Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ekspertimentas 5
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ieva-Pieva
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 16:21)
Padedu temą pabaigt ir paskelbiu, kad aš nuo sausio 1 į excelio failiuką visą savo buhalteriją vedu. Ale neblogai visai  ax.gif
*

kodėl pati darei, o ne namų buhalteris ar pan?
prieblanda
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 01 25, 16:41)
kodėl pati darei, o ne namų buhalteris ar pan?
*

Išbandžiau viską: Butą, Namų buhalterį, balansas.lt, bet vienur funkcijos kažkokios neaiškios, kitur kažkas nepatogu, balansas.lt išvis periodiškai sudurniuoja. O man reikia, kad pajamos būtų suvedamos stabiliai biggrin.gif Tai forume vienos mamytės, užmačiusi, kad turi Excel failiuką, paprašiau, kad ir man atsiųstų, tada adaptavau pagal savo poreikius ir dabar turiu gražią išklotinę visų nuodėmių bigsmile.gif blush2.gif

Tiesiog man taip patogiau ax.gif Be to, tas failiukas pas mane gyvena USB rakte, tai galiu tiek namie prie bet kurio kompo, tiek darbe suvesti duomenis smile.gif kaip sakoma, omnia mea mecum porto biggrin.gif

user posted image

Vat jums mano sąžinė viešam pademonstravimui biggrin.gif Ten ta apatinė eilutė šiek tiek išsigimusi, nes tik 2 vietose uždėjau mėnesio limitą, į kurį reikia stengtis įtilpti. Kitų kol kasnenustatinėjau ax.gif Mokesčių mažai turim, bo dar pas tėvus gyvenam ir jie čia mum tokiu būdu teikia paramą, kad savo namam sutaupytume blush2.gif

Vat ir matom, kad sausį prieblanda išlaidavo kosmetikai ir higienos reikmenims + automobiliui doh.gif savo automobilio neturiu biggrin.gif
Will
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 17:10)
Tiesiog man taip patogiau  ax.gif  Be to, tas failiukas pas mane gyvena USB rakte, tai galiu tiek namie prie bet kurio kompo, tiek darbe suvesti duomenis  smile.gif 
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif failiukas
Aš irgi excel skaičiuodavau, bet skirsčiau ne dienomis, o pagal išlaidų rūšis- maistą, kosmetiką, paslaugas ir pan. Gerai apžiūrėjusi manau, kad šitaip patogiau, gal tik vienas minusas - dauguma išlaidų maistui, o nesimato kam konkrečiai (mėsai ar saldumynams hihihi.gif ) daugiausiai išleidžiama g.gif
Įdomu, jei galiu paklausti blush2.gif ką reiškia tos likučio eilutės viršuje? Ten numatyta išlaidų suma, ar kaip? Ir jei lieka praėjusį mėn, tai kažkaip pliusuojasi? blush2.gif
prieblanda
QUOTE(Will @ 2008 01 25, 19:02)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  failiukas
Aš irgi excel skaičiuodavau, bet skirsčiau ne dienomis, o pagal išlaidų rūšis- maistą, kosmetiką, paslaugas ir pan. Gerai apžiūrėjusi manau, kad šitaip patogiau, gal tik vienas minusas - dauguma išlaidų maistui, o nesimato kam konkrečiai (mėsai ar saldumynams hihihi.gif ) daugiausiai išleidžiama  g.gif
Įdomu, jei galiu paklausti  blush2.gif  ką reiškia tos likučio eilutės viršuje? Ten numatyta išlaidų suma, ar kaip? Ir jei lieka praėjusį mėn, tai kažkaip pliusuojasi?  blush2.gif
*

