Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jodinėjimas
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ChikuRaku
Sveikos,
Pavasari galvoju pradet jodineti, tik nezhinau kuri zhirgyna Vilniaus apylinkese pasirinkti g.gif . Gal kartais kuri bandete, gal zhinot kainas? Norechiau ishgirsti atsiliepimu smile.gif .
Rasma
http://www.horse.lt/

Manau, kad "Prosperas" turbūt yra labiausiai įtiksiantis žirgynas..Šiaip jau labai jauki aplinka, yra netgi užsiėmimų vaikams kol tėtukai ar mamytės jodinėja ir pan. bent jau vasarą..Įdėjau nuorodą, bet šiaip šis žirgynas yra Gineitiškių kaime, Zujūnų sen., Vilniaus raj. galite pasiskambinti tel 231 90 07 ir išsamiau pakamantinėti..Šiaip jau mes su kolegomis labai vertiname šį žirgyną, tikrai šaunus, modernus ir jame malonu lankytis (sakau, be jokio suinteresuotumo ir reklamos..)

Dar yra žirgynas "Apela" Sporto 3, Riešė, Vilniaus raj., bet aš jame niekad nebuvau sad.gif Tel. 246 98 35

SP AB Vilniaus žirgynas Žirgų 12, Mažoji Riešė, Vilniaus raj. 246 90 91. savo laiku šiame žirgyne buvo pigiausias jodinėjimas, bet nebuvo didelės laisvės. Mažiau patyrusiems leidžiama jodinėti tik manieže, truputį skurdoka aplinka...laukais nešuoliuosit, net jei ir labai patyrę jojikai esat..

Dar yra Bendorėlių privatus žirgynas, Vilniaus raj., bet taipogi niekada nebuvau ir negaliu pakomentuoti, nelabai ką ir žinau apie Belmonto žirgyną..Girdėjau, kad žirgai labai "pavargę"..

Kankinkit, bet kainų neišduosiu laugh.gif Atmintis visai paveda, o turbūt ir pasikeitę per 1,5 metų laugh.gif
SuperMama
As Prospere pries kokius 6 metus paskutini karta buvau - atmuse man visa nora mokintis.
Kkiekviena karta duodavo skirtingus arklius (naujokui, besimokanciam joti, tai tas pats kaip mokinukui per vairavimo kursus kas kart nauja masina duoti - skirtingos pavaros, stabdziai ir sankaba).

O viena karta dave toki erzila, kuris mane vis numesti norejo, taip spardesi, kad as visai be jegu nuo jo nulipau. Man reikejo nerealiu pastangu ant jo issilaikyti. Pasijutau kaip kokiame kaubojiskame rodeo sudalyvavusi.
Taurė
mano vyro mama zirgyne dirba, Rieseje. jei ka, galiu suzinot ko reikia smile.gif galesiu paklausti apie kainas. taip pat galiu suzinoti del Bendoreliu zirgyno. tik man rodos Bendoreliu zirgynas nepriima jojiku, bet neesu tuo tikra.
ChikuRaku
Taure, buchiau dekinga biggrin.gif
Ash moku joti, norechiau koki abonimenta ishsipirkti, ar ka rolleyes.gif
Tik butu gerai, kad zhirga ta pati duotu thumbup.gif
Rasma
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 16, 15:47)

Vilniaus žirgyne Riešėje ramius žirgus duoda, galima ir tą patį vis imti, su visa priklausančia žirgo priežiūra laugh.gif wink.gif
lengvute
aš jodinėjau ir Prospere, ir Riešėj, ir Rumšiškėse wink.gif , Riešėj tai kažkoks trenktas žirgas pasitaikė, vos nenumetė ohmy.gif , jau žadėjau nesėst daugiau ant jokio...bet Prospere, ilgai ryžusis, vistik pabandžiau vėl, man ten patinka wink.gif thumbup.gif
Taurė
QUOTE (chiku - raku @ 2004 02 16, 17:47)
Taure, buchiau dekinga biggrin.gif
Ash moku joti, norechiau koki abonimenta ishsipirkti, ar ka rolleyes.gif

