Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažos erdvės, maži butai 2dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reko
QUOTE(larieta10 @ 2008 10 06, 01:33)
aciu, man pirmas variantas patinka o vat vyrui nelabai  g.gif  gal zinot kur graziu fototapetu yra, gal nuorodele kokia ax.gif o kaip del ju teplumo?

kiti du variantai tai bijau kad dar daugiau erdves reikalaus. gal dar kam kasnors i galva sauna? doh.gif
*

Fototapetu galima internete paziureti: http://www.dubingiai.lt/fototapetai/?lang=2
Gal vyrui nepatinka, kadangi asocijuojasi su sovietiniais matiniais, prasto popieriaus tapetais biggrin.gif (kur atsilupdavo per siules)

O del erdves mazejimo esant kai kuriems sprendimams , reiktu dizainerio patarimo arba pasieskoti literaturos. Nes pvz. kaip visi mano, jog tamsi sienu spalva mazina erdve -tai yra mitas.
Papildyta:
QUOTE(skorpiosa @ 2008 10 06, 15:47)
Sveikos merginos 4u.gif , noreciau prisijungti biggrin.gif

Ruosiames pilnai remontuoti buta. Tai yra triju kambari butas vadinamoi chrusciovkei ax.gif , kur mums priklauso du kambariai. Turiu 2 vaikus, tai planuojam viena kambari irengti jiems o is antro padaryti miksa miegamojo ir svetaines kadangi virtuvej kazkaip reik sutalpinti 2 saldytuvus ir kitus reikiamus baldus. Tai va.... jeskau sprendimo. Vienu metu galvojau tesiog ta dideli kambari tesiog atskirt ir tenkintis paprasta sofa-lova, bet kazkaip daugiau norisi miegot patogiai. Pradejau galvoti apie stikline pertvara nes langas tik vienoi sienoi ir nesinori tamsaus kambario. Gal kazka galetumet dar pasiulyt blush2.gif
*

www.superlova.lt biggrin.gif
Papildyta:
cia matosi kaip buvo keista virtuve - ir kaip idomiai dekoruota siena
http://www.school-remont.ru/proekty/2008/0...ya_iz_dali.html
glinglingas
fainute virtuve mazai erdvei
user posted image
larieta10
QUOTE(ADITELKA @ 2008 10 06, 07:19)
Gal galetumete patirtimi pasidalinti kaip irengsit 5 kv. virtuve, nes mano 6 kv., galva lauzau neisivaizduoju kaip viska italpinti tokiam mazam plote.  Is anksto aciu. 4u.gif
*

oi nieko imantraus mes nedarem, kadangi viskas dar remonto stadijoje tai neturiu ko parodyti doh.gif . vadovavausi principu, kad visa buitine technika ir spinteles sudejau i viena kampa o lango siena bei dar viena siena palikau laisvus tik stalelis ten bus su kedem. kai bus baigta butinai parodysiu mirksiukas.gif

mes visdelto nusprendem deti struktura tokia neryskia ant tos sienos, manau bus biskeli praktiskiau nei vienspalviai dazyta ax.gif o su laiku ta siena planuoju kokiu iremintu veidrodziu papuost g.gif aciu uz patarimus
ausra0711
sveikos gal galite patarti kaip apstatyti nedidely apie 15-16kv kambary kai galima sakyt nera vientisos sienos tai langas tai peciaus sienele tai durys....maisosi...taipat noreciau pasiteirauti ar mazam kambariui tinka nevienodo aukscio gipskartonio tos lubos kur dar su mazomis lemputemis ymontuotomis viduje lubu?taipat turiu problema nesugalvoju ka daryti su durimis mazo kambariuko ten du mazi kamariai ir is vieno ykita yra dvejos durys vienas noreciau visai ismesti nes trugdo kai mazai vietos norejau arka daryti bet nezinau... g.gif gal seip kokiu kaipo užuolaidu ar zaliuziu y virsu suskleidziamu buna kad butu galima "užsidaryti" g.gif patarkit labai prasau ax.gif 4u.gif
Pause
Jei įmestum planiuką būtų aiškiau, nes jei dvejos durys yra į kambarį tai pasiūlyčiau užmūryti, nematant vaizdo įsivaizduoti sunkiau blush2.gif
xglobus
QUOTE(Pause @ 2008 10 04, 20:22)
šio mėnesio Idej Vaseva Doma (IVD) (sorry, rusiškai nerašau...) buvo idomi idėja kaip atskirti vaiko zoną nuo svetainės, tai taip pat galima vietoj vaiko - miegamojo zoną įtaisyti: ogi ten puslankiu sumontuotos vertikalios žaliuzės buvo, na neplėvesavo kaip prie langų pritvirtinamos kur, nes jų galai į grindyse esantį takelį buvo įtaisytos smile.gif Man pasirodė visai originaliai ir negriozdino kambario, norint galima jas atitraukti, sulaukus svečių - užtraukti, arba tiesiog atsukti, kad būtų daugiau šviesos smile.gif
*

O mes atskyrem svetaines zona nuo vaiko migamosios zonos nediduke, neauksta komoda sekcija (nezinau kaip pavadinti). Ir erdves neprarandam ir vaikas "savo kambari" turi thumbup.gif Tik dabar ir svarstom ar cia ka daryti ar plotus didint g.gif Tai taip tas "emontas" r stovi vietoj. doh.gif

