Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ĮSAKYMAS
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Smurka
Sveikos, inostrankos mirksiukas.gif

Aš vėl čia, kaip ir pernai tongue.gif Aišku, dalis užsieniečių net nenutuokia, ką aš čia veikiu, bo yra dar naujokės forume. o tos, kurios čia sėdi daugiau, nei metus, puikiausiai supranta, ko ta Smurka atsivilko užsieniečių temon.

Tai ką, artėja eurovizija, mielosios mirksiukas.gif Nors ir gyvenate svetur, nepamirškite, kad lietuvėm esate gimusios ir savus visur ir visada palaikyti reikia.

Tai va, gegužės 19 dieną visos įdėmiai stebite transliaciją ir, kai bus pakelbta, prabalsuojate už Lietuvą. Jei gerai tai darysite, tai balsavimą teks pakartoti ir gegužės 21 dieną.

Idant tektų balsuoti ir gegužės 21 dieną vyksiančiame finale, iki pusfinalio reikia gerai padirbėti - tai yra suorganizuoti visus kaimynus, gimines ir artimuosius bei draugus, kad šie taip pat savo skambučiu prisidėtų už Lietuvą.

Apie dainos grožį - negrožį dabar nelakbame, per vėlu. Kalbame apie meilę Lietuvai mirksiukas.gif
Andrea
Oi, Smurka, zinom, zinom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Prabalsuosim uz Laurute mirksiukas.gif
Kristin
Gerai biggrin.gif ,o tai kas dainuos? rolleyes.gif
Smurka
Laura su meilužiais
zivile
pusfinalio, bent jau pernai Anglijoje nerode ir nemanau ,kad siemet rodys, tai ar yra koks kitas budas prabalsuoti? g.gif
Essexgirls
as prabalsuosiu,bet tik is patriotizmo,nors kaip sake Smurka apie dainos grozi kalbet jau per velu g.gif lithuania.gif
Alba
Del Lauros nezinau kaip, bet uz meiluzius butinai prabalsuosiu. biggrin.gif
Gabija L
QUOTE(Alba @ 2005 04 19, 13:21)
Del Lauros nezinau kaip, bet uz meiluzius butinai prabalsuosiu. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ivo
sveikos.as jau paskelbiau eurovizine tema forume,tik kad va netycia ne ten irasiau tai ji slepiasi dabar ne mamu uzsienyje,o pramogu skyriuj.paskaitykite smile.gif man atrodo islandu daina labai faina.o laura tai visai nieko,bet ji tikrai nublanksta pries kitas.duog dieve kad is vis patektu.reiks balsuot blink.gif
Pasariote
Kodel tureciau balsuoti ?Ar tik todel kad uz Lietuva ? Juk realiai dar negirdejau kad patiem lietuviam patiktu Lauros daina . As jos net nesu girdejus-nei dainos nei atlikejos aplamai. Sustabdziusi praeivi gatveje ir paklausus kas pernai Eurovizijoj buvo tarkim ketvirti-garantuoju niekas ir nepasakytu. Taigi kodel ?
P.S Gal kas paaiskintumet ?
ivo
man atrodo reiktu balsuoyi uz lietuva ne is patriotizmo ir pan.man del to visai vienodai blush2.gif bet as galvoju reikia balsuot tam kad bent jau lietuva patektu i konkursa ir kad uzimtu tokia vieta kad sugebetu dalyvaut kitais metais.aisku kaip diena kad lietuva nelaimes!bet kad bent isilaikytu ta minimalia balu suma,kad dalyvautu kita met. sad.gif
Pasariote
QUOTE(ivo @ 2005 04 20, 13:24)
reikia balsuot tam kad bent jau lietuva patektu i konkursa ir kad uzimtu tokia vieta kad sugebetu dalyvaut kitais metais.aisku kaip diena kad lietuva nelaimes!bet kad bent isilaikytu ta minimalia balu suma,kad dalyvautu kita met. sad.gif
*

Tiek as suprantu,bet kas toliau ?Pateks ir ka ?
groom
NEsuprantu nei uz ka cia balsuosit nei koldel..uz kokias dainas ,kas patenk akur...prasau issamiau paaiskinti man visa sia tema???
aciu
Ode
Lauros daina (kaip ir kitu Eurovizijos dalyviu dainas) galima paklausyti chia, prie Multimedia Lounge.

