Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaikų kambarys 6
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
maziulele
Sena tema 4u.gif
Avocetė

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 28, 11:52)
bigsmile.gif
as ir labai ieskojau norejau nerealaus juros motyvais fototapeto
bet emiau ir sugalvojau klad ati nutapysiu paveiksla
ir kai vaikui atsibos tiesiog nukabinsiu

a tu pati tapysi sienas?  bigsmile.gif
ar ir rvaikam leisi pasireiksti - jauciu dziaugsmo butu  thumbup.gif
*

Baik tu iš manęs menininkė hihihi.gif Vyro sesers vyras dailininkas bigsmile.gif
O kaip tapytą pakabinsi tapetą įdomu pasidarė bigsmile.gif
mama_gulbe
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 28, 15:01)
Baik tu iš manęs menininkė hihihi.gif Vyro sesers vyras dailininkas  bigsmile.gif
O kaip tapytą pakabinsi tapetą įdomu pasidarė  bigsmile.gif
*

lotuliukas.gif
sian as neaiskia kazkaip kalbu
matyt pavasarinis vejas smegenis ispute
as tapysiu paveiksla ant drobes ir paskui pakabinsiu
gal net sian pabaigsiu ir jei bus idomu parodysiu tongue.gif
Papildyta:
user posted image
lovyte danguje
Avocetė
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 28, 16:32)
lotuliukas.gif
sian as neaiskia kazkaip kalbu
matyt pavasarinis vejas smegenis ispute
as tapysiu paveiksla ant drobes ir paskui pakabinsiu
gal net sian pabaigsiu ir jei bus idomu parodysiu  tongue.gif
Papildyta:
user posted image
lovyte danguje
*

TAI aišku norėsim bigsmile.gif
jovitn
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 28, 16:32)
user posted image
lovyte danguje
*

labai gera ideja thumbup.gif tik man vis vaidentusi,kad tas vaikiukas su visa lova is dangaus neiskristu g.gif
mama_gulbe
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 28, 16:33)
TAI aišku norėsim  bigsmile.gif
*

stai
"Jūros gelmėse"
50x70
user posted image
user posted image

tik niekas negalvokit kad cia reklama ar dar koks nors blogis
Avocetė
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 28, 20:58)
stai
"Jūros gelmėse"
50x70
user posted image
user posted image

tik niekas negalvokit kad cia reklama ar dar koks nors blogis
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
*LADA*
O aš galvojų dviaukštę lovą merginoms dėti, tik nežinau ar tai praktiška ir ar po 5 metų vyresnėlė nesakys, kad pati laipiočiau į antrą aukštą doh.gif Kambarys nedidelis, gale sumontuota spinta su slenkančiom durim ir norisi daugiau erdvės ax.gif
mama_gulbe
QUOTE(*LADA* @ 2008 04 29, 08:14)
O aš galvojų dviaukštę lovą merginoms dėti, tik nežinau ar tai praktiška ir  ar po 5 metų vyresnėlė nesakys, kad pati laipiočiau į antrą aukštą  doh.gif Kambarys nedidelis, gale sumontuota spinta su slenkančiom durim ir norisi daugiau erdvės  ax.gif
*

tai kai vyresneliai atsibos i antra auksta laipiot
mazeliai gales "pozicijas" uzleisti
bent jau pas mano draugus raip ir yra, nes kitaip jie ir negalejo padaryti
tai mergaitei ju jau 13 m o sunui 9
sunus laipioja i antra auksta
abu nesiskundzia, noretu gal ir atskiru kambariu bet kai nera galimybiu visai laimingi ir taip rolleyes.gif
Avocetė
QUOTE(*LADA* @ 2008 04 29, 08:14)
O aš galvojų dviaukštę lovą merginoms dėti, tik nežinau ar tai praktiška ir  ar po 5 metų vyresnėlė nesakys, kad pati laipiočiau į antrą aukštą  doh.gif Kambarys nedidelis, gale sumontuota spinta su slenkančiom durim ir norisi daugiau erdvės  ax.gif
*

