Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mažos erdvės, maži butai 2dalis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jurvite
Man tai klausimas kilo dėl tos spintos viršuje, ar būtų galima pasiekti taip aukštai sukabintus rūbus g.gif O dėl trečios lovos, tai manau, kad su visais patalais ji gal ir netilptų sulysti vidun. Nebent tarpą didesnį būtų galima padaryt. Ir dar: ar patogu būtų išlipti iš lovos žmogui, kuriam kelią trukdytų šalia miegantis, toje ištraukiamoje lovoje? Nebent per kraštą kaip nors būtų galima išlipti...
Šiaip, gražūs baldai bigsmile.gif
Vijolė
žinau šeimą, kuri tris vaikučius taip guldo tokioj lovoj, šiaip nedidelėj erdvėj tikrai geras variantas, kas dėl išskleidimo ir sukišimo atgal tai nežinau tiksliai kaip veikia, bet šiaip jie pirkiniu gžiaugiasi mirksiukas.gif
skaidrene
Musu butukas irgi jau ruosiamas remontui ir nusprendem isgriauti balkono siena taip padidindami erdve,bet dar noretume isideti vitrininius langus(isistiklinti balkona iki zemes),gal kam nors yra teke taip daryti?ar daretes projektus?kiek kainavo? 4u.gif g.gif
Enriko mama
Labas, musu 3 asmenu seima,gyvena nuomuojame 21kv.m butukyje,patikekit sutilpti labai sunku schmoll.gif Kraustitis nesinori i didesni nes cia ir seimininkas geras, beto ilgai jau gyvenam ten ir nuoma nera didele, tai ir sukames kaip galim ax.gif o taip noretusi daugiau vietos. bigsmile.gif Virtuvyte musu labai mazyte, telpu tik as viena, bet jau kilo daug minciu kaip padaryti erdvesne, viena is ju prie palanges pritvirtinti lenta ir gautusi toks ilgas staliukas, kur butu galima valgyti ir nesiojama kompa pastatyti. kambarys irgi nedidelis su tokiu susiaurejimu kur esu irengusi sunaus kmpeli, ten stovi jo lovyte,komoda, zaislu lentyna.Planuojam pirkti kita lovyte kad uzimtu maziau vietos, tokia kur kaip foteliukas sedet, o kai miegot isitraukia stalcius ir atsilenkia kitas galas, ar geriau pirkt dviaukste lova, bet tokia kur virsui miegama, o apatinis aukstas laisvas, ten ir zaisti galima ir komoda pastatyti, tai va niekaip neapsisprendziu, nes reik isspausti kuo daugiau vietos, nes noriu pas ji dar italpinti mini staliuka su kedute, tai gal kas turi geru ideju kaip tai padaryti g.gif laukiu patarimo ir del tokio mazycio butuko erdviu panaudojimo, nieko negraunant ax.gif
Vijolė
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 20, 23:15)
Labas, musu 3 asmenu seima,gyvena nuomuojame 21kv.m butukyje,patikekit sutilpti labai sunku  schmoll.gif  Kraustitis nesinori i didesni nes cia ir seimininkas geras, beto ilgai jau gyvenam ten ir nuoma nera didele, tai ir sukames kaip galim  ax.gif  o taip noretusi daugiau vietos.  bigsmile.gif  Virtuvyte musu labai mazyte, telpu tik as viena, bet jau kilo daug minciu kaip padaryti erdvesne, viena is ju prie palanges pritvirtinti lenta ir gautusi toks ilgas staliukas, kur butu galima valgyti ir nesiojama kompa pastatyti. kambarys irgi nedidelis su tokiu susiaurejimu kur esu irengusi sunaus kmpeli, ten stovi jo lovyte,komoda, zaislu lentyna.Planuojam pirkti kita lovyte kad uzimtu maziau vietos, tokia kur kaip foteliukas sedet, o kai miegot isitraukia stalcius ir atsilenkia kitas galas, ar geriau pirkt dviaukste lova, bet tokia kur virsui miegama, o apatinis aukstas laisvas, ten ir zaisti galima ir komoda pastatyti, tai va niekaip neapsisprendziu, nes reik isspausti kuo daugiau vietos, nes noriu pas ji dar italpinti mini staliuka su kedute, tai gal kas turi geru ideju kaip tai padaryti  g.gif  laukiu patarimo ir del tokio mazycio butuko erdviu panaudojimo, nieko negraunant  ax.gif
*