groom: chia gi europietem - mes ne prie ko mirksiukas.gif
Ode
Apskritai tai nejuokinkit su tais: grazhu-negrazhu, patinka-nepatinka. Visas tas konkursas - vienas humoras. Jau vien taip, kaip ishrenkamas nugaletojas daug ka pasako. Man kiekvienais metais lietuviu daina neishsiskyre ish kitu, kaip 'prastesne' - popsas ir tiek. Shiais metais - lygiai tas pats. Tai ko chia pleshytis? Jei jau nugaletojas renkamas pagal skambuchiu skaichiu - tai ir skambinkit (skambinchiau ir ash, jei galechiau... blush2.gif )
groom
Aciu ODE pasiklausiau Lietuvaites dainuojancios ... g.gif kazi ar balsuosiu...nu bet labai graziai man Belarus dainuoja ir Finland....nu nezinau .O cia tas kaip Americon Idol tik Europos IDol ar kaip???Ir kada ir per kur cia ziuret galima ta viska...hihihi tongue.gif
Smurka
Nežinau, kaip aamerikietės gali tą konkursą pažiūrėti g.gif Jei yra galimybė pamatyti kurį nors europietišką kanalą, tai ir euroviziją bus proga pamatyti. Tačiau balsuoti amerikiečiai negalės.

Ką galėčiau pasakyti Pasariotei? Nelabai supratau, ką jinai nori sužinoti. Šiaip eurovizija yra dainų konkursas, kuriame varžosi daugelio Europos valstybių deleguoti atlikėjai. Kadangi nugalėtoją lemia vien žiūrovų skambučiai, dėl to ir sakau, kad reikia balsuoti už Lietuvą. Matai, šis konkursas yra įgavęs šiokį tokį politinį atspalvį - ne visada laimi geriausi, o tie, kurie gauna didžiausią kitų šalių palaikymą. O jį vėlgi ne visada lemia asmeninės simpatijos, o, pavyzdžiui, gera kaimynystė (pernai Balkanai vieni kitus itin palaikė).

Kas iš to Lietuvai? Šimete nemanau, kad turime šansų laimėti. Tačiau kuo aukštesnę vietą užimsime, tuo labiau būsime pastebėti. Kuo labiau būsime pastebėti, tuo didesnė tikimybė lietuviams greičiau išsiveržti į tarptautinius muzikos vandenis. O jei Lietuva laimėtų, tai kitais metais eurovizijos konkursas vyktų Vilniuje. Tai šaliai labai gera reklama, atvažiuoja daug žurnalistų, prirašo daug straipsnių ir prirodo daug siužetų. tai geriai ir verslui, konkrečiai viešbučiams ir viešojo maitinimo sektoriui - tomis dienomis klientūros jie turi navalom.

Sakau, kad pagrindinismotyvas palaikyti Laurą su meilužiais turėtų būti patriotizmas. jei aš gyvenčiau kurioj Europos valstybėj, būtinai savo balsą atiduočiau už Lietuvą. dabar gi prabalsuosiu greičiausiai už Vokietiją
Pasariote
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 08:55)

Kas iš to Lietuvai? Šimete nemanau, kad turime šansų laimėti.
*

Butent ! Ir kitais metais taip pat . Taigi dainuojanciu ir ju klausanciu turistu antpludzio mums nematyt. Lieka patriotizmas kad neliktume visai be balsu.Teks balsuot .Nors to patriotizmo tai mizeris... cool.gif
Smurka
QUOTE(Pasariote @ 2005 04 21, 16:27)
Butent ! Ir kitais metais taip pat . Taigi dainuojanciu ir ju klausanciu turistu antpludzio mums nematyt. Lieka patriotizmas kad neliktume visai be balsu.Teks balsuot .Nors to patriotizmo tai mizeris... cool.gif
*

Visa bėda ta, kad Lietuva neturi kompozitorių, galinčių parašyti normalią dainą. Daininkų su gerias balsais mes turime.

Tarp kitko, Airijai irgi pirmos vietos nematyti šiemet tongue.gif
ivo
nu tai kai pateks tai visada yra sansas kazkoks kad bent karta isirinks lietuviai ne kokius loosers ir normaliai sudalyvaus.nu blin blush2.gif latviai laimejo,estai irgi,ukraina ir ta ... blush2.gif laikas ir mum butu.taip kad bent jau sansa suteikime... thumbup.gif
maya
blink.gif visai paskiklydau blink.gif blink.gif blink.gif tai mums galima balsuoti ar ne..?

