Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokiame Londono rajone gyvenate?
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4
bucka
sveiki 4u.gif

būtų įdomu sužinoti, kaip jūs vertinate rajoną, kuriame gyvenate. kas patinka, o kas ne? ką norėtumėte pakeisti? o gal slapta svojojate išsikraustyti į kokią ramią, gražią vietelę? nagi, pasidalinkite savo nuomone 4u.gif

aš pati gyvenu Londono rytuose - Barkinge, tačiau nesu labai patenkinta šiuo rajonu. aišku kiekvienas įžiūrėtų savų pliusų ir minusų. nėra čia didelių parduotuvių (ko man labai trūksta blush2.gif ), norėtųsi gyventi nuosavame namuke, o ne taip vadinamame "makarone" doh.gif o kaip pliusą įžiūriu žalią aplinką: kur pažvelgsi ten parkai su tvenkinėliais, žolynai, gėlynai, vaikučiams padarytos žaidimų aikštelės wub.gif

js.
siaures vakarai,londono pakrastys.gyvenu ten 2 metus bet vien pliusai:ramus rajonas,netoli normalus prekybos centras,nemazai kaviniu,restoranu ir seip pavalgyt ir isgert,pakankamai ati oro uostas kad su autobusu nuvaziuot,bet nera triuksmo,geras susisiekimas su londono centru,......
bucka
QUOTE(js. @ 2008 02 29, 23:35)
siaures vakarai,londono pakrastys.gyvenu ten 2 metus bet vien pliusai:ramus rajonas,netoli normalus prekybos centras,nemazai kaviniu,restoranu ir seip pavalgyt ir isgert,pakankamai ati oro uostas kad su autobusu nuvaziuot,bet nera triuksmo,geras susisiekimas su londono centru,......
*

o kokiame butent rajone gyveni? (jei ne paslaptis) blush2.gif matai sia tema uzvedziau, nes noriu suzinoti kitu zmoniu nuomone apie skirtingus rajonus, gyvenima juose. o kai turesiu bendra vaizda, tai jau bus galima rinktis, kur sau namuka pirktis blush2.gif
deivydukomama
as gyvenu rytuose,leytone na man patinka sopingai idomu pasivaiksciot,yra parkas vaikam kur zaisti netoli musu
zydra30
as gyvenu enfielde. cia gana ramu, nera grusties gatvese. shoping centras gana didelis, yra visos pagrindines parduotuves, o zmoniu ne tiek jau daug, gera apsipirkineti. susisiekimas neblogas traukiniais ir autobusais. pavaziavus i uzmiesti daug laisvu zaliu plotu. dirbu paciam centre, bet netiek daug laiko uzima nuvaziuoti. o siaip esu patenkinta, teko gyventi anksciau paciam centre, tai dabar tikrai daug geriau. be to centre sunku isigyti patinkanti busta, brangu.
Emanuella
QUOTE(deivydukomama @ 2008 03 01, 10:44)
as gyvenu rytuose,leytone na man patinka sopingai idomu pasivaiksciot,yra parkas vaikam kur zaisti netoli musu
*

gyvenau leytone.man asmeniskai ten nelabai patiko.viskas labai sugrusta-namukas prie namuko,parduotuve prie parduotuves.gerai buvo tik tai,kad metro buvo labai arti.be to,daug babaju,juodziu...na,cia tik mano nuomone.nieko nenoriu izeisti smile.gif
niamniuskyte
Mes gyvename Hounslow rajone,netoli orouosto,tai rajonas lb judrus,vis triuksmas lektuvu...Siaip daug babaju lb ir lenku,yra pora parku,bet sis rajonas tikrai ne pats mieliausias...Labiausiai man patiko gyventi uz Temzes-Woolwich rajone,didelis sopingu centras,ramu,netoli nuo London Bridge su traukiniu mirksiukas.gif Be galo grazios vietos prie pat Temzes wub.gif
I.P.O.
Man taip pat teko gyventi Hounslow, tad ispudis nekoks. Zinoma, kai negali sau daug leisti ir ieskai kuo pigiau, tai tinka bet kur. Taciau ten grizt nebenoreciau... Gyvenom po lektuvu nusileidimo taku, aplink vien tik babajai su savo siukslem ir savo kvapais... Aisku, pliusas tas, kad daugiau praduotuviu.
Dabar persikelem i kaimeli salia Staines, tad kaimynai pagrinde anglai, gamta, ramybe...
kerolli
sveiki mirksiukas.gif mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u tongue.gif bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums rolleyes.gif Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 02, 14:13)
Mes gyvename Hounslow rajone,netoli orouosto,tai rajonas lb judrus,vis triuksmas lektuvu...Siaip daug babaju lb ir lenku,yra pora parku,bet sis rajonas tikrai ne pats mieliausias...Labiausiai man patiko gyventi uz Temzes-Woolwich rajone,didelis sopingu centras,ramu,netoli nuo London Bridge su traukiniu mirksiukas.gif Be galo grazios vietos prie pat Temzes wub.gif
*

niamniuskyte ,kraustykis atgal mirksiukas.gif
niamniuskyte
QUOTE(kerolli @ 2008 03 03, 13:33)
sveiki mirksiukas.gif  mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u  tongue.gif  bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums  rolleyes.gif  Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles  unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif
niamniuskyte ,kraustykis atgal  mirksiukas.gif
*