Likučio pavadinimas liko iš pirmosios šeimininkės blush2.gif Ten dabar reikėtų perkeisti į "Limitas" ar pan. g.gif Bet ne visur man tas limitas reikalingas. Iš tiesų tai jo man reikai maistui ir kosmetikai blush2.gif Dar gal reikėtų visą kosmetiką, higieną pakišt po vienu, bet tingėjau krapštytis blush2.gif
Šiaip vesti maistą pagal kategorijas mėginau, bet labai greitai uolumą praradau šitoj vietoj, tai daugiau nebevargstu. Žinau kam išleidžiu nemažai pinigų iš maisto, bet nieko nepadarysi ax.gif Jei ne MB alergijos, tai vaistams išlaidos būtų tik ant anglies tablečių laugh.gif
Will
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 19:38)
Šiaip vesti maistą pagal kategorijas mėginau, bet labai greitai uolumą praradau šitoj vietoj, tai daugiau nebevargstu. Žinau kam išleidžiu nemažai pinigų iš maisto, bet nieko nepadarysi  ax.gif  Jei ne MB alergijos, tai vaistams išlaidos būtų tik ant anglies tablečių laugh.gif
*

Būtent dėl to aš nebesusivedinėju išlaidų blush2.gif Mėnesio pradžioje dar norisi, bet vėliau nebelieka nei noro, nei laiko doh.gif
*Vasaros lietus*
QUOTE(Will @ 2008 01 25, 19:51)
Būtent dėl to aš nebesusivedinėju išlaidų  blush2.gif  Mėnesio pradžioje dar norisi, bet vėliau nebelieka nei noro, nei laiko  doh.gif
*

drinks_cheers.gif aš ir bandžiau vesti namų buhalterį, bet kantrybės neužteko blush2.gif Nuo kito mėnesio reikės vėl bandyti ax.gif
Gege
QUOTE(Will @ 2008 01 25, 20:51)
Būtent dėl to aš nebesusivedinėju išlaidų  blush2.gif  Mėnesio pradžioje dar norisi, bet vėliau nebelieka nei noro, nei laiko  doh.gif
*

as tai renku visus cekius ir karta per savaite susivedu i programa smile.gif
Lalaila_Vln
prieblanda, fainas failiukas thumbup.gif
Will
QUOTE(Gege @ 2008 01 25, 20:32)
as tai renku visus cekius ir karta per savaite susivedu i programa smile.gif
*

Taip dar blogiau nei vesti kasdien, nes jų visa krūva būna susikaupusi doh.gif
Lalaila_Vln
as tai kasdien rasausi, tik as maista skirstau i skyrius:pieno produktyai, mesa, zuvis ir t.t.
OxYgeNn
jei galai nesueina reiskia wyras alui isleido biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bjaurybe
Prieblanda,jei gali prikabink man į paštą failiuką,aš pasikoreguosiu ir bandysiu vesti...vis nereiks pačiai darytis,laiką pataupysiu blush2.gif .Ačiū.
ed.al11@yahoo.com
Elniukas
Prieblanda, gal gali permest man tą failiuką adresu vilmunce@delfi.lt
aš viską į sąsiuvinį rašausi, čia būtų daug patogiau smile.gif

ačiū wub.gif
Isila
prieblanda ir man

temidelilu@yahoo.com

ačiū aciuks.gif
bjaurybe
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 25, 20:38)
*

ačiukas aciuks.gif kieku skoloje alc.gif
ooo
as tai vedu irgi i ekseliuka biggrin.gif
kategorijos: maistas, katinu islaidos, alkoholis, pramogos, saldumynai, ne maisto prekes, mokesciai, nebutinos islaidos ax.gif rasau pagal cekiukus kiekviena- kas antra diena detaliai, paskui atsirinkinesiu kas ir kaip.
Lalaila_Vln
QUOTE(ooo @ 2008 01 26, 19:34)
as tai vedu irgi i ekseliuka  biggrin.gif
kategorijos: maistas, katinu islaidos, alkoholis, pramogos, saldumynai, ne maisto prekes, mokesciai, nebutinos islaidos  ax.gif  rasau pagal cekiukus kiekviena- kas antra diena detaliai, paskui atsirinkinesiu kas ir kaip.
*

o automobilis, medicina?ar cia ne visi skyriai?
Breira
Prieblanda ir man gal gali permest failiuką 4u.gif breira@one.lt
Kažkaip paskutiniu metu dažnai galai nebesueina ax.gif
Lalaila_Vln
QUOTE(breira @ 2008 01 28, 14:09)
Prieblanda ir man gal gali permest failiuką  4u.gif breira@one.lt 
Kažkaip paskutiniu metu dažnai galai nebesueina  ax.gif
*