ok savaitgali vyras snekesis su savo mama ir paklausiu del abonimento.siaip geriau mano senelis butu zinojes, bet jis pirmadieni mire sad.gif jis tuos arklius visus kaip savo 5 pirstus zinojo sad.gif
na bet pasistengsiu kainas suzinot wink.gif
Meg
Aš tai esu jodinejus žirgyne prie Užutrakio dvaro. Kažkur turiu koordinates.
Shiaip graziu oru, tai labai faina pajodineti po parka aplink uzutrakio dvara.
Ten paasihkina viska; jei labai baisu, tai gali netgi bejojant lydeti darbuotoja, pamokina, kaip joti ristele (iš pradžiu ratu, kad nebūtų streso:) Jei gerai pamenu kainuoja valanda 30 Lt zmogui.
O žiemą tai to pačio žirgyno žirgeliai trakia smagų vežimaitį užšalusiu galvės ežeru. Tikrai labai smagu.
astaria
QUOTE (Meg @ 2004 02 19, 13:12)
Aš tai esu jodinejus žirgyne prie Užutrakio dvaro. Kažkur turiu koordinates.
Shiaip graziu oru, tai labai faina pajodineti po parka aplink uzutrakio dvara.
Ten paasihkina viska; jei labai baisu, tai gali netgi bejojant lydeti darbuotoja, pamokina, kaip joti ristele (iš pradžiu ratu, kad nebūtų streso:) Jei gerai pamenu kainuoja valanda 30 Lt zmogui.
O žiemą tai to pačio žirgyno žirgeliai trakia smagų vežimaitį užšalusiu galvės ežeru. Tikrai labai smagu.

MES IRGI TEN BUVOM thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
DUKRELĘ MOKINOM, TAI DAVĖ PONĮ TOKĮ JUOKINGĄ, VARDU ZOSĖ thumbup.gif ,IR VEDLĘ, KAD PRIŽIŪRĖTŲ thumbup.gif

O DUKRA IR SAKO: AŠ NENORIU MAŽO ARKLIO, NORIU DIDELIO laugh.gif laugh.gif laugh.gif
\
O KUO ILGIAU JODINĖJI, TUO PIGIAU IŠEINA. MUMS PATIKO LABAI LABAI thumbup.gif
zuza
Mamytės, norėčiau paprašyti info apie žirgynus, nes į mažiaus gimtadienio programą ketinam įtraukti pasijodinėjimą poniukais, kad vaikučiams būtų smagu tongue.gif Aišku, būtų gerai, kad kainos nesikandžiotų.
Ką galit parekomenduoti? Girdėjau, kad nebrangu yra VU botanikos sodo žirgyne kažkur link Kairėnų?
Ačiū už bet kokią info smile.gif
Virdzinija
Riešėja vienas pajodinėjimas - 25 Lt, perkant abonimentą - man ten aiškino, bet nelabai supratau... Atseit pirmos 10 pamokų - 200 Lt, antrą kartą perkant - tdar pigiau gaunasi, bet nebeatsimenu tiksliai. Bet tai buvo žiemą, malėmės tik po maniežą schmoll.gif
Buvo labai didelis ramus arkliukas - bet neseniai draugė parašė, kad jis numirė... cry.gif O kumelė tokia yra - nežinau, ar tai ji vis bandė kažkurią rašiusiąją numesti - bet ji labai jautri kiekvienam krustelėjimui. Paragini, kad pajudėtų iš vietos - o ji kad šoks! blink.gif
Dar praėjusiais metais jodinėjom Kernavėj - ten aptvare laikomi žirgai. Išdresiruoti, milžinai... Tai labai faina buvo, valandą ar net daugiau už 25 Lt po miškus jodinėjom thumbup.gif
Trakuose - nesąmonė, buvo 30 ar 35, po Naujųjų 40 tapo blink.gif plėšikai...
O Zosė praėjusią vasarą su Zosiuku buvo ax.gif Fotografavausi - nuotraukoje visi galvoja, kad ten šuo..toks mažas ir fainas wub.gif
zuza
QUOTE(Virdzinija @ 2005 04 23, 01:26)
Riešėja vienas pajodinėjimas - 25 Lt, perkant abonimentą - man ten aiškino, bet nelabai supratau... Atseit pirmos 10 pamokų - 200 Lt, antrą kartą perkant - tdar pigiau gaunasi, bet nebeatsimenu tiksliai. Bet tai buvo žiemą, malėmės tik po maniežą schmoll.gif
Dar praėjusiais metais jodinėjom Kernavėj - ten aptvare laikomi žirgai. Išdresiruoti, milžinai... Tai labai faina buvo, valandą ar net daugiau už 25 Lt po miškus jodinėjom  thumbup.gif
Trakuose - nesąmonė, buvo 30 ar 35, po Naujųjų 40 tapo  blink.gif  plėšikai...
O Zosė praėjusią vasarą su Zosiuku buvo ax.gif Fotografavausi - nuotraukoje visi galvoja, kad ten šuo..toks mažas ir fainas wub.gif
*

