Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažos erdvės, maži butai 2dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Will
QUOTE(Rugiles mamyte @ 2008 12 04, 21:51)
na ir idėjų jus visos pilnos  thumbup.gif  šaunuolės, mes tai va savo 2 kambariu butuką pasidarėm į 3, reikia gi dukrytei irgi savo erdve tureti. Pas mus butas yra 52kv. sienas griovėm, perstatėm. Kelias foto įkelčiau bet kad neleidžia ar nemoku 
---
Dukrai pagaminom baldus viršuje lova o apačioje stalas ir spinta, gal kas ir įsivaizduoja.
*

thumbup.gif mano tėvų trijų kambarių butas panašaus ploto doh.gif tik tiek, kad virtuvė ir wc labai maži... perdarinėjant gal net geriau gavosi thumbup.gif
Kaip įkelti nuotraukas į forumą 4u.gif
---
Aš tai įsivaizduoju, esu nužiūrėjusi porą tokių variantų, iš jų vienas superinis būtų lotuliukas.gif Baldų salonuose tokių irgi būna, man labai patinka, nes net dideliame kambaryje labai patogu ir vaikui smagu laipioti thumbup.gif Tik kartais tamsoka būna, ten, kur stalas...

QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 04, 22:41)
Vyrui, tavo mintis labai patiko, net nusipaise kaip kas atrodytu, o ir tv vieta issisprende  mes ji i kampa desim, prie lango, nes jei pries lova bus - per arti, o is kampo pats tas 
Spinta uzsakinesim pagal uzsakyma, gal net savaitgali issikviesim meistriukus, kad pamatuotu:)
*

Smagu, kad patiko 4u.gif Aš galvojau apie TV kampe, bet pagalvojau, kad jei blogai su regėjimu, jis gali būti per toli g.gif Bet jį galima ant tos pačios komodos statyti, kampe- aš čia praktiškai, nes auginant mažą klecką, komoda labai patogu jo daikteliams 4u.gif
*Rūta*
QUOTE(Rugiles mamyte @ 2008 12 04, 20:51)
na ir idėjų jus visos pilnos  thumbup.gif  šaunuolės, mes tai va savo 2 kambariu butuką pasidarėm į 3, reikia gi dukrytei irgi savo erdve tureti. Pas mus butas yra 52kv. sienas griovėm, perstatėm. Kelias foto įkelčiau bet kad neleidžia ar nemoku  blush2.gif  doh.gif
Dukrai pagaminom baldus viršuje lova o apačioje stalas ir spinta, gal kas ir įsivaizduoja.
Tiesa pamiršau paminėti remontas pas mus jau trunka metus, patys darom  blush2.gif. Liko virtuves su valgomuoju pabaigti ir vonia su tualetu.Erdves turim nemažai, nes sienas kilnojom.Turėtu gautis visai neblogai.Gal kada parodysiu kaip baigsim  mirksiukas.gif
*

labai laukiu foto, nes turim 50 kvadratu , kaip pardaryt ideju neuztenka doh.gif

QUOTE(Will @ 2008 12 05, 10:00)
thumbup.gif  mano tėvų trijų kambarių butas panašaus ploto  doh.gif  tik tiek, kad virtuvė ir wc labai maži... perdarinėjant gal net geriau gavosi  thumbup.gif 
Kaip įkelti nuotraukas į forumą  4u.gif
---

*

geriau maza virtuve ir wc negu visi vienam kambary trinasi 4u.gif
Maja_vilma

Smagu, kad patiko  4u.gif  Aš galvojau apie TV kampe, bet pagalvojau, kad jei blogai su regėjimu, jis gali būti per toli  g.gif  Bet jį galima ant tos pačios komodos statyti, kampe- aš čia praktiškai, nes auginant mažą klecką, komoda labai patogu jo daikteliams  4u.gif
*

mes kitam kambary (jis pusmetriu platesnis) buvo preis lova pasistate TV, buvo per arti, o kampe butu pats tas biggrin.gif rolleyes.gif as ir pagalvojau apie komada su stalciukais, kad atsiradus mazyliuj butu kur jo daiktus deti bigsmile.gif
ingulia
QUOTE(viltuse @ 2008 12 04, 21:14)
oi, kaip idomu!!! pas mus taip pat butukas 2 kambariu, o mazyle auga, noris erdves jai, bet niekaip  neismastom, ka su juo padarius...pasidalink patirtim, rasyk i az, padesiu nuotraukas ikelt. Gal nereikes keist buto....ir pinigu sutaupytume, o tai niekaip nesusitaupo tam naujam didesniam butukui...
*

