Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šiauliai: l/d "Žibutė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4
myliuvasara
labutis,as uzsirasiau savo mergyte i si darzeli ,i lopseli,ir noreciau kad draugiskai paplepetume,pasitartume,pasidalintumeme informacija ir kt..
tai laukiu atsiliepimu is mamyciu 4u.gif
group.gif gossip.gif
myliuvasara
verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai ner mamyciu vedanciu i zibute?
rapolas
QUOTE(myliuvasara @ 2008 05 20, 13:26)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tai ner mamyciu vedanciu i zibute?
*

Drauge veda dukra, g.gif tai su ja esu kelis kartus buvusi ir nueinu jos dukros pasiimti. grazus, tvarkingas darzelis thumbup.gif malonios aukletojos, daug graziu renginiu thumbup.gif , skaniai maitina vaikus, prieziura ir ugdymas thumbup.gif manau vienas is geresniu darzeliu
lovely
Liepos - rugpjucio menesi vesiu savo mazaji i "Zibute", tuomet tiksliau galesiu pakomentuoti.
Manau kol nepradesite lankyti, tol ir nesuzinosite vusu pliusu ir minusu.Pati suzinojau, kad jame yra dvi lopselines grupes.Siuo metu tiek mirksiukas.gif
myliuvasara
4u.gif va kaip smagu kad kasnors atsiliepe clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif laukiu dar atsiliepimu thumbup.gif
Moteris37
QUOTE(lovely @ 2008 05 21, 12:05)
Liepos - rugpjucio menesi vesiu savo mazaji i "Zibute", tuomet tiksliau galesiu pakomentuoti.
Manau kol nepradesite lankyti, tol ir nesuzinosite vusu pliusu ir minusu.Pati suzinojau, kad jame yra dvi lopselines grupes.Siuo metu tiek mirksiukas.gif
*

Siais menesiais jus nesuzinosite nei pliusu,nei minusu,nes tokiu metu jusu vaikutis tik bus priziūrėtas,juk vasara-atostogų metas.Tikras"gyvenimas"prasideda rugsėjo mėnesį.Mes lankom šį darželį,bet vasarą,kaip tik ir nevesiu(nes yra galimybė).
myliuvasara
idomu kada jau buna sarasiukas,ar prieme ir kokia auletoja bus?gal zinot g.gif
Moteris37
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 12, 09:52)
*

nueikite i darzeli ir suzinosite,manau,kad jau turetu buti.
rapolas
QUOTE(myliuvasara @ 2008 06 12, 10:52)
*

Mačiau, kad sarasai iskabinti, thumbup.gif kas lankys nuo rugsejo 1 d. thumbup.gif
Livai
siaip mes jau dideli, bet kai gyvenom Siauliuose lankem du metus si darzeli, lopselio grupe "eziukai", labai jegines aukletojos, thumbup.gif maistas ir normalus, labai greit atprato vaikinas mano nuo pampersu, ir man buvo svarbiausia, kad vaikas labai noriai eidavo i darzeli. O kai vasara reikejo eit i kita........""saulute"" tai tragedija ir aukletojos doh.gif ir vaiko traumavimas nerealus buvo, cry.gif bet neturejau kito pasirinkimo reikejo menesi ten vest. o apie "zibute" tik geri atsiliepimai mirksiukas.gif 4u.gif
myliuvasara
TAIGI VAKAR NUEINU I DARZELI,PERZIURIU 3 KARTUS ISKABINTA SARASIUKA,IR SAVO MAZYLES SARASUOSE NEMATAU,VA verysad.gif verysad.gif verysad.gif MATYT NEPRIEME DEL TO KAD PER MAZYTE DAR g.gif
lovely
QUOTE(myliuvasara @ 2008 07 11, 10:41)
TAIGI VAKAR NUEINU I DARZELI,PERZIURIU 3 KARTUS ISKABINTA SARASIUKA,IR SAVO MAZYLES SARASUOSE NEMATAU,VA verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  MATYT NEPRIEME DEL TO KAD PER MAZYTE DAR g.gif
*