spėju, kad mūsų butukai vienodi wink.gif
dėl lovos vaikui, yra tokia dviaukštė apačioje su staliuku ir spinta, o laiptuose stalciukais parduotuvėj Jysk, nežiūrėjote?
man atrodo neblogas variantas mazoje erdveje.

mes tai kaupiames ir laika ir santaupas tam, kad visgi vaikui erdve padaryt is virtuvytes.
Enriko mama
Reiks nuejus pasiziureti,gal mums ir tiks, man svarbiausia kad kuo daugiau vietos utu vaikui, kad jis galetu laisvai zaisti, ir savo turta kur turetu pasidet. Ateityje planuojam isigyti didesni busta tai butinai irengsiu sunui atskira jo kammarerli smile.gif
Papildyta:
Beja Vijole,gal turi irengusi savo vaikucio kampelio nuotrauku, labai smalsu pamatyti kaip galima irengt kampeli tokoije mazoje erdveje, g.gif gal pasisemciau kokiu ideju, jei gli ikelk cia ar atsiusk man eedituks@gmail.com bigsmile.gif
Vijolė
QUOTE(Enriko mama @ 2008 06 21, 14:45)

Beja Vijole,gal turi irengusi savo vaikucio kampelio nuotrauku, labai smalsu pamatyti kaip galima irengt kampeli tokoije mazoje erdveje, g.gif  gal pasisemciau kokiu ideju, jei gli ikelk cia ar atsiusk man eedituks@gmail.com  bigsmile.gif
*

kolkas viskas bendroj erdvėj, turi savo lovytę, komodą, žaislų vietą, kėdutę, bet griežtai neatskirta, nes mažiukė dar, bet jau pasvajoju apie pertvarkymą.
stike
QUOTE(Vijolė @ 2008 02 06, 13:41)
Tęsiam aktualią temą  4u.gif
sena (jau uždaryta) tema čia
*

Tesiant tema apie 2 kamb. maza butuka, tai galiu pasakyti tik tiek kad visos erdves yra prapleciamos ir sumazinamos spalvu, teksturu, ornamentu, piesiniu pagalba. Antroje eileje eina: baldai ir interjero elementai, bei ju isdestymas patalpoje. Trecioje langai, erdviu paskirstymas sienomis... mirksiukas.gif Stai i kuriuos klausimus turetum atsakyti sau o po to tik imtis remonto plano thumbup.gif
Sophi
QUOTE(vija23 @ 2008 06 16, 13:49)
Ar nebus taip, kad kiekviena karta kai noresim sukisti ta lova po apacia reikes pirma viska nukloti g.gif Gal kuri esat gyvai maciusi, ar net bandziusi toki dalyka 4u.gif

Taip, tą lovą, stumiamą po apačia, kiekvieną kartą reikės nukloti. Ten patalynei vietos nelieka.
zemec
sveikutes! o gal kas bande ar mate kur dvigule lova su laiptukais i virsu, tokia, kaip vaikiskos dviaukstes, tik cia viena dvigule. ar tai imanoma? o apacioje galetu buti minksta dalis arba maza sekcijyte! manau, labai tiktu mazoms erdvems. bet niekur nesu maciusi!
a79
QUOTE(zemec @ 2008 06 22, 08:50)
sveikutes! o gal kas bande ar mate kur dvigule lova su laiptukais i virsu, tokia, kaip vaikiskos dviaukstes, tik cia viena dvigule. ar tai imanoma? o apacioje galetu buti minksta dalis arba maza sekcijyte! manau, labai tiktu mazoms erdvems. bet niekur nesu maciusi!
*

