Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gražios grindys mūsų namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Neffertite_
Sveikos.

Neradau panašios tėmelės, nutariau užvesti naują, jeigu ką - galėsime prašyti moderatorių vėliau šią temą priskirti prie kokios kitos, panašios.

Mačiau viename bute tokias grindis - laminatas, ir jame plytelės įklijuotos, mačiau tai realiai ir man paliko įspūdį tokios grindys, originalu, nereikalauja didelių išlaidų ir gražu. thumbup.gif Štai foto:
user posted image

Sumąsčiau, kad savo namučiuose (ne bute, bet name) irgi taip padarysiu, bet kuo daugiau svajoji, tuo daugiau minčių ir idėjų kyla. Tarkim vietoje tų plytelių sumasčiau dėti stiklą, o po stiklu tarkim akmenukai kokie, ar šiaip smėlis ir kelios kriauklytės. Gal kas nors ką nors panašaus jau matėte? Gal dar kokių idėjų turite vietoj tų plytelių ar stiklo? Pasidalinkite idėjomis... aciuks.gif
auksegi
bna stiklas g.gif ... gražu ir originalu. Bet kaži jei neduokdie kas nors kristų.. Ar nesudužtų į šipulius?
Neffertite_
QUOTE(auksegi @ 2008 02 22, 11:58)
bna stiklas  g.gif ... gražu ir originalu. Bet kaži jei neduokdie kas nors kristų.. Ar nesudužtų į šipulius?
*

Na, būna gi ergonomiškas stiklas, t.y. nedūžtantis atrodo. Na, kai daro laiptus į antrą aukštą namuose, tai turėklus irgi daro iš tokio stiklo. mirksiukas.gif
gudytejol
O cia mano vyro ideja ir darbas http://images34.fotki.com/v1121/free/15f47....jpg?1204310053
Vladislava
QUOTE(gudytejol @ 2008 02 29, 20:35)

Labai grazu thumbup.gif
Neffertite_
QUOTE(gudytejol @ 2008 02 29, 21:35)

man nerodo... sad.gif Nejau isemei?
gudytejol
[quote=gudytejol,2008 02 29, 22:35]
O cia mano vyro ideja ir darbas ciajau rodo kaskas buvo pasidare
Neffertite_
[quote=gudytejol,2008 03 03, 23:52]
*

[/quote]

Aha, dabar rodo. Tai čia parketas kaip matau ir plytelės, ane?
Zaizute
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 02 22, 11:41)
Gal dar kokių idėjų turite vietoj tų plytelių ar stiklo? Pasidalinkite idėjomis... aciuks.gif
*

Jei deti stiklo intarpus, galima kokiu kavos pupeliu, kraiuklyciu, giliu ar kastonu pridet (jei i tema prie interjero). Jei grindys gilios, galima tada kokius suvenyrus po stiklu sumodeliuot - pvz., vienas intarpas - is kokios Italijos parsivezta originali lekstute, kitas - is kitos salies suvenyras ir pan.... mirksiukas.gif
Neffertite_
QUOTE(Zaizute @ 2008 03 04, 15:57)
Jei deti stiklo intarpus, galima kokiu kavos pupeliu, kraiuklyciu, giliu ar kastonu pridet (jei i tema prie interjero). Jei grindys gilios, galima tada kokius suvenyrus po stiklu sumodeliuot - pvz., vienas intarpas - is kokios Italijos parsivezta originali lekstute, kitas - is kitos salies suvenyras ir pan....  mirksiukas.gif
*

SUPER!!! Idėja. thumbup.gif Tik vat norėčiau visa tai pamatyti gyvai, bet turbūt niekas taip nėra daręs, čia tik aš susapnavau... blush2.gif
*only*
[quote=gudytejol,2008 03 03, 23:52]
*

[/quote]

