Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lankynos ir dovanos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
giliuxe
Sveikos mamos,
Norejau su jumis padiskutuoti, ką gavote dovanų per lankynas, kokios būtų naudingos dovanos ir kokias gavote nenaudingas?
Mes per lankynas gavome tokiu naudingu dovanu: grynieji thumbup.gif , ranšluostis mažiukams su kepurėle, mobili auklė, keli žaisliukai - kramtukai su kuriais mažiukas vėliau žaidė, drėgnos servetėlės, knyga "pirmieji metai", rūbeliai.
Visiškai nenaudingos dovanos: sauskelnės, kurias jau buvom išbandę ir nuo jų bėrė užpakaliuką; patalynės komplektas (netiko mūsų kaldrytei, tiko tik paklodė), visokie pliušiniai žaislai kurie tik renka dulkes sad.gif
Na ir rūbeliai - kai kurie nelabai patogūs buvo... Bei gavom dovanų šiltų drabužėlių skirtų žiemai, o atėjus žiemai jie jau buvo maži...
Na pvz mobilios auklės patys buvom užsiprašę...
Labai norėjom gauti karuselę, kabinamaą virš lovytės, bet teko patiems nusipirkti...
O ką jūs mamos norėtumėt gauti dovanų per pirmasias lankynas?
agute07
geriausia kai paklausia arba protingai reikalingai dovanoja, negu ispeji, kad turi daug drabuzeliu, o jų vistiek neša doh.gif
*ssuzzi*
4u.gif geriausei dovanoti pampersus thumbup.gif ju niekada nebus perdaug ax.gif
UREJA
QUOTE(mama Laurita @ 2008 04 05, 00:15)
*

drinks_cheers.gif jo mes gavom pakuote dovanu pampersu, ir dovanu kupona apsipirkti parduotuvej, issirinkaom patys dovana, naudinga . siaip tai as pati ir uzsiminiau kad dovanu kupona dovanotu, o ne kad pripirktu ta ko mum visiskai gall ir nereiktu. noreciau kad man padovanotu kokio zurnalo tavo vaikas ar kitk., prenumerata kad ir pusmeciui .nu bet niekam nedasuto hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
ilonuskan
manau tikrai gera mintis kad gauti kupona,ir paciam apsipirkti.juk pacios tikrai geriau zinom kas musu mazyliams geriausia biggrin.gif.
mes gave buteliukams sildyti (ta prietaisiuko),bet verysad.gif mums jo ir neprireike,tai stovi dabar ir renka dulkes.
esu pries tokias dovanas kaip ir pampersai.nes nevisiem vienodai tinka.na jei nebent pakalausia kokias naudoji unsure.gif
niekada tokie dalykai manau kaip ranksluosciai,pledai negadins.
beje vaikstinedama interne radau orginalai ir dovanele biggrin.gif . "baby art" pasidaryti vaikucio pedute ar rankyte. lauksiu progos kam ja dabar padovanoti bigsmile.gif
Fi Fi
Pritariu, kad kuponas puiki dovana arba kai patys pasiteirauja ko reikia, ale gerai kai iskarto pasako ir uz kokia suma galima galvoti ko reikia, nes vaikiski daikciukai, kaip zinia, zema kaina nepasizymi biggrin.gif baisu per brangiai uzsiprasyti ir lankytojus pastatyti i nepatogia padeti. Patys gavom rubeliu, praktiskai is visu lankytoju. biggrin.gif Niu ka darysi, dovanotam arkliui i dantis neziurima mirksiukas.gif teks nesioti.
Žoržetta
mes tai gavom tik geras dovanas thumbup.gif Kuponu, normaliu drabuzeliu, kramtuku, indu komplektuka, albuma, masina, kur gali pats atsisesti ir vaziuoti, zaisliuku (kuriuos, beje, visus naudojam, nes tikrai buvo rinkti ir dovanoti "nuo dusios") na ir, aisku, pinigeliu smile.gif

