Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija ir filmai rusų kalba
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
kipse
Kadangi buvo norinčių filmukus skirstyt į rusiškus ir lietuviškus, tai rusiška animacija ir vaikiški filmai tebus keliami čia.

ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ 4u.gif
semkaa
QUOTE(kipse @ 2008 04 10, 09:48)
filmukus skirstyt į rusiškus ir lietuviškus

Tiksliau sakant, mes su RU igarsintais filmukais pradejom terst eteri lotuliukas.gif, nors 8 bynes tema ir buvo pavadinta "...ir ne tik" doh.gif
kipse
Tai kad išvis prasidėjo kaša- vinagret. Yra tema atskira Naujai animacijai, tegul būna ir atskira senąjai rusų k.

Barbadose
Sveikos,
mirksiukas.gif
Gal galetumete man paaiskinti, kaip parsisiųsti „Triam! Zdrastvuite!“? 4u.gif blush2.gif
kipse
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 10, 10:54)
Sveikos,
mirksiukas.gif
Gal galetumete man paaiskinti, kaip parsisiųsti „Triam! Zdrastvuite!“? 4u.gif  blush2.gif
*

Sorry, nesisiunčiau. Gal nuoroda pasenus. Tik sukėliau iš anos temos nuorodas.
semkaa
QUOTE(Barbadose @ 2008 04 10, 10:54)
...kaip parsisiųsti „Triam! Zdrastvuite!“? 4u.gif  blush2.gif

Aciu, ir as siandien sveikas. Ten rodo "online" nuorodos nemaciau. Lengviau padaryt nei paaiskint

ta pati Triam_ru ikeliau cia: http://uploaded.to/?id=d0852m

siustis siulau su USDownloader is mano paraso mirksiukas.gif
Murgita
QUOTE(Vusia @ 2008 04 09, 12:04)
Gerai galėsiu per skypą atsiųst, nes nelabai čia man kas gaunas dalimis įkelti. g.gif
Aštunkojus atsisiunčiau iš www.torrent.lt  ax.gif

Laukiu - murgita1 bigsmile.gif
Wavute
Turiu aštunkojus iš 2 aukšto, atsisiunčiau iš www.torrent.lt, taip pat kas norit, galiu per skypą atsiųst smile.gif
semkaa
QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 12:19)
Turiu aštunkojus iš 2 aukšto, atsisiunčiau iš www.torrent.lt, taip pat kas norit, galiu per skypą atsiųst  smile.gif
Tai, kad nedraugauju su skypu... siusk Murgitai, zadejo pasidalint ax.gif
gania
jeigu galima as noreciau astunkoje skype ganiaxx, turiu parsisiuntus Mijo mano Mijo, 1989 lyg filmas labai grazus, mieli vaikystes prisiminimai, nupirkau vaikui knyga ir prisiminiau labai myleta filma biggrin.gif
Wavute
Murgita ir Gania, laukiu kol prisijungsit prie skypo drinks_cheers.gif Mano skype: Vavute
semkaa
QUOTE(gania @ 2008 04 10, 13:40)
...turiu parsisiuntus Mijo mano Mijo..

Lietuviskai ? ax.gif tai ikelk ka?

turbut sitas butu? http://www.sharereactor.ru/movies/2078
gania
sitas, tik rusiskai. man labai grazi pasaka, tik neanimacine, o fantistine pasaka vaikam apie berniuka naslaiti, prisiminiau kai nupirkau A. Lindgren knyga vaikui. kaip ikelti jei kas pamokys galiu
Papildyta:
QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 14:26)
Murgita ir Gania, laukiu kol prisijungsit prie skypo drinks_cheers.gif Mano skype: Vavute
*

aciu uz filma labai 4u.gif
Wavute
QUOTE(gania @ 2008 04 10, 22:09)
sitas, tik rusiskai. man labai grazi pasaka, tik neanimacine, o fantistine pasaka vaikam apie berniuka naslaiti, prisiminiau kai nupirkau A. Lindgren knyga vaikui. kaip ikelti jei kas pamokys galiu
Papildyta:
aciu uz filma labai 4u.gif
*