Kazkas rase, kad tas senas spintas prieskambaryje reik mesti lauk- as manu reik keisti i naujas su stumdomom durym. Erdves padaugetu, jei ismesti, bet neturedami tamsiojo kambariuko- neturim kur daiktu krauti. Geriau koridoriuje tureti spinta, nei kambary.
Reko
Užtikau šiandieną straipsnį, kuriame daug foto įkelta:

http://www.uzsidirbkpats.lt/article/articleview/1155/1/209/

januxs
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.Tai pasidarėm va taip:
user posted image

user posted image

user posted image
januxs
Pas mus irgi kažkur 18m2 ,bet gerai tas ,kad langas ne gale kambario,o šone ilgojoje sienoje
Barlamėja
Cia idomus puslapiukas, galima pasidaryti schema, kaip mazdaug atrodytu kambarys po pertvarkymo
Modeliavimas
Mistaken
QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 14:38)
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.

*

ojėj doh.gif o nemanot, kad šonuose reiktų erdvės? blink.gif idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

galėjot dar įdėt kaip atrodo ta pusė, kur stovi sofa, ar ten daug pas jus erdvės? ar spintos jokios jau nebeturit?
Pause
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 30, 19:21)
ojėj  doh.gif o nemanot,  kad šonuose reiktų erdvės?  blink.gif  idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai  unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif  man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

galėjot dar įdėt kaip atrodo ta pusė, kur stovi sofa, ar ten daug pas jus erdvės? ar spintos jokios jau nebeturit?
*

Kaip suprantu tai išlipimas per priekį, ten jokio paaukštinimo kojūgalyje nėra wink.gif
Šauni idėja thumbup.gif

P.S. tie, kurie gyvena mažose erdvėse ir yra prversti miegoti ant visokių sofkių ir kampų išlipimo normalaus iš lovos irgi visi neturi (nebent miega vienas) ax.gif
Talalita27
O man Januxs ideja visai nieko pasirode. Tik va galvoju, pas mus langas gale kambario, tai jei uzdengsim roletu... Nelabai vaizdas geras bus. Priedo radiatorius tam gale. Tai jei lova pastatyt ziema iskept galima. Bet ideja liuxs. Gal kas pritaikys. drinks_cheers.gif Beje, noretusi daugiau pavyzdziu kaip kas issprendet vietos problema. ax.gif Paciai reika kazka sugalvoti. Gyvenam dvieju kambariu bute bet va irgi vaikams reiktu viena atiduot, o kitas kaip ir gyvenamasis svetaine.. ax.gif
januxs
QUOTE(Mistaken @ 2008 10 30, 19:21)
ojėj  doh.gif o nemanot,  kad šonuose reiktų erdvės?  blink.gif  idėja nebloga, bet kai perskaičiau galvojau, bus tarpiukai palikti išlipimui, bet kai pamačiau, tai  unsure.gif na bet jei jums gerai, tai puiki ideja smile.gif anksčiau žmonės ne roletais, o spintom užstatydavo biggrin.gif  man dar ta užuolaida kažkaip užkliuvo, man spalvos netinka biggrin.gif

*

Todėl ir dėjau į temą-MAŽOS ERDVĖS mirksiukas.gif , tik norėjau savo idėja pasidalinti,mums tikrai gerai,spalvos tikrovėje kitaip atrodo g.gif .O kam svetainėj spinta ?Ji stovi prieškambaryje.
Mistaken
QUOTE(januxs @ 2008 10 30, 20:11)
Todėl ir dėjau į temą-MAŽOS ERDVĖS mirksiukas.gif , tik norėjau savo idėja pasidalinti,mums tikrai gerai,spalvos tikrovėje kitaip atrodo g.gif .O kam svetainėj spinta ?Ji stovi prieškambaryje.
*

tai viskas gerai, aš tik sakau, jog pati norėčiau išlipimo šone iš lovos biggrin.gif ir šiaip kartais atsitrenkiu į sieną miegodama smile.gif aš galbūt būčiau už sofos aukščiau pastačius akvariumą, bet žinoma brangus malonumas ir dar gali trukdyti miegoti...
Skambanti tyla
QUOTE(Pause @ 2008 10 30, 19:45)

P.S. tie, kurie gyvena mažose erdvėse ir yra prversti miegoti ant visokių sofkių ir kampų išlipimo normalaus iš lovos irgi visi neturi (nebent miega vienas)  ax.gif
*

Na mes miegam ant kampo , kuris platus , 160 x 180 , kazkada miegojom net trise (kol maitinau sunu) , vitos uztenka sociai. Pastatytas nugara i langa, issitraukia i prieki. Uztenka praeiti prie lango, kad atitraukti ar uztraukti zaliuzes. (o kadangi kampas aukstas gana, tai uz jo stovi siurblys, ir dar kai kas, na ir geliu stovas) Priesais sekcija (patys sukomplektavom)- joje telikas didziulis. Prie soniu sienu-vienos- stalas, kitos-pailga zema spintele. Per vidury kilimas. Visa. Daugiau nieko neturim smile.gif . Kas kart aisku atsibosta stumdyti kampa, bet kitos iseities nera, o miegoti-super duper patogu.
marinatas
QUOTE(motiejuke @ 2008 02 12, 18:18)
pas musu butu vienintelio kambario gale nuo zemes iki pat lubu , manau tilps viskas  thumbup.gif

