu)  g.gif Radau, kad Presniakovas su Orbakaite yra įdainavę kitą dainą tokiu pačiu pavadinimu, bet ta, kurios aš ieškau tokia lyriška, man labai graži  wub.gif (nors ir neesu rusiškos muzikos gerbėja  blush2.gif )
*

http://www.2shared.com/file/4251269/ce3199...naya_ptica.html
Man atrodo šita daina mirksiukas.gif
Bahama mama
QUOTE(node @ 2008 11 09, 17:38)
turiu Vaikulės cd ir atrodo būtent su ta daina biggrin.gif
kur atsiųsti, kai nuripinsiu?
*

QUOTE(*Nerutė * @ 2008 11 09, 18:26)

oi, ačiū, mergaitės, aciuks.gif jūs nuostabios 4u.gif smile.gif
jau klausausi ir kaifuoju assa.gif biggrin.gif
Sigita B.
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 09, 16:10)
pagal žodžius galėtų būti Garik Sukachev ir grupė Neprikasajemyje, daina "Pravo na vybor" (Гарик Сукачев, Неприкасаемые, "Право на выбор"). Ten tokie žodžiai yra:
Обручальные кольца
Пропил сосед -
Он в запое две тысячи лет.
На заборе написано "Виктор Цой",
Но за этим забором ничего нет.
Pabandyk paklausyti čia, gal kartais ta pati  mirksiukas.gif

O aš ieškau, iš kur parsisiųsti Laimos Vaikulės dainą "Pereletnaja ptica", kurią ji dainavo su kažkokiu vyru (lyg ir V. Presniakovu)  g.gif Radau, kad Presniakovas su Orbakaite yra įdainavę kitą dainą tokiu pačiu pavadinimu, bet ta, kurios aš ieškau tokia lyriška, man labai graži  wub.gif (nors ir neesu rusiškos muzikos gerbėja  blush2.gif )
*

Ačiū bet ne ta daina unsure.gif
Fiolita
Prasau, gal galit padet 4u.gif
Praejusia savaite Le Broniaus anonse dainavo Playboy mergaite kazkokia rusiska dainele apie zuikuti, gal kas zino dainos pavadinima? cool.gif
Sigita B.
QUOTE(Fiolita @ 2008 11 11, 17:40)
Prasau, gal galit padet  4u.gif
Praejusia savaite Le Broniaus anonse dainavo Playboy mergaite kazkokia rusiska dainele apie zuikuti, gal kas zino dainos pavadinima?  cool.gif
*

Prašom Nikita- Zaycik mirksiukas.gif
Fiolita
QUOTE(Sigita B. @ 2008 11 11, 18:29)
Prašom Nikita- Zaycik  mirksiukas.gif
*

Labai ačiū notworthy.gif
Už vargą user posted image
W*S:*
gal zinot kas atlieka sita daina kur per rexona reklama nu zodziai "oo watching me......that the world better 'kazkas panasaus
Sigita B.
QUOTE(W*S:* @ 2008 11 12, 10:01)
gal zinot kas atlieka sita daina kur per rexona reklama nu zodziai "oo watching me......that the world better 'kazkas panasaus
*

Prašom Gabriella Cilmi - Sweet About Me mirksiukas.gif
W*S:*
aciu labai labai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
chriss
QUOTE(chriss @ 2008 11 07, 13:25)
Labai norėčiau sužinot kas dainuoja per laidos "Penkta pavara" anonsą mirksiukas.gif
gal kuri nors žinot  ax.gif
*

Nejau niekas nežinot kas ten dainuoja verysad.gif
Bahama mama
QUOTE(chriss @ 2008 11 13, 20:30)
Nejau niekas nežinot kas ten dainuoja  verysad.gif
*

kartais pažiūrėdavau tą laidą, faina tokia, bet dainos tai neprisimenu blush2.gif Kada rodo tą pavarą? Gal išgirdusi ir galėčiau atsakyt ax.gif 4u.gif
chriss
QUOTE(Bahama mama @ 2008 11 14, 00:35)
kartais pažiūrėdavau tą laidą, faina tokia, bet dainos tai neprisimenu  blush2.gif Kada rodo tą pavarą? Gal išgirdusi ir galėčiau atsakyt ax.gif  4u.gif
*

Tą dainą rodo per laidos anonsą blush2.gif
linaac
QUOTE(Sigita B. @ 2008 11 09, 12:13)
Girdėjau per ruskoje radio tokia daina maždaug taip" kad vyras pragėrė vestuvinį žiedą" ji tokia jumoristinė, bet nežinau nei kas dainuoja nieko, tik tokia linksma  jei kas mane suprato gal pagelbės
*

ar tik ne Murzilki sita daina atlieka g.gif
saldu kaip du medu
Labukas 4u.gif
Gal ir man galetumet pagelbeti su rusiskom dainom ax.gif Viena tai kelis kartus girdeta labai smagi tokia, ale, kad nei per google neranda, nei per dar kur verysad.gif Dainuoja vyras/ai ir zodziai пиво лучший алкоголь bigsmile.gif blush2.gif
Ir dar kita dainele, irgi rusiska, irgi niekur nerandu doh.gif Is tiesu, tai net zodziu gerai nezinau, priedainis kazkas tokio голось я люблю так голось ax.gif