Siaip, manau, labai gera dovana yra komplektukai delniuku ir peduciu antspaudams thumbup.gif
Lisiuk
mes gavom knygute kudikio "pirmi metai",labai faina smile.gif zaisliuka lavinamaji,megztas kojinytes ir rubu komplekteli.manau visai naudingos dovanos.aisku geriau kai gauni dovanu kupona,gali pats isirinkti ko tiksliai reikia ... ax.gif
aistuzele
pampersų (jų niekada nebus per daug, svarbiausia, kad pasiklausė, kokius naudojam) ir pinigais ( sakė, nusipirksit patys ko reikia). Vat tokias dovanas labiausiai vertinu šiuo metu biggrin.gif
rutufka
Mes tai pagrinde gavome grynais pinigais. Kažkaip nevertinu aš tokių dovanų schmoll.gif Nei prisiminimo kokio, nei ką. Jei jau patiems fantazija neišneša, ką nupirkti, tai galėtų paklausti, ko reikia. Labai norėčiau, kad dovanotų žaislų, nes jų niekada nebūna per daug. Aišku, gavom ir pampersų, ir drabužėlių, ir keletą žaislų.
Eglužė20
Na mes gavome ir reikalingu dovanu ir nelabai ax.gif Pvz kedute i masina tikrai labai praverte thumbup.gif Rubeliai taipat.Tik vat visokie kramtukai ir soskes iki siol supakuoti guli ax.gif Nes manoji be soskes auga,o kramtuku ir pati buvau nusipirkusi.Tad pries perkant dovaneles manau butu protingiausia pasiklausti ko labiausia mamai ir kudikeliui reikia smile.gif
Ajurekiuke
na mes irgi gavom pampersu, sukyciu pora komplektuku, drabuziu, pinigu, bet kadangi man labai sunku itikti su dovanom tai as pati pasakau, kad man geriau nestu pinigeliai as jau geriau pati nupirksiu savo leliui kanors, nes man kaip pridovanoja visokiu nesamoniu, net negaliu ziureti doh.gif , nieko nesakau buvo ir keletas geru dovanu, kurios man tikrai patiko smile.gif
agute07
QUOTE(mama Laurita @ 2008 04 05, 01:15)
*

pritariu drinks_cheers.gif
LeKrista
As tai dziaugiausi visom dovanom. Gavom ju daug!
Gavom pinigeliu; karusele virs lovytes; rubeliu kai tik gime ir paskui didesniam, tai jau dabar tinka.
Minksta pagalvele vaikiska; pleduka; remeli, kur galima isideti nuotrauka ir kojyte ar rankyte atsispausti ir iklijuoti. daug ziasliuku barskuciu ir kramtymui; puodeli su snapeliu, saukstuku rinkini, kur temperatura rodo(paraudonuoja jei per karsta). Gavom ir minkstu zaislu, bet jie tikrai nera vertingi.
Geras dalykas ypac dabar, vaikui labai patinka dainuojantis SHREKIUKAS. Kai tik jis dainuoja vaikas taip smagiai juokiasi ir tiesia rankytes link jo biggrin.gif . Dar gavom kai bus vyresnis plastmasine masina didele, kur gali pats atsisesti ir spirtis su kojytem. Tai dar tam zaislui neatejo eile.Per mazas dar kleckas. Na dovanos man visos patiko.
Dar prisiminiau,kad gavau dovanu "Mazylio knyga", bet jinai man siap sau, nieko gero, jokiu geru patarimu. Daug ka gavom, gal net ne viska prisiminiau lotuliukas.gif
Beje pampersai man nekokia dovana, kaip ir kitos mamos sake, tai jau turi zinoti kokius naudoja,o vat jei is paprastesniu dovanu man patiko kai gavau pokuti dregnu serveteliu.
*meduota*
kadangi sauskelnių jau nuo pusės nėštumo visiems kaliau, kad nedovanotų, tai jų ir negavom. nemažai gavom pinigėliais thumbup.gif dar rūbelių, žaisliukų, superinį albumą...
MONRO
mes irgi visko gavom: pinigeliu, cekiu, remelius nuotraukai ir atspaudamas, sauksteli su vaiko gimimo laiku ir svoriu, ziemini vokeli ir pan., zaislu net nepirkom patys, nes prinese visa kruva. siaip aisku geriausia teveliu klausti ka nesti dovanu, kad negauti kokiu nereikalingu daiktu, be to as pries "dovanas"pamperius, nes cia visai ne dovana. man pvz., reikia kad liktu prisiminimas, o is pamperiu prisiminti tikrai nebus ka smile.gif manau ju tikrai gali nusipirkti ir patys teveliai .
olgacka
tik ne pampersu ax.gif
nivea*
Is gautu dovanu labiausiai patiko Baby Art dovanele ir toks zaisliukas muzikinis su vezliukais labai smagus thumbup.gif
o drabuzius tai nelabai patinka kai dovanoja, nes ne visi rubeliai yra patogus, tad cia tevams geriau patiems rinktis ax.gif
donatele
Man labiausiai patinka gauti pinigelius ax.gif Tinka ir dovanu cekis, pampersai (kai atsiklausia kokius naudojam). O maziausiai naudinga kai naudoja drabuzelius ir pliusinius zaislus schmoll.gif
irmoshke
mes gavom ranksluosti,pinigeliu,sauksteliu,kur rodo,kad per karstas maistas,bliudeli,prilimpanti prie stalo.ugio matuokle,zaisliuku barskuciu,puoduka grojanti,kai ka nors prikrauna lotuliukas.gif striukyte thumbup.gif bet cia jau didesnei
Grigė
Tiesa pasakius tu dovaneliu nebuvo tiek jau ir daug 4u.gif Minksti zaislai drabuzeliai, bet geriausia ir praktiskiausia dovana - sauskelnes thumbup.gif
MONRO
QUOTE(Grigė @ 2008 04 20, 18:23)
geriausia ir praktiskiausia dovana - sauskelnes  thumbup.gif

