Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Hanak virtuvė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
sedka
Sveiki, beveik nieko nerandu apie Hanak virtuves. Gal kas užsisakinėjot, gal užsisakė draugai ar pažįstami? Blaškausi tarp Hanak ir Vokės. g.gif
Vizualiai - Hanak modernesnės, bet Voke naudojuosi 9 metus, žinau kokybę.
Paskaičiavo,- abiejų virtuvių kaina nedaug skiriasi.
Labai norėčiau išgirsti bent kokius atsiliepimus. Ačiū.
ex-s
Nesuprantu kodėl žmonės perka tas čekiškas virtuves, jei jos kainuoja tiek, kiek itališkos virtuvės g.gif ir niekada čekiška virtuvė ar vokės virtuvė nebus tokia gera, kaip itališka schmoll.gif apie vokę iš viso schmoll.gif jos pakankamai brangios, bet yra pernelyg bukos išvaizda ir kokybe biggrin.gif ko norėti - lenkiškas daiktas vis tiek yra lenkiškas... biggrin.gif tik iš pirmo žvilgsnio, daug nepasigilinus, galima būtų pagalvoti, jog jos visai nieko. Nieko nesakyčiau, jei jos tiek daug nekainuotų...Kas liečia itališkas virtuves - taip, kartais jos būna labai brangios, bet taip pat galima rasti ir visai prieinamų variantų. Labai daug priklauso nuo pasirenkamų medžiagų, komplektacijos ir įrangos. Jos nėra tokios brangios, kaip vokiškos virtuvės, bet stiliumi ir kokybe dažnai jas lenkia.
Yra dar ir vietiniai gamintojai unsure.gif kartais jų pagamintos virtuvės kainuoja brangiau už itališkas (čia kalbu ne apie tas, kur garažininkai pjauna biggrin.gif ) bet kokybe ir išvaizda vis tiek kažko trūksta biggrin.gif - kiek teko matyti ax.gif retais atvejais ir vietiniai padaro visai neblogai (bet tada tikrai nebūna pigu biggrin.gif )

Bet jei tavo klausimas yra apie čekiškas virtuves - jei tu jau buvai pas juos, projektavaisi ir skaičiavaisi mirksiukas.gif - tai, matyt, žinai kiek jos kainuoja - tada pabandyk dar pasiskaičiuoti kur nors kitur mirksiukas.gif
sedka
Lyginau. Vokė - 17000, čekų - 20000, italų skaičiavo Berloni bet 3 skirtingų firmų: Aredo, Aster cucini ir Berloni, gavosi apie 28000, 37000 ir 46000 (maždaug, iš atminties rašiau). Brangiausia Berloni. Nors šią virtuvę tėvai naudoja 13 metų - nė vieno įbrėžimo. Super. thumbup.gif Bet man vis tiek per brangu.
Ką dar galima iš itališkų paskaičiuoti? g.gif
Iriska
QUOTE(sedka @ 2008 03 11, 23:05)
Lyginau. Vokė - 17000, čekų - 20000, italų skaičiavo Berloni bet 3 skirtingų firmų: Aredo, Aster cucini ir Berloni, gavosi apie 28000, 37000 ir 46000 (maždaug, iš atminties rašiau). Brangiausia Berloni. Nors šią virtuvę tėvai naudoja 13 metų - nė vieno įbrėžimo. Super.  thumbup.gif  Bet man vis tiek per brangu.
Ką dar galima iš itališkų paskaičiuoti?  g.gif
*

PAbandyk dar i ALNO kreiptis. www.inragasa.lt
ex-s
QUOTE(sedka @ 2008 03 11, 23:05)
Lyginau. Vokė - 17000, čekų - 20000, italų skaičiavo Berloni bet 3 skirtingų firmų: Aredo, Aster cucini ir Berloni, gavosi apie 28000, 37000 ir 46000 (maždaug, iš atminties rašiau). Brangiausia Berloni. Nors šią virtuvę tėvai naudoja 13 metų - nė vieno įbrėžimo. Super.  thumbup.gif  Bet man vis tiek per brangu.
*

o kuriuose salonuose tau jas skaičiavo ?
vat ko tikrai nerekomenduočiau - scavolini biggrin.gif vardas išreklamuotas, o kokybė labai prasta schmoll.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 03 12, 09:07)
PAbandyk dar i ALNO kreiptis. www.inragasa.lt
*

alno - vokiškos ir jos bus brangesnės, jei lyginti tas pačias medžiagas. tarkim, alno laminatas gali kainuoti panašiai, kaip itališkos natūrali fanieruotė.
Iriska
QUOTE(ex-s @ 2008 03 12, 11:25)
o kuriuose salonuose tau jas skaičiavo ?
vat ko tikrai nerekomenduočiau - scavolini  biggrin.gif vardas išreklamuotas, o kokybė labai prasta  schmoll.gif
alno - vokiškos ir jos bus brangesnės, jei lyginti tas pačias medžiagas. tarkim, alno laminatas gali kainuoti panašiai, kaip itališkos natūrali fanieruotė.
*

