Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: VESIDA ar EMIRA
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3
VILIMA
Renkames psintas, bet dabar kai ju nemazai atsirade nebezinom ka ir pasirinkti. Ar teko kam susidurti su VESIDA ar EMIRA? Kokie atsiliepimai?
verbus
QUOTE(VILIMA @ 2008 01 28, 19:26)
Renkames psintas, bet dabar kai ju nemazai atsirade nebezinom ka ir pasirinkti. Ar teko kam susidurti su VESIDA ar EMIRA? Kokie atsiliepimai?
*

o as pasiulyciau senator baltic,jie kaune,nezinau ar vilniui yra,brolis ten dirbo-sudarinejo samatas ir brezinius,gyre kaip firma ir gaminius,jie usiima daugiausiai slankiojanciomis sistemomis (cia spintos kaip tik).nors sake vesida jiems lygeverte konkurente.senatoriai daug nesireklamuoja-darbo sake turi pakankamai-siaip sake puikus kolektyvas,laiko pagaminimo terminu,naudoja tik kokybiskas medziagas(ne lenkiskus,nes lenkiski begeliai sake greit pareina).
sigita
prieš du metus buvau susidūrusi su Emira, nu žiauriai nepatiko iki tokio lygio, kad davusi užstatą kitą dieną pasiėmiau. Konsultantas į kiriai bruko savo nuomonę ir neįsiklausė į maniškę, kas mane labai sunervino. Mano koridorius ilgas ir siauras, be to norėjau , kad dalis butų be duru, o tik kabykla drabužiam iš lauko. Pradžioje pažadėjo, kad padarys kaip norėsiu, o kai atėjo laikas tartis pareiškė, kad jie projektuoja tik su stumdomom durim, o ta kabykla pasiulė paieškoti kue gatavuose.... Nu vien žo.... susibiesinau juodai. Tada susiradau firmą,, kuri taip garsiai apie save neskelbia ir užsisakiau ten Padarė kai norėjau, patarė kaip geriau ir svarbiausia, kad gavosi pigiau negu Emiroj. TAi va kiek prirašiau. Tiesa - veiksmas vyko Vilniuj. ax.gif
Svaigule
Mes darėmės net 3 spintas Vesidoj, tai labai labai patenkinti - taip kruopščiai padarė ir kokybiškai - jokių problemų nepastebėjom. Vyrai dirbo iki vėlumos: jokių delsimų ar parūkymų. Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų
Su Emira nesusidūriau, tad nieko negaliu pakomentuot
Zana4
as kelias dienas atgal uzsisakiau Vesidoi spinta didziule smile.gif taip maloniai aptarnavo ir dar nuolaida 20 pr dave bigsmile.gif
Dumblas
nervina, nesu gaves jokios nuolaidos.
Zana4
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 02, 13:16)
nervina, nesu gaves jokios nuolaidos.
*

biggrin.gif na man ir nesake, tol kol pati neuzklausiau, as visur klausineju lotuliukas.gif ipratusi, kai uzsiminiau ji pazejo i mane ir tyliai pasake galim 20 pr skirti butent sio stiliaus spintai..na taip mane is sugunde, teko pirkti ax.gif
tai man montavimas ir atvezimas kaip ir uz dyka gavosi 260 lt
VILIMA
QUOTE(Zana4 @ 2008 02 02, 16:10)
biggrin.gif  na man ir nesake, tol kol pati neuzklausiau, as visur klausineju  lotuliukas.gif  ipratusi, kai uzsiminiau ji pazejo i mane ir tyliai pasake galim 20 pr skirti butent sio stiliaus spintai..na taip mane is sugunde, teko pirkti  ax.gif
tai man montavimas ir atvezimas kaip ir uz dyka gavosi 260 lt
*

Kiek nedaug blink.gif
Signa...
QUOTE(VILIMA @ 2008 02 04, 16:14)
Kiek nedaug  blink.gif
*

mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes mirksiukas.gif ir dirba labai greitai 4u.gif
ANŽELINA
O kokios kainos Vesidoi?
Saja
QUOTE(Svaigule @ 2008 02 01, 15:43)
Projektuotojas net užsisakant patarė dėl medžiagų, spalvų ir panašiai - jokių kabliukų