Laba smile.gif Fainiai tu čia parašei, gal ir man reiks ant arklio kada užlipti, ant kokio itin ramaus flegmatiko smile.gif Bo truputį bijau blush2.gif O Kernavėje, tai čia kurioje vietoje? Kaip vadinasi tas žirgynas? Ar jie turi poni arkliukų?
Virdzinija
QUOTE(zuza @ 2005 04 27, 14:01)
Laba  smile.gif  Fainiai tu čia parašei, gal ir man reiks ant arklio kada užlipti, ant kokio itin ramaus flegmatiko  smile.gif Bo truputį bijau  blush2.gif  O Kernavėje, tai čia kurioje vietoje? Kaip vadinasi tas žirgynas? Ar jie turi poni arkliukų?
*

Ne, poniu neturi... Ten tooookie milzinai, bet gerai isdresiruoti wub.gif Oficialaus pavadinimo zirgynas lyg ir neturi, bet nuorodos pacioje Kernaveje yra, ir paklausti zmones pasako, kur... Tiesa, jie ten beveik lauke laikomi vasaros metu, o ziemos sezonui isvezami kazkur link Kairenu... Kadangi tik praeita vasara jodinejau, nezinau, ar siltajam metu laikui jau atsikrauste atgal i Kernave blush2.gif
Parasau telefona susidomejusioms - gal gausit reikiamos informacijos ax.gif (jei nepasikeites, tai telefonas tos paneles, kuri arklius laiko ir jodinetojus priziuri) 865099985
zuza
Sekmadienį buvom Prospero žirgyne, taigi informuoju, jog poniuko ten nebėra - išvežė kažkur, nes neturėjo paklausos sad.gif , o ant didelio žirgo mūsų mažius nelipo, išsigando unsure.gif Tai garbė teko mamytei - negi leisi prapulti 4 litukams, kuriuos sumokėjome už 2 ratus blush2.gif
Romeo
Gal kas nors turi koordinates zirgyno VU botanikos sode, Kairenuose. Vis pravaziuodama nuzvelgiu ten jodinejancius ir labai noreciau pabandyti. Sena mano svajone..... ax.gif
P.s. O gal kas nors ten jodinejo, kokie ten zirgai (noretusi kuo ramesniu), kokios kainos, laikas kada galima jodineti.