Nezinau, man Alno paskaiciavo 11.000 , o virtuve tikrai nemaza. Tik as skaiciavau impuls gamyklos, jinai pigesne.
sedka
Itališkas skaičiavo Berloni Kalvarijų gatvėj. Ten tėvai kažkada pirko tikrai gerą virtuvę.
ex-s
pabandyk šitas susirasti ir pasiskaičiuoti
http://www.arritalcucine.com/
davile
QUOTE(sedka @ 2008 03 11, 22:05)
*

jetau, tai kokio dydzio cia jusu virtuves, kad tokios kosmines kainos? blink.gif blink.gif blink.gif gal kaip triju aukstu namas? biggrin.gif
sedka
QUOTE(davile @ 2008 03 12, 12:24)
jetau, tai kokio dydzio cia jusu virtuves, kad tokios kosmines kainos?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  gal kaip triju aukstu namas?  biggrin.gif
*

Virtuvė didelė, į namą. Ne 3 metrų ilgio. schmoll.gif
Netgi su paprastu stalviršiu... Tokios kainos.
Saja
QUOTE(ex-s @ 2008 03 12, 11:25)

Alno ne toks jau brangus, man paskaičiavo pigiau, negu Vokė.
sedka
Vokė perskaičiavo blizgią virtuvę - pabrangsta beveik 35%. bigsmile.gif Taigi, gaunasi apie 23000. Daug. Didelė ta mano virtuvė. Ir kaina didelė.
Gal dar kokių itališkų reiks ieškoti. g.gif Nežinau, kodėl, bet vokiškos nenoriu. schmoll.gif
O apie Hanak - jokios informacijos iš tų, kurie naudojasi. verysad.gif
sedka
Nieko naujo?
mergina
Mes turim Hanak.Esu ja labai patenkinta.Galiu palyginti su Voke, kurią pirkom brangią, bet kokybė prasta, servisas lietuviškas.Hanak-ą rekomendavo draugai ir vieni ir kiti.Mano Hanakui pusantrų metų tik, bet draugų - apie dešimt .Buvo naudojama pagal paskirtį-užauginti trys vaikučiai -nei susibraižė, nei atsiklijavo , nei sulūžo.Bandėm skaičiuoti ir alno, ir itališkas, bet pasirodė nežmoniškai brangios.Čia pasirodė geras kokybės ir kainos santykis, plus patikimos rekomendacijos.Pasiūlliau bendradarbiui- jam pasirodė senoviškas dizainas.Mano virtuvė klasikinė.
Tai tiek 4u.gif
sedka
QUOTE(mergina @ 2008 03 15, 22:42)
Mes turim Hanak.Esu ja labai patenkinta.Galiu palyginti su Voke, kurią pirkom brangią, bet kokybė prasta, servisas lietuviškas.Hanak-ą rekomendavo draugai ir vieni ir kiti.Mano Hanakui pusantrų metų tik, bet draugų - apie dešimt .Buvo naudojama pagal paskirtį-užauginti trys vaikučiai -nei susibraižė, nei atsiklijavo , nei sulūžo.Bandėm skaičiuoti ir alno, ir itališkas, bet pasirodė nežmoniškai brangios.Čia pasirodė geras kokybės ir kainos santykis, plus patikimos rekomendacijos.Pasiūlliau bendradarbiui- jam pasirodė senoviškas dizainas.Mano virtuvė klasikinė.
Tai tiek  4u.gif
*

Labai Jums ačiū. Važiuosim dar kartą į Hanaką, dabar jau su dizaineriu.
Vlastimila
QUOTE(sedka @ 2008 03 12, 12:30)
Virtuvė didelė, į namą. Ne 3 metrų ilgio. schmoll.gif
Netgi su paprastu stalviršiu...  Tokios kainos.
*

As irgi g.gif , kas cia per virtuves, negi dabar tiek kainuoja? Pirkau pries 10 metu (net nezinociau kokiu pavadinimu), kainavo apie 7000 ir visai gera...
Maxima
QUOTE(sedka @ 2008 03 13, 21:06)
Vokė perskaičiavo blizgią virtuvę - pabrangsta beveik 35%.  bigsmile.gif  Taigi, gaunasi apie 23000. Daug. Didelė ta mano virtuvė. Ir kaina didelė.
Gal dar kokių itališkų reiks ieškoti.  g.gif  Nežinau, kodėl, bet vokiškos nenoriu.  schmoll.gif
O apie Hanak - jokios informacijos iš tų, kurie naudojasi.  verysad.gif
*

Mūsų draugai naudoja, į namą jau antrą užsisakė. Labai džiaugiasi kokybe. thumbup.gif
sedka
QUOTE(Maxima @ 2008 03 23, 19:35)
Mūsų draugai naudoja, į namą jau antrą užsisakė. Labai džiaugiasi kokybe. thumbup.gif
*