prieblanda, uzpatentuok savo failiuka biggrin.gif
Hildė
Mhuu... o kol dar neužpatentavai ir man gretak@post.skynet.lt dėkinga labai liksiu mirksiukas.gif
prieblanda
Man atrodo, tolstam nuo temos biggrin.gif Failo gavėjos, gal galėtyumėt paskui pasidalinti idėjomis apie patobulinimus, kokias kategorijs naujas įveisėt arba kokią skaičiavimo tvarką kitą sugalvojot bigsmile.gif

Aš dabar žiūrau į savo beveik mėnesio suvestinę ir misliju, kad jei kokius 300 Lt nurėžčiau, tai gautųsi padorios išlaidos g.gif Tik kad maniškės tokios keistos: su MB nesam sumetę piniginių į krūvą, bet vis tiek jos makaluojasi, pvz., maistą perku aš, paskui būna bendro naudojimo daiktų, kuriuos perka MB ir pan. ax.gif
Ir dar savo automobilio imu labai norėti blush2.gif nes gyvenam užmiestyje ir jei pradėsim tampytis su namo įrenginėjimu, tai viešu transportu niekur nespėsiu doh.gif
Žizel
prieblanda, as irgi noriu failiuko lotuliukas.gif
bjaurybe
thumbup.gif liuks dalykas,tik pakleičiau kai ką pagal save,ir laiko sutaupiau lotuliukas.gif
dirty_kiss
QUOTE(OxYgeNn @ 2008 01 25, 22:50)
jei galai nesueina reiskia wyras alui isleido  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Prieblanda turi kažką tokio, kuo aš jau 2-3metai naudojuosi. Tikrai geras dalykas thumbup.gif Tik pas mane yra tokios išlaidų skiltys
Maistas-Mokesčiai-Transportas-Higiena ir kosmetika-Vaistai-Apranga-Knygos ir žurnalai-Kanceliarija-Alkoholis-Kita

Excel'is pritaikyas kiekvienam pagal poreikius mirksiukas.gif

Lalaila_Vln
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 28, 17:21)
Ir dar savo automobilio imu labai norėti  blush2.gif  nes gyvenam užmiestyje ir jei pradėsim tampytis su namo įrenginėjimu, tai viešu transportu niekur nespėsiu  doh.gif
*

ir as noriu mazo ekonomisko masiniuko g.gif
dirty_kiss
Na ką, iki mėnesio ataskaitos liko vos pora dienų... Susiskaičiavau šiandien savas išlaidas tai nieko baisaus nematau, viskas stabilu... Kol kas mirksiukas.gif
Lalaila_Vln
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 29, 23:45)
Na ką, iki mėnesio ataskaitos liko vos pora dienų... Susiskaičiavau šiandien savas išlaidas tai nieko baisaus nematau, viskas stabilu... Kol kas  mirksiukas.gif
*

as viska suskaiciavau isskyrus maista
dirty_kiss
aš viską susiskaičiavau, ir kiek galva pajėgė tai susidėliojau maistą pagal grupes... Bet kai pas mus kaimas yra ir maisto išlaidos ne vien tik mano sąskaita tai sunku kažką tikslaus nuspręsti... Matosi, kad daugiausia sultims išleidžiame cool.gif
Lalaila_Vln
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 30, 15:14)
aš viską susiskaičiavau, ir kiek galva pajėgė tai susidėliojau maistą pagal grupes... Bet kai pas mus kaimas yra ir maisto išlaidos ne vien tik mano sąskaita tai sunku kažką tikslaus nuspręsti... Matosi, kad daugiausia sultims išleidžiame  cool.gif
*

pas mus ir kaimas yra, o mes isleidziam daug mineraliniams, nors geria tik vyras
dirty_kiss
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 30, 14:25)
pas mus ir kaimas yra, o mes isleidziam daug mineraliniams, nors geria tik vyras
*