Buciau labai laiminga jei galetumet pagelbeti 4u.gif
Klajone
Labas 4u.gif

Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease verysad.gif
Klajone
QUOTE(Klajone @ 2008 11 16, 12:24)
Labas  4u.gif

Buciau be galo dekinga, jei kas nors man padetu rasti Merkucijaus arija is "Meile ir mirtis veronoje". Atlieka kiek zinau Kovaliovas. Parasyit a.z., kas turit, pleeeeeease  verysad.gif
*

Jau parsisiunciau thumbup.gif
arbuziuke
gal žinot , kas dainuoja, ir kaip vadinasi daina, joje yra tokie žodžiai..... ir atleisk man už tai kad aš niekieno...... ar panašiai.....
aura klp
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau blush2.gif
auraaura27@gmail.com.
labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.
lamella
QUOTE(aura klp @ 2008 11 17, 14:20)
Sveikutes,gal kas gali pagelbeti,labai noriu Katie Melua dainos nine millions bysicles.nezn.ar teisingai parasiau blush2.gif
auraaura27@gmail.com.
labai reikia kad kompe butu,o ne internetinis psl.
*

Sveika, išsiunčiau Tau dainą. mirksiukas.gif
chriss
QUOTE(chriss @ 2008 11 07, 13:25)
gal kuri nors žinot  ax.gif
*

Jau žinau thumbup.gif Papa Roach"Last Resort" drinks_cheers.gif
*Passion*
Keliu tema i pavirsiu, labai reikia Jusu visu pagalbos, gal kas gales padeti. Siandien per LRT „Dar širdyje - ne sutema“. Retro koncerta. Girdejau tokia daina, nei pavadinimo, nei grupes nespejau pasiziureti, o internete radau tik zodzius, bet neparasyta nei kieno, nei kas dainuoja. O dainuoja mergina, apie 25m (tam klipe), klipas labai senas. Pas ja plaukai iki peciu sviesus garbanoti. Klipe yra vieta su traukiniu, dar klipe yra aktorius zinomas, bet ir jo pavardes neatkapstau. Nu taip jau uzsiciklinau, kad nuo pietu taip ir sedziu prie interno ieskodama. Gal kas zinosit. Stai dainos sodziai:

Ir įstrigusios ašaros laša
Kai rašau tavo vardą spygliu
Ir nubrėžiu taką tikėjimui
Skausmui nuslyst nuo akių
Tą vienintelį guolį prie jūros
Smėlio pėda jį tave vadinu
Virto jis vizijų mūru
Tu esi, bet tavęs negirdžiu...

Išėjai - nepalikus saulėlydžiui jūros
Išėjai - bet nesudegė žvakių šešėliai
Išėjai - tu visur ir laikas vis byra
Nes išplėšei, alsuojantį, miražą dar gyvą.

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs

Tu atleisk - negražinsiu tavęs tavo kūnui
Ir atleisk - negalėsiu tavęs aš palikti
Eik tariu... O miražo meldžiu aš pabūki
Eik tariu... Bet suklinka širdis kaip žuvėdra
Ir išnykti geidžiu...

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs...

Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Tave iš tavęs
Miražą dar gyvą
Tave iš tavęs...
*Passion*
Nagi, negi niekas nezinot? verysad.gif
Kajune
Labutis, būčiau dėkinga, jei atsirastų turinčių ir norinčių pasidalinti, Širdelių nauja daina, kuri dabar leidžiama per serialą, priedainio pradžios žodžiai - Aš rožė..... 4u.gif
Ievukaas*
Gal kas žinote kaip vadinasi ta daina per "Neskubėk gyventi" kaip prasideda serialas? ax.gif wub.gif
Ievukaas*
Labai prašau padėkite!!
Gal galite įdėti nuorodą iš kur galiu atsisiūsti dainą Junior Eurovision 2008 Oliver - shut up! [english version] cray.gif
*Nerutė *
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 19, 20:37)
Gal kas žinote kaip vadinasi ta daina per "Neskubėk gyventi" kaip prasideda serialas?  ax.gif  wub.gif
*

Temoje nemokamos dainos el.paštu yra įdėta mirksiukas.gif
sunnysunshine
Labas visoms,

Jau pora per radiją vis girdžiu tokią ramią dainelę, tekstas ten kažkas apie ..dingo ramybė prieš mėnesį iš namų išėjus..., internete ieškojau, bet nieko net panašaus nerandu, gal kas žinot, kas dainuoja? schmoll.gif
sunnysunshine
Būsiu be reikalo patrukdžius, geri žmonės jau tą dainą rado:) Pieno lazeriai - Dėmesio vadinas:)
saldu kaip du medu
QUOTE(sunnysunshine @ 2008 11 25, 18:20)
geri žmonės tą dainą rado:)
*

