Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klasikinės vonios (nuotraukos ir diskusijos)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
kristina-buziene
Svajonių vonia wub.gif

user posted image

Mielosios "klasikos gerbėjos" flirt.gif

Bandau atidaryti temą biggrin.gif Gal atsiras bendraminčių kurioms patinka tokios vonios ant kojelių hihihi.gif cool.gif

user posted image

Rašykit,sakykit savo nuomones bigsmile.gif Didžiuosius + ir - angel.gif Noris kuo daugiau apie jas apsišviesti prieš perkant karsta.gif
giedre.v
labai grazu bigsmile.gif didziausias minusas -jos mazos... o daugiau vien pliusai biggrin.gif mirksiukas.gif
kristina-buziene
QUOTE(giedre.v @ 2008 05 17, 16:45)
labai grazu  bigsmile.gif  didziausias minusas -jos mazos... o daugiau vien pliusai  biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

Puiku biggrin.gif Vandens sutaupom hihihi.gif

kristina-buziene

user posted image

Tikriausia labai patogu atsiremti ,kai taip vonia išlenkta bigsmile.gif ,
Egle 22
Grazu, bet... man atrodo, kad bent vienas krastas, turetu buti sandariai pristumtas prie sienos, kad labai nesitaskytu. Pakabinamos uzuolaideles, man atrodo irgi prastas sprendimas, nes jos labai slyksciai limpa prie odos biggrin.gif Taigi, matau daugiau minusu negu pliusu. Ir dar, tokiai voniai reikia erdves cool.gif
Iriska
QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 19, 01:32)
Grazu, bet... man atrodo, kad bent vienas krastas, turetu buti sandariai pristumtas prie sienos, kad labai nesitaskytu. Pakabinamos uzuolaideles, man atrodo irgi prastas sprendimas, nes jos labai slyksciai limpa prie odos  biggrin.gif Taigi, matau daugiau minusu negu pliusu. Ir dar, tokiai voniai reikia erdves  cool.gif
*

o kam aplink vonia uzuolaida? Yra gi duso kabina atskirai biggrin.gif Toki grozi negalima slepti mirksiukas.gif
As svarsciau, bet nugalejo didesne trikampe vonia. Noriu , kad dviese tilptume blush2.gif
kristina-buziene

QUOTE(Egle 22 @ 2008 05 18, 23:32)
Grazu, bet... man atrodo, kad bent vienas krastas, turetu buti sandariai pristumtas prie sienos, kad labai nesitaskytu.
*

unsure.gif
Egle 22
Iriska, maciau kazkur internete tokia vonia, su itin mandra-romanitiska uzuolaida. Jos neuzdenge, greiciau papilde. Turiu vaiku ir zinau, kad neimanoma juos numaudyt nepritaskius. TOkia vonia reiktu statyt vos ne vidury kambario, kad aplink galetum nusausint. g.gif
superlaiminga
Man labai patinka tokia vonia. Ketinam gyventi sodyboj, o prie medinių grindų ir rąstinių sienų tokia vonia - super pasirinkimas. Nes nenorim plytelių klijuoti niekur. Nors vonios kambarys nedidelis ten, stengsiuosi kaip nors tokią vonią įstatyti. Tik va viena bėda. turiu dvimetrinį vyrą ir sūnus ne ką mažesnis bus. Tai jiems tokia vonia - kaip bliūdukas bus...
SpyCam
Grazu ir ypatingai nepraktiska... o as stengiuos visada suderint grozi ir praktiskuma
Kashaya
Keletas klasikinių vonios kambarių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

biggrin.gif
user posted image
SpyCam
Viskas yra labai faina, tik tokia vonia yra daugiau dekoro elementas negu tai, kur realiai maudomasi
eLIA33
http://img237.imageshack.us/my.php?image=1...4a5ac537zd5.jpg[/IMG]
Papildyta:
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 04, 00:55)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 04, 00:57)

user posted image
Ellana
Labai gražu tokia vonia wub.gif , tik gaila, kad visiškai nepraktiška. Aš pas save tokios nestatyčiau vien tik dėl šios priežasties. Ir MB priprates prie didelės kampinės vonios.
gamta
man tai neapsakomai grazu thumbup.gif thumbup.gif net nezinau, kas nugaletu kovoj: grozis ar praktiskumas smile.gif
kristina-buziene
Jau ir patys apsigalvojom biggrin.gif ,nedėsim ant kojelių hihihi.gif

