Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Provanso stilius
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ader
gal atsiras galinciu patarti kaip apipavidalinti svetaine Provanso arba vintage stiliumi.
indregu
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...144257&st=0

Cia buvo tema, bet daugiau gal apie baldus, o ideju kaip ka pasidaryti nedaug. Tiesiog man tai idomu kaip neperkant is brangiausiu salonu butu galima kazka susikurti ax.gif
ader
man irgi labai idomu, kaip pasigaminti paciam, pritaikyti kazkokius turimus daiktus ir nedidelem sanaudom sukurti maksimaliai artima stiliu.
indregu
tai as manau tam labai puikiai galima panaudot dekupazo technika, tik reiktu kazkokiu senu balduku turet ir bandyt juos atnaujinti "sendinant" biggrin.gif
ader
pradet noreciau nuo sienu, baldai nera man labai reikalingi, labiau domina sinu, langu apipavidalinimas.
harambele
Kokia gera tema thumbup.gif Negaliu atsidziaugti wub.gif Mes dabar savo namo statybas pradejom, bet as jau planus braizausi kaip vidu irenginesim, noriu vien provanso wub.gif Man nieko nera graziau uz si stiliu wub.gif , tik kad Lietuvoje mazai ideju siam stiliui susikurti, bet manau visos cia viena kitai padesim idejom ax.gif 4u.gif Svarbiausia viskas turi buti sviesu, dramblio kaulo spalvos, truputi sendinta (nors nebutinai), nepamirsti veidrodziu, nuotrauku remeliuose, dideli demesi skirti virtuvej. Kazkur turejau gera stariapni apie provano stiliu, galesiu padaryti reziume tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 04 04, 08:57)
pradet noreciau nuo sienu, baldai nera man labai reikalingi, labiau domina sinu, langu apipavidalinimas.
*

Sienos turetu buti sviesios, gali buti tapetai su smulkiu rasteliu, kas primintu senove smile.gif Yra kazkoks zinau specialus sienu dazymas, kad jos atrodo kaip sendintos, bet cia svarbu meistrus susirasti gerus g.gif
Nasty Fairy
O gal kas galetu kokiu nuotrauku ikelti pasiziurineti. Man ir labai patinka tas stilius, bet savo namus bujociau taip irengineti blush2.gif Manau kainuotu nemazai pinigeliu... unsure.gif
ader
valio thumbup.gif radau bendraminciu!! spalvas mazdaug isivaizduoju nusiziurejau vienus tapetus, bet tiek minciu galvoj, noriu susikurti tam tikra vaizda, kad konkreciai zinociau ka pirkti ir kaip derinti. radau labau daug ivairiu stiliu interjeru www.salon.ru

man labiau prie sirdies ne toks grynai kaimiskas provansas, su lentiniais suolais. bet gal sioks toks stiliu misinys, provanse, vintage, ir gal biski klasikos.
0jura
štai, kokį pasidariau šviestuviuką:

user posted image
(buvo tamsiai rudas)
niekasnenorėjomirti
Nuostabus šviestuvas bigsmile.gif . Aprašyk dažymo technologiją 4u.gif .
ader
labai grazu, o jei dar karoliuku pakabinti tai is vis super.
As jau radau panasu staliuka, reikes tik ji perdazyti. Lyg tai ir panasius tapetus radau, bet dar ieskau informacijos kokie jie turetu buti.
0jura
nieko gudraus su ta technologija - nutepiau akriliniais dažais (spalvų kokių tik norit galit pasidaryt rolleyes.gif ), o kai nudžiuvo patryniau riešutų spalvos aliejine patina - jos pirkau "Artmanijoje''. Mačiau ir dailės reikmenų parduotuvėje tos patinos, bet tik juodos. O karoliukų tai jau pakabinėjau.. ax.gif Nepigūs jie, tai iš kart ir nesigauna visos papuošt doh.gif
ader
o kur radai tinkamu karoliuku? as kiek ziurejau rankdarbiu parduotuvese, tai visur smulkuciai stikliniai karoliukai. Svietuvui manau tiktu stambesni plastmasiniai persvieciami.
bazilika
La Provence, lietuviškai – Provanso stiliaus šaknys glūdi Prancūzijos pietų periferijoje. Pirmieji šio stiliaus baldai buvo pagaminti apie 1700 metus ir paplito tarp pasiturinčių ūkininkų, nes buvo paprasti, natūralūs bei funkcionalūs - idealiai atitinkantys gamtos žmogaus prigimtį. Provanso dvasia padvelkė ir Paryžiuje, netrukus šiuo mados virusu užsikrėtė ir kiti Europos didmiesčiai. Pavargusiems nuo baroko pompastikos ši nauja kryptis žadėjo kažką lengvo, gaivaus, neįpareigojančio. Provanso stilius čia prigesdavo, čia vėl tapdavo madingu įvairiais laikotarpiais įvairiose pasaulio vietose. 20 a., vėl ėmė kurtis Viduržiemio jūros regiono dvasia alsuojantys interjerai.