Mačiau. Lenkų IKEA pardėj. Labai patiko ekspozicijos, kai parašyta kvadratūra, ir suystatytas visas butas. Atrodo mažiausias butukas buvo padarytas 21, ar tai 24 kvadratų. Dabar tai jau bijau apsimeluot doh.gif Ir ten tilpo ir darbo vieta, ir virtuvė, ir vonia, ir svetainė....
Būtent ten ir mačiau dviaukštę dvigulę lovą, o po ja darbo "kambarys". Ir kaip ne keista, ten niekas neatrodė sugrūsta.
zemec
o gal kokia nuoroda gali imest? aciu!
Pause
www.ikea.pl biggrin.gif
a79
www.ikea.pl

bet kad internetiniam variante nėra tų paveiksliukų. Bet šiaip tai, pačioj IKEA nemažai idėjų mažam butui galima prisigaudyt.
Aš pasigailėjau, kad iki jos nenuvažiavau, kai savo vieno kambario butelį įsirenginėjom, dabar jau nebėr taip aktualu mažos erdvės.
zemec
o gal kas darete antresole standartiniame bute , kur aukstis du su puse metro? ar pakyla, is po kurios isvaziuoja lova? bandom spresti salono ir miegamojo varianta viename! g.gif
mimosa
na musu mazieji namuciai jau pajudejo thumbup.gif
pabandysiu nuotrauka ikelti ax.gif
user posted image
construction.gif siandie reiks visas siuksles isvezt doh.gif

nerodo man mano nuotraukos g.gif
aitiii
man nerodo. verysad.gif
motiejuke
mimosa
tiesiog adresa dek

http://public.fotki.com/mmimmosa/namai/dsc00025.html
mimosa
aciu motiejuke smile.gif bet kad fainiau kai rodo nuotrauka iskart ax.gif
Bambina0229
Sveikos merginos.
Daromes ir mes remonta dvieju kambariu bute. Butas nera didelis tik 46 kvadratai. Viename kambaryje radau sprendima ir uzsakem spinta slenkanciom durim. Ten daug kas telpa. Siame kambaryje pakabinsime televizoriu ir bus sofa.Bus erdvu ir patogu. Virtuveje daugiau visko bus, kadangi spinteles daug vietos uzima. Virtuveje stovejo skalbimo msina, taciau as ja dabar perkeliau i vonia. Vonia apsukau. Vietos gavosi lygiai tiek pat kiek ir buvo pries tai. Tam, kad patalpos atrodytu erdvesne rinkausi sviesias spalvas. Vieliau imesiu nuotraukas. Is manes nekokia dizainere, bet gal skambes juokingai spalvas rinkausi sdedama patalpoje, uzmerkdavau akis ir kai man pasirodydavo splava ta ir pasirinkau. Idomei, vyras sake kad as isprotejusi blush2.gif Kitame kambaryje bus daugiau baldu, bet ten bus svetaine.
Pause
Laukiam nuotraukų thumbup.gif aš dabar irgi vargstu su spalvom doh.gif dažų spalvą išsirinti nėra sunku, bet va su tapetais tai košmaras, pasirinkimo jokio, o specialiai užsakinėti ir laukti iki 8 savaičių nesinori unsure.gif
Bambina0229
Mes pirkome dažomus tapetus, pasirinkimas tikrai ne didelis, bet mano anyta man patare pirkti su pailgais laseliais, atrodo kaip lietutis. Tuomet paukstina patalpas, ypac mazas patalpas.
Jūja
QUOTE(linuoskytej @ 2008 04 14, 15:22)
O kur toki stala butu galima nusipirkt?  g.gif  bigsmile.gif
*

staliuką tai tikrai mačiau Kaune ollo balduose sąvanoriuose, ten kur buvę ankstesni baldai priešais macddonaldą.
node
įdomus variantas, kaip pasikabinti lentyną, kad ji neužimtų vietos nei ant sienų, nei ant grindų smile.gif

user posted image
Ugn*Ine
laba, jungiuosi prie jūsų, mes dviese su dukryte kraustomės į 20 kv.m. butuką smile.gif daug keisti negaliu, viską paliksiu taip kaip paliko šeimininkas šiuo metu, finansai neleidžia blush2.gif

