Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Puzzle (dėlionės)
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
safarikids
Nauja tema puzlių mėgėjoms ir gerbėjoms.
Ankstenioji tema čia.
luokė
ufff, kol radau smile.gif
raportuoju- su senąja vis dar vietoj stoviu, naujos nenusipirkau... bet supratau, kad senoji, su kūdikiais, eis pailsėt. ieškosiu meškinų... gal reik į tą žaislitą užsukt g.gif šiandien kaip tik netoli turėčiau būt
mamyte03
O gal yra kas prekiauja delionemis , ta, prasme ne parduotuvese, o pagal kokius uzsakymus gali parvezti. Arba gal kam teko kur noors tokias matyt. Ta prasme as ieskau deliones nuo 3000 detaliu, bet kad butu su monre, da vinci, dali paveikslais. Ir sudeliot smagu ir paskui tokia didele gali ant sienos kabinti. Nes kiek pirkom 1000 daliu delioniu, sudedu per diena, ir dydis ne kazkoks, nei pakabinsi nei antra kart deliosi
luokė
aš vakar akropolį apvaikščiojau. žaislų pardėse pasirinkimas tikrai yra. tik va ieškojau Gelini meškių ir niekur neradau doh.gif
su tais paveikslais irgi nemažai yra, radau ir 9000, ir 18000 detalių visokių. tereikia ieškot
mamyte03
QUOTE(luokė @ 2008 02 15, 16:11)
aš vakar akropolį apvaikščiojau. žaislų pardėse pasirinkimas tikrai yra. tik va ieškojau Gelini meškių ir niekur neradau  doh.gif 
su tais paveikslais irgi nemažai yra, radau ir 9000, ir 18000 detalių visokių. tereikia ieškot
*

Neuzilgo zadam su seimyna i vilniu vaziuot reiks uzsukt i akropoli, nes siauliuose toki daikta pas mus dar tik stato, o ka turim pastatytus nieko gero nera, max 1500 detaliu ir paveiksliukai nei 5 nei 9.
Man labiausiai tai patiko sitos puzzles aprasymas smile.gif
http://www.voira.lt/product.php?id=1308&langid=1
luokė
konkrečiai šitą paveikslą esu mačius.berods, žaislų planetoj CUP'e.
kaip jau rašiau, 9 ir 18 tūkstančių mačiau ir akropoly. nepatingėk apžiūrėt- manau, tikrai išsirinksi mirksiukas.gif

aš, jei vyriškį įkalbinsiu, šiandien tikiuos dar po pardes pasiduot, gal irgi ką partempsiu
*Niki*
Sveikutės!

Senai buvau pas jus užsukusi...
Klausėt senoj temoj, kur Akropolyje buvo kilimėlių pirkti. Aš pirkau "Limpopo". Beje, jei neklystu, ten pat lyg ir aukščiau minėtą puzzlį mačiau... mastau.gif

Na, o aš kol kas tik vaiko išardytą pilį "suremontavau". biggrin.gif Laukiu, kol MB nupirks kartono užklijuoti. Beje, kur jūs perkate?

Aš esu dėliojusi kompiuterinius puzzlius irgi, bet man jie greit nusibodo, neįdomu! Daug įdomiau dėlioti popierinį tikrą, "gyvą", džiaugtis sudėliotu. thumbup.gif