kokia cia dovana, pris..a ir po dovana
hihihi.gif
gintariux.82
mes daugiausiai gavome pinigėlių thumbup.gif taip pat kramtukų, pliušinį žaislą, rūbelių, žinoma, pampersų thumbup.gif tai tikrai praktiška dovana, bet tik tiek ax.gif
Linute22
Gavom batukus, kudikio knygute ( kuria jau buvau pati isigijus ir pradejus pildyti ), pinigeliu, drabuzeliu komplekta( kuris per mazas buvo ), ranksluosti, remeli nuotraukytei, albuma.
sofi 05
Labutis

tikiuosi neuzpyksit kad kisuosi, nes mes dovanu dar negavom, o tik ruosiames gauti blush2.gif , bet as jau zinau ka mums galetu padovanoti ir ko tikrai nereikia: pvz pampersu nereikia nes zadu su naturaliais auginti, rubeliu taip pat turim kruvas, kuriu bijau kad net nesunaudosim visu, zaisliuku taip pat palikima gavom deze doh.gif ir dar nenoriu tu albumiuku ar kaip jie vadinasi nes tikrai nesu kurybiska siela ir nezinociau ka ip ji graziai vesti kad vaikiukui grazus prisisiminimai butu schmoll.gif

O seip patiktu praktski daikciukai: mano mama ir mociute vilnone kaldryte dovanos, ir naudinga ir seip issaugoti galima bus, kad suauges zinotu po kokiais patalais miegojo, labai noriu sidabrinio saukstelio isgraviruoto, cia kai kosytes prades valgyti tai esu nekarta girdejus kad sidabras veikia antibakteriskai ir gerai mazuliui ir taip pat atsiminimas liks, o jei ziuret is paprastesniu dalyku tai viskas, kas tinka vaiko lavinimui ir zadam saskaitele vaikui atidaryti ir kas kiek nori tiek prisideda prie augancio zmogaus ateities mirksiukas.gif

