Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baldų parduotuvės II
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
ViduxKLP
Siuo metu ieškau minkšto kampo, su patogia miegamaja dalimi. Sudomino Magrės baldai ir Priekules II-ojo kaime gaminami baldai (lego ?)
Gal kam teko susidurti su šiomis firmomis, labai sunku apsipręst g.gif
ViduxKLP
Tai gal kas galetu parekomenduoti kokiu firmu blush2.gif
pariso
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 26, 18:42)
Tai gal kas galetu parekomenduoti kokiu firmu  blush2.gif
*

Labas.galiu.
pvz. www.sauturas.lt
www.aretida.lt
Cia minkstu baldu gamintojai.Visai nieko.
ire
Tik neikite į baldų rojų. Draugė ten buvo klaikiai apgauta. Jai atgabenosulaužytą sofą.
ViduxKLP
Hm.... Siandien baldu rojuj patiko minkstas kampas is ekspozicijos su nemaza nuolaida g.gif FLAIR.PL firmos, supermamos nemazai geru atsiliepimu raso apie juos
ViduxKLP
http://www.flair.pl/polski/produkty/?pt=3&prod=twister

va toki ziurejau,tik spalva kitokia biggrin.gif
undi
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 27, 20:43)

va toki ziurejau,tik spalva kitokia  biggrin.gif
*

labai miela sakyciau ax.gif
*Saulutė*20
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 27, 19:43)

va toki ziurejau,tik spalva kitokia  biggrin.gif
*

O kiek jis kainuoja? g.gif
ViduxKLP
3070 4u.gif su nuolaida
čelsė
QUOTE(ire @ 2008 05 27, 13:09)
Tik neikite į baldų rojų. Draugė ten buvo klaikiai apgauta. Jai atgabenosulaužytą sofą.
*

Nelabai išmanau, kaip ten viskas vyksta, kai perki baldus ax.gif Tai jei juos atveža sugadintus, negalima reikalauti, kad pakeistų? Prisiskaičiau, kad būna atveža ir spalvos ne tokios, kaip žmonės užsisako doh.gif Negi turi sumokėjusi pinigus už daiktą (atitinkamos saplvos) po to gyventi su nepatinkamu, nederančiu prie interjero baldu?
ViduxKLP
Siaip tai neturetu taip buti, bet buna blink.gif mums kazkada sofa pagal uzsakyma dare - tai ir gobelenas kitoks buvo ir vietoj metaliniu kojeliu jokiu nebuvo doh.gif
taciau bendras vaizdas buvo normalus tai pretenziju nereiske. Imant lova is ekspozicijos g.gif
prie mano lovos parasyta, kad garantija nesuteikiama akcijinems prekems, kaip cia taip schmoll.gif Kampas laaabai patinka, taciau teks atsisakyt, kad nesugriutu vos parvezus i namus cray.gif
*Saulutė*20
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 28, 19:55)
Siaip tai neturetu taip buti, bet buna  blink.gif  mums kazkada sofa pagal uzsakyma dare - tai ir gobelenas kitoks buvo ir vietoj metaliniu kojeliu jokiu nebuvo  doh.gif
taciau bendras vaizdas buvo normalus tai pretenziju nereiske. Imant lova is ekspozicijos  g.gif 
prie mano lovos parasyta, kad garantija nesuteikiama akcijinems  prekems, kaip cia taip  schmoll.gif  Kampas laaabai patinka, taciau teks atsisakyt, kad nesugriutu vos parvezus i namus  cray.gif
*

nu as tikrai netyleciau kad bloga daikta atveze, iskart direktorei firmos skambinciausi..
ViduxKLP
Cia buvo pries keleta metu, tada dar mano mama sprende - skambint direktorei ar ne lotuliukas.gif tarp kitko ta lova gyva lig siol, jokiu problemu iskile nebuvo mirksiukas.gif

