Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tęsiam prisistatymus
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rutti
Toliau tęsiam prisistatymų temą 4u.gif
Emanuella
sveikutes,SUPER MAMOS smile.gif mano vardas Giedre,man 22 metai.auginu 5 men dukryte.mes gyvenam Londone,Dagenham essex rajone.butu labai malonu susipazinti su netoli gyvenanciom mamytem,nes as ziauriai nuobodziauju.draugu cia beveik neturiu,kartais jauciuosi labai vienisa,be to,ir mano mazutei butu neprosali pasibendrauti su kitais vaikuciais,nes jau pradejo bijoti svetimu zmoniu verysad.gif na,tikiuosi atsiras kaiminysteje gyvenanciu mamyciu.laukiu atsakymo mirksiukas.gif
niamniuskyte
Sveikos 4u.gif As gyvenu Hounslow rajone vakaru Londone,gal atsiras mamyciu is vakaru??Nes dar kolkas nei vienos sutikti nepavyko liudna man cia.Auginu 13men dukryte wub.gif
Renaty_te
sveikos mamos...mes esame is UK-Cambridgo...augini 3 metuku sunu...butu malonu pabendrauti ir susipazinti su mamomis gyvenanciomis netoliese. smile.gif
Simona P.
Butu malonu thumbup.gif susipazinti su mamytemis ir ju vaikuciais, gyvenanciais Airijoje, Portlaoise mieste. smile.gif
mazulia
sveikutes, gyvenu airijoj, auginu 4 men suneli wink.gif
Lavazza
QUOTE(mazulia @ 2008 02 25, 00:29)
sveikutes, gyvenu airijoj, auginu 4 men suneli wink.gif
*

Labutis,
is katro Airijos kampelio?
-edita-
sveikutes.! gyvenu Norvegijoje, auginu 3 menesiuku dukryte... labai noreciau susipazinti su mamytemis, gyvenanciomis cia... ypac, kurios gyvena Hedmarke! smile.gif
Al_Nija
Sveikutes
mano vardas Nijole 24m. gyvenu daugiau negu tris metus vokietijoje - oberhausen mieste...auginu 8men. mergicka Aisha
salia gyvenancios atsiliepkit tongue.gif
mazulia
Labutis,
is katro Airijos kampelio?

county clare, t.y 27km nuo limeriko, 15km nuo shannono. smile.gif
Marija81
Sveikos mamaites, gyvenu Leicester, laaaabai liudna be tautieciu cia, gal yra mamyciu aplinkui? mano dukrelei 6 metukai. 4u.gif
Karinga
na ir as prisistatysiu, nors jau praradau vilti rasti mamyte su vaikuciu blush2.gif Tai va, ar atsirastu mamyte is Kent'o UK rolleyes.gif
luiniene
sveikutes man 32m. as su seima gyvenu Dewsburyje Anglijos miestelyje butu labai saunu tureti cia draugu turiu du sunelius vyriausiam 12m. jauneliuj 4m. 4u.gif
gabyte00
QUOTE(Karinga @ 2008 02 27, 20:41)
na ir as prisistatysiu, nors jau praradau vilti rasti mamyte su vaikuciu  blush2.gif  Tai va, ar atsirastu mamyte is  Kent'o  UK  rolleyes.gif
*

pabandyk ieit i Angliukiu plepaliukus-ten tikrai manau rasi mirksiukas.gif
Karinga
QUOTE(gabyte00 @ 2008 02 28, 14:56)
pabandyk ieit i Angliukiu plepaliukus-ten tikrai manau rasi  mirksiukas.gif
*

aciu 4u.gif
mirar
Sveikutes 4u.gif ,as gyvenu Hull mieste,gal yra daugiau mamyciu is sio miesto???
Karinga
QUOTE(Karinga @ 2008 02 27, 22:41)
na ir as prisistatysiu, nors jau praradau vilti rasti mamyte su vaikuciu  blush2.gif  Tai va, ar atsirastu mamyte is  Kent'o  UK  rolleyes.gif
*

Atrodo, ne visai aiskiai parasiau blush2.gif Nes Kent'as labai jau didelis ax.gif Tai va, gyvenu Medway Kent. Gal yra is ten mamyciu rolleyes.gif
Emanuella
QUOTE(Karinga @ 2008 02 28, 23:28)
Atrodo, ne visai aiskiai parasiau  blush2.gif  Nes Kent'as labai jau didelis  ax.gif  Tai va, gyvenu Medway Kent. Gal yra is ten mamyciu  rolleyes.gif
*

