Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vaiko, kudikio kelione lektuvu
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
zipzip
sveikos,
manau, kad yra daug mamu, kurioms teko skristi lektuvu kartu su savo atzalele smile.gif pasidalinkite patirtimi, kokie sunkumai ar privalumai jus lydejo keliones metu? su kokio amziaus vaikiuku keliavote?
niamniuskyte
Labas 4u.gif As jau kokius 4 kartus skridau su savo mazyle lektuvu.Pirma kelione buvo kai mazylei 4men buvo,skridome is LOndono(Stansted) i Ryga.Bilietus uzsisakeme internetu per Ryanair.Nesiskundziu sia firma,bet vaikas iki 2ju metu neturi sedimos vietos,t.y.ji turi laikyti visa kelione ant keliu.Vaikui tai yra tikrai lb nepatogu.Siaip geriausia isipirkti priority,kad su vaiku nereiketu trintis eileje.Vaikui bagazas nepriklauso taigi i ta 15kg bagaza turi sutalpinti dar ir vaiko daikteliu.Rankiniame bagaze automatisai vezamas kudikio maistas,tai lb jau ta tase ispurto,liepia isragauti maista vaiko.Siaip kadangi mano mergyte rami tai ji visa kelia miega kai keliaujame 4u.gif
Brooke
Yra jau tokia tema kažkur.. g.gif Anyway, mes su dukra keliaujam nuo tada kai jai buvo dveji su trupučiu. Jei skrydis ilgesnis nei valandos tai nesugeba nusėdėt - laksto, kėdėj malasi, galiausiai paprašo išlipt iš lektuvo doh.gif Mėgstu kai užmiega, tačiau taip būna tik tada kai neišsimiega prieš.
zipzip
o pvz kaip kylant ir leidziantis lektuvui? ar labai jautriai vaikai reaguoja? man asmeniskai tai labai nemalonus jausmas ax.gif
*NYC girl*
QUOTE(Brooke @ 2008 01 28, 07:03)
Yra jau tokia tema kažkur.. g.gif
*

Labai tesingai,tokia tema jau yra atidaryta mirksiukas.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0025&st=468 4u.gif
zipzip
QUOTE(mamia @ 2008 01 28, 12:21)
Labai tesingai,tokia tema jau yra atidaryta mirksiukas.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...0025&st=468  4u.gif
*

aciu smile.gif tikrai nemaciau
zipzip
QUOTE(zipzip @ 2008 01 28, 12:56)
aciu smile.gif  tikrai nemaciau
*

aga... g.gif bet ten apie JAV visa tema ax.gif apie avialinijas... mane tai labiau domina kitokie faktai... kaip elgiasi vaikuciai, ar duodate atsigerti, na pries tai jau klausiau kaip reaguoja i pakilima ir nusileidima?... smile.gif blush2.gif
Brooke
QUOTE(zipzip @ 2008 01 28, 12:26)
aga... g.gif  bet ten apie JAV visa tema  ax.gif  apie avialinijas...  mane tai labiau domina  kitokie faktai... kaip elgiasi vaikuciai, ar duodate atsigerti, na pries tai jau klausiau kaip reaguoja i pakilima ir nusileidima?...  smile.gif  blush2.gif
*

Kodėl apie JAV blink.gif? O tai tipo skraidymas JAV ir ne JAV labai skirias g.gif?
Papildyta:
Pakilimas ir nusileidimas priklauso nuo konkretaus skrydžio. Pastebėjau, kad kartais ausyčių visai neužgula, o kartais labai smarkiai ir ilgam. Tada mažoji verkia. Nuo skausmo geriame ką nors arba čiulpiame ledinukus.. Kramtomoji guma irgi padeda, bet maži vaikai tokiose situacijose neįstengia normaliai kramtyt..
niamniuskyte
QUOTE(zipzip @ 2008 01 28, 14:10)
o pvz kaip kylant ir leidziantis lektuvui? ar labai jautriai vaikai reaguoja? man asmeniskai tai labai nemalonus jausmas  ax.gif
*

