Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Manoji jau moka ploti rankytėm
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
mutantė
9 mėn o jau moka ploti rankytėm, ir kaip indėnai su burnytė ora nutraukti moka, na man taip tai patinka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,
o gal taip visi tokio amžiaus vaikai moka g.gif
rokute
Na maniškis katutes pradėjo ploti 8 mėn rolleyes.gif
mutantė
QUOTE(rokute @ 2005 04 29, 11:24)
Na maniškis katutes pradėjo ploti 8 mėn rolleyes.gif
*

pasirodo ne viena mano tokia
leuleu
O mano dar nemoka sad.gif Bet mums dar tik 6 mirksiukas.gif
peledziuke
QUOTE(mutantė @ 2005 04 29, 11:02)
9 mėn o jau moka ploti rankytėm, ir kaip indėnai su burnytė ora nutraukti moka, na man taip tai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,
o gal taip visi tokio amžiaus vaikai moka g.gif
*

Nenuostabu, juk jos mama - mutante ax.gif
Ziogutis
Katutes buvo pirmas dalykas, ka mes ismokome thumbup.gif Tai pradejom rodyti bevik 6 men, veliau parodem kokie esam dideli, tada sugalvojom parodyti kokia pas mus beda (susimdavo rankytem uz galvytes ir linguodavo), veliau seke viru viru kose, na ir pries koki menesiuka pradejo vaikas rodyti, kiek jam bus metuku thumbup.gif
Oi, ir prisigyriau blush2.gif Bet labai didziuojuosi savo vaiku, kaip ir jus visos. biggrin.gif
Ir sventai tikiu, kad kiekvienas vaikai moka vis kitokiu fintu parodyti thumbup.gif
dopa
maniskis 10 men. pucia dudele, man labai patinka thumbup.gif
Migluzee
Na mes katutes nuo kokiu 8 irgi pradejo plot, ir atia atia jaumokam, nosyte suraukt ir pust mokam, o visa kita kol kas sunkiai, mat jai įdomiau žiūrėt į mano mosikavimus ir mimikas nei pačiai daryt tongue.gif
Buriuke
Mes dar nemokam ploti rankytėmis, nes mums dar tik 4,5 mėn. Bet jau laiko sukabinęs rankytes smile.gif Gal jau greitai pradėsime ploti katučių ax.gif
DODAITE
Nors mes jau dideli ax.gif , bet puikiai prisimenam, kai pradėjom ploti katučių: mums buvo 6 mė. biggrin.gif
LiVo
manoji irgi 6 mėn. pradėjo tongue.gif
mutantė
pasirodo ne viena mano tokia 4u.gif
gutė*
Jums gerai 4u.gif .Mums tuoj 8 mėnesiai thumbup.gif - kartojam katutes kas dieną- tačiau na niekaip jos mumi neišeina cry.gif , gal reik dažniau g.gif Bet user posted image moka suraukt nosytę ir šypsotis tarytum sakytų cheese.
Kleopatra
mums virs devyniu menesiu o dar niekaip neiseina cry.gif
LARISA 74
QUOTE(Kleopatra @ 2005 09 26, 22:10)
mums virs devyniu menesiu o dar niekaip neiseina  cry.gif
*

Labutis,mums greit bus metukai toi tongue.gif bet katutes pradejom daryt nuo 6 menesiu,o dabar mokome graziai sypsuotis ir raukti nosyte 4u.gif ax.gif dar mes jau vaikstome laikidamasi uz sienu ,arba vazineja su masinyte.
linkime kuo greiciau mus pasivit thumbup.gif drinks_cheers.gif 2.gif
insintija
Katutes maniske pradejo daryt 8,o dabar mum irgi kita menesi metukai,o mes jau vaikstom! 4u.gif be sienu ir masiniciu tongue.gif o katutes jau darom kada mu 4u.gif thumbup.gif m linksma,kada pikstam,kada norim ir jau pagaliau kada mama praso!
Sati
manoji irgi 6 mėn. pradėjo 

