Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svetainės staliukai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Elzė
Paieškojau, bet neradau tokios temos.
Apie sveitainės staliukus yra rašyta, tai vienoje temoje, tai kitoje. Gal būtų patogiau turėti atskirą tokia temą.
Pvz aš pati ieškau "universalaus" staliuko. Nes norėčiau tokio neaukšto, bet atsisėdus ant sofos norėtųsi aukštesnio.
Kažkada esu mačius pasiaukštinamus staliukus, bet dabar niekur tokių nebematau...
juu
QUOTE(Elzė @ 2008 02 23, 23:50)
Apie sveitainės staliukus yra rašyta, tai vienoje temoje, tai kitoje. Gal būtų patogiau turėti atskirą tokia temą.
Pvz aš pati ieškau "universalaus" staliuko. Nes norėčiau tokio neaukšto, bet atsisėdus ant sofos norėtųsi aukštesnio.
Kažkada esu mačius pasiaukštinamus staliukus, bet dabar niekur tokių nebematau...
*

Tiesa sakant, "pasiaukstinanciu" staliuku nesu maciusi... ax.gif
Kol kas isivaizduoju tik viena varianta, koks butu prieinamas Lietuvoje, tai tokie staliukai "komplektukai", kai galima varijuoti keliais skirtingo aukscio staliukais, tai sustumant viena po kitu, tai istraukiant.
Nevisai tai, ko noretum, bet...
dute_a
yra toks staliukas juodajame alksnje, pasidaro i valgomaji stala dar prasiplatina
user posted image
jis pasidaro i svetaines staliuka
user posted image
tik jo kaina yra virs 1000lt, jei gerai pamenu apie 1800 doh.gif bet oregano rado kas padaro toki pigiau thumbup.gif
oregano
QUOTE(dute_a @ 2008 02 24, 10:13)
yra toks staliukas juodajame alksnje, pasidaro i valgomaji stala dar prasiplatina
user posted image
user posted image
tik jo kaina yra virs 1000lt, jei gerai pamenu apie 1800 doh.gif  bet oregano rado kas padaro toki pigiau thumbup.gif
*

Audėjo balduose galima nusipirkt berods už 1200LT thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Galima ir pas mano surastą meistrą užsisakyt už 1000LT, bet jis db žiauriai darbais užsivertęs, naparnikas jį ''metė'', tai susivėlęs laksto, nieko nespėja.. doh.gif

O JA ir Interio salonuose šis super druper staliux - 2700LT mega_shok.gif
Elzė
bet čia ne tokie, kaip aš esu mačius g.gif Ir net nerandu nuotraukos internete, kad parodyti
juu
Principas panasus, bet sitie zymiai stilingesni smile.gif

http://img149.imageshack.us/img149/5428/yoyovc9.jpg
dabej
QUOTE(dute_a @ 2008 02 24, 11:13)
user posted image
user posted image
tik jo kaina yra virs 1000lt, jei gerai pamenu apie 1800 doh.gif  bet oregano rado kas padaro toki pigiau thumbup.gif
*

mes toki uzsisakeme Dalios balduose thumbup.gif
ir atsisakeme valgomojo stalo... vieta taupom lotuliukas.gif

QUOTE(juu @ 2008 03 27, 12:15)
Principas panasus, bet sitie zymiai stilingesni  smile.gif

http://img149.imageshack.us/img149/5428/yoyovc9.jpg
*

o man sis schmoll.gif
per daug futuristinis...
juu
QUOTE(dabej @ 2008 03 27, 17:14)

o man sis  schmoll.gif
per daug futuristinis...
*

O man kaip tik sitas nerealus!! smile.gif wub.gif
Anie staliukai per grubus... ax.gif
dabej
QUOTE(juu @ 2008 03 27, 17:30)
O man kaip tik sitas nerealus!!  smile.gif  wub.gif
Anie staliukai per grubus...  ax.gif
*

del skoniu nesigincijama mirksiukas.gif
manau sis staliukas prie tinkancio interjero butu super... biggrin.gif
juu
QUOTE(dabej @ 2008 03 27, 18:46)
del skoniu nesigincijama  mirksiukas.gif
manau sis staliukas prie tinkancio interjero butu super...  biggrin.gif
*