O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja blush2.gif.
Svaigule
QUOTE(Saja @ 2008 02 05, 14:45)
O kokioj vietoj užsakinėjai? Nes Vesida Vilniuje yra keliuose vietose, tai noriu žinoti, kur geriausiai pakonsultuoja  blush2.gif.
*

Mes užsakinėjome Alytuje:)
sollo
QUOTE(Signa... @ 2008 02 05, 11:16)
mes daremes vesidoje,labai esu patenkinta ir kokybe ir darbu.... dirba svariai,kai isvazevo pastate spinta,nebuvo nei vienos dulkes  mirksiukas.gif ir dirba labai greitai  4u.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu,vienas grezia,o kitas su siurbliu traukia mirksiukas.gif ne dulkeles thumbup.gif jau keli metai naudojuos vesidos spinta ir viskas thumbup.gif
uzsakinejau Kaune,Is Savanoriu Vesidos pabegau,nes labai nemaloni konsultante pasitaike blink.gif radau juos Elektromarkete Pramones pr. tai ten vyrukas thumbup.gif
Emiroj nepatiko,nes kazkokia keista konsultante paskaiciavo kosmosa doh.gif
Signa...
na seip VESIDOJE nera labai pigu,bet kokybe verta tu pinigu manau! 4u.gif
ostė
Mes ir Vesidoj thumbup.gif . Ant veidrodžio radau keletą taškiukų, kaip klijuota plėvelė iš blogosios pusės matyt pakliuvu nešvarumu, na kaip musės pakakota atrodė doh.gif , niekas kitas daugiau iš namiškių nepastebėjo ir ką man užsiminus išsivežė duris ir be jokių ceremonijų atvežė naujas 4u.gif
jolita.martyna
Tai patarkit kur geriausia Vilniuje konsultuoja ir daro is Vesidos,nes kaip suprantu ne viena taska turi.Reikia,kad konsultante ismanytu ir patartu 4u.gif
Buciau labai dekinga 4u.gif
Vyna
jooo, Vesidoj kokybe tai thumbup.gif toks pat ir aptarnavimas, bet va kainos, tai oho unsure.gif na mes negalejom leisti sau tokio malonumo, uz 3 duru spinta motuojama i lubas ir grindis, o vidus tik su lentynom ir lentynelem(be stalciu)kainuotu mums 3600lt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila verysad.gif mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.

Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt
žibutė
Tiek Emira, tiek Vesida yra geros firmos, baldus daro kokybiškai thumbup.gif Tik Vesida yra daug brangesnė, Emiroje pigiau ir lanksti nuolaidų sistema.

Tik nesigaminkite spintų Karališkuose balduose, ten pigu, bet kai padarys, gali tekti kviestis kitą firmą ir taisyti broką, nes jie savo klaidų nepripažįsta ir daro iš pigiausių medžiagų doh.gif Pažįstama tą patyrė, bet deja teko kviestis kitus, kad ištaisytų broką. Nes Karališkiški baldai nesivargina savo klaidų taisyti schmoll.gif
Viktorijag
o gal kas galit pasiulyti kur geraiu tik spintu lentynas ir t.t. uzsisakyti g.gif
duris turim reik tik viduje lentynas lentyneles susideti kur jas pirkti g.gif ir pigiau ir kokybiskiau smile.gif
žibutė
QUOTE(Viktorijag @ 2008 02 22, 16:57)
o gal kas galit pasiulyti kur geraiu tik spintu lentynas ir t.t. uzsisakyti  g.gif
duris turim reik tik viduje lentynas lentyneles susideti kur jas pirkti  g.gif  ir pigiau ir kokybiskiau  smile.gif
*