O, jus nepasiteiravote nuo keliu metu amziaus sis darzelis priima i lopseline grupe?Ne visi darzeliai priima nuo metu i lopseli mirksiukas.gif
myliuvasara
pasiteiravau sake kad turetu priimt,kai rasiau prasyma,bet eisiu dar pas vedeja pasiteiraut.kitaip buciau net nevargusi.kita savaite eisiu,pranesiu kas naujo
NORIKA
Dieve, Dieve- ir kur taip skubėt,negi negaila tokią mažytę atiduot svetimų globai??? Juk tokiam pupuliukui dar mamytės laaaaabai reikia doh.gif
myliuvasara
gaila,o ka darysi,tai kad labai reikia.
NORIKA
QUOTE(myliuvasara @ 2008 07 15, 09:33)
gaila,o ka darysi,tai kad labai reikia.
*

Nesuprantu,žodis "reikia" auginant vaiką gali būt tik jo labui.Juk tam valstybė ir moka pašalpas ilgiau-berods iki 1,5metų,kad mamos tų vaikų į daržus nuo metų negrūstų doh.gif Niekada nesuprasiu tokio mamų elgesio.... atsiprašau už galbūt nekokią nuomonę 4u.gif
myliuvasara
kiek zmoniu tiek ir nuomoniu cool.gif

kas tie 97lt ,pampersu pakis,ir nebera tu lt
NORIKA
QUOTE(myliuvasara @ 2008 07 18, 16:02)
kas tie 97lt ,pampersu pakis,ir nebera tu lt
*

Ai aš vistiek nesuprantu,juk iki 1,5metų moka 100proc algos pašalpą,o nuo 1,5 iki 2metų 80proc,tai negi tik tokia alga,97Lt blink.gif Ar verta tada eit dirbt lotuliukas.gif
O beje tavo leliai pampersų manau jau nebereikia,bent jau dieną,tik jaunos mamkos tyngi ant puodo sodinėt,todėl vysto vos ne iki 3metų į pampersus mirksiukas.gif Ant puoduko pasysiot juk nekainuoja,o pampersų kainos tai doh.gif
Nors neaktuali pampersų tema,bet kažkada pardoj užmečiau akį ir iškart atšoko fantazija vaikus gimdyt lotuliukas.gif
geguzevasaris
QUOTE(NORIKA @ 2008 07 19, 13:42)
Ai aš vistiek nesuprantu,juk iki 1,5metų moka 100proc algos pašalpą,o nuo 1,5 iki 2metų 80proc,tai negi tik tokia alga,97Lt  blink.gif  Ar verta tada eit dirbt  lotuliukas.gif
O beje  tavo leliai pampersų manau jau nebereikia,bent jau dieną,tik jaunos mamkos tyngi ant puodo sodinėt,todėl vysto vos ne iki 3metų į pampersus  mirksiukas.gif Ant puoduko pasysiot juk nekainuoja,o pampersų  kainos  tai doh.gif
*

Nu ne man skirta, bet įkišiu savo trigrašį.Ne visi dirba tokius darbus , kur paskui ramiai gali sau sėdėt porą metų namie. Pvz., kirpyklų, grožio salonų darbuotojos moka už darbo vietą pačios, perka patentą, bet vaikų auginimo atveju joms biškiuką keblu. Nežinau kiek jos ten gauna, bet akivaizdu, kad labai neapsimoka namie sėdėt (arba namuose atsidaryt nelegalią įstaigėlę, kol augini vaikelį doh.gif ).Gerai, jei vyras uždirba daug, o jei ne?
NORIKA
O aš manau kad išeitis visada yra - jei nori ją rast. Vaiką nuo metų į daržą atiduot - lengviausias kelias sad.gif Ir pavalgęs,ir pamiegojęs ir pačiai galva rami.
Na tiesiog mano nuomonė tokia,aš pati dirbus lopšio grupėje,tai esu visom keturiom prieš tai,kad vaikai velkami į lopšį nuo 1m ar 1,5metukų rolleyes.gif
Tačiau toleruoju ir Jūsų nuomonę,ne visiem sąlygos vienodos,galbūt....
myliuvasara
QUOTE(NORIKA @ 2008 07 19, 16:16)
O aš manau kad išeitis visada yra - jei nori ją rast. Vaiką nuo metų į daržą atiduot - lengviausias kelias  sad.gif  Ir pavalgęs,ir pamiegojęs ir pačiai galva rami.
Na tiesiog mano nuomonė tokia,aš pati dirbus lopšio grupėje,tai esu visom keturiom prieš tai,kad vaikai velkami į lopšį nuo 1m ar 1,5metukų  rolleyes.gif
Tačiau toleruoju ir Jūsų nuomonę,ne visiem sąlygos vienodos,galbūt....
*