Taigi smile.gif
Mano interjere tai puikiai tiktu rolleyes.gif
pariso
QUOTE(Elzė @ 2008 02 24, 20:49)
bet čia ne tokie, kaip aš esu mačius  g.gif  Ir net nerandu nuotraukos internete, kad parodyti
*

Labas. O tu paziurek www.gautier.fr ten kolekcijoje NEOS, URBAN yra toks stalelis su pakeliamu baru .Nu tikrai tokio nemaciau niekur thumbup.gif
Nike
QUOTE(oregano @ 2008 02 24, 15:21)
Audėjo balduose galima nusipirkt berods už 1200LT  thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

siandien buvau audejo balduose paziureti,tai ekspozicijoj nera, bet spalvos gali buti tik buko ir vysnios verysad.gif nu bet pardaveja zadejo patikslinti ar tikrai negalima kitokios spalvos....

QUOTE(dabej @ 2008 03 27, 17:14)
mes toki uzsisakeme Dalios balduose  thumbup.gif
ir atsisakeme valgomojo stalo... vieta taupom  lotuliukas.gif
o man sis  schmoll.gif

o kiek mokejot Dalios balduose ?
Nike
Audejo baldai Roma staliuku jau neuzsakineja verysad.gif Sake gavo nusiskundimu kad nelabai praktiskas, kojos kliuna ir pan....

Oregano -zinau kad tau jau iki kaklo komentaru apie ji, bet tu turi-ar gali pakomentuoti kaip istikruju ?
rositina
QUOTE(Elzė @ 2008 02 23, 23:50)
*

mano anyta neseniai pirko (gaminosi) staliuka, kuris esanr reikalui tiek pasiilgina is galu, tiek pasiaukstina rolleyes.gif
oregano
QUOTE(Nike @ 2008 08 13, 11:46)
Audejo baldai Roma staliuku jau neuzsakineja  verysad.gif Sake gavo nusiskundimu kad nelabai praktiskas, kojos kliuna ir pan....

Oregano -zinau kad tau jau iki kaklo komentaru apie ji, bet tu turi-ar gali pakomentuoti kaip istikruju ?
*

Pats staliuko transformavimo principas yra labai patogus, kojos nekliūna.. Bet.. Mano rastas meistras pagamino jį mums nekokybiškai - stalviršis prastas, ratukai ne tokie ir dar pora ''nedadielkių'' (neva pirmas blynas bla bla..), pažadėjo pakeisti į kokybišką.. Pažadėjo ir dingo (pradžioj verkė, kad naparnikas jį metė, po to vėl ten jam kažkas, kol galiausiai išvis visas mobilkas atjungė).. Nu išdūrė vienžo. Įtraukiau aš jį į ''juodąjį sąrašą'' čia.
Sirana
Mums irgi tokio principo staliuko reikia - kad zemas transformuotusi i aukstesni, man regis, tai labai patogu ir praktiska. Draugai kazkada pirko Domus Galerijoje, Vilniuje, tik nepamenu, kokioj parduotuvej... Deja, mes jau nieko panasaus nerandam. verysad.gif
paryziete
Man atrodo aš tokį mačiau GMDG baldų salone, Panevėžyje, toks ovalus svetainės staliukas ir į viršų pasikelia ir išsiplatina iš naturalaus medžio ir gana pigiai
Papildyta:
Tai mastau ar jį pirkti, bet man truputį prie namo interjero netinka, nes jis toks daugiau klasikinis, o ne modernus, nors šiaip labai labai gražiai atrodo.
juu
QUOTE(Sirana @ 2008 09 12, 12:44)
Mums irgi tokio principo staliuko reikia - kad zemas transformuotusi i aukstesni, man regis, tai labai patogu ir praktiska. Draugai kazkada pirko Domus Galerijoje, Vilniuje, tik nepamenu, kokioj parduotuvej... Deja, mes jau nieko panasaus nerandam.  verysad.gif
*