Mes irg iš 2 kambarių buto 50 kv. m. perdarėm į 3, sienų negriovėm, tik statėm smile.gif Didžiajam kambary padarėm pertvarą, vienoj pusėj virtuvė gavosi, o kitoj kambarys. O iš buvusios virtuvės išėjo kambarys.
Rugiles mamyte
na bandau pasitaisyti nepykit labai
user posted image
turėtu gautis maža foto tikuosi
Papildyta:
Na gavosi maža pagaliau čia kažkas jau minėjo kad padidinti galima foto ant jos atsistojus doh.gif thumbup.gif
P.s. nesimiega man, nepykit dar karta už ana foto, jaučiu gausiu juodai nuo jūsų
dar karta atsiprašau ax.gif
Papildyta:
o ant foto yra data doh.gif bet ten ji nenustatyta blush2.gif
Rugiles mamyte
blush2.gif
mes vertėm siena virtuves ir kito kambario ir matosi ant vienos sienos du langai taigi mes pastumėm siena arčiau lango į kairę pusę ten gavosi musu mažasis miegamasis, o virtuvė gavosi padidėjusi ir įsirengsim kaip virtuve+valgomoji.
Cobre
Svetaine buvo padalinta i dvi dali, miegama zona ir poilsio kambari, atskiriant juos sienele. palei bendra siena pastatyta grazi ir patogi sekcija. Argi ne geras sprendimas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Fototapetas ant pertvaros

user posted image

user posted image
Maja_vilma
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 18:46)
Svetaine buvo padalinta i dvi dali, miegama zona ir poilsio kambari, atskiriant juos sienele. palei bendra siena pastatyta grazi ir patogi sekcija. Argi ne geras sprendimas mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Fototapetas ant pertvaros

user posted image

user posted image
*

Labai fainai sugalvojot smile.gif thumbup.gif
Cobre
cia internete rastos nuotraukos, tikrai nemano smile.gif
dare dizaineriai. tikiuosi kazkam pravers smile.gif kuriant savo namucius 4u.gif
Maja_vilma
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 20:43)
dare dizaineriai. tikiuosi kazkam pravers  smile.gif kuriant savo namucius 4u.gif
*

siaip tikrai fainas dizainas, man patiko thumbup.gif
gal kazka net sau pritaikysiu
Cobre
user posted image
Cobre
Imeciau i voniu tema, bet pagalvojau, kad is tiesu gal geriau tiktu cia.

Gaila, kad nuotraukos mazos. Ideja mazai voniai

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Vijolė
oj kad man kas tokia mažą vonią... cool.gif
o tos kur pertvara nuotraukos įdomiai, žiūrėjau žiūrėjau, kiek ten tų langų kambary taip ir neįkirtau g.gif nestandartinis kambarys matyt, bet idėja sveikintina thumbup.gif
rositina
QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 17:46)

*

QUOTE(Cobre @ 2008 12 11, 19:43)
dare dizaineriai. tikiuosi kazkam pravers  smile.gif kuriant savo namucius 4u.gif
*

geras sprendimas, kai netruksta langu....
Will
Neblogi variantai thumbup.gif Aš dar esu realiame bute mačiusi kaip miegamasis įrengtas palubėje thumbup.gif Vaikystėje ten labai smagu būdavo užlipti, net į svečius dėl to norėdavosi eiti lotuliukas.gif Tik reikia tinkamo išplanavimo...

