Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teatras su vaikučais iki 3metukų
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
visagi
Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi. drinks_cheers.gif Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejom spektakli "karlsonas ir mazylis", tai supratau,kad jis per mazas, nes ten veiksmo mazai, daugiausia snekejo. Va kai buvom kretoje ir ziurejom vaidinima "Liutas karalius", veiksmo buvo daugiau ir vaikas liko suzavetas, nors tada dar neturejo nei 2 metuku, o dabar jau 2,2m.
virugie
Mes dėmesį sugebame sukaupt ilgiausiai 15 min kaži ar eitu išbūt jei spektaklis trunka 45 min g.gif
maman
Pirma karta teatre buvome, kai maziui dar nebuvo nei dvieju metu schmoll.gif Mazasis liko patenkintas, nes ji zavejo ir veiksmas scenoje, ir triuksmingieji kolegos ziurovai tongue.gif Buvome dviejuose "Leles" teatro spektakliuose: "Trys parsiukai" ir seseliu teatre "Ziemos pasaka". Veliau, dvieju su puse metu lankemes spektaklyje "Miegancioji grazuole". Mazasis issedejo visa laika intensyviai stebedamas veiksma scenoje ir nekrusteldamas rolleyes.gif Pritariu, kad maziesiems reikia daug veiksmo, muzikos, spalvu, bet taip pat galvoju, kad vesdami i spektaklius nuo kuo mazesnio amziaus, mes tik laimesime ax.gif
Basic
Dar nebuvom, žinau, kad neišsidedu mažiuke smile.gif o nuo keliu eiti tiesa sakant sunku pasakyti jug kiekvienas vaikutis skirtingai smile.gif atai žiuresim kas ir kaip toliau bus.
Kaliopė
Mes šį sekmadienį keliausime į Keistuolių teatro spektaklį Pelytė Zita. Manau, maniškė išsėdės, nes labai dievina muziką, o per Užgavėnes rotušės aikštėje nuo visų raganų ir jų gan, sakyčiau, šiurpokų dainų buvo neįmanoma vaiko atplėšti. Net žliumbė, kai viskas baigėsi biggrin.gif Taigi, parašysiu įspūdžius po sekmadienio mirksiukas.gif
mimka
Mes buvo su dukryte spektaklyje "Mano batai", buvo 1 metai ir 7 mėn., tai po 5 min jau ėjo bėgiot po salę doh.gif manau iki 3 metų daugiau neisiu ax.gif
gagrate
Mes vaikus i spektaklius vedam kai dar ne dvieju metuku nera,nesvarbu issedes ,neissedes,vistiek galvelese viskas lieka,lai pratinasi smile.gif juk vaikams pramoga.
mimka
QUOTE(gagrate @ 2008 02 19, 13:15)
Mes vaikus i spektaklius vedam kai dar ne dvieju metuku nera,nesvarbu issedes ,neissedes,vistiek galvelese viskas lieka,lai pratinasi smile.gif juk vaikams pramoga.
*

gal lieka, gal nelieka ką gali žinot ax.gif bet kai bėga iš salės tai nežinau ar turi kokią prasmę toks ėjimas biggrin.gif
gagrate
QUOTE(mimka @ 2008 02 19, 14:20)
gal lieka, gal nelieka ką gali žinot  ax.gif  bet kai bėga iš salės tai nežinau ar turi kokią prasmę toks ėjimas  biggrin.gif
*

O kad daugiau nera kur eiti savaitgaliais ziema.Visko buna,jei labai issisiauteja tenka iseiti dar spektakliui nepasibaigus. Parodu rumuose geriausiai ,ten daug vietos turi kur palakstyt smile.gif
mimka
QUOTE(gagrate @ 2008 02 19, 13:55)
O kad daugiau nera kur eiti savaitgaliais ziema.Visko buna,jei labai issisiauteja tenka iseiti dar spektakliui nepasibaigus. Parodu rumuose geriausiai ,ten daug vietos turi kur palakstyt smile.gif
*