as pvz mazylei su rankomis uzdengiu ausytes ir nieko nei verkia nei ka... thumbup.gif
MichGirl
QUOTE(Brooke @ 2008 01 28, 10:28)
Kodėl apie JAV blink.gif? O tai tipo skraidymas JAV ir ne JAV labai skirias g.gif?
Papildyta:
Pakilimas ir nusileidimas priklauso nuo konkretaus skrydžio. Pastebėjau, kad kartais ausyčių visai neužgula, o kartais labai smarkiai ir ilgam. Tada mažoji verkia. Nuo skausmo geriame ką nors arba čiulpiame ledinukus.. Kramtomoji guma irgi padeda, bet maži vaikai tokiose situacijose neįstengia normaliai kramtyt..
*

ausu uzgulimas priklauso nuo tai kaip greitai lektuvas kyla ar leidziasi (o tai priklauso nuo ovz oro salygu, kitu lektuvu esanciu aplinkui ir panasiai) kuo greiciau aukstis kis tuo labiau skaudes ausis.. ir joks ausu uzdengimas rankom vaikui nepades (kazko kramtymas, ciulpimas ar pan taip, bet ne uzdengimas)
Brooke
QUOTE(MichGirl @ 2008 01 29, 19:28)
ausu uzgulimas priklauso nuo tai kaip greitai lektuvas kyla ar leidziasi (o tai priklauso nuo ovz oro salygu, kitu lektuvu esanciu aplinkui ir panasiai) kuo greiciau aukstis kis tuo labiau skaudes ausis..

Cha cha biggrin.gif Taip ir galvojau, bet nedrįsau sakyt, nes bijojau nušnekėt blush2.gif

ir joks ausu uzdengimas rankom vaikui nepades (kazko kramtymas, ciulpimas ar pan taip, bet ne uzdengimas)
*

drinks_cheers.gif Gal atrodo, kad padeda, nes iš tiesų vaikui ausyčių neužgulą wink.gif Dar atsiminiau, kad padeda žiovavimas biggrin.gif Bent jau man tai geriausias vaistas thumbup.gif
Poppy honey
as kazkaip cia problemu nelabai izvelgiu...man paciai tik leisk skraidyt,tai turbut ir vaikui ne motais jokie pakilimai,nusileidimai.Skridom pirma karta kai jam buvo 4 menesiai,na,duodavau vandenuko del visa ko kylant atsigerti...sunku,kai ramiai nebuna,verkia,sauskelniu keitimas lektuve ir t.t...o dabar,kai jau didesnis,tai valgyt reikia,ziuri nesiojama dvd,na,istveriam,ka as zinau.Esam 9 valandas skride,kai jam buvo 1,5 metuku,na tos skrydzio tai nelabai noriu atsiminti-per ilgai tokiam mazam vaikui,o i lt,tai niekai 4u.gif
Auksesmama
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 01 28, 11:53)
Labas 4u.gif  As jau kokius 4 kartus skridau su savo mazyle lektuvu.Pirma kelione buvo kai mazylei 4men buvo,skridome is LOndono(Stansted) i Ryga.Bilietus uzsisakeme internetu per Ryanair.Nesiskundziu sia firma,bet vaikas iki 2ju metu neturi sedimos vietos,t.y.ji turi laikyti visa kelione ant keliu.Vaikui tai yra tikrai lb nepatogu.Siaip geriausia isipirkti priority,kad su vaiku nereiketu trintis eileje.Vaikui bagazas nepriklauso taigi i ta 15kg bagaza turi sutalpinti dar ir vaiko daikteliu.Rankiniame bagaze automatisai vezamas kudikio maistas,tai lb jau ta tase ispurto,liepia isragauti maista vaiko.Siaip kadangi mano mergyte rami tai ji visa kelia miega kai keliaujame 4u.gif
*