QUOTE(rositina @ 2008 12 12, 15:51)
geras sprendimas, kai netruksta langu....
*

Miegamoji dalis gali būti ir be langų ax.gif Galima sužaisti su apšvietimu ax.gif
Cobre
Del pertvaros, tai nematau jokio skirtumo, kiek yra langu. tiesiog mastykite siek tiek placiau mirksiukas.gif .Juk esme ne atkartoti aklai duota pavyzduka. Esme nepabijoti atskirti viena kambari i dvi zonas. o atskirti galima juk ivairiai, cia jau buvo imestos nuotraukytes, kai atskiriama berods bambukine uzuolaidele. O juk galima ir daryti neauksta sienele, ne iki pat lubu, galima daryti siaura, tik lovos plocio, paliekant tarpus is sonu, kad galetu patekti pakankamai sviesos. galima panaudoti stiklo blokelius, galima kazkokias sonuose kopeteles, kuriomis galetu lipti geles. o is svetaines puses, prie sios sieneles galima pritvirtinti TV, placia lenta, kuri atstotu bariuka ar pusbari. Nepabijokite bandyti pastatyti ta sienele skersai, daznai taip atsiranda daugiau vietos. Miegama zona neturi buti ypatingai slepiama, todel svarbiausia ja padaryti graziai, skoningai.

O vonio kambariukas kuri idejau, man ten ne mazumas ar didumas krito i akis, bet isnaudotas plotas. kampu pastatytas tualetas taupo vieta. o kaip pastatyta skalbimo masina bigsmile.gif , juk ten eina vamzdynai, ir skalbimo masina todel pastatyta auksciau thumbup.gif . zodziu, sukite galveles, ka jau daryt, kad to ploto mazai, o galimybes isigyti kazka erdvesnio siuo metu nera galimybes. taigi tik vaizduote gali padaryti jusu namucius erdvesniais ir patogesniais mirksiukas.gif

Jie rasiu, butinai mestelsiu dar ideju 4u.gif
Reko
QUOTE(Cobre @ 2008 12 12, 00:37)
Imeciau i voniu tema, bet pagalvojau, kad is tiesu gal geriau tiktu cia.

Gaila, kad nuotraukos mazos. Ideja mazai voniai

user posted image

user posted image user posted image user posted image
*

geras sprendimas!!! smile.gif jei langu nebutu - dar galima daugiau vietos "isgauti"
rositina
QUOTE(Reko @ 2008 12 13, 03:22)
geras sprendimas!!! smile.gif jei langu nebutu - dar galima daugiau vietos "isgauti"
*

g.gif kad langu cia ir nera kaip supratau... ten pirmoje nuotraukoje kaireje dusas berods.... ax.gif
Cobre
Aha, dusas smile.gif bet irgi geras sprendimas, padaryta mazyte sienele ir atsirado vietos kriauklei smile.gif
Cobre
user posted image
Atė
Liuksiškai išspręsta thumbup.gif man patinka, mielai gyvenčiau tokiame butuke wub.gif
*Rūta*
QUOTE(Cobre @ 2008 12 17, 13:44)
user posted image
*

liuks tik kazin kokio aukscio lubu reikia 2.5m kaip issipaisytu? ka manote? nes as tokia minti seniai rezgu , po lova darbo kambari iserengciau pc ir pan.... g.gif
Will
QUOTE(Ruta26 @ 2008 12 17, 17:33)
liuks tik kazin kokio aukscio lubu reikia 2.5m kaip issipaisytu? ka manote? nes as tokia minti seniai rezgu , po lova darbo kambari iserengciau pc ir pan.... g.gif
*

Aš esu panašų variantą mačiusi (tik lova buvo labiau paslėpta ir po apačia buvo darbo kampelis) standartiniame senos statybos bute 4u.gif
Maja_vilma
Fianas toks variantas, tik ar tikrai pakaktu 2.50 aukscio, nors gal vaikams galima tokia oaze padaryti bigsmile.gif
*Rūta*
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 17, 21:27)
Fianas toks variantas, tik ar tikrai pakaktu 2.50 aukscio, nors gal vaikams galima tokia oaze padaryti  bigsmile.gif
*

vaikam tai manau be problemu, bet mes turim 30 kvadratu sveteines virtuves ir kolidoriaus, viskas viename kvadrato formos, tai mastom sau miegamaji isirengti, nes dukrytei bresta reikalas nuosavo kampo, o vaiko i ta bendra jovalyna keltis nesinori nes nei sveciu priimti negaletumem nieko.... doh.gif
zemec
Labai saunus sprendimas! Bet idomu, kaip ziuretusi, kai lubos 2,5 m aukscio? Ir kaip ta lova tvirtinama? Prie sienos ar ant kokiu stovu? g.gif As irgi noreciau dvigule taip "pakabinti''! ax.gif
*Rūta*
QUOTE(zemec @ 2008 12 18, 10:10)
Labai saunus sprendimas! Bet idomu, kaip ziuretusi, kai lubos 2,5 m aukscio? Ir kaip ta lova tvirtinama? Prie sienos ar ant kokiu stovu? g.gif As irgi noreciau dvigule taip "pakabinti''! ax.gif
*

manau ant sienos nikaip o ir svoris o jei dar ji teveliu naudojama kazi ar atlaikytu, as mastau ant tvirtu balkiu stayt gautusi normali lova su aukstomis kojomis g.gif

rositina
QUOTE(Cobre @ 2008 12 17, 14:44)