Tai vat kad nėra, na aš gal į kokius "Keistuolius" surizikuočiau nueit, bet mano vaikas visai nenusėdi vietoj namie, tai ką šnekėt apie viešas vietas... aišku aš visada už vaikų kultūrinimą biggrin.gif aišku kartais apmaudu, kad nėr kol kas to susidomėjimo, bet manau visiems jis ateina su laiku ax.gif tikiuosi biggrin.gif
Danielle
Sveikutės smile.gif . Labai ačiū už šią temelę. Labai noriu dukrytę nuvesti į kokį spektaklį, bet dar vis nesiryžtu. Maniškė labai judri,bijau neišsėdės.
Rudike
Sveikutes. Mes savo maziu pirma syki vedem i teatro pasirodyma jam bunant 1m.3men. Maltoje. Tai buvo istorinis spektaklis su daug sviesos, garso ir kt.efektu. Kas be ko, as nuogastavau,kad jis dar per mazas, neissedes, nes sio spektaklio trukme buvo apie 1,5val. Taciau vyras labai norejo, kad eitume kartu. Tai sutarem,kad ir vaika salia saves sodins smile.gif Zinoma buvom pasiruose atvejams,kai prades muistytis- atsigerti, sausainuku, cipsu( cipsus tik labai ekstra atvejais duodam,nes kol kas tai efektyviausias budas nuramint viesoj vietoj)
Spektaklis prasidejo velokai 21val, tai suprantama buvo vienintelis tokio amziaus zmogutis. Maniau jeigu ka, gal uzmigs. Bet kur tau! Vaikas su tokiu susizavejimu stebejo spektali ir plojo su tokiu dziaugsmu biggrin.gif Aisku apie miega ne kalbos nebuvo, nes scenoj ne tik kad gyvi arkliai su raiteliais pasirode, bet ir patrankos griaudejo... bigsmile.gif Vienu zodziu, maziui labai patiko, o ir mes likom patenkinti ,kad jis taip sauniai atlaike visa programa. thumbup.gif
Manau, kad ir cirke jam butu visai idomu,nes zvereliai jam labai patinka. O siaip tai noreciau isbandyt leliu teatra. Tikiuos, netolimoj ateity iseis igyvendint.
medison
Na mes su dičkiu į lėlių teatrą pirmą kartą nuėjom,kai jam tebuvo 10 mėnesių,bet visą spektaklį kaip įbestas prasėdėjo ir pražiūrėjo....Paskui ėjom,kai buvo beveik 2,-tai visko bijojo..... Žodžiu į metus kartą apsilankom tokiuose vaikiškuose...dabar jau ir pats paprašo,kad nuvestumėm.
O mažiukę 1m.1mėn. vedėmės .... tai truputį į pabaigą pabodo sėdėt...bet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atlaikėm rolleyes.gif
Dabar mažiukei metai ir trys mėnesiai ruošiamės vėl,nes sūnus didelis Lėlių teatro gerbėjas mirksiukas.gif
vaidicita
o gal kauno mamytes su 1-3 metu mazyliais noretu susikoperuoti ir kartu nueiti smile.gif
maniskiui beveik 2 bet dar nebuvome, noreciau i koki nusivest kur daug muzikos butu, bet nezinau..
Rudike
Idomu suzinot, ar vasaros metu vyksta kokie spektakliai vaikams, ar kaip teatrai suaugusiems uzdaryti vasaros sezonui ?
audroneta
O mes labai nesekmingai pradejom, ejom i keistuoliu Dukstantmeti-ar kazkaip ten. Mazoji is pradziu buvo labai gerai nusiteikusi, atsisedusi ir jau pasiruosusi ziureti, bet is pradziu uzgesino sviesa ir uzgrojo garsi muzika- mum to uzteko-labai issigando. Ir baigesi musu ziurejimas-asaros ir viskas.
Paskui Kaledu proga i baznytele buvom nueje, tai tik iejom-sustingo ir sako bijau. Taip kad nezinau kaip reiks dabar ja pripratint g.gif g.gif g.gif
Danielle
QUOTE(vaidicita @ 2008 02 19, 23:02)
o gal kauno mamytes su 1-3 metu mazyliais noretu susikoperuoti ir kartu nueiti smile.gif
maniskiui beveik 2 bet dar nebuvome, noreciau i koki nusivest kur daug muzikos butu, bet nezinau..
*