Nera uz ka smile.gif Dar yra 3serijos biggrin.gif
lape_apykakle
Murgita mes i tave astunkoju tema kreipsimes per koki artimiausia meeta smile.gif biggrin.gif
Murgita
QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 13:26)

Parasiau 4u.gif

QUOTE(lape_apykakle @ 2008 04 10, 23:09)
Murgita mes i tave astunkoju tema kreipsimes per koki artimiausia meeta smile.gif biggrin.gif

Butinai mirksiukas.gif
vėtrė
Ilja Muromec i solovey. Razboynik RU 4u.gif
meridė
Vasilisa grazioji Senas rusiškas nespalvotas filmas
Donalita
o jis rusiskas ar lietuviskas? as jau turiu rusiska
semkaa
QUOTE(Donalita @ 2008 04 11, 12:35)
*

sitoj temoj pradejom rasyt tik RU (as irgi susiplioncinau, kur cia dabar koki kelt smile.gif .........) pas byne rasysim LT smile.gif
meridė
Spalvu grobikai RU
semkaa
QUOTE(gania @ 2008 04 10, 22:09)

tai nesinori labai daznai to paties kartot. as esu rases vusiai tam lape http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=204
Murgita
QUOTE(Murgita @ 2008 04 11, 11:50)
Butinai  mirksiukas.gif
tai cia astuonkoju nuorodu neparasysi. mes kaip tai i keliaut toli filmuku parsivezt neplanavom... ax.gif
meridė
QUOTE(Donalita @ 2008 04 11, 12:35)
*

Jei manęs klausi tai Vasilisa rusiškai, o dėl turėjimo tai klausiau anoj temoj buvo norinčių tai ir įkėliau.
meridė
Miško koncertas
Papildyta:
Ir paskutinis šiandien, tikrasis jo pavadinimas rusiškai skamba kitaip, bet vaikystėj turėjau knygelę, tokią kaip multikas tai leidau sau pavadinti knygos pavadinimu

Tekiniukai

Papildyta:
Turiu Maria auksarankė meninį, jei niekas neturi ir yra norinčių turėti tik tarkit žodelį. įkelčiau, bet tik po savaitgalio.
semkaa
QUOTE(meridė @ 2008 04 11, 14:57)
Turiu Maria auksarankė meninį, jei niekas neturi ir yra norinčių turėti tik tarkit žodelį. įkelčiau, bet tik po savaitgalio.

Kelk, kelk nesigedyk - valgyt nepraso ax.gif
Murgita
QUOTE(semkaa @ 2008 04 11, 12:35)
mes kaip tai i keliaut toli filmuku parsivezt neplanavom... ax.gif

Apie ka cia? g.gif

Astuonkoju neturiu verysad.gif , tureciau, mielai pasidalinciau mirksiukas.gif . Kazkuri mamyte be manes dar turi parsisiuntusi astuonkojus, gal ji ikeltu cia blush2.gif
gania
man atsiunte per skype, o kaip cia ikelti?
Murgita
QUOTE(semkaa @ 2008 04 11, 12:35)
tai nesinori labai daznai to paties kartot. as esu rases vusiai tam lape http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0656&st=204

Jei gerai supratau, ikelimo instrukcija cia g.gif
meridė
Maria auksarankė
semkaa
QUOTE(Murgita @ 2008 04 12, 00:00)
Jei gerai supratau, ikelimo instrukcija cia  g.gif