Aš minties apie dviaukštę lovą atsisakiau smile.gif O jei paskui norės gyvent atskiruose kambariuose. Nors dvi merginos gal labiau sutaria. Pas mane tai mergina ir vaikinas tai doh.gif protelis abiejų vienodas nors skirtumas 2,5 metų doh.gif
*AMRI*
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 29, 08:43)
Aš minties apie dviaukštę lovą atsisakiau  smile.gif  O jei paskui norės gyvent atskiruose kambariuose. Nors dvi merginos gal labiau sutaria. Pas mane tai mergina ir vaikinas tai  doh.gif protelis abiejų vienodas nors skirtumas 2,5 metų  doh.gif
*

Gerai jei yra kur padaryti atskirus kambarius.O jei yra du vaikai,12kv.kambariukas.tai dviaukste lova yra puikus erdves problemos isprendimas.O be to jei brolis su sese labai gerai ir artimai benrauja tai jiems gera ir vienam kambaryje.
mama_gulbe
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 29, 08:43)
Aš minties apie dviaukštę lovą atsisakiau  smile.gif  O jei paskui norės gyvent atskiruose kambariuose. Nors dvi merginos gal labiau sutaria. Pas mane tai mergina ir vaikinas tai  doh.gif protelis abiejų vienodas nors skirtumas 2,5 metų  doh.gif
*

niu tai jaigu yra vietos daryti du atskirus vaiku kambarius - tai pirmyn
bet va kaip irmaMO - neturi vietos tai dviaukste lova tikrai super mintis nes sutaupai daug erdves kuria paskirti gali zaidimams ar jau geriau du rasomuosius stalus ateity sustatys
*LADA*
Ačiū, merginkos, už tokius gausius atsakymus aciuks.gif Esmė ir yra, kad kambarys vienas , o ir metų skirtumas ne 2 ir ne 3 metai, o 7 blush2.gif Dar neteko pačiupinėti ir išbandyti tokio baldelio, bet jei daugumos nuomonė thumbup.gif drinks_cheers.gif , tada manau kad tai yra geras išmislas didis.gif
Avocetė
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 29, 11:07)
Gerai jei yra kur padaryti atskirus kambarius.O jei yra du vaikai,12kv.kambariukas.tai dviaukste  lova yra puikus erdves problemos  isprendimas.O be to jei brolis su sese labai gerai ir artimai benrauja tai jiems gera ir vienam kambaryje.
*

QUOTE(mama_gulbe @ 2008 04 29, 11:10)
niu tai jaigu yra vietos daryti du atskirus vaiku kambarius - tai pirmyn
bet va kaip irmaMO - neturi vietos tai dviaukste lova tikrai super mintis nes sutaupai daug erdves kuria paskirti gali zaidimams ar jau geriau du rasomuosius stalus ateity sustatys
*

Nejuokaukit lotuliukas.gif pas mane tokios galimybės nėra kiekvienam po kambarį lotuliukas.gif verysad.gif iš 12kv kambario reikia tiek išspaut tiek viską apgalvot verysad.gif kad kuo daugiau vietos liktų
rimulia12
mama_gulbe labai grazu
Skambanti tyla
QUOTE(Dalbara @ 2008 04 29, 09:43)
*

Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.
Avocetė
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 08:52)
Mano vaikų amžius 13 (mergaitė) ir 4 (berniokas), miega dviaukštėj lovoj, pirkom tokią, kurią po to galima pastyti kaip dvi atskiras (dauguma dabar tokios) . Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ). Tai gis labai patenkinta, kad pasirinkom tokį sprendimo būdą, nes tikrai labai susitaupo vietos.
*

Kai klausiau prieš gerą pusmetį taip nieks patart negalėjot ane biggrin.gif Dabar jau pozna batia doh.gif
Ašura
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)
*

O kur tokių parametrų į plotį pirkot? Aš tai visur tik siauras matau g.gif . Kokia kaina, jei ne paslaptis?
a79
QUOTE(aige @ 2008 04 30, 07:52)
Mergina miega viršuj, mažius apčioj, lova didelė, kai serga -ir aš kartu telpu, (100*200 plotis lovos, tinka LR paklodės biggrin.gif ).
*