Idomiai atrodo thumbup.gif
O ka manote apie parketo/laminato sujungima lanku? Paprasciausiai padaryto gipskartono lubos lanku (jos skiria svetaine nuo virtuves), tai noretusi, kad ir grindyse pasikartotu tas lankas jungiant virtuves plyteles su svetaines parketu...
Ka manote apie toki variant? Dar nesu tikra, ar imanoma ta sujungima graziai padaryti g.gif
gudytejol
QUOTE(*only* @ 2008 03 04, 17:29)
Idomiai atrodo thumbup.gif
O ka manote apie parketo/laminato sujungima lanku? Paprasciausiai padaryto gipskartono lubos lanku (jos skiria svetaine nuo virtuves), tai noretusi, kad ir grindyse pasikartotu tas lankas jungiant virtuves plyteles su svetaines parketu...
Ka manote apie toki variant? Dar nesu tikra, ar imanoma ta sujungima graziai padaryti  g.gif
*

Taip ymanoma tai padaryti aisku geriau parketas ar parketlentes kad butu priklijuotos prie pagrindo,gali buti ir laminatas bet yra tikimtbe kad po kiek laiko juostele gali atsiklijuoti stai dar keli varijantai cia
korida
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 03 04, 17:15)
SUPER!!! Idėja.  thumbup.gif Tik vat norėčiau visa tai pamatyti gyvai, bet turbūt niekas taip nėra daręs, čia tik aš susapnavau...  blush2.gif
*

Va cia paziurek prie zidinio kazkas panasiai padaryta 4u.gif http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0794&st=180
varnikė
QUOTE(gudytejol @ 2008 03 08, 00:23)
  stai dar keli varijantai cia
*

Su vyru likom suzaveti sios idejos, labai grazu bigsmile.gif thumbup.gif jau ir gindis susidejom savo svajoniu name blush2.gif
inerga
sveiki smile.gif
nenorejau kurti naujos temos,kad nesikartotu tas pats,tai bandysiu atgaivint sia tema.norejau paklausti apie svetaines grindis jusu namuose.na,tarkim name,kur svetaine su virtuve-bendra erdve.kokios grindys pas jus?plyteles ar medis(laminatas,parketas ar pan) ? o gal tik plyteles?
neapsisprendziam kaip daryti tas grindis,ar plyteles ne per saltai atrodo svetainej?ta prasme nelabai jaukiai gal?gal nuotrauku kas idetumet pas ka plytelemis svetaine isklota 4u.gif buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
emrata
o jus kuo puikiausiai galit deti plyteles virtuvej ir laminata svetainej, jeigu nenorit visko plytelem iskloti smile.gif
inerga
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 13:58)
o jus kuo puikiausiai galit deti plyteles virtuvej ir laminata svetainej, jeigu nenorit visko plytelem iskloti smile.gif
*

kad virtuve plytelemis tai tikrai,ir mane labiau traukia svetainej medines grindis(jaukiau daug,bent man taip atrodo),bet MB matau,kad abejoja ar plytelem ar medziu.pas pazistamus jis mates,kad plytelem ir sako grazu,o as nemaciau dar niekur,tai todel ir klausiu patarimu.kodel zmones pasirenka svetainej plyteles?kuo jos geriau nei laminatas? g.gif
xantia
Aš buvau svečiuose kur plytelėm išklotos svetainės grindys,tai man buvo nejauku schmoll.gif Dar buvau be tapkių,o ten nebuvo kilimo tai kojoms buvo šalta ax.gif
emrata
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 12:06)
kad virtuve plytelemis tai tikrai,ir mane labiau traukia svetainej medines grindis(jaukiau daug,bent man taip atrodo),bet MB matau,kad abejoja ar plytelem ar medziu.pas pazistamus jis mates,kad plytelem ir sako grazu,o as nemaciau dar niekur,tai todel ir klausiu patarimu.kodel zmones pasirenka svetainej plyteles?kuo jos geriau nei laminatas? g.gif
*

na jeigu kalbet apie praktiskuma, tai gal plyteles geriau valosi ir yra kur kas atsparesnes dregmei, bet visgi labiau viska nulemia skonio reikalas. tam kad nebutu salta kojoms ant plyteliu stovint, paprastai daromos sildomos grindys.
inerga
QUOTE(xantia @ 2008 09 24, 14:13)
Aš buvau svečiuose kur plytelėm išklotos svetainės grindys,tai man buvo nejauku schmoll.gif Dar buvau be tapkių,o ten nebuvo kilimo tai kojoms buvo šalta ax.gif
*

vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif grozio atzvilgiu nejauku?
grindys bus sildomos aisku,sako atseit plyteles daugiau silumos praleidzia ziema,o vasara tai juk nesildysi,tai kaip ir vel man medis cia geriau,maloniau g.gif ir apskritai,ar gali svetainej plyteles atrodyt graziai? unsure.gif
driu
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:20)
vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif  grozio atzvilgiu nejauku?
grindys bus sildomos aisku,sako atseit plyteles daugiau silumos praleidzia ziema,o vasara tai juk nesildysi,tai kaip ir vel man medis cia geriau,maloniau g.gif ir apskritai,ar gali svetainej plyteles atrodyt graziai? unsure.gif
*

O pas mus didžioji dalis svetainės bus plytelės 60x60 thumbup.gif , pradžioje buvo mintis plyteles daryti tik viduryje svetainės, galiausiai, nusprendėme, kad virtuvės pusėje ir prie durų tikrai patogiau plytelės, todėl parketlenčių liks tik juosta nueinanti link laiptų pakopos wink.gif
Visai nebijau, kad plytelės šalta ar nejauku, net miegamo dalis su vonia susilieja tomis pačiomis grindinėmis plytelėmis ax.gif
inerga
QUOTE(driu @ 2008 09 24, 14:32)
O pas mus didžioji dalis svetainės bus plytelės 60x60  thumbup.gif , pradžioje buvo mintis plyteles daryti tik viduryje svetainės, galiausiai, nusprendėme, kad virtuvės pusėje ir prie durų tikrai patogiau plytelės, todėl parketlenčių liks tik juosta nueinanti link laiptų pakopos wink.gif
Visai nebijau, kad plytelės šalta ar nejauku, net miegamo dalis su vonia susilieja tomis pačiomis grindinėmis plytelėmis  ax.gif
*

gal kartais nuotraukele kokai galima butu pamatyti? blush2.gif
driu
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:37)
*

Dabar dar ten toks statybinis vaizdelis, bet bendram vaizdui galėsiu padaryt 4u.gif
elva
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 13:18)
na jeigu kalbet apie praktiskuma, tai gal plyteles geriau valosi ir yra kur kas atsparesnes dregmei, bet visgi labiau viska nulemia skonio reikalas. tam kad nebutu salta kojoms ant plyteliu stovint, paprastai daromos sildomos grindys.
*

Pas musu vienu pazistamu plytelemis isklots grindys ir virtuveje, ir svetaineje (bendra erdve), visur irengtas grindinis sildymas. Jie tame naujame name gyvena jau gal 5 metai, tai sako didziausia klaida padare issikloje grindis svetaineje plytelemis, nes sako kazkaip uzsifiksavo galvoj, kad jei bus grindinis sildymas, tai bus jauku, bet is tikruju nesildymo sezonu (kalbu ne apie vasara, o apie rudeni ar pavasari, kada nejungiamas sildymas - ir tas laikotarpis nera toks jau ir trumpas) tos plyteles tikrai buna saltos unsure.gif Tai dabar tik del sio nepatogumo dideli kilima nusipirko. g.gif
Nors cia gal dar ir nuo zmogaus priklauso - pvz. as pati jauciu, kad jei nesildymo sezonu stoviu ant plyteliu, tai kojos nesamoningai iesko, kur cia silciau perlipus... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:37)
*

inerga, jei supranti rusiskai, labai daug nuotrauku ir siaip visokiu ideju galima pasisemti is situ puslapiuku:
www.ivd.ru bei www.lui.ru (archyve labai daug vaizdines medziagos) mirksiukas.gif
Tikrai maciau ne viena pavyzdi ir su svetaineje isklotomis plytelemis - vieniems patinka,kitiems ne - cia jau skonio reikalas 4u.gif
emrata
kad plyteles gali atrodyti graziai, tai abejoniu nera, bet va kitiems tiesiog nejauku ir viskas, todel tikrai siulyciau virtuvej deti plyteles, o svetainej kloti parketlentes, tikrai vaizdo nesugadins
elva
QUOTE(emrata @ 2008 09 24, 15:10)
kad plyteles gali atrodyti graziai, tai abejoniu nera, bet va kitiems tiesiog nejauku ir viskas, todel tikrai siulyciau virtuvej deti plyteles, o svetainej kloti parketlentes, tikrai vaizdo nesugadins
*

