Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kada pradėjo garsiai juoktis?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
*ziurkyte*
maniskei tuoj jau bus 4 menesiai, bet ji vis dar nesijuokia garsiai, nors kartais rodos jau tuoj tuoj. o taip laukiu. rolleyes.gif kada jusu leliai pirma karta susijuoke ir kokiomis aplinkybemis? 4u.gif
Jurga
maniškis juokiasi balsu kai jį kutenu (pilvą ypač) ir kai kilnoju aukštyn. Dar yra vienas žaislas "klounas", kuris jį prajuokina. Ir šiaip dūkstant su juo juokiasi. Pradėjo juoktis neseniai, gal prieš 2 sav. g.gif t.y. 4 mėn.
Taraja
maniske tuoj bus 4 men., tad irgi laukiu. Pati nesijuokia, yra tetis prajuokines,
kai pats juokesi, pati tik krykstauti moka.
Kai kilnot pabandziau, tai bijo sad.gif Kutenimo irgi nelabai g.gif
rakarma
Maniskis garsiai nusijuoke budamas 3 men ir 1 savaites. Iejus i kambari isgirdau ji besijuokianti tai labai nustebau, labai graziai juokesi. O prajuokino tetukas, jis garsu juokesi, ir tas kaip maziukas bedzioniukas megziojo tetuka. Buvo labai smagu
guce
4u.gif maniske pirma kart garsiai nusijuoke budama 3men. gal pora kartu, paskui vis kazkaip nepavykdavo jos taip pralinksmint, bet sulaukus 5men. kvatojas kaip didele, o dar jei maudant mama po vonele palenda tai vaikas mirsta is juoko, kartu ir teveliai.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dausele
Mano bernužėlis irgi nuo 3,5 mėn. juokiasi balsu. Labai patinka įvairūs kutuliukai, burzginimai ir smagūs pasūpavimai. Pradėjom lankyti Yamahos pamokėles, tai kaikurios dainelės su veiksmu taip pat sukelia smagų juokuliuką smile.gif
Vike
mes juoktis garsiai pradėjome dar nesulaukę beveik keturių mėnesių.
*ziurkyte*
user posted image pagaliau ir pas mane svente. siandien pirma karta isgirdau savo mazules juoka. user posted image
zanet
Maniskis bande juoktis irgi galbut kokiu 4 menesiu, bet tai nebuvo tikras juokas, bent jau neskambejo kaip iprastas kvatojimasis. Tikras ir grazus kvatojimasis prasidejo tik dabar 6 menesiu.
Rasiukė
Mano dukrytė balsu nusijuokė gana anksti biggrin.gif (man taip atrodo), 3 mėnesių. Aš vis kartojau tu mano dukrytė, dukrytė nestuke.gif , o ji smarkiai juokėsi. Dabar ji dažnai juokiasi , nesvarbu ką pasakai, ypač kaip būna geros nuotaikos. Kalbinkite, bendraukite ir vaikai juoksis... 4u.gif
peledziuke
mes pradejome juoktis balsu 3 menesiu. Dabar mums jau 4-uri ir mes jau juokiames balsu labai daznai, o ypac kada sportuojame.
leana
sunelis balsu juoktis pradejo budamas dvieju menesiu biggrin.gif
Buriuke
Mano sūnelis nusijuokė būdamas 10 savaičių t.y. 2,5 mėn. clap.gif
Dažniausiai jis juokiasi, kai pradedi kalbėti jo kalba - visaip guguoti ir pan. biggrin.gif Ir dar, kai pakutenu kakliuka ir pilvuka laugh.gif
jėga
Mano dvynukams 3 mėn. Juokiasi abu, kai kalbini, bet vienas keletą kartų buvo taaaip užsikvatojęs blink.gif , kad ir man žandikaulis atkrito. Tiesą sakant, juokėsi šiaip sau, vienas, pats su savim bendraudamas g.gif
vasaryte
Maniskis pirma karta juokesi dar neturedamas 2-ju menesiu, o dabar greit bus 4 tai jis ir juokesi ir kykstauja vos ne kasdien.
mamuks!
mazdaug nuo 5 menesiuku ax.gif
bizyte
g.gif as jau nelabai ir prisimenu, kazkur 3 men. tik zinau, kad ziurejo i veidrodi ir kazkas jau ten pasirode juokinga thumbup.gif
jurate19
buvo apie 2 men. kai pirma kart sukrizeno biggrin.gif ,o sysotis tai nuo 3,5 savaiciu pradejo smile.gif
jovka
Vakar mano dukrele pirma karta garsiai nusijuoke. O buvo taip. Mes zaideme, mankstinomes ir as uzsidejau ja ant koju ir keliau tai i viesu tai zemyn. Tai ir pradejo garsiai juoktis. O juokesi tai ilgai ir labai fainai thumbup.gif
masenka
Mano Adukas irgi anksti pradejo juoktis, budamas 2,5 men. O juokiasi, kai linksmai snekinu ji.