Mane dabar labiau domina minkstas kampas g.gif negaliu atsistebet,kad neteikia garantijos. Jeigu nieko geriau neuzmatysiu uzsisakinesiu koki kampa is jau apziuretu firmu su garantija
Mmamuliukas
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 28, 20:55)
Siaip tai neturetu taip buti, bet buna  blink.gif  mums kazkada sofa pagal uzsakyma dare - tai ir gobelenas kitoks buvo ir vietoj metaliniu kojeliu jokiu nebuvo  doh.gif
taciau bendras vaizdas buvo normalus tai pretenziju nereiske. Imant lova is ekspozicijos  g.gif 
prie mano lovos parasyta, kad garantija nesuteikiama akcijinems  prekems, kaip cia taip  schmoll.gif  Kampas laaabai patinka, taciau teks atsisakyt, kad nesugriutu vos parvezus i namus  cray.gif
*

siandien kaip tik buvau sandelyje, kur isparduodami nauji baldai. Nuolaidos iki 50% thumbup.gif thumbup.gif Sau apziurejau ir issirinkau viena. Baldeliai liuks biggrin.gif . Vat tik adreso tikslaus neatsimenu g.gif blush2.gif na bet pabandyk paskambinti siuo tel. 868904108 mirksiukas.gif

ViduxKLP
ir vel mano nuomone keiciasi doh.gif
psio nusiziurejau Gintaro baldu kampa, atrodo visai nieko o jau kaina wub.gif
mama turi ju firmos minksta kampa jau antri metai - dar gyvas. Issirinksiu gobelena ir eisiu rytoj pirkti, nes as isprotesiu. Man patinkanciu baldu kainos nuo 5000ir daugiau.... o cia jau ne mano nosiai verysad.gif
čelsė
QUOTE(Mmamuliukas @ 2008 05 29, 15:33)
siandien kaip tik buvau sandelyje, kur isparduodami nauji baldai. Nuolaidos iki 50% thumbup.gif  thumbup.gif Sau apziurejau ir issirinkau viena. Baldeliai liuks biggrin.gif . Vat tik adreso  tikslaus neatsimenu g.gif blush2.gif  na bet pabandyk paskambinti siuo tel. 868904108 mirksiukas.gif
*

O kur tie sandėliai? Kokiam mieste?
ViduxKLP
Cia Klaipedoje,kokioj vietoj nezinau,bet numeriukas duotas thumbup.gif
kliūdžiau
Sia savaite pagaliau atveze bandus is sba thumbup.gif Nemazai ka pirkau, reikejo surinkti, ir zinote kas labiau uz viska nustebimo? Ogi meistru surinkeju kultura 4u.gif Kazkaip maniau, kad baldu surinkejai bus kokie padugnes, teko girdeti is aplinkiniu, kad ateina prasmirde, prasiruke, prakaitu trenkiantys. O pas mane atejo 2 labai faini, kulturingi vyrukai, tik "prasau, atsiprasau...ar galima?". Na, zodziu, buvau maloniai nustebinta. O ir paciam Sba salone - visai kitas poziuris i klienta, nei, tarkim, kokiam audejuj, ar baldu rojuj, kur apskritai neprisisauksi pardavejos konsultantes.
Tiama
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie to ir to minkstuosius baldus? ypac apie ju kokybe smile.gif
pariso
QUOTE(Tiama @ 2008 06 11, 22:00)
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie to ir to minkstuosius baldus? ypac apie ju kokybe smile.gif
*

Turim. To ir To veza odinius baldus is Kinijos. Tikrai neblogi, bet jau kaina uzkelta nerealiai...
Tiama
QUOTE(pariso @ 2008 06 12, 20:55)
Turim. To ir To veza odinius baldus is Kinijos. Tikrai neblogi, bet jau kaina uzkelta nerealiai...
*

ta prasme pagal kokybe uzkelta kaina? nes aplamai tai lyginant su kitais odiniais baldais, tai "to ir to " kainos man pasirode zemesnes g.gif
ViduxKLP
Naujienos. SBA balduose dabar nuolaidos, yra is ko pasirnkti ypac mikstu kampu be miegamosios dalies. man patiko dar nematyti INNOVATION baldai, tokie siuolaikiski ir kaina normali
http://www.98home.com.my/merchant.php?merchant_id=36
vietoj kampo uzsimaniau lovos, nebeisiu i jokias parduotuves nes jau visai susimakalavau doh.gif
dali_m
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 06 12, 23:26)
Naujienos. SBA balduose dabar nuolaidos, yra is ko pasirnkti ypac mikstu kampu be miegamosios dalies. man patiko dar nematyti INNOVATION baldai, tokie siuolaikiski ir kaina normali
http://www.98home.com.my/merchant.php?merchant_id=36
vietoj kampo uzsimaniau lovos, nebeisiu i jokias parduotuves nes jau visai susimakalavau doh.gif
*

nebeik tikrai lotuliukas.gif nes mirsi neissirinkusi lotuliukas.gif

o jei rimtai , tai tau deretu gerai pagalvoti - kokiam laikui perkiesi baldus.
nes tarp tavo rodytu ka rinkaisi ir paskutiniuju - doh.gif skirtumas kaip zeme ir dangus.