KARINGA,nesikrimsk.kada nors atleksiu as is ukanotojo londono aplankyti taves smile.gif
Karinga
QUOTE(giedre 22 @ 2008 03 01, 18:52)
KARINGA,nesikrimsk.kada nors atleksiu as is ukanotojo londono aplankyti taves smile.gif
*

lauksiu lauksiu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

tik biski greiciau nei kadanors biggrin.gif
agneseta
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 21, 20:20)
sveikos mamos...mes esame is UK-Cambridgo...augini 3 metuku sunu...butu malonu pabendrauti ir susipazinti su mamomis gyvenanciomis netoliese. smile.gif
*

Sveika! Praktiskai kaimynes esam 4u.gif As esu is ELY miestelio, jis salia Cambridgo smile.gif Auginu 1,5 metuku dukryte... tiktu tavo vaikiui i paneles wub.gif Su seimyna kartais savaitgalius Cambridge leidziam, gal ir jus i Ely uzsukat?!
jblmami
QUOTE(Al_Nija @ 2008 02 27, 14:35)
Sveikutes
mano vardas Nijole 24m. gyvenu daugiau negu tris metus vokietijoje - oberhausen mieste...auginu 8men. mergicka Aisha
salia gyvenancios atsiliepkit tongue.gif
*

Sveika. 4u.gif As gyvenu jau 12metu Wülfrath. Jis randasi tarp Düsseldorf, Essen, Wuppertal. I Oberhausen atvaziuojam retkarciais apsipirkti. thumbup.gif taip kad beveik kaimynes thumbup.gif

Su vokietaitem gali taip pat pabendrauti. Jas rasi "mamos uzsienyje", o toliau eini i "ivairiu saliu mamu pokalbiai". Ikelti nuorodos nemoku blush2.gif
Roisin
Sveikos mergaites mirksiukas.gif As gyvenu Turkijoje. Labai smagu butu susipazinti su mergaitem gyvenanciom sioje salyje mirksiukas.gif
demiraite
QUOTE(Roisin @ 2008 03 05, 22:50)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif As gyvenu Turkijoje. Labai smagu butu susipazinti su mergaitem gyvenanciom sioje salyje mirksiukas.gif
*

Gyvenu Aachene, auginu 4 menesiu dukryte, gal gyvena netoli kurnors leituvaiciu, butu malonu susipazint 4u.gif
elingita
QUOTE(Karinga @ 2008 02 27, 20:41)
*

sveika as esu Virginija,taip pat gyvenu Kente,Margate.o jus kur tiksliau.gal iseitu susipazinti? biggrin.gif
Karinga
QUOTE(elingita @ 2008 03 07, 00:14)
sveika as esu Virginija,taip pat gyvenu Kente,Margate.o jus kur tiksliau.gal iseitu susipazinti? biggrin.gif
*

mes is Gillingham'o ax.gif Bet visai tu netoli, mazdaug 70km nuo musu ax.gif Su masina galim kada ir uzlekti viena pas kita biggrin.gif
Uzeik cia http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=270642
musu cia nedaug, bet cia galesim placiau susirasyti biggrin.gif
aidatrevoras
labas visoms smile.gif Airijoje gyvenu tik 1 men smile.gif turiu sunu 5metu.gyvename netoli siaurines sienos:)BALLYCONNELL miestelyje(nuo Cavano 25km ).butu smagu susipazinti su netoli gyvenanciomis mamytemis smile.gif 4u.gif
isdykutes mama
sveikos, as gyvenu airijoje, lucan miestelyje, netoli dublino, gal dar yra mamyciu kurios cia gyvena, butu smagu susipazinti 4u.gif
Ingo10
Sveiki,forume esu naujoke.Gyvenu Vokietijoje 8metai.Auginu 4metü mergaite.Gal yra mamyciü gyvenanciü prie Helmstedto ar Braunschweigo?
Donce
Sveikutes 4u.gif

As ir noreciau cia prisirasyti blush2.gif. Gyvenu Loughtone, turiu leliuka 7 men. ir labai nuobodu po sita kaimely cia mums dviems vaikstineti blush2.gif gal kas nori prisijungti ax.gif
Sniego karalienė
As Gerda, 25 m. gyvenu Airijoje,Limerike ir esu busima mamyte nestuke.gif visada mielai pabendrauciau su tautietemis... drinks_cheers.gif
Katiusa
mes su sunum gyvenam anglijoje, bristolio mieste (lawrence weston mikrorajone) mazai turiu vilties bet gal netycia yra mamyciu is cia?
siguliukas17
Sveiki 4u.gif
Mes is siaures rytu Londono, o tiksliau Walthamstow.
deivydukomama
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 19, 16:31)
Sveiki  4u.gif
Mes is siaures rytu Londono, o tiksliau Walthamstow.
*