Nu mes taip pat kiek skride,tai su Ryanair skrendam,tai mes iki dvieju metu kol nebuvo visad,kai ilipam i lektuva uzsedam tris vietas,salia saves mergaite pasodinu,visad lieka laisva vieta nors viena,tai mes taip truputi gudraujam blush2.gif o mes kazkaip neperkam tos priority,nes su vaikuciu vis tiek einam i prieki ir praleidzia,tik zinoma reikia palaukti kol tie zmones uzsisake priority praeina,bet ju nebuna daug schmoll.gif
Brooke
drinks_cheers.gif
Mano dukrai jau ketveri, bet mus dar dabar praleidžia be eilės wink.gif Jei bijai brautis be eilės, kai jau sustoja eilė prieini prie kokios darbuotojos ir naiviai klausi, ar su vaikais irgi reikia eilę stovėt blush2.gif? Dažniausiai pasako, kad stotum iškart už priority keleivių ir ileis be eilės wink.gif Nebent labai nesupratingas personalas pasitaikytų.. ax.gif
skaistuke
laba diena 4u.gif perskaiciau visas jusu diskusijas, bet neradau to kas mane labiausiai domino blush2.gif as laukiuosi antro vaikelio, kuris turi gimti balandi, musu tevelis Airijoj, jis nori, kad vasara mes pas ji atskristume visi, pirmai musu atzalelei jau ketveri, tai kaip ir viskas gerai, nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif ax.gif
zipzip
QUOTE(skaistuke @ 2008 02 05, 15:55)
nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif  ax.gif
*

nezinau ar visur, bet kaikuriose avalinijose galima nuo 7-10 dienu. siaip nemanau, kad verta su tokiu maziuku skristi, vertetu palaukti bent kelias savaites g.gif mirksiukas.gif arba dar geriau kelis menesius rolleyes.gif
Auksesmama
QUOTE(skaistuke @ 2008 02 05, 15:55)
laba diena 4u.gif perskaiciau visas jusu diskusijas, bet neradau to kas mane labiausiai domino blush2.gif as laukiuosi antro vaikelio, kuris turi gimti balandi, musu tevelis Airijoj, jis nori, kad vasara mes pas ji atskristume visi, pirmai musu atzalelei jau ketveri, tai kaip ir viskas gerai, nuo kokio laiko su kudikeliu galima skristi? Ar yra koki apribojimai aviakompanijose? g.gif  ax.gif
*

Va kaip tik ,,uzmeciau aki,,i ,,Ryanair,,tinklalapi,tai ten parasyta,kad gali skristi vaikutis praejus nuo gimimo 8dienoms 4u.gif
skaistuke
aciu labai uz atsakymus bigsmile.gif na as ir galvoju dar palaukti menesi po gimdymo, tik buvau girdejus, kad su kudikiu iki keturiu menesiu skristi negalima, todel man ir kilo toks klausimas 4u.gif
zipzip
QUOTE(skaistuke @ 2008 02 06, 14:31)
aciu labai uz atsakymus bigsmile.gif na as ir galvoju dar palaukti menesi po gimdymo, tik buvau girdejus, kad su kudikiu iki keturiu menesiu skristi negalima, todel man ir kilo toks klausimas 4u.gif
*

o dar geriau, kad tevelis pas jus atskristu mirksiukas.gif
skaistuke
atskris tevelis, bet tik savaitei verysad.gif , todel atostogauti mes pas ji skrisim ax.gif noretusi, kad parskristu ir butumem vel visi kartu, bet kol kas tai ne pati geriausia mintis blush2.gif
bucka
musu mazius irgi prisiskraidyti jau suspejo doh.gif pirma karta skridome i LT kai jam buvo 4 menesiai, tai beveik visa kelia pramiegojo. po to skridome atostogauti. tai skrydis uztruko beveik 5val, o maziui buvo 6 men. tai jau truputuka sunkiau. jam norejosi ropineti, o vietos nera, teko vis ant ranku pakilnoti, panesioti doh.gif tai ir vaiksciojom i tualeta kas pusvalandi (nors joks "reikaliukas" ir nespaude lotuliukas.gif ) o paskutini karta skridau, kai jam jau buvo 1,1m. tai is viso neisivaizduoju kaip viena pati buciau susitvarkiusi. na gal kuriu vaikuciai ramesni tiems ir nera problemu, taciau mano berniukui viskas idomu, reikia viska matyti, sudalyvauti, palakstyti. tai visa skrydi malesi per sedynes doh.gif