Maciau toki visai neseniai Domus galerijoje smile.gif
Giedrai
Mums irgi tokio principo staliuko reikia - kad zemas transformuotusi i aukstesni, man regis, tai labai patogu ir praktiska. Draugai kazkada pirko Domus Galerijoje, Vilniuje, tik nepamenu, kokioj parduotuvej... Deja, mes jau nieko panasaus nerandam.  verysad.gif
*

Yra ir Juodojo alksnio parduotuveje Vytenio g. Tamsiai rudas uz 2 tukstancius. Yra ir brangesnis, jei reikia biggrin.gif
Sirana
QUOTE(juu @ 2008 09 12, 13:41)
Maciau toki visai neseniai Domus galerijoje  smile.gif
*

Kurioj parduotuvej? As buvau ten pries pora savaiciu, neuzmaciau...
QUOTE(Giedrai @ 2008 09 12, 15:20)
Yra ir Juodojo alksnio parduotuveje Vytenio g. Tamsiai rudas uz 2 tukstancius. Yra ir brangesnis, jei reikia  biggrin.gif
*

Ne, nereikia, 2 tukst. ir taip daugoka biggrin.gif
Afrikiete
QUOTE(Sirana @ 2008 09 16, 13:19)

Ne, nereikia, 2 tukst. ir taip daugoka  biggrin.gif
*

Mes patys ziurime toki staliuka ir jau radome. Domus Galerijoje gerokai brangiau - arti 3 tukstanciu. O Ail Design tas staliukas kainuoja apie du kazkas. Beje jie turi ju gal kokiu 3 rusiu: su medinemis, mealinemis kojelemis ir dar kazkoki. Su metalinemis berods kainuoja apie 1700. Kazkas tokio.

Mes jau ten minkstuosius pirkome ir dabar galvojame apie pora zurnaliniu staliuku. Ju puslapyje ir ekspo nera. Nueik ten ir paklausk pardavejos. rolleyes.gif
*AMRI*
*

Galiu parduoti savo,daryta meistriuku,kuriuos surado Oregano.
Nike
Nu man irgi to staliuko transformatoriuko prisireike, tai kur tik nesidomejau smile.gif
Radau Dalios balduose - kainuoja 1700lt, bet kai paskui dar pora teko paciupineti,tai is Dalios baldu nei uz ka tokio atsiprasant sss nepirkciau...

Paskui Interio salone toks staliukas kainuoja 2900 lt- bet tikrai kokybiskas ir turi 3, o ne 2 kaip Dalios baldu pasikelimo funkcijas..Interio galima pirkti is expozicijos, tuomet kaina butu 2300lt....Ir juodajam alksnyje yra -irgi kazkur apie 2800 berods.....
neismanau kur dar ieskot pigiau ax.gif bet staliukas tikrai vertas demesio -ypac kas gyvena ankstuose buteliuose ir kai ateina sveciu-pasiaukstina ir pasididina...

jei kas ka pamatys pigiau- prasau informuoti smile.gif
ooo
QUOTE(Nike @ 2008 09 16, 21:00)
Paskui Interio salone toks staliukas kainuoja 2900 lt- bet tikrai kokybiskas ir turi 3, o ne 2 kaip Dalios baldu pasikelimo funkcijas..Interio galima pirkti is expozicijos, tuomet kaina butu 2300lt....Ir juodajam alksnyje yra  -irgi kazkur apie 2800 berods.....
jei kas ka pamatys pigiau- prasau informuoti  smile.gif
*

sia savaite buvau juodajame alksnyje - tiems staliukams daba nuolaida, kainuoja berods 2099 g.gif
Nike
QUOTE(ooo @ 2008 09 16, 21:26)
sia savaite buvau juodajame alksnyje - tiems staliukams daba nuolaida, kainuoja berods 2099  g.gif
*

aciu, reikes uzsukti, nes as pries savaite siunciau uzklausima ir man parase kaina smile.gif
westa
tokį staliuką lyg Tomaselloj mačiau g.gif

o aš vis nerandu internete parodyt kokio staliuko noriu unsure.gif o šiaip turiu mintį vietoj staliuko statyt odinį pufą smile.gif
juu
QUOTE(Sirana @ 2008 09 16, 13:19)