Įmetu fotkes, radau internete, man pasirodė gražu mažai erdvei, gal kuri pritaikysite smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Reko
Sveikos mamytes,

seniai stebiu si foruma - bet vis nieko neparasau, kadangi neturiu ka pasiulyti smile.gif O ideju tikrai praktisku galima pasisemti is Jusu.
Butas musu mazas ir jame praleisime tikrai dar keleta metu - ir dar buto isplanavimas nera dekingas. Vaikui reikia uzleisti viena kambari, kuriame stovi didele musu miegamojo lova ir vaikiska standartine lovyte . Vaikui reikia erdves, o miegoti noriu patogiai... ne ant suskleidziamos lovos (savo laiku pas tevelius ant tokios atsimiegojau smile.gif - tai siandien nete radau smile.gif
http://www.ebaldai.lt/galerija.php
Uzklausiau per "foruma" klausimeli viena - visai noreciau tokio varianto, jei kaina nesikandzioja - ir galimi ivairesni tokio baldo projektai. g.gif
Reko
Dar turiu Jums viena klausima: kaip islaikote "tvarka spintoje"? Mes turime viena spinta stumdomomis durimis, is triju daliu - ji skirta visu seimos nariu daiktams, batams, rubams, proginiams papuosimams ir pan. - vis ka nors ismetu is jos "ale nereikalingo" - bet vietos vis tiek truksta, jau nekalbu apie tai, kad nuolat joje betvarke.. (per platus tarpai tarp lentynu, ar per gilus.. g.gif Kaip sudelioti taip, kad butu nuolat tvarka spintoje, ir neuztruktu susirasti rubu, kur deti batus? (nes vienas stalcius batams tik tinkamas?) Yra "antresole" (te atleidzia man kalbininkai smile.gif - joje lagaminai, juose zieminiai rubai smile.gif - vakuuminiai maisai neisgelbsti - kadangi laikui begant prisileidzia i juos oro ir t.t.
Aciu uz pasiulymus ir uz pasidalinima patirtimi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

GreenLady
QUOTE(Reko @ 2008 08 25, 15:02)
Dar turiu Jums viena klausima: kaip islaikote "tvarka spintoje"? Mes turime viena spinta stumdomomis durimis, is triju daliu - ji skirta visu seimos nariu daiktams, batams, rubams, proginiams papuosimams ir pan. - vis ka nors ismetu is jos "ale nereikalingo"  - bet vietos vis tiek truksta, jau nekalbu apie tai, kad nuolat joje betvarke.. (per platus tarpai tarp lentynu, ar per gilus..  g.gif  Kaip sudelioti taip, kad butu nuolat tvarka spintoje, ir neuztruktu susirasti rubu, kur deti batus? (nes vienas stalcius batams tik tinkamas?) Yra "antresole" (te atleidzia man kalbininkai smile.gif - joje lagaminai, juose zieminiai rubai smile.gif - vakuuminiai maisai neisgelbsti - kadangi laikui begant prisileidzia i juos oro ir t.t.
Aciu uz pasiulymus ir uz pasidalinima patirtimi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