Tai va,kad neiseina,nes MB darbas yra arciau Hounslow...
O staines as irgi esu buvusi ir ten prie Staines yra kaimelis Layhlam jei neklistu tai gal jus ten gyvenate?ten lb ramu tik parduotuviu nera g.gif
Auksesmama
Nauja tema ir visai nebloga manyciau thumbup.gif Mes gyvenam rytu Londone-Bectone..kaip pirma karta atvaziavom apziureti namo,tai man sis rajonas padare didziuli ispudi,labai zalia,kazkuom net primena Lietuva thumbup.gif namai kitokie,kad ir kiemukai nedideli,bet gyvenam salia didziulio parko,yra ferma ,tai lankomes beveik kasdien,mazajai labai patinka gyvuneliai doh.gif o siaip kokie minusai,kad tikriausiai daugiausia cia lietuviu g.gif zinot lietuvis lietuviui -didziausi priesai doh.gif
Emigrantė
SOS, moterys, gyvenancios JK. Labai prasyciau Jusu pagalbos atsakant i anketos klausimus apie gyvenima JK ir integravimasi i visuomene. Esu VU magistrante, rasau baigiamaji darba apie lietuviu moteris, gyvenancias JK (Airijoje, Graikijoje ir Vokietijoje) (su kokiomis problemomis susiduriate, kokios gyvenimo salygos ir pan). Klausimai lengvi, bendro pobudzio, viskas anonimiska. Turiu surinkti 100 anketu , tai kiekviena respondente yra labai svarbi ir vertinima. Jei galite sugaisti kelias minutes laiko, parasykite man savo el. pasto adresa i mano deze, atsiusiu anketa. Buciau labai labai labai dekinga.
Soli
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 03 03, 15:13)
Tai va,kad neiseina,nes MB darbas yra arciau Hounslow...
O staines as irgi esu buvusi ir ten prie Staines yra kaimelis Layhlam jei neklistu tai gal jus ten gyvenate?ten lb ramu tik parduotuviu nera g.gif
*

Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam. g.gif

O del lietuviu tu teisi drinks_cheers.gif
Auksesmama
QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 19:38)
Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam.  g.gif

*

Mes taip pat gal pora metu gyvenom Stratforde,labai geras susisiekimas,didele autobusu stotis,vaziuoja Centrine linija,,,jubelis,,DLR,overgraund thumbup.gif
witule
as esu gyvenus gana daug kur ir ilforde ir leytone nepatiko visiskai,nes vien lietuviai ir babajai doh.gif
gyvenau ir houslaw nepatiko ir ten,vien tik lenkai doh.gif
gyvenau pietryciu londone- forest hill'e visai nieko,geras susisiekimas su traukiniu iki london bridge 15min. tik vienas minusas daug juoduliu ,o dabar gyvenu biskiuka uz londono kent'e -swanley miesteli,tai esu labai patenkinta,netoli yra parkas gan nemazas,ir pats didziausias pliusas nera nei lietuviu nei lenku,keli juodulei ir keli babajai .vien tik anglai beveik visi vieni kitus pazista ir labai mandagus
Soli
QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 21:38)
Mes gyvenam Stradforde tai pliusai tokie: netoli parkas, vaiku zaidimo aiksteles ir vaiku uzsiemimo centras. Minusai-mazai zalumos, nera geru parduotuviu, apart Morisono ir stradfordo prekybos centro. Dideles spustys ir siaip nelabai man patinkanti vieta, taciau pakolkas gyvenam.  g.gif

*

Jo susisiekimas geras, gaila, kad tik viena kart undergroundu vaziavau ir ne karto autobusu blink.gif kazkaip kur reikia vyras paveza arba peskom su vezimu blush2.gif
bucka
QUOTE(Auksesmama @ 2008 03 03, 13:32)
zinot lietuvis lietuviui -didziausi priesai
*

tikra tiesa! drinks_cheers.gif jau geriau kaimynus tureti kokius svetimsalius, tik ne tautiecius! is tikruju kartais net geda pasidaro, del ju elgesio parduotuvese ar viesajame transporte. kai isivaizduoja, kad ju niekas nesupranta ir gali garsiai kalbeti visokias nesamones. doh.gif uztat kazkaip nebesinori savo namuka nusipirkus, kaiminysteje matyti slankiojancius piliecius "is po vakar" schmoll.gif