tik va vienas dalykas, kuris mane labiausiai nervina yra tas, kad mamytes, kurios skrenda vienos su vaikiukais, is aplinkiniu puses nesulaukia jokios pagalbos schmoll.gif kaip imanoma vienai paciai nuvaziavus iki trapo islaikyti leliuka, pasiimti rankini bagaza ir dar sulankstyti vezima?!? blink.gif juolab, kai pro sali besistumdydami lietuvaiciai bega i lektuva doh.gif toks vaizdas, kad jiems vietos ten neuzteks ir bijo likti stoveti visa kelia lotuliukas.gif jau pagarbos motinoms jokios! schmoll.gif kol neikisi vaiko kokiam nepazystamajam i rankas ir grieztai nepasakysi, kad palaikytu kol vezima sulankstysi, tai niekas ne nepaklaus ar reiketu padeti schmoll.gif
zipzip
QUOTE(bucka @ 2008 02 08, 23:23)

tik va vienas dalykas, kuris mane labiausiai nervina yra tas, kad mamytes, kurios skrenda vienos su vaikiukais, is aplinkiniu puses nesulaukia jokios pagalbos
*

taip, tikrai esu pastebejusi toki fakta blink.gif karta net teko matyti kaip stiuardese burbuliuoja, kad mazdaug ko cia nesulankstyta vezima paliekat blink.gif
Mijos mama
na as galiu savo dukryte pagirti,jai lektuvai labai patinka-keliones metu juokiasi(ypac kai kyla ir leidziasi-jai jokinga kai uzgula ausytes),stiuardeses erzina,su jomis ziadzia,kalbina kitus...tikrai neturiu problemos su skrydzeis thumbup.gif
londonas
sveikutes,mes zadam keliaut i lietuva lektuvu pirma karta,tik neisivaizduoju kaip mums seksis,maniskiui beveik metukai labai judrus vaikas,net neisivaizduoju kaip reiks su juo susitvarkyti. schmoll.gif
bet tikiuosi kad viskas bus gerai,nes skrydis labai ankstyvas,septinta val ryto,tai tikiuosi,kad jis miegos ir nejaus jokio diskomforto skrydio metu. 4u.gif
Dar norejau paklausti mes ryanair skrendam,tai leliukui nepriklauso joks bagazas?bet vistiek gi mokant uz bilieta pliusuojasi kazkokia suma ir prie vaikelio bilieto,apie 20 svaru mums kainavo. g.gif
zipzip
tik uz viena vezimeli nereikia nieko moketi smile.gif o visi kiti vaiko daiktai iena i Jusu bagazo svori mirksiukas.gif
bet jei Jusu vaiko bilietas kainavo £20, tai vadinasi Jus uz kazka dar papildomai sumokejote(gal uz draudima ar papildoma pvz autokedute) g.gif nes siaip vaikui bilietas kainuoja berods £10
sayonara2
aha kaip idomu su ryanair g.gif ,as su flylal skrisiu su 2.gif ,uz keleto savaiciu,tai mazes bilietas mano bilieto 10% ir 10kg.vaiko bagazas ax.gif ,tikiuosi nebus jokiu problemu,vezimo nesiimu,nes zadu gryztant parsiskraidinti ir vezima.
londonas
jiegu as skrendu su Ryanair linijomis ir nesivezu vezimelio,tai gal kas zinote ar vietoj vezimelio galiu veztis leliukui skirto bagazo g.gif ax.gif
zipzip
QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 18:08)
jiegu as skrendu su Ryanair linijomis ir nesivezu vezimelio,tai gal kas zinote ar vietoj vezimelio galiu veztis leliukui skirto bagazo  g.gif  ax.gif
*