Nelabai įsivaizduoju, kaip lentynėles gali padaryt nekokybiškai? Dėl kokybės svarbiausia pačios slaniojančios sitemos, durys, o kainą įtakoja plokštė, profiliai ir tt.
Pigiau Emiroj, kaip ir sakiau ankščiau mirksiukas.gif
VILIMA
Na ir as galiu pasipasakoti.... Reikejo mums daug spintu, nes didelis namas, pateikem pasiulymus abiem firmom, kad jos nupiestu, paskaiciuotu.... Zodziu susitikom su Vesida, mandagiai, salone, parode ka galima kur padaryti, padeliojom viska kompiuteriu, dar paprasem patys ko pageidaujam, gavosi abiem pusem priimtinas projektas.... Pritaike ir normalia nuolaidele, kaip geram uzsakymui...
Buvom ir Emiroj, susitikom salone, parode ka nupiese, tik salonas nedidelis, mano vyras 2 val.turejo stoveti, tau jau piktas buvo, kad kedziu truksta lotuliukas.gif Zodziu kaina gavosi panasi, siek tiek Emira pigiau.... Bet kazkodel moraliskai, gal aplinka, pasiulymai, isklausymas klientu poreikiu ir pageidavimu yra kitas.... Man I-oj vietoj liko VESIDA 4u.gif
Kurmiukė
QUOTE(Vyna @ 2008 02 06, 21:10)
jooo, Vesidoj kokybe tai  thumbup.gif toks pat ir aptarnavimas, bet va kainos, tai oho unsure.gif na mes negalejom leisti sau tokio malonumo, uz 3 duru spinta motuojama i lubas ir grindis, o vidus tik su lentynom ir lentynelem(be stalciu)kainuotu mums 3600lt
grazus daiktas, bet ir kaina grazi, gaila verysad.gif mes spintai is savo biudzeto skyrem max 2200lt.

Papildyta:
tiesa, i Emira ryt ruosiames nuvaziuoti, tai galesiu gal ka parasyt
*

Jo, pritariu, Vesida thumbup.gif Pirkau iš jų dvi sekcijas - TERRA ir SIDA prieš 6 metus, abi thumbup.gif laiko, tiek vaikų, tiek suaugusių atakas, fantastika. Pinigai nemaži, bet aš baldus visada perku kokybiškus. Geriau jokių baldų, ant dėžių gyventi , bet ne lenkiška sekciją namo tysti, o po to dar mokėti, kad ją kas išvežtų doh.gif . O kai jau lūžt pradeda, stalčiai krinta- iš vis be žodžių... Čia ne prastą rūbą nusipirkus- šiukšliadėžėn- ir baigtas kriukis. Jei jau baldą pirkt, tai tik gerą... Nesu tokia turtinga, kad pigius daiktus pirkt mirksiukas.gif

VESIDA galiu iš visos širdies rekomenduot- atrodo kaip nauja po 6 metų thumbup.gif
Ikulia
VESIDA - thumbup.gif
Uzsisakem drabuzine ir 2duru spinta. Projektavimo stadijoje gavom labai daug naudingu patarimu, pasiulymu. Su visais paaiskinimais. Zmogus, kuris atvyko matavimus atlikti, isnaudojo kiekviena milimetra, apskaiciavo visus sienu ir lubu nelygumus. Pagaminta laiku. Sumontavo greitai, kokybiskai ir svariai.
Labai rekomenduoju. Sutarti pasiraseme ofise, kuris randasi Domus galerijos patalpoje.
Kurmiukė
QUOTE(Ikulia @ 2008 09 05, 17:47)
VESIDA -  thumbup.gif
Uzsisakem drabuzine ir 2duru spinta. Projektavimo stadijoje gavom labai daug naudingu patarimu, pasiulymu. Su visais paaiskinimais. Zmogus, kuris atvyko matavimus atlikti, isnaudojo kiekviena milimetra, apskaiciavo visus sienu ir lubu nelygumus. Pagaminta laiku. Sumontavo greitai, kokybiskai ir svariai.
Labai rekomenduoju. Sutarti pasiraseme ofise, kuris randasi Domus galerijos patalpoje.
*