sveika as gyvenu netoli taves,leytone bigsmile.gif
Draidra
Labuliukas.
O as gyvenu Londone, Stratforde. Nuo 2007m. rugpjucio men. gyvenau Manchesteryje, o nuo rugsejo Londone. Turiu du sunus, vienam 6m., kitam 4m. Kolkas juos priziuri mociute Lietuvoje, bet birzelio men. planuoju atsivezti cia vyresneli, o veliau ir jauneli. ax.gif
Polijana
Sveikutes,as is Airijos smile.gif netoli Dublino 4u.gif
Julija_
Sveikutes, as gyvenu Uk, Orpington, Kent. turiu mergyte. butu malonu susirasti draugu bigsmile.gif
natalik80
sveiki 4u.gif as auginu dukryte ,gyvenu Londone - Lewishame,gal atsirastu mamyciu is to krasto ax.gif
saulutguse
sveiki ,as naujoke! auginu 1.5m suneli .gyvenu Londone,Harolds hill,e. Gal rasciau draugiu netoliese????? smile.gif smile.gif smile.gif [FONT=Geneva]
viktoriukas83
Dabar mano eile smile.gif

As esu Viktorija gyvenanti netoli Chicago, USA baisiai ieskau draugiu aplink, tikiuosi atsiliepsite.
4u.gif
nakvisa
QUOTE(saulutguse @ 2008 03 26, 18:12)
sveiki ,as naujoke! auginu 1.5m suneli .gyvenu Londone,Harolds hill,e. Gal rasciau draugiu netoliese????? smile.gif  smile.gif  smile.gif [FONT=Geneva]
*

Sveika as ir Harold Hill.Maniau cia esu vienintele lietuve,pasirodo ne...
Kataryshka
sveikutes, o mes su 4 metuku suneliu gyvenam Airijoje, Dublin 15 wink.gif
saulutguse

o tiksliau is kur tu? mano Lewes rd.! mes cia tik vienas menuo;)
Judita38
[I]Sveiki!
Vasarą ketinu su sūnumi išvykti gyventi į Siciliją, Palermą. Ar rasiu ten lietuvaičių? smile.gif
nakvisa
QUOTE(saulutguse @ 2008 04 06, 19:18)
o tiksliau is kur tu? mano Lewes rd.! mes cia tik vienas menuo;)
*

as cia irgi neseniai tik 4 menesiai.mes gyvenam Pimpernel way,jei zinai mc donalda Straight roud'e tai visai netoli.o kur mazdaug yra Lewes rd?
zydra30
sveiki. gyvenu UK, netoli Londono, Enfielde.gal atsirastu kaimynu smile.gif .
saulutguse
QUOTE(nakvisa @ 2008 04 06, 23:44)
as cia irgi neseniai tik 4 menesiai.mes gyvenam Pimpernel way,jei zinai mc donalda Straight roud'e tai visai netoli.o kur mazdaug yra Lewes rd?
*

Papildyta:
QUOTE(saulutguse @ 2008 04 07, 15:52)
*

saulutguse
QUOTE(saulutguse @ 2008 04 07, 16:05)
Papildyta:
*

Sveika! siandien nieko neveikiu tik studijuoju Harold Hill'o zemelapi! o zinok as visai salia Taves gyvenu thumbup.gif Tiksliau tarp musu yra Central Park Leisure Centre,juk zinai toooki-cia jis vienintelis sitam kaimuky biggrin.gif O mes va taip ir gyvenam nieko nezinodamos,ot buna,ne doh.gif
Raganiauskiene
labutis mamos smile.gif as gyvenu Anglijoj Enfielde gal cia kur atsirastu mamyte? auginu maziuka 6menesiu. butu smagu susipazint 4u.gif biggrin.gif
nakvisa
QUOTE(saulutguse @ 2008 04 07, 14:24)
Sveika! siandien nieko neveikiu tik studijuoju Harold Hill'o zemelapi! o zinok as visai salia Taves gyvenu thumbup.gif Tiksliau tarp musu yra Central Park Leisure Centre,juk zinai toooki-cia jis vienintelis sitam kaimuky biggrin.gif O mes va taip ir gyvenam nieko nezinodamos,ot buna,ne doh.gif
*

Zinau zinau visai netoli...tai ziurek beveik kaimynes... mirksiukas.gif
mantomama
Sveikos mamytes, 4u.gif
As gyvenu rytu londone stepney(tarp whitechapel ir mileend'o).Gal yra mamyciu gyvenanciu netoliese mirksiukas.gif mirksiukas.gif kompanijoj mirksiukas.gif but vaiksciot po mailendo parka
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.