labai abejoju g.gif nes pvz vezimeli gi palieki prie lektuvo laiptu, o lagamino kokio gi nelabai paliksi
londonas
QUOTE(zipzip @ 2008 03 09, 21:27)
labai abejoju  g.gif  nes pvz vezimeli gi palieki prie lektuvo laiptu, o lagamino kokio gi nelabai paliksi
*

TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif
zipzip
QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 18:53)
TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif  NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif
*

o kada jus planuojate skristi?butu idomu suzinoti kaip seksis rolleyes.gif ir kokio amziaus vaikutis?
as tai galvoju vaiko daikciukus sutalpinti i tuos 10 kg savo rankinio bagazo. na siaip mes su vyru skrendam ir dar uzsisakeme sau po bagaza, tai tikrai vietos uzteks manau g.gif
londonas
QUOTE(zipzip @ 2008 03 10, 13:12)
o kada jus planuojate skristi?butu idomu suzinoti kaip seksis  rolleyes.gif  ir kokio amziaus vaikutis?
as tai galvoju vaiko daikciukus sutalpinti i tuos 10 kg savo rankinio bagazo. na siaip mes su vyru skrendam ir dar uzsisakeme sau po bagaza, tai tikrai vietos uzteks manau  g.gif
*

mes skrendame kovo 18d anksti ryte,tai tikiuosi,kad mazasis miegos smile.gif mano berniukui bus be 3dienu metukai,siaip pirma karta su juo skrisime,nes pries tai,kai jam buvo 4men vaziavome su masina i Lietuva,kelioneje jis atsilaike puikiai,bveik visa kelia pramiegojo. thumbup.gif
na mes irgi po bagaza uzsisakeme,tai tikiuopsi viska sutalpinsiu g.gif
o kada jus skrendate,kokio leliuke amziaus ax.gif
zipzip
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 10:25)
mes skrendame kovo 18d anksti ryte,tai tikiuosi,kad mazasis miegos smile.gif  mano berniukui bus be 3dienu metukai,siaip pirma karta su juo skrisime
o kada jus skrendate,kokio leliuke amziaus  ax.gif
*

o tai butinai parasykit kaip ir kas bigsmile.gif mes tai kazkur po menesio planuojame, tai vaikui jau bus 5 men smile.gif
londonas
QUOTE(zipzip @ 2008 03 10, 14:31)
o tai butinai parasykit kaip ir kas  bigsmile.gif  mes tai kazkur po menesio planuojame, tai vaikui jau bus 5 men  smile.gif
*

aga butinai parasysiu,nes ir man tai bus nauja patirtis biggrin.gif
MichGirl
QUOTE(londonas @ 2008 03 09, 14:53)
TIKRAI,NEPAGALVOJAU APIE TAI g.gif  NESUPRANTU TOKIUS PINIGUS UZ LEKTUVO BILIETUS PLESIA,BET NET NEGALI VESTIS TU 10KG VAIKISKO BAGAZO... SIAUBAS schmoll.gif
*

