Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gera kirpėja Alytuje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
ataner.s
Sveikutes visos smile.gif
Noriu paprasyti jusu pagalbos, kad pasidalintumete savo patirtimi. Kaip sekesi pas kokia kirpeja, kokiame salone? Kuria nesate nusivyle? ar nusivyle? kurios gerai kerpa, o kurios gerai daro sukuosenas? su kuriomis galima susitarti asmeniskai, pvz. nedarbo diena?
Turiu tiek daug klausimuku, nes jau nebegyvenu Alytuje, o kirpeja reikalinga butent cia 4u.gif
Nes kai paskutini karteli buvau kirpykloje, salia buvusio "Palermo" ir norejau padazyti plaukucius, atrodo ji mane suprato, bet kai pamaciau rezultata, supratau, kad ne. Na as perdaug nepergyvenau, bet paskui kur beeidavau, tai visi klausdavo, kas man taip plaukus sudarke.
pepilota
Labutis. As jau seniai negyvenu Alytuj, bet kol gyvenau LT visada vazinedavau pas savo puikiaja kirpeja tvarkytis plauku.
Kuo ji tokia ypatinga? Po keliu apsilankymu, jau tave pazista, zino tavo stiliu, net paciai nereikia galvoti kaip kirptis. Tik uztenka pasakyt, ar nori kirpti, ar auginti, ar keisti plauku spalva ir t.t. O tada kartu nutariat kas tau labiausiai tinka. Pas ja nebijojau nei is ilgaplaukes pavirsti berniuku, nei is raudonplaukes blondine. Dirba be galo profesionaliai, nuolat lankosi ivairiuose kursuose.
Skamba kaip reklama. Cia turbut mano nostalgija suveike blush2.gif Jau 2m. kaip gyvenu ne LT ir labai jau jos pasiilgau...Kaip tik dabar esu pasiruosus radikaliai keistis ir nezinau ka daryt, nes iki vaziavimo i LT dar trys men. O zinau, kad ja galiu visiskai pasitiketi. Net jei busiu uzsidegus, kad noriu taip ir nekitaip kirptis, ji atkalbes, jei matys, kad man tai netinka.

Ji dirba Grozio salone Asta. Yra pati savininke. Tai jos vardas Asta. Tik pas ja gali tekti palaukti pora savaiteliu, nes laaabai daug klienciu turi.
jei eisi butent pas ja, tai labai butu idomu isgirsti atsiliepimus mirksiukas.gif
Karolyteee
QUOTE(pepilota @ 2008 03 28, 05:56)
Labutis. As jau seniai negyvenu Alytuj, bet kol gyvenau LT visada vazinedavau pas savo puikiaja kirpeja tvarkytis plauku.
Kuo ji tokia ypatinga? Po keliu apsilankymu, jau tave pazista, zino tavo stiliu, net paciai nereikia galvoti kaip kirptis. Tik uztenka pasakyt, ar nori kirpti, ar auginti, ar keisti plauku spalva ir t.t. O tada kartu nutariat kas tau labiausiai tinka. Pas ja nebijojau nei is ilgaplaukes pavirsti berniuku, nei is raudonplaukes blondine. Dirba be galo profesionaliai, nuolat lankosi ivairiuose kursuose.
Skamba kaip reklama. Cia turbut mano nostalgija suveike blush2.gif  Jau 2m. kaip gyvenu ne LT ir labai jau jos pasiilgau...Kaip tik dabar esu pasiruosus radikaliai keistis ir nezinau ka daryt, nes iki vaziavimo i LT dar trys men. O zinau, kad ja galiu visiskai pasitiketi. Net jei busiu uzsidegus, kad noriu taip ir nekitaip kirptis, ji atkalbes, jei matys, kad man tai netinka.

