QUOTE(mkuisyte @ 2008 03 21, 23:17)
Gyvenam CROYDONE. Kolkas man cia labai patinka, daug parduotuviu, visokiausiu saliu restoranu, baru, kaviniu, kaip jau kazkas minejo geras vaisiu ir darzoviu turgus, geras susisiekimas, taigi i centra apsipirkineti net neverta vaziuoti. Yra parku, pries keleta dienu radau nedideli, bet grazu ir tvarkinga parka su zaidimu aikstele ir mazyciu botanikos sodeliu netoli East Croydon stoties. Siaip zemelapyje maciau , kad aplink tikrai yra nemazai zaliu vietu, tik reikia suzinoti kaip iki ju nusigauti. Del nusikalstamumo, tai nezinau, kol kas niekas neuzkabino, nenuskriaude, o siaip dienomis ir pavakare jauciuosi gana saugi, nes vaiksto ir patruliuoja daug policininku ir viesosios tvarkos palaikytoju. Labiausiai nepatinkantys cia zmones - juodaodziai paaugliai, kurie ir kelia didziausia triuksma, bet siaip zmones kaip ir bet kur Londone - visokiu spalvu ir rasiu
Pries tai gyvenau BECKTONE - labai faina ir siaip nostalgija, nes pirmi namai Londone. Dar 2 metus gyvenau LEYTONE, nepykit kas ten gyvenat, bet siaubas, labai nepatiko, siuksles, smarve, babaju ir lenku rajonas, vakarais jausdavausi labai nesaugiai, bet kai dar buvau be leliuko ir istisas dienas dirbdavau, tai nelabai rupejo.
Teko tik viena kart CROYDONE pabuti, bet man jis ispudi padare malonu. Atvaziavus, pasijutau kaip kitame mieste. Gal tas tramvajus man cia taip idomiai pasirode. Siaip, labiausiai siuo metu zinau, vakarus (darbo reikalais tenka pralekt), nors gyvenu Stratforde (rytuose). Lankiausi ir Bectone ir East Hame gyvenau. Is tiesu net nezinau kur noreciau gyventi. Rodesi noriu Stratforde, bet kai apsigyvenau, tai norisi vel kazkur kitur.. Man labai patiktu gyventi kur yra didziule Sainsburys parduotuve, galetu but salia Tesko ir Lidl, nes esu prie ju pripratus. Parkas, tai cia jau savaime suprantama, bet toks dalykas yra visur. Na, ir susisiekimas svarbus. Na, o jei norisi ne tarp babaju ir lenku gyventi, tai manau, tik uz Londono ribu galima rast tokias vietas..
O kas dar gyvenate Stratforde? Ar patinka? Nuo vasaros noreciau kraustytis jau i kita rajoneli, bet neisivaizduoju i koki.. idealaus, rodos nepastebejau...