kur tau plesia? nevaryk Dievo i medi... avialinijos viena po kitos bankrutuoja, nes is bilietu net nepasidengia islaidu, o tu "plesia"... ir dar Ryanair - gi cia kaip tik pigios avialinijos, tai ir bagazo maziau leidzia. Skraidyk su brangesnem ir daugiau bagazo leis pasiimt... arba tiesiai Ryanair uz papildoma susimokek, kas cia tokio? Juk ne kasdien Lietuvon keliauji smile.gif
londonas
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 18:26)
kur tau plesia? nevaryk Dievo i medi... avialinijos viena po kitos bankrutuoja, nes is bilietu net nepasidengia islaidu, o tu "plesia"... ir dar Ryanair - gi cia kaip tik pigios avialinijos, tai ir bagazo maziau leidzia. Skraidyk su brangesnem ir daugiau bagazo leis pasiimt... arba tiesiai Ryanair uz papildoma susimokek, kas cia tokio? Juk ne kasdien Lietuvon keliauji smile.gif
*

man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi schmoll.gif be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos blink.gif na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif
Daddygirl
Mes ir su Ryanair skrisim Velykoms i Lietuva. Dukrytei bus 5 men.
As irgi patogumu nesitikiu, pigios gi avialinijos biggrin.gif
Tik idomu, kaip talpinsis daiktai i bagaza, jauciu vien dukrytes daiktai bus lotuliukas.gif o gal tik taip atrodo mirksiukas.gif
MichGirl
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 11:50)
man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi  schmoll.gif  be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos  blink.gif  na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif
*

gal tau parasyt kiek man kainuotu dviem suaugusiems ir vaikui... lotuliukas.gif Jei tai butu 2000 litu tai krykstauciau is laimes tongue.gif
londonas
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 19:41)
gal tau parasyt kiek man kainuotu dviem suaugusiems ir vaikui... lotuliukas.gif  Jei tai butu 2000 litu tai krykstauciau is laimes  tongue.gif
*

gal tu ant kazko supykus,o issilieji cia.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 10, 19:35)
As irgi patogumu nesitikiu, pigios gi avialinijos  biggrin.gif
Tik idomu, kaip talpinsis daiktai i bagaza, jauciu vien dukrytes daiktai bus  lotuliukas.gif o gal tik taip atrodo  mirksiukas.gif
*

na as irgi labiausiai bijau,kad sudesiu maziuko daiktus,o mano daikciukams vietos neliks, teks pas vyra lagamine prieglopscio ieskotis lotuliukas.gif
MichGirl
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 14:25)
gal tu ant kazko supykus,o issilieji cia.. g.gif

oi tikrai ne... tik keista, kad zmones nesupranta kokia savikaina tu lektuvu ir verkia, kad is ju pinigu plesia.... Ar nepamenat, pries koki 10 metu toj pacioj Europoj skrydziai kelis kartus brangesni buvo, o aviacinis kuras gerokai pigesnis? Dabar viskas jau ir taip atpige, bet va vistiek pykstat - atseit apiplesineja kazkas smile.gif Vis nepatenkinti kazkuo doh.gif
londonas
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 21:55)
oi tikrai ne... tik keista, kad zmones nesupranta kokia savikaina tu lektuvu ir verkia, kad is ju pinigu plesia.... Ar nepamenat, pries koki 10 metu toj pacioj Europoj skrydziai kelis kartus brangesni buvo, o aviacinis kuras gerokai pigesnis? Dabar viskas jau ir taip atpige, bet va vistiek pykstat - atseit apiplesineja kazkas smile.gif Vis nepatenkinti kazkuo  doh.gif
*

oi kazkaip as nelabai gilinuosi i visa tai,o be to mes ir taip mokescius mokam,tai jau jie tikrai nenuskriausti. schmoll.gif vistiek man kazkoks keistas tavo poziuris i visa tai,mano mociute apie tai gal ir kalbetu,kazko gailetu,bet tu... g.gif
as kazkaip ziurau savo seimos reikalu ir skaiciuoju sunkiai sutaupytu pinigus o be to avia kompanijos saves tikrai nenuskriaudzia .
viktutes
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 18:50)
man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi  schmoll.gif  be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos  blink.gif  na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif
*