čia bus poster_offtopic.gif , bet šiandien laukdama MB pas stomotologą varčiau žurnalus... Ir juose parašyta, kad gerti mineralinį vsu angliarūgšte yra nesveika... Pagalvojau viena sau, kad aš jeigu mineralinį geriu taitik su angliarūgšte... Teks keisti įpročius g.gif
kristina19
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 28, 16:21)
Man atrodo, tolstam nuo temos  biggrin.gif  Failo gavėjos, gal galėtyumėt paskui pasidalinti idėjomis apie patobulinimus, kokias kategorijs naujas įveisėt arba kokią skaičiavimo tvarką kitą sugalvojot  bigsmile.gif

Aš dabar žiūrau į savo beveik mėnesio suvestinę ir misliju, kad jei kokius 300 Lt nurėžčiau, tai gautųsi padorios išlaidos  g.gif  Tik kad maniškės tokios keistos: su MB nesam sumetę piniginių į krūvą, bet vis tiek jos makaluojasi, pvz., maistą perku aš, paskui būna bendro naudojimo daiktų, kuriuos perka MB ir pan.  ax.gif
Ir dar savo automobilio imu labai norėti  blush2.gif  nes gyvenam užmiestyje ir jei pradėsim tampytis su namo įrenginėjimu, tai viešu transportu niekur nespėsiu  doh.gif
*

ir man gal galetum ta failiuka atsiust ax.gif beka22.k@gmail.com 4u.gif
Lalaila_Vln
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 30, 18:57)
čia bus  poster_offtopic.gif , bet šiandien laukdama MB pas stomotologą varčiau žurnalus... Ir juose parašyta, kad gerti mineralinį vsu angliarūgšte yra nesveika... Pagalvojau viena sau, kad aš jeigu mineralinį geriu taitik su angliarūgšte... Teks keisti įpročius  g.gif
*

gerai kad ju nemegstu
zvaigzdute23
Sveikos sita tema neseniai atradau,ir as taip pat labai noreciau pabandyti paskaiciuoti kiek ir kam mes isleidziam, viena vertus lyg ir bijau, nes esu labai islaidi, o vyras taupus, tai kai pamatys skaicius bijau, kad gali buti piktumu, bet antra vertus gal tai ismokys mane buti taupesnei.
Taigi norejau labai paprasyti gal galit kuri mamyte pasidalinti savo exel'io lentele buciau labai dekinga. kris2kas@hotmail.com
prieblanda
Ateičiai: tafai jūs susipraskit ir to failo prašykit manęs per AŽ huh.gif O tai trečias puslapis, o tema tuoj gaus pirmą vietą už nuobodumą ir neaktualumą doh.gif
airv
Aš tai išlaidas vedu į ACEmoney programėlę, tai viskas jau suskaičiuota už mane. Šį mėn tai labai maistui išlaidas viršijom (buvo gimtadienis 1 in 3 - su draugais, su tevais ir darbe). Dar sportuot pradėjau ir medicinai nemažai išsileido (tyrimams) g.gif tikiuosi kad kitas mėn bus jau taupesnis smile.gif
prieblanda
QUOTE(airv @ 2008 01 31, 11:32)
Aš tai išlaidas vedu į ACEmoney programėlę, tai viskas jau suskaičiuota už mane. Šį mėn tai labai maistui išlaidas viršijom (buvo gimtadienis 1 in 3 - su draugais, su tevais ir darbe). Dar sportuot pradėjau ir medicinai nemažai išsileido (tyrimams)  g.gif tikiuosi kad kitas mėn bus jau taupesnis  smile.gif
*

Mano išvada neplanuotų išlaidų klausimu: jos visada būna blink.gif Planuok neplanavęs, dėsliok nedėsliojęs, bet vienokia ar kitokia forma jos atsiranda doh.gif Jų nebuvimas, bent jau mūsų šeimynos išlaidose, yra reta ir labai maloni išimtis unsure.gif bigsmile.gif
Will
Aš, planuodama ateinančio mėnėsio išlaidas, visada įtraukiu skiltį su tam tikra suma nenumatytoms išlaidoms ax.gif
Tik niekaip nesuprantu, kaip visada taip gaunasi, kad plane pinigų kiekiai vienokie, o mėnesio pabaigoje, piniginėje, kitokie lotuliukas.gif (aišku, mažesni lotuliukas.gif ) Kai planuoju, man visada pinigų lieka, o realiai nelabai unsure.gif
airv
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 31, 11:38)
Mano išvada neplanuotų išlaidų klausimu: jos visada būna  blink.gif  Planuok neplanavęs, dėsliok nedėsliojęs, bet vienokia ar kitokia forma jos atsiranda  doh.gif  Jų nebuvimas, bent jau mūsų šeimynos išlaidose, yra reta ir labai maloni išimtis  unsure.gif  bigsmile.gif
*

