Skorpione
2004 12 11, 15:43
Nezinau, iki koki skyreli kreiptis, bet gal kas zinot, kokia firma gamina Panevezy vaikiskas valgymui kedutes, lovytes ir t.t. , ir kur yra ju firmine parduotuve?
tai "Lugne"

ju internetinis adresas
http://www.lugne.lt/lov.htmmes su kitomis mamytemis "Lugneje" pirkome nemazai loveliu ir gavome nuolaida. dabar panasiai zadame daryti ir su maitinimo kedutemis. jei nori - junkis prie musu

beje, prekes jie gali pristatyti tiesiai i namus
Skorpione
2004 12 12, 14:37
Aciu uz atskyma
Butu tikrai faina, jei ir mane itrauktumet i Sarasiuka del keduciu.Ziurejau lugnejlt. sudedamaja kedute, tai butent tokios as ir noriu.Tik , kad as esu Vilniaus apskrity.Bet, gal jusu sarasiuke taip pat bus dar vilnieciu.
O kada planuojat jus uzsakinet sias kedutes, nes as noriu kuo skubiau pirkt
aisku butu gerai po svenciu, juk dabar ir taip paishlaidausim

ar tiks?
Skorpione
2004 12 12, 18:09
Na, siaip tai as noreciau ir anksciau

...nes mano mazyle jau gana didele ir kedutej-nesyklej jau nebeissedi.
Na tai jei iki to laiko nenusipirksiu, tai pranesiu.O tu man pranesk , nors i a.z. , kai jau jus planuosit pirkt, gal ir jus anksciau sugalvosit apsipirkt

.
QUOTE(Skorpione @ 2004 12 12, 15:10)

Na tai jei iki to laiko nenusipirksiu, tai pranesiu.O tu man pranesk , nors i a.z. , kai jau jus planuosit pirkt, gal ir jus anksciau sugalvosit apsipirkt

.
ok. beje, jei sumastysi pirkti pati, geriau skambinkis jiems tiesiogiai - ir pigiau, ir tiesiai i namus atvesh
Moonlit
2005 01 06, 09:01
QUOTE(Skorpione @ 2004 12 12, 17:10)

.
Panevėžio gamybos maitinimo kėdučių mačiau bazėse vaikų prekėse. pati pirkau kalėdoms. Kainavo 120 Lt.
Mes lovytę irgi pirkom iš "Lugnės". Tikrai atvežė ir pardavė pigiau, nei kitur. Tačiau kai norėjom kėdutės, tai paaiškėjo, kad parduotuvėje lenkišką kėdutę galima nusipirkti pigiau. Ir atrodančią lygiai taip pat. Pirkom parduotuvėj.
Todėl siūlyčiau pasižvalgyti po parduotuves ir palyginti kainas, kad neapsigaut.
Skorpione
2005 01 06, 12:56
Kedute-staliuka mes jau nusipirke, dar gruodzio men. Skambinausi i Lugne, tai pas juos ta kedute kainuoja 95Lt, apmusalai ant kedutes 15Lt , tai gi is viso 115Lt.O pristatymas i Vilniu 5Lt.
Bet kadangi , ta kedute butu tik po Naujuju, tai mes tiek nelaukem ir pirkom parduotuvej 'Mazylio pasauly' uz 118Lt, lenkiska.Pasinaudojom 15% pirmojo apsipirkimo nuolaida ( nes pradine aina buvo 149Lt).Tai kainos kaip ir vienodos
Skirtumas keduciu tas, kad Lugnes siek tiek daugiau igylintas stalelis, nei lenkisku ir dar kad galima papildomai apmusaleliu ant sonu, kur rankytes remiasi, prisegt.
Bet ir vienos ir kitos tikrai fainos