Grožis – paprastume
Tai jaukus, šiltas, senovės dvasia dvelkiantis stilius. Interjere dominuoja gamtos atspalviai - nuo baltos, smėlio iki šokolado rudumo. Būdingos saulėgrazu smile.gif geltonumo, švelni aukso, ugnies raudonumo spalvos, nuo šviesios iki samanų žalios, nuo turkio iki kobalto mėlynos. Klasikiniam Provansui būdingos kalkėmis balintos sienos, mat tai buvo pigiausias būdas.
Šiuolaikiniame interjere dominuoja švelnūs atspalviai, sienos dažomos potėpiais arba paliekama nelygi sienų faktūra. Šis stilius patrauklus tuo, kad nereikalauja preciziškos tvarkos – atvirkščiai, vertinama viskas, kas naudota, aptriušę, net įskilę. Laiko paženklinti daiktai – tai kiekvienos šeimos istorijos dalis, teigia prancūzai. Todėl radikalių permainų namuose imtis neverta – jūsų sena viryklė gali tapti originaliu virtuvės akcentu, įsigykite natūrlaus medžio šviesių baldų ar perdažykite senus. Nepulkite lupti plytelių nuo sienų – juk net garsiausi gamintojai šiandien leidžia brangiausias specialiai sendintų plytelių serijas. Etaloninis Provanso interjeras neįsivaizduojamas be klasikinio židinio. Tačiau tai, kaip ir prancūziški vonios kambariai su langu, sunkiai įgyvendinama svajonė tipiniuose lietuvių butuose...

Atraskite savo namų grožį iš naujo
Tačiau neverta nukabinti nosies – pasitelkus fantaziją lengvai susikursite jaukius ir stilingus namus. Vietoje židinio – puikiu svetainės akcentu gali tapti veidrodis masyviais senovinias rėmais, pakabintas ant stiliui būdingais viniliniais tapetais, dažniausiai su gėlių ornamentika ar pieštu vaizdeliu iš valstiečių gyvenimo, išklijuotos sienos.

Grindys gali būti medinės ar plytelių – svarbiausia natūralumas, o nudilusi nuo vaikščiojimo grindų danga provansietiškam interjerui suteiks papildomo žavesio.
Klojami įvairiausi natūralaus pluošto kilimai, kurių pagrindinė funkcija – jaukumas ir šiluma. Langus saulėtoje Prancūzijos dalyje įprasta pridengti, kad kambarys paskestų jaukioje prieblandoje, todėl Provanso interjeruose didelė reikšmė tenka prirauktoms, bangomis krentančioms užuolaidoms, kurios suteikia buduarų paslaptingumo.
Dar vienas būtinas kambario akcentas - didelis sietynas.

Netikėti akcentai
Privalomos ir svarbiausios – smulkios interjero detalės, kurių galime įsigyti parduotuvėse: paveikslai, žvakidės, įrėmintos nuotraukos, gyvų ar džiovintų gėlių kompozicijos, vazos, lėkštės, puodai, aliejaus, vyno buteliai ar net stiklainiai su marinuotomis sodo gėrybėmis.

Daiktai nebūtinai turi būti nauji – senovinai namų rakandai, porceleno dėžutė papuošalams, net tuščių elegantiškų kvepalų buteliukų kompozicija gali tapti originalia interjero puošmena.

Pats metas prisiminti staltieses, servetėles bei patalynę, kuri gal kadais buvo močiutės dovana vestuvių proga – prieškario Lietuvoje paplitę karpyti, siuvinėti, nėriniais puošti audiniai taptų tikru atradimu net ir didžiausiam stileivai iš Paryžiaus.