*

Maciau vitrinoje, eidama pro sali - neatsimenu parduotuves pavadinimo, bet tam gale, i "Senuku" puse unsure.gif
Afrikiete
sia savaite buvau juodajame alksnyje - tiems staliukams daba nuolaida, kainuoja berods 2099  g.gif
*

Sudominai mane su tuo Juoduoju biggrin.gif , nes mes toki pati Ail Design'e nusiuziurejome. Tuoj paskambinsiu suzinosiu kokia galutine kaina jie siulo smile.gif
Afrikiete
*

Skambinau i Ail Design ka tik. Pas juos siam gamintojui iki menesio pabaigos 15 proc. nuolaida ir sis staliukas dabar kainuoja 2049. ax.gif
Saja
Prisijungiu ir aš prie besidominčių šitais staliukais drinks_cheers.gif. Mes su vyru jį vadiname "staliukas-lyginimo lenta" biggrin.gif.
Radau Dalios balduose - kainuoja 1700lt, bet kai paskui dar pora teko paciupineti,tai is Dalios baldu nei uz ka tokio atsiprasant sss nepirkciau...

Aš irgi girdėjau, kad importuojami Dalios baldai būna su problemomis - ekspozicijoje geras, o atveža nelabai kokį, bet lyg ir neatsisako pakeisti. Bet vis vien g.gif.

Paskui Interio salone toks staliukas kainuoja 2900 lt- bet tikrai kokybiskas ir turi 3, o ne 2 kaip Dalios baldu pasikelimo funkcijas...

O kas ten per kėlimo funkcijos? g.gif Man atrodo, ten tiesiog kažką suki ir jis po truputį kyla unsure.gif.

Iki kada nuolaidos? bigsmile.gif Ar užsakant irgi nuolaida, ar tik iš ekspozicijos?
ooo
QUOTE(Saja @ 2008 09 17, 10:51)
Iki kada nuolaidos? bigsmile.gif Ar užsakant irgi nuolaida, ar tik iš ekspozicijos?
*

sunku pasakyt- tikriuasiai nuo gamintojo arba tiekejo priklauso, iki kada nuolaidos g.gif sake kad visiems, ne is ekspozicijos ax.gif
Saja
Matyt, tikrai gamintojo nuolaida, jei ir Ail Design siūlo nuolaidą. Ačiū, merginos, už informaciją, o tai aš apie šias parduotuves net nežinojau, tik Domus galerijoje ir Dalios balduose mačiau šį staliuką bigsmile.gif.
Nike
QUOTE(Saja @ 2008 09 17, 10:51)
O kas ten per kėlimo funkcijos? g.gif Man atrodo, ten tiesiog kažką suki ir jis po truputį kyla  unsure.gif.

nea- ten tikrai nereikia nieko sukti - tiesiog keli - uzsifiksuoja vidurinej padety - dar pakeli- virsutinej uzsifiksuoja...., o kai nuleidi,tai uzkisi ranka uz stalvirsio , ten yra tokia tipo rankenele, ir su ja nusileidzia....
Bijuna
Sveikos, o man reikia tokio staliuko su ratukais. Na atsivezti ka nors kur nors. Kur ju yra pirkti. Gal baro vadinasi g.gif
Nike
As ta staliuka-transformetiuka ciupinejau Dalios balduose ir Interio - siandien vaziuosiu paziureti i juodaji alksni ....Gaila kad Kaune nera Ail Design....

Okur galima paziureti Tomasellos baldus?
Nike
vakar buvau apziureti juodajam alksnyje...tai mano pastebejimai - pats kokybiskiausias, pats tvirciausias- Interio, paskui galima butu juodajam alksnyje pirkti, o prasciausias Dalios balduose- atitinkamai ir kainos smile.gif
oregano
QUOTE(*AMRI* @ 2008 09 16, 19:36)
Galiu parduoti savo,daryta meistriuku,kuriuos surado Oregano.
*