Tikrai būtų smagu kartu nueit smile.gif . Gal ir vaikiukai kompanijoj gerai jaustusi.
Domke
labai noreciau nueiti, dar nesam buve... jau geguzi trys metukai bus... gal dar ir per mazas, bet galvoju jau vestis... ax.gif
vilma*
As irgi noreciau saviski nuvest. Jei atsiras daugiau norinciu susikoperuot tai as jungiuosi thumbup.gif
vilma*
Nu as cia uzsidegiau dabar kad reik man saviski nuvest i teatra, bet kad ieskau kur ir nerandu kur kaune butu galima nuvest, vienintelis kur radau tai kauno leliu teatre ir tai parasyta kad nuo 3 metu.
Kur jus vedat saviskius vaikiukus Kaunietes? Patarkit. Parekomenduokit.
vaidicita
tai ir veda i leliu teatra wink.gif
Danielle
Sveikutės smile.gif . Galim sujungt kada ir nuvest vaikiukus kartu. Tik į lėlių teatrą tai nežinau, man tos lėlės tai baisios g.gif . Mano draugė vesdavo savo sūnelį , kai jam buvo 2 -3 metai, į muzikinį teatrą,kai rodydavo spektaklį vaikams. Jam labai patikdavo smile.gif .
diva3
QUOTE(visagi @ 2008 02 17, 17:58)
Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi.  drinks_cheers.gif  Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejom spektakli "karlsonas ir mazylis", tai supratau,kad jis per mazas, nes ten veiksmo mazai, daugiausia snekejo. Va kai buvom kretoje ir ziurejom vaidinima "Liutas karalius", veiksmo buvo daugiau ir vaikas liko suzavetas, nors tada dar neturejo nei 2 metuku, o dabar jau 2,2m.
*

Kaip idomu, net nezinojau blush2.gif
medison
QUOTE(Danielle @ 2008 02 21, 15:26)
Sveikutės smile.gif . Galim sujungt kada ir nuvest vaikiukus kartu. Tik į lėlių teatrą tai nežinau, man tos lėlės tai baisios g.gif . Mano draugė vesdavo savo sūnelį , kai jam buvo 2 -3 metai, į muzikinį teatrą,kai rodydavo spektaklį vaikams. Jam labai patikdavo smile.gif .
*

Nu nežinau,mano vaikai tų lėlių nebijodavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Apie muzikinį teatrą aš ney nepagalvojau g.gif ,reiktų kada pabandyti mirksiukas.gif
Danielle
Na, gal vaikučiams tos lėlės ir visai gražu smile.gif . O dar prisiminiau,pati esu buvusi muzik.teatre " Voro vestuvės", labai patiko 4u.gif . Graži muzika,daug veiksmo.
Baltike
Mūsų šeimynoje teatras - viena mėgstamiausių pramogų. Vyresnėliai teatre lankytis pradėjo šiek tiek prieš antrą gimtadienį, o mažylis spektakliuose reguliariai "lankosi" nuo 3 mėnesių, nes tiesiog neturėjau kam jo palikti, o tik dėl to atimti tokią mėgstamą pramogą iš vyresniųjų nemačiau prasmės. Jaunėlis sąmoningai stebėti spektaklius, sekti veiksmą pradėjo sulaukęs lygiai metukų. Visi trys sūneliai išties judrūs, nenustygstantys vietoje, ir prieš, ir po spektaklio paprastai siaučia, kur tik įmanoma. Tačiau tinkamai parinkus spektaklį puikiausiai išlaiko dėmesį visą veiksmą. Maždaug iki trejų metų sūnelius (o jei netyčia pataikome į ne tai amžiaus kategorijai skirtą spektaklį, tai ir vyresnius) sodinuosi ant kelių ir tyliais komentarais stengiuosi provokuoti sekti veiksmą, nenukreipti dėmesio, paaiškinu, kas vaikui gali būti nesuprantama. Maniškiai labiausiai mėgsta lėlių teatro spektaklius, tačiau palaipsniui atranda ir kitus. O po kiekvieno spektaklio ištisą savaitę teatras dar būna žaidžiamas namie...