Kalbant apie smulkius akcentus Provanso interjere, svarbu išskirti dvi itin reikšmingas erdves: tai virtuvė ir vonios kambarys.

Virtuvėje – gyvename, vonioje – ilsimės
Provanse gyvenimas verda virtuvėje, čia renkasi šeima ir bičiuliai. Todėl jos dekorui skiriamas ypatingas dėmesys. Paprastai viruvė esti labai didelė, kurios centre – erdvus stalas. Virš jo kabinami džiovinti prieskoniai, gėlės ar kitos sodo gėrybės, gražios ir skleidžiančios malonius kvapus. Šiam stiliui būdingas savotiškas buitiškumas – indai ir puodai statomi matomiausiose vietose, ant lentynų rykiuojasi stiklainiai su konservuotomis gėrybėmis. Vadovaujamasi šūkiu: „Ką užsiauginai per vasarą – rodyk žiemą!”, todėl stiklainių dangteliai puošiami nėrinais, spalviškai suderinus jie atrodo gražiai ir yra kiekvienos šeimininkės pasididžiavimas. Neatsiejamas akcentas – alyvų aliejaus indai bei vyno buteliai.

Kasdienai naudojami indai neimantrūs, žaidžiama išliejimo forma ar įspaudais.
Save gerbiantis prancūzas virtuvėje privalo turėti indauja, kurioje gražiausi šeimos indai surykiuoti su derama pagarba, lėkštės sudėtos lyg paveikslai.

Vonia – atsipalaidavimo oazė. Čia tinka visos detalės, kurios suteikia jaukumo – žvakės, džiovinti kvepiantys augalai, matomose vietose išrykiuoti aliejaus, pienelių ir kitų parfumerijos ir kosmetikos priemonių buteliukai. Vonios kambarį gali puošti paveikslai ar nuotraukos.

Provanso stilius lenkiasi viskam, kas žmogui teikia geras emocijas, slopina įtampą ir skatina paprasčiausiuose gyvenimo džiaugsmuose atrasti stebuklą.
Egle 22
Kaip man patiktu visi namai tokiu stilium bigsmile.gif Deja, labai brangus malonumas. Sendaikciu mazai like, o naujai pirkti, turi but geros kokybes ir savaime aisku yra brangoki. Turim medini nama. Sienas isdaziau decupè dazais (balti, per juos persisviecia medis). Tik lubas palikau medzio spalvos (kazkaip per daug pasirode). Grindis sudejau sendintom, specialiai istrupintais krastais plytelem. Virtuvej lygiai tokiu pat sendintu marmuru plytelem... Baldai... Kada nors isigysim ir tinkanciu tam stiliui. Kol kas, sueis ir tie, kuriuos turejom senajam bute. Ypac noreciau provanso stiliaus indaujos ir miegamojo... rolleyes.gif
O koks yra Vintage stilius? Kazkas panasaus i Country? g.gif
La Provence
Apie Provanso stiliu daugiau informacijos yra kitoje diskusijoje:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...144257&st=0

..o Lietuvoje sendintais Provanso stiliaus baldais "sveikomis" kainomis prekiauja www.artvilla.lt

smile.gif
vilke74
Sveikos,
labai thumbup.gif temukėsmile.gif
Gal ne į temą, bet Kaune Karmėlavoje radau parduotuvytę, kur prekiauja baldais ir interjiero detalėmis provanso stiliumi . Ir kainos mano akiai labai pigios..
įtariu, kad jie parsiveža be kokių mokesčių..
jeigu idomu kur, tai pusrusyje po šašlykines buvusios.
šeimos kaklas
QUOTE(0jura @ 2008 04 08, 22:33)
nieko gudraus su ta technologija - nutepiau akriliniais dažais (spalvų kokių tik norit galit pasidaryt  rolleyes.gif ), o kai nudžiuvo patryniau riešutų spalvos aliejine patina - jos pirkau "Artmanijoje''. Mačiau ir dailės reikmenų parduotuvėje tos patinos, bet tik juodos. O karoliukų tai jau pakabinėjau..  ax.gif Nepigūs jie, tai iš kart ir nesigauna visos papuošt  doh.gif
*