QUOTE(witule @ 2008 03 03, 21:12)
as esu gyvenus gana daug kur ir ilforde ir leytone nepatiko visiskai,nes vien lietuviai ir babajai  doh.gif
gyvenau ir houslaw nepatiko ir ten,vien tik lenkai  doh.gif
gyvenau pietryciu londone- forest hill'e visai nieko,geras susisiekimas su traukiniu iki london bridge 15min. tik vienas minusas daug juoduliu ,o dabar gyvenu biskiuka uz londono kent'e -swanley miesteli,tai esu labai patenkinta,netoli yra parkas gan nemazas,ir pats didziausias pliusas nera nei lietuviu nei lenku,keli juodulei ir keli babajai .vien tik anglai beveik visi vieni kitus pazista ir labai mandagus
*

nezinau kiek teisybes, bet kalbama, kad tikri anglu miesteliukai (kurie iki tol nebuvo primaisyti rasiu ir tautybiu) kazkaip nelabai palankiai nori isileisti svetimsalius g.gif kazin ar is tikruju taip?

QUOTE(Soli @ 2008 03 03, 21:40)
Jo susisiekimas geras, gaila, kad tik viena kart undergroundu vaziavau ir ne karto autobusu blink.gif  kazkaip kur reikia vyras paveza arba peskom su vezimu blush2.gif
*

lotuliukas.gif gerai tu cia!
witule
QUOTE(bucka @ 2008 03 03, 22:04)

nezinau kiek teisybes, bet kalbama, kad tikri anglu miesteliukai (kurie iki tol nebuvo primaisyti rasiu ir tautybiu) kazkaip nelabai palankiai nori isileisti svetimsalius  g.gif kazin ar is tikruju taip?
*

na nezinau kiek cia teisybes,bet mano kaimynai labai draugiski,va pvz kai mums gime mergyte kaimynai su kureis tik pasisveikinu ir dovaneliu atnese ir atvirutes parase,ko lietuviai tikrai nedarytu
Preliudijaa
esu gyvenusi romforde-gans hill rajonelyje-tai man ten buvo super ir vietos atzvilgu ir kaimynu ax.gif esu gyvenus ir walthamstone tai ten vien babajai ir susisiekimas nelabai geras buvo g.gif
gabyte00
Esu gyvenus ir Finsbury park,Kentish town-ten man labai patiko thumbup.gif ,didziulis parkas salia,susisiekimas labai geras,arti centro,gyvenom ir Edmontone,o dabar gyvenam Walthamstow,minusas kad neturim gardeno,bet yra vaiku zaidimu aikstele ir didziulis soft play vaiku centras salia,parkelis kiek toleliau,bet zadam kraustytis is cia,tik dar neapsisprendem kur-patinka South Woodfordas rolleyes.gif
Auksesmama
QUOTE(gabyte00 @ 2008 03 05, 16:16)
Esu gyvenus ir Finsbury park,Kentish town-ten man labai patiko thumbup.gif ,didziulis parkas salia,susisiekimas labai geras,arti centro,gyvenom ir Edmontone,o dabar gyvenam Walthamstow,minusas kad neturim gardeno,bet yra vaiku zaidimu aikstele ir didziulis soft play vaiku centras salia,parkelis kiek toleliau,bet zadam kraustytis is cia,tik dar neapsisprendem kur-patinka South Woodfordas rolleyes.gif
*

Walkamstow geras rajonas tik del parduotuviu ir turgaus,mes kartais nulekiam ten pasivaikscioti ax.gif
Evi
Gyvenu Croydone i South Norwood puse. Croydonas gerai shopingo ir transporto prasme - Croydono centre yra visos imanomos parduotuves, pub'ai, nuostabus darzoviu turgus. East Croydon stotis yra be laiptu (mamoms su vezimeliais thumbup.gif ) ir iki centro (London Bridge) tik 15 min. traukiniu. Yra tramvajus kuris veza per nuostabias kaimiskas apylinkes thumbup.gif Bet va zmones tai nelabai, nes nemazai juodaodziu, kurie man nekelia pasitikejimo. Butu nuoma nera is paciu pigiuju. Nusikaltimu, sako, nemazai, su kuriais as asmeniskai tfu tfu tfu nesusiduriau, bet vakarais vaikstineti gatvem nesinoretu. Parku yra, bet visi jie kazkokie nykus (lygus zalias plotas su keliais medziais). Jeigu galeciau, kelciau kur nors kitur (prie Wimbledono ar i SE arciau Temzes), bet draugo darbas laiko...
kerolli
QUOTE(Evi @ 2008 03 06, 11:13)
Gyvenu Croydone i South Norwood puse. Croydonas gerai shopingo ir transporto prasme - Croydono centre yra visos imanomos parduotuves, pub'ai, nuostabus darzoviu turgus.  East Croydon stotis yra be laiptu (mamoms su vezimeliais  thumbup.gif ) ir iki centro (London Bridge) tik 15 min. traukiniu. Yra tramvajus kuris veza per nuostabias kaimiskas apylinkes  thumbup.gif Bet va zmones tai nelabai, nes nemazai juodaodziu, kurie man nekelia pasitikejimo. Butu nuoma nera is paciu pigiuju. Nusikaltimu, sako, nemazai, su kuriais as asmeniskai tfu tfu tfu nesusiduriau, bet vakarais vaikstineti gatvem nesinoretu. Parku yra, bet visi jie kazkokie nykus (lygus zalias plotas su keliais medziais). Jeigu galeciau, kelciau kur nors kitur (prie Wimbledono ar i SE arciau Temzes), bet draugo darbas laiko...
*