*

atrodo graziai, bet pati ten miegot nenoreciau... ir kaip dauguma sakete, neisivaizduoju sio varianto bute, kur aukstis viso 2,5 m ax.gif
Cobre
QUOTE(rositina @ 2008 12 18, 13:05)
atrodo graziai, bet pati ten miegot nenoreciau... ir kaip dauguma sakete, neisivaizduoju sio varianto bute, kur aukstis viso 2,5 m  ax.gif
*

patingejau dar ikelti jum pavyzdziu, bet galima daryti po "lova" ne gyvenama erdve. bet dali jos padaryti uzdara ir irengti ten drabuzine, sandeliuka ir pan. gal ir atrodo, kad gaila erdves, bet galutiniame variante tikrai pasiteisintu. po likusia dalimi pakisti virtuve, su siauromis spintelemis. tokiu budu lova galesite nuzeminti kiek imanoma. aisku, jei bent vienas seimos narys dvimetrinis, tada jau beda biggrin.gif bet manau svarbu mintis, o gerai apgalvojus galima sumastyti daug variantu.
pagaliau tas pats podiumas is kurio nakciai galite istraukti lova. Noro tik reikia tureti, o pasidaryti daug ka galima. kitas klausimas, ar verta, jei planuojate tureti kita, erdvesni busta mirksiukas.gif
juzzzte
mes taupydami erdve pasidarem virtuve ant pakylos, pakyloj bus stalciai ir daug daiktu susides... vaizdelio kol kas neturiu parodyti, nes ir virtuves dar nera, kol kas tik pusiau igyvendinta ideja smile.gif
Cobre
user posted image
Cobre
http://3.bp.blogspot.com/_0urgZs82zpM/RnKU...2BIII%2B010.jpg
o cia truputukas sio buto matosi
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Cobre
http://freshome.com/2008/04/14/ideas-for-s...compact-living/
Papildyta:
cia pries tai neisikele planelis, tai pakartoju
user posted image
Papildyta:
user posted image
mimosa
na pas mus lubu aukstis mazdaug 2.80, darysim miegamaji antresolej smile.gif o po ja bus vonios kambarys biggrin.gif va taip va bus lotuliukas.gif pavasari jei bus jau tai pasirodysiu ax.gif
Frekė
user posted image
Pause
QUOTE(mimosa @ 2008 12 25, 15:38)
na pas mus lubu aukstis mazdaug 2.80, darysim miegamaji antresolej smile.gif  o po ja bus vonios kambarys  biggrin.gif  va taip va bus lotuliukas.gif  pavasari jei bus jau tai pasirodysiu ax.gif
*

O čia kokio aukščio turėtų būti vonia tada ir kokio miegamoji dalis? g.gif Labai mažai atrodo kad ir kaip dalinti... Idomu pažiūrėti bus 4u.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Frekė @ 2008 12 26, 16:08)
user posted image
*