!!!
Panevezyje vyksta gamyba ir prekyba ju paciu sandeliuose, bet ten kainos tikrai nera zemos.
Mes su vyru kai ieskojome loveles norejome tik is Lugnes, nes jos labai geros kokybes, vizualiai

atrodo, ne lenkiskas slamstas.
Kazkaip nesinorejo tokiu dideliu pinigeliu moketi, tad po visu ieskojimu nuklydome i Gariunus, o ten lygiai tie patys produktai is tos pacios Lugnes, tik kainos zymiai palankesnes
Ieskokite paciame turgaus gale kur prekiaujama vaikiskais vezimeliais ir tuo kas reikalinga kudikiams.
O jei kam reikia galesiu i AZ persiusti vieno ten prekiaujancio vyruko kontaktinius duomenis, su juo labai susibiciuliavome ir perkame ne tik sau, bet ir draugams...Visos prekes pas ji tokios kaip Kotrynoje, Cipoline, tik be jokiu antkainiu
Baiginejam remonta ir niekaip negaliu surasti kur butu galima uzsakyti pagaminti baldus. Gal kas galetumete patarti ar meistru pasiulyti aisku labiau domintu ish tiesioginiu gamintoju kad butu pigiau, bet ir kokibiskai atliktu darbus....
bitemajagsm
2005 03 21, 23:36
Kadangi baldai perkami ne vienai dienai, labai svarbu, kad jie būtų kokybiški. Bet ne mažiau svarbu tai, kas juos pagamina ir kas juos sumontuoja, todėl nežinomais meistrais nepatariu gundytis. Praeitais metais taip pat darėm remontą ir užsakinėjom baldus: spintas stumdomosiomis durimis, knygų spintą bei minkštą dalį. Teko susidurti su keliais gamintojais. Jau su kuo daugiau nenorėčiau turėti jokių reikalų - tai su Emira. Chaltūrščikų firma, labai nerimtai žiūrinti tiek į darbą, tiek į klientus. Jau vien tas, kad leidžia sau vėluoti 2 valandas, o darbą pradėti tik pvz. 14 val, kai susitarta 10. pavėlavę 2 valandas smagieji meistreliai susinešė savo mantą ir paklausę, kur artimiausia valgykla, išdūmė valgyti. Atvažiuoja jie, aišku, tik darbo metu. Turi atsiprašyti iš darbo ir labai nemalonu, kai turi sugaišti tam visą dieną. O kur dar jų darbų kokybės nebuvimas - geriau patyliu, o dar kalnai visokių šiukšlių, kurias jie palieka (vaizdas būna kaip dirbtuvėse). Nenoriu visko ir prisiminti.
Taigi, saugokitės Emiros ir jos "patrauklių" kainų bei nuolaidų.
Ką galiu paminėti geruoju - tai Dalios baldus, Isku. Žmonės dirba labai tvarkingai ir kvalifikuotai.
Visdelto draugai viena firma pasiule is Balzenos tai rytoj turi atvykti vadybininkas ziuresiu ka jis paskaiciuos mums. Siaip internete ziurejau kad jie yra atstovai Slenkancios sistemos. Dabar idomu pasidare kur pigiau butu uzsakineti ar tiesiai is slenkanciu sistemu (Vilniuje) ar is ju atstovu Balzenos (Utenoje)?

Mes gyvenam Moletuose

O siaip gal dar kas ka gali pasiulyti, nes norim uzsakyneti miegamojo, vaiko ir prieskambario baldus........ Aciu uz perspejima apie Emira tikrai ten nebeskambinsiu
Magdalena
2005 03 22, 20:29
Prieš pusę metų užsakinėjau baldus Oltenoje - spintą su stumdomom durim bei virtuvę. Na, kol kas esu labai patenkinta, kokybė gera, o ir kainos gan normalios. Viska laiku sustatė ir sumontavo, o betvarkės irgi per didelės nepaliko

Be to ir iš dizainerių pusės gavau vertingų patarimų. Deja nieko negaliu pasakyt apie Emirą, nesu girdėjusi tokios..
Frosted
2005 03 22, 21:07
Mums taip pat reikes to ir ano... Tai bandysiu gal ieskot, kas privaciai daro, t.y. ne imonese... Gal ka surasiu...

