Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kiek kainavo buto remontas?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
auksegi
labas, mergaitės. Atnaujinu temelę apie buto remonto išlaidas. Mes pavasarį planuojame darytis remontą, ir šiaip paskaičiuoju, ir taip paskaičiuoju, ir atrodo, kad be paskolos neišsiversim doh.gif . Tiesa, mūsų butas yra 2 kambarių, standartinis, vienas vaiko kambarys suremontuotas, tačiau visur kitur reikia ne kosmetinio, o kapitalinio remonto + baldai. Žodžiu, laukia ne tik didelis darbas, bet ir kišenės pakratymas.
Pasidalinkime patirtimi, kiek kainavo jums remontas, darbas ir pan., ką atlikote, nusipirkote ir t.t.
skarinka
Mums visada iseidavo du kartus daugiau sumoketi , nei patys paskaiciuodavome. Tai dabar jei ka susiruosiam remontuoti, tai savo paskaiciavimus dauginame is 2.
HARAJUKU
Tai jau tikra tiesa, kad savo paskaiciavimus reikia padauginti is 2 smile.gif

As dabar baigineju kapitalini remonta 35 m2 bute.
kai remonto suma perkope 20 000- kuriuos planavau skirti remontui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , del ramaus miego nustojau skaiciuot biggrin.gif
tai surashysiu ka pamenu ir ka buvau suskaiciavus

Langai- kainavo 3800 lt- pas mane ju labai daug
Sienu griovimas 1000 lt
Grindys- dejom azuolini parketa- alyvavom 5000 lt
Grindjuostes ( ne medines ) 600 lt
2 durys - azuolo masyvas 3000 lt
Vonios ( labai mazos ) remontas su nebrangia santechnika, vamzdziu pervedziojimu , sildomom grindim apie 10 000 doh.gif
(vonioj plyteliu l.mazai, kitur dazyta ir tapetai)

Uz sienas ir lubas meistrams 4500
medziagos - visokie rotbantai ir glaistai ir dar nezinia kas 3000
Dazai luboms ir sienoms 700
Tapetai 750- tapetuosim patys biggrin.gif

Baldai- dar tik paskaiciavo: didele rubu spinta su slankiojancio sistemom ir prieskambaryje nedidele spinta su stumdomu veidrodziu 3800

daugiau nepamenu, bet tikrai dar buvo ishlaidu

Sviestuvus dar tik renkuosi
Virtuve - ateities planuose
o dar karnizai, uzuolaidos ant tu dideliu langu doh.gif doh.gif doh.gif

Pinigeliai kur gi jus ??? lens.gif lens.gif lens.gif

pele
O aš norėjau ir seną temą paskaityt... unsure.gif
sigita
Remontuoju vonią su tūliku daugiabutyje (3kv.m.)
Pakeičiau vamzdyną - 1300lt (darbas ir medžiagos)
Senukuose kol kas išleidau - 1400lt
Visus darbus atliekame patys - tai kol kas 2700lt. Medžiagos ir santechnika neprabangios iš paprastų.
auksegi
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 02 21, 19:52)
Tai jau tikra tiesa, kad savo paskaiciavimus reikia padauginti is 2  smile.gif

As dabar baigineju kapitalini remonta 35 m2 bute.
kai remonto suma perkope 20 000- kuriuos planavau skirti remontui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , del ramaus miego nustojau skaiciuot  biggrin.gif
tai surashysiu ka pamenu ir ka buvau suskaiciavus

Langai- kainavo 3800 lt- pas mane ju labai daug
Sienu griovimas 1000 lt
Grindys- dejom azuolini parketa- alyvavom 5000 lt
Grindjuostes ( ne medines ) 600 lt
2 durys - azuolo masyvas 3000 lt
Vonios ( labai mazos ) remontas su nebrangia santechnika, vamzdziu pervedziojimu , sildomom grindim apie 10 000  doh.gif
(vonioj plyteliu l.mazai, kitur dazyta ir tapetai)

Uz sienas ir lubas meistrams  4500
medziagos - visokie rotbantai ir glaistai ir dar nezinia kas 3000
Dazai luboms ir sienoms 700
Tapetai 750- tapetuosim patys  biggrin.gif