buk gera papasakok daugiau,kodel esi pries,man labai ydomu
rasei kad dirbai lopsi,papasakok ka ?
rapolas
As irgi siulyciau vaikus vesti i lopseli darzeli tik nuo 2m, thumbup.gif ne del to kad blogai, lopselyje labai gerai vaikams nuo 2m, thumbup.gif o iki 2m nera tam salygu, nes tokio amziaus vaikai turi miegoti du kartus, ir jiems reikalinga individuali prieziura daugiau, g.gif tam ir valstybe sudare salygas tevams iki 2m priziureti vaikus, gali nedirbti, thumbup.gif bet apie tai kada vesti vaikus i darzelius yra kitas puslapis bigsmile.gif o sis konkretus apie darzeli "Žibute' thumbup.gif
myliuvasara
o ce niekam ir neidomu ziuriu daugiau verysad.gif paplepet apie zibute
jaunaMAMITE
as irgi esu uzrasius savo dukrtyte i si darzeli bet eile gausiu tik kitais metais kai jai bus 2metai... tai va girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,kiti vartai kur i gatve net ju nera. unsure.gif tai vaikas i gatve gali isbegti... na ir dar nezinau kaip dabar ar ten pavesine nugrove ar ne,nes budavo pavesine o ten mokiniai is dubijos rukydavo daznai....
rapolas
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 10, 12:32)
as irgi esu uzrasius savo dukrtyte i si darzeli bet eile gausiu tik kitais metais kai jai bus 2metai... tai va girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,kiti vartai kur i gatve net ju nera. unsure.gif  tai vaikas i gatve gali isbegti... na ir dar nezinau kaip dabar ar ten pavesine nugrove ar ne,nes budavo pavesine o ten mokiniai is dubijos rukydavo daznai....
*

Na rasote visiskas nesamones schmoll.gif , nueikite pirmiau i darželi ir pasiziurekite, schmoll.gif kiemas graziausiai sutvarkytas, thumbup.gif vartai uzrakinti, thumbup.gif ir kiek zinau labai rupinamasi vaiku saugumu, o atraskit kokio darzelio kiema siauliuose kuris butu aklinai uzdarytas biggrin.gif darzelis sis thumbup.gif
myliuvasara
jauna mamyte tu turi omeni darzeli prie dubijos vid manau,o kregzdute yra prie bendrabucio ezero g
rapolas drinks_cheers.gif ten tikrai tvarkinga
Moteris37
Norejau paklaust,kaip jus uzraset vaika i darzeli ir tik girdejot ka apie ji pasakoja agentura "VBS"(viena boba sake),tai pati neapziurejot ir net nepasidomejot?O juk uzsirasyti i dazeli,reikia i ji ir nueiti.Ar as klystu?
Papildyta:
cia buvo klausimas jaunai mamytei
Papildyta:
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 12, 20:45)
jauna mamyte tu turi omeni darzeli prie dubijos vid manau,o kregzdute yra prie bendrabucio ezero g
rapolas  drinks_cheers.gif  ten tikrai tvarkinga
*

o apie koki darzeli cia diskutuojama,as galvojau,kad apie "Zibute"?Netoli Dubijos mok.yra lyg "Saulute",o "Kregzdute"atrodo Cvirkos gatveje.
rapolas
[

o apie koki darzeli cia diskutuojama,as galvojau,kad apie "Zibute"?Netoli Dubijos mok.yra lyg "Saulute",o "Kregzdute"atrodo Cvirkos gatveje.
*

[/quote]

Sutinku drinks_cheers.gif su moteris37, myliu vasara sumaiset pavadinimus, bet nieko, thumbup.gif Žibute thumbup.gif , o apie saulute ir kregzdute cia kalbos negali buti , nes puslapis ne tas.
Sveikinu visus kas lankot Žibute thumbup.gif darzelis
lovely
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 10, 10:32)
girdejau tokius negerus dalykus apie kiema darzelio- vartai atidaryti vaiksto kas tik nori,[