Aciu uz bet kokia info 4u.gif
pathfinder
Gal kas zino, kur keturmeti galima ant arkliuko (ar ponio) ratuka pravesti? Na nes girdejau, kad tik nuo sesiu leidzia, bet gal kokiam kitam zirgyne (aplink vilniu) ir leidzia? Maniske baisiai pamisus ant arkliu, kiekviena diena savo 'sestaji gimtadieni' svencia..
gal kurie mazuliai jau jojo? ax.gif
Motina
Vat pasigirsiu dabar.
Mes tik ką iš žirgyno tongue.gif
sakyčiau super super ir dar kartą super thumbup.gif
Dukra jojo ant tokios visai nedidelės kumelaitės (nu ne ponis liktais, žemaitukas greičiausiai), labai ramios, labai gražios baltos kaip sniegas spalvos wub.gif Jos vardas - Pupa (jei kas vesit vaikus, tai paprašykit, kad ją atvestų wub.gif )
Ir trenerė labai labai faina buvo. Ir arkliuko savininkė Kotryna - kokių 10-12 metų mergička. Tai ji mano Ievą per valandą tiek daug išmokė thumbup.gif
Vienžo, baisiai rekomenduoju visiems. 1 valanda 25 lt, perkant abonementą 12 kartų 250lt (t.y. 2 kartai nemokami thumbup.gif ). Beto, kaip mums paaiškino, tai jie visai kitaip elgiasi su "abonementiniais" lankytojais - juos jau rimtai treniruoja, nes per 12 kartų žmogus gali visai nemažai išmokt.

Čia jų puslapiukasjojimas
Nors kai skambinom sakė, kad nereikia užsirašyt, bet trenerė sakė, kad geriau pasiskambint prieš atvažiuojant, ypač jei nori konkretaus arklio (kad tas pailsėjęs ir pašertas būtų mirksiukas.gif )

Tiesa, aplinkos tai su Prospero žirgynu nepalyginsi schmoll.gif Skurdokas toks verysad.gif
Bet Prospere tik didžiuuuuliai žirgai, beto 45 min - 35 lt.

Gal kas zino, kur keturmeti galima ant arkliuko (ar ponio) ratuka pravesti? Na nes girdejau, kad tik nuo sesiu leidzia, bet gal kokiam kitam zirgyne (aplink vilniu) ir leidzia? Maniske baisiai pamisus ant arkliu, kiekviena diena savo 'sestaji gimtadieni' svencia..
gal kurie mazuliai jau jojo? 

Baik juokus, kur skambinau ir klausiau nuo kiek metų gali jodinėt, tai atsakymas būdavo maždaug toks "duok šen babkes ir pajodinsim mes tą vaiką"
O jei žirgynas Šetlando ponį turi - tą kur apie 1m aukščio, tai nuo 6 metų jau ir treniruotis ant jo galima 4u.gif
Avietele
Buvau "Prospero" zirgyne... jodinejom tryse ir gavom beveik visi skirtingus arklius. Juodas ir baltas buvo tokie biski energingesni, o rudas, tai flegmatiskas kaip nzn kas... vaiksto letai letai galva nuleides...
bet siaip ten visai patiko... ten esanti trenere paaiskina, pamokina... aisq nera su kuo palyginti, bet...
kaina 45 min-35Lt
SuperMama
tai apie ponius nieko negirdėti?
Maniškei labai patiko Belmonte poniu jodinėti, tai dabar vis prašo. smile.gif
Amerikoje pvz, jau 3-4 metų vaikus užrašo į jojimo poniu mokyklelę, o pas mus tikriausiai tokios nėra.

Teks į Belmontą kas savaitgalį važinėti doh.gif
Motina
QUOTE(SuperMama @ 2005 08 22, 21:23)
tai apie ponius nieko negirdėti?
Maniškei labai patiko Belmonte poniu jodinėti, tai dabar vis prašo.  smile.gif
Amerikoje pvz, jau 3-4 metų vaikus užrašo į jojimo poniu mokyklelę, o pas mus tikriausiai tokios nėra.

Teks į Belmontą kas savaitgalį važinėti  doh.gif
*

Jo, kiek skambinaus, visur sakė, kad nuo 8-9 metų. Mažesniems tik pasijodinėt verysad.gif
Bet labai nuo trenerio priklauso. Vieni noriai moko, kiti tik arklį už pavažio laiko schmoll.gif
Šiaip jauLengvam šuoly yra toks, nu net nežinau, nei tai peraugęs ponis, nei tai žirgas nedaaugęs. Kumela. Flegma tokia ax.gif tai ant jos ir 3 metų galima sodint mirksiukas.gif
itule
Va adresiukas Kairenu botanikos sodo ten ir kainos surasytos:
http://www.botanikos-sodas.vu.lt/lt/index.php?Lankymas
ChikuRaku
QUOTE(Motina @ 2005 08 26, 14:51)
Šiaip jauLengvam šuoly yra toks, nu net nežinau, nei tai peraugęs ponis, nei tai žirgas nedaaugęs. Kumela. Flegma tokia ax.gif  tai ant jos ir 3 metų galima sodint mirksiukas.gif
*