Doviliuk, pažiūrėjau tavo sudėliotą paplūdimį. Labai sudėtingas atrodo! Daug dangaus, smėlio... Nors... Jei būtų margas, tai kaip tik gal sunkiau būtų. blink.gif lotuliukas.gif O čia kaip tik atsirūšiuoti galima, kur maždaug kokios detalės "eina". mastau.gif
luokė
Tak, akropoly buvau, apie kilimėlį net nepagalvojau... doh.gif
apėjau visas parduotuves, neradau nei vienos patinkančios puzlės. šiandien prasisukau BIG'e, bet irgi nieks neužkliuvo. įtariu, mane tie Gelini meškinai vis dar užvaldę doh.gif
vis ruošiuos užsukt į tą naugarduko pardę. gal ryt pavyks. arba teks ieškotis kito simpatijų objekto. nes kol kas įtariu, kad Anne Geddes- ne man schmoll.gif
Berazume
reportuoju:naugarduko gatvej sia savaite nieko naujo neatveze is delioniu, bet dar buvo like tigi meskiukai-25lt einantys per gatve ax.gif
luokė
įdomu, jie šiandien dirba? g.gif gal vyras pavežtų iki jų, pagriebčiau tuos meškinus
Berazume
Kiek zinau, tai ne.... jie truputi tinginiukai per sventes unsure.gif
luokė
na nieko, teks bandyt kada iš darbo pabėgt...
Inga&Liepa
Aš irgi mėgstu dėlioti puzles, bet man pradedančiai pilnai užtenka ir 500 detalių blush2.gif nors labai norisi pabandyt dėliot ir didesnes, šiandien kaip tik važiuosiu į Kotryną, žadu kažką paimti ax.gif
shwiesulka
QUOTE(mamyte03 @ 2008 02 16, 10:09)
*

Vokietijoj maciau, kaip tik sita bigsmile.gif 100 euru kainavo. Bet nepirkau, man nepatinka, kad piesinys sudalintas i 4 paveikslus schmoll.gif Tai praktiskai kaip 4 atskiras puzles ir delioji unsure.gif
Inga&Liepa
Mano šedevras blush2.gif user posted image
*Niki*
QUOTE(liutuke.m @ 2008 02 19, 16:17)
Mano šedevras  blush2.gif user posted image
*

Liutuke, fainas paveikslėlis! mirksiukas.gif
* * *
Merginos, pasidalinkit patirtimi, ant kokio kartono klijuojat sudėliotus puzzlius? Kas klijuojat, žinoma. Kur perkate tą kartoną?
luokė
QUOTE(Berazume @ 2008 02 18, 11:04)
reportuoju:naugarduko gatvej sia savaite nieko naujo neatveze is delioniu, bet dar buvo like tigi meskiukai-25lt einantys per gatve  ax.gif
*

bandau aiškintis- apie kokius meškiukus kalba buvo?
aš galvojau, kad apie "ravensburger'io" GELINI. bet pasirodo, kad jie "Ravensburger" firmos puzlėm net neprekiauja... tai kokie ten dar meškinai?
apėjau šiandien kelias pardes- niekur nieko neišsirinkau.

HELP. kas rasit GELINI meškius, rėkit garsiai
Berazume
Gelini Gelini angel_not.gif o tai tas garsusis didelis su zodiako zenklais puzle lyg is ten mergaites pirko ir jis Revensburgerio g.gif Zodziu buvo, nemeluoju schmoll.gif
luokė
blyn, tada kažkam iš mūsų su galva negerai doh.gif
kai užėjau šiandien ir paklausiau apie tai, man griežtai paaiškino- ravensburgeriu neprekiauja... g.gif

blyn, išvis- ar mes apie tą pačią parduotuvę kalbam? naugarduko gatvėj, netoli sankryžos su vytenio gatve, prie VGTU kažkokio fakulteto
Berazume
Atsiprasau ne apie ta.. doh.gif As kalbejau apie ta kur vezami is Vokietijos padeveti zaislai unsure.gif Naugarduko gatvej prie baziu unsure.gif
luokė
va, sakau, kad nesusikalbėjom smile.gif
o kas ten per parde? negirdėjau, nežinau. gal verta apsilankyt g.gif
Berazume
QUOTE(luokė @ 2008 02 20, 20:19)
va, sakau, kad nesusikalbėjom  smile.gif
o kas ten per parde? negirdėjau, nežinau. gal verta apsilankyt  g.gif
*

Apie ja daug kalbeta praeitoj temoj berods, is ten daug mergaiciu yra pirkusios delioniu.. Ji randasi prie naugarduko esancio troleibusu ziedo. Salia yra mazyte Maxima ir bazes (atrodo kazkada buvo). Tumpai tariant nuo gatves yra vartai pro juos iskart "na levo" ir iki pat galo mirksiukas.gif
tikiuosi aiskiai parasiau, nes is ryto kazkaip mastymas stabdo unsure.gif

Cia truputi ne i tema, bet kokioj grupej tavo lialius Mazylyje pakliuvo? gal su maniskiu? ax.gif (neradau tos temos)
luokė
va taip ir būna, kai vienoj gatvėj- ne viena parduotuvė lotuliukas.gif tai ir kalbėjom anoj temoj visą laiką apie dvi skirtingas doh.gif lotuliukas.gif
nieko, bandysiu ir aš tos paieškot.

dėl to ne į temą- manoji eina pas dičkius, 4-5 metų grupėj, net nežinau, kaip jie ten vadinas g.gif
Inga&Liepa
Ką tik baigiau 500 detalių jūros dugno puzlę, man patiko smile.gif
Jullaja
MIELOS PUZZLE DELIOTUOJOS!