Ji dirba Grozio salone Asta. Yra pati savininke. Tai jos vardas Asta. Tik pas ja gali tekti palaukti pora savaiteliu, nes laaabai daug klienciu turi.
jei eisi butent pas ja, tai labai butu idomu isgirsti atsiliepimus mirksiukas.gif
*

As ir visada Astoj tvarkau plaukus,pas kirpeja juodais plaukais,nzn jos vardo.man patinka smile.gif
ataner.s
Sakykit, brangiosios, o kaip jus manot, ar sutiktu ji priimti nedrabo metu, t.y. nedarbo diena 4u.gif
Nanda
QUOTE(Karolyteee @ 2008 03 28, 14:30)
As ir visada Astoj tvarkau plaukus,pas kirpeja juodais plaukais,nzn jos vardo.man patinka smile.gif
*

Tu tikriausiai apie Vilmą kalbi? ax.gif Aš pas ją tvarkausi plaukus ir vestuvinę šukuoseną ji man darė - buvau kaip lėlė thumbup.gif Labai patenkinta esu jos darbu, dėmesingumu ir patarimais. Anksčiau centre tvarkydavausi "Visai šeimai" kirpykloje pas Lidiją tai nelabai... blush2.gif
Zunkelis
sveikos merginos 4u.gif

turejau ir as gera kirpeja, ji dirba prie Vidzgirio IKI kirpykloj, muriniam geltonu plytu name, Rasa jos vardas... bet labai jau as ja nusivyliau ne del rezultato, bet del to kaip ji man pakele kaina, kai suzinojo, kad gyvenu ne Lietuvoj doh.gif siaubas, visada mokedavau uz padazyma sruogelem ir pakirpima 35 lt., o dabar 57 lt., tik uz padazyma, o su kirpimu 70 lt., AS TIKRAI BUVAU APAKUS KAI PASAKE KAINA blink.gif tai va geriau jau kirpejom nesakykit, kad ne Lietuvoj gyvenat, nes kaina bus dviguba, bet manu tikrai labai negrazu, nes lankiausi pas ja 4 m., o dabar ji sitaip padare doh.gif
kazkaip ieskotis ir as naujos kirpejos eisiu, nes 70 lt., uz pakirpima ir padazyma sruogelem, nesupykit absurdas schmoll.gif
ataner.s
Tai kad uztenka pasakyti, jog nors Vilniuj gyveni ir joms to uztenka kainai pakelti. O va kai pasakei, kad uzsienyje, tai as manau, kad nepasikuklino. Nors del kainu tai nesuprasi. Viena karta gali atrodytu maziau uztrukti, maziau kazka daryti, o paimti daug daugiau.
pepilota
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 28, 18:17)
Sakykit, brangiosios, o kaip jus manot, ar sutiktu ji priimti nedrabo metu, t.y. nedarbo diena  4u.gif
*

Asta dirba sestadieniai, juk vestuviu diena smile.gif O sekmadieni priimtu turbut tik labai gera pazistama g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanda @ 2008 03 29, 14:37)
Tu tikriausiai apie Vilmą kalbi?  ax.gif  Aš pas ją tvarkausi plaukus ir vestuvinę šukuoseną ji man darė - buvau kaip lėlė  thumbup.gif  Labai patenkinta esu jos darbu, dėmesingumu ir patarimais. Anksčiau centre tvarkydavausi "Visai šeimai" kirpykloje pas Lidiją tai nelabai...  blush2.gif
*

Vilma labai fainas zmogus, bet iki Astos jai dar labai toli. Tiesiog daug mazesne kirpejos darbo patirtis. As karta, kai Asta buvo uzimta, pas ja kirpausi, bet nelikau labai patenkinta. Tiesiog jauciau kirpejos neuztikrintuma, nes patarti nelabai ka galejo. O taip kaip as buvau sugalvojus, man nelabai tiko schmoll.gif Nors tai jau senokai buvo. Gal jau ir ji lygi pasiekus. Bet jei klausimas eina apie pacia paciausia kirpeja, tai as tik uz Asta thumbup.gif
doviliuke21
Cia visos taip giriat ta Asta salona ir jos seimininke tai net ir as uzsimaniau pabandyt.. o kiek kainuoja apsikirpt pas ja? ax.gif
pepilota
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 03 29, 22:27)
Cia visos taip giriat ta Asta salona ir jos seimininke tai net ir as uzsimaniau pabandyt.. o kiek kainuoja apsikirpt pas ja? ax.gif
*