Tokie "nedaauge" zirgeliai, jei yra iki 1 m.40 cm. nors jie ne poniai, yra priskyriami poniu klasei 4u.gif .
fanda
gal kas buvot paskutiniu metu užutrakio žirgyne (atrodo taip vadinasi)??
girdėjau jie truputi vietą pakeitė, įdomu kaip ten dabar? gal kas lankotes?
mamenas
Užutrakyje gražu, o jei dar leidžia laisvai parisnoti po apylinkes... O kainos kaip visur panasios - pusvalandis gal 20Lt Bet gal tai jau pasenusios žinios.
IngaU.
aš išskirčiau iš Vilniaus žirgynų Bendorėlius. joju ten daugiau nei pusmetį ir neturiu nei vieno priekaišto. Trenerė labai gera. ir aplinka man patinka. beje, Bendorėliuose yra ir ponis, tokia maža Pupytė.
prieš tai esu lankius Vilniaus(Riešėje) žirgyną, tai nė už ką ten negrįžčiau, nes tokio nemandagaus ir atgrąsaus elgesio kaip ten nesu mačius. o dar už tai pinigus mokėt.. schmoll.gif O Prosperas tai irgi baisiai nepatiko. tris kartus užsirašinėjau iš anksto, o atvažiavus paaiškėdavo, kad dėl vienokių ar kitokių priežąsčių to žirgo joti negausiu pajot mad.gif o kai jojau, tai "trenerė" plepėjo su kažkokiomis mergaitėmis ir tik laiks nuo laiko pasakydavo kaip jot. be to, man neimponuoja trenerė,kuri pati prastai joja schmoll.gif ir šiaip man ten nelabai.
ChikuRaku
O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?
Virdzinija
Kaip mėgstu jodinėti.... rolleyes.gif nesvarbu, kad jojau kokius 4 kartus tikrai, ir po to savaitę kaip žmogus atsisėsti negalėdavau biggrin.gif norėčiau tobulintis - kad tik būtų kur, ir būtų kas su manim užsiima ax.gif
IngaU.
QUOTE(ChikuRaku @ 2005 10 07, 23:45)
O tuose Bendoreliuose ta geroji trenere gal Elena Railiene? Kokios ten kainos?
*

taip,Elena. pajodinėjimas 1h be trenerio - 25lt, su treneriu - 35lt, bet nemokantiems geriau su treneriu. abonementas 8 kartai 200lt,dar galima imti 4 arba 12 kartų, kaina atitinkamai keičiaisi;)
frosty
Aš jodinėju "Belmonto"žirgyne pas Loretą.Man ten labai patinka viskas:žirgai, trenerė, aplinka, kolektyvas. thumbup.gif Daug kur buvau nuvažiavus pabandyti, bet nieko net panašaus neradau.Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius". schmoll.gif doh.gif
Aziza
taip noreciau su zirgais pajodineti wub.gif o dar jusu prisiskaiciau tai isvis blink.gif dievinu arklius wub.gif ir mano svajone pajodineti su arkliu prie juros, maciau kaip su arkliais atjoja prie juros ir per vandeni joja, nu vaizdelis wub.gif numirt is pavydo galima cry.gif kita vasara tikrai pajodinesiu rolleyes.gif
Jowita
siap lankau zirgyna "PROSPERE" bet gal galite pasakyti kitu žirgynu kainas? Vilniaus mieste... Aciu!!! Jei turite klausimų rašykit!!! as dar tik trecia pamoka si sestadieni busiu, bet jau turiu savo zirga , kuri galiu priziuret... biggrin.gif as myliu ji!!!!! wub.gif
Jowita
noreciaw daugiau sužinoti apie Belmonto žirgyna...... ACIU!!!!!!!! smile.gif
nairobi
Taip pasiskaičiau, aš irgi norėčiau pajodinėti, bet nežinau iš kur gauti gerą žirgąwink.gif
Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija rolleyes.gif thumb_yello.gif