pagal uzsakyma? kokios kainos dabar?  blush2.gif
*

mums šiauliuose beveik prieš pusę metų laiko keletoje firmų ir paskirų meistrų už 2 slankiojančias duris ir vienas neslankiojančias (80 cm pločio, apie 3m. aukščio) bei už lentynas sieninės spintos be sumontavimo paskaičiavo nuo 3000 iki 5700 lt. blink.gif blink.gif ir dar būtų reikėję eilėje apie mėnesį laukti, kol padarys. Tai tada ieškojom, kur galima įsigyti norimos plokštės, kas ją išpjautų tinkamo dydžio, kur būtų galioma nusipirkti slankiojančių durų mechanizmų ir radom, tai plokštes išpjovė per savaitę, per tą laiką radom mechanizmus, po to per gal 2 vakarus su MB surinkom spintą smile.gif nu rinko tiesa MB, o aš vis bambėjau, kad ilgai darbas trunka ir pan. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(marinatas @ 2008 11 01, 09:52)
mums šiauliuose beveik prieš pusę metų laiko keletoje firmų ir paskirų meistrų už 2 slankiojančias duris ir vienas neslankiojančias (80 cm pločio, apie 3m. aukščio) bei už lentynas sieninės spintos be sumontavimo paskaičiavo nuo 3000 iki 5700 lt.  blink.gif  blink.gif ir dar būtų reikėję eilėje apie mėnesį laukti, kol padarys. Tai tada ieškojom, kur galima įsigyti norimos plokštės, kas ją išpjautų tinkamo dydžio, kur būtų galioma nusipirkti slankiojančių durų mechanizmų ir radom, tai plokštes išpjovė per savaitę, per tą laiką radom mechanizmus, po to per gal 2 vakarus su MB surinkom spintą smile.gif nu rinko tiesa MB, o aš vis bambėjau, kad ilgai darbas trunka ir pan. ax.gif
*

dar pamiršau pasakyt, kad viskas 1 tūkstančio litų nekainavo smile.gif tai kadangi darydami šią spintą sutaupėm mažiausiai 2 tūkst. litų, neperseniausiai užsisakėm plokštes prieškambario spintai nuo grindų iki lubų, bet ji šiek tiek mažesnė bus, tai ir pigiau turėtų atsieit, nes MB sakė, kad da pas tuos pjovikus lyg nei paslaugos, nei pačios plokštės nepabrango smile.gif
marinatas
QUOTE(Talalita27 @ 2008 11 01, 12:27)
O gal kontaktus Siauliu meistru butu galima? Ar jie ten tik medines plokstes turi? Gal ir is stiklo imanoma? smile.gif
*

sitie, kur mes daremes yra buvusio pieno kombinato teritorijoje, daba niekaip pavadinimas ant seiles neateina, bet kai MB gris tai pasakys, jis ir telefona turi jų. siaip jie priklauso kazkokiai firmai, gaminanciai virtuvinius ir kitus kietus baldus. siaip kiek pati buvau ir maciau, tai turi tik plokstes + virtuvinius stalvirsius, bet stiklo nepastebejau, nu tiksliau kadangi man tai buvo neaktualu, tai ir neatkreipiau demesio ax.gif
olajju
mes gyvenam dviese plius triušiukas smile.gif 16 kv. kambaryje, laukiam šeimos pagausėjimo, tai nusprendėm pradėt remontą, kadangi kambarys su išėjimu į balkoną (jis ilgas eina per mūsų kambarį ir dar virtuvę apjungia), tai nusprendėm balkoną sijungt su kambariu, jį įstiklinom,
išmsim langus ir balkono durys, o iš palangių ketinam padaryt stalą ( visgi stalas kambaryje reikalingas, galvojam kad nereikės papildomo baldo - stalo - svečiams priimti).
dabar mūsų kambarys apstatytas sekciją, sofa, kompiuteriu, tv, spinta, staliuku ir triušiu, taigi mūsų planas :
1. atsikratyti : dabartine sekcija , spinta, staliuku
2. toje vietoje kur stovi spinta (ji 1,90 ilgio) pastatyti vaikeliui lovytę ir šalia - naują kampinę spintą.
3. taigi atsikratę senos sovietinės sekcijos - įsigysim naują, nedidelę modernę sekciją, ant jos stovės tv. dabar sekciją stovi šalia sofos, o naują pastatysim prieš sofą.
4.sofą tik pastumsim į šoną, ir ten prie jos kažkur bus kompas

manau kambarys turėtų optiškai padidėti kai bus sujungtas su balkonu, va tokie mūsų planai
mama_gulbe
QUOTE(olajju @ 2008 11 05, 11:46)
mes gyvenam dviese plius triušiukas  smile.gif  16 kv. kambaryje, laukiam šeimos pagausėjimo, tai nusprendėm pradėt remontą, kadangi kambarys su išėjimu į balkoną (jis ilgas eina per mūsų kambarį ir dar virtuvę apjungia), tai nusprendėm balkoną sijungt su kambariu, jį įstiklinom,