Nes baldu reikes daug, o nesinori permokineti

Cia kazkokioj temoj apie virtuves vienas tevelis rase, kad issiunte pageidavimus virtuvei i imones po visa Lietuva, jie jam atsiunte pasiulymus, kurie skyresi (jau tada, tam paciam modeliui) kelis tukstancius. Tai jis spjove, ir padare viska pats. Isejo dar pora tukstanciu pigiau...
mallena
2005 03 22, 22:03
jei reikia miegamojo ar vaiku kambario baldu, nebutinai reikia gaminti kazka naujo. Yra parduotuvese labai graziu ir standartiniu baldu. Kaina standartiniu nuo nestandartiniu skiriasi apie 30-50proc. Tiap galima nemaza sumele sutaupyti. Juolab nestandartiniu minkstu daliu labai mazai kas gamina.
Gal kas parekomenduosit gerus baldžius Kaune? ir ne branginykus

pradžiai reiktų TV staliuką padaryt - tik tektų priderint prie jau esamų baldų medžio.. o paskui dar ko prireiktų. pardėse ieškojau gatavo staliuko TV, kainos nuo 130 iki 160 mazdaug, bet kad man netinka prie jau esamu baldu..
Deganti
2005 04 07, 15:28
Galiu rekomenduoti Kaune baldininkus, neatnmenu pavadinimo, taciau man dare virtuve, labai patenkinta, siuo metu braizo prieskambario spinta, bei miegamaji, kainos labai prieinamos, pasirinkimas plokstes labai didelis, net sunku issirinkti, tiesa dar dare stala kompui ir tumba, siuos derinom jau prie turimos spintos, jei idomu rasyk i a.z. atsiusiu tel.
ballando
2005 04 11, 08:47
Rasyte, gal ir man galetum baldziu telefoniuka?
Mes siuo metu dar tik remontuojames, bet neuzilgo reikes uzsisakineti baldus, ir pagrinde, nestandartinius.
O slankiojancias duris jie daro?
Is anksto aciu
Sveikos, Mamos.
Turiu problemą - žinau, ko noriu, bet nežinau, kas galėtų tą mano norą įgyvendinti. Todėl kreipiuosi į Jus pagalbos.
Ieškau meistro, kuris galėtų pagaminti iš natūralaus medžio lovą pagal mano brėžinį. Gal kuri nors tokį esat sutikusi?
Gyvenam Vilniuje, bet juk ir iš kitur į sostinę meistrai važiuoja. Tad svarbi tik užsakovo gyvenamoji vieta (šiuo atveju - Vilnius).
Ačiū!
Man irgi reiketų. Pradžiai spintelę voniai

Prašau ir man kontanktėlius, Rasyte. Arba jei dar kas nors žinote Kaune kas apsiima tokiais smulkiais daiktais, bet kad kokybiškai ir aptarnavimas nebūtų tragiškas
Indifference
2005 04 28, 09:20
Va, va, kaip tik baldziu reiketu, lovos neturim

tad jei nesunku, noreciau ir as tu kontaktu
Я знаю, одного такого

Но у него очень много заказов, позвоню, если он сможет, то напишу его телефон
Rasyte, as ir noreciau baldziu telefono, jei galima i a.z.
Aciu
Deganti
2005 05 06, 15:41
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2005 04 28, 08:20)
Va, va, kaip tik baldziu reiketu, lovos neturim

tad jei nesunku, noreciau ir as tu kontaktu

Panos man jau sukonstravo miegamaji, lova

, o spinta dar superesne, tokia viena dalyte kampine ir dvieju duru spinta, tokia kompaktiska, bet mano ilga kambari taip graziai sukvadratino, butinai nufotkinsiu ir jums imesiu, o taip pat ir kontaktus, tik Jus man i a.z. parasykit, bo as tik daba pamaciau kiek zinuciu yra