zinau labai gerai ka turi minti ,nes pries maziuko gimima dirbau croydon'e supper'iniai sopingai thumbup.gif bet liaudis ,atmosfera ir nusikaltamumas ziaurus doh.gif
Evi
QUOTE(kerolli @ 2008 03 06, 14:12)
zinau labai gerai ka turi minti ,nes pries maziuko gimima dirbau croydon'e supper'iniai sopingai  thumbup.gif  bet liaudis ,atmosfera ir nusikaltamumas ziaurus  doh.gif
*

Centriniam Croydone atmosfera dar nieko, labai didelis mixas zmoniu ir visi atrodo draugiski, gan smagu ten paslankiot. Su nusikalstamumu nesusiduriau, bet pilni laikrasciai nusikaltimu doh.gif ir autobusai pilni kazkokiu gresmingai atrodanciu paaugliu doh.gif Kartais atrodo, kad vien uz zvilgtelejima i snuki gausi doh.gif Kai niekur nesizvalgau, tai jauciuosi geriau doh.gif
Ar Thamesmead geriau? mirksiukas.gif
kerolli
QUOTE(Evi @ 2008 03 06, 15:00)
Centriniam Croydone atmosfera dar nieko, labai didelis mixas zmoniu ir visi atrodo draugiski, gan smagu ten paslankiot. Su nusikalstamumu nesusiduriau, bet pilni laikrasciai nusikaltimu  doh.gif  ir autobusai pilni kazkokiu gresmingai atrodanciu paaugliu  doh.gif Kartais atrodo, kad vien uz zvilgtelejima i snuki gausi  doh.gif Kai niekur nesizvalgau, tai jauciuosi geriau  doh.gif
Ar Thamesmead geriau?  mirksiukas.gif
*

man patinka kur gyvenu su viesuoju transportu sunkiau ,bet man jo ir nereikia tongue.gif visur zalia ,namukai ne seno statymo rolleyes.gif
zydra30
laukiu gal kas parasys, kad gyvena kur nors enfielde blink.gif , nes gatveje lietuviu aplink nedaug sutinku, bet visai smagu butu turet kokia bedrataute kaimyne smile.gif .
LaPerla22
Sveikos visos, As anksciau gyvenau Wimbledon'e, labai patiko, pastojau, tai nusprendziau gryzti i LT ir gimdyti cia. Bet jau po menesio zadu gryzti atgal i UK pas vyra 4u.gif Tik neapsisprendziam kur gyventi, ar vel Wimbledon'e ar Slough (Berkshire), ten visai butu prie vyro darbo. Vat, Wimbledon'a tai puikiai pazinojau, o idomu, kaip butu Slough g.gif Vyras sake, kad ten labai grazu.
I.P.O.
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 11, 18:16)
Sveikos visos, As anksciau gyvenau Wimbledon'e, labai patiko, pastojau, tai nusprendziau gryzti i LT ir gimdyti cia. Bet jau po menesio zadu gryzti atgal i UK pas vyra  4u.gif Tik neapsisprendziam kur gyventi, ar vel Wimbledon'e ar Slough (Berkshire), ten visai butu prie vyro darbo. Vat, Wimbledon'a tai puikiai pazinojau, o idomu, kaip butu Slough  g.gif  Vyras sake, kad ten labai grazu.
*

Na, kiek man teko girdeti is pazistamu, tai Slough ir Langley yra babaju ir lietuviu rajonai. Mes kai ziurejom pirkt nama, jau buvom besusigunde, nes labai nebrangus. Bet draugai atkalbejo...
LaPerla22
QUOTE(PinaColada @ 2008 03 12, 09:47)
Na, kiek man teko girdeti is pazistamu, tai Slough ir Langley yra babaju ir lietuviu rajonai. Mes kai ziurejom pirkt nama, jau buvom besusigunde, nes labai nebrangus. Bet draugai atkalbejo...
*