Cia standartiniuose butuose neimanoma, nors ir labai grazu.
3lena
O man tai nors gal ir gražu, bet būtų labai nepatogu visą laiką kabarotis ant tų kopėčių miegoti. O apsimiegojusiai nulipti ar po kokio baliuko užsiropšti tai jau išvis smile.gif Ir bijočiau miegoti, kad tik nenukrisčiau... O jei dar vaikiukas gimtų, kaip jį į lovą užnešti. g.gif Vienu žodžiu, gal ir gražu, bet daaaug nepatogumų iš praktinės pusės... mano nuomone rolleyes.gif
voveraite1302
Aš pratęsiu kalbą apie lovas, po kuriomis kas nors yra, na pvz., darbo kampelis, sofa, spinta ir panašiai. Draugė vaiko kambarėlyje padarė spinta ir uždėjo veidrodines duris. Tai kaip šauniai atrodo. Ant viršaus ta lovelė, kažkaip iš krašto prie lubų sklinda šviesa, o po apačia ta spinta. Ir tas veidrodis išplečia ta nedidelį 9 kv.m. kambarėlį. Gerai padaryta. Tiesa, nepaminėjau, kad lovai-spintai vieta padaryta specialioje nišoje. Bet šiaip tikrai gražiai.
Žurnale deko mačiau kažkokį siūlymą padaryti paaukštintą lovą svečiams (bet daug žemiau, nei pas draugę), o joje montuot šaldytuvą ar šaldiklį. Bet atsiprašau, po tavim kažkas vibruoja ir burzgia... doh.gif neeee.. schmoll.gif
Jolė
QUOTE(voveraite1302 @ 2009 01 06, 20:22)
o joje montuot šaldytuvą ar šaldiklį. Bet atsiprašau, po tavim kažkas vibruoja ir burzgia...  doh.gif neeee..  schmoll.gif
*

tikrai , kad apsurdas... doh.gif
Skambanti tyla
QUOTE(voveraite1302 @ 2009 01 06, 19:22)
Žurnale deko mačiau kažkokį siūlymą padaryti paaukštintą lovą svečiams (bet daug žemiau, nei pas draugę), o joje montuot šaldytuvą ar šaldiklį. Bet atsiprašau, po tavim kažkas vibruoja ir burzgia...  doh.gif neeee..  schmoll.gif
*

Nu sveciai apseis be lovos tongue.gif
Rasicka*
Sveiki, visai netyčiom užtikau šią smagią ir naudingą temą, perskaičiau visą šią ir dar seną temukę.... thumbup.gif
Pasidalinsiu su Jumis savo galvosūkiu - kaip galėčiau protingai perplanuoti mūsų mažą butuką?
Gal Jūs kas nors protingai kažką patarsite... bigsmile.gif
įkeliu mūsų mažo butuko plano foto...
Jame gyvename tryse... rolleyes.gif

user posted image

Labai norisi dukrytei atskiros erdvės, kad galėčiau visaip kaip jai jaukiai įrengti ... wub.gif

Gal kas turit kokiu idėjų kaip Jūs apstatytumėt tokio išplanavimo mažą buteli? aciuks.gif
P.s:
mastau.gif galimas sienu griovimas, perkelimas ir panašūs dalykai... drinks_cheers.gif
Rasicka*
user posted image

Čia kaip mokėjau blush2.gif blush2.gif blush2.gif taip parodau lotuliukas.gif kaip dabar pas mus yra apstatyta.. rolleyes.gif

Labai lauksiu kokių nors patarimų... drinks_cheers.gif
mimosa
galimas sienu griovimas, perkelimas ir panašūs dalykai...

jei pasirengę radikaliai rekostruoti viską... galiu pasakyt kaip as daryčiau smile.gif
virtuvę perkelciau i ta kambario nišą kur dabar stovi lova, o buvusios virtuvės vietoj būtų galima įrengti mažytį kambarėlį vaikui smile.gif manau kad atskiras kambarys, nors ir mažas geriau negu bendras kambarys su tėveliais...
žinoma, tėvams tektų gyventi "su virtuve", bet mes irgi taip gyvenam ir labai nesiskundžiam mirksiukas.gif tik reikia nepagailėti pinigų ventiliacijai gerai ir galingam gartraukiui.
jeigu labai norisi atskirti kambario ir virtuvės zonas, tai irgi yra išeitis smile.gif pažįstama pasidarius taip: ribą tarp kambario ir virtuvės atskyrė siena (maždaug 1.80 m), o aukščiau dėjo stiklą, kad i virtuvę kažkiek šviesos patektų. visai neblogas sprendimas smile.gif
vat tiek sugalvojau 4u.gif
Pause
QUOTE(Rasicka* @ 2009 01 11, 14:20)
user posted image

*

Pritariu, kad galima pernešti virtuvę į kambarį, norint ją paslėpti dar galima padaryti tokias armonikos tipo dureles, kad nesinaudojant ją būtų galima išvis uždengti. Mes irgi gyvename su virtuve viename kambaryje, ji pas mus gaunasi panašiai nišoje kaip ten kur pas jus tevu lova yra smile.gif