Baldai- dar tik paskaiciavo: didele rubu spinta su slankiojancio sistemom ir prieskambaryje nedidele spinta su stumdomu veidrodziu 3800

daugiau nepamenu, bet tikrai dar buvo ishlaidu

Sviestuvus dar tik renkuosi
Virtuve - ateities planuose
o dar karnizai, uzuolaidos ant tu dideliu langu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pinigeliai kur gi jus ???  lens.gif lens.gif lens.gif
*

oho, man jau darosi neramu doh.gif lotuliukas.gif
Dumblas
Vidaus remontas 1000 litu uz kvadrata.
emrata
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 22, 10:50)
*

cia is kur tokias kainas paemet?
renax
QUOTE(emrata @ 2008 02 22, 10:31)
cia is kur tokias kainas paemet?
*

Cia jis siulosi
SoJa
Remontą pradėjom 2006 m. paskutinėm dienom. 2007 m. vasarą jau buvo išleista 100 000 Lt. Pabaigos dar nematom doh.gif
emrata
QUOTE(renax @ 2008 02 22, 11:31)
Cia jis siulosi
*

juokdarys lotuliukas.gif
beje, Soja kiek pas jus kambariu?
Emerencija
QUOTE(pele @ 2008 02 21, 19:11)
O aš norėjau ir seną temą paskaityt... unsure.gif
*

Prasom skaityk mirksiukas.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&hl=kainavo
jurave
17 kv.kambarys-pakeistas langas i plastikinį,naujas radiatorius,paruoštos sienos tapetavimui ir ištapetuotos,lubos dažytos,sudėtas laminatas;viso 3500lt.Tai va su tiek prasisukau,bet ieškojau pigiausio varianto,nesiskundžiu,išėjo neblogai,tik laiko užtruko,nes meistrai sutiko tik laisvu laiku nuo pagrindinių darbų.
juu
Na, gal mano pasisakymas cia bus nevisai i tema, nes sia vasara daremes ne remonta, o naujo buto irengima ax.gif
54 kv. m. buto apdaila (sienos, lubos) bei santechnika ir virtuves baldai kainavo apie 35 000 (medziagas rinkomes kokybiskas, bet ne pacias brangiausias), plius meistro darbas 13 000.
SoJa
QUOTE(emrata @ 2008 02 22, 12:40)
juokdarys  lotuliukas.gif
beje, Soja kiek pas jus kambariu?
*

Pas mus visiškas nestandartas, tai nežinau kaip tuos kambarius skaičiuoti doh.gif Plotas apie 100 kvadratų. 2 miegamieji, svetainė, virtuvė su valgomuoju, tamsiukas. Rūsyje nemaža vonia su pirtim ir toks kaip poilsio kambariukas po pirties gavosi. 2 atskiri WC pirmame aukšte ir rūsyje.
emrata
QUOTE(SoJa @ 2008 02 25, 07:47)
Pas mus visiškas nestandartas, tai nežinau kaip tuos kambarius skaičiuoti  doh.gif Plotas apie 100 kvadratų. 2 miegamieji, svetainė, virtuvė su valgomuoju, tamsiukas. Rūsyje nemaža vonia su pirtim ir toks kaip poilsio kambariukas po pirties gavosi. 2 atskiri WC pirmame aukšte ir rūsyje.
*

aaa, na tuomet normalu, jog tiek litu ,,padejot,, smile.gif mes va keturiu kamb bute tiek suplojom, apie baldus net nekalbu doh.gif
SoJa
QUOTE(emrata @ 2008 02 25, 08:59)
aaa, na tuomet normalu, jog tiek litu ,,padejot,, smile.gif mes va keturiu kamb bute tiek suplojom, apie baldus net nekalbu  doh.gif
*