*ziurkyte*
maniske dabar pradejo pastoviai juoktis, kai tik pamato kaimynu berniuka (jam pusantru metu). vos tik jis i kambari ieina, ji iskato kvatotis pradeda biggrin.gif tongue.gif thumbup.gif
gutė*
Maniškis balsu pradėjo kikenti 4 mėnesių kažkur thumbup.gif - jį prajuokino tėtis kutendamas pilvuką, arba pūsdamas orą. Aš dabar prajuokinu (mums 9 mėnesiai) įvairiais būdais- kai žaidžiu su juo, darau ką nors neįprasto, ropoju šalia, visaip creizėju ar vaikėju biggrin.gif .
jovka
Mano dukryte ppirma karta garsiai nusijuoke, kai buvo 3 men ir 1savaites. O dabar kai jai 4.5men daznai garsiai juokiasi. Kartais juokiasi netgi kai keiciu pampersus arba plaunu uzpakaliuka smile.gif
Elzyte
Isgirdau jo juoka garsu kai jam buvo 2 men.ir 3 savaites.Bet tik viena karta jis taip garsiai nusijuoke.
Eveneirka
mano maziukas nuo bigsmile.gif 1,5 men garsiai juokesi miegodamas.o kai pakalbindavom tai nuo dvieju su puse men. rolleyes.gif
MaTo
mes pradejom garsiai juoktis 2,5 men ziuredami i besisukancius zaislus:)
Dabar kryksciam labai garsiai, ypac kai kutenamas pilvas ar kaklas:)
*Lina*
Ugnytė pradėjo garsiai juoktis,kai senelis prieš ją maivėsi lotuliukas.gif jai tada buvo 2,5men
Jovitux
Mano mergytei jau trys men. pirma garsu juoka nugirdome labai anksti net 6 sav. biggrin.gif Nuo to karto norejome jos juoka isgirsti dar ir dar... Jos juokingiausias daiktas kambaryje yra rozete, kazkodel kai ja pamato jai labai juokinga pasidaro. Turbut sienoje mato įmūrytą paršiuką biggrin.gif
Isila
mano kleckui jau trys mėnesiai, bet dar nesijuokia, tik šypsosi pilna burna. Atrodo, tuoj tuoj susijuoks, bet vis dar ne.. doh.gif
Taide
Pirmąsyk garsiai juokėsi, kai tėtukas laikydamas jį ant rankų spardė kamuoliuką. Tada sūneliui buvo be vienos dienos trys mėnesiai.
*Rita*
Ir mes pradėjom juoktis likus savaitei iki 4 mėn. Tėtis prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
eaegle
Mano mažiukas pradėjo garsu juoktis budamas 1 mėn. ir 3 savaitčiu. Pirmą kartą juoktis pradėjo nuo to, kad bandžiau pabutčiuoti jam į kakliuką. Buvo labai smagu thumbup.gif Dabar mano mažyliui 2 mėn. ir kelios deinos biggrin.gif
Siracusa
maniske 3men bigsmile.gif mama su kepure juokinga pasirode lotuliukas.gif
Guggy
Musu dukrele pirma karta garsiai nusijuoke triju savaiciu. Vyras gulejo su ja, bandydamas uzmigdyti ir as jam buvau liepus jai i akis neziuret, kad ji greiciau uzmigtu. As gulejau kitos lovos pusej ir girdziu toki skaidru grazu juoka... Tikrai ne mano vyro:) Pasirodo mano vyras gulejo gulejo ir sugalvojo viena aki pramekt paziuret ar maze jau uzsimerkus. Sako pramerkiu letai ta aki ir tiesiai priesais mane maze irgi ta pacia viena aki pramerkus tiesiai i mane ziuri biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nezinau ar jai juokinga buvo, bet skambejo tai tikrai kaip juokas. Sekantis kartas buvo tik daug veliau - 3,5 men.