Va va, as irgi prie tu, kuriems nejauku, nors ir kokios tos plyteles butu grazios... doh.gif Todel irgi plyteles desim virtuvej, o svetainej greiciausiai rinksimes laminata rolleyes.gif
xantia
QUOTE(inerga @ 2008 09 24, 13:20)
vat,jau viena nuomone.aciu bigsmile.gif  grozio atzvilgiu nejauku?
*

Net nežinau kodėl nejauku g.gif Plytelės ten buvo gražios smile.gif Gal,kad grindys nešildomos g.gif Dar pagalvojau jei stiklinė per baliuką nukris tai jau į smulkias dalelytes lotuliukas.gif
Aruna
Jeigu žiūrėti praktinę pusę, tai plytelės netinka svetainėje. MB pusbrolis neseniai susitvarkė namą ir pas juos labai didelė virtuvė 30kv.m., kurios kitame gale pasidarė valgomąjį ir visą plotą norėjo kloti plytelėmis. Atkalbėjau, sakiau, jei norit, klokit tik darbinėje pusėje, o kur stalas, klokit medį. Paklausė ir atsidžiaugti negali. Nes net vasarą ant plytelių šaltą, turi būtinai kažką apsiauti , o ir daikčiukai nukrintantys tikrai savo formas dažniausiai pakeičia. Pas mane virtuvėje parketas ir labai tuo džiaugiuosi. lotuliukas.gif Nors, aišku, skonio reikalas
emrata
na o as negaliu atsidziaugti plytelem biggrin.gif kiekvienas turbut is savo boksto kalba smile.gif del praktines puses man kaip tik plyteles atrodo geriau, nes va jeigu kokia beda virtuvej su santechnika, tai apsiliejus vandeniui plytelem nieko neatsitiks, o va laminatui dazniausiai skaudzios pasekmes buna
Nada...
Nes net vasarą ant plytelių šaltą, turi būtinai kažką apsiauti

Negi kazkam gali ateit i galva klot plyteles , neisirenginejant grindinio sildymo?? blink.gif
Jeigu žiūrėti praktinę pusę, tai plytelės netinka svetainėje

biggrin.gif Is kur tokia protinga mintis?? Nieko ner praktiskiau uz plyteles bet kokioj patalpoj, kitas dalykas, ar zmonems jauku. As, pvz. svetainej desiu plyteles, nes medis ant sildomu grindu nelabai patartinas. Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata biggrin.gif
elva
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 08:37)
Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata  biggrin.gif
*

Galiu atsakyti, kodel as galiu iskeisti naturalia medziaga, t.y. plyteles i laminata smile.gif Kaip jau ir minejau, plyteles man tiesiog dvelkia salciu (juk ne apvalius metus ijungiamas grindinis sildymas) ir ant tokiu grindu, kai kojoms salta, man asmeniskai tikrai stoveti nera malonu. O kodel iskeiciu parketa i laminata irgi ne trupucio ne geda prisipazinti smile.gif Visu pirma ne kiekvienai seimai priimtina parketlenciu kaina, o antra priezastis (man ji kur kas labiau atsverianti) ta, kad parketlentes reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant... doh.gif O dar kai paskaitinejau cia forume, kad mamos net ne visus zaislus vaikams duoda zaisti, kad kartais parketo nesugadintu, tai man dar labiau nesuprantama, kaip zmogus sitaip gali tarnauti daiktams, kad daiktas tampa svarbesnis nei jo paties vaikas... doh.gif
Nada...
Galiu atsakyti, kodel as galiu iskeisti naturalia medziaga, t.y. plyteles i laminata  Kaip jau ir minejau, plyteles man tiesiog dvelkia salciu (juk ne apvalius metus ijungiamas grindinis sildymas) ir ant tokiu grindu, kai kojoms salta, man asmeniskai tikrai stoveti nera malonu. O kodel iskeiciu parketa i laminata irgi ne trupucio ne geda prisipazinti  Visu pirma ne kiekvienai seimai priimtina parketlenciu kaina, o antra priezastis (man ji kur kas labiau atsverianti) ta, kad parketlentes reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant...  O dar kai paskaitinejau cia forume, kad mamos net ne visus zaislus vaikams duoda zaisti, kad kartais parketo nesugadintu, tai man dar labiau nesuprantama, kaip zmogus sitaip gali tarnauti daiktams, kad daiktas tampa svarbesnis nei jo paties vaikas...