Tai mes jau tiek vasarą buvo suploję doh.gif Kiek dabar jau esme išleidę tai jau nežinau. Iki baldų man dar toli verysad.gif Dar sienos tik ruošiamos dažymui. parketas dėžėse sudėtas kambario viduryje doh.gif .
emrata
QUOTE(SoJa @ 2008 02 25, 09:36)
Tai mes jau tiek vasarą buvo suploję  doh.gif Kiek dabar jau esme išleidę tai jau nežinau. Iki baldų man dar toli  verysad.gif Dar sienos tik ruošiamos dažymui. parketas dėžėse sudėtas kambario viduryje  doh.gif .
*

na reikia manyt smile.gif mum jau praejo tie laikai aciu dievui (tiksliau meistrams) biggrin.gif jum kaip suprantu visas procesas trunka kur kas ilgiau, mes kazkur per 5-6 men prasisukom, nors daug kas netikejo, kad bute galima tiek laiko uztrukt smile.gif
SoJa
QUOTE(emrata @ 2008 02 25, 10:49)
na reikia manyt smile.gif mum jau praejo tie laikai aciu dievui (tiksliau meistrams) biggrin.gif jum kaip suprantu visas procesas trunka kur kas ilgiau, mes kazkur per 5-6 men prasisukom, nors daug kas netikejo, kad bute galima tiek laiko uztrukt smile.gif
*

Jo, Jums tai pavydžiu blush2.gif Nu bet gal jau ir į mūsų kiemą ateis šventė lotuliukas.gif
Vlastimila
As remontavau 12 kvadratu kambariuka, manau, kad prasisukau pigiai, pasiziurejus i galutini rezultata, meistras pasitaike su dizainerio gyslele....rozetes pakeite uosvis uz dyka...Si karta as taupiau, todel isitikinau, kad galutinis vaizdas priklauso ne nuo medziagu brangumo. Vienu zodziu langu, radiatoriu ir grindu nekeiciau, visa kita kainavo-meistrui 2500 ir uz medziagas apie 1200.
Ugniaplaukė
turi omenyje remonta ar irengima?

nes kazkaip klausia zmogus vieno, o gauna visokiu atsakymu : apie isirengimo kainas ir pan...

kazkaip zmones sugeba nusipirkti nauja buta su daline apdaila ir JAU DARO REMONTA blink.gif

manyciau jie tada buta ISIRENGINEJA, o ne remontuoja lotuliukas.gif \

kaip galima remontuoti tai, kas dar net neirengta?

taip, isirengimas pats pigiausias paprasciausias kainuos nuo 1000lt, bet jau taupant nerealiai ir verciantis per galva. aisku, jei darai ne pigiausiomis medziagomis (laminatas po 20lt ir pan.).

del remonto...priklausys nuo to, ka nuspresi daryti: keisti vamzdynus. el instaliacija ir tt. tada kainuos pan kaip isirengimas is naujo. o griaunant pertvaras gal ir daugiau, nes reikia ne tik padaryti, bet ir isgriauti viska ir isardyti, kas tai pat kainuoja.
Vlastimila
[quote=Ugniaplaukė,2008 03 23, 00:06]
turi omenyje remonta ar irengima?

nes kazkaip klausia zmogus vieno, o gauna visokiu atsakymu : apie isirengimo kainas ir pan...

As visad rasau i tema, taigi rasau, kad keiciau rozetes... 4u.gif Reiskia buvo remontas biggrin.gif
nobody
Ką tik baigėm ir mes remontus thumbup.gif
Remontavom 18 ir 8 kv.m. kambarius (SIENAS: nuėmė senus tapetus, išlygino, nudažė, LUBAS: nušveitė, išlygino, nudažė, dar darėm APDAILĄ APLINK LANGUS po dėjimo), medžiagos kainavo 1400Lt, darbas 3700Lt ax.gif
daivuxdomux
Beveik ir aš baiginėju savo remontus thumbup.gif Liko kampiukus kai kur prisukioti. Viską rašiausi kiek kur išleidžiu, galiu konkrečiau parasyt. Čia tik medžiagų kaina, ne pačių brangiausių ir ne pačių pigiausių, už darbą nemokėjau, viską dariau pati su vyriška pagalba... 4u.gif Langai ir lauko durys jau buvo anksčiau pakeistos, daugiau viską dariau kapitaliai: vamzdynai, eletra ir.tt Butas 2 k seno planavimo, viso 44 kv
Virtuvė 6 kv- 3000 lt
Vonia + tulikas kartu 3 kv -3700 lt
Koridorius 5 kv - 1520
Mano kambarys 16 kv-1630 lt
Vaiko kambarys 14 kv - 2430 lt
VISO MEDŽIAGOS 12.280 lt, jei teisingai sudėjau.
+++++ darbas??? net nežinau kiek būtų išėję.... doh.gif
+ kai kurie baldai apie 8200 lt
ITOGO 22.480 Lt
Papildyta:
UPS!!!
ITOGO 20.480 lt. laiks miegot matyt... blush2.gif
Plumeria
gal ir ne šitoj temoj turėčiau pasisakyti, bet...
mes butą įsirengėm už 62000,- lt. didelė suma? taip,bet ją sudaro buto įrengimas nuo plikų, tik tinkuotų sienų iki galimo gyventi buto - medžiagos, meistrai, buitinė technika, baldai,šviestuvai - viskas ko reikėjo įsirengti šeimos lizdą. dabar trūksta tik miegamajam bra.
emrata
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 21:09)
gal ir ne šitoj temoj turėčiau pasisakyti, bet...
mes butą įsirengėm už 62000,- lt. didelė suma? taip,bet ją sudaro buto įrengimas nuo plikų, tik tinkuotų sienų iki galimo gyventi buto - medžiagos, meistrai, buitinė technika, baldai,šviestuvai - viskas ko reikėjo įsirengti šeimos lizdą. dabar trūksta tik miegamajam bra.
*

