QUOTE(stebukliuke @ 2008 03 27, 16:27)
JO, tas svarbiausia, bet kartais būna nenumatytų atvejų ir tada dėl visokių paskolų ima skaudėti galvą
Tiesa, skaičiau, kad žmonės, turintys po kelias paskolėles ar lizingus, apmokėjimo laikotarpu gyvena tarsi stresinėje būsenoje. kaip jūs jaučiatės, kai artėja laikas apmokėti visas sąskaitas?
Mūsų šeimoj jaučiamės labai gerai

. Rimtai jokių galvos skausmų

, nors nurašo nemažai, ir būsto paskolą, ir vartojamą, ir lizingus. Žinai kad tiek pinigų yra ne mūsų ir nesuki sau galvos

Netgi savotiškai džiaugiuosi, kad va nurašė, mažiau liko skolos
Papildyta:QUOTE(stebukliuke @ 2008 03 25, 08:20)
o ar yra mūsų tarpe tokių, kam lizingas būtų tarsi įprastas pirkimo metodas??? Aš esu porą daiktų tokiu būdu pirkusi, bet kažkaip pabrangimas akivaizdus gaunasi, tai vis stengiuosi išvengti tos bankų pagalbos. Realiai gaunasi, kad bandom gyvent rytojaus sąskaita

Nedidelis tas pabrangimas (su būsto paskolom, tai čia kita tema, bet ir tai nei skaičiuojam, nei pergyvenam, džiaugiamės, akd turim galimybę gyvent bute ir daryt ką norim), kaip juokėmės su viena pardavėja, po šampo butelį kas mėnesį prarandi ir tiek
Žiūrint kokios sumos. Man tie pabrangimai visai niekiniai, jei imu daiktus iki 1500,-