Klaipėdiškiams mažyliams drąsiai galiu rekomenduoti Klaipėdos lėlių teatro spektaklius (beveik visus - jie neilgi, nesudėtingi; maniškių favoritai "Vištytė ir gaidelis", "Žirafa su kojinėmis" ir "Baubas"), ir neseniai mūsų atrastą jaunimo teatrą "Be durų" (mažyliams turbūt labiausiai tiktų jų "Dangus negriūva"). Muzikinio ir Dramos teatro spektakliai ilgesni, sudėtingesni, gal nuo kokių 3-4 metukų labiau tinkami.
astaSL
QUOTE(Danielle @ 2008 02 21, 16:35)
Na, gal vaikučiams tos lėlės ir visai gražu smile.gif . O dar prisiminiau,pati esu buvusi muzik.teatre " Voro vestuvės", labai patiko 4u.gif . Graži muzika,daug veiksmo.
*

mes irgi buvom šitam spektaklyje, didysis žiūrėjo išsižiojęs, išeit nenorėjo net smile.gif o mažasis pusę spektaklio pramiegojo, kitą pusę - pravalgė smile.gif
vaidicita
na as irgi apie muzikini nepagalvojau, o leliu teatras atsimenu kaip man patikdavo smile.gif
dabar nupirkau bilietus i cirka, o kova keliausim i leliu teatra smile.gif va taip smile.gif nebent dar ka atrasim smile.gif
Festa
Mes buvom pries pora men. spektakliuke "Mano batai buvo du" tai patiko, issedejo.
Danielle
Sveiki smile.gif . Aš jau pasimečiau,kur eiti į lėlių ar muzikinį teatrą g.gif . O cirko nemėgstu nuo vaikystės, bet gal kada dėl savo lėlytės reiks pasiaukot rolleyes.gif .
giedruciuke
Pasižiūrėjau lėlių teatro repertuarą,tai šį sekmadienį bus spektakliukas vaikams"Dvi padūkėlės pelytės",bet rašo,kad vaikams nuo 3m. verysad.gif Nežinau,galvoju,pabandyti galim,o gal patiks mano mergytei g.gif
Danielle
Jei yra noras,pabandyk smile.gif . Juk galima bet kada išeiti,jei jau dukrytei labai nusibos.
vaidicita
QUOTE(giedruciuke @ 2008 02 22, 10:23)
Pasižiūrėjau lėlių teatro repertuarą,tai šį sekmadienį bus spektakliukas vaikams"Dvi padūkėlės pelytės",bet rašo,kad vaikams nuo 3m. verysad.gif Nežinau,galvoju,pabandyti galim,o gal patiks mano mergytei g.gif
*

ir mes i tas pelytes galvojom eiti, bet biski atidejom iki kito menesiuko
Danielle
Gal tada ir mes prisijungtume ax.gif ?
vaidicita
palaukim kovo menesio repertuaro ir ka nors sumastysim, gerai?
labai smagu butu thumbup.gif
Danielle
Žinoma,lauksim smile.gif
Murkele
*

Visiskai sutinku... Tikrai reikia kuo daugiau su visa seima eiti i teatra ir ne tik , nes geros emocijos ir yra geriausias lavinimas ir aulklejimas. 4u.gif Man keista, kai sako: " Dar mazas, dar nieko nesupranta... " doh.gif Na ar gi ne dabar formiruojasi vaikuciu pasauleziura? Ir viska, ka jie dabar mato ir formuoja harakteri... Gerai pasakyta: " Nori, kad vaikas taptu
geru zmogumi, tai padarik ji dabar laimingu... O sededamas tik namuose jis tikrai ne bus laimingas... rolleyes.gif
maman
QUOTE(mimka @ 2008 02 19, 12:57)
Mes buvo su dukryte spektaklyje "Mano batai", buvo 1 metai ir 7 mėn., tai po 5 min jau ėjo bėgiot po salę doh.gif  manau iki 3 metų daugiau neisiu  ax.gif
*