Jusu nuogirdas galiu patvirstinti.Pro darzelio teritorija dazniausiai kursuoja asocialus asmenys.Pati savo akimis maciau ir ne viena karta, kai vaikas vasara lanke si darzeli du menesius.Vienas girtas asmuo gulejo tiesiai ant praejimo, aukletojos uz galvu susiemusios buvo, kadangi padaryti nieko negali.
O, pats darzelis tikrai labai jaukus ir svarus,darbuotojai labai malonus ir paslaugus.O, teritorijos nepasirinksi.
myliuvasara
jo atsiprasau rasydama jaunai mamyte ne ta pavadinima parasiau,didelis soory 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as kazkada pati ejau i si darzeli,bet ne kaip i darzeli o kaip i mokykla jei gerai atsimenu tai 1,2,3 klases.ir nekreipdavom mesdemesio,mums svarbiausiai budavo per pertraukas palakstyt pazais,bent jau man blush2.gif blush2.gif blush2.gif
pumpura
mes lankom šį darželį nuo 1,8 metukų ir jokių nusiskundimų dėl jo neturiu.sutinku kad per darželio teritorija vaikšto nekokie žmogeliai, tačiau tikrai tai ne vieno darželio problema. tenka dažnai praeiti pro l/d ąžuoliukas, saulutė šalia jų taip pat ne vieną kartą mačiau tokios pat reputacijos asmenų ir nemanau kad tai yra didžiulė problema, nes vaikai, man atrodo, net nekreipia į juos dėmesio nes ir taip turi ką veikt. o dėl darželio vartų - tai nežinau iš kurios pusės jūs tų vartų neradot, nes kiek mačiau yra 2 varteliai, tvarkingi ir nuolat uždarinėjami.
man renkantis darželį aktualiausia buvo visai kiti dalykai - auklėtojos, darželyje vykdomos ugdymo programos, būreliai ir kt. ištiesų nesigailiu pasirinkusi šį darželį, nes vaikas eina labai noriai, auklėtojos ir auklytės thumbup.gif bent jau su kuriom teko susidurti, veiklos vaikams labai daug, darželio grupėje leidžia pasirinkti papildomą veiklą, daug spektaklių, koncertų, pasirodymų ir t.t. mums patinka ten, o kiti turi savo nuomonę ir ją reikia gerbti mirksiukas.gif
myliuvasara
na va kaip smagu isgirsti malonia informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif eisiu as vel rasyt prasymo,nes keiciasi planai,ir labai butu gerai kad priimtu jau nuo pusantru metuku
pumpura
na jei bus vietų tai tikrai priims, o į kurią lopšelio grupę pretenduojat patekt?
jaunaMAMITE
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif thumbup.gif .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....
pumpura
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 22, 11:09)
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif  ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif  thumbup.gif  .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....
*

taip taip - ,,zibutė' yra ežero 6a
rapolas
QUOTE(jaunaMAMITE @ 2008 09 22, 12:09)
tai lig tais zibute vadinasi tas darzelis ezero 6a prie dubijos mokyklos,buvau ten nuejus smile.gif  ,na bet gerai jai aukletojos geros ten yra smile.gif  thumbup.gif  .tik gaila dar visus metus laukt reikia o taip reikia pinigu darbo.....
*