tikrai normali suma, juolab kad i ja sutalpinot ir baldus. mum prireike dvigubos sumos remontam, vonios ir virtuves baldams, toliau jau nebekalbu doh.gif kazkada naiviai tikejomes kad uzteksim absoliuciai viskas viso labo 100 tukst., bet pasirodo klydom biggrin.gif
Plumeria
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 08:32)
tikrai normali suma, juolab kad i ja sutalpinot ir baldus. mum prireike dvigubos sumos remontam, vonios ir virtuves baldams, toliau jau nebekalbu  doh.gif  kazkada naiviai tikejomes kad uzteksim absoliuciai viskas viso labo 100 tukst., bet pasirodo klydom biggrin.gif
*

tai pas mus 47 m2 butas. būtų buvę pigiau, jei ne meistrai idiotai doh.gif nesąmones darė
emrata
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 07:47)
tai pas mus 47 m2 butas. būtų buvę pigiau, jei ne meistrai idiotai  doh.gif nesąmones darė
*

na pas mus beveik dvigubai didesnis butas, tik va meistrai ne idiotai o brangininkai pasitaike biggrin.gif
Plumeria
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 09:56)
na pas mus beveik dvigubai didesnis butas, tik va meistrai ne idiotai o brangininkai pasitaike biggrin.gif
*

tai ko norėti,kad jūsų išlaidos beveik dvigubai didesnė, jei butas beveik dvigubai didesnis biggrin.gif

mūsų meistrų idiotiškumas pasireiškė tuo,kad nusiderėdami jų darbų įkainį, mes nusiderėjom ir jų darbų kokybę doh.gif lotuliukas.gif
Nosferatu
77 kv.m butas, su baldais virtuves, durys net net 5 kambario, lauko dar +1 sarvas, langvai visur pakeisti, kapitalinis remontas bute atliktas, griovimas doh.gif na vienu zodziu isitekom uz 80.000 Lt. g.gif
norma
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 09:56)
*

Jau geriau meistrai brangininkai, bet ne idiotai ....
O mums pasitaike ir brangininkai ir idiotai. Del kainos net nesiderejom, galvojom normaliai padarys .... o isejo isvis blogai. Sienas nudaze jau vienu sluoksniu, ir kol klijavo plyteles grindu savaite daugiau - pamatem, kad atsokineja sienos .... na, blogai padare. Dabar reikes viska perdarinet, o taip tikejausi kraustytis greitai i buta ..... prazilsiu per tuos remontus .... verysad.gif
Ar buvo kam taip, kad reikejo perdarinet naujai sutvarkytas sienas?