Geltona dalis išsamiausia lotuliukas.gif Susižvengiau garsiai mirksiukas.gif
lakmė
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.
mama_gulbe
QUOTE(lakmė @ 2008 05 02, 21:36)
O aš saviškiams (mergaitei 11, berniukui 5) nupirkau  metrinius foteliukus, kai išsideda 1mx2m. Iš bėdos galima miegoti ir dviese. Vaikų kambarys nedidelis, dviaukštės luvos nebuvo kur statyti, nes langai dviejose sienose, trečioje - durys, prie ketvirtos sienos nėra pakankamai vietos. Kol kas (jau metai) esu patenkinta. Vaikams darbo daugiau (vakare ištiesti, ryte sustumti), kartais visą dieną nepaklotos lovos būna, bet nieko.
*

a siuolaikniai tokio tipo foteliukai turetu but pakankamai patogus sustumiant ir isskleidziant
nes as pati vaikystej miegojau tokiam, tik aisku tarybiniu metu gamybos, tai kad isskleisciau pati doh.gif visad reikedavo pagalbos, nes buvo tiesiog fiziskai per sunku kaip vaikui lotuliukas.gif
*Marta*
sveikos 4u.gif
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? g.gif visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko ax.gif
Avocetė
Super idėja thumbup.gif

user posted image
*AMRI*
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 03, 23:52)
Super idėja  thumbup.gif
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o kur tokia radai?
Avocetė
QUOTE(irmaMO @ 2008 05 05, 23:23)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,o kur tokia radai?
*

Jau nebežinau doh.gif landžiojau kažkur ir aptikau doh.gif
ziogiux
QUOTE(*Marta* @ 2008 05 03, 08:03)
sveikos 4u.gif
sakykit, gal kuri zinote, kur galeciau Siauliuose rasti graziu, spalvotu komplektuku i vaiku kambarius? g.gif visur tokie nuobodus, pilki arba paprasti medzio spalvos, o as taip noreciau kanors mergaitisko ax.gif
*

man visai patiko cilek turkiški baldeliai SBA balduose, atrodo ir kokybė nebloga mirksiukas.gif ir pasirinkimas iš katalogiuko nemažas. Kita galimybė- gaminti, bet Šiauliuose kokybei didelių reikalavimų gamintojai nekelia, o gaila... unsure.gif
1000inis
Mes vaiku baldus daromes, bet ciuzinius reik issirinkt patiems. O man reikia vieno su kietu dugnu, kad pasikeltu (darysim tipo kusete), o kito, kad pasidetu. Kiek domejausi (gal nelabai gerai), bet ciuzinai visi balti- kaip priklauso. Ir cia problema- gobelenas. Reikia, turbut, po baldu padarymo kviestis aptraukejus ar baldu restauratorius g.gif Gal kas jau sprendet panasia problema? Taip isejo, kad vaiku baldus darome ne pas vaiku baldu gamintojus.
Liniuote
Sveikos mes savo vaikinukam nupirkom cilek baldus is sba, (Marine) tai kol kas labai patenkinti ir jie ir mes 4u.gif
ziogiux
o mes vakar būsimam pirmokėliui Cilek kėdę nupirkom, tai jau kad patenkintas biggrin.gif faina tokia, su visokiais "vikrutasais" mirksiukas.gif gal nesulaužys iki rugsėjo biggrin.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Ašura @ 2008 04 30, 20:12)
O kur tokių parametrų į plotį pirkot? Aš tai visur tik siauras matau  g.gif . Kokia kaina, jei ne paslaptis?
*