Siandiena kaip tik buvome spektaklyje "Kiskiu sukilimas". Teko matyti viena mergyte (is paziuros - iki 2 metuku), kuria mama istisai laike ant keliu, nes ji vis istaikiusi proga bandydavo "prasibrauti" i scena tongue.gif Ta mama prasitare, kad taip kaskart buna. Pamaniau, kad, turbut, ne pirma ir greiciausiai ne antra karta i teatra ateina. Saunuoliai tevai, pagalvojau, nenuleidzia ranku. manau, kad mazoji isaugs rolleyes.gif nors kas ten zino - kiekvienas vaikas kitoks.
*

drinks_cheers.gif ir dar kiek lieka. Maniskis labai nuosirdzai po to dar keleta dienu ispudzius pasakoja savo "abrakadabra" kalba smile.gif Pagaliau su kitokia - meniskesne - aplinka susipazysta ax.gif
sultys
maniškiui 2,5. esam buvę poroje lėlių tetaro spekltaklių, kino filmų. labai patiko ir įspūdžiais ilgai dalinosi. spektakliai lengviau suvokiami, nes vedu į tokius, kurie šiek tiek žinomi - bjaurus ančiukas, trys paršiukai. filmai, nors ir vaikški dažnai per ilgi ir be normalaus siužeto, o pastaruoju metu ir bajeriai suaugėliški.
Danielle
Paskaitau ir man gėda,kad aš tokia apsileidus mama blush2.gif . Reikia susiimti ir pradėt su dukryte spektakliukus ax.gif .
Rodinka
QUOTE(sultys @ 2008 02 25, 11:49)
maniškiui 2,5. esam buvę poroje lėlių tetaro spekltaklių, kino filmų. labai patiko ir įspūdžiais ilgai dalinosi. spektakliai lengviau suvokiami, nes vedu į tokius, kurie šiek tiek žinomi - bjaurus ančiukas, trys paršiukai. filmai, nors ir vaikški dažnai per ilgi ir be normalaus siužeto, o pastaruoju metu ir bajeriai suaugėliški.
*

O, kaip tik apie siuos spektaklius ir as galvoju. Tik man ziauriai nepatinka, kad jie turi papildomu "elementu", bent pagal aprasymus. Trys parsiukai - kazkokia balerina, kiemsargi-vilka ir t.t. Man vis atrodo, kad vaika tai kazkiek suklaidins, o be to, kai veliau pasakosiu ta pacia pasaka, kils problemu wink.gif Ar nekils?

Be to, as pati nekenciu visokiu "perdarytu", "papildytu" spektakliu ar filmu su naujais elementais, kuriu nebuvo originale... Mane tai tiesiog siutina biggrin.gif Bet gal cia as pernelyg konservatyvi? Reikes, matyt, nuvesti vaika bent i 3 parsiukus ir paziureti, kas is to iseis smile.gif

Kazkodel neradau maziukams tinkamo spektaklio, kuris butu pastatytas grieztai pagal "sena standartini pasakos teksta" wink.gif O taip noretusi... smile.gif
Aprile
QUOTE(Danielle @ 2008 02 25, 15:35)
Paskaitau ir man gėda,kad aš tokia apsileidus mama blush2.gif . Reikia susiimti ir pradėt su dukryte spektakliukus ax.gif .
*

drinks_cheers.gif blush2.gif Aš ir žadu taisyti padėtį biggrin.gif Bet man neramu truputuką kadangi sūnus toks aktivistas ne tas žodis doh.gif o taip norisi prisiminus savo pasakišką vaikystę rolleyes.gif su tėveliu visus spektalius aplankydavome ir visas parodas paveikslų galerijas blush2.gif
Pirmą kartelį nuėjome į tele bim bam koncertą sporto halėje doh.gif tai jis nei jį žiūrėjo nei jo klausė jam patiko tie gigantiški laiptai nuo, kurių su juo lakščiau aukštyn žemyn, kad galvos nenusisuktų doh.gif lotuliukas.gif Tai gerai, kad vyras visą koncertą filmavo namie peržiūrėjau, nes nieko nemačiau laugh.gif
nerine
Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m. verysad.gif O tai kaip kitos mamos dar ir su mazesniais patenka g.gif nieko nesuprantu...
Dabar tenkinames tuo, kad darzelyje karts nuo karto pamato koki spektakliuka, bet taip noretusi kartu, visai seimai...
Aprile
QUOTE(nerine @ 2008 11 27, 11:51)
Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m. verysad.gif O tai kaip kitos mamos dar ir su mazesniais patenka g.gif  nieko nesuprantu...
Dabar tenkinames tuo, kad darzelyje karts nuo karto pamato koki spektakliuka, bet taip noretusi kartu, visai seimai...
*