Ojura, nuostabus sviestuvas. Sakyk prasau, o kur tu pati sviestuva pirkai ir ar visus metalinius sviestuvus galima nusidazyti?
Nerytė
visas namas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Irvel
Jau žinau, ką darysiu su močiutės sena siuvimo mašina. Nužiūrėjau iš šitų nuotraukų thumbup.gif
Nerytė
QUOTE(Irvel @ 2008 07 18, 14:33)
Jau žinau, ką darysiu su močiutės sena siuvimo mašina. Nužiūrėjau iš šitų nuotraukų  thumbup.gif
*

thumbup.gif arba pasidaryti staliuka pvz. kavai i balkona (terasa) wub.gif
Irvel
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 18, 15:58)
thumbup.gif  arba pasidaryti staliuka pvz. kavai  i balkona (terasa) wub.gif
*

Aha. Ir spintą thumbup.gif Prieškambariui pvz. Jau tokios nuotraukos, kad negaliu atsiraukti. Vis žiūriu ir kuriu planus. biggrin.gif
Nerytė
QUOTE(Irvel @ 2008 07 18, 15:08)
Aha. Ir spintą  thumbup.gif  Prieškambariui pvz. Jau tokios nuotraukos, kad negaliu atsiraukti. Vis žiūriu ir kuriu planus.  biggrin.gif
*

thumbup.gif kurk kurk, po to cia parodysi ka sukurei mirksiukas.gif
mamius
Neryte, labai labai nuotraukos thumbup.gif Nu gryn provansietiskos wub.gif Ir man pora ideju kilo, ziuresim kaip pavyks igyvendinti thumbup.gif

Tiesa sakant, bandant isikurti kazka panasaus i Provansa, vis labiau ir labiau aiskeja, kad tai iiiiiistisas gyvenimas rolleyes.gif Kiek su vyru bemastytume, besistengtume, aisku viena - tokie namai pavirs ne per metus ir ne per du , ir gal net tik per kokius 20 smile.gif Visi sitie mieli niekuciai, pagalveles, kvepiantys maisiukai, brangios nuotraukos ir paveiksliukai, neriniai ir ranksluosteliai - visa tai naturaliai turi atkeliauti i namus. Tiesiog siaip prisipirkus ir prideliojus schmoll.gif nieko neiseis.
Kitas dalykas dar ir aplinka - kur nors geltonuose rugiu lauke, arba salia levandu melynumo - provansiskas baltas kalkemis balintas namelis atrodytu geriausiai.

na bet turim ka turim. Kaip iseis susikurt, toks ir bus musu Provasas rolleyes.gif biski toks palietuvintas lotuliukas.gif

Irvel
Mamius, sutinku drinks_cheers.gif Bet vienas kitas provansietiškas daiktelis gal nelabai kirsis su lietuviškais.
vobla
O man Nėrytės įkeltose nuotraukose laibai akį rėžia dirbtinumas...kažkoks neįtikinamas tas interjeras, nenatūralus schmoll.gif Ypač kliūna vonios kambarys- moderni dušo kabina šviečianti savo metalais ir plasmase, su visu tuo "ale antikvaru"...
o ta melsva svetainė dar kartą įrodo, kad net vienodo stiliaus daiktai, gali egzistuot kiekvienas sau atskirai, kaip paprastas daiktų kratinys...Na kaip čia žmogiškiau pasakyt g.gif -geras filmas yra tas, kur į kurį įsijauti taip, kad nebematai režisūros... taip ir interjere- man čia viskas per daug " surežisuota". Trūksta nutūralumo...Trūksta pokalbio tarp daiktų...Jie tik YRA, bet tarpusavy nebendrauja...
Visgi stilius- slidus dalykas mirksiukas.gif Net jei turi istorinę "špargalkę"- vistiek galima labai stipriai nusigrybauti smile.gif
Irvel
Aš nuplėšiau senus tapetus, žadu truputį atsinaujinti. Žinot, net juokas suėmė. Nu siena dabar - akurat provanso stiliaus. Nors imk ir palik tokią. Tik kad kalkės tepa. lotuliukas.gif
mamius
Mano manymu, tikraji siltaji nuostabuji Provansa rasi tik... tikrame Provanse tongue.gif Ir visur kitur jis bus dirbtinas, tikrai taip Vobla. Na Lietuvoj nebent nedirbtinas yra ukiniu rakandu ir rateliu ant sienu kabinimas, bet man tai atvirai fau bet cia tik man smile.gif