Dar kart atsiprašau, kad užtaikiau ant tokio aferisto, kaip TOMAS GINEVIČIUS.. schmoll.gif
Domilė
Jūs visos kalbate apie staliuką transformerį Roma, mes irgi jį norime pirkti ax.gif Bet įdomu, kodėl taip skiriasi parduotuvėse jų kainos g.gif Kiek domėjomės su vyru, tai tikrai visi (Juodasis alksnis ir dalios baldai) vežasi iš to paties tiekėjo, ir kodėl jų tada kokybė, kaina skiriasi?
Gal kas daugiau žinot apie tą staliuką, nes jau labai susidomėjom juo blush2.gif
Nike
Dalios balduose - yra rankenele kad pakelti staliuka ir pas ji yra tik 2 pozicijos arba visai mazas sukstis arba jau didelis...o Juodajam alksnyje yra ratukas ir aukstis reguliuojasi kokio tik nori -su ratuku prisuki tiek, kokio tau aukscio reikai....Jei jie ir vezasi is to pacio gamintojo, bet keik ciupinejau, tai man kokybe tikrai skiriasi....Dalios baldu kzkos labai skystas tas staliukas.....
Jei esate is Kauno -siulau dar nuvaziuoti i Interio - ten staliukas truputi skiriasi,nes vienoj pusej ratukai, o kita puse paprasta -lygi...va toks:

http://dbdocs.calligaris.it/prodotti/Mascotte/CS490_5.jpg

ir jis man atrodo tikrai rimciausias -toks tvirciausias, bet Dalios balduose galima nusipirkti uz 1700lt, juodajam alksnyje is expo uz 2099, o Interio 2399lt.....
brangoka biski...gaila kad Audejo baldai nesiveza -sako kad nepatogus jie ir niekas nesidomi, bet kaina ten apie 1200 buvo......skirtumas didokas....ech...kad rasciau nors uz 1500lt kazka panasaus.....
Domilė
QUOTE(Nike @ 2008 09 21, 10:35)
Dalios balduose - yra rankenele kad pakelti staliuka ir pas ji yra tik 2 pozicijos arba visai mazas sukstis arba jau didelis...o Juodajam alksnyje yra ratukas ir aukstis reguliuojasi kokio tik nori -su ratuku prisuki tiek, kokio tau aukscio reikai....Jei jie ir vezasi is to pacio gamintojo, bet keik ciupinejau, tai man kokybe tikrai skiriasi....Dalios baldu kzkos labai skystas tas staliukas.....
Jei esate is Kauno -siulau dar nuvaziuoti i Interio - ten staliukas truputi skiriasi,nes vienoj pusej ratukai, o kita puse paprasta -lygi...va toks:

http://dbdocs.calligaris.it/prodotti/Mascotte/CS490_5.jpg

ir jis man atrodo tikrai rimciausias -toks tvirciausias, bet Dalios balduose galima nusipirkti uz 1700lt, juodajam alksnyje is expo uz 2099, o Interio 2399lt.....
brangoka biski...gaila kad Audejo baldai nesiveza -sako kad nepatogus jie ir niekas nesidomi, bet kaina ten apie 1200 buvo......skirtumas didokas....ech...kad rasciau nors uz 1500lt kazka panasaus.....
*

Ačiū už išsamų paiškinimą 4u.gif Reiks dar kartą pasižiūrėti abiejų parduotuvių staliukus ir kažkurį pasirinkti. Tada kitus galėsiu konsultuoti dėl kokybės ax.gif
Saja
Nike, tikrai daug išsiaiškinai apie tuos staliukus thumbup.gif. Gal netyčia žinai, kas gamintojas staliuko Juodajame alksnyje? Interio staliuko gamintojas - Calligaris (Italija), staliukas vadinasi Mascotte (medinėm kojom) arba Flexy (metalinėm kojom). Iš to internete galima kai ką sužinoti - išmatavimus, galimas spalvas ir pan. Pvz., čia sužinojau, kad Mascotte staliukas turi 7 aukščio lygius. Iš tikrųjų, nebūtina taip daug, bet turi tai turi biggrin.gif.
Dar dėl patogumo kojoms visgi turiu abejonių g.gif, bet gal ir nieko...
Nike
Kaip as jo noriuuuuu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Juodojo alksnio gamintojas Ideal Sedia...