nu aš tai manau, kad tikrai nepigu 2000lt, aš va skrisiu į UK kovo 19d su abiem vaikai, tai mokėjau už 3 bilietus 1300lt, o skrisim mes airBaltik smile.gif
londonas
QUOTE(viktutes @ 2008 03 11, 00:40)
nu aš tai manau, kad tikrai nepigu 2000lt, aš va skrisiu į UK kovo 19d su abiem vaikai, tai mokėjau už 3 bilietus 1300lt, o skrisim mes airBaltik smile.gif
*

va atsirado bendraminciu, thumbup.gif as tikrai manau,kad siais laikais bilietu kainos yra ziauriai sukilusios ir turbut daug kas su manimi sutiktu? 4u.gif
MichGirl
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 17:29)
oi kazkaip as nelabai gilinuosi i visa tai,o be to mes ir taip mokescius mokam,tai jau jie tikrai nenuskriausti. schmoll.gif vistiek man kazkoks keistas tavo poziuris i visa tai,mano mociute apie tai gal ir kalbetu,kazko gailetu,bet tu... g.gif
as kazkaip ziurau savo seimos reikalu ir skaiciuoju sunkiai sutaupytu pinigus o be to avia kompanijos saves tikrai nenuskriaudzia .
*

prie ko cia tavo mokesciai ir aviabilietai ir dar mociute tavo g.gif lotuliukas.gif As niekada nesakiau, kad 2000 litu yra mazi pinigai ar kad jie turetu but lengvai uzdirbami. Bet 2000 litu butent uz visos seimos kelione pirmyn atgal manau yra labai normali kaina .. kaip ir sakiau, pries mazdaug 10 metu kainos buvo tokios, kad is Vilniaus nuskristi i joki vakaru Europos miesta be 1000 doleriu uz zmogu negalejai (doleris irgi nebuvo smukes kaip dabar), todel ir sakau, kad dabar yra pigu su tuo kas buvo anksciau, nes atsirado daugiau avialiniju ir pigesniu.... kuo as tau kliunu?
londonas
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 11, 01:06)
prie ko cia tavo mokesciai ir aviabilietai ir dar mociute tavo  g.gif  lotuliukas.gif  As niekada nesakiau, kad 2000 litu yra mazi pinigai ar kad jie turetu but lengvai uzdirbami. Bet 2000 litu butent uz visos seimos kelione pirmyn atgal manau yra labai normali kaina .. kaip ir sakiau, pries mazdaug 10 metu kainos buvo tokios, kad is Vilniaus nuskristi i joki vakaru Europos miesta be 1000 doleriu uz zmogu negalejai (doleris irgi nebuvo smukes kaip dabar), todel ir sakau, kad dabar yra pigu su tuo kas buvo anksciau, nes atsirado daugiau avialiniju ir pigesniu....  kuo as tau kliunu?
*

man atrodo,kad as tau kliunu,bt nezinau kodel... g.gif
zipzip
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 10, 16:35)
*

tai butinai lauksim ispudziu bigsmile.gif ypac man idomu ax.gif nes mano mergyte bus tokio pat amziaus kai skrisim, idomu kaip jausis ten lektuve ir tt
MichGirl
QUOTE(londonas @ 2008 03 11, 06:22)
man atrodo,kad as tau kliunu,bt nezinau kodel... g.gif
*

blink.gif ar gi butina viska priimt asmenishkai...... doh.gif
londonas
neturiu ka pasakyti... schmoll.gif ta tema issemta smile.gif
londonas
QUOTE(zipzip @ 2008 03 11, 13:55)
tai butinai lauksim ispudziu  bigsmile.gif  ypac man idomu  ax.gif  nes mano mergyte bus tokio pat amziaus kai skrisim, idomu kaip jausis ten lektuve ir tt
*

labutis,mano drauge pries pora dienu grizo is Lietuvos su 6men leliuku,tai sake puse skrydzio pramiegojo,o kita puse prareke,net nesiojimas ant ranku nepadejo blink.gif o kitas leliukas kitu nepazistamu zmoniu,jis jau sedi tvirtai tai sake visa kelia pro langa praziurejo net necyptelejo smile.gif tai kazi kaip man su saviskiu seksis,jis toks judrus pats vaiksto,tai jauciu neis nulaikyti doh.gif
Daddygirl
As tai tikrai vyrui daiktu limita griezta uzdesiu lotuliukas.gif
Mes su dukryte skrendam i lt menesiui, tai mums daaaug daiktu reikes, o jis tik kelioms dienoms.. mirksiukas.gif