Jau 2m. kaip LT negyvenu, tai ir kainos bus pasikeite. Kai paskutini karta kirpausi, tai kainavo 18Lt. Manau, dabar gali buti ir daugiau g.gif Geriausia pasiskambint arba tiesiog nueiti ir paklaust mirksiukas.gif
ataner.s
Ape Asta tikrai jau susidariau gera nuomone, o apie kitas kokiu ispudziu turite? Kad ir blogu, nes tokias irgi butu gerai zinoti 4u.gif
doviliuke21
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 30, 19:25)
Ape Asta tikrai jau susidariau gera nuomone, o apie kitas kokiu ispudziu turite? Kad ir blogu, nes tokias irgi butu gerai zinoti  4u.gif
*

O kiek tu mokeji? ir koks kontaktinis telefonas.. g.gif
Nanda
QUOTE(Sun23 @ 2008 03 29, 14:48)
sveikos merginos  4u.gif
tai va geriau jau kirpejom nesakykit, kad ne Lietuvoj gyvenat, nes kaina bus dviguba, bet manu tikrai labai negrazu, nes lankiausi pas ja 4 m., o dabar ji sitaip padare  doh.gif
kazkaip ieskotis ir as naujos kirpejos eisiu, nes 70 lt., uz pakirpima ir padazyma sruogelem, nesupykit absurdas  schmoll.gif
*

Man irgi panasiai buvo vienoje Alytaus kirpykloje... kaina pakilo per diena doh.gif Aisku, ten daugiau neinu schmoll.gif
doviliuke21
QUOTE(Nanda @ 2008 03 31, 11:25)
Man irgi panasiai buvo vienoje Alytaus kirpykloje... kaina pakilo per diena  doh.gif  Aisku, ten daugiau neinu  schmoll.gif
*

man telefoniuka duokit astos salono, nes vistiek reikia uzsirasyt... g.gif
ataner.s
Nagi, ar neturite daugiau jokiu atsiliepimu apie Alytaus kirpejas????????
Nanda
QUOTE(doviliuke21 @ 2008 04 01, 19:05)
man telefoniuka duokit astos salono, nes vistiek reikia uzsirasyt... g.gif
*

Aš tik Vilmos turiu... bet pasakys ji ir kitų, jei reikės... 861543534
Moncius
Su kainu kelimu, kai pasakai, kad ne Alytuje gyveni, pati esu susidurusi. Pakeiciau kirpeja, nors buvo tikrai gera schmoll.gif
GUTA
Merginos, o kaip ta kirpėja Asta atrodo? Ar kartais jos pavardė ne [COLOR=yellow]Kliučinskienė?
Lahja
jetau kokios kainos Alytuje.....reiks atvaziuot
Nanda
QUOTE(Lahja @ 2008 04 18, 13:03)
jetau kokios kainos Alytuje.....reiks atvaziuot
*

Atvažiuok, tik draugių nesivežk, nes bus tokia paklausa, kad užkels kainas mums kaip Vilniuje po to lotuliukas.gif
ataner.s
O sakykit, merginos, kuria kita kirpeja is Astos salono galetumet parekomenduoti, kuri gerai kerpa, dazo ir susukavima daro? matot, pati Asta uzrasineja jau tik birzelio viduriui doh.gif
ataner.s
pepilota
O kada buvo tas senai? gal tikrai jau nuo tavo apsilankymo praejo dauk laiko. Idomu butu suzinoti wink.gif
O dar gal pas kuria esi buvusi?