Aha dar laukiu prieskambario spintos, paziuresim, kaip pavyks.
rekomenduoju "Diformą" yra draugystės gatvėj jų buveinė
palmolive
2005 05 10, 14:23
o gal galit parasyti mazdaug kainas
Ir man labai reikia baldžiaus Kaune
Gal kas galite parekomenduoti ir duoti kontakus
Papugele
2005 05 12, 16:03
QUOTE(LIUDAL @ 2005 05 10, 23:03)
Ir man labai reikia baldžiaus Kaune
Gal kas galite parekomenduoti ir duoti kontakus
Galiu parekomenduot gerai baldus gaminancia imone Kaune.Pavyzdys-ju pagaminti baldai stovi Mazylio gimdymo namuose-gydytoju kabinetuose,gimdyklose,baseine ir kt.Jei patiko ir kam idomu,parasykit.Atsakysiu i AZ.
Jau turiu baldžių, ačiū
Rekomendavo draugė, jei patix rezultatas, parekomenduosiu ir jums
perliuke
2005 06 10, 12:45
galeciau rekomenduoti labai gerus baldininkus, jie dirba namuose...
jai ka domina kreipkites...
perliuke
2005 06 10, 13:36
galiu dar patikslinti, nes mano vyras architektas, ir daznai savo uzsakovams
siulo siuos baldininkus, senai juos pazistam, jie daro nebrangiai ir kol kas
laikosi terminu...
Jeigu darytis ne minkstus baldus, tai visai neblogai atrodo padare pagal uzsakyma is Nemuno baldu. Ten pilna sedi tu motereliu, pas viena is ju nuejau (neatsimenu co pavadinimo, kazkokia is Kauno rajono), jau su nuziuretais breziniais is ISKU ir kt. Surizikavau ir uzsakiau, kad pagamintu. Kol kas negaliu pasakyti nieko blogo, nei kokybes, nei siukslinimo namuose. Tiesa, mums tik pastate uzvakar, bet tiek kokybe, tiek spalva man patiko. Ziuresim kaip ilgai laikys.
LT saulele
2005 06 10, 19:46
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 03 22, 20:07)
Cia kazkokioj temoj apie virtuves vienas tevelis rase, kad issiunte pageidavimus virtuvei i imones po visa Lietuva, jie jam atsiunte pasiulymus, kurie skyresi (jau tada, tam paciam modeliui) kelis tukstancius. Tai jis spjove, ir padare viska pats. Isejo dar pora tukstanciu pigiau...

mano vyras

Tada tikrai siūlomos kainos buvo nuo 6500 iki 10 000+ ir čia beveik bazinė komplektacija, be geriausių stalčių

, o patiems išlaidos gaunasi apie 3500-4000 lt.
Gintuxx
2005 06 30, 15:30
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 06 10, 19:46)
mano vyras

Tada tikrai siūlomos kainos buvo nuo 6500 iki 10 000+ ir čia beveik bazinė komplektacija, be geriausių stalčių

, o patiems išlaidos gaunasi apie 3500-4000 lt.
Sveikos mamytes
Atsiuskite man virtuves brezini ir komplekto projekta (jei turite) as turiu pazystamu tad manau galesiu jums padeti
trashg@gmail.com
Gintuxx
2005 06 30, 15:47
QUOTE(Laiza @ 2005 04 22, 15:12)
Sveikos, Mamos.
Turiu problemą - žinau, ko noriu, bet nežinau, kas galėtų tą mano norą įgyvendinti. Todėl kreipiuosi į Jus pagalbos.
Ieškau meistro, kuris galėtų pagaminti iš natūralaus medžio lovą pagal mano brėžinį. Gal kuri nors tokį esat sutikusi?
Gyvenam Vilniuje, bet juk ir iš kitur į sostinę meistrai važiuoja. Tad svarbi tik užsakovo gyvenamoji vieta (šiuo atveju - Vilnius).
Ačiū!
UAB ,,Riesva" cia Vilnius ten tau padarys
Svajoklyte
2005 07 03, 14:24
Radau jų adresą ir telefoną
:
RIESVA, UAB
Telefonas: (5) 2469828
Adresas: Riešė, Avižienių sen., 4012 Vilniaus r. sav., Vilnius, 4012
sirenute
2005 09 25, 15:18
Gal kas galėtų patarti kur galima nusipirkti vaikų kambario baldus Kaune.
QUOTE(sirenute @ 2005 09 25, 12:18)
Gal kas galėtų patarti kur galima nusipirkti vaikų kambario baldus Kaune.
siulyciau pasiziureti internete pavyzdziu, ir, issirinkus, uzsisakyti pas patikimus meistriukus. Nes siaip tai vaikisku baldu kainos parduotuvese nerealios, o ir kokybe tik siaip sau
Jurevaga
2005 09 27, 09:56