Tai va, bet nezinau kaip visiems tai pasakyti ir kada, ar kol mazylis dar pakeliui, ar kai jau skambinsis ir klaus kada gali musu stebukla aplankyti g.gif
MONRO
QUOTE(sofi 05 @ 2008 04 22, 20:33)
Tai va, bet nezinau kaip visiems tai pasakyti ir kada, ar kol mazylis dar pakeliui, ar kai jau skambinsis ir klaus kada gali musu stebukla aplankyti g.gif

kai klaus tai ir pasakysi, koks skirtumas ar iki gimimo ar po to rolleyes.gif , siaip musu tai klause pries ateinant daugiausia.
tali3
Mums visi kaip susitare nese kombinezonus,atnese gerus 10,iskuriu daugiau negu 7 jau isaugom,nes kai maziuke gime buvo vasara ir visi stengesi pirkt ko mazesnius,taip ir gavosi,kad sunese 74 ir 80 ismeros doh.gif
Treciadiene
Mes tai gavom labai daug drabužėlių ir žaislų. Tačiau aš buvau labai patenkinta, kadangi visi nešė didesnių išmierų, taigi užteksime visai vasarai.
Aš irgi turiu krūvas atiduotų drabužėlių, tačiau man smagiau rengti naujais smile.gif
Beautiful Life
QUOTE(sofi 05 @ 2008 04 22, 20:33)
labai noriu sidabrinio saukstelio isgraviruoto, cia kai kosytes prades valgyti tai esu nekarta girdejus kad sidabras veikia antibakteriskai ir gerai mazuliui ir taip pat atsiminimas liks,
*

Kiek zinau, sidabrinius saukstelius priimta dovanoti per krikstinas 4u.gif , taigi nedaug vilciu g.gif , nebent pati pasakytum blush2.gif
AGORIA
na mes pacia pirma dovana gavom ir drauges, mazylio knyga, kuomet dar tik laukiausi, buvo smagu kas vakara su vyru paskaitineti, suzinoti kazka naujo, skaityti kaip kas menesi kudykis vystosi, sauni dovana bigsmile.gif veliau gavom daugybe rubeliu, zinoma dali ju spejom apsivilkti tik po karta bet nebuvo nei vienu neapsirengtu. dar gavom pampersu, serveteliu, ranksluosciu, maistelio sildytuva, vilnos kaldryte, vilnos vokeli kudykiui ir pataliniu vaikeliui, barskuciu, karusele na daug daug visko, patiem labai maza dali teko pirkti. lotuliukas.gif

nenaudingas buvo tik vienas megraitiskas sliaustukas,nes gime berniukas, vienas koplektukas jau is kart gimusiam buvo per mazas ir kazkaip vilnos vokelio nepanaudojom nors ir gime gruodi g.gif kazkaip kai vezdavom pas gydytoja guldydavom y krepseli ir y pleduka suviniodavom smile.gif
Papildyta:
tai va jei kazkuriai reikia visiskai naujo vilnos vokelio kudykiui rasykit AZ tikrai galim parduoti ax.gif
MONRO
QUOTE(Lamba @ 2008 04 24, 13:22)
Kiek zinau, sidabrinius saukstelius priimta dovanoti per krikstinas  4u.gif , taigi nedaug vilciu  g.gif ,  nebent pati pasakytum  blush2.gif

o mes gavom, nors neprasem, labai faina dovana, liks vaikui visam gyvenimui bigsmile.gif
dzhina
mano manymu geriausia dovana yra vokas su pinigeliais, nes buna kai pridovanoja rubeliu ar zaislu doh.gif
sofi 05
QUOTE(Beautiful Life @ 2008 04 24, 14:22)
Kiek zinau, sidabrinius saukstelius priimta dovanoti per krikstinas  4u.gif , taigi nedaug vilciu  g.gif ,  nebent pati pasakytum  blush2.gif
*

Jau paprasem blush2.gif wub.gif
Armando mamyte
oi cia su tom dovanom tai doh.gif gavom tokia knyga pirmi kudikio metai, kaip priziuret vaikuti iki triju metu. bet as ja budama nestuke.gif nusipirkau, tai kaip ir nereikalinga, tai atidaviau draugei kuri laukiasi. dar gavom bodziukus 56 dydzio, kai jau vyrukas buvo poros menesiu... nu keistai kazkaip, jauciu turejo uzsilikusius nuo savo vaiko ir mums atnese.. o juk buvo mate koks mano mazius dickis..
dar gavom sliauztinius 74 dydzio, tai jie tokie juokingi man... nu tikrai neuzdesiu savo vyrukui sliauztu kai jau bus toks didelis, jau dabar nebededu schmoll.gif
dar gavom knyga pirmieji metai,bet irgi pati buvau pirkus...teks kazkam padovanot.