mes ir labai anksti pradejom ax.gif ax.gif ax.gif
Mums dar ne pilni 6 men buvo blush2.gif
Jaunystė
Mes jau irgi plojam katuciu bigsmile.gif
*Jura*
Kada mano mažylė ėmė ploti katutes prisimenu net tikslią datą - lapkričio 15 d. Tada jai nebuvo nė 8 mėn, prieš tai 7 mėn pradėjo moti atia atia ir dabar dar parodo ne (sukinėja galvą į šonus) thumbup.gif thumbup.gif
Dar moka šnypšti kai pyksta, sutraukia nosį ir šnypščia kaip tigrė lotuliukas.gif
Inetux
Musu mazka katutes ploti pradejo nuo kokiu 6.5 men. Dabar mum greit metukai ir mes mokam rodyt nu nu nu, atia( nuo kokiu 6 men.), su pirstu parodo ko nori ir sako te, taip pat gatvej pamacius suni saukia avavav ir su pirstu rodo, darom caca, myliu myliu, duoda bucki paprasyta, ir laaabai megsta zaist " Ku-ku", kai tik randa proga, tuoj sako tiu-tiu ... tongue.gif
tori
kogi tai man atrodo 6 men. su katutem labai anksti blink.gif , maniskis pirmunas tai tik 7 pradejo. Logiskai pamacius kad as ploju ir sakau katu katu, tai daro is paskos. As jo net nemokinau, pats sumaste, kad galim ploti.
maniskis greit bus 8, ropoja, vaiksto po kelis zingsnius isikibes, ir is bet kurios padeties isikibes atsistoja. Nu ka cia dar pasigyrus. Sveria 12.5 kg ir 77 cm ugio. vat tep ta ta . bigsmile.gif
gabyte00
maniskis plojo 8men.bet nieks jo nemokino,tiesiog pats pradejo ploti lotuliukas.gif
emiga
Darom nuo kokiu 6,5katuciu,pries tai darydavom kartu,dabar pati pagal nuotaika.Labiau nori siuo metu daryt ''diiiidele''-taip juokingai i virsu iskelia rankytes wub.gif
Sati
blush2.gif sorry ne cia parasiau blush2.gif
Matelyk
sorry, bet susidaro vaizdas, kad čia užeinama tik pasigirti kas ką anksčiau padarė blink.gif maniškiui 10 mėn, bet katučių pats neploja, nu ir nereikia irnesakyk.gif užtai sako mama wub.gif tongue.gif
nique
mums tai 10 men, katutes plojam nuo 9, sakom "mama",atia atia, verdam kose, sakom"ne" ir purtom galva, parodom, kokios dideles biggrin.gif tik su vaiksciojimu tai sunkiau g.gif be vaikstynes nelabai nori lotuliukas.gif
jolkamile
[URL=http://http://images.bite.lt/banga/files/content/200604/444fa2a7c8b18.jpg]My Webpagehttp://images.bite.lt/banga/files/content/200604/444fa2a7c8b18.jpg[/U

mes dar irgi nemokam katuciu,o mum jau 7men
Lenca
O mes jau mokame,mums uz savaites 8 menesiai 4u.gif
zylyte
As niekad tycia dukrytes nemokinau ploti rankytem, bet kartais suplodavom, o pries pora savaiciu ji pati pradejo ploti thumbup.gif jai tada buvo 9 men. Manau kiekvienas vaikutis savaip vystosi.... juk ne pats svarbiausias dalykas yra katutes smile.gif
neila
istikruju tai kiekvienas vaikiukas individualiai auga mums yra 9 men moka katutes ploti, taip pat ir mama, pasako bet mums taip pat sunkiau su vaiksciojimu mes net sliauzti nemokam tai ir nezinau ar nera blogai? rolleyes.gif
tamsi
Maniškė katutėm plot 9mėn išmoko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(neila @ 2006 05 06, 14:22)
istikruju tai kiekvienas vaikiukas individualiai auga mums yra 9 men moka katutes ploti, taip pat ir mama, pasako bet mums taip pat sunkiau su vaiksciojimu mes net sliauzti nemokam tai ir nezinau ar nera blogai? rolleyes.gif
*

Kai tavo vaikiukas užsimanys,tai ir ropot ir vaikščiot pradės bigsmile.gif
Maniškė šliaužimu tik prieš sevaite susidomėjo rolleyes.gif
Nordex
Mano dukrytei tuoj bus 5 men. tai tikru katuciu zinoma dar nemoka, bet puikiai ploja i mano istiestus delnus - zodziu moka dalinai katutem ploti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jolituxx
QUOTE(gabyte00 @ 2006 04 26, 12:05)
maniskis plojo 8men.bet nieks jo nemokino,tiesiog pats pradejo ploti  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif ir mums taip nutiko biggrin.gif , dar rodom ate: moja rankyte ir sako ace ace taip pat 8 men. O keliauti keturiomis pradejo budama 8,5men.
"Svarbi"
mes ismokom ploti katuciu 7 menesiuku.Dainuodavau "du gaideliai" su paplojimais, ogi ziuriu, po vieno mano tokio padainavimo maze pradejo ploti thumbup.gif tai dabar labai daznai plojam smile.gif
edisada
orry, bet susidaro vaizdas, kad čia užeinama tik pasigirti kas ką anksčiau padarė blink.gif