http://www.juodasisalksnis.lt/uploads/Roma...24Z1_normal.JPG
Afrikiete
Mes visgi vakar uzsisakeme Ail Design'e uz 2049 (cia su 15 proc. nuolaida) ir nauja, ne is expozicijos. thumbup.gif Wenges spalvos. Gamintojas kiek supratau tas pats. Pas juos kaina tiesiog geresne. thumbup.gif Lauksime dabar!
emrata
QUOTE(Afrikiete @ 2008 09 25, 10:31)
Mes visgi vakar uzsisakeme Ail Design'e uz 2049 (cia su 15 proc. nuolaida) ir nauja, ne is expozicijos.  thumbup.gif  Wenges spalvos. Gamintojas kiek supratau tas pats. Pas juos kaina tiesiog geresne. thumbup.gif  Lauksime dabar!
*

thumbup.gif grazus staliukas. kaip pastebejau esate sitos firmos gerbejai smile.gif
ligiukss
QUOTE(oregano @ 2008 02 24, 15:21)
Audėjo balduose galima nusipirkt berods už 1200LT  thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Galima ir pas mano surastą meistrą užsisakyt už 1000LT, bet jis db žiauriai darbais užsivertęs, naparnikas jį ''metė'', tai susivėlęs laksto, nieko nespėja..  doh.gif

O JA ir Interio salonuose šis super druper staliux - 2700LT  mega_shok.gif
*

Labai fainas mirksiukas.gif
Saja
QUOTE(Nike @ 2008 09 22, 08:44)
Juodojo alksnio gamintojas Ideal Sedia...

Paieškojau apie juos internete, tai nieko blogo nesužinojau biggrin.gif. Nebent tai, kad greičiausiai tas staliukas bus pagamintas Rumunijoje, nes Rumunijos filiale pas juos dirba daugiau žmonių, negu Italijoje. Bet gal čia nieko blogo rolleyes.gif.

QUOTE(Afrikiete @ 2008 09 25, 12:31)
Mes visgi vakar uzsisakeme Ail Design'e uz 2049 (cia su 15 proc. nuolaida) ir nauja, ne is expozicijos.  thumbup.gif  Wenges spalvos. Gamintojas kiek supratau tas pats. Pas juos kaina tiesiog geresne. thumbup.gif  Lauksime dabar!

Kada bus? bigsmile.gif
Afrikiete
QUOTE(emrata @ 2008 09 25, 13:09)
thumbup.gif  grazus staliukas. kaip pastebejau esate sitos firmos gerbejai smile.gif
*

Mes jau tiesiog pas juos beveik visus pagrindinius baldus esame uzsakineje ir gave. Del visko patenkinti smile.gif
oregano
QUOTE(ligiukss @ 2008 09 25, 12:37)
Labai fainas  mirksiukas.gif
*

Galima ir pas mano surastą meistrą užsisakyt už 1000LT, bet jis db žiauriai darbais užsivertęs, naparnikas jį ''metė'', tai susivėlęs laksto, nieko nespėja..

pas mano surastą meistrą jokiais būdais nesikreipkite.. schmoll.gif
brunete
Mane irgi sužavėjo staliukas Roma, kaip tik toks kokio jau senai ieškau. Taigi šiandien nuvažiavau į Juodajį alksnį pažiūrėti kaip jis atrodo realiai, viskas patiko tik man iškilo klausymas ar jis nebijo karščio. Juk būna stalų ant kurių negali net puodelio su karštu vandeniu padėti, iš kart pabaltuoja stalas, o nuolat dengti su staltiese - ne man schmoll.gif Kai paklausiau parduotuvėje, konsultantė negalėjo nieko konkretaus pasakyti, kažka bandė, bet matėsi, kad pati nežino. Gal kuri jau naudojatės šiuo staliuku ir žinot, ar nėra jis labai jautrus?
Nike
tai va - as irgi tiek buvau uzsidegusi ta roma, bet vis galvoju ar kaina pateisins kokybe- ar nenusivilsiu jei kas atsitiks g.gif
va dar oolo balduose internete radau kazka panasaus...

http://www.ollo.lt/lt/ollo-grupe/ollo-bald.../prod/1058.html

man reikia tamsaus-gaila, nes uz tokia kaina tikrai pirkciau.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.