Nesimaisykite, schmoll.gif prie dubijos mokyklos tikrai ne Žibutė schmoll.gif ,o Saulute, smile.gif Žibute yra priešais sodra Ežero gatveje, adresu Ezero 6a thumbup.gif - Ezero 8 bendrabucio kieme, darzelis thumbup.gif sutinku su pumpura drinks_cheers.gif
Natele
Jeigu cia yra paruosiamuku mamyciu, tai gal galit pasakyt, kaip su rinkliavom jusu darzely g.gif . Siemet juk valstybe kompensuos paruosiamuku ir pradinuku pietus, o mokestis uz darzeli paruosiamukams isliko tas pats- virs 6Lt. Praso nest kanceliarines ir kt. priemones, grupes remontui duot ar pan.? Ar i jusu grupes grys tie pinigeliai, kurie liks, kai valstybe perves darzeliui uz pietus men. pabaigoje ar kt. men. pradzioje?
As kiek pasimetus... kokias dar priemones zada pirkt darzelis mano vaikui, kai jau kanceliar., higienos priem. supirktos pagal sarasa, bei grupei dar Lt praso??? blink.gif
rapolas
QUOTE(Natele @ 2008 09 22, 21:41)
Jeigu cia yra paruosiamuku mamyciu, tai gal galit pasakyt, kaip su rinkliavom jusu darzely  g.gif . Siemet juk valstybe kompensuos paruosiamuku ir pradinuku pietus, o mokestis uz darzeli paruosiamukams isliko tas pats- virs 6Lt. Praso nest kanceliarines ir kt. priemones, grupes remontui duot ar pan.? Ar i jusu grupes grys tie pinigeliai, kurie liks, kai valstybe perves darzeliui uz pietus men. pabaigoje ar kt. men. pradzioje?
As kiek pasimetus... kokias dar priemones zada pirkt darzelis mano vaikui, kai jau kanceliar., higienos priem. supirktos pagal sarasa, bei grupei dar Lt praso??? blink.gif
*

Ar jus lankot Žibute, g.gif tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote
Natele
QUOTE(rapolas @ 2008 09 22, 21:25)
Ar jus lankot Žibute, g.gif  tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif  kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote
*

Nea, mes kitam darzely, todel ir idomu labai, kaip kitur...
Aciu uz atsakyma smile.gif
pumpura
QUOTE(rapolas @ 2008 09 22, 21:25)
Ar jus lankot Žibute, g.gif  tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif  kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote
*

nu va, o mes nebuvom susirinkime, nes mažius sirgo tai ir atsilikau nuo naujienu g.gif mes šiemet nešėm kai kurias higienos prekes, bet jos buvo labai minimalios. taip pat reikėjo ir kanceliarinių priemonių, o remontui tikrai nei karto niekas neprašė ir nerinko. tiesa, mes lankom darželio grupę
rapolas
QUOTE(pumpura @ 2008 09 23, 09:42)
nu va, o mes nebuvom susirinkime, nes mažius sirgo tai ir atsilikau nuo naujienu  g.gif  mes šiemet nešėm kai kurias higienos prekes, bet jos buvo labai minimalios. taip pat reikėjo ir kanceliarinių priemonių, o remontui tikrai nei karto niekas neprašė ir nerinko. tiesa, mes lankom darželio grupę
*

Tai gal jusu grupes dar nebuvo susirinkimo, g.gif darzelio grupes negauna krepselio lesu, schmoll.gif todel ir reikia atnesti kai kuriu priemoniu, o kanceliarines gi mokykloje irgi turi aprupinti vaikus tevai, tai ir reikia pirkti smile.gif
pumpura
QUOTE(rapolas @ 2008 09 23, 23:35)
Tai gal jusu grupes dar nebuvo susirinkimo, g.gif  darzelio grupes negauna krepselio lesu, schmoll.gif  todel ir reikia atnesti kai kuriu priemoniu, o kanceliarines gi mokykloje irgi turi aprupinti vaikus tevai, tai ir reikia pirkti smile.gif
*

tai aš puikiai suprantu, esmė ta kad remontui piningai nei iš vienos grupės nėra renkami, o savo vaiką aprūpinti higienos ir kanceliarinėmis prekėmis reikėjo, matyt ir dar ilgai reikės ir negirdėjau kad darželis būtų žadėjęs kažkokiom grupėm pirkt priemones ir t.t. o dėl pinigėlių kuriuos perves valstybė už pietus nieko nežinau, manau čia reiktų pasiklausti darželio vedėjos, jei jau labai domina
rapolas
QUOTE(pumpura @ 2008 09 24, 09:42)
tai aš puikiai suprantu, esmė ta kad remontui piningai nei iš vienos grupės nėra renkami, o savo vaiką aprūpinti higienos ir kanceliarinėmis prekėmis reikėjo, matyt ir dar ilgai reikės ir negirdėjau kad darželis būtų žadėjęs kažkokiom grupėm pirkt priemones ir t.t. o dėl pinigėlių kuriuos perves valstybė už pietus nieko nežinau, manau čia reiktų pasiklausti darželio vedėjos, jei jau labai domina
*