Nanda
Ar visada lankaisi pas Vilma ar dar esi buvusi pas kuria nors kita? kada buvo tavo vestuves? gal turi kokia nuotraukyte su savo sukuosena? gal atsiust galetum paziureti, el. p. ataner@satnet.lt
merro
Sveikos mergaites 4u.gif atradau savo kirpeja thumbup.gif ji taip pat dirba Astoj.Nauja tame salone tai gal nelebai kuri ir zinosite... jos vardas Jolanta clap_1.gif sokiai.gif victory.gif kazkada dirbo ferekoj....
nu man tai pati geriausia iki siol,ir spalvas maisyt moka ir gerai kirpt,ir visada smulkiai issiklausineja ko butent tu nori,ir pataria jei pati nezinai
Nanda
QUOTE(ataner.s @ 2008 04 23, 09:33)
Nanda
Ar visada lankaisi pas Vilma ar dar esi buvusi pas kuria nors kita? kada buvo tavo vestuves? gal turi kokia nuotraukyte su savo sukuosena? gal atsiust galetum paziureti, el. p. ataner@satnet.lt
*

Pakeitus ne vieną kirpėją esu, bet sustojau ties Vilma, nes visada lieku patenkinta jos darbu. Vestuvės buvo praeitą rugsėjį 4u.gif Atsiųsiu nuotraukėlę tavo nurodytu adresu mirksiukas.gif
edre
Jums pasiseke, kad atradot savo kirpeja mieste. O man tenka vaziuot i Vilniu apsikirpt, nes nieko gero as cia neatradau. Gaila... bet neradau as savo kirpejos Alytuj. Nebent pagiriamaji zodi galeciau pasakyt Julijai is Svajos, na ir greitam pasisukavimui, plauku patvarkymui Laimai is Rytietes. Bet kirptis, dabar jokiai kirpejai savo galvos nepatikeciau. Neieskau as kazkokio ypatingo kirpimo ir nesu ypatingai apkirpta, mano noras buvo, kad greitai ryte susitvarkyciau plaukus, kad nereiktu tiesint, sukt, ir tept vaskais ar purkst lakais. Tai va...
O apie sukuosenas, tai bet kokiai progai reikia eit i kirpykla pas kirpeja ir pabandyt, nes kai dare sukosena Sicilianoj tai patikekit, teko galva plaut ir persidaryt, nes baisu buvo
Nanda
QUOTE(edre @ 2008 04 26, 08:08)
Jums pasiseke, kad atradot savo kirpeja mieste. O man tenka vaziuot i Vilniu apsikirpt, nes nieko gero as cia neatradau. Gaila... bet neradau as savo kirpejos Alytuj.
*

Tai nejaugi taip per visas ir perėjusi esi? g.gif Dar sakyčiau, kad labai spec. šukuoseną nešiotum ir pan., o dabar pati rašai, kad nesi kažkaip ypatingai apsikirpus... Na nežinau, nejaugi pas mus tos kirpėjos tokios nesugebančios nieko... unsure.gif Visgi, aš savaja patenkinta mirksiukas.gif
edre
Man ypatinga sukuosena t.y. geras kirpimas, kaip ir minejau neturiu nei laiko, nei noro rytais zaist su plaukais. Dusas, fenas ir zygiuoju i darba. O pereit per visas kirpejas nesiruosiu ))) Siaip esu kirpusis pas daugeli zinomu Alytaus kirpeju, bet deja... Nu neatradau. ax.gif O jei savaja patenkinta, kaip ir sakiau valio, pasidalink savo ispudziais su kitomis merginomis. mirksiukas.gif
MiglėR
Sveikos merginos ir aš norėčiau su jumis padiskutuoti, tikiuosi priimsite. thumbup.gif Aš taip pat ieškau profesionalios kirpėjos Alytuje, noriu pasikeisti vasarai atejus. O gal būt kas lankėsi grožio salone, kuris yra parduotuvėje "IKI"? ax.gif (nepamenu pavadinimo) doh.gif
tutifruti
QUOTE(Karolyteee @ 2008 03 28, 13:30)
*