nairobi von nairobi
Jowita
tikrai swarbiausia viens kito supratimas..... o wa as pati gawau arkli kurio norejaw nes man jis atrodo geras ir mielas.... wub.gif
ChikuRaku
QUOTE(jovitele @ 2005 10 23, 19:33)
Tiesa buvo faina pajodinėti gamtoje Užutrakyje ir Kernavėje, bet ten "treneriams" problemos su atsakomybės jausmu, nes be priežiūros paleidžia ne tik mokančius joti, bet ir visai "žalius". schmoll.gif  doh.gif
*

Vat sutinku del atsakomybes...

Dar galima jodineti Raudondvaryje (chia visai shalia "Zhaldokynes" uzeigos). Tiksliau, mokytis joti, nes treneris pakankamai atsakingas, o gal savo zhirgus gerbia ir brangina labiau, nezhinau... Gera zhirga gauti tikrai nera sunku, bent privachiuose zhirgynuose yra laikomi puikus sportiniai zhirgai, nuolatos dalyvajantys konkuruose ir t.t. Na, dar zhinoma, kas kaip supranta ta "geras". smile.gif Beje, svarbiausia ne kits kito supratimas, o moketi joti. biggrin.gif Nes zhirgo "supratimas" ir elgesys, taigi ir tas "gerumas" tiesiogiai priklauso nuo raitelio sugebejimu. Bent mano tokia nuomone. smile.gif
frosty
Raudondvaryje žirgynas priklauso Civinskų dinastijai.Ten jau trečia karta konkūrą joja. thumbup.gif Ten geriau važiuoti jau pramokus joti, nes žirgai sportiniai ir valdymas nėra labai paprastas.Mane treneris Vincas išmokė lauko risčią ir zovadą joti.Tik , kad ten nusigauti toloka.Ypač piniginei atsiliepia, kai prasidada reguliarios treniruotės. ax.gif Pradžiai reiktų pramokti Belmonte, nes ten yra žirgeliai, kurie pripratę prie "pirmokų" biggrin.gif ir mažesnė tikimybė, kad pasibaidys...
frosty
QUOTE(nairobi @ 2005 11 11, 17:29)
Taip pasiskaičiau, aš irgi norėčiau pajodinėti, bet nežinau iš kur gauti gerą žirgąwink.gif
Juk jojime svarbiausia arklio ir raitelio tarpusavio supratimas ir harmonija rolleyes.gif  thumb_yello.gif
nairobi von nairobi
*

Gero žirgo nereikia bent jau keletą pirmų metų, o jei nesiruoši aukoti viso laisvo laiko, tai jo iš vis nereikia. schmoll.gif Svarbiausia pasirinkti tinkamą trenerį, kuris turi kelių lygių arklius. thumbup.gif
Apie žirgo ir raitelio harmoniją galima kalbėti tada, kai nusiperki kumeliuką ir pati jį pasiruoši.Bet pats turi būti profesionalas, nes kitaip gali sugadinti perspektyvų žirgelį.Žodžiu gali būti daugiau bėdos, negu naudos. 4u.gif
Jowita
noriu sužinoti kuo daugiau apie BELMONTO žirgyna! ACIU!!!!!! sad.gif
frosty
Belmonto žirgynas randasi važiuojant link krioklių kairėje pusėje.Ten treniruojasi raitoji policija, Judros Kašarinos dailiojo jojimo sportininkai, penkiakovininkai(A.Zadneprovskis).Ir aišku pradedantieji,bei privatininkai, kurie ten pat ir savo žirgelius laiko.Šaltu sezonu treniruotės vyksta manieže viduje, o kai atšyla -lauke.Kas gerai laikosi balne joja į mišką, o aplink žirgyną tikrai yra kur pralėkti. thumbup.gif
Bufeto vedėja
Mes karts nuo karto prasijojam Uzutrakyje. Vaziuojam ten vien del to, kad nereikia po manieza trintis nesvarbu vasara ar ziema. O pvz.: Prospero zirgyne tai man nepatiko schmoll.gif sutinku kad aplinka faina, yra kur kavytes isgerti, bet daugiau nieko. Jodinejau kelis kartus, tai neleidzia nei riscia pabegti, jau nekalbu apie zovada. Tai visa laika zingine, po to leidzia 5 minutes parisnoti ir vel letai...nu tai kas cia per jojimas? O ypac kai orientuojiesi ant zirgo ir gamtoje esu taip laksciusi, kad oj net baisu darosi kai prisimenu.
Taigi as pries visokius maniezus ir trenerius kurie ne moko, o ziuri kad tik zirgas nesuprakaituotu. O dar buvo mintis ten abonementa pirktis, tai kazkaip praejo tas noras. Man reikia laisves, kitaip malonumo jokio doh.gif
Smurfiukas
Sveikutes,