nu tokiu tikrai nesamoningu dovanu gavom.

faina dovana albumas, karusele virs lovytes. bet jas pirkom patys.
tiesa dar gavom anspaudukus baby art, tai tie faini.
jurga_gar
Sveikutės, pas mus irgi buvo įvairiausių dovanėlių. Vienos naudingos kitos nelabai. Gavom nemažai pinigėlių thumbup.gif tai už juos dabar žadam vaikučiui krikštynas padaryti. Gavom daug žaisliukų (žaislų patys net nepirkom), vienus žaisliukus jau išaugom, kitais tik dabar pradedame domėtis. Gavom rūbelių, bet nevisi tiko. Vasarinius rūbelius mes jau išaugom, o dar nebuvo progos užsidėti verysad.gif Tai guli nauji, neišpakuoti, matyt antrąjai atžalai liks. Gavom net kelis pokus dovanų pampersų 2-5kg, deje jie mums buvo per maži doh.gif tai teko atiduoti mažesniems vaikams. Net tris vaikiškus rankšluosčius padovanojo, bet čia dalykas naudingas wink.gif Dar gavom vaikišką pledą, karuselę virš lovytės, albumą. Pati įspūdingiausia dovana - įrėminta didelė vaikučio nuotrauka thumbup.gif
ajuka
Gavom vilnoni pleda, ausini termometra, lavinamaji kilimeli, keleta rubeliu, dar vaikiska chalata blink.gif doh.gif ir visi kaip susitare barskuciu nese doh.gif negausiai dovanu pas mus buvo, o rubu pati prasiau kad nepirktu, as geriau zinau, ko vaikui reik.
Burtininke
Kai gimė dukra (senokai jau) gavom žaislų, pinigų, kompinezoną (kuris buvo 2-3 metams), paaugus sunešiojom thumbup.gif , keletą rūbelių (vienų net neapsivilkom, nes man buvo l. negražūs), barškučių. Šiaip, kad kažkas labai netiktų kaip ir nebuvo smile.gif
O dabar kaip gims lelius, tai jau sakysiu, kad tik žaislų neneštų, nes pilna galybė jų ir taip yra smile.gif, Visai neblogai, didesni rūbeliai, o ko dar norėčiau, tai nlb žinau doh.gif
Visai nesenai ėjom draugų dukrytės lankyt, tai padovonajom 20 dydžio Bartek basutes, su vyru tarėmės tarėmės ir nusprendėm, kad jei bus šilta, basutes lauke sunešios, o jei jos tiks tik atšalus orams, tai po namus panelė lakstys, juk šiaip ar taip vaikučiui bent iki 3 metukų reik pirkt gerą avalynę smile.gif Bet dėl visa ko draugams įdėjom basučių čekį ir pasakėm, kad jei naptinka, gali grąžint ir už tą sumą nusipirk ko jiems reik. smile.gif
redared
O mes gavom muzikine karusele thumbup.gif labai faina triratuka thumbup.gif , vilnoni pleda, dubeneli maziukei, kurio ji niekaip nenumes nuo stalo, nes jis prisilipdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na ir pora smulkeneliu.
Tiesa, dar buvo siek tiek patalynes su zuikuciais wub.gif ir laaaabai grazi megzta kepuryte su gulbes plunksnom, ten tai pasaka wub.gif tik gaila, kad jau isaugom doh.gif bet ne vieno nereikalingo daikciuko thumbup.gif
Mums siule padovanoti vaikstyne, bet gerai, kad atsiklause, nes mums jos tikrai nereikia blush2.gif as esu kategoriskai pries jas nusistaciusi blush2.gif
simbail
Mes gavom triratuką, kėdutę maitinimui su staliuku, naktipuodį, pledukų, rūbelių, pinigų, pasakų knygučių, žaislų. Dar gavpm du Baby Art rinkinius (skirtingus). Tas tai man labai patiko, nes pasidariau atminimui ir pėdutės ir rankytės atspaudus. Dabar jie su nuotraukomis puošia namus. Šauni dovanėlė labai thumbup.gif Dovanočiau ir aš lankydama vaikutį. Nelabai vertingi pliušiniai žaislai, va to tai kūdikėliui tikrai nedovanočiau g.gif
lyra82
O mes tai patenkinti pirmosiomis dovanomis 4u.gif gavome graziu ir tinkamu drabuzeliu, daug lavinamuju zaisliuku,sauskelniu, kudikio knyga,sukyciu, kudikio indu kietam maistui. smile.gif
Nereikalingiausia dovana mums pliusiniai zaislai schmoll.gif
Katusik
gavom rėmą 12-ai nuotraukų ir kojos-pėdos įspaudui, čekį iš parduotuvės (100 lt), voką su pinigais (100 lt) ir vieną žaisliuką. viskas.