o man astoj plaukus sudegino doh.gif kai nuejau i iki antram aukste kirpikla kirpejos klausie kokioj skilei mane daze doh.gif labai faina kirpeja Anzelika thumbup.gif
* carmen*
sveikos as labai noreciau suzinot SICILIANA grozio salona ,kaip ten kirpejos ir kokios kainos siuo metu 4u.gif
Aurore_
Man asmeniskai tai labai patinka Sicilijanoj kaip daro sukuosena, dabar vel eisiu uzsirasyti krikstynoms:)Sukuosena ir laikosi lb ilgai ir patenkinta lieku vaizdu;)Na tik visada is anksto pasitariu su kirpeja kokios noriu sukuosenos, kokiai progai, kokia suknele, kad viska priderinti:) Visada darausi pas Snieguolę, kuri yra to salono savininke, tokia sviasiais plaukais. Kas liecia kirpima pas ja, tai kas bijo, kad per daug nutrumpins, tai nieku gyvu neikite;)Nes megsta daug kirpti..
paskutiniu metu tai einu kur vidzgirio IKI i antra auksta kirpyklele , pas tokia rusiuke, tik nzn as jos vardo:)
white-jole
nezinau man tai Siciliana ispudzio nepaliko...ypac del kainu,niekada nesuprasi ka jos ten skaiciuoja ir kainos sokineja nesuprasi nu7o iko,paskutini karta tik uz galiukus pakirptus ir dvi sruogytes sumokejau 140...net kaukes nedejo..o galva issiplovus oj kiek pavargti reikejo,kol isgaudavau padoresni vaizda,tik kad pavyko plaukus net ir sviesinant sveikus uzsiaugint, del priemoniu priekaistu neturiu,bet5 labai jau neaiskios kainos,skaiciuoja skaiciuoja ten su savo ''kankuliatorium''ir vis skirtigai uz ta pati gaunasi..arba dar geriau uz maziau proceduru didesne kaina
edre
QUOTE(Aurore_ @ 2008 06 08, 22:40)
Man asmeniskai tai labai patinka Sicilijanoj kaip daro sukuosena, dabar vel eisiu uzsirasyti krikstynoms:)Sukuosena ir laikosi lb ilgai ir patenkinta lieku vaizdu;)Na tik visada is anksto pasitariu su kirpeja kokios noriu sukuosenos, kokiai progai, kokia suknele, kad viska priderinti:) Visada darausi pas Snieguolę, kuri yra to salono savininke, tokia sviasiais plaukais. Kas liecia kirpima pas ja, tai kas bijo, kad per daug nutrumpins, tai nieku gyvu neikite;)Nes megsta daug kirpti..
paskutiniu metu tai einu kur vidzgirio IKI i antra auksta kirpyklele , pas tokia rusiuke, tik nzn as jos vardo:)
*

Viena karta pas Snieguole sukavausi ir tikrai paskutini. Reikejo perdaryt per naujo.Gaila ,kad buvau per daug "nustebinta" ir sutrikus, butu pati perdarius, nes kitoj kirpykloj dariausi makiaza, tai ten kirpeja isplove galva ir per naujo susukavo. Aisku sumokejau abiejose kirpyklose. Tai buvo pamoka man, jei kada taip nutiktu, tai tikrai nemokeciau ir liepciau perdaryt.
mersi
Sicilianoje keleta kartų buvau pas Maurą, tai neblogai pakirpo smile.gif
ferari
Nieko kirpeja Alytuje Regina XXkirpykloje smile.gif
inguliukas
o kaip jums ievos salonas? ar grazias sukuosenas daro? galbut zinot kokia kirpeja ir makiaziste kur i namus atvaziuoja?