As tai siulyciau tarpus pasmulkinti arba i dezutes suskirstyti pagal tam tikrus kriterijus .Arba ir tai ir tai smile.gif As namie ir "pasmulinau" lentynu, ir deziu isigijau (pvz nesezoninius rubus sudedu i dezes ir paded uten kur maziausiai trukdo. Tada jei dar yra vietos tai ir ant tu deziu kazka galima laikyti smile.gif
juzzzte
man geriausia mazu erdviu ideja http://www.matroshka.se/ deja, Lietuvoj tokio varianto nusipirkti nerasim sad.gif
as kol kas neturiu ka parodyti, dar tik isirenginejam buta, bet kai bus baigta bandysiu ikelt foto: darom virtuve ant pakylos bendram kambary su valgomuoju, o pakyloje bus stalciai ivairiem daiktam smile.gif
Eudora
QUOTE(juzzzte @ 2008 08 25, 16:26)
man geriausia mazu erdviu ideja http://www.matroshka.se/
*

o čia tai geras daiktas thumbup.gif Aš kažkaip pradžioj net pagalvojau, kad gal čia kelios galimos konfigūracijos tos pačios serijos blush2.gif O čia pasirodo viskas viename - tikrai tobulas sprendimas mažoms erdvėms thumbup.gif O jei dar radus kokį auksarankį, kuris apsiimtų kažką panašaus padaryti - manau, kad tikrai būtų verta, net jei ir kainuotų šiek tiek daugiau nei įprasti baldai (bet kuriuo atveju tikrai pigiau nei švediškas ar kieno jis ten orginalas). Vistik komfortas, ir ypač mažoj erdvėj, yra neįkainojamas dalykas.
rositina
QUOTE(blondynka @ 2008 05 01, 17:11)
Sveikutes, musu butukas 43 kvadratu, dviems vietos per akis, isikelem neseniai, tai dar vis apsistatinejam. tik dabar galvos skausma didziausia turiu del koridoriaus. Jis siauras ir ilgas. Plotis 118 cm. vienam gale kaimyno siena, o kitam gale vonios durys. Norim kazka pastatyt, kad tvarkinga butu, ne kabykla rubams. galvoju apie spinta su slankiojanciom durim, bet tai kur ja statyti, jei koridorius tokio siaurumo. patarkit, bukit geros, labai prasau, nes jau baigiu nuprotet, o rubus ir daiktu reikia kazkur susidet biggrin.gif
*

deja, vargu ar gera mintis statyti spinta su slankiojamosiomis durimis, kadangi koridorius tikrai siauras. as irgi visuomet svajojau apie tokia spita, bet musu koridoriukas nors ir siek tiek platesnis, taciau baldininkas vis tiek nesiuke tokios spintos- sake liks tuomet tik siauras tuneliukas, taigi rinkomes batu deze su kabykla ir veidrodziu ax.gif

QUOTE(skaidrene @ 2008 06 16, 18:05)
Musu butukas irgi jau ruosiamas remontui ir nusprendem isgriauti balkono siena taip padidindami erdve,bet dar noretume isideti vitrininius langus(isistiklinti balkona iki zemes),gal kam nors yra teke taip daryti?ar daretes projektus?kiek kainavo? 4u.gif  g.gif
*

pas mus irgi balkonas prijungtas prie kambario erdves wub.gif kambari tikrai labai padidina, o ir balkono=sandeliuko padeda isvengti thumbup.gif tik kadangi musu butas pirmame aukste tai mums vitrininiai langai netiktu schmoll.gif nors jei gyventume auksciau tai as irgi tokiu noreciau smile.gif

beje, visiems gyvenantiems senos statybos namuose- norint padidinti erdves ir pagerinti sviesos patekima i buta verskit lauk tas koridoriaus-virtuves spinteles su antresoliais, kurios anksciau budavo visuose butuose, tai nerealiai praplecia erdves mirksiukas.gif
Kashaya
Mažutės virtuvės:
user posted image
user posted image
Skinte
Kylam ax.gif Gal kas nors kokių naujų idėjų turit wink.gif Mes gyvenam standartiniam dviejų kambarių bute. Plotas 54 kv.m. berods smile.gif Gyvenam trise. Tai vis įlendu čia pasiskaityt. Ir nors žinau, kad kitos mamos pradės sakyt: "mes 4 gyvenam 30 kv.m. plote", tačiau man vietos namuose mažai. O kadangi planuojam su vyru dar vieną pilnateisį namų gyventoją ax.gif tai galvoju kaip čia dabar išsisukus buto į didesnį nekeičiant smile.gif Kol kas turim du kambarius, viename mūsų miegamasis, kitame dukra vyro gyvena ir svetainei kampas skirtas.... Galvoju vaikams atiduoti miegamąjį (kai jie jau bus 2), sujungti virtuvę su didžiuoju kambariu, o didžiajame kambary stikline pertvara atitverti miegamojo zoną... Gal kas nors esat panašiai darę pas save namuose? Kokių patarimų turėtumet? smile.gif Dėkui už bet kokią nuomonę drinks_cheers.gif
larieta10