Pirkom YSKE Akropolio Vilniuj, tiksliai kainos nepamenu, bet nelabai brangi, ir labai tvirta, na man patinka, po lova telpa zaislu dezes, na nenusvylem. O ciuziniai standartiniai tinka.
agente009
Sveikos, mane, kaip ir dauguma čia apsilankančių, kankina kažkurio laipsnio remonto ir interjero klausimai. Kadangi namie auga dvi jau ne visai mažos panelytės, tai susidūrėm su baldų problema - arba tipo amerikoniški su raukinukais, arba labai ryškūs ir visai vaikiški... Kažką radau beklaidžiodama internete, su kuo pasidalinsiu ir su jumis, o dar ir prašysiu, gal kas turite kokių įdomesnių idėjų, pavyzdžių... merginoms 9 ir 15 4u.gif
user posted image user posted image user posted image

Papildyta:
dar keli
ziogiux
QUOTE(agente009 @ 2008 05 08, 09:13)
Sveikos, mane, kaip ir dauguma čia apsilankančių, kankina kažkurio laipsnio remonto ir interjero klausimai. Kadangi namie auga dvi jau ne visai mažos panelytės, tai susidūrėm su baldų problema - arba tipo amerikoniški su raukinukais, arba labai ryškūs ir visai vaikiški... Kažką radau beklaidžiodama internete, su kuo pasidalinsiu ir su jumis, o dar ir prašysiu, gal kas turite kokių įdomesnių idėjų, pavyzdžių... merginoms 9 ir 15  4u.gif
*

O jau katinėlių grožis wub.gif
simsi
Nusprendem ir mes irengti vaikams kambari. Kadangi kambariukas nedidelis, tai man patiko stai tokie baldai.
user posted image

user posted image

Cia mums paprojektavo "Puikio baldai". Aisku cia ne galutinis variantas, nes netinka ir spalvos, ir lentyneles kitaip noriu padaryt ax.gif , bet apytiksle kaina yra virs 7000 lt. (be ciuziniu)
Dabar ieskau, kas Vilniuje galetu pagaminti tokius baldelius. Butu gerai, kad ir pigiau. Gal turite ka parekomenduoti?
saldainia
mes iš Vilniaus, bet irgi pas Puikį užsakinėjom tik Zig zag modelį, šiandien paskambino, kad pagaminti ir susitarėm, kad pirmadienį atvež ir sumontuos.
Jasmin
QUOTE(saldainia @ 2008 05 15, 13:02)
mes iš Vilniaus, bet irgi pas Puikį užsakinėjom tik Zig zag modelį, šiandien paskambino, kad pagaminti ir susitarėm, kad pirmadienį atvež ir sumontuos.
*

lauksim nuotraukyčių ax.gif 4u.gif
simsi
QUOTE(saldainia @ 2008 05 15, 14:02)
*

O tai jie atvaziavo kambari ismatuoti? Kaip suderinot kokius baldus norit gamint? Nes as tai noriu daug ka pakeisti. Beto noretusi pamatyti paciai is kokiu ploksciu gamins (realia spalva), kokias rankneles des ir t.t.

Beja lauksiu atsiliepimu apie baldu kokybe kai pastatys ax.gif

P.S. kiek mokejot uz "zigzag" komplektuka? Mums ji irgi siule, bet sis pasirode kompaktiskesnis.
saldainia
būtinai įdėsiu.
Gitatuka
4u.gif Rodausi ir as mirksiukas.gif neseniai irengtus vaiku kambarelius

Sūnelio

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dukriuko

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Kaliteja
Gitatuka labai patiko mergaitės kambaryje lentynos wub.gif
Gražiai įrengti kambariukai thumbup.gif
Avocetė
user posted image

user posted image

čia mūsų bus blush2.gif
QWERTI
Sveikos biggrin.gif
Gitatuka dukriuko kambarys man irgi labai patiko thumbup.gif

Dalbara ,o čia man per daug žalia ax.gif ,nors gal tik nuotraukose taip atrodo blush2.gif
Avocetė
QUOTE(QWERTI @ 2008 05 16, 08:41)
Sveikos  biggrin.gif
Gitatuka  dukriuko kambarys man irgi labai patiko  thumbup.gif

Dalbara ,o čia man per daug žalia  ax.gif  ,nors gal tik nuotraukose taip atrodo  blush2.gif
*

