QUOTE(čelsė @ 2008 05 28, 20:31)
Nelabai išmanau, kaip ten viskas vyksta, kai perki baldus

Tai jei juos atveža sugadintus, negalima reikalauti, kad pakeistų? Prisiskaičiau, kad būna atveža ir spalvos ne tokios, kaip žmonės užsisako

Negi turi sumokėjusi pinigus už daiktą (atitinkamos saplvos) po to gyventi su nepatinkamu, nederančiu prie interjero baldu?
man is "Baldu rojaus" atveze lova subraizytomis kojomis(tikslaiu neatveze-nes transportavimo jie neteikia)-isipkavau ir apsalau,iskart skambinau,keite i kitas variantas neidealus bet geraesnis-atveze jau jie,nes as sakiau uz transporta as antrasyk nemokesiu,taigi-atveze...nesupakuotas,dalimis,tipo,kad siuksliu man maziau butu.Truko ir vienos apdailines lenteles,kai tairavaus kur ji po ilgu ieskojimu sandelyje(ieskojome kartu),pasake konsultante,kad ja reikia atskirai uzsisakyti,kazkodel iskarto to nepasako-isvada viena persasi-pardavineja lenkiska baraklo,o sandelyje ir neidiali tvarka,nesuprasi ar tai originaliai prekes supakuotos ar jau antrakart perpakuotos,nes antras variantas labiau persasi.antrakart tikrai nesinoretu ten pirktis.Kalbu apie Kauno salona Savanoriu pr. priesais "Tarp geliu"
Papildyta:QUOTE(Izolda @ 2008 10 29, 09:40)
Sveikos, aš čia tokį klausimą turiu..
Jei nusipirkom bazėse sofą, su garantija, ir jei ji mums netinka, ar galim prašyt, kad grąžintų pinigus ar apkeistų?
Parsivežėm ir po pirmos nakties nusivylėm - žiauriai kieta

Sakė ten, kad kieta, bet kitaip atrodo, kai tik priguli, ir kai visą naktį reikia išmiegot.. O sofa reikalinga pagrinde miegojimui.. Žinau, kad patys kalti, kad tokią išsirinkom.
Pirkaus ir as Kauno bazeje sofa-pasakysiu grauziu nagus,oi nemiela ji man -ilgokai as i ja ziurejau-tipo konsultante,ko cia aip ilgai renkuosi,save galiu kvailinti tik,kad ja nusipirkau,irgi sake,kad kieta-kaip akmuo sedeti

,bandziau eiti kalbinti,kad priimtu atgal,uz mazesne kaina-ji tikrai ne is pigiuju,nei i kalbas,isvadino konfliktisku zmogumi ir nese kudasiu pas kitus klientus,gal bvel ibruks ka nors.Tiesiog sprendimas toks-niekada nepirkti jokiose bazese,jei nori ko nors geresnio,jau geriau darytis pagal uzsakyma,ieskotis,ziureti forumus kas kur geriau.Dariausi virtuve ir spinta "Senator"-buvo siokiu tokiu niuansu,bet visumoje yra gerai-pagamino greitai,rinko tikrai neatmestinai,dar zmogus is firmos ir lova surnko,uz gana juokinga kaina....20lt.Galite drasiai ten kreiptis.