rasykit i az, aciu
vyteneur
girdejau gerus atsiliepimus apie kirpykla "Ode"...
Turiu draugiu,kurios ten kerpasi... Rezultatas tikrai neblogas!
Aurore_
O kur yra ta kirpykla "Ode"? nes kazkaip man ji negirdeta:)
vyteneur
zinai,kur yra zuvintas? tai vat jo kitoj pusej smile.gif
rasssyte
Sveikos Alytiskes drinks_cheers.gif prisijungsiu ir as prie jusu biggrin.gif man tai asmeniskai geriausios kirpejos iki antrame aukste ( bet tik Andzelika ir Neringa) ir kur ode garozio salonas. as pati ten anksciau dirbau, na ne kirpykloje, o viesbutyje, tai galiu pasakyti kad tos kirpejos tikrai sainuoles, ir geras priemones naudoja ir stengiasi kuo labiau plauka issaugoti sveika, nepakenkti jam, tikrai nusimano sioj srity, ir klientes kurios iseidavo visada atrodydavo patenkintos ir grazios thumbup.gif tik negavokit as visai nebandau padaryti reklamos ar kazko tokio, cia tik mano nuomone ax.gif tuo labiau kad jau ten nebedirbu senokai... ax.gif bet man ten tikrai patiko, labai patogu, ir manikiura, pedikiura gali ten pasidaryti, ir masaza, kosmetologe irgi yra, pas ja ir kremuku gali man atrodo uzsisakyti ir priemoniu plaukam nusipirkti yra toj kirpykloj.
Idomu gal cia yra kuriom teko lankytis ten? kaip jum patiko kirpeju darbas? mirksiukas.gif
*ShowGirl*
QUOTE(rasssyte @ 2008 11 17, 22:31)
Sveikos Alytiskes  drinks_cheers.gif  prisijungsiu ir as prie jusu  biggrin.gif  man tai asmeniskai geriausios kirpejos iki antrame aukste ( bet tik Andzelika ir Neringa) ir kur ode garozio salonas. as pati ten anksciau dirbau, na ne kirpykloje, o viesbutyje, tai galiu pasakyti kad tos kirpejos tikrai sainuoles,  ir geras priemones naudoja ir stengiasi kuo labiau plauka issaugoti sveika, nepakenkti jam, tikrai nusimano sioj srity, ir klientes kurios iseidavo visada atrodydavo patenkintos ir grazios  thumbup.gif  tik negavokit as visai nebandau padaryti reklamos ar kazko tokio, cia tik mano nuomone  ax.gif  tuo labiau kad jau ten nebedirbu senokai...  ax.gif bet man ten tikrai patiko, labai patogu, ir manikiura, pedikiura gali ten pasidaryti, ir masaza, kosmetologe irgi yra, pas ja ir kremuku gali man atrodo uzsisakyti ir priemoniu plaukam nusipirkti yra toj kirpykloj.
Idomu gal cia yra kuriom teko lankytis ten? kaip jum patiko kirpeju darbas?  mirksiukas.gif
*

bandziau ten uzsisakyti plauku prieziuros priemoniu,tai pasake,kad ateiti po savaites.po savaites nueinu,tai sako ne mes nepazistamiems neuzsakom,tai jau cia man buvo virsune,nes pries tai mano drauge vasara buvo uzsisakius sukuosena savo vestuvem,likus men nuejo pasikonsultuoti kas kaip,tai pareiske,kad vietoj jos kita uzrasyta,taip ar taip kas daro blink.gif nezinau gal cia tik man teko susidurti su tokiu neatsakingumu Odej,bet ten daugiau tikrai nezadu lankytis schmoll.gif
rasssyte
QUOTE(wenita @ 2008 11 18, 12:09)
bandziau ten uzsisakyti plauku prieziuros priemoniu,tai pasake,kad ateiti po savaites.po savaites nueinu,tai sako ne mes nepazistamiems neuzsakom,tai jau cia man buvo virsune,nes pries tai mano drauge vasara buvo uzsisakius sukuosena savo vestuvem,likus men nuejo pasikonsultuoti kas kaip,tai pareiske,kad vietoj jos kita uzrasyta,taip ar taip kas daro blink.gif  nezinau gal cia tik man teko susidurti su tokiu neatsakingumu Odej,bet ten daugiau tikrai nezadu lankytis schmoll.gif
*