Dar baldai susistatys centrinė siena bus išpiešta ax.gif
magnesa
Sveikutės 4u.gif

Gitatuka labai super nuotraukytės

pati auginu dvi panas labai patiko mergaitės kambarys ir sudomino lentynos jei nepaslaptis kur pirkot kiek kainavo ax.gif

Jasmin
Gitatuka labai gražūs vaikučių kambariai. O kas projektavo ir darė ? Ir kiek kainavo blush2.gif
simsi
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 15, 21:32)
user posted image
user posted image
čia mūsų bus blush2.gif
*

o man nesimato verysad.gif
mama_gulbe
Gitatuka - kokie grazuciai kambariukai
ir berniuko toks fainas (man uzklotukas ant lovytes patinka)
ir viskas taip svelnu ramu

ir dukriuko kambarys toks stilingai vaikiskas smile.gif
super thumbup.gif
Juorita
Ieškojau atskiros temos apie kambarių apšvietimą, bet neradau. Gal galėtumėte pasidalyti savo idėjomis apie vaikų kambario apšvietimą.Ką dedate- šviestuvus ar kažką kitą? smile.gif
Leticija
QUOTE(Juorita @ 2008 05 17, 09:00)
Ieškojau atskiros temos apie kambarių apšvietimą, bet neradau. Gal galėtumėte pasidalyti savo idėjomis apie vaikų kambario apšvietimą.Ką dedate- šviestuvus ar kažką kitą? smile.gif
*

pas mus toks pailgas spalvotas sviestuvas is Senuku
akvilyte
jeeeeeeeeeeeee atveze musu leliaus tapetus.. siandien pasiimsim, per savaite gal sutvarkysim ir imesiu parodyt... biggrin.gif dickio jau irengem, bet imesiu abu kartu bigsmile.gif
Gitatuka
QUOTE(Kaliteja @ 2008 05 15, 20:23)
Gitatuka labai patiko mergaitės kambaryje lentynos  wub.gif
Gražiai įrengti kambariukai  thumbup.gif
*

4u.gif Dekui, pati sugalvojau, kaip turi atrodyt baldeliai pas vaikiukus. Lentynos ir man lb patinka, padare tikrai tokias, apie kokias ir planavau.
Papildyta:
QUOTE(QWERTI @ 2008 05 16, 07:41)
Gitatuka  dukriuko kambarys man irgi labai patiko  thumbup.gif
*

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesa @ 2008 05 16, 08:13)
Sveikutės 4u.gif

Gitatuka labai super nuotraukytės

pati auginu dvi panas labai patiko mergaitės kambarys ir sudomino lentynos jei nepaslaptis kur pirkot kiek kainavo ax.gif
*

Mums gamino http://www.originalusbaldai.lt/index.html
Atskirai nesigilinom i kiekviena baldeli, kiek kainavo, taciau dukters kambario baldeliu kaina 3300lt.
Papildyta:
QUOTE(Jasmin @ 2008 05 16, 08:53)
Gitatuka   labai gražūs vaikučių kambariai. O kas projektavo ir darė ? Ir kiek kainavo  blush2.gif
*

Dekui,
4u.gif As pati sau dizainere biggrin.gif, tad savo vizija isklojau ant popieriaus lapu ir pateikeme Baldziui, jis MB draugas, todel gavome didele nuolaida. Sunaus baldai kainavo 2000lt. Dukters 3300lt. Kaip supratau, nemaza suma sudaro lentynu, tie metaliniai strypeliai.
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 05 16, 12:59)
Gitatuka - kokie grazuciai kambariukai
ir berniuko toks fainas (man uzklotukas ant lovytes patinka)ir viskas taip svelnu ramu

ir dukriuko kambarys toks stilingai vaikiskas smile.gif
super thumbup.gif
*

blush2.gif aciu..
Uzklotuka siuvo mano senuke siuveja. Skiauteliu prisirinkau pas mociute palepej. Mes jau tuo uzkloteliu dziaugiames penkiari meteliai. Anksciau jis tarnavo dukros lovelei. Dabar jau palikimas broliui biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.