nu jo, su neplanuotom išlaidom tai taip ir būna. Vieną mėn neplanuoti vieni dalykai, kitą mėn - kiti. O galia mėn vistiek tiek kiek uždirbta ir išleista.
dirty_kiss
Vajė vajė vajė... Paskutinė mėnesio diena... mirksiukas.gif Kaip skaičiukai, ar labai baisiai atrodo? Pas mane stabilu:

Dviese maistui išleidome iki 400lt + kaimas, alkoholiui apie 170lt, tačiau čia pateisinama, nes mano gimtadienis buvo blush2.gif

o dėl neplanuotų išlaidų tai jų buvo yra ir bus... Svarbu, kad joms būtų kažkiek pinigėlių atidėta unsure.gif
prieblanda
Sausio mėn. ataskaitėlė:
- maistas 623 (iš kurių 30 Lt išleidau "darbo pietums")
- higiena/vaistai/sveikata/grožis/kosmetika 337,16 blink.gif (iš kurių vien mano kosmetika 134,78, o limitas buvo 50 doh.gif )
- automobilis 311,78
- apranga 129,95
- dovanos 119,89
- kita 41,29
- viešasis transportas 32,9
- alkoholis 31
- prenumerata 29,75
- mokesčiai (tik mano mobilus) 29,21

Viso: 1685,52

Išvados:
1. Maisto planas įvykdytas.
2. Higiena ir kt. poreikius reikia mažinti skubiai biggrin.gif
3. Kaip neturinčiai automobilio, ši skiltis per brangi doh.gif
4. Gal reikėjo pigesnių dovanų paieškoti? g.gif
5. Visa kita maždaug tvarkoj.

P.S. dar ne vakaras biggrin.gif
Will
Aš šį mėnesį atostogavau nuo čekių skaičiavimo, tai ataskaitų nebus tongue.gif

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 31, 16:28)
Išvados:
1. Maisto planas įvykdytas.
2. Kaip neturinčiai automobilio, ši skiltis per brangi  doh.gif
3. Gal reikėjo pigesnių dovanų paieškoti?  g.gif
*

Rezultatas neblogas thumbup.gif
Turiu kelis klausimus:
1. Nešiesi maistą iš namų? Ir ar viską perkat? Nes aš vis noriu įtilpti į tokią sumą, bet nesiseka unsure.gif
2. Kaip neturinčiai automobilio atsiranda išlaidos automobiliui? g.gif
3. O kiek tų dovanų buvo?
prieblanda
QUOTE(Will @ 2008 01 31, 16:34)
Aš šį mėnesį atostogavau nuo čekių skaičiavimo, tai ataskaitų nebus  tongue.gif
Rezultatas neblogas  thumbup.gif
Turiu kelis klausimus:
1. Nešiesi maistą iš namų? Ir ar viską perkat? Nes aš vis noriu įtilpti į tokią sumą, bet nesiseka  unsure.gif
2. Kaip neturinčiai automobilio atsiranda išlaidos automobiliui?  g.gif
3. O kiek tų dovanų buvo?
*

1. Maistą nešuosi iš namų, kaimų ir kitų pagalbinių maisto tiekimo šaltinių neturim biggrin.gif
2. Automobilį turi MB, tai su ja padariau šiokią tokią avariją blush2.gif kaip tik teko atnaujinti draudimą, tai dengiau ką prikiaulinau blush2.gif šį mėnesį buvo mokymosi atostogos, tai skolinausi mašiną iš sesės, o benziną pyliau savo - daug ryja doh.gif
3. Dovanų buvo 3, iš kurio 2 po 50 Lt ir dar prisiminiau, kad pamiršau įtraukti gėles už 15 Lt blush2.gif
Will
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 31, 16:52)
1. Maistą nešuosi iš namų, kaimų ir kitų pagalbinių maisto tiekimo šaltinių neturim  biggrin.gif
2. Dovanų buvo 3, iš kurio 2 po 50 Lt ir dar prisiminiau, kad pamiršau įtraukti gėles už 15 Lt  blush2.gif
*