mergytes ieskau pagalbos !!!
irenginejam 5 kvadratu virtuve, su baldais viska jau susitvarkem - gaminami bet neturiu ideju kaip apipavidalinti viena tuscia siena prie kurios bus staliukas su kedelem g.gif kadangi vietos mazai tai norisi ir kad erdve plestu ir jauki miela butu bigsmile.gif nu nieko neisgalvoju, mastau apie plyteles ir vedrodine juosta... bukit geros patarkit, gal kas kanors metet ax.gif
Reko
QUOTE(Skinte @ 2008 10 04, 14:44)
Galvoju vaikams atiduoti miegamąjį (kai jie jau bus 2), sujungti virtuvę su didžiuoju kambariu, o didžiajame kambary stikline pertvara atitverti miegamojo zoną... Gal kas nors esat panašiai darę pas save namuose? Kokių patarimų turėtumet? smile.gif Dėkui už bet kokią nuomonę  drinks_cheers.gif
*

Pries sujungiant kambari su virtuve - as gerai pagalvociau, kadangi: virtuveje galime bus uzsidarius su drauge kavos atsigerti; netvarka ir lieka netvarka virtuveje. Kai bendras plotas su kambariu - bet koks paliktas indas kriaukleje padaro netvarka visame kambaryje.. sad.gif trupiniai nesiojasi po buta ir t.t. Nebent virtuves plotas 4 -5 kv. - tada tik verta jungti del erdves prie kambario.
linuse
QUOTE(Reko @ 2008 10 04, 16:37)
Pries sujungiant kambari su virtuve - as gerai pagalvociau, kadangi: virtuveje galime bus uzsidarius su drauge kavos atsigerti; netvarka ir lieka netvarka virtuveje. Kai bendras plotas su kambariu  - bet koks paliktas indas kriaukleje padaro netvarka visame kambaryje.. sad.gif trupiniai nesiojasi po buta ir t.t. Nebent virtuves plotas 4 -5 kv.  - tada tik verta jungti del erdves prie kambario.
*

argumentai svarus, bet tokiuose butuose virtuves retai buna didesnes nei 5kv.m.... unsure.gif

perskaiciau Skintes posta ir atrodo kad pati buciau rasius thumbup.gif tik tiek kad musu pupai beveik metukai ir antro kolkas nelb planuojam... lotuliukas.gif virtuve su svetaine jau sujungta pas mus, nes tokia kisene buvo ta musu virtuve, kad net stalo nebutu kur pastatyti...
o apie stiklo pertvaras kazkuriam Mano namu nr rase 2007 metu... tik deja nepamenu kuriam blush2.gif
Pause
šio mėnesio Idej Vaseva Doma (IVD) (sorry, rusiškai nerašau...) buvo idomi idėja kaip atskirti vaiko zoną nuo svetainės, tai taip pat galima vietoj vaiko - miegamojo zoną įtaisyti: ogi ten puslankiu sumontuotos vertikalios žaliuzės buvo, na neplėvesavo kaip prie langų pritvirtinamos kur, nes jų galai į grindyse esantį takelį buvo įtaisytos smile.gif Man pasirodė visai originaliai ir negriozdino kambario, norint galima jas atitraukti, sulaukus svečių - užtraukti, arba tiesiog atsukti, kad būtų daugiau šviesos smile.gif