*

bigsmile.gif
manau visai liuks sugalvojot
tik kaip ten stala darysit? tos sienos nenugriausit o ant jos uzdesit stalvirsi g.gif ir jis bus apienamas is visu pusiu bigsmile.gif thumbup.gif

but smagu foto pries ir po biggrin.gif
olajju
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 11 05, 12:23)
bigsmile.gif
manau visai liuks sugalvojot
tik kaip ten stala darysit? tos sienos nenugriausit o ant jos uzdesit stalvirsi  g.gif  ir jis bus apienamas is visu pusiu  bigsmile.gif  thumbup.gif

but smagu foto pries ir po  biggrin.gif
*

sienos negriausim nes tada ir stalo neliks biggrin.gif , darysim stalviršį, ir iš abiejų pusių kėdėmis apstatysim, dar norim virš stalo pakabint taures, kaip virš baro
Raseliuke
QUOTE(marinatas @ 2008 11 01, 22:33)
sitie, kur mes daremes yra buvusio pieno kombinato teritorijoje, daba niekaip pavadinimas ant seiles neateina, bet kai MB gris tai pasakys, jis ir telefona turi jų. siaip jie priklauso kazkokiai firmai, gaminanciai virtuvinius ir kitus kietus baldus. siaip kiek pati buvau ir maciau, tai turi tik plokstes + virtuvinius stalvirsius, bet stiklo nepastebejau, nu tiksliau kadangi man tai buvo neaktualu, tai ir neatkreipiau demesio  ax.gif
*

Gal čia Pakarnio įmonėj pjaustė jums plokštes? kokia kaina vieno metro? smile.gif
mes irgi ruošiamės patys darytis, nes tie baldininkai labai kainas užsikelia doh.gif
mimosa
daug erdves galima sutaupyti nekabinant dideliu uzuolaidu, dieniniu+naktiniu. pakabinus romanetes, roletus arba zaliuzes erdve optiskai padides ir palanges taps prieinamos kasdieniniam naudojimui ax.gif ypac pasitvirtina senamiestyje, kai sienos storos. mes ant tu placiu palangiu ir sedim lotuliukas.gif
marinatas
QUOTE(Raseliuke @ 2008 11 05, 15:19)
Gal čia Pakarnio įmonėj pjaustė jums plokštes? kokia kaina vieno metro?  smile.gif
mes irgi ruošiamės patys darytis, nes tie baldininkai labai kainas užsikelia  doh.gif
*

Alnida - sita firma vadinas, kaip anksciau minėjau yra buvusio pieno kombinato teritorijoj, reikia vaziuot ivaziavus pro vartus iki pat galo prie tokiu sandeliu su rampa, tai ten matosi uzrasas "alnida", tuose paciuose sandeliuose yra dar kazkokiu firmeliu. del metro kainos nepasakysiu nieko, nes MB tuo daugiau rupinos, bet kiek pamenu ten kaina ne pagal metra skaiciuojama, o pagal tai, kiek ploksciu jusu uzsakymui sunaudojo, t.y. nesvarbu ar ciela plokste imtum ar ta pacia plokste tik susmulkinta kokiais trikampiukais (cia biski perlenkiu) vistiek kaina ta pati, be to dar kainos priklauso nuo pacios plokstes storio, medienos tipo ir pan. ir dar, pagal poreikį ten krastus kokybiskai apklijuoja plokstes tokios pat spalvos ar kokios pasirenki spalvos juostele ax.gif
arbatos_puodelis
as ir jungiuosi prie jusu ax.gif mes laikinai gyvenam tokioje mazulyteje studijoje,na mes ne LT ax.gif,bet taip pat turim ploto problema... dar nezinia kiek ilgai cia busim bet kolkas sukames kaip galim 4u.gif nors sveciu nelabai daznai mes sulaukiam,bet lovos problemele issprendeme labai jau originaliai (ir pigiai biggrin.gif ) tiesiog turime "debesi" pagalviu ir vyro viengungystes pukine kaldra,kuriai esu pasiuvusi tokia ilga "rankove",per visa lovos ilgi,tad kam atejus per 10 sekundziu musu lova paverciam tokia tipo sofa blush2.gif patogu gal labai ir nera bet kolkas verciames taip ax.gif ir dar prisipirkom tokiu maisu kad tiptu po lova ir tad jei labai jau truksta vietos sedejimui tuos maisus naudojam kaip grindu pagalves rolleyes.gif kad nesijaustu "guzu" esu ant rubu virsaus uzmetusi po pleda rolleyes.gif na cia tik tokie mano mini sprendimai bet ka daryti kai suktis reik dabar ir nesinori labai daug islaidauti blush2.gif
Infinite
Pas mus irgi nedidelis butas, tai kad butu daugiau erdves, pasidareme didele spinta koridoriuje su stumdomom durim. Ten viska ir dedam, bet problema ta, kad toje spintoje niekaip nepavyksta palaikyti tvarkos. blush2.gif Galvoju, gal butu gerai daug ka sudeti i dezes, noreciau kartoniniu, ivairaus dydzio, su dangciais, idomu, ar kur nors tokiu galima nusipirkti. Noreciau graziu spalvu, bet gali buti ir is paprasto rudo kartono, galeciau apklijuoti graziu popieriumi.
Mistaken
QUOTE(Infinite @ 2008 11 18, 22:28)
Pas mus irgi nedidelis butas, tai kad butu daugiau erdves, pasidareme didele spinta koridoriuje su stumdomom durim. Ten viska ir dedam, bet problema ta, kad toje spintoje niekaip nepavyksta palaikyti tvarkos.  blush2.gif  Galvoju, gal butu gerai daug ka sudeti i dezes, noreciau kartoniniu, ivairaus dydzio, su dangciais, idomu, ar kur nors tokiu galima nusipirkti. Noreciau graziu spalvu, bet gali buti ir is paprasto rudo kartono, galeciau apklijuoti graziu popieriumi.
*