Gal kas galite patarti, kur issigyti 3D puzzle - geriausiai Eifelio boksta smile.gif skubiai reikia. Mano dukra (8m.) puzzle fanate - tik reikia 3D didesnio, po kol kas maziau tik Zaislu Karalistei - bet ten arba mazi, arba jai neidomus... kamuoliu irgi nereikia- per paparasta jai doh.gif Buciau labai dekinga uz atsakyma...

O pati galiu pasidalin patirtim del puzzzle suklijavimo - mes apverciam ir ant virsaus suklijuojam lipnia juostele smile.gif tokia, kur baldams klijuot - nebrangu ir praktiska biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(mamyte03 @ 2008 02 16, 11:09)
Neuzilgo zadam su seimyna i vilniu vaziuot reiks uzsukt i akropoli, nes siauliuose toki daikta pas mus dar tik stato, o ka turim pastatytus nieko gero nera, max 1500 detaliu ir paveiksliukai nei 5 nei 9.
*

Gali patarti - del voiros produkcijos galite kreiptis i Internetine parduotuve www.bizzon.lt - jei atsius bet kur (jei net nera saite pas juos)- ir nereikes i Vilniu vaziuot thumbup.gif
Doviliukasss
Sveikos

Pasigirsiu ax.gif siandien atradau taip ilgai ieskota puzzle bigsmile.gif clap.gif atsimenat sakiau kad uzmaciau jura su zuvytem ,tai nezinau kiek ismaliau parduotuviu doh.gif ,bet siandien pasiseke,o mb buvo toks geras ir man ja nupirko wub.gif jau nekantrauju pradet det,tik kad dar tas paludimys ant stalo ax.gif reik klijuot greiciau,nekantrauju as jau ...stai tokia ta mano puzzle

http://www.ravensburger.com/viewer.jsp?pat...mal_q/17027.jpg
Gustuke
QUOTE(Doviliukasss @ 2008 02 25, 22:30)
Sveikos

ojej kokia spalvinga bigsmile.gif
Inga&Liepa
Sveikos

Pasigirsiu ax.gif siandien atradau taip ilgai ieskota puzzle bigsmile.gif  clap.gif atsimenat sakiau kad uzmaciau jura su zuvytem ,tai nezinau kiek ismaliau parduotuviu doh.gif ,bet siandien pasiseke,o mb buvo toks geras ir man ja nupirko wub.gif jau nekantrauju pradet det,tik kad dar tas paludimys ant stalo  ax.gif reik klijuot greiciau,nekantrauju as jau ...stai tokia ta mano puzzle

http://www.ravensburger.com/viewer.jsp?pat...mal_q/17027.jpg
*

Čia LT pirkta?
Aš panašią dėliojau ax.gif
Mil@na
4u.gif Labai graži...Kiek detalių tos puzlės??
luokė
Sveikos
*

na tikrai nebloga. nebus itin lengva, manau.

parašyk, kur radai, kur dar galima ką įdomaus paimt.
Doviliukasss
3000detaliu,ne pirkau cia Italijoj ax.gif ir tai kol as ja atradau ax.gif kainavo 36 eurai doh.gif bet as ja zadu remint ir kabint wub.gif dabar mastau ar spesiu sudeliot per menesi,nes po to gryztu i Lietuva,tai nesinoretu palikt nedadeliotos,nes manau po to puse detaliu galiu neberast doh.gif labai cia reik ieskot,kiekvienoj parduotuvej kazkas skirtingo,tai labai dziaugiuosi kad nepirkau belekokios,nes atradau ta kurios norejau bigsmile.gif bet kazkaip pagrinde cia ravensburger puzzles dominuoja g.gif labai mazai kur maciau kitokiu,o jei ir yra tai pagrinde tipo tu zymiu dailininku paveikslu kopijos smile.gif
safarikidz
QUOTE(Doviliukasss @ 2008 02 26, 12:09)
3000detaliu,ne pirkau cia Italijoj ax.gif ir tai kol as ja atradau ax.gif kainavo 36 eurai doh.gif
*