jei ketini baldus keisti kas metai - kaip keiciasi mados - tada paskutinieju - kaip tik 4u.gif
jei manai, kad noretum pastovesniam laikui, kasdieniskesniu ir labiau praktiskesniu - pirmieji pasirinkti kampai 4u.gif

man labai grazu siuolaikiski baldai. faina. salone kol stovi. namie gi - nenoreciau schmoll.gif nes nesu is tu, kurios gali sau leisti keisto baldus ir interjera namu pagal vyraujancius madu vejus doh.gif

sekmes renkantis 4u.gif
ViduxKLP
psio nusipirkau LOVA ne kampa. Ikalbejo mane visi draugiskai, ypac vaikis,kad miegamajam turi but lova. Atvez treciadieni, pasidalinsiu kas ir kaip doh.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif

stai tokia, visiskai minimalistine

http://www.98home.com.my/merchant_product_...ant_id=36#title
visiskai juodas matinis remas, ciuzinio uzvalkalas nusiima ir galima skalbt, galvugalis pasikelia. Dar pora bankeciu (ta ale pagalvele, prisest ar kojas pasidet) prigriebiau, nes labai jos man
wub.gif
dali_m
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar turi laiko apsigalvot- jei nepatiks -turi teise grazinti ax.gif
ire
Tik nepatariu eiti į baldų rojų. Ten, kaip sako viena mano pažįstama dizainerė, visiškas komunizmas...
Yasmin
QUOTE(ire @ 2008 06 16, 10:50)
Tik nepatariu eiti į baldų rojų. Ten, kaip sako viena mano pažįstama dizainerė, visiškas komunizmas...
*

Priklauso į kurią pusę pažiūrėsi biggrin.gif
MARIŲ PAUKŠTĖ
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 06 01, 12:48)
Sia savaite pagaliau atveze bandus is sba thumbup.gif  Nemazai ka pirkau, reikejo surinkti, ir zinote kas labiau uz viska nustebimo? Ogi meistru surinkeju kultura 4u.gif  Kazkaip maniau, kad baldu surinkejai bus kokie padugnes, teko girdeti is aplinkiniu, kad ateina prasmirde, prasiruke, prakaitu trenkiantys. O pas mane atejo 2 labai faini, kulturingi vyrukai, tik "prasau, atsiprasau...ar galima?". Na, zodziu, buvau maloniai nustebinta. O ir paciam Sba salone - visai kitas poziuris i klienta, nei, tarkim, kokiam audejuj, ar baldu rojuj, kur apskritai neprisisauksi pardavejos konsultantes.
*

thumbup.gif Mes prieš kokius tris metus iš Sba pirkom virtuvinį komplektą.Tuo metu kai jį surinkinėjo manęs nebuvo namie,o tik vyras.Tai jis susižavėjęs meistrų darbu man net skambino papasakot,kaip jie kutūringai ir švariai dirba.Po darbo viską sutvarkė,nė dulkelės.Manyčiau visi taip turėtų darbuotis. drinks_cheers.gif
babyne
Labai fainu baldu padoriom kainom yra parduotuveje LTinterior, Luksio g. priesais Domus galerija wink.gif Su minkstom dalim is SBA baldu tai atsargiai, nes kokybe nepasizymi....vien pasiziurejus i savo sofkute, kuria pirkom pries 1,5 metu is ten verkt norisi biggrin.gif
viltuke
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 25, 10:49)
Siuo metu ieškau minkšto kampo, su patogia miegamaja dalimi. Sudomino Magrės baldai ir Priekules II-ojo kaime  gaminami baldai (lego ?)
Gal kam teko susidurti su šiomis firmomis, labai sunku apsipręst  g.gif
*

