QUOTE(monikiux @ 2008 05 08, 08:16)
Žinai , mums kartais tas pats būna, aš maitinu MP, maniškis valgo pusvalandį, ir kai ištaukiu krūtį, pradeda rėkt

savo atveju tiksliai žinau, kad mano zuikelis- mažas abžoriukas, ir šit mama sutrukdė jam toliau sau prie papulio snaust

kai susivokia, kad jau pavalgė ir sotus, atsiranda nuotaika

gal ir jums taip?

Sakoma, kad maitinimas baigiasi tada, kada pats vaikas paleidzia kruti, o istraukti vaikui nepaleidus tolygu is jo atimti maisteli.
Mes irgi verkdavim po kiekvieno valgio, nes budavo skausmingi atsirugimai. Kai atsirugdavo, tada verksmas aprimdavo. Svarbiausia stengtis, kad vaikas kuo maziau prisirytu oro, maitinti daznai, po nedaug ir kelti atsirugti kas 5-7 minutes. Pabandykit gal jums pades.
Papildyta:QUOTE(neringute22 @ 2008 04 09, 12:12)
mano mazylis keistai elgisi; vos pavalgiusiam reikia iduoti soskyte nes verkia ir blaskosi!

net anyta paklause kodel taip gal nedavalges? bet mano 2men mazylis suvalgo 140ml misinuko kas 3valandas
gal kas susiduret su panasia situacija? kur priezastis

O blaskymasis yra vienas is pozymiu, kad gali buti, jog skrandelyje yra oro ir sis kelia tik ka patekusi pienuka. Pabandykit vaiko pilvuka priglausti prie savo pilvo ir panesioti. Palaukit, gal atsirugs. Jei atsirugs ir nurims, priezasti zinosit.