Ode, lietuviska kanala galima ziureti per Comcast turi jie ten beveik visas salis tik labai jau brangu ir neapsimoka .... schmoll.gif
ivo
visiems galima kas ne lietuvoj.bet amerika cia nedalyvauja gaila.. sad.gif cia europos konkursas.as net nezinau ar rodys amerikoj konkursa
ivo
tikrai gaila kad jav negali skambint ir balsuot.ot jus ten visos paskambintumet!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai laimetu laura smile.gif
Šaltmėtė
aš pernai buvau patriotė lithuania.gif , tai ir šiemet būtinai pabūsiu... jei tik namie sėdėsiu ir galėsiu žiūrėt konkursą, tai būtinai balsuosiu už Lietuvą ir Laurą, nors jos daina toli gražu ne geriausia.... schmoll.gif
Smurka
Oi, Lauros daina tikrai ne gražiausia ir ne geriausia. Bet ne visada tokios ir laimi.

O dabar norėčiau ataskaitos, kiek narių suorganizavot prabalsuot už Lietuvą? Žiūriu, kažkaip atsainiai žiūrima į tokį svarbų reikalą mad.gif

Laiko iki gegužės 19 dienos liko nebedaug
Pinacea
Oj, Smurka, nekelk bangu taip anksti.. Dar ir pagimdyti spesiu iki Eurovizijos... tongue.gif Pernai balsavau, na o jei shimet negimdysiuta diena, tai butinai prabalsuosiu rolleyes.gif mirksiukas.gif
Pinacea
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 10:55)
Sakau, kad pagrindinismotyvas palaikyti Laurą su meilužiais turėtų būti patriotizmas. jei aš gyvenčiau kurioj Europos valstybėj, būtinai savo balsą atiduočiau už Lietuvą. dabar gi prabalsuosiu greičiausiai už Vokietiją

Na nezinau, nors pati Vokietijoje sedziu, bet daina manes visai "nenesha"... o kai dar zinau pora skandalu ir machinaciju su shia dainininke(ypac jos prodiuseriu), tai agituociau uz Vokietija nebalsuoti schmoll.gif
Smurka
Eglute, tai reikia, kad ne tik tu, bet ir tavo vyras, kaimynai, draugai prabalsuotų. Turi suagituot kokius 500 žmonių, kad bent trečdalis prabalsuotų tongue.gif
Smurka
QUOTE(Eglute @ 2005 05 05, 20:28)
Na nezinau, nors pati Vokietijoje sedziu, bet daina manes visai "nenesha"... o kai dar zinau pora skandalu ir machinaciju su shia dainininke(ypac jos prodiuseriu), tai agituociau uz Vokietija nebalsuoti schmoll.gif
*

Labai prašau apie skandalą ir machinacijas plačiau papasakoti šioje temoje. Man tiesiog patinka tokio stiliaus dainos rolleyes.gif
Pinacea
QUOTE(Eglute @ 2005 05 05, 20:24)
Oj, Smurka, nekelk bangu taip anksti.. Dar ir pagimdyti spesiu iki Eurovizijos...  tongue.gif Pernai balsavau, na o jei shimet negimdysiuta diena, tai butinai prabalsuosiu rolleyes.gif  mirksiukas.gif
*

Vel perskaiciau,ir juokinga pasidare... Tik uzvakar suzinojau, kad geguzes 19 numato Cezari ax.gif Tad neteks man prabalsuoti.. O gaila unsure.gif Na, bet ash kitus pakurstysiu... mirksiukas.gif
Smurka
Aš jau kokį 50 turkų suorganizavau rolleyes.gif Ir jūs ką nors padarykit
Dona
QUOTE(Smurka @ 2005 05 15, 13:01)
Ir jūs ką nors padarykit
*