Va, kaip tik užsisakėm Magrės minkštą kampą. Kaip ir baiginėjasi mėnesio gamybos terminas...Kai gausim, tada bus galima kažką konkrečiau pasakyt apie šią firmą
vyšnių_mergaitė
QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 30, 19:58)
psio nusiziurejau Gintaro baldu kampa, atrodo visai nieko o jau kaina  wub.gif
mama turi ju firmos minksta kampa jau antri metai - dar gyvas. Issirinksiu gobelena ir eisiu rytoj pirkti, nes as isprotesiu.
*

Mes is Gintaro baldu laukiam savo kampuko Julija wub.gif Nu man tai jis labai grazus ir kaina gera(akcijinis papuole, bet spalva mums labai tiko, tai ir paemem).Kadangi jis mazesnis nei kiti mano matyti kampai, tai pirkom, nes vietos mazai kambaryje, o toks manau neuzgriozdins erdves rolleyes.gif Aisku del kokybes, dar tikrai nezinau, nes nelabai atsiliepimu yra. Bet parduotuves vedejas, truputi pazistamas, tikrai sake, kiek dirba - nusiskundimu nebuvo smile.gif
Va toks rolleyes.gif
Julija
Neffertite_
QUOTE(kliūdžiau @ 2008 06 01, 14:48)
Sia savaite pagaliau atveze bandus is sba thumbup.gif  Nemazai ka pirkau, reikejo surinkti, ir zinote kas labiau uz viska nustebimo? Ogi meistru surinkeju kultura 4u.gif  Kazkaip maniau, kad baldu surinkejai bus kokie padugnes, teko girdeti is aplinkiniu, kad ateina prasmirde, prasiruke, prakaitu trenkiantys. O pas mane atejo 2 labai faini, kulturingi vyrukai, tik "prasau, atsiprasau...ar galima?". Na, zodziu, buvau maloniai nustebinta. O ir paciam Sba salone - visai kitas poziuris i klienta, nei, tarkim, kokiam audejuj, ar baldu rojuj, kur apskritai neprisisauksi pardavejos konsultantes.
*

Oi, as ant SBA senai "padėjau kryžių". doh.gif Kiek ko esame pirkę iš SBA (aš turiu omeny kietuosius baldus - sekciją, miegamojo spintą, komodos) - tai neduok deve. Dar berankant sugriuvo mums spinta. O pagaliau viską surinkus sekcija išlinko, komoda irgi, spintą vyras ne kartą tiesiog metaliniais kampukais sutvirtino, kitaip ta spinta, kaip ant snarglių buvo. doh.gif Žodžiu, jau ne kartą rašiau forume apie SBA, bet matyt dar ne visi žino... Bet nepatariu su SBA apskritai turėti reikalų. blush2.gif
Yasmin
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 10 09, 10:39)
Oi, as ant SBA senai "padėjau kryžių".  doh.gif
*

šaunus Jūsų vyras ax.gif
Ar SBA balduose visi baldai yra jų gamybos?

Ar kas girdėti apie baldų parduotuve ltinterior.lt ? Lukiškiu g. 15, Vilnius
Pažiūrėjau interente, tai yra man tinkanciu baldu ir kainu, bandysime važiuoti i pacia parduotuve.
viltuke
QUOTE(viltuke @ 2008 10 07, 15:36)
Va, kaip tik užsisakėm Magrės minkštą kampą. Kaip ir baiginėjasi mėnesio gamybos terminas...Kai gausim, tada bus galima kažką konkrečiau pasakyt apie šią firmą
*

Na va, pagaliau gavom savo Magrės baldus. Viskas super thumbup.gif Tikiuosi gerai jie mums tarnaus
lotaa
aš tai labai ilgai rinkausi kompiuterio stalą, todėl, kad turėjau tokį paprastutį, neapkantuotą, tai dabar norėjau normalaus, kad neapsitrintų kampai, kiek peržiūrėjau, nu baisu doh.gif stalai vos ne popieriniai, tai netyčia važiavau pro šilalę, ir užsukau į baldų parduotuvę, ir radau ax.gif stalas, kurį pačios pardavėjos naudoja, sakau, viskas, noriu tokio bigsmile.gif tai susiradom pagal katalogus ir užsisakiau, vėliau radau jų internetinę parduotuvę. atsiliepimus galėsiu pasakyti po mėnesio, kai jau turėsiu baldus, o parduotuvė baldonesis.lt, tiesa, ten stalų nėra mažų nuotraukyčių, bet aš jau kai parduotuvėj išsičiupinėjau, tai be baimės užsisakiau.
Milagra
QUOTE(Yasmin @ 2008 10 09, 14:02)
šaunus Jūsų vyras ax.gif
Ar SBA balduose visi baldai yra jų gamybos?