Is esmes musu buto remontas - su baldaism technika, na nuo a iki z ..... irgi panasiai - apie 70 000Lt, manau labai normaliai (butas 62 kvadratai).
emrata
QUOTE(norma @ 2008 04 24, 13:01)
Jau geriau meistrai brangininkai, bet ne idiotai ....
O mums pasitaike ir brangininkai ir idiotai. Del kainos net nesiderejom, galvojom normaliai padarys .... o isejo isvis blogai. Sienas nudaze jau vienu sluoksniu, ir kol klijavo plyteles grindu savaite daugiau - pamatem, kad atsokineja sienos .... na, blogai padare. Dabar reikes viska perdarinet, o taip tikejausi kraustytis greitai i buta ..... prazilsiu per tuos remontus .... verysad.gif
Ar buvo kam taip, kad reikejo perdarinet naujai sutvarkytas sienas?

Is esmes musu buto remontas - su baldaism technika, na nuo a iki z ..... irgi panasiai - apie 70 000Lt, manau labai normaliai (butas 62 kvadratai).
*

blink.gif o siaubeli, niekam turbut nelinkeciau tokiu meistru...is tikro net neisivaizduoju kaip atrodo tos sienos ir ka jie ten ,,sugebejo,, padaryt...o kokiais dazais daze? ir kaip sienos buvo paruostos?
norma
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 15:21)
blink.gif  o siaubeli, niekam turbut nelinkeciau tokiu meistru...is tikro net neisivaizduoju kaip atrodo tos sienos ir ka jie ten ,,sugebejo,, padaryt...o kokiais dazais daze? ir kaip sienos buvo paruostos?
*

Mes kaip supratom, jie gerai ju nepasiruose, na net nezinau tu terminu statybiniu .... Gal grunto nepkankamai uzdejo, gal blogai suglaiste ..... nezinau .... O dazai ,,Dulux" ...... jie siaip geri, bet tikrai ne dazuose esme. Grynai iskele viska, ir skyles gavosi. Nesakau, kad istisos sienos, bet .... gal po pusmecio ir daugiau tokiu atsiras iskilimu .... reikia viska perdaryt, kol negyvenam. O tai kai susikraustysim, tikrai jokio malonumo nebus vel viska isnaujo daryt ....
Kur susuktas sienose gipsas - skilinet pradejo. Jie ten gal to tinklelio nedejo - nu baisu ...... uz darbus paeme apie 7000Lt, o viska perdaryt reikia ..... ir taip visalaik ejom ir pirstu badem - idiotai tikri .....
Jau su vyru kantrybes neturim .... reikia naujus normalius susieskot, kad perdarytu, nes jei sitie perdarines - bus tas pats ....
emrata
QUOTE(norma @ 2008 04 24, 13:32)
Mes kaip supratom, jie gerai ju nepasiruose, na net nezinau tu terminu statybiniu .... Gal grunto nepkankamai uzdejo, gal blogai suglaiste ..... nezinau .... O dazai ,,Dulux" ...... jie siaip geri, bet tikrai ne dazuose esme. Grynai iskele viska, ir skyles gavosi. Nesakau, kad istisos sienos, bet .... gal po pusmecio ir daugiau tokiu atsiras iskilimu .... reikia viska perdaryt, kol negyvenam. O tai kai susikraustysim, tikrai jokio malonumo nebus vel viska isnaujo daryt ....
Kur susuktas sienose gipsas - skilinet pradejo. Jie ten gal to tinklelio nedejo - nu baisu ...... uz darbus paeme apie 7000Lt, o viska perdaryt reikia ..... ir taip visalaik ejom ir pirstu badem - idiotai tikri .....
Jau su vyru kantrybes neturim .... reikia naujus normalius susieskot, kad perdarytu, nes jei sitie perdarines - bus tas pats ....
*

nu zodziu nepavydetina situacija..matosi, kad meistriukams dar toli iki tikrojo pavadinimo MEISTRAS...vat mes zinodami, kad visokiu pasitaiko bandem per pazystamus ieskotis patikimu zmoniu ir savo laimei suradom
Plumeria
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 15:50)
nu zodziu nepavydetina situacija..matosi, kad meistriukams dar toli iki tikrojo pavadinimo MEISTRAS...vat mes zinodami, kad visokiu pasitaiko bandem per pazystamus ieskotis patikimu zmoniu ir savo laimei suradom
*