Ui kaip paskaiciau cia jusu mintis apie jodinejima, tai dar stipriau uzsinorejau, nors tas noras jau kuris laikas yra manyje. bet sakau uztenka planuoti, reikia veikti, tik nezinau nuo ko pradeti, esu is Panevezio, o cia nelabai turiu kokios informacijos, gal jus kuri zinosite apie Panevezio rajone esancius zirgynus? Labai labai noriu pradeti jodineti, myliu zirgus, arkliukus labai wub.gif
Kozete
Sveikos,
esu "jodinėjus" (jei taip galima pavadinti) kelis kartus.
Aš maniau, kad Belmonto žirgyną jau uždarė, nes gandai sklandė, kad jis ruošiamas uždaryti.
Kai atšils būtu įdomu vėl pajodinėti. Gal galėtumėte pasakyti kiek kainuoja Belmonte, ir kiek Užutraky šis malonumas?
Dar žinau Antaviliuose žirgyną, ten kainos apie 25Lt. valandai, bet jei jodinėji vieną kartą į metus, tai nuo 20min. jodinėjimo, sunku dvi dienas normaliai vaikščioti. biggrin.gif
Ligvita
papasakok apie Antaviliu zirgyna daugiau. Koki telefoniuka parasyk ar siaip kokius kontaktus
Kozete
Telefono nežinau, buvau ten prieš kokius 3-4m. paskutinį kartą. Jaukus, nedidelis žirgynas... Pabandykite gal per informaciją tel. susirasti. 4u.gif
Šiaip jis yra pasukus į Antavilių gyvenvietę, link senelių namų ir visada tiesiai beveik iki pat galo. Man atrodo anksčiau net iškabų nebuvo, dabar gal jau yra.
Ligvita
dekuio, pabandysiu pasieskoti. Nors gal kada pro sali vaziuodami ir uzsuksim
bulba
Papasakokite, kaip jums pirma syki ant arklio uzlipus buvo? As miesto mergaite, ant asfalto uzaugus, man arklys labai didelis ir pavojingas gyvunas atrodo.... Numes, sutryps, ikas, brr... Bet turiu realia galimybe sia vasara ismokti jodineti, gaila butu praleisti, bet baisoka.
Ligvita
na as tiesa pasakius niekada arkliu nebijojau. Gal tik sioks toks nesaugumo jausmas buvo kad ne ant zemes nes truputi aukscio bijau
bulba
O kaip ten yra su sedimosios skausmais? Visi naujokai raiteliai tai mini. Ar labai skauda ir kiek trunka kol praeina? Gal kokia pagalve prie uzpakalio prisiristi ar ka
Alchemie
Taigi pagalve nepades, skauda delto, kad raumenys neprate dirbti ir gaminasi pieno rugstis. Siaip siuo atveju veikia pasakymas, kuo susirgai, tuo ir gydykis, reikia vel eiti i treniruote, arba bent jau duoti kruvi kojoms (ale pritupimai ir pan.) tada greiciau issivaiksto tos pieno rugstys ir nebeskauda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.