Dėl mažų erdvių blush2.gif mes pvz. neturėjome kur dėti virtuvinio stalo, turėdavom valgyt prie žurnalinio staliuko, kad buvo labai nepatogu, o ir kilimas visas dėmėtas būdavo, tai išsprendėm šią problemą prasiplatinę palangę. Projektukas tuoj bus įgyvendintas, beliks nusipirkti aukštesnes kėdes 4u.gif
Skinte
susiradau smile.gif drinks_cheers.gif Parodykim ir kitiems :

http://public.fotki.com/skinte/interjeras/...zaliuzemis.html

Tikrai neblogai atrodo. Bet aš labiau norėčiau va šitokios pertvaros didžiajame kambaryje :
http://public.fotki.com/skinte/interjeras/pertvara1.html
http://public.fotki.com/skinte/interjeras/pertvara.html
Gal kas numano kiek galėtų kainuoti tokie dalykai?
mucka
QUOTE(Reko @ 2008 10 04, 15:37)
Pries sujungiant kambari su virtuve - as gerai pagalvociau, kadangi: virtuveje galime bus uzsidarius su drauge kavos atsigerti; netvarka ir lieka netvarka virtuveje. Kai bendras plotas su kambariu  - bet koks paliktas indas kriaukleje padaro netvarka visame kambaryje.. sad.gif trupiniai nesiojasi po buta ir t.t. Nebent virtuves plotas 4 -5 kv.  - tada tik verta jungti del erdves prie kambario.
*

drinks_cheers.gif

Papildyta:
O man patiko ta pertvara žaliuzėmis...kažką reiks mąstyti, nes aš tai, kaip tik ruošiuosi vaikui kampelį skirt - tik nesugalvojau kaip padaryt, kad visi būtų patenkinti smile.gif
Pause
Na jei vaikui žaliuzėm kampelį atskirti tai gal ir nieko, bet tada jau svetainėje nepavakarosit g.gif Televizorius ar svečių balsai, galų gale jūsų pačių, vaikui trukdys miegoti...
zemec
Man taip pat ta su zaliuzemis pertvara labiau patiko! 4u.gif Idomu kokio dydzio tas kambarys? Pas mus tai didziajam 18 kv kambaryje stovi miegamojo lova, kitas kambarys atiduotas vaikui, o virtuve 9 kv, tai ten pasistatem maza minksta kampa ir gavosi valgomasis. Ten irsvecius priimame, bet vis pagalvoju apie kazkokia pertvarka didziajam kambary, kad ten ir svetaine ir miegamasis butu kartu! g.gif
mucka
QUOTE(Pause @ 2008 10 05, 11:58)
Na jei vaikui žaliuzėm kampelį atskirti tai gal ir nieko, bet tada jau svetainėje nepavakarosit g.gif Televizorius ar svečių balsai, galų gale jūsų pačių, vaikui trukdys miegoti...
*

čia nuo vaiko daug priklauso ax.gif mes ir dabar žiūrim teliką ar ką nors su kompu dirbam kai jis miega - nuo pirmų dienų taip įprato ir net nebejaučia ar šviesa dega, ar kas nors kalba ir vaikšto ax.gif
Nors aš linkus miegamajam atskirti jam kampą - pas mus miegamasis 15,25, o svetainė - apie 22 kv.m. galvoju miegamajį tokį "suspaustą" daryt, o didžiąjąm kambarį palikt erdvės daugiau. Bet ne vaiko kampą miegamąjam atskirt, o mūsų lovą g.gif Virtuvės tikrai nejungsiu, virtuvė pas mus 8,5 kv.m - dabar kol kas stovi senas kampas, tai kartais ten su svečiais susiburiam, o vaikams likusią erdvę atiduodam smile.gif Aišku kol kas čia tik pamąstymai, galbūt pasikeis aplinkybės ir įsikelsim į didesnę erdvę )
Spyglienė
user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Reko
QUOTE(larieta10 @ 2008 10 04, 16:27)
mergytes ieskau pagalbos !!!
irenginejam 5 kvadratu virtuve, su baldais viska jau susitvarkem - gaminami bet neturiu ideju kaip apipavidalinti viena tuscia siena prie kurios bus staliukas su kedelem g.gif kadangi vietos mazai tai norisi ir kad erdve plestu ir jauki miela butu bigsmile.gif  nu nieko neisgalvoju, mastau apie plyteles ir vedrodine juosta... bukit geros patarkit, gal kas kanors metet ax.gif
*