Ne , tai jei laminatas dedamas vietoj medzio taupymo sumetimais, man viskas aisku, ir jokia cia geda, suprantama wink.gif Bet yra zmoniu, kurie dedasi laminata uz 95 lt. uz kvadrata, kai tiek kainuoja parketas g.gif
reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant... 

o ar turejot kada medines grindis palyginimui? laminatas saltas, barska , o sintetika aplamai, mano supratimu, blogis smile.gif
elva
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 10:50)
o ar turejot kada medines grindis palyginimui? laminatas saltas, barska , o sintetika aplamai, mano supratimu, blogis smile.gif
*

tai pas mano tevus salione iki pat siol tebera parketas, ir maciau, kiek vargo ir prieziuros tai reikalauja... doh.gif o per laika ir tas parketas jau spejo issikraipyt, tai dabar jau laikas kitas grindis det. O siaip ir laminatas laminatui nelygu smile.gif Pas drauge laminatas sudetas labai panasus i tikra medi ir po juo dar grindinis sildymas irengtas, tai tikrai pas ja nuejus jauku ir miela, ir niekas niekur nebarska... g.gif
Iriska

Na del plyteliu salone: pas draugus sudetos plyteles, yra sildymas, bet niekas nesildo iki tike kad jos butu juntamai siltos, nes tada namie buna apie 28 laipsnius. Todel vaiksto zmones su tapkem ir namie 25 laipsniai.

Kas liecia parketlentes, pas uosvius sedetas berzas jau 25 metai ir tik siemet ji nuslifavo ir nulakavo ir vel kaip naujas. biggrin.gif

Del laminato, jeigu pigus tai yra SSSSSSSS, jeigu apie 80lt/m2 tada jau prasideda kokybe geresne ir jau to barskejimo nesijaucia.

As turiu viena klausima pas mus koridorius pereina i virtuve, bet as noriu skirtingas pliteles deti, kaip pagauti ta perejima, kad nesipjautu. g.gif Panasiu atspalviu rinktis ir dekoru atskirti... g.gif
emrata
QUOTE(Iriska @ 2008 09 25, 10:50)
As turiu viena klausima pas mus koridorius pereina i virtuve, bet as noriu skirtingas pliteles deti, kaip pagauti ta perejima, kad nesipjautu.  g.gif  Panasiu atspalviu rinktis ir dekoru atskirti... g.gif
*

mes pradzioj rinkomes is tos pacios serijos dvieju spalvu plyteles ir dekora pereinanti, bet viena spalva gavom brokuota, o ir laukti nebenorejom kito uzsakymo, tai palikom vienos spalvos plyteles, taciau ta pacia dekoro juosta. virtuvej plyteles uzpildem baltu glaistu, o koridoriuj rudu, visai nieko ziurisi smile.gif
gruoda
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 09:37)
Negi kazkam gali ateit i galva klot plyteles , neisirenginejant grindinio sildymo?? blink.gif 

biggrin.gif  Is kur tokia protinga mintis?? Nieko ner praktiskiau uz plyteles bet kokioj patalpoj, kitas dalykas, ar zmonems jauku. As, pvz. svetainej desiu plyteles, nes medis ant sildomu grindu nelabai patartinas. Neisivaizduoju, kaip kazkas iskeicia naturalia medziaga , pvz. plyteles i laminata  biggrin.gif
*

negi kažkam gali šauti į galvą vasarą šildyti namus blink.gif O vasarą ant plytelių kojoms šalta unsure.gif
Nada...
O vasarą ant plytelių kojoms šalta

rimtai salta ant plyteliu vasara? g.gif negasdinkit g.gif
gruoda
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 13:26)
rimtai salta ant plyteliu vasara?  g.gif  negasdinkit g.gif
*