o uošviai net gėlių nepadovanojo, jau nekalbant apie kokias rimtesnes dovanas mad.gif
ekomama
Jeigu eičiau į palankynas manau pirmiausia pasiklausčiau tėvelių ką dovanoti. Didžioji dauguma atsakytų tiesiai šviesiai. O jei ne tai pirkčiau: dovanų kuponą- bet kada gali panaudoti ir atsiras ką pirkti, lavinančius žaislus- maža tikimybė, kad nupirksi tokį patį, kokį jau turi. Manau nevykę dovanos: sauskelnės (nežinai ar pataikysi su dydžiu ir gali netikti mažiui, o ir šiaip šito gero tikrai tėveliai gali patys nusipirkt), drabužėliai (irgi su dydžiais dažniausiai prasilenkiama), pinigai (išleidi ir nežinai kur, na nebent konkrečiai didesnei prekei reikia), buteliukai, čiulptukai (paprastai mamos geriau žino, kokius pirkti).
VAE
o mes šį kartą gavom be galo daug pliušinių žaislų mad.gif rūbelių (mūsų atveju nelabai reikalingi, nes auginam pametinukes), pinigų
KasVasa
Man su lankynų dovanom gavosi pokštas: sesuo ir geriausia draugė pasiklausė, ko norėčiau, tai aš pasiūliau nupirkt Baby art rinkinį ir kilimėlį su virš jo kabančiais žaisliukais. Juokingiausia buvo tai, kad beveik visi ,kas mus lankė po to,atnešė...tą patį. Juokaudama vadinu dovanaNr.1(turiu 6 Baby art rinkinius) ir dovana Nr.2 (4 vnt kabančių žaislų) lotuliukas.gif
Pas mūsų vyrus jau seniai yra tradiciją: draugai per kūdikio "laistymą" dovanoja didelį kiekį pampersų, tai labai džiaugiuosi, kad 2-5kg spėjau sunaudoti, nes vaikas gimė didelis ir greitai augo.Aš irgi PRIEŠ pampersus kaip dovaną.
Dėl drabužėlių.tik labai gerai žinant vaiko matmenis ir mamos stilių biggrin.gif galima dovanoti rūbelius.Kitaip jie gulės komodoje:(
Pati turėjau galimybė rinkti dovanas, nes kartu su manim gimdė kelios draugės, todėl pateiksiu kelias, mano manymu, geras dovanų idėjas:
Praktiška:
*ausies termometras.Jis nepigus, bet tikrai bus panaudotas
*bateliai.Gali būti sandalai arba sportbačiai.Tiks bet kokiu sezonu ir visada toks mažas didelių žmonių aprangos atributas būna žavingas
meniška:
*vienoj namų interjero parduotuvėje radau fantastišką iš skiaučių sudurstytą kaldrytę berniukui.Pirkau draugei, bet... neiškentusi pasilikau sau.Sorry, Joriuk:)
*galima padovanoti fotosesiją pas kokį nors fotografą.