Darom, Smurka. Darom. smile.gif Bet gal Tu gali painformuot, kiek kartų galima balsuot iš to paties numerio? Pavyzdžiui, Airijoj? Vieną? O gal daugiau?..
tindi
butinai balsuosim
Airijoje ryt 8 val. vakare rodys.nepamirskit mirksiukas.gif
Smurka
nežinau, kiek kartų galima prabalsuot, gal kiekviena šalis sprendžia individualiai. Iš sav patirties galiu pasakyti, kad šiaip prabalsuot yra sunku, labai linijos užkraunamos, juolab kad balsuot iš viso bus galima tik penkias minutes
Smurka
Mergos, jei neprabalsuosit ir draugų nepaprašysit to padaryt, užčerėsiu visas ant 10 kilogramų antsvorio mad.gif
Sella
Būtinai balsuosiu už Laurą!!! lithuania.gif thumbup.gif clap_1.gif
Šaltmėtė
As irgi balsuosiu uz lietuvaite, kaip jau kelis metus iki tol dariau. Nepriklausomai nuo to, kad jos daina nera geriausia. Bet patriotizmas suveikia.... lithuania.gif
_Vikki_
QUOTE(Šaltmėtė @ 2005 05 19, 11:33)
As irgi balsuosiu uz lietuvaite, kaip jau kelis metus iki tol dariau. Nepriklausomai nuo to, kad jos daina nera geriausia. Bet patriotizmas suveikia.... lithuania.gif
*

klausykit o kaip is amerikos galima prabalsuoti? ar online ar kaip?
Ode
QUOTE(LTukra @ 2005 05 19, 20:08)
klausykit o kaip is amerikos galima prabalsuoti? ar online ar kaip?
*

Ish Amerikos schmoll.gif Tik telefonu Europoj sad.gif
_Vikki_
daina man asmeniskai tai tikrai kad ne tai kad baisi, bet ne tas zodis kokia baisi smile.gif keista kad i pusfinali papuole lietuve smile.gif
Ode
QUOTE(LTukra @ 2005 05 19, 21:23)
daina man asmeniskai tai tikrai kad ne tai kad baisi, bet ne tas zodis kokia baisi smile.gif keista kad i pusfinali papuole lietuve smile.gif
*

zhinai, dar klipe - kaip kad ankschiau rashiau: popsas kaip popsas, nu bet dabar atliko... doh.gif et, bet mane visuomet stebindavo zhiurovu pasirinkimas per shi konkursa - gal ir shi karta nustebins wink.gif
_Vikki_
kol kas turiu pasakyti Latvia ir Netherlandai man visai patiko. Ziurim toliau drinks_cheers.gif
Taurė
Man Eurovizija kaip kažkokių nevykėlių koncertas. Toks jausmas normaliuose renginiuose nevykėliai nepritampa, tai susigalvojo sau atskirą, Euroviziją laugh.gif Šiaip irgi balsuočiau tik dėl to, kad savi, nors ir gėda dėl klaikių dainų kasmet blink.gif
_Vikki_
QUOTE(TauRe @ 2005 05 19, 14:04)
Man Eurovizija kaip kažkokių nevykėlių koncertas. Toks jausmas normaliuose renginiuose nevykėliai nepritampa, tai susigalvojo sau atskirą, Euroviziją laugh.gif Šiaip irgi balsuočiau tik dėl to, kad savi, nors ir gėda dėl klaikių dainų kasmet  blink.gif
*

sutinku su tavim drinks_cheers.gif As dar maniau prabalsuosiu, bet kai isgirdau lietuvaite bestaugiancia doh.gif visas patriotizmas dingo megalol.gif
Ode
QUOTE(LTukra @ 2005 05 19, 22:07)
sutinku su tavim  drinks_cheers.gif As dar maniau prabalsuosiu, bet kai isgirdau lietuvaite bestaugiancia  doh.gif visas patriotizmas dingo megalol.gif
*

Man tai atrodo, jai truputi sush..., kad tonacija dainai ne ta paeme. Juk balsa - tikiu - turi, o nebuvo jo kur pareiksht. Tai ir gavosi baubimas unsure.gif
Ode
Ar ash kazhka ne taip supratau, bet sake: tomorrow go to eurovision.tv and vote... unsure.gif
_Vikki_
QUOTE(Ode @ 2005 05 19, 14:14)
Ar ash kazhka ne taip supratau, bet sake: tomorrow go to eurovision.tv and vote...  unsure.gif
*

aha taip sake , reikes vistiek prabalsuoti, jei leis smile.gif
Ode
QUOTE(LTukra @ 2005 05 19, 22:16)
aha taip sake , reikes vistiek prabalsuoti, jei leis smile.gif
*

drinks_cheers.gif
_Vikki_
QUOTE(Ode @ 2005 05 19, 14:20)
drinks_cheers.gif
*

norintiems internetu prabalsuoti daugiau nei viena karta, po kiekvieno balsavimo reika paleisti windows washeri, arba kokia kita programa kur registry pravalo smile.gif
audrute
A kur jus ta Eurovizija ziurit? blink.gif Koks adresas internete? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.