Mano pamąstymai būtų šie:
- foto tapetai (oi, kokių gražių šiai dienai yra);
- siauros ilgos lentynėles - ant jų prieskoniai, laikrodis, ar kokia "gražiai" sluoksniuoti konservai;
- kamštinė siena (galima prie jos smeigti foto, priminimus ir t.t.) - arba kažkokie konkretūs elementai iškirpti iš kamštinės medžiagos.
larieta10
QUOTE(Reko @ 2008 10 05, 15:58)
Mano pamąstymai būtų šie:
- foto tapetai (oi, kokių gražių šiai dienai yra);
- siauros ilgos lentynėles - ant jų prieskoniai, laikrodis, ar kokia "gražiai" sluoksniuoti konservai;
- kamštinė siena (galima prie jos smeigti foto, priminimus ir t.t.) - arba kažkokie konkretūs elementai iškirpti iš kamštinės medžiagos.
*

aciu, man pirmas variantas patinka o vat vyrui nelabai g.gif gal zinot kur graziu fototapetu yra, gal nuorodele kokia ax.gif o kaip del ju teplumo?

kiti du variantai tai bijau kad dar daugiau erdves reikalaus. gal dar kam kasnors i galva sauna? doh.gif
ADITELKA
Gal galetumete patirtimi pasidalinti kaip irengsit 5 kv. virtuve, nes mano 6 kv., galva lauzau neisivaizduoju kaip viska italpinti tokiam mazam plote. Is anksto aciu. 4u.gif
ADITELKA
QUOTE(ADITELKA @ 2008 10 06, 09:19)
Gal galetumete patirtimi pasidalinti kaip irengsit 5 kv. virtuve, nes mano 6 kv., galva lauzau neisivaizduoju kaip viska italpinti tokiam mazam plote.  Is anksto aciu. 4u.gif
*

"mergytes ieskau pagalbos !!!
irenginejam 5 kvadratu virtuve, su baldais viska jau susitvarkem - gaminami bet neturiu ideju kaip apipavidalinti viena tuscia siena prie kurios bus staliukas su kedelem g.gif kadangi vietos mazai tai norisi ir kad erdve plestu ir jauki miela butu bigsmile.gif nu nieko neisgalvoju, mastau apie plyteles ir vedrodine juosta... bukit geros patarkit, gal kas kanors metet "
Skambanti tyla
Čia mini virtuvėlės
user posted image

čia įdomiai problema išspręsta, prailginus palangę
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Boruzele**
idejos mazam bustui
ax.gif http://mocoloco.com/archives/000331.php
skorpiosa
Sveikos merginos 4u.gif , noreciau prisijungti biggrin.gif

Ruosiames pilnai remontuoti buta. Tai yra triju kambari butas vadinamoi chrusciovkei ax.gif , kur mums priklauso du kambariai. Turiu 2 vaikus, tai planuojam viena kambari irengti jiems o is antro padaryti miksa miegamojo ir svetaines kadangi virtuvej kazkaip reik sutalpinti 2 saldytuvus ir kitus reikiamus baldus. Tai va.... jeskau sprendimo. Vienu metu galvojau tesiog ta dideli kambari tesiog atskirt ir tenkintis paprasta sofa-lova, bet kazkaip daugiau norisi miegot patogiai. Pradejau galvoti apie stikline pertvara nes langas tik vienoi sienoi ir nesinori tamsaus kambario. Gal kazka galetumet dar pasiulyt blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.