Rimtai, tai tikrai tada liūdna unsure.gif Bet maniškis neša ant tryjų ir daugiau lotuliukas.gif nes šnekutis neužsičiaupe, o kai paklause kiek jam metukų sako trys doh.gif sakau tik dar du su puse ne sako trys lotuliukas.gif Nu netikiu jai jau biletus tūrėtumėt neįleistu g.gif bet tikrai juk čia prirašyta, kad ir su pusantrų eina g.gif
medison
QUOTE(nerine @ 2008 11 27, 11:51)
Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m. verysad.gif O tai kaip kitos mamos dar ir su mazesniais patenka g.gif  nieko nesuprantu...
*

Niekas ten netikrina palei duris kiek vaikučiui metų. Prie spektaklio tiesiog parašytas rekomenduojamas mžylio amžius,na kaip čia pasakyt, g.gif na kokiem s mažyliams rekomenduojama,kad jie suprastų spektaklio turinį. Pirmas mano bičiukas 8 mėn Į lėlių teatrą keliavo,nes buvo eglutė tėvelio darbo organizuojama ten.Tai kažkaip išsėdėjom,gal ir nieko nesuprato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Dukra metų ir mėnesio mžd keliavo,tai bišk palakstė,bišk ašoko,aš tiesiog stengiuos bilietus pirkt arčiau praėjimo,kad galėtų pajudėt,jei atsibos vienoj vietoj sėdėt. Dičkiuijau greit 5-jis spektakliuose kaip prikaltas sėdi,tai taip ir einam visi smile.gif . Na nereik tikėtis,kad visą spektaklį ramiai išsėdės ,bet kažkas juk vistiek vaikams užkliūna ir pasilieka mirksiukas.gif
i_j_a
Sveikutes mamytes, kuri is siu spektakliuku pasiulytumet mano suneliui, jam 2,7
cia Kauvi valstybinis leliu teatras: "NYKŠTUKAS NOSIS"; "ZUIKIO KAPRIZAI";
"UŽKERĖTAS VEIDRODIS"; "KAI KRENTA ŽVAIGŽDĖ"

Dekoju is ansto 4u.gif
medison
QUOTE(i_j_a @ 2008 11 28, 13:58)
Sveikutes mamytes, kuri is siu spektakliuku pasiulytumet mano suneliui, jam 2,7
cia Kauvi valstybinis leliu teatras: "NYKŠTUKAS NOSIS"; "ZUIKIO KAPRIZAI";
"UŽKERĖTAS VEIDRODIS"; "KAI KRENTA ŽVAIGŽDĖ"

Dekoju is ansto 4u.gif
*

Kai krenta žvaigždė labai graži kalėdinė pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif O vat kitų mes ir nematėm g.gif
Teta Anna
Kai buvau dar ne mama, vesdavau sesers dukrytę į spektaklius, patiko, bet jai jau buvo kažkur penki metai. O kaip tik jau galvojau, pabandysiu savo dukrytę nuvesti į spektaklį. Manau, jei multikus išsėdi bežiūrėdama po dvi valandas, tai spektaklis neturėtų būti sudėtinga g.gif ...
i_j_a
QUOTE(rritukas @ 2008 11 28, 15:00)
Kai krenta žvaigždė labai graži kalėdinė pasaka wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif   O vat kitų mes ir nematėm g.gif
*

Dekui uz atsakyma 4u.gif
zbara
pirma syk ejom 2,5 amziaus. šiaip sunkiai dar nusedejo, bet vaikų spektakliukas buvo 30min. tai pats tas thumbup.gif
dabar buvom Madagaskare, kine, maniškė šiaip taip išsėdėjo, o daugybė vaikų tik trukdė kitiem doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.