Sveika, mano vyras dirba Egham'e (prie universiteto), jis irgi noretu apsigyventi kur nors eghame,staines, sako staines didelis shopingas. Tai vat, kai tu gyveni staines, pasakyk, kaip ten, ar patinka, kaip shopingai? MB tikrai siulo man pagalvot apie tuos rajonus, o man patinka tie nauji daugiaauksciai namai Slaugh. Negazdina manes tie lietuviai ( zinau, kad svetur lietuvis lietuviui priesas), gal ten kokia drauge susirasiu, labai nesinoretu buti vienai.
grange
Dabar jau nebegyvenu, bet teko pagyvent Londone ir už jo...
Pirmoji mano vieta buvo East ham, na komentarų nereikia.... bet šiaip aš nesiskundžiau, man nei lietuviai nei kiti nemaišė, darbas buvo tam rajone, gtai nereikdavo niekur važiuot.
Paskiau persikėliau į Ilford, visai prie gants hill undergroundo. vieta normali, ramiau jau , prekybcentrių užteko, bet jau toliau buvo važiuot į darbą tik... o iš ten išvažiavau į Harrow. 5 zona.. aišku centras ir visa kita toli, bet nepalyginsi, ramu, tvarkinga, oras atrodo gyvesnis, parkų nemažai, sena mokykla ir aplinkiniai rajonai gražūs. tik va jau su parduotuvėm sunkiau reikdavo važiuot kur tolėliau jei norėdavos, bet šiaip man patiko.
bet jei dabar važiuočiau gyvent į Uk, tik Į londoną norėčiau. visgi galimybių daugiau.
I.P.O.
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 12, 16:58)
Sveika, mano vyras dirba Egham'e (prie universiteto), jis irgi noretu apsigyventi kur nors eghame,staines, sako staines didelis shopingas. Tai vat, kai tu gyveni staines, pasakyk, kaip ten, ar patinka, kaip shopingai? MB tikrai siulo man pagalvot apie tuos rajonus, o man patinka tie nauji daugiaauksciai namai Slaugh. Negazdina manes tie lietuviai ( zinau, kad svetur lietuvis lietuviui priesas), gal ten kokia drauge susirasiu, labai nesinoretu buti vienai.
*

As gyvenu kaimelyje salia Staines, tai labai dziaugiuosi ta ramybe ir tuo, kad kaimynai pagrinde anglai. Shopingynas tikrai didelis thumbup.gif kolkas tai labai dziaugiuosi cia gyvendama... cia matai priklauso nuo zmogaus, mums pvz, nepatiko Hounslow, kur daug babaju ir lenku, lietuviu...
linele.m
Sveikutes, mes jau beveik 4 metai gyvenam Wembley Park. Ne arti metro stoties, bet autobusu 5 min. Pliusai greitas susisiekimas su centru Metropolitan Line 20 min.
Grazus seni namai, zalia, salia parkas, labai ramu. Didele Asda, Brentcross Shoping centras 10 min kelio. Mazyciu babaju parduotuviu arti nera, bet as ju nemegtu ir siaip. Yra juodu, babaju, kazkiek lenku, bet kur ju nera. kaimynai anglai bendravimas tikrai puikus.
Problema ta yra neviena nebloga pradine mokykla, bet vidurines nekokios. Galvojam ateity keltis i rajona, kur mokyklu reitingai geri, nes i privacia vaiku leisti neisgalesim smile.gif
Papildyta:
Anksciau irgi 4 metus gyvenome Criclewood ( Siaures vakarai taip pat). Arti centro 2 zona, naktiniu autobusu pusvalandis ir namuose. Daug dau restoraneliu, parduotuviu, kepykleliu labai patiko man su vyru. Manau puiki vieta jaunam zmogui, bet su seima per judru, o namai su dideliais sodeliai ten neikandami ax.gif
Leonora
na o as gyvenu Becktone, gal labiau tiktu lietuvaiciu sostine pavadint si rajona. gal daugelis tame mato minusa, bet man gerai gyvent tarp tautieciu juk vis delto pati esu lietuve smile.gif . o patinka man sis rajonas, kad zalias, didelis parkas su tvenkiniu, yra gyvuliu ferma ir pievoje daznai ganosi arkiai. piknikauti parke gali kad ir kiekviena diena, o sunus visados turi pakankamai erdves vazinetis su dviraciu, rieduciais, riedlente. nera cia nei labai judru, nei zmoniu minios, o ir susisiekimas su centru geras 20 min ir jau esi prie tauerio. malonu girdet rytais ciulbancius pakscius uz lango.
na o minusai tai kad gyvena nemazai juoduku ir nelabai toli yra kanalizaciju valymo stotis tai kai vejas papucia i musu raj. puse tai kvapas nelabai geras verysad.gif . na bet namo cia nepirkciau, nes patinka kitas rajonas, bet deja ji zinau tik turisto akimis zvelgiant smile.gif . beje rekomenduociau jame apsilankyt jei neesate buve, kam patinka laukine gamta, nes ten yra labai grazus parkas - HAMPSTEAD HEATH. smile.gif
Auksesmama
QUOTE(Leonora @ 2008 03 17, 18:35)
na o as gyvenu Becktone, gal labiau tiktu lietuvaiciu sostine pavadint si rajona. gal daugelis tame mato minusa, bet man gerai gyvent tarp tautieciu juk vis delto pati esu lietuve smile.gif . o patinka man sis rajonas, kad zalias, didelis parkas su tvenkiniu, yra gyvuliu ferma ir pievoje daznai ganosi arkiai. piknikauti parke gali kad ir kiekviena diena, o sunus visados turi pakankamai erdves vazinetis su dviraciu, rieduciais, riedlente. nera cia nei labai judru, nei zmoniu minios, o ir susisiekimas su centru geras 20 min ir jau esi prie tauerio. malonu girdet rytais ciulbancius pakscius uz lango.
na o minusai tai kad gyvena nemazai juoduku ir nelabai toli yra kanalizaciju valymo stotis tai kai vejas papucia i musu raj. puse tai kvapas nelabai geras verysad.gif . na bet namo cia nepirkciau, nes patinka kitas rajonas, bet deja ji zinau tik turisto akimis zvelgiant smile.gif . beje rekomenduociau jame apsilankyt jei neesate buve, kam patinka laukine gamta, nes ten yra labai grazus parkas - HAMPSTEAD HEATH. smile.gif
*