Pritariu, kad vaiko kambariui baldus geriausia gaminti. Mes irgi labai ilgai ieškojome: tai spalvos, tai išmatavimai netiko. O po to susigalvojome ko norime ir pagamino. Visi giria, kad labai gražu.
sirenute
2005 09 27, 10:01
QUOTE(Jurevaga @ 2005 09 27, 08:56)

Pritariu, kad vaiko kambariui baldus geriausia gaminti. Mes irgi labai ilgai ieškojome: tai spalvos, tai išmatavimai netiko. O po to susigalvojome ko norime ir pagamino. Visi giria, kad labai gražu.

O tai gali nufotkinti kaip atrodo ir pasakyti kur gaminaisi?
QUOTE(rasyte @ 2005 04 07, 14:28)
Galiu rekomenduoti Kaune baldininkus
QUOTE(LIUDAL @ 2005 05 12, 17:29)
Jau turiu baldžių, ačiū
Rekomendavo draugė, jei patix rezultatas, parekomenduosiu ir jums
QUOTE(mermelade @ 2005 08 21, 21:00)
Merginos, rekomenduoju Intra Modi Kaune
stiliukas ciki, kaina tolygi kokybei

Domina, domina, pasidalinkit kontaktais
Mergikes,jei dar kam reikia gero baldininko galiu parekomenduoti,gi tikrai negaila.Zinau kad darba daro gerai ir kam rekomendavau raudonuoti neteko

.Parasykit i a.z kam reikia permesiu kontakta.Dabar kaip tik laukiu dar kompiuterini stala jis turi per sia savaite atvesti.Ziuresim kas gavosi.
Čia žinoma kiekvienam pagal skonį ir kišenę, bet kokia kaina kompiuterinio stalo? ta prasme ar jis gamina ir pigius, ne tik brangius užsakymus?
Ir mums reikalingas baldžius

. Merginos, gal galit parašyti kontaktus
Ir man labai reikalingas baldžius. Noriu baldų vaiko kambariui. Būkit geros, mestelkit kontaktus. Ačiū
Labai noreciau gauti telefonu, kokiu zmoniu kur gamina baldus, bet ne falsivniku...reiktu daug baldu uzsakyti, todel noreciau pakankamai geros kokybes ir kad nebute didele kaina...Aisku gerai noriu, bet gal vis del to kas atsiras.
QUOTE(plato @ 2005 09 29, 18:38)
Čia žinoma kiekvienam pagal skonį ir kišenę, bet kokia kaina kompiuterinio stalo? ta prasme ar jis gamina ir pigius, ne tik brangius užsakymus?
As rinkausi geras medziagas.Nes jau atsikandau tu pigiau

,todel net nezinau ar tas meistras darytu is pigiu medziagu,bet jis nebrangininkas,pas ji darytis baldus mums buvo pigiau nei uzsisakyti kokiame salone.Mano kompo stalas su gerais klaveturos begeliais,gana didelis 1.6 metro ilgio man nei 300Lt nekainavo.

Turi atvesti kita savaite galesiu permesti nuotraukele,kas gavosi.Pati labai jo laukiu.
Mergaitės, tiesa, pasidalinkit patarimais, į ką reikia atkreipti dėmesį užsisakant baldus???

Na, žinot kaip būna: iš pradžių viskas aišku atrodo, o kai atveža tuos baldus, paaiškėja, kad ir tą ir kitką gal pražiopsojai, neatkreipei dėmesio ir gauni ne tai ką įsivaizdavai arba kliūna kas nors ir norisi perdaryti. Tikiuosi suprantamai paklausiau
Vidule, tada sakyčiau gana normali kaina, nes aš mažose firmelėse žiūrėjau dauig pigiau, bet bent jau parodomieji modeliai ,tai tragedija, bėgeliai normaliai neišvažiuoja, ir.t.t.Tačiau nėra garantijos, kad ir kitur užsisakius naują, būtent tokį ir pagamins, ir pristatys. Manau čia laimės dalykas. Vidule, kai jau pristatys į vietą ir sutvers, būtinai parašyk atsiliepimus, gal teks pasinaudoti tavo rekomendacijomis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.