nu cia tai geras blink.gif as apakus swoon.gif is tikro tai nesamone cia kazkokia kad neuzsake... o del vestuviu tai uz toki dalyka tik gun_bandana.gif net nesmagu dabar man paciai... 4u.gif taip isgyriau as ta salona o ten sitaip padare... nors siaip tikrai gerai dirba merginos ten, na bent jau dirbo anksciau kiek zinau, gal paikeite kirpejos nes jau pora metu ten nebuvau uzsukus... g.gif
bet sitas bairis su vestuviu sukuosena tai ziaurus... tai dar gerai kad uzejo tavo drauge anksciau pasikonsultuot... o taip ir butu likus be sukuosenos.. unsure.gif net neturiu zodziu...
*ShowGirl*
QUOTE(rasssyte @ 2008 11 18, 22:58)
nu cia tai geras  blink.gif  as apakus  swoon.gif  is tikro tai nesamone cia kazkokia kad neuzsake... o del vestuviu tai uz toki dalyka tik  gun_bandana.gif  net nesmagu dabar man paciai...  4u.gif  taip isgyriau as ta salona o ten sitaip padare... nors siaip tikrai gerai dirba merginos ten, na bent jau dirbo anksciau kiek zinau, gal paikeite kirpejos nes jau pora metu ten nebuvau uzsukus...  g.gif 
bet sitas bairis su vestuviu sukuosena tai ziaurus... tai dar gerai kad uzejo tavo drauge anksciau pasikonsultuot... o taip ir butu likus be sukuosenos..  unsure.gif  net neturiu zodziu...
*

jo ir taip padare pati savininke lygtai,nes ji ten irgi dirba kirpeja. o del to neuzsakymo,tai man irgi nesamoningas pasiteisinimas ju buvo,nuejau i asta ir ten uzsisakiau,nes ten irgi naudoja ta kosmetika. Va tik pamirsau pamineti,kad ten manikiurininke tokia jauna mergina man labai patinka,anksciau pas ja lankydavausi,ir makiaza ji man dare,tai patiko thumbup.gif o va del kirpeju,tai mano atsiliepimai ne kokie.zinot,kokia savininke,tokia ir tvarka doh.gif
inguliukas
galbut zinot gera makiaziste ir kirpeja kur gali atvaziuoti i namus? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ytė
Laba,kadangi apsigyvenau Alytuje noriu paklausti kurioje kirpykloje dažo Schwarzkopf dažais?
Ačiū
Ytė
sad.gif
ele.b
QUOTE(Ytė @ 2008 12 16, 10:36)
Laba,kadangi apsigyvenau Alytuje noriu paklausti kurioje kirpykloje dažo Schwarzkopf dažais?
Ačiū
*

Labai bijau apsimeluoti, bet man atrodo kad "Linoj" su sitais dazais dirba. Bent jau dirbo, nes LABAI seniai ten buvau.
Elektraaa
Man Alytuj labiausiai patinka Siciliana 4u.gif thumbup.gif Kerpuosi, sukuojuosi pas Snieguole mirksiukas.gif Labai graziai priaugina plaukus Daina wub.gif thumbup.gif pas jokia kita kirpeja neiciau priaugint plaukuciu, ji padeda issirinkti tokias spalvytes, kad tiktu prie veido, o ir priaugina labai originaliai bigsmile.gif Snieguole kerpa mano teti, MB, mano mama ir MB mama - visus pazistamus thumbup.gif ir visi labai dziaugiasi, kad dar tokiu kirpeju yra Alytuje, aisq kainos nera labai pigios, bet uz gera darba negaila ir atitinkamai susimoket mirksiukas.gif Labiausiai esu nusivylus kirpykla, esancia prie Palermo doh.gif , taip pat buvus Ikej schmoll.gif ir Odej thumbup.gif Odej bandziau kirptis pas Inga - labai sauni kirpeja, taciau jos parinkta spalvyte man nelabai patiko ax.gif