Mes taip pat Bectone gyvenam(pamenat mus ax.gif )nu jo as uzmirsau pamineti apie tuos kvapelius,o ypac vasara,kai atsidarai langus,tai Dieve Dieve doh.gif
athina
QUOTE(kerolli @ 2008 03 03, 11:33)
sveiki mirksiukas.gif  mes gyvenam pietryciu londone west themesmead'e is pradziu nelabai buvo ,kadangi kaip kitos sako nera shoping'u  tongue.gif  bet kai turi masina neproblema .Ramus rajonas nors ir didelis internacionalas ,zmones malonus .Pakankamai zalia ,parkelis ,upes pakrante ,pasivaiksciot tikrai kur yra,labai didelis ir jaukus pub'as ,zmones ateina su visa seima pietums  rolleyes.gif  Nameliai gana nauji. Turiu tik pora priekaistu ;labai mazi garden'ai ir nera (bent jau neradau) vaiku zaidimo aiksteles  unsure.gif O aplamai a patenkinta ,nes kainos namuku palyginus labai mazos . thumbup.gif
*

cia ne i tema, bet idomumo delei - gyvenome South Thamesmead pries 12 metu, tai tu visu gana nauju nameliu, kas dabar yra West Thamesmead, tada nebuvo nei kvapo tongue.gif tose vietose buvo platus zali laukai smile.gif tik kazkur tuo metu ten prasidejo statybos, o jau po triju metu ten buvo visas naujas miestas rolleyes.gif tiesa, tuo metu ne tik Thamesmead, bet ir aplamai visam SE London isvis nebuvo lietuviu rolleyes.gif

siguliukas17
Mes jau 2 metai gyvenam Walthamstow, man visai patinka shopingas ir po turgu pasivaikscioti. Paskutiniu metu atsirado daug lietuviu blink.gif . Seniau gyvenau Wembley ir fainos vieteles. O labiausiai tai noriu issikelti is Londono. Galvoju apie Bedford labai man patiko tas miestelis. thumbup.gif
bucka
o mes zinokit kazkada buvom nuvaziave i Waltham Abbey. tai zinokit man ten labai patiko thumbup.gif nuostabus didziulis parkas, malunas, dviraciu takeliai, ezereliai... zodziu gamta tiesiog pasaka. kiek pastebejau ir parduotuviu yra. taciau va apie gyventojus nieko nezinau. kazkaip nesinoretu papulti vien tik tarp babaju ar lietuviu schmoll.gif
gal turite kokiu pastebejimu apie si rajona? mirksiukas.gif
bim-bam
labiausiai man patiko chiswick rajonas, ramybe tokia blush2.gif lietuviu nedaug tesutikau biggrin.gif dar patinka becktonas tuom kad geri prisiminimai prabunda ax.gif siaip del lietuviu gausos nelabai noretusi ten gyvent...bet kita vertus, kurgi tu lietuviu nera g.gif lotuliukas.gif
gabyte00
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 19, 17:22)
Mes jau 2 metai gyvenam Walthamstow, man visai patinka shopingas ir po turgu pasivaikscioti. Paskutiniu metu atsirado daug lietuviu  blink.gif . Seniau gyvenau Wembley ir fainos vieteles. O labiausiai tai noriu issikelti is Londono. Galvoju apie Bedford labai man patiko tas miestelis. thumbup.gif
*

laba,mes irgi Walthamstow,o kur tiksliau?mes netoli nuo koledzo ax.gif
LaPerla22
QUOTE(gabyte00 @ 2008 03 21, 17:42)
laba,mes irgi Walthamstow,o kur tiksliau?mes netoli nuo koledzo ax.gif
*