Aha, kai paskraidysim - parasysim 4u.gif
Galvoju, kad neissigastu del ausyciu uzgulimo kylant.. sako gert ko nors reikia duot. tik kad as savo pienu maitinu.. g.gif vandenuko gal kokio, tik kad ji nelabai jo geria unsure.gif
O siaip mano miss'e rami, patenkinta ir linksma.. tikiuosi ir lektuve tokia bus biggrin.gif
O dar geriau, jei miegos smile.gif Tik nepatogu turbut, juk ant keliu su tokiu netvirtai sedinciu vaiku.. o ji dar pas mane didziule biggrin.gif Zodziu, bus idomu biggrin.gif

Del kainu nesipykit merginos!! lotuliukas.gif Abi jus teisios mirksiukas.gif
Aisku, pigiau nei pries 10 metu, kas bebutu, jei butu kitaip!!! Bet Ryanair manau siek tiek uzsikeles dabar kainas, nes sumazejo konkurentu (pvz British Airways nebeskraido).. O gaila... unsure.gif Butu isvis pigiau grybo smile.gif
MichGirl
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 11, 12:59)
As tai tikrai vyrui daiktu limita griezta uzdesiu  lotuliukas.gif
Mes su dukryte skrendam i lt menesiui, tai mums daaaug daiktu reikes, o jis tik kelioms dienoms..  mirksiukas.gif

Aha, kai paskraidysim - parasysim  4u.gif
Galvoju, kad neissigastu del ausyciu uzgulimo kylant.. sako gert ko nors reikia duot. tik kad as savo pienu maitinu..  g.gif vandenuko gal kokio, tik kad ji nelabai jo geria  unsure.gif
O siaip mano miss'e rami, patenkinta ir linksma.. tikiuosi ir lektuve tokia bus  biggrin.gif
O dar geriau, jei miegos  smile.gif Tik nepatogu turbut, juk ant keliu su tokiu netvirtai sedinciu vaiku.. o ji dar pas mane didziule  biggrin.gif  Zodziu, bus idomu  biggrin.gif

Del kainu nesipykit merginos!!  lotuliukas.gif Abi jus teisios  mirksiukas.gif
Aisku, pigiau nei pries 10 metu, kas bebutu, jei butu kitaip!!! Bet Ryanair manau siek tiek uzsikeles dabar kainas, nes sumazejo konkurentu (pvz British Airways nebeskraido).. O gaila...  unsure.gif Butu isvis pigiau grybo  smile.gif
*

ziuriu mes abi beveik ta pacia diena skrendam i gimtine, as is JAV iskrendu 22d, busiu LT 23d. Manishkei bus be poros dienu 4 menesiai tada... as labai viliuosi, kad normaliai ji tuos skrydzius pernes (turiu persedima Europoj), ypac tas ilgasis per Atlanto vand., is cia iskrenda 23:00 tai manau ji tikrai turetu miegot, ten duoda spec. lopselius tokiems maziems, tai nereiks ant ranku laikyt. Europinis skrydis manau jau bus sunkesnis, nes ant ranku tures tupet mergina visa laika man, nu bet kaip nors, tik dvi valandos juk. siaip tikiuosi, kadangi masinoj ji niekada nei pypt tai gal ir lektuve taip bus...
As irgi pati maitinu, bet ji ima ir buteliuka reikalui esant kuo puikiausiai, tai manau vienaip ar kitaip kylant ir leidziantis gerti gaus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.