Kaina, sakyčiau, normali.
Pas mus irgi panašios kainos, yra netgi brangiau, jeigu didelis puzzle.
Eos
Kažkada Žaislų planetoj pamačiau dėlionę, kuri man baisiai patiko, bet kažkodėl tada jos nenusipirkau, o kai susiruošiau pirkt, jos jau nebebuvo. Ir va kažkaip netyčia aptikau internetinėje parduotuvėje, tai norėjau pasiūlyt kooperuotis, kad pristatymas nemokamas būtų: gal kam iš vilniečių kažko kito reikėtų?
Šitoj parduotuvėj reikia pirkti virš 100 lt:
http://www.pirktuve.lt/index.php?categoryID=85
O šitoj virš 70:
http://www.etoys.lt/lt/kategorija/dlions/

O ta dėlionė, kurios noriu, tai "Gražiausi pasaulio miestai" ax.gif
luokė
einu žiūrėt, ką siūlo ax.gif
luokė
etoys.lt puslapis man kažkaip išvis nelabai... ax.gif
šiaip šita man visai nieko... jei susidarytų kompanija, manau, paimčiau
Eos
QUOTE(luokė @ 2008 02 27, 11:13)
etoys.lt puslapis man kažkaip išvis nelabai...  ax.gif
šiaip šita man visai nieko... jei susidarytų kompanija, manau, paimčiau
*

nu jo, būtų įdomu realiai kieno nors įspūdžius sužinot, kaip tokią dėliot sekėsi biggrin.gif

šiaip aš dar vaikui paimčiau magnetines lėlytes, tai trūktų visai nedaug. Palaukiam, gal dar kas susigundys smile.gif
Koxamte
QUOTE(Jullaja @ 2008 02 25, 16:47)
MIELOS PUZZLE DELIOTUOJOS!

Gal kas galite patarti, kur issigyti 3D puzzle - geriausiai Eifelio boksta smile.gif skubiai reikia. Mano dukra (8m.) puzzle fanate - tik reikia 3D didesnio, po kol kas maziau tik Zaislu Karalistei - bet ten arba mazi, arba jai neidomus... kamuoliu irgi nereikia- per paparasta jai  doh.gif  Buciau labai dekinga uz atsakyma...

*

Jej tu is kauno tai urmo bazej kazkuriam sandeli maciau zaislu skyriui ten kur vaikam leliu vezimeliu pardavineja , jodinejancius arkliukus, drambliuku, labai didelis skyrelis, gal kt mamos gales pasakyti kelintam ten sandeli 4u.gif doh.gif
Papildyta:
O stai cia mano puzle jau ireminta 4u.gif cia ne ta paprasta puzle bet erdvine nu is sono pasuki ir kt vaizdas matosi 4u.gif pamirsau kaip vadinasi tokio tipo puzles lotuliukas.gif doh.gif
user posted image
Inga&Liepa
O gal kuri žinote kur yra Kaune pirkti tų kilimėlių puzlei dėlioti? Šiandien klausiau akropolio parduotuvėse tai neturi schmoll.gif
Dew23
Praeitą savaitę buvo MEGOJE , LIMPOPO parduotuvėje , 1500-2000 detalių
skea
Sveikos, puzlininkes:)
Uztikau sia temele, o as kaip tik pamisus del puzliu:) deliojau tik 2000, ja jau 3 kartus per kelis metus esu sudejusi, ir ieskau naujos:)
Bukit geros, pabandykit suzinoti tu parduotuviu adresus, ar bent pavadinimus? Kur ju ieskoti?;)

O gal nori kas apsikeisti menesiukui apie 2000 puzliuku? (Florencijos vaizdas)