Aš irgo Domus Galerijoje užsakiau. Konsultantė buvo thumbup.gif . drinks_cheers.gif
Gabriele14
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 09 05, 16:50)
Aš irgo Domus Galerijoje užsakiau. Konsultantė buvo  thumbup.gif . drinks_cheers.gif
*

Yra ir kitu imoniu smile.gif

Ir Slenkancios sistemos, Ir Oltena, ir Drabuziniu iranga, ir Doleta smile.gif

Galima daugiau variantu dar surasti smile.gif
emrata
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 09 05, 14:50)
Aš irgo Domus Galerijoje užsakiau. Konsultantė buvo  thumbup.gif . drinks_cheers.gif
*

dar karta isitikinau, kad netgi ne nuo firmos priklauso viskas o konsultantu smile.gif pvz siauliuose tai labai nevykusi konsultante pasitaike doh.gif
hameolija
Sveikos,
Teko ieskot spintos visur kreipiausi ir i emira ir i vesida trukumas tas kad pinigeliu kazkaip daug negalejom leist tai ieksojom kur pigiau, vaiksciojom skambinom siuntinejom po ilgu ieskojimu atradom tokia imone drabuziniu iranga , jie ne tik plokstinem uzsiimineja o dar turi tokias lentynas amerikieciu gamybos, plienines jos ten tokios kaip groteles labai vieta isnaudoja tai man iskart kai pamaciau atsoko fantazija apie plokste , kainos kas liecia plokste pacios priimtiniausios o tu lentynu kurias uzsakinejom neturiu su kuo palyginti bet likom patenkinti , nenuplese kaip sakant , o ir aptarnavimas labai malonus, mes bendravome su dizainere Lina.Man paliko labai gera ispudi ir aptarnavimas ir kokybe ir kaina ir terminai smile.gif jei dar kada reikes kreipsiuos tik ten smile.gif
trr
šiandien kaip tik gulėdama žiūrėjau į savo spintą (kuri pastatyta prieš 7 metus, o vis dar kaip nauja) ir prisiminiau jos atsiradimo istoriją. išsirinkom anuomet vesida atvažiavo į namus konsultantas, mandagus ir mielas, parodė viską ką siūlo, ir nežinau, gal jam padarė įspūdį mano racionalus ir skoningas pasirinkimas, kurį jis labai gyrė rolleyes.gif o gal šiaip gera nuotaika - pasiūlė didžiausią nuolaidą. bigsmile.gif mat tuomet buvo pas juos akcija, tipo pagal tavo gimtadienio datos skaičius paskaičiuoja atitinkamą nuolaidą bigsmile.gif ir sako jis man: - tai sakyk ne savo, o tetos kokios, kur skaičiai didesni bigsmile.gif bigsmile.gif . Kol aš ten bandžiau skaičiuoti, jis numojo ranka ir pats įrašė, gavos gal penktadaliu o gal ketvirtadaliu pigiau. biggrin.gif ai, sako, sunku gi dabar jaunom šeimom. gerietis, žodžiu, maloniai nustebino.
o spintą padarė tada kada žadėjo, atlėkė keturi berniukai ir bez šuma i pyli viens du ir pastatė per pora val. tai buvo pats maloniausias užsakymas iš visų kuriuos patyriau remontuodama ir apstatydama butą. 4u.gif deja daugiau stumdomų spintų nestačiau, tai negaliu palyginti su kitom firmom. ir tikrai ne viskas nuo firmos priklauso, o nuo to, ant kokio darbuotojo užsirausi. 4u.gif
Spyglienė
QUOTE(trr @ 2008 11 21, 17:10)
ir tikrai ne viskas nuo firmos priklauso, o nuo to, ant kokio darbuotojo užsirausi.  4u.gif
*
va va smile.gif Kažkada prieš 7 metus mums irgi geras aptarnavimas patiko, viską spėjo kaip žadėjo... Todėl po kelių metų tarpo kreipėmės į tą patį asmenį, kuris mūsų nuostabai vis dar tebedirbo Vesidoj... Žodžiu, pataupėm savo nervų ląsteles. Nors šį kartą su terminais gavosi gerokai ne taip ax:
Laurytele
mes emiroje darėmės spintą koridoriuje tai tikrai gražiai ir kokybiškai padarė, tada dar nuolaidos buvo pritaikė tai ir kaina nebloga gavosi smile.gif
Gabriele14
QUOTE(hameolija @ 2008 11 21, 16:46)
Sveikos,
Teko ieskot spintos  visur kreipiausi ir i emira ir i vesida trukumas tas kad pinigeliu kazkaip daug negalejom leist  tai ieksojom kur pigiau, vaiksciojom skambinom siuntinejom po ilgu ieskojimu atradom tokia imone drabuziniu iranga , jie ne tik  plokstinem uzsiimineja  o dar turi tokias lentynas  amerikieciu gamybos, plienines jos ten tokios kaip groteles labai vieta isnaudoja tai man iskart kai pamaciau atsoko fantazija apie plokste , kainos kas liecia plokste pacios priimtiniausios o tu lentynu kurias uzsakinejom neturiu su kuo palyginti bet likom patenkinti , nenuplese kaip sakant , o ir aptarnavimas labai malonus, mes bendravome su dizainere Lina.Man paliko labai gera ispudi  ir aptarnavimas ir kokybe ir kaina ir terminai smile.gif jei dar kada reikes kreipsiuos tik ten smile.gif
*