mes irgi per pažįstamus surado, mums garantavo
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę" doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau. doh.gif doh.gif doh.gif
ir ką baldai susitatė ir niekas neužsidangstė, kur buvo liapsusas, ten ir matosi. o dar kai žinai kur jis - tai atrodo akis ir bado
emrata
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 16:05)
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane  blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę"  doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ir ką baldai susitatė ir niekas neužsidangstė, kur buvo liapsusas, ten ir matosi. o dar kai žinai kur jis - tai atrodo akis ir bado
*

o jus turbut pinigus sumokejot anksciau uz darba? mes pamenu, kai padarydavo kazkoki darbeli tai ir sumokedavom uz ji, ir taip iki pat galo kol baige, tai tokiu atveju butumem net nemokeje pinigu..bliamba ot meistru pasitaiko
norma
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 18:05)
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane  blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę"  doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

Eina sau ..... suprantu jus verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose blink.gif
Vakar kitas toks meistras atejo (vos ne vos prisiprasem), tai uz galvos uzsieme, kaip pamate, sake tokia ,,chaltura" pirma karta mato ...... o paeme tie meistrai kaip uz auksciausia kategorija, net nesiderejom del kainos .....
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des g.gif
Va .... tokie dalykai daros ....
Plumeria
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 08:30)
o jus turbut pinigus sumokejot anksciau uz darba? mes pamenu, kai padarydavo kazkoki darbeli tai ir sumokedavom uz ji, ir taip iki pat galo kol baige, tai tokiu atveju butumem net nemokeje pinigu..bliamba ot meistru pasitaiko
*

ne, mokėjom ir mes dalimis, tik buvo viskas darbininkų naudai
vyras dirbdavo, nelabai iš darbo privažinėt galėjo, atvarydavo įleisdavo ir išleisdavo, neturėdavo labai laiko ką tem pamatyti, o vakarais tai labai ne kažką pamatysi. o aš tuo metu su leliuku sesdėjau, tai irgi į kitą miesto galą neprivarinėsi be mašinos. aišku, čia nepasiteisinimas, bet juk mums pagal rekomendacijas dirbo, tai gi pasitikėjom ir labai galvos nesukom, o dabar akis sukiojam cool.gif

QUOTE(norma @ 2008 04 25, 09:20)
Eina sau ..... suprantu jus  verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose  blink.gif 
Vakar kitas toks meistras atejo (vos ne vos prisiprasem), tai uz galvos uzsieme, kaip pamate, sake tokia ,,chaltura" pirma karta mato ...... o paeme tie meistrai kaip uz auksciausia kategorija, net nesiderejom del kainos .....
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des  g.gif
*

užjaučiu, jaučiu kaip dabar remonto sąmata atrodo doh.gif
lietutis
QUOTE(norma @ 2008 04 25, 09:20)
Eina sau ..... suprantu jus  verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose  blink.gif 
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des  g.gif
*

Bet Norma, nesidomejai ka galetum tokiu atveju padaryt? Kosmaras. Kazkada per BTV rode laida Namu darbai ir kaip susitvarke seima su meistrais kurie montavo gipso kartona is sis viena diena ant ju uzkrito. Reiketu tv archyve susirasti ta laida ir perziuret, nes jie irgi buvo sudare tik zodine sutarti, bet meistrai buvo priversti atlyginti padarytus nuostolius. Butinai kazka daryk, nes man irgi verkti norisi kai matai kokius pinigus meistreliai lupa, as tik guodziuosi, kad kol kas viskas sklandziai vyksta. Sekmes dideliausios 4u.gif Tikrai manau kad gali kazko issireikalauti. Galiausiai kvieskis ta pacia televizija.
Jurgitukas1
Įrenginėjom 50 kvadratų butą su dalinę apdaila, kuri reiškė plikas sienas, nei radiatorių, nei palangių, lauko duris reikojo keist po mėnesio. Tai visi darbai, medžiagos ir baldai. Ždžiu,- pilnas įrengimas 90 000 lt doh.gif Bet meistrais patenkinta rolleyes.gif
auksegi
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 18:05)
*