Dazniausiai, jei isbandineju nauja kirpeja, tai visada ziuriu kaip ji pati atrodo rolleyes.gif Jei jos pacios plaukai nesukuoti, susivele ir isvis baisus, tada net neinu pas ja (o nesusisukavusiu ar labai jau "bobiskom seveliurom" kirpeju Alytuj nemazai)...
Pvz Snieguoles niekada nepamatysi nepasitvarkiusios tongue.gif 4u.gif
Chippie
QUOTE(Elektraaa @ 2009 01 03, 14:10)
Man Alytuj labiausiai patinka Siciliana  4u.gif  thumbup.gif  Kerpuosi, sukuojuosi pas Snieguole  mirksiukas.gif  Labai graziai priaugina plaukus Daina  wub.gif  thumbup.gif  pas jokia kita kirpeja neiciau priaugint plaukuciu, ji padeda issirinkti tokias spalvytes, kad tiktu prie veido, o ir priaugina labai originaliai  bigsmile.gif  Snieguole kerpa mano teti, MB, mano mama ir MB mama - visus pazistamus  thumbup.gif  ir visi labai dziaugiasi, kad dar tokiu kirpeju yra Alytuje, aisq kainos nera labai pigios, bet uz gera darba negaila ir atitinkamai susimoket  mirksiukas.gif  Labiausiai esu nusivylus kirpykla, esancia prie Palermo  doh.gif , taip pat buvus Ikej  schmoll.gif  ir Odej  thumbup.gif  Odej bandziau kirptis pas Inga - labai sauni kirpeja, taciau jos parinkta spalvyte man nelabai patiko  ax.gif 

Dazniausiai, jei isbandineju nauja kirpeja, tai visada ziuriu kaip ji pati atrodo  rolleyes.gif  Jei jos pacios plaukai nesukuoti, susivele ir isvis baisus, tada net neinu pas ja (o nesusisukavusiu ar labai jau "bobiskom seveliurom" kirpeju Alytuj nemazai)...
Pvz Snieguoles niekada nepamatysi nepasitvarkiusios  tongue.gif  4u.gif
*

bet uztai snieguole sukuoja ir kerpa pagal sablona, is jos iseina visos su vienodom sukuosenom doh.gif
o ir pati, ok prisispakliavus ir savo spuogus bei rauksles paslepus po tona pudros, o plaukai doh.gif pati skundesi kad baisiai slenka ir nezino ka daryti, spalva irgi ot, jau taip nubalinti, net ir nekeista kad ja plaukai palieka.
Mane ji daze gana ilgai, bet niekada nebuvau patenkinta jos darbu, zinoma, kerpa ir dazo geriau nei puse Alyraus kirpyklu, bet is jos iseidavau ne blondine, bet ruza, po to tas auksinis atspalvis nusiplaudavo ir spalva budavo thumbup.gif bet taip per pora metu jos ir neitikinau, kad man nereikai auskinio atspalvio.

O nervina mane ta kirpykla, nes vienai klientei padazo plaukus, kol ta laiko, kita apkerpa, zinoma pirmoji perlaiko....

Astoj patiko tai, kad jei tau paskyre valanda, tai tik tu viena ir busi ir dar kavos gausi ir siaip labai maloniai aptarnauja, bet ir ten man siek tiek bobiskas stilius.

Griztu kartais i Alytu, tai irgi nebezinau kur eiti... tai dazniausiai ir sukuosi tarp sicilijanos ir astos, nors ir netinka jos man 100% bet bent jau zinau ko tiketis blogiausiu atveju
Elektraaa
QUOTE(Chippie @ 2009 01 03, 17:13)
Griztu kartais i Alytu, tai irgi nebezinau kur eiti...  tai dazniausiai ir sukuosi tarp sicilijanos ir astos, nors ir netinka jos man 100% bet bent jau zinau ko tiketis blogiausiu atveju
*

Nereikejo gal taip stipriai kritikuoti Snieguoles, ji tikrai labai grazi moteris 4u.gif wub.gif

O man taip pat ji nera pati geriausia kirpeja - radau pacia paciausia Kaune, taciau Alytuj geresniu nei ji nezinau smile.gif Todel ir rekomenduoju ja mirksiukas.gif Mano mamai atvirksciai, puse Londono kirpyklu aplanke, taciau tokios kaip Snieguole neranda ax.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.