man irgi tos amerikietiskos plienines sistemos thumbup.gif

www.drabuzines.lt
Vaidutia
O mes uzsakem " slenkanciose sistemose"...labai patenkinta likau visom spintom,ir darbu ir aptarnavimu. veliau uzsakinejom tokia komoda su virsui lentynom montuojamom su tokiais metalais, veliau, tos lentynos kazkaip klibet pradejo,paskambinau, ta pacia dien atvaziavo priverse ka reikia, atsiprase ir isvaziavo..Super, visada bendrausim tik su jais..Beje kai ieskojom ejom i vesida ir i slenkancias, tai kaina panasi gavos uz spintas, tik vesidoj medziagos mums nepatiko... biggrin.gif
Levander
o gal žinot, koks spintos mažiausias plotis gali būti? blush2.gif ar jokio skirtumo?
pas mus tik 55cm... į nišą norim spintą statytis... o sakytis galvojam vesidoj 4u.gif

o gal kas nesenai domėjosi vesidos ir emiros kainomis? kažin, kur labiau apsimoka blush2.gif
ilonux
QUOTE(Levander @ 2009 01 01, 22:14)
o gal žinot, koks spintos mažiausias plotis gali būti?  blush2.gif  ar jokio skirtumo?
pas mus tik 55cm... į nišą norim spintą statytis... o sakytis galvojam vesidoj  4u.gif

o gal kas nesenai domėjosi vesidos ir emiros kainomis? kažin, kur labiau apsimoka  blush2.gif
*

Plotis ar gylis? Jei gylis, tai gali būti ir 55, tik teks ištraukiamas pakabas daryt. O standartinis gylis yra 65 cm, jei neklystu.
Pas mus vaikų kambaryj nišos gylis tik 45 cm, tai darysim ne stumdomas, o atidaromas duris spintos, nes stumdomos sistemos užima daugiau vietos.
Levander
jau radau apie spintos plotį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2009 01 01, 22:20)
Plotis ar gylis? Jei gylis, tai gali būti ir 55, tik teks ištraukiamas pakabas daryt. O standartinis gylis yra 65 cm, jei neklystu.
Pas mus vaikų kambaryj nišos gylis tik 45 cm, tai darysim ne stumdomas, o atidaromas duris spintos, nes stumdomos sistemos užima daugiau vietos.
*

ačiuks... gylį ir turėjau omeny blush2.gif blush2.gif
mes irgi vaikų kambary statysim tą spintą...
bet kaip faina, kad ne stumdomos durys... norėčiau, kad mums, prie vyro ausų biggrin.gif patartų dėtis atidaromas duris, nes dabar jis įsikalė, kad reikia tik su stumdomom durim, o atidaromos-senoviškai atrodo blink.gif doh.gif