Labai gražu ,bet tokiai voniai reik didesnės erdvės blush2.gif
zujka
Yra ir 170 cm ilgio ant kojelių. Reikia nepatingėti ir pasidomėti. mirksiukas.gif
Guduke
Kazin cia dar kas nors uzsuka? mastau.gif
Kokios tokiu voniu kainos?
elitarai
as jau paruosusi vieta tokiai voniai.zinau,kad didz yra 1.75cm.
vieta jau paruosta,kampas po laiptais

user posted image
Astee
Pas mus didele spizine vonia ant kojeliu thumbup.gif Kolkas tikrai nematau jokiu nepatogumu ir malonumas koks joje paguleti biggrin.gif
elitarai
smalsu butu pamatyti,kaip ji atrodo realiai jusu vonios kambaryje,gal galite ykelti foto? ax.gif
Astee
QUOTE(elitarai @ 2009 04 05, 00:07)
smalsu butu pamatyti,kaip ji atrodo realiai jusu vonios kambaryje,gal galite ykelti foto? ax.gif
*

elitarai
lens.gif smile.gif
Astee
QUOTE(elitarai @ 2009 04 05, 23:35)
lens.gif  smile.gif
*

biggrin.gif
nenorejau ilgam palikti smile.gif

keliu dar karteli
tokia foto gal tiks, cia drauges fotografuota ax.gif

user posted image
elitarai
grazi vonia,ar cia tu ir guli joje? smile.gif jeigu ne,nebijok palikti forume.o prasiau foto del to,kad ydomu,kaip sukurei aplinka aplink vonia,ydomu viskas iki smulkmenu.is foto atrodo,kad atvirute. g.gif
Astee
QUOTE(elitarai @ 2009 04 06, 23:34)
grazi vonia,ar cia tu ir guli joje? smile.gif jeigu ne,nebijok palikti forume.o prasiau foto del to,kad ydomu,kaip sukurei aplinka aplink vonia,ydomu viskas iki smulkmenu.is foto atrodo,kad atvirute. g.gif
*

ne ne atvirute smile.gif o vonioi guliu as. todel nelabai norisi publikuoti. kai laiko bus padarysiu daugiau buitiniu foto mirksiukas.gif
Papildyta:

radau dar viena foto, daryta kai nebuvo kranu:

Papildyta:

Elitarai, nezinau,kas butent idomu ax.gif
uz sieneles is kaires- dusas, is desnes- tualetas. Plyteles tik duse ir ant grindu. Kitur - medzio skydai ir tapetai; prie vonios -sidabrinis, ant kitu sienu- sviesus (nuotraukose jo nesimato) . virs vonios du antikvariniai paveikslai-veidrodziai. sviestuvas pirktas dubingiuose, zalvarinis-medinis. zadejom deti gaubtelius, bet jau abejoju ar reikia. Nuotraukose dar nesimato spintos ir kriaukles su veidrodziu.
Dziaugiuosi,kad turiu giminaite-interjero dizainiere smile.gif
Astee

Pasakykit,kaip man dabar istrinti ta foto ? g.gif
Nasty Fairy
QUOTE(Enejuke @ 2009 04 07, 11:05)
Pasakykit,kaip man dabar istrinti ta foto ?  g.gif
*

Netrink, cia tikrai kaip atvyrute, labai grazu wub.gif
Keleivis
Del voniu tai yra dideliu ir net kampiniu ju smile.gif geras gamintojas man patinka jis kainos ne per didziausios pasirinkimas platus Sanitplast. (herimejas veza jas)http://www.sanitplast.com.pl/obrazki_retro/max07.html
Paskui yra PAA voniu nemazai voniu ju ilgiausia vonia 190 cm (ju galima visur isigyti)
Paskui yra Poolspa, Marmite, Polysan.
Jei norite istabaus grozio paziurekite Lineatre http://www.lineatre.it
elitarai
pasakiska vonia,duodu 10balu su dideliu pliusu tau ir tavo giminaitei.uzsienyje daugumoje voniu ir salionu tie sienu skydai-ar kaip ten juos rimciau pavadinti,man tai sudaro yspudingo interjero vaizda.as darausi pati viska,daryti stengiuosi keisciau,
smile.gif ,nes tas kas dabar labai populiaru greit nusibos.as pabandysiu ykelti antro auksto vonios kambario foto.
o savo foto neisimk,l.grazu.
user posted image
Astee
elitarai, labai grazu thumbup.gif cia galvojate statyti vonia ant kojeliu ?
elitarai
cia klasikinis vonios kambarys,dusas,ant kojeliu vonia kur bus ykeliau anksciau foto,raudonu plytu vonios kambarys bus.
Astee
QUOTE(elitarai @ 2009 04 07, 18:55)
cia klasikinis vonios kambarys,dusas,ant kojeliu vonia kur bus ykeliau anksciau foto,raudonu plytu vonios kambarys bus.
*

