Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Žalia sala
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Vilkės akis
Užkliuvo buto paieškose Ž.Kaniūkuose esantis projektas Žalia sala. Buvau nuvažiavus pažiūrėti, iš pirmo žvilgsnio lyg nieko pasirodė, ir kainos ne taip kandžiojasi smile.gif Gal yra kas pirkę ar rezervavę? Butų įdomu sužinoti plačiau apie šį projektėlį g.gif
Tai_va
Labukas,

mes esam rezervavę butą Žalioj Saloj. Parašyk kas konkrečiai domina ?

Mums pliusai buvo tai kad : namai 3 aukštų (+antstatas), (mažiau kaimynų-mažesnis bendrabutis), rajonas pakankamai žalias , susisiekimas normalus ... ok.gif
Vilkės akis
Na mane domina viskas, nes ši vieta mums irgi patiko dėl žalumos ir namukų stiliaus. Iš visų Kaune esnačių projektų labiausiai užkliuvo, tik kažkaip tas išplanavimas šiaip sau. Įdomu, kokioj stadijoj dabar darbai, ar jau pertvaros yra visos ? Kaip kokybė? Buvau nuvažiavus savaitgalį, tai iš išorės neblogai pasirodė. Kada jums žadėjo duoti raktus pradėti tvarkytis?
Tai_va
Dėl kokybės g.gif - tai kaip dažniausiai: akivaizdžiai nieko blogo nematyti, o trūkumai (jeigu jie yra) išlenda vėliau.. Manau , jeigu turi galimybę- nuvažiuok darbo dieną, įleis į teritoriją ir apsižiūrėsi kas ir kaip.

Mūsų name pertvarų dar nėra, komunikacijos išvedžiotos, sienos jau ištinkuotos... Mums išplanavimas toks kokį jie siūlė irgi nepatiko schmoll.gif , todėl mes koregavom pagal save ( be abejo firma padarė perplanavimo projektą). Šiaip jau dėl perplanavimo problemų nemanau kad būtų, nebent jeigu norėtum keisti san.mazgų vietą - tada jau nežinau... Raktus žadėjo jau liepos mėn. Laukiu nesulaukiu ... assa.gif
Vilkės akis
Ar jums nereikėjo primokėti už perplanavimą? Nes kai skambinau pasiteirauti dėl perplanavimo, tai vadybininkė minėjo, kad projektuotojai paskaičiuos medžiagų kiekį, ir jei viršys tipo nustatytą, tai reiks primokėti už medžiagas. Bet moki juk už kvadratūrą, o jei storiai pertvarų nesikeičia, tai ir kvadratai lieka tokie patys lens.gif
Tai_va
Ne, mums nereikės nieko primokėti.

projektuotojai paskaičiuos medžiagų kiekį, ir jei viršys tipo nustatytą, tai reiks primokėti už medžiagas. Bet moki juk už kvadratūrą, o jei storiai pertvarų nesikeičia, tai ir kvadratai lieka tokie patys

Taip kvadratai lieka tie patys (grindų kvadratūra), bet jie į tuos kvadratus įskaičiavę tam tikrą pertvarų kv skaičių. Jeigu norėsi papildomai kažkur sienos ar pertvaros(prie jau esamų) - tada suprantama primokėt reikės , bet jeigu esamas sienas "perstumdysi" arba naikinsi - tai tikrai nemanau kad prašys susimokėti. mirksiukas.gif Bent jau mums sakė kad nereikės nieko papildomai mokėti .

Jeigu projektukas "užkabino" tiesiog nuvažiuok į jų ofisą ir pakalbėk su atstove. Tiesiog jeigu rimtai domėsiesi, paaiškinsi ką norėtum keisti, manau preliminariai tikrai turėtų pasakyti ar tai kainuos papildomai ar ne. Žinai, pokalbis telefonu...daug skambinančių būna... irnesakyk.gif
Paprasčiau tiesiogiai kalbėti. smile.gif
Potencialiam pirkėjui turėtų būti lankstūs . Parašyk kaip seksis.

Sėkmės ! mirksiukas.gif
Vilkės akis
Ačiukas thumb_yello.gif Reikės tikrai važiuot, nes projektėlis rimtai sudomino 4u.gif Jei dar lanksti bus vadybininkė, gal pavyks ką suderinti assa.gif
mausiuke
labuka
mes ir esame pirke buta zalije saloje, man patiko taip pat kad nera auskti namai ir pakankamai geroje vietoje.... smile.gif
labai nekantrauji kuo greiciau gauti raktus ir pradeti visa buto tvarkyma , nors matau dar daug laisvu buteliu yra belike...
Tai_va
Sveikutė ,

o kuriam name , jei nepaslaptis ax.gif
mausiuke
labutis, lyg a , vienu zodziu kur daugiausia butu parduota...
Vilkės akis
Noriu paklausti, kaip sekasi įsikurinėti naujuose namučiuose? Beje, atrodo, kad nukėlė namo pridavimą g.gif Kada dabar žada raktelius atiduoti? Noriu jau pirkti ten butuką, bet kažkaip neramu - stebiu jau ilgai , o situacija kažkaip pas juos nesikeičia: nei vieno parduoto buto jau nuo vasario mėnesio unsure.gif Gal kažkas ne taip su tuo projektu, jau pradedu abejoti... Jei pirkčiau dabar naujuose korpusuose, tai kažin, ar nebūsiu viena gyventoja ilgą laiką g.gif Nes jaučiu, kad užgriūtų nerealūs mokesčiai už visą namą blink.gif
vaiddaa
O kokios kainos situ butu? neradau ju puslapyje. Aciu smile.gif
Vilkės akis
QUOTE(vaiddaa @ 2008 10 16, 09:52)
*