O, kad man padėtų geri žmonės... ax.gif wub.gif

Tai vat... Dalyvavau vestuvese vasara ir muzikantas dainavo TOKIA grazia daina, jaunieji per ja soko, buvo labai grazu wub.gif Na ir vaizdo irasa turiu to grozio ir keleta dainos zodziu, bet tik pavadinimo nezinau ir todel neturiu kaip parsisiust verysad.gif Bet pamaniau, kad SUPERmamos man tikrai pades, todel as vel cia blush2.gif

...visa amžinybė laukime,
keistam ilgesy.

Nelaukiau tavęs,
Bijojau tavęs.
Kai tu atėjai
Buvai dar jauna
Aš dabar jau ne (?)

Pražydo dangus
Kaip laimę dalinom perpus.

Būk šalia
Tyra ir švelni.
Aš noriu žinoti,
Kad meilė tikra,
Jos iškeist negali.

Mane tu pašauk....

Na? rolleyes.gif negirdėta? unsure.gif
smilsee
as irgi turiu toki prasyma ax.gif gal kas nors turit ar bent zinot tokia dainele:angliska,dainuoja vyras ir moteris,posmai letesni,priedainis greitesnis ir zodziai:pussycat pussycat where have you been blush2.gif
saldu kaip du medu
QUOTE(smilsee @ 2009 01 04, 00:44)
as irgi turiu toki prasyma ax.gif  gal kas nors turit ar bent zinot tokia dainele:angliska,dainuoja vyras ir moteris,posmai letesni,priedainis greitesnis ir zodziai:pussycat pussycat where have you been blush2.gif
*

O tu google'j neieskojai? ax.gif Ivedziau zodzius, tai nemazai dainu ismete, nebent ten ne tos blush2.gif
Gal sita? ax.gif
*Nerutė *
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2009 01 02, 02:39)
O, kad man padėtų geri žmonės... ax.gif  wub.gif

Tai vat... Dalyvavau vestuvese vasara ir muzikantas dainavo TOKIA grazia daina, jaunieji per ja soko, buvo labai grazu  wub.gif  Na ir vaizdo irasa turiu to grozio ir keleta dainos zodziu, bet tik pavadinimo nezinau ir todel neturiu kaip parsisiust verysad.gif Bet pamaniau, kad SUPERmamos man tikrai pades, todel as vel cia blush2.gif

...visa amžinybė laukime,
keistam ilgesy.

Nelaukiau tavęs,
Bijojau tavęs.
Kai tu atėjai
Buvai dar jauna
Aš dabar jau ne (?)

Pražydo dangus
Kaip laimę dalinom perpus.

Būk šalia
Tyra ir švelni.
Aš noriu žinoti,
Kad meilė tikra,
Jos iškeist negali.

Mane tu pašauk....

Na?  rolleyes.gif negirdėta?  unsure.gif
*

http://www.2shared.com/file/4577896/962f21...no_Pasauli.html Kazlauskaitė ir Urbonas . Tu atėjai į mano pasaulį 4u.gif . Smagaus klausymo mirksiukas.gif
Inevitable
QUOTE(HappyLadybird* @ 2008 11 19, 20:37)
Gal kas žinote kaip vadinasi ta daina per "Neskubėk gyventi" kaip prasideda serialas?  ax.gif  wub.gif
*

Tikslaus pavadinimo nežinau,bet ją atlieka Avenue Acoustic. Parsisiunčiau pavadinimu Avenue Acoustic - Balade Is Neskubek Gyventi ax.gif Zmulėj įvedus grupės pavadinimą tikrai atras smile.gif

Labai prašau padėkite!!
Gal galite įdėti nuorodą iš kur galiu atsisiūsti dainą Junior Eurovision 2008 Oliver - shut up! [english version]

Zmule biggrin.gif Vakar parsisiunčiau mirksiukas.gif
*Nerutė *
QUOTE(Kajune @ 2008 11 18, 22:47)
Labutis, būčiau dėkinga, jei atsirastų turinčių ir norinčių pasidalinti, Širdelių nauja daina, kuri dabar leidžiama per serialą, priedainio pradžios žodžiai - Aš rožė.....  4u.gif
*

Šitą dainą dainuoja Viktorija Perminaitė mirksiukas.gif
saldu kaip du medu
QUOTE(*Nerutė * @ 2009 01 04, 18:09)
http://www.2shared.com/file/4577896/962f21...no_Pasauli.html  Kazlauskaitė ir Urbonas . Tu atėjai į mano pasaulį  4u.gif . Smagaus klausymo  mirksiukas.gif
*

Ačiū oro_buckis.gif aciuks.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.