QUOTE(Egliukasz @ 2009 07 05, 10:05)
Tai va, kad del to didziausias minusas, kad esu LT. O agenturos turbut patikimiausios tik UK, su lietuviskom ner ko prasidet?

Baisu patekt y blogas rankas, kad po to verkt nereiketu. As net neturiu kur gyventi, ir nesiorientuoju net, y koky miesta man cia judet, kad ir darbu aplink butu, ir ne vien tik lietuviai ten gyventu

Jauciu teks kokias braskes pora menesiu skint, kol Home Office, saskaita ir insurance number susitvarkysiu

Apie lietuviskas nera tikrai kalbos.Su agenturom yra labai paprasta ir pradziai tikrai lengva:nuejai, zsiregistravai ir turi darba, jei ne pirma diena, savaites begyje tikrai pasiulys. Minusas, kad tie darbai apmokami minimum ir sunkus, taciau jei nebijai darbo -drasiai gali dirbti. Manau i UK vaziuoja arba tas, kuris turi kazkaokias vertingus issilavinimus arba nebijantys dirbti.
Papildyta:QUOTE(avem1 @ 2009 07 09, 14:38)
1) Ar ne per naiviai tikiuosi rasti darba per menesi (siuo tikrai nelengvu laikotarpiu). Patirties aisku neturiu, isskyrus 3m praktika ligonineje ir reklamos vadyba (2.5m) leidziant medicininius zurnalus....
2) Kokie yra BUTINIAUSI dokumentai, kuriuos galbut tureciau susitvarkyti cia LT?
3) Ar siuntineti cv pastu,ar kaip sioje temoje skaiciau tiesiog brukti juos darbdaviams, bet mano atveju - tai ligonines, nepaduosiu juk seselei pro sali einanciai
Na kolkas tiek, labai noreciau sulaukti atsakymu

Pagal specialybe darbo paieskos gali uztrukti ilgiau negu menesi, juolab , jei noresi konkreciai dirbti ta , ka moki. Priklauso kokiame mieste busite, jei tai butu Londonas, manau darbo paieskos butu sekmingos.
Lietuvoje nieko tavrkyt nereikia, bent jau as viska tvarkiau ten.
CV siuntinejimo naudokis visais imanomais budais: bruk darbdaviams, eik pati klauinek (kadangi CV yra svarbiau Airijoje, Anglijoje geriau kalbetis akis i aki , aisku turint CV).
Suzinok sarasiuka ligoniniu ir vazinekis, klausk, manau tikrai rasi ligonine, kur reikes zmogaus.
Sekmes tau