Man tikrai šalta 4u.gif
emrata
vasara mes basom kojom ant plyteliu vaikstom ir nera sitiek salta, kaip cia visi raso rolleyes.gif bet negi dabar gincysies smile.gif
elva
QUOTE(Iriska @ 2008 09 25, 11:50)
As turiu viena klausima pas mus koridorius pereina i virtuve, bet as noriu skirtingas pliteles deti, kaip pagauti ta perejima, kad nesipjautu.  g.gif  Panasiu atspalviu rinktis ir dekoru atskirti... g.gif
*

Man asmeniskai labai grazu, kai skirtingos zonos atskiriamos kontrastingomis, bet turinciomis bendra rasta plytelemis smile.gif Pvz. kaip cia:
user posted image

o va cia - tos pacios plyteles, atskirtos dekoru - irgi grazu ir nenuobodu rolleyes.gif
user posted image
driu
QUOTE(elva @ 2008 09 25, 09:23)
Galiu atsakyti, kodel as galiu iskeisti naturalia medziaga, t.y. plyteles i laminata smile.gif Kaip jau ir minejau, plyteles man tiesiog dvelkia salciu (juk ne apvalius metus ijungiamas grindinis sildymas) ir ant tokiu grindu, kai kojoms salta, man asmeniskai tikrai stoveti nera malonu. O kodel iskeiciu parketa i laminata irgi ne trupucio ne geda prisipazinti smile.gif Visu pirma ne kiekvienai seimai priimtina parketlenciu kaina, o antra priezastis (man ji kur kas labiau atsverianti) ta, kad parketlentes reikalauja daug prieziuros, yra daug labiau pazeidziamos nei laminatas ir t.t. O man tikrai gaila laiko tupinejimams apie grindis ir kas pusantru metu vis is naujo alyvuojant, vaskuojant ar lakuojant... doh.gif O dar kai paskaitinejau cia forume, kad mamos net ne visus zaislus vaikams duoda zaisti, kad kartais parketo nesugadintu, tai man dar labiau nesuprantama, kaip zmogus sitaip gali tarnauti daiktams, kad daiktas tampa svarbesnis nei jo paties vaikas... doh.gif
*

kai nešildai plytelių, būna vasara, o vasarą kaip tik labai malonu ant vėsių plytelių wink.gif
o kas dėl laminato, jis niekada neatstos natūralių grindų ir toli gražu ne pats praktiškiausias variantas dulkių rinkimo prasme schmoll.gif
inerga
QUOTE(elva @ 2008 09 24, 15:20)
Pas musu vienu pazistamu plytelemis isklots grindys ir virtuveje, ir svetaineje (Nors cia gal dar ir nuo zmogaus priklauso - pvz. as pati jauciu, kad jei nesildymo sezonu stoviu ant plyteliu, tai kojos nesamoningai iesko, kur cia silciau perlipus... blush2.gif
Papildyta:
inerga, jei supranti rusiskai, labai daug nuotrauku ir siaip visokiu ideju galima pasisemti is situ puslapiuku:
www.ivd.ru bei www.lui.ru (archyve labai daug vaizdines medziagos) mirksiukas.gif
*

aciu labai uz nuomone ir nuorada 4u.gif begu ziureti bigsmile.gif
kuo toliau skaitau,tuo man medzio labiau norisi,nes man pastoviai kojos sala,o plius tapkiu nemegstu biggrin.gif
Iriska
QUOTE(elva @ 2008 09 25, 15:47)
Man asmeniskai labai grazu, kai skirtingos zonos atskiriamos kontrastingomis, bet turinciomis bendra rasta plytelemis smile.gif Pvz. kaip cia:
user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif
elva
QUOTE(driu @ 2008 09 25, 15:13)
kai nešildai plytelių, būna vasara, o vasarą kaip tik labai malonu ant vėsių plytelių wink.gif
o kas dėl laminato, jis niekada neatstos natūralių grindų ir toli gražu ne pats praktiškiausias variantas dulkių rinkimo prasme  schmoll.gif
*