O kuri cia Londono dalis?
gabyte00
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 21, 16:13)
O kuri cia Londono dalis?
*

Rytai
mkuisyte
Gyvenam CROYDONE. Kolkas man cia labai patinka, daug parduotuviu, visokiausiu saliu restoranu, baru, kaviniu, kaip jau kazkas minejo geras vaisiu ir darzoviu turgus, geras susisiekimas, taigi i centra apsipirkineti net neverta vaziuoti. Yra parku, pries keleta dienu radau nedideli, bet grazu ir tvarkinga parka su zaidimu aikstele ir mazyciu botanikos sodeliu netoli East Croydon stoties. Siaip zemelapyje maciau , kad aplink tikrai yra nemazai zaliu vietu, tik reikia suzinoti kaip iki ju nusigauti. Del nusikalstamumo, tai nezinau, kol kas niekas neuzkabino, nenuskriaude, o siaip dienomis ir pavakare jauciuosi gana saugi, nes vaiksto ir patruliuoja daug policininku ir viesosios tvarkos palaikytoju. Labiausiai nepatinkantys cia zmones - juodaodziai paaugliai, kurie ir kelia didziausia triuksma, bet siaip zmones kaip ir bet kur Londone - visokiu spalvu ir rasiu doh.gif
Pries tai gyvenau BECKTONE - labai faina ir siaip nostalgija, nes pirmi namai Londone. Dar 2 metus gyvenau LEYTONE, nepykit kas ten gyvenat, bet siaubas, labai nepatiko, siuksles, smarve, babaju ir lenku rajonas, vakarais jausdavausi labai nesaugiai, bet kai dar buvau be leliuko ir istisas dienas dirbdavau, tai nelabai rupejo.
I.P.O.
QUOTE(bim-bam @ 2008 03 21, 10:59)
labiausiai man patiko chiswick rajonas, ramybe tokia  blush2.gif  lietuviu nedaug tesutikau  biggrin.gif  dar patinka becktonas tuom kad geri prisiminimai prabunda  ax.gif  siaip del lietuviu gausos nelabai noretusi ten gyvent...bet kita vertus, kurgi tu lietuviu nera  g.gif  lotuliukas.gif
*

Chiswick'as ir man patinka, tik kad tai brangus rajonas, gal todel ir lietuviu mazokai biggrin.gif
Draidra
QUOTE(mkuisyte @ 2008 03 21, 23:17)
Gyvenam CROYDONE. Kolkas man cia labai patinka, daug parduotuviu, visokiausiu saliu restoranu, baru, kaviniu, kaip jau kazkas minejo geras vaisiu ir darzoviu turgus, geras susisiekimas, taigi i centra apsipirkineti net neverta vaziuoti. Yra parku, pries keleta dienu radau nedideli, bet grazu ir tvarkinga parka su zaidimu aikstele ir mazyciu botanikos sodeliu netoli East Croydon stoties. Siaip zemelapyje maciau , kad aplink tikrai yra nemazai zaliu vietu, tik reikia suzinoti kaip iki ju nusigauti. Del nusikalstamumo, tai nezinau, kol kas niekas neuzkabino, nenuskriaude, o siaip dienomis ir pavakare jauciuosi gana saugi, nes vaiksto ir patruliuoja daug policininku ir viesosios tvarkos palaikytoju. Labiausiai nepatinkantys cia zmones - juodaodziai paaugliai, kurie ir kelia didziausia triuksma, bet siaip zmones kaip ir bet kur Londone - visokiu spalvu ir rasiu  doh.gif 
Pries tai gyvenau BECKTONE - labai faina ir siaip nostalgija, nes pirmi namai Londone. Dar 2 metus gyvenau LEYTONE, nepykit kas ten gyvenat, bet siaubas, labai nepatiko, siuksles, smarve, babaju ir lenku rajonas, vakarais jausdavausi labai nesaugiai, bet kai dar buvau be leliuko ir istisas dienas dirbdavau, tai nelabai rupejo.
*