Inga&Liepa
QUOTE(Dew23 @ 2008 03 02, 15:09)
Praeitą savaitę buvo MEGOJE , LIMPOPO parduotuvėje , 1500-2000 detalių
*

O gal matei kiek kainavo? nes klausiau rududu tai sakė jei būna tai kainuoja po 100lt, kažkaip tiek gaila būtų leisti blush2.gif
Dew23
Bijau pameluoti ,bet atrodo apie45-49 Lt kaina sukasi.Specialiai neeiškojau ,tai ir kainos neįsidėmėjau blush2.gif
Inga&Liepa
QUOTE(Dew23 @ 2008 03 03, 10:49)
Bijau pameluoti ,bet atrodo apie45-49 Lt kaina sukasi.Specialiai neeiškojau ,tai ir kainos neįsidėmėjau blush2.gif
*

Aišku, ačiū, reiks kurią dieną nulėkti thumbup.gif
O gal kuri mamytė nenaudoja ir nori parduoti?
Berazume
QUOTE(liutuke.m @ 2008 03 02, 17:56)
O gal matei kiek kainavo? nes klausiau rududu tai sakė jei būna tai kainuoja po 100lt, kažkaip tiek gaila būtų leisti  blush2.gif
*

jei neskubu,tai kita savaite tureciau suzinot padriuskes gal parduotu... nes kazka minejo.. Siaip CUP e buvo nukainuotos, mergaites paziurekit jei kam pakeliui mirksiukas.gif
Inga&Liepa
QUOTE(Berazume @ 2008 03 03, 13:25)
jei neskubu,tai kita savaite tureciau suzinot padriuskes gal parduotu... nes kazka minejo.. Siaip CUP e buvo nukainuotos, mergaites paziurekit jei kam pakeliui  mirksiukas.gif
*

Gerai lauksiu žinių mirksiukas.gif
Inga&Liepa
O sakykit kas turit tuos kilimėlius, koks jų pagrindas, kietas ar minštas? aš dėlioju ant lovos (pasidedu plokštės gabalą lotuliukas.gif ), ant grindų negaliu nes mažoji man tuoj tvarką padarytų doh.gif
safarikids
QUOTE(liutuke.m @ 2008 03 04, 12:44)
O sakykit kas turit tuos kilimėlius, koks jų pagrindas, kietas ar minštas? aš dėlioju ant lovos (pasidedu plokštės gabalą  lotuliukas.gif ), ant grindų negaliu nes mažoji man tuoj tvarką padarytų  doh.gif
*
Minkštas.
saulutem
QUOTE(liutuke.m @ 2008 03 04, 13:44)
O sakykit kas turit tuos kilimėlius, koks jų pagrindas, kietas ar minštas? aš dėlioju ant lovos (pasidedu plokštės gabalą  lotuliukas.gif ), ant grindų negaliu nes mažoji man tuoj tvarką padarytų  doh.gif
*

Tas kuri nusipirkau praeita savaite yra kaip vilnonis skuduriukas. Dar neisbandziau, tai kol kas ypatingo pasitikejimo nekelia... Tikiuosi sia savaite pradeti nauja puzzle, tai isbandysiu, tikiuosi pasiteisins...

Ka tik baigem su vyru delioti apvalu puzzle - gaubli. fantastika thumbup.gif labai patiko plastikines detales ir dabar taip graziai atrodo ant stovo bigsmile.gif

tiesa, ta kilimeli pirkau cia http://www.hobbyhall.lt/netshop/children/462/462_3784.html
69 lt - kilimelis +puzzle 1500 detaliu
Eos
QUOTE(saulutem @ 2008 03 04, 13:33)
tiesa, ta kilimeli pirkau cia http://www.hobbyhall.lt/netshop/children/462/462_3784.html
69  lt - kilimelis +puzzle 1500 detaliu
*

ir verta mokėt dar +15/29 lt už pristatymą? g.gif
saulutem
kadangi tai buvo tik viena is 'n' prekiu, tai tas pristatymas (15 lt) taip jau labai nepasijuto wink.gif
ypac kai susimeti uzsakymui keliese smile.gif

tik vat idomu ar tai toks pats kilimelis kaip kituose parduotuvese, nes neteko niekur nieko panasaus ciupineti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.