Kaip sakoma: atpasakota savais zodziais smile.gif
meridė
Tiriohos tarataika
Nežinojau kaip išversti pavadinimą, bet kažkaip panašiai skamba
meridė
Tigriukas.Kelyje su debesėliais
Čia pirma dalis bus dar 2 ir 3
Donalita
Ačiū, Meride. O per kiek laiko tu užkrauni filmus?
meridė
QUOTE(Donalita @ 2008 04 14, 12:46)
Ačiū, Meride. O per kiek laiko tu užkrauni filmus?
*

Priklauso nuo dydžio mažesnius per pusvalandį maždaug, didesniems reikia daugiau laiko.
meridė
Tigriukas.Dovana drambliukui
meridė
Tigriukas.Lobis
aga&nik
MAMYTES LABAI IESKOM RUS.FILMUKO -ПОЕЗД ИЗ РОМАШКОВО 4u.gif
meridė
QUOTE(Julite @ 2008 04 14, 14:56)
MAMYTES LABAI IESKOM RUS.FILMUKO -ПОЕЗД ИЗ РОМАШКОВО 4u.gif
*

Prašom
Garvežiukas iš Ramunių stotelės
meridė
Atvažiuokite į svečius
Donalita
QUOTE(meridė @ 2008 04 15, 07:31)

bigsmile.gif dar vienas gražus žieminis filmukas thumbup.gif
emma
Gal kas turit parsisiuntę filmuką Novyje bremenskije.Čia bremeno muzikantų tęsinys,bet niekaip per naktį neparsisiunčia,matyt labai lėtas internetas.
semkaa
QUOTE(emma @ 2008 04 16, 08:11)
Gal kas turit parsisiuntę filmuką Novyje bremenskije.Čia bremeno muzikantų tęsinys,bet niekaip per naktį neparsisiunčia,matyt labai lėtas internetas.
*

Parodyk nuoroda, tuoj patikrinsim. gal cia su asiliukais?
emma
nuoroda tokia http://multiki.arjlover.net/multiki/
Kitaip įdėt nuorodos nemoku blush2.gif
Ieškok kur iš b raidės prasideda ,atrodo 340 eil.nr. Filmas tai netrumpas apie 1 val.
semkaa
QUOTE(emma @ 2008 04 16, 13:10)
nuoroda tokia

Ar skaitei ten taisykles? ten yra kiekio ir greicio apribojimas uzsienieciams.
Siulau isirasyt i kompa mano megstama USDownloaderi, jam nustatymuose uzdet "siusti tiesiogines nuorodas" ir irasyt pakartojima kas 60-90 min, kad perdaznai nesibelstu. jei siuntimas ir nutruks, kita karta programa bandys siustis is naujo (arba jei serveris leidzia pratesti prates, jei yra pazymeta "pratesti siuntimus...".
jei neatsiras greitesniu, tai as savo "lobyne" tureciau rast. ax.gif
del USD gali klaust AZ 4u.gif
Papildyta:
http://www.sharereactor.ru/movies/652
meridė
Jūsų prašymu
Naujieji Bremeno muzikantai čia mirksiukas.gif
emma
Meride,labai ačiū už naujuosius bremeno muzikantus. 4u.gif
astukas
Noreciau filmuko "Kas upelyje gyvena" (na nezinau ar toks pavadinimas" ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Ir ten yra dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Jei zinociau bent pavadinima, tai galeciau ir pasiieskot ax.gif
kipse
QUOTE(astukas @ 2008 04 18, 12:52)
Noreciau filmuko "Kas upelyje gyvena" (na nezinau ar toks pavadinimas"  ). Nepamenu kas ten toks ejo per tilteli ir vis pasiziuredavo i vandeni o ten save pikta pamates bijodavo pereiti. Ir ten yra dainele "ot ulybki pliasut oblaka...". Jei zinociau bent pavadinima, tai galeciau ir pasiieskot ax.gif
*

per visą tą laiką dar neturėjom nei to filmukas, kur meškiukas nešė per upelį gėles mamai, nei to kuriame barsukas dainuoja šią dainelę.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.