echh taigi maciau doh.gif
Vi_zija
QUOTE(Enejuke @ 2009 04 06, 21:33)
biggrin.gif
nenorejau ilgam palikti  smile.gif

keliu dar karteli
tokia foto gal tiks, cia drauges fotografuota  ax.gif
user posted image
*

laabaaai gaila , kad isemiai foto... mane domina sienu danga, kaip supratai medis ir dazyta??? papasakok daugiau kkokias medziagas naudojai

as is vis manau 1 aukste tulika daryt klijuot tapetais skirtais vonios kambariams mirksiukas.gif
elitarai
Enejuke,o kur jus vonia pirkote?nes vienspalves baltos nenoriu.reikia,kad isore raudonos ar rudos sp.butu,bet realiai nemaciau niekur,tik zurnaluose,ir zinau,kad uzsakymus priima PAA.latviai berods g.gif
OksanaKi
sveikos, maciau vitrinoje kaune, savanoriu pr. priesais juze., raudona vonia ant kojeliu berods.
cia kazkas spalvotos ieskojo
elitarai
as ieskau,gal tiksliau adresa zinai,nes nezinau kur ta juze g.gif
pele
Tai tikriausiai bus ARTIS vitrinos, ten raudonos stovi. Savanoriu pr. 178.
elitarai
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
URL=http://www.radikal.ru]user posted image[/URL]
Astee

elitarai, musu vonia taip pat buvo balta. dugna pagal uzsakyma nudaze wink.gif

vi zija, na ten ne siaip medis, o spec mediniai skydai skirti sienoms. dazyt juos beabejo gali kaip nori.

labai grazios 1 ir 2 vonios thumbup.gif
Kristaline
Enejuke, gal galima būtų foto pakartotinai įdėt?
Labai norėčiau pamatyt, mat pati galvoju apie vonią su kojelėmis ax.gif .
elitarai
As jau uzsakiau vonia,rugsejo gale roytis bandysiu,pigiausias variantas 3700lt.balta is paa.kokios norejau 13t doh.gif ,noras praejo smile.gif
Guduke
QUOTE(elitarai @ 2009 08 26, 13:45)
As jau uzsakiau vonia,rugsejo gale roytis bandysiu,pigiausias variantas 3700lt.balta is paa.kokios norejau 13t doh.gif ,noras praejo smile.gif
*

O gal yra internete fotke vonios, kuria uzsisakei ? bigsmile.gif Butu labai idomu paziuret. mirksiukas.gif
Kristaline
QUOTE(elitarai @ 2009 08 26, 13:45)
*

Aš irgi labai norėčiau nuotraukėlę pamatyt, nes 13 t. už vonią man irgi per daug g.gif
elitarai
Mes uzsisakeme per firma Kaune,o uzsakeme is latviu santeh.gamintoju PAA,gal www.PAA pagoglinus ismestu vonias,as foto neturiu dar.Kaune 1001 plyteliu stovi viena pigesne-bet man ji schmoll.gif
Felise
Merginos, o gal kuri tapetavotės vonios kambarį? Pas mus vonios kambarys bus 14 kv. Pagal plana turėtų būti tik vonia (be dušo). Labai norėčiau tapetuoti vieną sieną, bet visi atkalbinėja, kad nuo drėgmės tapetai kaip mat atšoks.. GAl kuri turit realų pavyzduką? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
elitarai
as maciusi tokiu realiai,bet kaip jums parodyti?viena is mamyciu mamius turi toky tapeta vonios kambaryje,paprasyk gal pasirodys,lyg ir yra uzmiescio namo interjero temoje g.gif ,tik nez.kurioje.
digma.lt
Tokio tipo vonioms (ant kojeliu) reikia nemazos patalpos, nes mazoje patalpoje nesimatys ju grozio ir ispudis bus kaip "baleikos" biggrin.gif
Keleta interjeru foto su tokio tipo voniomis rasite CIA.
Kristaline
Tokio tipo vonios Lietuvoje labai brangios, kiek man teko susidurti.
O vat landžiojant po netą radau ne tokių ir brangių ir net su galimybę atsisiųsti.
Pvz. iš čia: http://www.ukbathrooms.com/shop/bathrooms/...aths/index.html
Niekada nesu nieko siuntusi iš užsienio tai kiek baugoka. Gal vis tik yra kitų kelių kaip nusipirkti už normalią kainą vonią ant kojelių, bet būtų gerai prieš tai ją pamačius ne tik nuotraukoje? g.gif
Čia prekiauja ir vonios kambario kamplektais už nerealią kaina. Tik kažin kokia tokios santechnikos kokybė?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.