Užjaučiu tave dėl tokių"meistrų" .kas blogiausia, kai nežinai, kokie ateis meistrai. Ateis padarys, o po kurio laiko išlys visos bėdos. Ir tada ieškok vėjo laukuose. Kai pinigai tokie sumokėti.
blalala
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 04 29, 20:39)
Įrenginėjom 50 kvadratų butą su dalinę apdaila, kuri reiškė plikas sienas, nei radiatorių, nei palangių, lauko duris reikojo keist po mėnesio. Tai visi darbai, medžiagos ir baldai. Ždžiu,- pilnas įrengimas 90 000 lt doh.gif Bet meistrais patenkinta rolleyes.gif
*

Sveika,

gal nebūtų galila pasidalinti kontaktais meistrų, kurie kokybiškai darbą atliko? ax.gif

stirnele123
skaitau skaitau apie tuos remontus net galva susisuko lotuliukas.gif

mergaites mielosios, turiu labai geru meistru numeriuka, pasidalinsiu nes zinau ta kancia del remonto doh.gif

860346879 kaunas bet dirba berots ir kituose miestuose

saulius berots vardas rolleyes.gif

jie net garantijas duoda ir pataiso kad ir po men jei kad netinka thumbup.gif
Papildyta:
pamatytumet kaip jie mamos nama kapitaliai suremontavo, vienas is ju net dizainerio amata ismano, konsultavo, ir uz dyka thumbup.gif
tai net pati pas mama uzsimaniau vel gyventi lotuliukas.gif
Jelenka1
QUOTE(stirnele123 @ 2008 06 02, 14:15)
skaitau skaitau apie tuos remontus net galva susisuko  lotuliukas.gif 

mergaites mielosios, turiu labai geru meistru numeriuka, pasidalinsiu nes zinau ta kancia del remonto  doh.gif

860346879 kaunas bet dirba berots ir kituose miestuose

saulius berots vardas  rolleyes.gif

jie net garantijas duoda ir pataiso kad ir po men jei kad netinka  thumbup.gif
Papildyta:
pamatytumet kaip jie mamos nama kapitaliai suremontavo, vienas is ju net dizainerio amata ismano, konsultavo, ir uz dyka  thumbup.gif
tai net pati pas mama uzsimaniau vel gyventi  lotuliukas.gif
*

O kokius darbus jie atlieka?
*orchideja*
Gal neperseniausiai darėte remontą (naujos statybos butas,dalinė apdaila) kiek kainavo? ax.gif
ooo
QUOTE(*orchideja* @ 2008 10 28, 16:22)
Gal neperseniausiai darėte remontą (naujos statybos butas,dalinė apdaila) kiek kainavo? ax.gif
*

pas mane 1225 Lt/kvad.m. cia tik darbas ir medziagos. perkant pigesnes medziagas, galima ir pigiau susisukt ax.gif
*orchideja*
[quote=ooo,2008 10 28, 18:12]
pas mane 1225 Lt/kvad.m. cia tik darbas ir medziagos. perkant pigesnes medziagas, galima ir pigiau susisukt ax.gif
*

O, kelių kvadratų pas jus butas?Pas mus butas 65 kvadratai 4u.gif
dainiuxaz
Gal kas žino kokios šiuo metu kainos vaikšto (dalinė apdaila):
1. Gipso kartono sukimas + medžiagos už kv. m.
2. plytelių klijavimas
3. glaistymas - sienų / lubų
4. santechniko taško kaina

kiek maždaug išeina dažams ~65 kv.m. butui (sienom ir lubom)
driu
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 22, 11:50)
*

Mes mokėjom 230 Lt už darbą ir tai buvo laaaaabai daug schmoll.gif
100 kvadratų buto įrengimas su laiptais, durimis, santechnika, buitine, plytelėmis, šviestuvais, grindimis šiai dienai apie 130 tukst. atsiėjo, o dar laukia baldai.... verysad.gif Dabar truputį geresni laikai, darbai kiek žinau pinga thumbup.gif
FleurDeLis
Na, mūsų dviejų kambarių buto remontas (53 kv.m.) kainavo 60 tūkst. Butas dvidešimtiems metų senumo, tai remontavome viską: šiltinome sienas, griovėme vidines sienas, keitėme elektros instaliaciją, liejome grindis, keitėme langus, duris. Žodžiu, iš buto buvo likę tik išorinės sienos ir vamdžiai biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.