thomas philipse anksciau buvo, bet man atrodo,kad labiau apsimoka spinta pirkti biggrin.gif nes dezes brangios ir jas dar kilnoti, dulkes nuo kiekvienos valyti reikia biggrin.gif nebent tas dezes i spinta desite smile.gif
Infinite
Taip, noreciau dezes deti i spinta, ypac i tas lentynas, kur prie lubu. Pvz. dabar sudeciau vasarinius rubus, tvarkingai guletu ir nedulketu. Rubus galima ir i maisus, bet dezes lygiau susideda, ir dar ant virsaus ka nors galima uzdeti. Dar yra kalnas visokiu popieriu, kuriu negaliu ismesti, bet prireikia karta per metus (visokios sutartys, garantijos ir t.t.) Dar kompiuteriu ivairios dalys, laidai, ir t.t. Jei turetume rusi, isnestume ten kai kuriuos daiktus, o dabar galima butu sudeti i dezes ir i virsu.
Cobre
Nuotrauka nediduke, ir virtuve gal ir ne is dizaino virsuniu, bet gal kas nedriso taip susiplanuoti, nes nebuvo mate mirksiukas.gif juk kai vietos nedaug, tai ir pasidejimo nelabai yra, o virtuve pati ta vieta, kur spinteliu gali buti tiek kiek nori smile.gif
user posted image
Papildyta:
Dar viena mazyte wub.gif
user posted image
audroneta
[quote=januxs,2008 10 30, 14:38]
Mes gyvenam 2 kam bute, tai viena kambarį atidavėm vaikams.o iš kito padarėm miegamą ir svetainę.Man svarbiausia buvo kad nereikėtų miegoti ant kokios sudedamos sofos ir kad jos nereikėtų kiekviną rytą kloti.Tai pasidarėm va taip:

Man labai patiko. O kazin man virtuve nuo kambario taip atskyrus? 24 kvadratai, virtuve ir kambarys. Vis galvoju kaip atskirti, buvo kilusi tokia mintis-bet nebuvau tikra... Bet dabar pamaciau taip sakant gyvai. Nu super 4u.gif 4u.gif
liseklis
QUOTE(Infinite @ 2008 11 18, 23:56)
Taip, noreciau dezes deti i spinta, ypac i tas lentynas, kur prie lubu. Pvz. dabar sudeciau vasarinius rubus, tvarkingai guletu ir nedulketu. Rubus galima ir i maisus, bet dezes lygiau susideda, ir dar ant virsaus ka nors galima uzdeti. Dar yra kalnas visokiu popieriu, kuriu negaliu ismesti, bet prireikia karta per metus (visokios sutartys, garantijos ir t.t.) Dar kompiuteriu ivairios dalys, laidai, ir t.t.  Jei turetume rusi, isnestume ten kai kuriuos daiktus, o dabar galima butu sudeti i dezes ir i virsu.
*

As butent taip ir laikau dezutese supakuotus nesezoninius rubelius, ar seip mazai naudojamus daitus. Tik pirkau senukuose tokias plastikines o ne kartoninis dezutes gal praktiskesnes, nors ne tokio grazios ax.gif

arbatos_puodelis
na as kaip ir nespejau nuvalyti dulkiu nou fotiko...seminarai ir darbai buvo isvije net is salies,tad labai atsiprasau... blush2.gif
o siandien suzinojom kad kraustomes i kiek didesni butuka biggrin.gif bet ir ten vietos ne pyragai,tad istaikius laisva minutele ir ka sumascius pasirodysiu 4u.gif o dabar turim misija neimanoma issikraustyti iki 3dienio (o dirbti tai ir reikia...) doh.gif tad pakuojames pakuojames ir dar kart pakuojames...
p.s. jei kuriai kilo ideja taupant vieta neisirenginet orkaites dar kart pagalvokit,nes mes jau puse metu gyvenam be jos ir siandien apziurejus nauja buta svarbiausias reikalavimas buvo orkaite,na zinoma ir kiek didesne nei kisene erdve smile.gif ir dar dezes yra labai gerai biggrin.gif ipac kai kraustytis reikia ax.gif
Maja_vilma
Laba, jungiuosi ir as prie jusu. Nusipirkom 2 kambariu buta, dabar didziausias klausimas kaip ji susitvarkyti g.gif doh.gif
norim pradziai isirengti kambary-miegamaji. Tik kambarys yra siauras ir ilgas, tad labai sunku ka padaryti, baigiam sienas susitvarkyt ir reik galu gale apsispresti kaip apstatysim, kad galetume elektra vedziotis.
Pagrindiniai norai:
* lova 2x1.8 m
* spinta, kad viskas tilptu
* televizorius
* ateiciai, kad tilptu vaiko lovyte