o koks spintos ilgis bus? gal žinai bent apytiksliai, kiek kainuos blush2.gif ir kokią firmą pasirinkot? 4u.gif
ilonux
QUOTE(Levander @ 2009 01 01, 22:23)
jau radau apie spintos plotį  biggrin.gif
Papildyta:

ačiuks... gylį ir turėjau omeny  blush2.gif  blush2.gif
bet kaip faina, kad ne stumdomos durys... norėčiau, kad mums, prie vyro ausų  biggrin.gif  patartų dėtis atidaromas duris, nes dabar jis įsikalė, kad reikia tik su stumdomom durim, o atidaromos-senoviškai atrodo  blink.gif  doh.gif

o koks spintos ilgis bus? gal žinai bent apytiksliai, kiek kainuos  blush2.gif ir kokią firmą pasirinkot?  4u.gif
*

Ilgis apie tris metrus, aukštis - apie du metrus (ten toks šlaitas), bus spinta dviejų durų ir lentynos su stalčiais. O firma viena klaipėdietiška pasiūlė už maždaug už 2000 Lt pagamint, bet dar ieškosim, gal kas pigiau pasiūlys. Man kažkaip neatrodo senoviškai atidaromos.
Levander
kvailą klausimą paklausiu, bet tiek to blush2.gif o spinta, esanti nišoje kaip nors tvirtinama prie sienų? blush2.gif blush2.gif blush2.gif

rytoj važiuosim užsisakyti thumbup.gif jau kaip laukiu wub.gif
z/d
o mes va prieš kelias dienas iš Emiros užsakėm spintą ir įdomu tai, kad jie atseit padarė 27 proc. nuolaidą, o kaina gavosi tokia, kaip Vesidoj siūlė be nuolaidos (ten atsisakė taikyti net simbolinę). Įdomi kainodara g.gif
ooo
emiroj tipo nuolaida siule man, bet gavos brangiau irgi nei vesidoj be nuolaidos, tai paskui uzsisakaiu slenkanciose sistemose - viskas tas pats, o kainos skirtumas palyginus su emira ir vesida beveik 30 proc, nezianu kodel, nesigilinau, bet spinta gera, gaminta pagal individualius ismatavimus...
Levander
Užsisakiau šiande vesidoj, rytoj atvažiuos išsimatuot thumbup.gif
nieko neklausinėjau, vistiek žinojau, kad ten sakysiuos blush2.gif
tik mačiau, kad daug kur parašyta, kad nuolaidos 40 proc g.gif na, žiūrėsim, kiek čia man gausis ir ar pritaikys tą tariamą nuolaidą biggrin.gif
trr
QUOTE(Levander @ 2009 01 01, 22:23)
ačiuks... gylį ir turėjau omeny  blush2.gif  blush2.gif
bet kaip faina, kad ne stumdomos durys... norėčiau, kad mums, prie vyro ausų  biggrin.gif  patartų dėtis atidaromas duris, nes dabar jis įsikalė, kad reikia tik su stumdomom durim, o atidaromos-senoviškai atrodo  blink.gif  doh.gif

*

įdomu, bigsmile.gif o kodėl jūs nenorite su stumdomomis durimis? man visada kaip tik jos atrodė privalumas. g.gif jei spintai vieta skirta labai maža, tai gal slenkančios sistemos ir tikrai užima daugiau vietos, nei durelės atidaromos paprastai, bet apskritai mažuose butuose/kambariuose stumdomos durys kaip tik patogesnės (pvz kai siaurame koriduriuke vienoj vietoj kelios durys nuolat daužosi viena į kitą arba papuoli į durų labirintą, tipo kol neuždarysi tų neatidarysi kitų lotuliukas.gif ). na bent jau iš savo patirties taip mąstau. smile.gif
o kad būtent paprastai uždaromos durys atrodytų senoviškai irgi nemanau, (čia tarybiniais laikais spintų durys visad išklibdavo ir kabėdavo kreivos, neužsidarydavo ir t.t., gal dėl to tokia asociacija). svarbiausia, kad durys gerai atrodytų (spalva, forma, medžiaga) ir būtų patogu naudotis. na ir būtų tvirtos. biggrin.gif
Levander
QUOTE(trr @ 2009 01 07, 22:18)
įdomu,  bigsmile.gif  o kodėl jūs nenorite su stumdomomis durimis?
*