Pringus is valstybes gaus tik priesmokyklinukai uz pietus, g.gif higienos prekiu priesmokyklinukams pirkti nereikia tikrai, schmoll.gif o uz tuos pinigus bus perkamas sporto inventorius saleje, zaislai ,baldai ir kt prekes tai grupei, thumbup.gif o ne ikimokyklinukams. smile.gif Tiesa Siauliu darzeliuose dirba ne vedejos, o direktores. thumbup.gif
myliuvasara
na va vakar buvau nuejusi ir paklausiau kada priims,atsake kad as pirmutine eileje,jei kas iskris ar ka, tai priims siais metais. clap.gif clap.gif clap.gif
dar sake kad man kainuos i diena 5.80lt,tai i menesi gaunasi + - 120lt
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 25, 11:40)
na va vakar buvau nuejusi ir paklausiau kada priims,atsake kad as pirmutine eileje,jei kas iskris ar ka, tai priims siais metais. clap.gif  clap.gif  clap.gif
dar sake kad man kainuos i diena 5.80lt,tai i menesi gaunasi + - 120lt
*

thumbup.gif thumbup.gif nesakė į kurią grupę keliausit?kiek žinau tai dažniau vietų būna Ežiukuose, nes ne visi tėveliai nori kad vaikuičiai lankytų katalikiškos pakraipos grupę ax.gif
myliuvasara
ne nesake,seke kur vietos bus arba jei kas issibrauktu tai as pirmutine eileje,o ten dar ir tokiu grupiu yra,katalikisku? blink.gif idomu idomu kas dar ten ydomaus?
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 26, 21:13)
ne nesake,seke kur vietos bus  arba jei kas issibrauktu tai as pirmutine eileje,o ten dar ir tokiu grupiu yra,katalikisku? blink.gif idomu idomu kas dar ten ydomaus?
*

taip, ten yra katalikiškos lopšelio ir darželio grupės, būten į jas mes ir patekom ir labai džiaugiuosi, nes auklėtojos buvo ir yra thumbup.gif šiaip labai ten daug visokių renginių,vos spėja vaikučiai suktis, o dabar darželio grupėje bus papildoma veikla kurią galima rinktis t.y. sportas arba dailė. labai tas džiugina nes mano mažius dar per mažas lankyti kokią sporto mokyklėlę, ar užsiėmimus, o šios veiklos jis labai nori thumbup.gif
myliuvasara
sakykit,o ka reikia vaikuciams turet,einant i darzeli pvz pizamyte,nosinaites ar ranksluostuku,bukit geros parasykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif apsirupinciau is anksto bigsmile.gif
pumpura
QUOTE(myliuvasara @ 2008 10 01, 14:50)
sakykit,o ka reikia vaikuciams turet,einant i darzeli  pvz pizamyte,nosinaites ar ranksluostuku,bukit geros parasykit 4u.gif  4u.gif  4u.gif apsirupinciau is anksto bigsmile.gif
*

pirmiausia ko reikia, tai kad spintelėje būtų atsarginių rūbelių komplektėlis, jei apsipiltų ir pan. (apatiniai rūbeliai, viršutiniai, kojinytės ir t.t.), aišku, jei dar naudojat pampersus tai jų reikia ir drėgnų servetėlių; reikia kad spintelėj būtų vienkartinių nosinaičių. pižamos nereikalauja, migdo su maikute (aš jos ir nenešiau, nes gaila man auklytės buvo, nes kiek laiko užima juos visiškai perrengt), būtina turėt šlepetes, ar kokias basutes vaikščiot po grupę. na atrodo ir viskas. rankšluostukai yra valdiški, o kitas higienos ir kanceliarines priemones supirksit, nes duoda sąrašą. na jei dar ką atsiminsiu parašysiu, bet pagrindiniai dalykai tai yra jau mano minėti. sėkmės ruošiantis 4u.gif
myliuvasara
labai aciu pumpura aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
na mes jau ant puodelio darome,tik miegam su pampersu,ir dantukus valomes.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.