O ant greitųjų tai (nežinau jūsų poreikių) jei daryčiau pagal save tai išnešdinčiau rašomąjį stalą ir įsigyčiau nešiojamą kompą. Nors čia individualu, bet pas mane nuo mažumės visuose namuose stovėdavo po rašomąjį stalą, prie kurio niekada neprisėsdavau net pamokų ruošti, jas ruošdavau gulėdama ant lovos, o kompą spaudau įsitaisiusi fotelyje ar ant sofkės blush2.gif

Dar galima išnaudoti balkono erdvę. Jį apšildžius galima pasididinti virtuvę ar kambarį.

Jei nesinori pertampyti įvairių vamzdžių tai galima vaikui padaryti mažytį kambarėlį , pvz atskiriant jį kokia širma ar žaliuze (buvau įmetus čia fotkę kaip atskirt vaikui kambarį vertikalia žaliuze) toje vietoje kur dabar tėvų lovą. Duris perkėlus vietoj tos žydros spintos, vaiko kambarėlis padidėtų. Dar galima vaikui lovą padaryti antrame aukšte, tada po ja būtų galima žaisti ar susidėti daiktus, būtų maximaliai išnaudota erdvė ax.gif

Na kolkas tiek fantazijos mano smile.gif
Kadangi tai man labai aktuali tema, tai labai idomu kaip kiti sprendžia itin mažų erdvių problemą thumbup.gif

pinkele
Kai paskaičiuosite remonto išlaidas, pasirodys, kad geriau parduoti ir nusipirkti erdvesnį butą, vis tiek šitam ilgai negyvensit, jis tiesiog per mažas trims rolleyes.gif
Cobre
QUOTE(Rasicka* @ 2009 01 11, 16:20)

Čia kaip mokėjau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif taip  parodau  lotuliukas.gif  kaip dabar pas mus yra apstatyta..  rolleyes.gif

Labai lauksiu kokių nors patarimų...  drinks_cheers.gif
*

atvaryk i svecius kuria diena, perbraizysiu mirksiukas.gif ir arbata pavaisinsiu smile.gif virtuves perkelineti nereikia, daug islaidu. o jums uztektu vieno lango, to kuris virtuveje?
GreenLady
QUOTE(Rasicka* @ 2009 01 11, 14:26)
Sveiki, visai netyčiom užtikau šią smagią ir naudingą temą, perskaičiau visą šią ir dar seną temukę....  thumbup.gif
Pasidalinsiu su Jumis savo galvosūkiu - kaip galėčiau protingai perplanuoti mūsų mažą butuką?
Gal Jūs kas nors protingai kažką patarsite...  bigsmile.gif
įkeliu mūsų mažo butuko plano foto...
Jame gyvename tryse...  rolleyes.gif

Labai norisi dukrytei atskiros erdvės, kad galėčiau visaip kaip jai jaukiai įrengti ...  wub.gif 

Gal kas turit kokiu idėjų kaip Jūs apstatytumėt tokio išplanavimo mažą buteli? aciuks.gif
P.s:
mastau.gif galimas sienu griovimas, perkelimas ir panašūs dalykai...    drinks_cheers.gif
*

Oi tokio isplanavimo buto sutvarkymo nemazai maciau sitame puslapyje http://www.ivd.ru. ten kur "Поиск по базе
перепланировок" ivesk grubiai kvadratura kokia yra tavo buto ir rasi tikrai mirksiukas.gif
Rasicka*
Ačiū mamukai už įvairias mintis ir pasiūlymus ... thumbup.gif
Kai rasiu daugiau laiko parašysiu ką pati esu prisigalvojusi..
Gaila, kad nors vaizduotė ir nebloga, bet realiai nupiešti to, ką norėčiau nu visiškai nemoku... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Dabar biškiuką sugripavau, tai nėr visai jėgų net bandyti nubraižyti kokį tai planelį...

Beje bevartydama nete užtikau neblogą variantą nedidelio butuko, kuris man iš ties artimas širdžiai ...
Gal dar kam patiks.. įkeliu:
user posted image
Jolė
QUOTE(Rasicka* @ 2009 01 12, 00:08)
Gal dar kam patiks.. įkeliu:
user posted image
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.