Kalba yra apie tai kad vientisiausiai ir naturaliausiai atrodo tai, kas naturaliai ir gyvuoja tam tikroje vietoje. Kaimo sodyboj lai tebunie tie arklai ant sienoju. Ziuredama "Midsomerio zmogzudystes" alpstu nuo anglisko senojo stiliaus namu, nors realiai suvokiu kad mano realybeje tai tebutu dirbinai sukurtas margu niekuciu chaosas tongue.gif Taip pat ir pvz su dekupazintais dalykais - jie grazus, dvelkia senove, bet nera tikri... Populiarusis minimalizmas ar modernas puikiai tinka didmiescio nioliktam aukste smile.gif Savo namuose noreciau isvengti tokio dirbtinumo, o kartu ir susikurti megiama stiliu. Tam gali padeti daugybe dalyku - netgi pasirinkta namo forma (na sutiksit kad provansas "inkiluose" negyvena smile.gif ) , sienu apmusalai, grindys, baldai, durys... O daugiau kaip ir minejau - Provansas tai istisas gyvenimas, gyvenimo budas wink.gif Kiatip tariant, namai po truputi juo uzsipildo smile.gif

O del moderniu dusu ir virykliu - nu gi ne 18a. gyvenam. Norisi normaliai nusipraust biggrin.gif
Iriska
QUOTE(mamius @ 2008 07 21, 14:38)
Mano manymu, tikraji siltaji nuostabuji Provansa rasi tik... tikrame Provanse  tongue.gif  Ir visur kitur jis bus dirbtinas, tikrai taip Vobla. Na Lietuvoj nebent nedirbtinas yra ukiniu rakandu ir rateliu ant sienu kabinimas, bet man tai atvirai fau bet cia tik man smile.gif

Kalba yra apie tai kad vientisiausiai ir naturaliausiai atrodo tai, kas naturaliai ir gyvuoja tam tikroje vietoje. Kaimo sodyboj lai tebunie tie arklai ant sienoju. Ziuredama "Midsomerio zmogzudystes" alpstu nuo anglisko senojo stiliaus namu, nors realiai suvokiu kad mano realybeje tai tebutu dirbinai sukurtas margu niekuciu chaosas  tongue.gif  Taip pat ir pvz su dekupazintais dalykais - jie grazus, dvelkia senove, bet nera tikri... Populiarusis minimalizmas ar modernas puikiai tinka didmiescio nioliktam aukste smile.gif Savo namuose noreciau isvengti tokio dirbtinumo, o kartu ir susikurti megiama stiliu. Tam gali padeti daugybe dalyku - netgi pasirinkta namo forma (na sutiksit kad provansas "inkiluose" negyvena smile.gif ) , sienu apmusalai, grindys, baldai, durys... O daugiau kaip ir minejau - Provansas tai istisas gyvenimas, gyvenimo budas wink.gif Kiatip tariant, namai po truputi juo uzsipildo smile.gif

O del moderniu dusu ir virykliu - nu gi ne 18a. gyvenam. Norisi normaliai nusipraust biggrin.gif
*

man ir dekupazas tinka ir siek tiek pasendinti dirbtinai baldai.
Tiesiog man jauku turi buti, o siolaikiski baldai man schmoll.gif salta ir nejauku.
vobla
QUOTE(Irvel @ 2008 07 21, 13:37)
Aš nuplėšiau senus tapetus, žadu truputį atsinaujinti. Žinot, net juokas suėmė. Nu siena dabar - akurat provanso stiliaus. Nors imk ir palik tokią. Tik kad kalkės tepa.  lotuliukas.gif
*

ej, stop- pala- yra išeitis. gali tas sienas gruntuoti- dabar yra įvairiausių gruntų. mano krikštatėvis senas plytas išardytas iš kamino panaudojo priepirty ir caparol gruntu gruntavo- akių negalėjau atpėšti... grožis wub.gif nedulka jos ir nebetrupa. pasidengė tokiu permatomu neblizgiu skaidriu, lyg laku.
QUOTE(mamius @ 2008 07 21, 14:38)

O daugiau kaip ir minejau - Provansas tai istisas gyvenimas, gyvenimo budas wink.gif Kiatip tariant, namai po truputi juo uzsipildo smile.gif