Anksčiau jų puslapyje buvo 4850 Lt už kvadratą dalinė apdaila +25000 požeminė aikštelė. Šiai dienai niekas nepasikeitė. Daugoka kaip šiai dienai...
mausiuke
aha kainu jie ten nenuleidzia, bet gerai, nes mes pirkome ir tikrai nenoreciau zinoti kad kiti nusipirko pigiai 4u.gif
jie sake ju ir nenuleis, palauks pora metu, o tuomet gal dar brangiau parduos biggrin.gif
o siaip manau ten faina bus gyventi, kiemas sutvarkytas, vaikuciams bus kur zaisti, kol kas kaimynu nera daug, bet gal but geriau vienas kita pazinsime ir tapsime zalios salos bendrija thumbup.gif

kaimynai burkimes drinks_cheers.gif
Vilkės akis
Na, dėl kainų, tai parodys artėjanti situacija... Jie tik taip sako, nenuleis.... Įdomu, kaip vyks pridavimas? Anksčiau žadėjo liepą duoti raktus, paskui rugsėjį, dabar jau lapkritis ir dar galo nematyti g.gif O kas 2 metus pagal juos mokės visus mokesčius, kurie bus už šildymą, laiptinės apšvietimą, aplinkos tvarkymą ir kt.? Situacija man labai neaiški, nes visiškas štilius su jų pardavimais. Įsivaizduok, jei aš nusiperku butą ir esu laiptinėje viena šeimininkė, tai kiti butai bus nešildomi ir automatiškai bus mano butas šaltas dėl šaltų sienų unsure.gif O jei apskritai aš būsiu viena name? g.gif be to visiškas absurdas laikyti namus tuščius 2 metus, nes po 2 metų jau tikrai neparduos. Pažiūrėk, kaip niekas nenori vadinamų namų vaiduoklių, kaip Šilainiuos monolitinis ar Savanoriuos ortopedinis doh.gif
Man taip pat patinka žalios salos aplinka, tačiau jei jie laikysis tokios politikos, tai teks pirkti kitur.
MELDA
ar jau priduoti tie namai? ar patenkinti kokybe?
Vilkės akis
Ko tai labai apmirė tema, nors labai aktyvi ir nebuvo rolleyes.gif Kaip sekasi naujakuriams? Mačiau, jau yra gyvenančių. 4u.gif
Man labai smalsu dėl šildymo katilo. Sakykit, ar labai jis triukšmauja blush2.gif Ir įdomu, kiek jums maždaug kainavo šildymas žiemą? Vis tik dujinis šildymas... g.gif
Stirna222
QUOTE(vaiddaa @ 2008 10 16, 09:52)
*

man irgi smslsu. nes vieta tai nebloga
marlene
Kovo menesi kaina buvo ~3990 lt/kv. Tokia info suteike ju darbuotoja, kai domejausi siuo projektu ir kainomis.
andzo
kovo 9 diena (tiksliai nepamenu), burbalas.lt buvo rasyta kad 1 kvm kainuoja 3388LT.
summmer
Siuo metu skambinau 3700lt/kv.m. Vieta mums tinkama, taciau labai nepatinka triju kambariu isplanavimai, nes didysis yra visiskai pereinamas (lygiai kaip dainavos raj. senuose blokiniuose 3 kambariu isplanavimai i abu mazuosius kambarius gali patekti tik per didiji kambari). Ir kaina manau turetu dar stipriai kristi.
Vilkės akis
Jie turėtų paleisti bent jau po 3000 lt/kv.m., jei nori, kad bent kiek pajudėtų pardavimas. Taip, išplanavimai labai prasti...
summmer
QUOTE(Vilkės akis @ 2009 10 30, 19:48)
Jie turėtų paleisti bent jau po 3000 lt/kv.m., jei nori, kad bent kiek pajudėtų pardavimas. Taip, išplanavimai labai prasti...
*

pilnai sutinku, manau jeigu butu 3000lt/kv.m. su apdaila, tai jau butu realesne kaina siuo metu. Na manau jie tikrai ilgai taip nelaikys juk juos spaudzia visi mokesciai - keista, kad rizikuoja laukti.
MatasM
3,700 cia su apdaila ar be jos? Nes kol kas be pardavinejo.
Vilkės akis
Be apdailos. Jie apdailos visai nedaro. Sako, o gal kas nors norės raudonų sienų biggrin.gif Manau, neturi pinigų įrengimui, o iš banko nenori imti. Tačiau man įdomus kitas dalykas, kaip ten žmonės gyvena ir kokius mokesčius moka? Nes jei vienas name, tai kaip bendri mokesčiai, jie gula vienam ant pečių?
summmer

Zinau kad naujuose namuose is Kauno energijos gaunamos didesnes saskaitos, jeigu butai ne visi apgyvendinti (kaip jie teigia padengti nuostolius...). Bet siaip jeigu gyveni vienas visame aukste tai faktas, kad sildymas tau kainuos daugiau, nes aplinkui saltos sienos.
ingeborga0222
Labas,situose namuose su kauno energija jokiu reikalu nera.nes dujiniai katilai stovi kiekvienam butui atskirai .mokesciai yra tik uz salta vandeni dujas ir elektra
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.