Ar kas girdėti apie baldų parduotuve ltinterior.lt ? Lukiškiu g. 15, Vilnius
Pažiūrėjau interente, tai yra man tinkanciu baldu ir kainu, bandysime važiuoti i pacia parduotuve.
*

Mes iš ten lovą užsisakėm, bet dar neturim, tai nieko negaliu pasakyti dėl naudojimo. Šiaip baldai ten nebrangūs.
Milagra
O gal kas gali pakomentuoti Domino baldų kokybę? Nusižiūrėjom ten komodą, bet dar mąstom g.gif
Izolda
Sveikos, aš čia tokį klausimą turiu.. blush2.gif

Jei nusipirkom bazėse sofą, su garantija, ir jei ji mums netinka, ar galim prašyt, kad grąžintų pinigus ar apkeistų?

Parsivežėm ir po pirmos nakties nusivylėm - žiauriai kieta verysad.gif Sakė ten, kad kieta, bet kitaip atrodo, kai tik priguli, ir kai visą naktį reikia išmiegot.. O sofa reikalinga pagrinde miegojimui.. Žinau, kad patys kalti, kad tokią išsirinkom.
Tina Les
QUOTE(Milagra @ 2008 10 12, 20:15)
O gal kas gali pakomentuoti Domino baldų kokybę? Nusižiūrėjom ten komodą, bet dar mąstom  g.gif
*

Tikrai, gal kas nors girdėjo kokių atsiliepimų ar patys pirkot "Domino baldus"? ax.gif
verbus
QUOTE(čelsė @ 2008 05 28, 20:31)
Nelabai išmanau, kaip ten viskas vyksta, kai perki baldus  ax.gif Tai jei juos atveža sugadintus, negalima reikalauti, kad pakeistų? Prisiskaičiau, kad būna atveža ir spalvos ne tokios, kaip žmonės užsisako  doh.gif  Negi turi sumokėjusi pinigus už daiktą (atitinkamos saplvos) po to gyventi su nepatinkamu, nederančiu prie interjero baldu?
*

man is "Baldu rojaus" atveze lova subraizytomis kojomis(tikslaiu neatveze-nes transportavimo jie neteikia)-isipkavau ir apsalau,iskart skambinau,keite i kitas variantas neidealus bet geraesnis-atveze jau jie,nes as sakiau uz transporta as antrasyk nemokesiu,taigi-atveze...nesupakuotas,dalimis,tipo,kad siuksliu man maziau butu.Truko ir vienos apdailines lenteles,kai tairavaus kur ji po ilgu ieskojimu sandelyje(ieskojome kartu),pasake konsultante,kad ja reikia atskirai uzsisakyti,kazkodel iskarto to nepasako-isvada viena persasi-pardavineja lenkiska baraklo,o sandelyje ir neidiali tvarka,nesuprasi ar tai originaliai prekes supakuotos ar jau antrakart perpakuotos,nes antras variantas labiau persasi.antrakart tikrai nesinoretu ten pirktis.Kalbu apie Kauno salona Savanoriu pr. priesais "Tarp geliu"
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2008 10 29, 09:40)
Sveikos, aš čia tokį klausimą turiu..  blush2.gif

Jei nusipirkom bazėse sofą, su garantija, ir jei ji mums netinka, ar galim prašyt, kad grąžintų pinigus ar apkeistų?

