Paaiskinkit man kaip cia yr su tais dizaineriais? Va mano drauge tik ka isirenge buta, prestiziniam rajone, aisku eme dizaineri, jau pati pati, kad taip sakant viskas butu auksciausio lygio

Sumokejo be galo daug, rezultatas mano manymu abejotinas, jai lyg tais tinka ( nu negali virkaut kai tiek sukista ) bet va vis islenda brokas

pvz apsvietimas vonioj- sudetos vien dienos sviesos lempos

dienos sviesa gerai, kai reik pasidazyt, ar spuoga issispaust, bet siaip gulint savo burbulinej vonioj norisi atsipalaiduot, o ne vargint akis, tuo tarpu pas kitus draugus vonioj 5 apsvietimo variantai

Kai kambary rinko apsvietima, dizainere nusprende didziuliame plote viena lempa pakabint

, o tik kai nuejo i salona pirkt lempos, tai pardavejas konsultantas, jai apsviete proteli, kad tokiam plotui reik visos kruvos lempu, kitaip bus tamsu, tai va, lempu daug, ale vis tiek nejauku kazkaip , vel kakzo nedadare

Plyteles vel gi patarinejo pardaveja kosultante . Tai cia uz tai reik moket? Stebejusi dvieju draugiu butu isirengimus, man atrodo as jau imu gaudytis, kur ko reikia, ir kaip po tokiu atveju galima pasitiket dizaineriu? Zodziu gavosi standartiniai butai, su prabangiais baldais, ale vienas dar ir su tokiais svarbiais trukumais

nu nzn
Tai jauciu kur kas pigiau butu iseje, du kartus susiremontuoti.
As sutinku, su she, kad ideja kainuoja, bet kad tai butu tikrai originalu, tai mokeciau, bet deja kaip ir visu copy paste buna ir tiek. O ir siaip as manau, kad geriau ne dizaineri, o baldu gamintojus, jie suprojektuoja uz ta pacia kaina ir dar padeda kambario apsvietima suderiti ir spalvas.