*

visiškai sutinku su tamstos mintimis. tai gyvenimo būdas... aplamai bet koks būstas turi atspindėti savo šeimininką, neturi būt primestas... man asmeniškai provansas labai gražu... bus galbūt name kažkokie fragmentai... bet gryno stiliaus tikrai neišlaikysiu, o ir nesilaikysiu, nes nors ir grožiuosi- nesu tiek prisirišus... Kai kurie dalykai pas mane atsiranda( atsiras) iš būtinybės- stengiantis sutaupyti, improvizuojant blush2.gif Žodž, bus bjaurioji eklektika...
Irvel
Vobla, nu reik pagalvot. Davei mintį. bigsmile.gif
vobla
QUOTE(Irvel @ 2008 07 21, 16:08)
Vobla, nu reik pagalvot. Davei mintį.  bigsmile.gif
*

man rodos visi daiktai tampa jaukūs, kai jie savyje neša tavo ar tavo šeimos istoriją.. na sienos bus tamstos eksperimentas ir dar savom letenom atliktas thumbup.gif
mamius
QUOTE(vobla @ 2008 07 21, 14:58)
Kai kurie dalykai pas mane atsiranda( atsiras) iš būtinybės- stengiantis sutaupyti, improvizuojant blush2.gif Žodž, bus  bjaurioji eklektika...
*

Pas mus identiskai - tenka paisyti siuolaikio gyvenimo remu ir tempo - atsisakem minties vietoj praustuves turet varini bliuda ir sone pasistate asoti ji naudot vietoj krano lotuliukas.gif Nors it kaip grozybiskai atrodytu, biski unsure.gif biggrin.gif
Taigi taigi biggrin.gif improvizacijos bus daug. Ziuresim kas gausis smile.gif
vobla
šiaip gaila, kad nėra temos apimančios aplamai kaimišką stilių, nes provansas- labai siaura tema- tik tam tikro prancūzijos regiono kaimiškas stilius... Italijos toskanos regionas, austrijos bei šveicarijos, santūrios švedų kaimo interjero formos. mažu reik temą tiokią atsidaryti, nes paskutiniu metu vis daugiau apie tai mastau ir ieškau info- statusi trobą kaime, tai nesinori gyvent pagal didmiesčio standartus. gal ir kiti prisijungtų pasidalint savo mintimis? Ar reik tokios temos?
ASsSA
QUOTE(vobla @ 2008 07 22, 09:26)
šiaip gaila, kad nėra temos apimančios aplamai kaimišką stilių, nes provansas- labai siaura tema- tik tam tikro prancūzijos regiono kaimiškas stilius... Italijos toskanos regionas, austrijos bei šveicarijos, santūrios švedų kaimo  interjero formos. mažu reik temą tiokią atsidaryti, nes paskutiniu metu vis daugiau apie tai mastau ir ieškau info-  statusi trobą kaime, tai nesinori gyvent pagal didmiesčio standartus. gal ir kiti prisijungtų pasidalint savo mintimis? Ar reik tokios temos?
*

Būtų neblogai thumbup.gif
Mergelė
QUOTE(Irvel @ 2008 07 21, 15:08)
Vobla, nu reik pagalvot. Davei mintį.  bigsmile.gif
*

Ir aš šia mintimi pabandysiu pasinaudoti sename namuke. ax.gif
node
QUOTE(mamius @ 2008 07 18, 17:46)
Kitas dalykas dar ir aplinka - kur nors geltonuose rugiu lauke, arba salia levandu melynumo - provansiskas baltas kalkemis balintas namelis atrodytu geriausiai.
*

pritariu šimtu procentų drinks_cheers.gif
svajonių namukas, tikiuosi iki senatvės tai įgyvendinti biggrin.gif

man čia visai neblogai žiūrisi
user posted image
vobla
QUOTE(Mergelė @ 2008 07 23, 09:06)
Ir aš šia mintimi pabandysiu pasinaudoti sename namuke. ax.gif
*