net nežinau, kodėl blush2.gif
bet aišku dėsim su stumdomom mirksiukas.gif vyro neperkalbėčiau atidaromas dėt biggrin.gif
pas mus nišoj gylis mažas, tai dizaineris patarė daryti laiptuotą spintą,,, iš vis bus su 4 durim... rytoj važiuosim medžiagas išsirinkt ir per kokį mėnesiuką sakė padarys bigsmile.gif
trr
QUOTE(Levander @ 2009 01 09, 15:37)

pas mus nišoj gylis mažas, tai dizaineris patarė daryti laiptuotą spintą,,, iš vis bus su 4 durim... rytoj važiuosim medžiagas išsirinkt ir per kokį mėnesiuką sakė padarys  bigsmile.gif
*

o kas ta laiptuota spinta?
Levander
QUOTE(trr @ 2009 01 10, 01:15)
o kas ta laiptuota spinta?
*

na, pas mus vienoj pusėj gylis tik 52 cm, kitoj lyg 60 cm, tai va ir darys su vienu vadinamu laiptuku mirksiukas.gif galėjo ir nelaiptuotą daryt, bet keistai atrodytų tokia nelygi biggrin.gif žodžiu 2 durys bus su 52 gyliu, 2-su 60cm...
na, gal įsivaizduoji kaip tai turi atrodyt blush2.gif aišku gražiau būtų vientisa, bet ką darysi, kad ta niša negili, nes izoliavom sienas doh.gif
buvau šiande vesidoj, parodė projektuką, atspausdino thumbup.gif išsirinkom duryčių spalvą (klevo) ir profiliai (ar kaip ten jie vadinas) bus sidabriniai smile.gif sumokėjom avansiuką, dabar lauksim išsvajotos spintos wub.gif tikiuos laiku padarys blink.gif blink.gif
padarė 20 proc nuolaidėlę... kaina gavos tai laaabai padori bigsmile.gif thumbup.gif taip bijojau, kad daug neužsišauktų blush2.gif nežinočiau, kur dingt, kai galimybės tokios ribotos blush2.gif
trr
QUOTE(Levander @ 2009 01 10, 21:54)
na, pas mus vienoj pusėj gylis tik 52 cm, kitoj lyg 60 cm, tai va ir darys su vienu vadinamu laiptuku  mirksiukas.gif  galėjo ir nelaiptuotą daryt, bet keistai atrodytų tokia nelygi  biggrin.gif  žodžiu 2 durys bus su 52 gyliu, 2-su 60cm...
na, gal įsivaizduoji kaip tai turi atrodyt  blush2.gif aišku gražiau būtų vientisa, bet ką darysi, kad ta niša negili, nes izoliavom sienas  doh.gif
buvau šiande vesidoj, parodė projektuką, atspausdino  thumbup.gif  išsirinkom duryčių spalvą (klevo) ir profiliai (ar kaip ten jie vadinas) bus sidabriniai  smile.gif sumokėjom avansiuką, dabar lauksim išsvajotos spintos  wub.gif tikiuos laiku padarys  blink.gif  blink.gif
*

na kaip spinta atrodys supratau, bet nelabai supratau tada, kodėl niša tokia nevienodo gylio - ar ten irgi "laiptas" yra ar lygi siena bet kiek įstrižai, gilyn eina? g.gif ax.gif
mes irgi metalinius profilius rinkomės, man tai tie plastikiniai su medžio imitacija nelabai patinka. pas mus irgi klevo spalva, tik profiliai vadinamos šampano splvos, ir dar tamsintas veidrodis.
Levander
QUOTE(trr @ 2009 01 11, 00:26)
na kaip spinta atrodys supratau, bet nelabai supratau tada, kodėl niša tokia nevienodo gylio - ar ten irgi "laiptas" yra ar lygi siena bet kiek įstrižai, gilyn eina?  g.gif  ax.gif
*