Manau, nepasigirt, o pasidžaiugt vaikučių laimėjimais čia užsukam mirksiukas.gif

Mūsų Rusnytė 7,5mėn. dar neploja katučių verysad.gif Užtat kosėja,kartoja, kai kas nusikosėja-įdomus laimėjimas blink.gif Bando rodyt ATE. Žaidžia KUKŪ. Dabar laukiam, kada ropot pradės mirksiukas.gif
neringyte
katutes mokemes daryt nuo 6 men bet pati pradejo daryt 7 ir sav. tik kai kaikada pradedam rodyti nuo dideliu o paskui tik plojam lotuliukas.gif
Jurgitele25
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 26, 22:35)
sorry, bet susidaro vaizdas, kad čia užeinama tik pasigirti kas ką anksčiau padarė  blink.gif  maniškiui 10 mėn, bet katučių pats neploja, nu ir nereikia  irnesakyk.gif  užtai sako mama  wub.gif  tongue.gif
*

Nu ir kas cia blogo g.gif Labai smagu palygint ka daro kiti leliukai ir ka tavasis moka biggrin.gif
Papildyta:
maniskei uz 5 dienu bus 7 men,mes katuciu irgi dar namokam,bet mokam kitokiu bajeriu thumbup.gif
ruta19
Mano mergaite ploja katuciu nuo 6,5 men. dabar jei 7,5 men, bet niekaip neismoksta padaryti ate, taip pat nelabai megsta vaikscioti vaikstykais, dazniausiai stovi ir zaidzia su zaisliukais
ryyd
QUOTE(edisada @ 2006 10 04, 14:51)
Manau, nepasigirt, o pasidžaiugt vaikučių laimėjimais čia užsukam mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
visada smagu suzinoti ir palyginti ka daro panasaus amziaus vaikuciai.
maniske irgi nuo 8men. ploja katutes, o kadangi as ja kai mokiau paimdavau i savo delnus ir plodavom, tai dabar mazyle paima i savo delniukus mano rankas ir plojam katutes wub.gif
Kentė
Maniskis ploti katuciu pradejo tik neseniai 11 menesiuku smile.gif ir tai retai ploja.
agotel
mums 6men.ir 23d.rankytem jau plojom 6men. 4u.gif dabar po truputi jau mokam rodyt saule vire saule vire is tos daineles,jei pamenat?kaip faina thumbup.gif ir mazikei be galo patinka kai dainuojam ir rodom ka nors clap.gif labai ji stebi,paskui bando pati,kaip faina negaliu clap_1.gif
Papildyta:
o kodel nepasidziagt ka vaikas ismoksta,nemanau,kad cia giriamasi,juk kitas vaikas ka nors kita moka,idomiai galvojat schmoll.gif
Miegaliuke S
Manoji ir nemoka katuku ploti,bandziau mokinti,betnelypo. KAI ISGIRSTA MUZIKA AR JAI LABAI LINKSMA,TAI SU ABIEJOMIS RANKYTEMI SPELVBESUOJA
Aistija
Nesuprantu ka reiskia ploja, ar pasakai ir vaikas pats savo rankytem ploja, ar paimi jam uz rankyciu ir pati padedi tai didelis skirtumas. Mano mazei 8 men bet pati tikrai neploja, bet rankytes graziai laiko. ax.gif
inetata
Mano maziukas jau nuo 5men ploja katuciu smile.gif vis zaizdavom su jo rankytem taip, ir viena diena ziuriu pats ploja biggrin.gif biggrin.gif delniukais pliauska, kelis kart net miegodamas plojo lotuliukas.gif
aaushra
Maniškė tai paprašyta ploja maždaug nuo 7 mėnesių,anksčiau visad pasakydavom "paplok" ir iškart plodavo bigsmile.gif ,dabar jau ne visad paprašyta ploja,nes labai jau daug savų reikalų atsirado biggrin.gif
Giorgita
maniske nuo 7 men kazkur ismoko katutes,bet cia seneliu nuopelnas,vis prasydavo ploti katutes ploja.gif
TyliMergaitė
mano mazute nuo 8men moka plot katuciu ir dabar daznai ploja smile.gif
sanyserda
Maniškė katutes išmoko beveik 10 mėn., atia jau nuo 8 mėn. daro.
Bussinkka
o mes ploti pradejom nuo 7 men, dabar mums 9 su puse men, duodam bucki, darom pa pa smile.gif 4u.gif
Mamyte :)
pats dar nedaro katučių, tačiau kai mama su jo rankutėm daro tai sėdi išsižiojęs ir visas apsipatenkinęs biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.