Jei galit patarkit 4u.gif
imetu kelias foto, kaip sugalvojom buto projektuka

http://images.etute.multiply.com/image/2/p...;nmid=140473764

Skambanti tyla
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 01, 00:00)
Laba, jungiuosi ir as prie jusu. Nusipirkom 2 kambariu buta, dabar didziausias klausimas kaip ji susitvarkyti  g.gif  doh.gif
norim pradziai isirengti kambary-miegamaji. Tik kambarys yra siauras ir ilgas, tad labai sunku ka padaryti, baigiam sienas susitvarkyt ir reik galu gale apsispresti kaip apstatysim, kad galetume elektra vedziotis.
*

Miegamasis gerai, bet jei planuojat greit lialiuka, tai reiks veliau jam uzleisti kambari smile.gif . Dukra viena miegojo jau nuo 3 metuku.
Musu miegamojo lova buvo uosviu palikimas, tai negaila ir ismest buvo, bet jei butu nauja- butu gaila.
Cia tik mano pamastymai, bet reik gerai apgalvoti, kad isvengti bereikalingu islaidu. 4u.gif
Maja_vilma
QUOTE(aige @ 2008 12 01, 12:01)
Miegamasis gerai, bet jei planuojat greit lialiuka, tai reiks veliau jam uzleisti kambari  smile.gif . Dukra viena miegojo jau nuo 3 metuku.
Musu miegamojo lova buvo uosviu palikimas, tai negaila ir ismest buvo, bet jei butu nauja- butu gaila.
Cia tik mano pamastymai, bet reik gerai apgalvoti, kad isvengti bereikalingu islaidu. 4u.gif
*

tas greit bus po kokių dviejų metų nestuke.gif bet viską pirksim naujai, nes savo dar nieko neturim, išskyrus stogą virš galvos. Tai ir sukam galvas, kaip čia pasidarius savo kampą, vaikučių kampelį ir svetainę doh.gif unsure.gif g.gif
išpradžių atrodė labai paprasta, bet kaip pradėjom viską dėliotis, tai nekas gaunasi blink.gif
dautan
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 11 30, 23:00)
Laba, jungiuosi ir as prie jusu. Nusipirkom 2 kambariu buta, dabar didziausias klausimas kaip ji susitvarkyti  g.gif  doh.gif
*

Gyvename beveik tokio pat išplanavimo bute, tik langas galiniame kambaryje kitoje sienoje mirksiukas.gif

QUOTE(aige @ 2008 12 01, 10:01)
*

drinks_cheers.gif Sūneliui dabar beveik du metukai, bet atskirai miega nuo 9 mėnesių, taigi galinis kambarys jam ir skirtas. Mes su vyru bazuojamės viduriniame kambaryje. Visi baldai, išskyrus minkštą kampą ir stala su kėdėmis kambaryje (virtuvėje stalo nėra visai) gaminti pagal užsakymą. Erdvės pakanka visiems, podėlio taip pat thumbup.gif
rositina
Pagrindiniai norai:
* lova 2x1.8 m
* televizorius

Jei galit patarkit  4u.gif 

*

asmeniskai man tai labiausiai priimtinas treciasis variantas ax.gif nes pirmuose dviejuose, tai televizorius labai jau arti gaunasi... kambarys miegamasis kaip supratau tas, kurio kvadratura 13,78 m2...
Skambanti tyla
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 01, 11:51)
tas greit bus po kokių dviejų metų  nestuke.gif  bet viską pirksim naujai, nes savo dar nieko neturim, išskyrus stogą virš galvos. Tai ir sukam galvas, kaip čia pasidarius savo kampą, vaikučių kampelį ir svetainę  doh.gif  unsure.gif  g.gif
išpradžių atrodė labai paprasta, bet kaip pradėjom viską dėliotis, tai nekas gaunasi  blink.gif
*

Na va, tai reik pamastyt ar daryti miegamaji, kuri neuzilgo perdarinesit i vaiku kambari, ar nedaryti. As nebedaryciau.
Mano draugai pasistate nenauja lova, po to ismete.
Kiti draugai pasinaudojo ciuziniu dideliu smile.gif
Labai reik apmastyti visokias kombinacijas.
Maja_vilma
QUOTE(dautan @ 2008 12 01, 12:54)
Gyvename beveik tokio pat išplanavimo bute, tik langas galiniame kambaryje kitoje sienoje mirksiukas.gif

ir kaip jus sia problema sprendete? butu visai idomu pamatyti ax.gif

QUOTE(rositina @ 2008 12 01, 13:13)
asmeniskai man tai labiausiai priimtinas treciasis variantas  ax.gif nes pirmuose dviejuose, tai televizorius labai jau arti gaunasi... kambarys miegamasis kaip supratau tas, kurio kvadratura 13,78 m2...
*

tai tas pats, jis mažesnis už kita, tad nusprendėm čia daryti miegamąjį, kaip ir idealiausia butu, jei ne jo siaurumas... čia buvo musu pats pirmas variantas, kuri sugalvojom tik įžengia i kambary, bet dabar mastom ar tv nebus per toli, nes vyras į toli prastai mato (man tai pats tas) išbande buvom. atsinešėm kaldrą ir tv, tai visai nieko atrodė ir toje vietoje spintos buvo senos sustatytos. Tik lovyte šalia lovos netilptų, o jei gale lovos, jaučiu nepatogu butu unsure.gif