Teko tik viena kart CROYDONE pabuti, bet man jis ispudi padare malonu. Atvaziavus, pasijutau kaip kitame mieste. Gal tas tramvajus man cia taip idomiai pasirode. Siaip, labiausiai siuo metu zinau, vakarus (darbo reikalais tenka pralekt), nors gyvenu Stratforde (rytuose). Lankiausi ir Bectone ir East Hame gyvenau. Is tiesu net nezinau kur noreciau gyventi. Rodesi noriu Stratforde, bet kai apsigyvenau, tai norisi vel kazkur kitur.. Man labai patiktu gyventi kur yra didziule Sainsburys parduotuve, galetu but salia Tesko ir Lidl, nes esu prie ju pripratus. Parkas, tai cia jau savaime suprantama, bet toks dalykas yra visur. Na, ir susisiekimas svarbus. Na, o jei norisi ne tarp babaju ir lenku gyventi, tai manau, tik uz Londono ribu galima rast tokias vietas..
O kas dar gyvenate Stratforde? Ar patinka? Nuo vasaros noreciau kraustytis jau i kita rajoneli, bet neisivaizduoju i koki.. idealaus, rodos nepastebejau...
Evi
QUOTE(mkuisyte @ 2008 03 21, 22:17)
Gyvenam CROYDONE.

Sveika, kaimynka smile.gif As irgi is Croydono cool.gif Mano komentarai Croydono atzvilgiu butu labai panasus i tavo.
LaPerla22
QUOTE(Draidra @ 2008 03 23, 07:13)
Teko tik viena kart CROYDONE pabuti, bet man jis ispudi padare malonu. Atvaziavus, pasijutau kaip kitame mieste. Gal tas tramvajus man cia taip idomiai pasirode. Siaip, labiausiai siuo metu zinau, vakarus (darbo reikalais tenka pralekt), nors gyvenu Stratforde (rytuose). Lankiausi ir Bectone ir East Hame gyvenau. Is tiesu net nezinau kur noreciau gyventi. Rodesi noriu Stratforde, bet kai apsigyvenau, tai norisi vel kazkur kitur.. Man labai patiktu gyventi kur yra didziule Sainsburys parduotuve, galetu but salia Tesko ir Lidl, nes esu prie ju pripratus. Parkas, tai cia jau savaime suprantama, bet toks dalykas yra visur. Na, ir susisiekimas svarbus. Na, o jei norisi ne tarp babaju ir lenku gyventi, tai manau, tik uz Londono ribu galima rast tokias vietas..
O kas dar gyvenate Stratforde? Ar patinka? Nuo vasaros noreciau kraustytis jau i kita rajoneli, bet neisivaizduoju i koki.. idealaus, rodos nepastebejau...
*

Sveika, mano akimis ziurint, tai idealiausias yra Wimbledonas 4u.gif ten babaju nerasta, lietuviu taip pat,labai svarus rajonas, nusiskalstamumo nerasta mirksiukas.gif gyvenau ten ir nvel noriu, bet kai leliukas atsirado, galvoju, kad reikia kur butu nors siek tiek lietuviu (noriu lietuves aukles). Ten tik vienas minusas-brangu.
Draidra
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 23, 17:15)
Sveika, mano akimis ziurint, tai idealiausias yra Wimbledonas  4u.gif ten babaju nerasta, lietuviu taip pat,labai svarus rajonas, nusiskalstamumo nerasta  mirksiukas.gif gyvenau ten ir nvel noriu, bet kai leliukas atsirado, galvoju, kad reikia kur butu nors siek tiek lietuviu (noriu lietuves aukles). Ten tik vienas minusas-brangu.
*

Na, Wimbledone neteko buti, bet manau dar teks.. ax.gif Megstu po Londona pasimakaluoti tongue.gif Jei sakai, kad ten svaru, tai jau man patinka. Tik klausimas, o kame ten brangumas? Kas gi ten brangiau? Nes anksciau visi man kalbejo, kad vakaruose brangu, bet kai dabar pati ten bastausi kiekviena diena, tai matau, kad nieko ten brangiau. Tokios pacios parduotuves kaip East Hame, Stratforde, Oxford circus ir t.t.
LaPerla22
QUOTE(Draidra @ 2008 03 23, 22:44)
Na, Wimbledone neteko buti, bet manau dar teks..  ax.gif Megstu po Londona pasimakaluoti  tongue.gif Jei sakai, kad ten svaru, tai jau man patinka. Tik klausimas, o kame ten brangumas? Kas gi ten brangiau? Nes anksciau visi man kalbejo, kad vakaruose brangu, bet kai dabar pati ten bastausi kiekviena diena, tai matau, kad nieko ten brangiau. Tokios pacios parduotuves kaip East Hame, Stratforde, Oxford circus ir t.t.
*

Cia Sauth west London (SW 20),as turejau omeny nekilnojamo turto kainas, pvz. ten studio apartment kainuoja apie 200000£.
Draidra
QUOTE(LaPerla22 @ 2008 03 23, 19:49)
Cia Sauth west London (SW 20),as turejau omeny nekilnojamo turto kainas, pvz. ten studio apartment kainuoja apie 200000£.
*

aaa.. na, tuomet taip.. o, kad south west Londonas tai zinau rolleyes.gif
malishka1983
wesminster,gyvename 3metai,patenkinta.svaru grazu ,viskas vietoj thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.