1. Tuomet puikūs pasiekimai thumbup.gif Tik susimąsčiau dabar... čia Tavo vienos išlaidos ar dviejų žmonių? g.gif
2. Tai visai normaliai thumbup.gif Karpyt gal reikėtų, jei būtų viena ne esminė, bet brangi dovana ax.gif
prieblanda
QUOTE(Will @ 2008 01 31, 17:01)
1. Tuomet puikūs pasiekimai  thumbup.gif  Tik susimąsčiau dabar... čia Tavo vienos išlaidos ar dviejų žmonių?  g.gif
2. Tai visai normaliai  thumbup.gif  Karpyt gal reikėtų, jei būtų viena ne esminė, bet brangi dovana  ax.gif
*

1. Maistas dviejų žmonių ax.gif
2. Gal ir teisybė rolleyes.gif

Tai va dabar summa sumarum išvada: daugiausiai pinigų suryja NE maistas blink.gif
dirty_kiss
Prieblanda, gal visai ir nieko ataskaita, bet yra kur stengtis... Beje, klausimas poster_offtopic.gif , ką prenumeruoji?
prieblanda
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 31, 18:38)
Prieblanda, gal visai ir nieko ataskaita, bet yra kur stengtis... Beje, klausimas  poster_offtopic.gif , ką prenumeruoji?
*

www.beautypedia.com blush2.gif
KibirVibir
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 31, 21:23)
www.beautypedia.com  blush2.gif
*

o kokia cia geda rolleyes.gif negi negalim sau leisti mazu malonumu siame lituku skaiciavimo pasaulyje rolleyes.gif kas men perku siuvinejimo zurnalus, didziule kruva jau stovi, bet sirdis dziaugiasi ir vartant, ir darbuojantis rolleyes.gif
airv
Mūsų sausio ataskaita:

1. Automobilis - 483,07 lt;
2. Mokesciai - 1371,17 lt;
3. Gyvunams - 52,54 lt;
4. Dovanos - 65,66 lt;
5. Maistas - 939,63 lt;
6. Medicina - 429,07 lt;
7. Namu ukis - 338,81 lt;
8. Prenumerata - 34,38 lt;
9. Rubai -160 lt;
10. Higiena - 17,85 lt;
11. Cigaretes - 70,34 lt;
12. Sportas - 209,97 lt.

Viso: 4172,49 lt. unsure.gif
Va kur tie pinigai dingsta doh.gif

dirty_kiss
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 31, 20:23)
www.beautypedia.com  blush2.gif
*

einu apžiūrėti, kas ten per dalykas bigsmile.gif Ataskaitą galutinę pateiksiu rytoj cool.gif
prieblanda
QUOTE(KibirVibir @ 2008 01 31, 21:57)
o kokia cia geda  rolleyes.gif  negi negalim sau leisti mazu malonumu siame lituku skaiciavimo pasaulyje  rolleyes.gif  kas men perku siuvinejimo zurnalus, didziule kruva jau stovi, bet sirdis dziaugiasi ir vartant, ir darbuojantis  rolleyes.gif
*

Tai aš maždaug taip ir mislijau, bo čia mano toks kaip ir hobis blush2.gif Be to, prenumeratą gavau su 50% nuolaida bigsmile.gif

Blogai, kad ir kosmetikos pirkimas yra hobis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2008 01 31, 22:57)
einu apžiūrėti, kas ten per dalykas  bigsmile.gif  Ataskaitą galutinę pateiksiu rytoj  cool.gif
*

Kad ten beveik visas turinys mokamas ir dar neišvystytas, nes tik prieš nepilną mėnesį sistema paleista mastau.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.