QUOTE(aige @ 2008 12 01, 15:19)
Na va, tai reik pamastyt ar daryti miegamaji, kuri neuzilgo perdarinesit i vaiku kambari, ar nedaryti. As nebedaryciau.
Mano draugai pasistate nenauja lova, po to ismete.
Kiti draugai pasinaudojo ciuziniu dideliu  smile.gif 
Labai reik apmastyti visokias kombinacijas.
*

Vaiko vietai, kaip vienas jau gales būti, paskyrėm kitam kambary smile.gif
nors realiai reikia viska gerai pamastyti apmastyti doh.gif
MAMICY
siaip tai kai tokiame siaurame kambaryje, tai gerai pagalvociau ar verta 1.8 plocio lova deti... is krastu liks po ~20 (!!!!) cm...
Maja_vilma
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 01, 19:30)
siaip tai kai tokiame siaurame kambaryje, tai gerai pagalvociau ar verta 1.8 plocio lova deti... is krastu liks po ~20 (!!!!) cm...
*

o kokia rekomenduotum? 1.6 m unsure.gif
rositina
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 01, 17:12)
čia buvo musu pats pirmas variantas, kuri sugalvojom tik įžengia i kambary, bet dabar mastom ar tv nebus per toli, nes vyras į toli prastai mato (man tai pats tas) išbande buvom. atsinešėm kaldrą ir tv, tai visai nieko atrodė ir toje vietoje spintos buvo senos sustatytos. Tik lovyte šalia lovos netilptų, o jei gale lovos, jaučiu nepatogu butu  unsure.gif
*

del TV- tai pirmiausia vyrui aisku turbut akinuku reiketu ax.gif juk jei teliko nemato gerai tai ir vairuoti negali... (aisku vyrai gal ir retai ta pripazista)... vat del lovytes vaiko tai gal ir nelabai patogu kojugaly, na bet jei statytumete lova kaip pirmame variante, tai gal tiesiog ir telika biski patraukt - na ne visai koju gale kabint...

QUOTE(MAMICY @ 2008 12 01, 18:30)
*

na is tiesu tai liktu po 33 cm... aisku butu galima lova ne centruoti, ir lipti tarkim i lova tik per viena puse ax.gif
Maja_vilma
QUOTE(rositina @ 2008 12 02, 13:46)
del TV- tai pirmiausia vyrui aisku turbut akinuku reiketu  ax.gif juk jei teliko nemato gerai tai ir vairuoti negali... (aisku vyrai gal ir retai ta pripazista)... vat del lovytes vaiko tai gal ir nelabai patogu kojugaly, na bet jei statytumete lova kaip pirmame variante, tai gal tiesiog ir telika biski patraukt - na ne visai koju gale kabint...

na is tiesu tai liktu po 33 cm... aisku butu galima lova ne centruoti, ir lipti tarkim i lova tik per viena puse  ax.gif
*

Vyras nešioja akinukas, bet jei toli kas būna tai nelabai vistiek mato, nieko čia nepadysi. gydytojai stiprenių neduoda.
Šiandien dar vieną variantą sugalvojom ir atrodo, kad visos problemos kaip ir išsisprendė. Galvojam apie kampine spintą, gale jos TV, lova per kabario ploti, liptume iš šono, nes apeiti, bus turbūt nepatogu (ilgis lovos 2 m, o kambarys tik 2,47 m) tad ir lovytė šalia lovos tilptų ir neatrodytų siauras ir ilgas kambarys smile.gif
.ramune.
QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 02, 15:59)
Vyras nešioja akinukas, bet jei toli kas būna tai nelabai vistiek mato, nieko čia nepadysi. gydytojai stiprenių neduoda.
Šiandien dar vieną variantą sugalvojom ir atrodo, kad visos problemos kaip ir išsisprendė. Galvojam apie kampine spintą, gale jos TV, lova per kabario ploti, liptume iš šono, nes apeiti, bus turbūt nepatogu (ilgis lovos 2 m, o kambarys tik 2,47 m) tad ir lovytė šalia lovos tilptų ir neatrodytų siauras ir ilgas kambarys  smile.gif
*

vat kaip tik ir norejau pasiulyt kampine spinta,mes patys tokia turim ir labai dziaugiames bigsmile.gif
Maja_vilma
QUOTE(.ramune. @ 2008 12 02, 16:15)
vat kaip tik ir norejau pasiulyt kampine spinta,mes patys tokia turim ir labai dziaugiames bigsmile.gif
*

gal galėtum nuotraukėlių įmesti savo spintos? Aciū
rositina
QUOTE(.ramune. @ 2008 12 02, 15:15)
*