Gal galima sužinoti būtent kokią Hanak? Labai noriu lakuotos virtuvės. Bet bijau, kad ne ji man tarnaus, o aš jai? O gal aš neteisi? g.gif Labai jau gražiai tos blizgios virtuvės atrodo... wub.gif
mergina
Tai va mano ir yra blizgi balta.Aišku valyt reikia, bet valyčiau ir kitokią, nu , rečiau gal, bet man taip gražu balta, švaros jausmas, namų-jaukumo... ax.gif
Papooga
Sedka, tai ar jau tirit virtuvę? Kiek pas jus ilginių metrų? Dairausi ir aš jau į namą irgi nemažos unsure.gif
sedka
QUOTE(Papooga @ 2009 02 22, 21:36)
Sedka, tai ar jau tirit virtuvę? Kiek pas jus ilginių metrų? Dairausi ir aš jau į namą irgi nemažos  unsure.gif
*

Taip, beveik užsakyta, balandžio pabaigoj turėtų stovėti. Virtuvė didelė, U formos, blizgi. Vokiečių Nobilia firmos. Turėtų būti labai graži ir kokybiška. wub.gif
Papooga
Tikiu, kad graži thumbup.gif Tikėjausi, kad jau Hanak stovi, tai atsiliepimų išgirsti norėjau blush2.gif Gal vistik atsiras kasnors kas turi?

O kas vistik nulėmė, kad ne Hanak, o Nobilia?
sedka
QUOTE(Papooga @ 2009 02 23, 20:46)
Tikiu, kad graži  thumbup.gif Tikėjausi, kad jau Hanak stovi, tai atsiliepimų išgirsti norėjau  blush2.gif Gal vistik atsiras kasnors kas turi?

O kas vistik nulėmė, kad ne Hanak, o Nobilia?
*

Vokiečių kokybė tikrai geresnė, nei čekų. Kaina labai gera. Suskaičiavo 23000, tuo tarpu iš tokių pat medžiagų (lygiai tokiu pačiu kodu stalviršiai ir fasadai) kita vokiečių firma Nolte man pasiūlė pagaminti virtuvę už 50000 lt. Vokė gavosi 29000. Kokybė nepalyginama.
Nobilia naudojasi mano draugė jau puse metų - negali atsidžiaugti. thumbup.gif
Aima
QUOTE(sedka @ 2009 02 24, 09:53)
Vokiečių kokybė tikrai geresnė, nei čekų. Kaina labai gera. Suskaičiavo 23000, tuo tarpu iš tokių pat medžiagų (lygiai tokiu pačiu kodu stalviršiai ir fasadai) kita vokiečių firma Nolte man pasiūlė pagaminti virtuvę už 50000 lt. Vokė gavosi 29000. Kokybė nepalyginama.
Nobilia naudojasi mano draugė jau puse metų - negali atsidžiaugti.  thumbup.gif
*

O gal galima butu suzinoti kas tom vokiskom virtuvem prekiauja?
man paskaiciavo Nolte kaina 22t dar padaro nuolaidele, bet mano virtuves baldu tikrai nera daug doh.gif
Mojito
Dvi seimos turi Hanak virtuve ir labai patenkinti kokybe, super virtuves, mes irgi norejom pirkti is Hanak, bet su buitine technika be stalo paskaiciavo 40t. Tai per pazistamus nusipirkome Berloni, uzsisakeme Italijoje, patys atsivezeme be jokiu firmu ir tarpininku, tai su buitine technika, stalu, kedemis, kainavo 25t, o kokybe, tai as apakusi, toks jausmas, kad ranku darbas, visi priedai sudeti, net siuksliu deze, juokavau, kad gal ir indai bus:) Nemokavai dave kazkodel saldytuva:)
sedka
QUOTE(Aima @ 2009 02 24, 22:55)
O gal galima butu suzinoti kas tom vokiskom virtuvem prekiauja?
man paskaiciavo Nolte kaina 22t dar padaro nuolaidele, bet mano virtuves baldu tikrai nera daug  doh.gif
*

Atsakiau az.
Cuca
Pradejau ir as zygius po salonus doh.gif aisku nuo vokisku...Alno paskaiciavo 28 000 doh.gif tai Noltes tik plokstes perziurejau,o paskaiciuot nebedrysau....is kur tooookios kainos? Pries 6m uz 10 000 Nabuko uzsakiau ir kuo puikiausiai tarnauja...jokiu pastabu...gaila,bankrutavo....
Nu ka,lekiu iki Hanak smile.gif
sedka
Taigi, jau kelis menesius mes dziaugiames Nobilia.
Skaiciavo ir Hanak, bet vokieciu firma yra vokieciu. thumbup.gif
Nolte mums irgi siule, bet ju kaina 2 kartus didesne uz Nobilios, o auksciausios, 9 kategorijos plokste, is kurios mums gamino - ta pati ir Noltej, ir Nobilioj doh.gif - spalvos pavadinimas ir net kodas. Taigi...
Nobilios kaina panasi kaip ir Vokes, tik kokybe visai ne ta. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.