tik merginos, turėkit UOmeny, kad nugruntavus tokią sieną, paskui bus sunku ką pakeisti. jei nepatiks ar laikui bėgant persigalvosit- visą tą grožį gali tekt su visu tinku pašalinti, arba naudot vėl papildomus gruntus ir viską per naujo užglaistyti. Todėl labai gerai apsvarstykit... smile.gif
šeimos kaklas
as irgi gal pritarciau tokiai temai. Rekonstruojames priemiestyje namuka, tegul 60 metu statybos, bet seni medziai kieme ir pats namas ipareigoja pasirinkti ne kazkoki minimalistini ar kaip as vadinu "urbanistini" interjera, o jauku, patogu provanso-kaimo ar pan. stiliu su kiek imanoma maziau visokio laminato ir nenaturaliu medziagu. aisku, visiskai tai nepavyks, bet stengtis galima:)
vobla
tai kaip pasivadinam? kaimo stilius- gal ne visai tinka...nes yra atskira sodybų, tema, kur kažkas rekonstruoja atkūrinėja senas autentiškas sodybas... be to nesinori užsikabint vien ant lietuviško folko g.gif verpimo rateliai, klumpės ir vežimo ratai, nus kažkaip...eeee blush2.gif ne ne visais atvejais tinka...
man gražu čia: http://i59.photobucket.com/albums/g294/ais...8e73c99652b.jpg
šeimos kaklas
oi ne, lietuvisko folko ir visokiu rateliu net minty neturejau:) juk provansas tai irgi kaimo stilius:)wink.gif
vobla
QUOTE(šeimos kaklas @ 2008 07 23, 09:44)
oi ne, lietuvisko folko ir visokiu rateliu net minty neturejau:) juk provansas tai irgi kaimo stilius:)wink.gif
*

aš supratau, tik nežinau kaip naują temą apibrėžti...kad būtų aiški konsepcija blush2.gif
Irvel
QUOTE(vobla @ 2008 07 23, 09:46)
aš supratau, tik nežinau kaip naują temą apibrėžti...kad būtų aiški konsepcija blush2.gif
*

Kaip apibresi taip, as jau laukiu nesulaukiu.... biggrin.gif
node
mane gal labiau domina ne visas namas tokiu stilium, bet atskiros patalpos, detalės ir pan. Vizijos bendros neturiu, pas mane viskas susiskaidę kol kas biggrin.gif
kad ir:

user posted image
mamius
Node - cia tavo namuciu vaizdelis ? Nu super thumbup.gif Mano planuose dar irgi isigyti tokias storo stiklo taures smile.gif Kadanors... kai pinigu bus... vel... biggrin.gif

Vobla - as irgi uz visom keturiom del bendros temutes. Bendros koncepcijos nesugalvoju blush2.gif Zinau tik kad i kiekviena tematika tureciau ka parodyt biggrin.gif Nes namuose taip jau isejo - pasimaise ir provansas, ir Svedijos dvaru kulturos pedsakai... Tik kad mano namas ne priemescio vila bus, o gyvenamas pastoviai biggrin.gif

Pasinaudodama proga idedu man labai padejusi puslapiuka - http://www.galiboutique.com/ . Is cia rinkomes tapetus miegamajam ir darbo kambariui, ir sveciu tuoletui tongue.gif Smagu kad gavom is tinklapio savininkes geru patarimu, kur kokie rastai yra naudojami ax.gif dekui jai wub.gif
Iriska
user posted image

user posted image labai easy padaryti savo rankom

user posted image

is cia http://blogs.mail.ru/list/vistwood/
vobla
atidariau temą forume statome namą nuo A-Z, nes ten galima tiesiai iš kompo nuotraukas prisegti. O namų temoj to neleidžia...
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=335603
node
QUOTE(mamius @ 2008 07 23, 12:06)
Node - cia tavo namuciu vaizdelis ? Nu super  thumbup.gif  Mano planuose dar irgi isigyti tokias storo stiklo taures smile.gif Kadanors... kai pinigu bus... vel... biggrin.gif

*

oi ne smile.gif čia dar tik planas tokius turėti rolleyes.gif
Mergelė
QUOTE(vobla @ 2008 07 23, 08:39)
tai kaip pasivadinam? kaimo stilius- gal ne visai tinka...nes yra  atskira sodybų, tema, kur kažkas rekonstruoja atkūrinėja senas autentiškas sodybas... be to nesinori užsikabint vien ant lietuviško folko g.gif verpimo rateliai, klumpės ir vežimo ratai, nus kažkaip...eeee blush2.gif ne ne visais atvejais tinka...
man gražu čia: http://i59.photobucket.com/albums/g294/ais...8e73c99652b.jpg
*

Man irgi ne prie širdies tokie dalykai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.