Mergaites, as tikrai nenoriu pasakyti, kad laminatas - vertesnis uz naturalias grindis doh.gif Sutinku su tuo, kad naturalus medis - ir estetiskai daug geriau atrodo, ir kojoms maloniau, ir apskritai visada naturalios medziagos visada isliks vertybe. As tiesiog atsakiau uz save i klausima, "kaip galima naturalias grindis iskeisti i laminata" (o priezastis jau parasiau anksciau) 4u.gif
elenele
QUOTE(voveriena @ 2008 09 25, 13:26)
rimtai salta ant plyteliu vasara?  g.gif  negasdinkit g.gif
*

Man labai salta ax.gif Net kojas gelia doh.gif

As uz medines grindis. Pas mus net virtuvej parketas - kas 1,5 metu lakuoti nereikia blink.gif Zinoma, zaislu metymas palieka duobeles, bet taip butu su kiekvienom medinem grindim. Be to medi, kai jau labai susidevi, galima is naujo nuslifuoti ir perlakuoti - bus kaip naujas thumbup.gif
Aruna
Žinoma, grindys skonio reikalas. Tačiau dar yra parketinės lentos, kurios yra pigesnės nei parketas ir sudėjimas ne tiek kainuoja. Ir atrodo labai gerai.
O dėl plytelių - tai man asmeniškai net vasarą šalta ant jų - ypač jei sėdi prie stalo kojas nuleidęs ilgesnį laiką, nes labai mėgstu vaikščioti basa. smile.gif
Praktinė pusė, vėl kaip pažiūrėjus: jei nori, kad plytelės gerai atrodytų, ypač kas kloja blizgias irgi reikalinga speciali priežiūra, neužtenka tik skuduru perbraukt.
Pas mus irig visur medis (išskyrus vonią), tai naujinom grindis beveik po 9 metų, ir tai tik todėl, kad anksčiau prastesnės kokybės lakai buvo biggrin.gif
Nada...
As uz medines grindis

Medis be konkurencijos, bet be kainos jis turi ta dideli minusa, kad nelabai rekomenduojama ant sildomu grindu det, o pas mane vos ne visas namas bus su sildomom grindim doh.gif . Aisku, parketlentes kaip ir galima det, bet ne vienas specialistas sake, kad visgi nerizikuotu.. Kita vertus, paprasta parketlente labai jau panasi i laminata g.gif
Man labai salta  Net kojas gelia

g.gif Na, jei kalbet apie patoguma kojom, geriausia kilimine danga- esu turejusi. Zinau, kad daugelis ja peikia neva del dulkiu, prieziuros, bet kojom tikrai ner smagesnes medziagos.. Tik ner pas mus pasirinkimo kilimines dangos, kad idomi butu, be to, ka daryt, jei svetaine 6X 6 m., kaip tie sujungimai atrodys?? juk , kaip maciau, placiausia danga- 4 m.. g.gif
linciuke5
Labai dziaugiuosi medinemis grindimis thumbup.gif
zebrina
Pas mus visur sudetas laminatas,tai dabar taip gailiuos doh.gif Vyras siule virtuvej ir koridoriuj det plyteles..bet as norejau kuo greiciau..uzsispyriau blush2.gif ax.gif ir va ,dabar nagus griauziuos,bet jau po laiko doh.gif nepraktiska nerealiai,kiekvienas sunio plaukelis matos..o dar kartais ir dryziai isplovus..tai taip ir dirbu po darbo grindu valytoja..bambu ir kitiems nuotaika gadinu doh.gif blush2.gif ir vis slapciom pagalvoju apie plyteles,bet bijau vyrui net uzsimint,nes dar tik geras pusmetis po remonto praejo..
missg
Sveiki, o ka manote apie kamstines grindis pvz koridoriuj ar virtuvej? Man viena pazistama dizainere siule kaip labai praktiskas ir siltas grindis, bet net nezinau, nelabai man grazu:///////
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.