Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Namų dekoravimas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
feminaart
4u.gif Sveikutės,
visada malonu ateiti į gražius namus... išpuoštus gėlėmis arba mielais daikčiukais, o kartais pakanka vieno daiktelio pastatyto reikiamoje vietoje ir namuose jauku...
Taigi, artėja Velykos, namus norisi atnaujinti ir įkvėpti pavasario jėgos... Gal turite minčių, kaip gražiai papuošti savo gyvenamasias erdves?.. bigsmile.gif
jolka1224
Labai gera tema, labai domiuosi dekoru, renku kiekvieną idėją pamatytą žurnaluose, ar nete.
Man labai patinka dekoruoti savo kambarius gyvomis vazoninėmis gėlėmis.Pvz. dabar velykom savo kambarius puošiu narcizais, prieš tai buvo hiacintai.Visada randu kokių smulkučių žydinčių gėlyčių.Vis atsinaujina interjeras, nes gėlytės vis skirtingų spalvų randu.Prie jų derinu žvakes.Visokias ir spiritines mažytes, ir ilgas, ir apvalias, tik spalvą parenku pagal nusipirktų gėlyčių žiedų spalvą ir super.
DarkMind
Čia rasit gerų idėjų wink.gif
feminaart
As velykoms taip pat nusprendziau namus papuosti narcizais... tiesa sakant ideja dave kolege ax.gif bet atrodo labai graziai... blush2.gif
http://public.fotki.com/feminaart/dekoras/picture048.html
Papildyta:
O stai koki pateikimo buda radau internete bigsmile.gif
user posted image
morkatarka
namu dekoras:)
http://public.fotki.com/thinkpinkdeko/1/

Cia rasit piesiniu:) man tai sake kad galima pasidaryt ir seip ka tik norit ant sienu. istikruju galimybes dideles tik mazai reklamuojasi tie jaunieji dailininkai:)
feminaart
QUOTE(morkatarka @ 2008 03 18, 18:39)
namu dekoras:)
http://public.fotki.com/thinkpinkdeko/1/

Cia rasit piesiniu:) man tai sake kad galima pasidaryt ir seip ka tik norit ant sienu. istikruju galimybes dideles tik mazai reklamuojasi tie jaunieji dailininkai:)
*

Esu maciusi gyvai kaip paiso, galiu pasakyt, buvo be galo idomu stebeti thumbup.gif
Tikrai kai kurie darbai verti demesio rolleyes.gif
morkatarka
QUOTE(feminaart @ 2008 03 18, 20:05)
Esu maciusi gyvai kaip paiso, galiu pasakyt, buvo be galo idomu stebeti  thumbup.gif 
Tikrai kai kurie darbai verti demesio  rolleyes.gif
*

O kur esi maciusi? Pradejau ir as dometis sitais dalykais. Seip bus neuzilgo konkursas vilniuj, kazka minejo, tai reikes nulekt gal paganyt akytes:) bigsmile.gif
feminaart
QUOTE(morkatarka @ 2008 03 19, 15:12)
O kur esi maciusi? Pradejau ir as dometis sitais dalykais. Seip bus neuzilgo konkursas vilniuj, kazka minejo, tai reikes nulekt gal paganyt akytes:)  bigsmile.gif
*

Na, as esu maciusi vasara, Palangoje, burelis jaunimelio paise gatveje su muzika, buvo tarsi šou, labai grazu smile.gif
pamaivyte
norėčiau parodyti, ką aš pasidariau pas save namučiuose, tik va nežzinau kaip, nes kiek bestudijuočiau informacija kaip ikelti foto, niekaip neiseina sad.gif
pamaivyte
gelytes
gėlytės
virtuvė
virtuve

štai koks mano menas ax.gif labai nesmerkite blush2.gif
bet man tai labai gražu bigsmile.gif
o kaip jums? bigsmile.gif
mocha
QUOTE(pamaivyte @ 2009 03 24, 20:49)
gelytes
gėlytės
virtuvė
virtuve

štai koks mano menas  ax.gif  labai nesmerkite  blush2.gif
bet man tai  labai gražu  bigsmile.gif
o kaip jums?  bigsmile.gif
*

Nu man tai irgi labai gražu. Ypač tos gėlės. Pati paišėt? 4u.gif
pamaivyte
ax.gif joa, pati
4u.gif aciu labai uz ivertinima blush2.gif
mocha
QUOTE(pamaivyte @ 2009 03 24, 23:21)
ax.gif  joa, pati
4u.gif  aciu labai uz ivertinima  blush2.gif
*

Oho bigsmile.gif tikra šaunuolė wink.gif
linuxox
QUOTE(pamaivyte @ 2009 03 24, 21:49)
gelytes
gėlytės
virtuvė
virtuve

štai koks mano menas  ax.gif  labai nesmerkite  blush2.gif
bet man tai  labai gražu  bigsmile.gif
o kaip jums?  bigsmile.gif
*

labai noreciau tokiu gelyciu pas dukryte kambaryje,ispiesta man vis tik graziau,mieliau ir silciau nei fototapetai,ar lipdukai,tik gaila kad as piesti visai nemoku
pamaivyte
labai noreciau tokiu gelyciu pas dukryte kambaryje,ispiesta man vis tik graziau,mieliau ir silciau nei fototapetai,ar lipdukai,tik gaila kad as piesti visai nemoku

na aciu aciu labai bigsmile.gif smile.gif)) jei labai nori galiu nupiesti, ir nrbutinai tokias geles, galima ir kokias kitokias smile.gif) ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.