QUOTE(Maja_vilma @ 2008 12 02, 15:23)
gal galėtum nuotraukėlių įmesti savo spintos? Aciū
*

tikrai butu idomu paziuret, kaip atrodo ax.gif
Will
QUOTE(Cobre @ 2008 11 22, 20:07)
Nuotrauka nediduke, ir virtuve gal ir ne is dizaino virsuniu, bet gal kas nedriso taip susiplanuoti, nes nebuvo mate mirksiukas.gif  juk kai vietos nedaug, tai ir pasidejimo nelabai yra, o virtuve pati ta vieta, kur spinteliu gali buti tiek kiek nori smile.gif
*

thumbup.gif ypač pirmoje nuotraukoje labai smagi thumbup.gif

Pagrindiniai norai:
* lova 2x1.8 m
* televizorius

Jei galit patarkit  4u.gif 
*

Seniau Dalios baldai turėjo tokį komplektą su kampine spinta (gal ir dabar turi, tik reikia paieškoti, nes jų www nėra kolekcijų), tai tam kambariui idealus variantas- įėjus pro duris, kairėje iškart prasideda spinta, ji eina iki pat kampo ir dar tęsiasi, komplekte dar buvo spintelė prie lovos ir pakabinamos spintelės virš lovos(jos visos sujungtos)- tokiame mažame kambaryje, gana praktiška 4u.gif
Tiesa, pati spinta ten ne super erdvi, todėl patogiau būtų gamintis , aš daryčiau kampinę spintą beveik iškart nuo durų, lovą statyčiau kambario viduryje (to 0,5 m tikrai pakaks praėjimui), TV kabinčiau ant sienos , o lovytę būtų galima statyti tarp lovos ir lango. Kiek vietos liks iki lango priklausys nuo to, kokio gylio ir dydžio sieninę spintą darysit. Dar liktų laisvas kampas prie lango, priešais duris. Ten galima statyti pvz komodą ax.gif
Rugiles mamyte
na ir idėjų jus visos pilnos thumbup.gif šaunuolės, mes tai va savo 2 kambariu butuką pasidarėm į 3, reikia gi dukrytei irgi savo erdve tureti. Pas mus butas yra 52kv. sienas griovėm, perstatėm. Kelias foto įkelčiau bet kad neleidžia ar nemoku blush2.gif doh.gif
Dukrai pagaminom baldus viršuje lova o apačioje stalas ir spinta, gal kas ir įsivaizduoja.
Tiesa pamiršau paminėti remontas pas mus jau trunka metus, patys darom blush2.gif. Liko virtuves su valgomuoju pabaigti ir vonia su tualetu.Erdves turim nemažai, nes sienas kilnojom.Turėtu gautis visai neblogai.Gal kada parodysiu kaip baigsim mirksiukas.gif
viltuse
QUOTE(Rugiles mamyte @ 2008 12 04, 21:51)
na ir idėjų jus visos pilnos  thumbup.gif  šaunuolės, mes tai va savo 2 kambariu butuką pasidarėm į 3, reikia gi dukrytei irgi savo erdve tureti. Pas mus butas yra 52kv. sienas griovėm, perstatėm. Kelias foto įkelčiau bet kad neleidžia ar nemoku  blush2.gif  doh.gif
Dukrai pagaminom baldus viršuje lova o apačioje stalas ir spinta, gal kas ir įsivaizduoja.
Tiesa pamiršau paminėti remontas pas mus jau trunka metus, patys darom  blush2.gif. Liko virtuves su valgomuoju pabaigti ir vonia su tualetu.Erdves turim nemažai, nes sienas kilnojom.Turėtu gautis visai neblogai.Gal kada parodysiu kaip baigsim  mirksiukas.gif
*

oi, kaip idomu!!! pas mus taip pat butukas 2 kambariu, o mazyle auga, noris erdves jai, bet niekaip neismastom, ka su juo padarius...pasidalink patirtim, rasyk i az, padesiu nuotraukas ikelt. Gal nereikes keist buto....ir pinigu sutaupytume, o tai niekaip nesusitaupo tam naujam didesniam butukui...
Maja_vilma
QUOTE(Will @ 2008 12 04, 13:54)
thumbup.gif  ypač pirmoje nuotraukoje labai smagi  thumbup.gif
Seniau Dalios baldai turėjo tokį komplektą su kampine spinta (gal ir dabar turi, tik reikia paieškoti, nes jų www nėra kolekcijų), tai tam kambariui idealus variantas- įėjus pro duris, kairėje iškart prasideda spinta, ji eina iki pat kampo ir dar tęsiasi, komplekte dar buvo spintelė prie lovos ir pakabinamos spintelės virš lovos(jos visos sujungtos)- tokiame mažame kambaryje, gana praktiška  4u.gif
Tiesa, pati spinta ten ne super erdvi, todėl patogiau būtų gamintis , aš daryčiau kampinę spintą beveik iškart nuo durų, lovą statyčiau kambario viduryje (to 0,5 m tikrai pakaks praėjimui), TV kabinčiau ant sienos , o lovytę būtų galima statyti tarp lovos ir lango. Kiek vietos liks iki lango priklausys nuo to, kokio gylio ir dydžio sieninę spintą darysit. Dar liktų laisvas kampas prie lango, priešais duris. Ten galima statyti pvz komodą ax.gif
*

Vyrui, tavo mintis labai patiko, net nusipaise kaip kas atrodytu, o ir tv vieta issisprende mirksiukas.gif mes ji i kampa desim, prie lango, nes jei pries lova bus - per arti, o is kampo pats tas thumbup.gif
Spinta uzsakinesim pagal uzsakyma, gal net savaitgali issikviesim meistriukus, kad pamatuotu:)

Labai idomu butu pamatyti fotkes kaip atrodo, kaip pakeit 2 kambarius i tris ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.