Parsivežėm ir po pirmos nakties nusivylėm - žiauriai kieta  verysad.gif  Sakė ten, kad kieta, bet kitaip atrodo, kai tik priguli, ir kai visą naktį reikia išmiegot.. O sofa reikalinga pagrinde miegojimui.. Žinau, kad patys kalti, kad tokią išsirinkom.
*

Pirkaus ir as Kauno bazeje sofa-pasakysiu grauziu nagus,oi nemiela ji man -ilgokai as i ja ziurejau-tipo konsultante,ko cia aip ilgai renkuosi,save galiu kvailinti tik,kad ja nusipirkau,irgi sake,kad kieta-kaip akmuo sedeti verysad.gif ,bandziau eiti kalbinti,kad priimtu atgal,uz mazesne kaina-ji tikrai ne is pigiuju,nei i kalbas,isvadino konfliktisku zmogumi ir nese kudasiu pas kitus klientus,gal bvel ibruks ka nors.Tiesiog sprendimas toks-niekada nepirkti jokiose bazese,jei nori ko nors geresnio,jau geriau darytis pagal uzsakyma,ieskotis,ziureti forumus kas kur geriau.Dariausi virtuve ir spinta "Senator"-buvo siokiu tokiu niuansu,bet visumoje yra gerai-pagamino greitai,rinko tikrai neatmestinai,dar zmogus is firmos ir lova surnko,uz gana juokinga kaina....20lt.Galite drasiai ten kreiptis.
oranžinė
Yra toks baldu salonas www.dizainobaze.lt ir www.dbo.lt, cai ant Tauro kalno
Salonas tai gana mazas, bet yra idomesniu lentynu,pakabu, keletas sofu.Turi daug katalogu ir gali patarti ivairiais klausimais
lotaa
QUOTE(lotaa @ 2008 10 12, 09:42)
aš tai labai ilgai rinkausi kompiuterio stalą, todėl, kad turėjau tokį paprastutį, neapkantuotą, tai dabar norėjau normalaus, kad neapsitrintų kampai, kiek peržiūrėjau, nu baisu doh.gif stalai vos ne popieriniai, tai netyčia važiavau pro šilalę, ir užsukau į baldų parduotuvę, ir radau ax.gif stalas, kurį pačios pardavėjos naudoja, sakau, viskas, noriu tokio bigsmile.gif tai susiradom pagal katalogus ir užsisakiau, vėliau radau jų internetinę parduotuvę. atsiliepimus galėsiu pasakyti po mėnesio, kai jau turėsiu baldus, o parduotuvė baldonesis.lt, tiesa, ten stalų nėra mažų nuotraukyčių, bet aš jau kai parduotuvėj išsičiupinėjau, tai be baimės užsisakiau.
*

tai galiu dabar pakomentuoti, ir drąsiai rekomenduoti, atvežė viską, super stalas, bei komodėlė prie stalo super thumbup.gif gavau tai ko norėjau, pardavėja kitą dieną paskambino ir pasiteiravo ar viskas gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(oranžinė @ 2009 03 12, 12:11)
Yra toks baldu salonas www.dizainobaze.lt ir www.dbo.lt, cai ant Tauro kalno
Salonas tai gana mazas, bet yra idomesniu lentynu,pakabu, keletas sofu.Turi daug katalogu ir gali patarti ivairiais klausimais
*

tai kad tan nieko nėra - info ruošiama doh.gif
oranžinė
QUOTE(lotaa @ 2009 03 12, 20:57)
tai galiu dabar pakomentuoti, ir drąsiai rekomenduoti, atvežė viską, super stalas, bei komodėlė prie stalo super thumbup.gif gavau tai ko norėjau, pardavėja kitą dieną paskambino ir pasiteiravo ar viskas gerai thumbup.gif
Papildyta:

tai kad tan nieko nėra - info ruošiama doh.gif
*

nu ten tvarko matyt puslapi, bet katalogelius pdf galima atsisiusti
millamia
patarimas - nepirkit nieko is SBA baldu. labai nekokybiska produkcija. nusipirkom miegamojo komplekta, emem tikrai ne is pigiuju. tai lova praktiskai galim ismesti doh.gif visos lenteles vyro pusej suluzo. nera maniskis banginis, sveria apie 100 kg tai manau normali lova tikrai turetu laikyt bent jau toki svori. zodziu...
dar vienas dalykas labai jau kainos uzkeltos pas juos. kaip pvz galiu pateiks megasofa Dope. Jau seniai su vyru buvom ja nusiziureje kai dar tik pradejom galvoti apie nama, dabar kai jis jau pastatytas reikia baldeliu: nuvaziavus ir paziurejus i kaina fantazija atsoko doh.gif ir vadinasi krize, bet kainos ten ne mazeja bet atvirksciai kyla lotuliukas.gif gerai kad pasiziurejom kas juos gamina, o pasirodo lenku gamybos. taigi susiradom firmos kuri gamina siuos baldus atstovus Suvalkuose ir ten nuvaziave uzsisakem. taigi kainu skritumai: sba balduose ta sofa kainuoja 4600 lt plius fotelis 2100 lt o mes is suvalku atsivezem foteli su sofa uz 4400 lt thumbup.gif vat ir kainu skirtumai lotuliukas.gif doh.gif
rts
"Serviravimo staliukai " - ieskau, bet nerandu, gal kur nors matete nors kelis skirtingus variantus? Ermitaze kazkokioje baldu parduotuveje maciau pora, bet jie netiko. Gal yra kazkur daugiau? Aciu... ax.gif