tamsi
Rusniukas garsiai nusijuokė 3mėn,tetis ja juokino kad šypsotusi,o ji kad pradėjo krizent ir cypauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JuGeMa
QUOTE(tamsi @ 2006 03 04, 14:41)
Rusniukas garsiai nusijuokė 3mėn,tetis ja juokino kad šypsotusi,o ji kad pradėjo krizent ir cypauti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

maniskis nuo 3,5 pradejo kikenti, dabar jam 5 men tai pakuteni padukus ar sonukus, tai su garsu ir is visos sirdies juokiasi
taniai
Musu dukryte pirma karta nusijoke kai jai buvo2,5 menesio. Bet nedaznai juokiasi. Labai priklauso nuo nuotaikos:)
kristukas00
musiske garsiai juoktis pradejo 3.5 men ir ta stebukliuka pirmoji isgirdau as.valio!!!! thumbup.gif pakutenau prie kakliuko ir ji garsiai nusikvatojo. bet sis budas ne visada padeda, kartais galiu nertis is kailio kutendama kakliuka, o ji vis ziuri i mane susiraukus blink.gif tad reikia vis ieskoti nauju budu biggrin.gif biggrin.gif
Isila
mano mažius garsiai nusijuokė, kai jam buvo jau 4 mėn. Anksčiau atrodydavo, kad tuoj tuoj susijuoks - taip plačiai šypsodavosi, net atrodydavo, kad juokiasi, tik be garso tongue.gif
monce*
Mano mažius pirmą kartą nusijuokė balsu 3mėn ir 1 sav. Perrenginėjau ir kutenau kaip visada pilvelį ir kad ims juoktis balsu-kaip koks asiliukas. Nu labai juokingai juokiasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Anželika 2005
mano dukryte pradėjo juoktis 3 men,turi tokia, žaislą saulute dainuojančia ir šypsosi dar veidas nupeštas tai kai parodom ot juokes bigsmile.gif
user posted image
Anželika 2005
mano dukryte pradėjo juoktis 3 men,turi tokia, žaislą saulute dainuojančia ir šypsosi dar veidas nupeštas tai kai parodom ot juokes bigsmile.gif
user posted image
ievast
Mano zuikelis pirma karta nusijuoke 2.5 men tai buvo sekmadienio rytas smile.gif tevelis dare mamytei nugaros masaza, o po to uzdejo suneli ant nugaros jis ilgai ziurejo nustebes, o kai atsisukau ir pasidejau ji ant pilvelio pradejo juoktis thumbup.gif , o dabar tai labai daznai juokiasi kai tetis juokina arba uztenka balsu juoktis mums ir jis ispaskos, o vakar pirma karta juokesi zaisdamas su zaislais smile.gif thumbup.gif
nerko
musiske pradeko krykstaut 3 men ir savaites, tai dabar didele jai cia pramoga mus juokint.
olyte
mano mazius pirma karta nusijuoke su garsu kokiu nepilnai triju menesiuku. Labai faina kai girdi maziaus juoka. Dazniausiai juokiasi garsiai kai i pilvuka puciu smile.gif thumbup.gif
ninux
Mano sūnus pradėjo juoktis apie 3.5 mėn. kai jam prabudus pradėjau sakyti ku-ku labas rytas ir dabar jam tas ku-ku kaip didžiausias džiaugsmas visada bent jau nusišypso man.
helli
Maniškė nusijuokė lygiai per savo 3 mėn. "gimtadienį", keičiau pampersiuką ir pasakiau "Erikutei trys mėnsiukai", o jai tas žodis "trys" pasirodė toks juokingas, kad dar ilgą laiką po to kikendavo jį išgirdusi smile.gif
Kleopatryte
maniske pradejo juoktis 3men 3savaiciu, gana garsiai , bet juokiasi tik tada kada kutenu pilvuka irba kai skraidom ant ranku:)))
dad
Mano mazulis pirma karteli garsiai nusijuoke, kai jam buvo 3 men. ir 2 dieneles, o ji prajuokino zaisliukas barskutis. Nupirkau nauja zaisliuka, toki visa spalvota-idomu, tik pradejau pupuliui barskinti zaisliuku, kad ims garsiai kvatoti, man net siurpuliukai per kuna praejo, tai buvo pirmas garsus juokelis. Nuo to karto, kuo toliau, tuo dazniau garsiai juokesi, aisku jau tas zaisliukas nebeatrodo juokingas, tai buvo vienintelis kartelis, kada ji isvydes garsiai juokesi. thumbup.gif
kniuksė
Mano abu vaikeliai pradejo juoktis anksti, mazdaug budami 2,5 men. Is ko juokesi sunus, jau nebeprisimenu. O dukrele pradejo juoktis pries kelias dienas. Ir is ko ji juokesi? tongue.gif O gi ziurejo sau i tuscia balta siena ir pradejo juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bet tas juokas toks dar nekvatojimas o net nezinau kaip ivardinti. Vienu zodziu dar tik mokosi juoktis. Bet mes i ja ziuredami su teciu irgi "luzome". Sekancia diena ji juokesi jau kukliau. O siandien visai nesijuoke verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.