ten kur siauriau tai durys jau prasideda sad.gif o ten kur plačiau tai jau kiek nori, tiek galėjom daryt mirksiukas.gif tai sakė 60cm pilnai užtenka pakabinamiems drabužiams 4u.gif
trr
QUOTE(Levander @ 2009 01 11, 10:56)
ten kur siauriau tai durys jau prasideda sad.gif o ten kur plačiau tai jau kiek nori, tiek galėjom daryt  mirksiukas.gif tai sakė 60cm pilnai užtenka pakabinamiems drabužiams 4u.gif
*

mastau.gif na vistiek nelabai įsivaizduoju kaip ta niša atrodo blush2.gif bet tiek to biggrin.gif o tas "laiptelis" kaip suprantu nebus didelis, tai manau vaizdo labai negadins. 4u.gif na tai sėkmės belaukiant naujo baldo 4u.gif
emilija13
QUOTE(Levander @ 2009 01 11, 10:56)
ten kur siauriau tai durys jau prasideda sad.gif o ten kur plačiau tai jau kiek nori, tiek galėjom daryt  mirksiukas.gif tai sakė 60cm pilnai užtenka pakabinamiems drabužiams 4u.gif
*

60 cm. gylis per mažas, jeigu kabinsite kostiumus, paltus ir pan. Iš patirties sakau. Pas mus vienos spintos, irgi darytos nišoje gylis yra 62 cm. ir vis tiek pritrūkta vietos, nes prigriebia švarko rankovę ar palto rankovę. Aišku, šitą klausimą galima spręsti darant kabinimą nugara į sieną ar duris (čia tikiuosi suprasit apie kokį kabinimo būdą kalbu).
turka85
Neseniai buvau irgi susidurusi su dilema, kur uzsisakineti spintas. Man reikejo net 2 spintu ir drabuzines, todel man labai svarbu buvo kad kaina butu prieinama ir kokybe nepriekaistinga. Issiunciau ismatavimus i labai daug firmu ir is labai daug nesulaukiau jokio atsakymo, kitos man siule vaziuoti pas juos i ofisus ir pan. Tik viena firma- Baldama, kita diena man atsiunte spintu ir drabuzines projektus su paskaiciuotom kainom. Nusprendziau uzsisakineti pas juos ir nenusivyliau. Kainos ir kokybe thumbup.gif
Dizainere man suprojektavo labai funkcionale drabuzine (su ivariausiomis detalemis- kelniu kabykla, kabliukus kaklarasiams, specialiomis lentynomis batams, krepselius ir pan.) likau labai patenknta ju darbu ir negaliu atsidziaugti, kad pagaliau turime kur laikyti savo rubelius biggrin.gif
Balanda
QUOTE(turka85 @ 2009 01 16, 16:52)
Neseniai  buvau irgi susidurusi su dilema, kur uzsisakineti spintas. Man reikejo net 2 spintu ir drabuzines, todel man labai svarbu buvo kad kaina butu prieinama ir kokybe nepriekaistinga. Issiunciau ismatavimus i labai daug firmu ir is labai daug nesulaukiau jokio atsakymo, kitos man siule vaziuoti pas juos i ofisus ir pan. Tik viena firma- Baldama, kita diena man atsiunte spintu ir drabuzines projektus su paskaiciuotom kainom. Nusprendziau uzsisakineti pas juos ir nenusivyliau. Kainos ir kokybe  thumbup.gif
Dizainere man suprojektavo labai funkcionale drabuzine (su ivariausiomis detalemis- kelniu kabykla, kabliukus kaklarasiams, specialiomis lentynomis batams, krepselius ir pan.) likau labai patenknta ju darbu ir negaliu atsidziaugti, kad pagaliau turime kur laikyti savo rubelius  biggrin.gif
*

mad.gif Jau mane pradeda erzint tokie reklaminiai skelbimai bash.gif protest.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.