(kitur jie vadinami baro staliukais, na, tokie ant ratuku).
Flair
QUOTE(millamia @ 2009 10 22, 12:51)
patarimas - nepirkit nieko is SBA baldu. labai nekokybiska produkcija. nusipirkom miegamojo komplekta, emem tikrai ne is pigiuju. tai lova praktiskai galim ismesti  doh.gif visos lenteles vyro pusej suluzo. nera maniskis banginis, sveria apie 100 kg tai manau normali lova tikrai turetu laikyt bent jau toki svori. zodziu...
dar vienas dalykas labai jau kainos uzkeltos pas juos. kaip pvz galiu pateiks megasofa Dope. Jau seniai su vyru buvom ja nusiziureje kai dar tik pradejom galvoti apie nama, dabar kai jis jau pastatytas reikia baldeliu: nuvaziavus ir paziurejus i kaina fantazija atsoko  doh.gif ir vadinasi krize, bet kainos ten ne mazeja bet atvirksciai kyla  lotuliukas.gif gerai kad pasiziurejom kas juos gamina, o pasirodo lenku gamybos. taigi susiradom firmos kuri gamina siuos baldus atstovus Suvalkuose ir ten nuvaziave uzsisakem. taigi kainu skritumai: sba balduose ta sofa kainuoja 4600 lt plius fotelis 2100 lt o mes is suvalku atsivezem foteli su sofa uz 4400 lt  thumbup.gif vat ir kainu skirtumai  lotuliukas.gif  doh.gif
*

Parduodu naujus Flair kolekcijos baldus.Kainos tikrai zemos.
Pvz.:
Megasofa "Dude" tokia kaip kataloge 2 gobeleno brangumas 3100lt pigiausias gobelenas 2700 Su PVM
Megassofa "Dope"tokia kaip kataloge 2 gobeleno brangumas 3650lt su PVM su
pristatymu Kauno mieste.Galime pristatyti ir i kitus miestus.
Pristatymo terminas iki 8 savaiciu priklausomai kokiusbaldus uzsisakote.
Baldus galite issirinkti :
www.flair.pl

Jei domina kainos rasykite i emaila:

Flair baldai
Flair baldus
Flair sofa
Flair kampas
flairbaldai@gmail.com
860653372
pempe1
patarimas - nepirkit nieko is SBA baldu. labai nekokybiska produkcija. nusipirkom miegamojo komplekta, emem tikrai ne is pigiuju. tai lova praktiskai galim ismesti  doh.gif visos lenteles vyro pusej suluzo. nera maniskis banginis, sveria apie 100 kg tai manau normali lova tikrai turetu laikyt bent jau toki svori. zodziu...
*

labutis Norejau paklausti paciu groteliu lenteles suluzo? Ar lovos atraminis pagaliukas ant kuriu laikesi?
pufeta
salonas Maison Classique Vilniuje, totoriu g.3, interneto svetaine www.maisonclassique.lt kainos nemazos, bet ir firmos ne baldu rojaus:)

QUOTE(ViduxKLP @ 2008 05 25, 10:49)
Siuo metu ieškau minkšto kampo, su patogia miegamaja dalimi. Sudomino Magrės baldai ir Priekules II-ojo kaime  gaminami baldai (lego ?)
Gal kam teko susidurti su šiomis firmomis, labai sunku apsipręst  g.gif
*

Adelle

*

Ir mums ta pati problema, taip pat iš SBA. verysad.gif Kaži ar yra pirkti atskirai lovos dugno lentelių pakeitimui?
elitarai
Pufeta-NEKISKITE savo reklamos per prievarta,turit 4 postus ir visi apie ta paty.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.