domux
Kadangi mano vaikas gime Sicilijoj, tai papasakosiu, kaip cia reikalai su lankynom ir dovanom.
Pirmiausia, tai kad vaikas butinai turi buti aplankytas ta bacia diena, kai parsiranda is GM i namus, blogiausiu atveju kita diena. Mane tai ziauriai erzino, bet kadangi tokios jau cia tradicijos, tai nieko negalejau padaryt.
Kitas momentas - niekas jokiu dovanu pirma lankyma nenesa, atvirksciai tu turi duoti dovanu, t.y. vat tokiu-->
user posted image
Tai yra saldainiukai, dazniausiai su fistashkem viduj, jei berniukas - zydri, jei mergaite - balti. Saldainiukai laikomi tokiam vat inde dazniausia paveldimame is kartos i karta ir visi kurie ateina sau griauzia tuos saldainiukus, o iseinant lankytojams kiekvienam iduodamas vat tok maisiukas, kuriame irgi keli tokie saldainiukai ir susuktas rastelis, kuriame parasyta (mano atveju) 'Pietro gime 05.06.08'.
Tokie pat saldainiukai ir rysuleliai naudojami per krikstynas ir pirma kumunija.
Taigi, o dovanos atkeliauja per velesnius lankymus, taigi kol kas geriausia ka gavome (nors dar neatsiememe), tai elektrine pompa MPienui.
neringagin
Mes gavom barškučių, nešioklę, dubenėlį, daug drabužėlių, šiek tiek pinigėlių ir gėlių. 4u.gif
jolo
Mes gavome lavinamąjį kilimėlį, grojantį migduką, barškučių, sauskelnių, kostiumėlių, sauskelnių, čekį iš "vaikų miesto" thumbup.gif
jurgozhka
kadangi pirmoji atvaziavo drauge is anglijos, uzsisakiau drabuzeliu. priveze visa lagamina! thumbup.gif tad netgi sudariau sarasiuka, kokiu dovanu reiktu mazyliui is kitu lankytoju. maniau, vis tiek dauguma pries eidami lankyti pasiteiraus, ko reikia. deja... kol kas is visu gavome velgi - drabuzeliu!!! doh.gif tikiuosi, tie, kurie dar neaplanke, ju neatnes...
mabi
na, o mes gavome nemazai pinigeliu, kuriu deka nebuvo gaila nupirkti vaikui supyne uz 500lt, o like keliavo i taupykle, kur ir toliau kaupiami pinigeliai. dar gavom ceki, kuri buvo labai gaila isleisti, nes toje parduotuveje bet kuri preke kainavo dvigubai brangiau, nei kur kitur buvo galima nusipirkti - na bet karusele issirinkome biggrin.gif . dar barskuciu ivairiausiu, didziuli meskina, kuris tik dulkes renka, dar kelis pliusinius zaislus, vienus rubeliu - kuriu nelabai noriai vaikui uzdejau;sauskelniu,kuriu jau buvau nusprendusi daugiau nebepirkti, nes vaika pradejo berti, bet teko sunaudoti.dar gavome suknele, kuria teko perdovanoti, nes mums buvo per maza.
pati niekad nedovanociau rubu, pliusiniu zaislu, ir neatsiklaususi kurias sauskelnes naudoja vaikui. su cekiais irgi atsargiai, nes dazniausiai tose parduotuvese daug didesnes kainos, nei kitose vietose. as kelis kartus pati dovanojau vaikiskus ranksluoscius su gaubtuvu, tikrai praktiska dovana. bet pati taip ir negavau verysad.gif
Will
Gavom daug visokių smulkmenų- čiulptuką, kramtukų, buteliuką, barškučių, seilinukų, stovą į vonelę ir pan , iš didesnių dovanų- žaislų stovą ir mašinėlę (čia jau paaugusiam) Dar gavom keletą drabužėlių (gaila, bet pora jų buvo skirti mergaitėms lotuliukas.gif ) ir pinigų... Tiesa, dar pliušinį žaislą doh.gif
Labai norėjau babyart'o, bet niekas nepaklausė ko noriu... tiksliau, vieni klausė, bet tai buvo pasirinkimas tarp dviejų jų parinktų daiktų ax.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.