Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Megstančioms kina
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
egoist
QUOTE(egoist @ 2008 01 24, 09:50)
Balta, nu buciau buciau, jei galeciau  mirksiukas.gif  (netgi vakar buvau bepradedanti tai daryti). Bet po to pagalvojau, kai jau reikejo izangini teksta rasyti, kad pati taigi nelabai dalyvausiu siuo metu, nes laiko nelabai turiu ir noro (atsisotinau as ta tema). O atidaryti tik, kad vieta pazymeti... ai ir permigruos visos tos pacios is cia i ten ;-), kam to is tikruju? Reikia, manau bent 4 zmoniu kompanijos, kuriems to reikia. Kol kas esam tu ir as, kas garsiai pareiske nora. Tai gal tu uzvesk pati, jei manai, kad galesi palaikyti tema. As kartais tikrai sudalyvausiu :-) (nebent nemoki ph34r.gif , tai aisku, galiu tai padaryti)

Man nekliuna filmai. Keidzas, ne Keidzas, Stalone ar Markas Marija Brandaujeris... as, galiu apie bet kuri diskutuoti. Aisku apie kai kuriuos uztenka pasakyti, kad net diskutuoti apie juos neverta. Man tik kitos diskusijos kokybes noretusi... interesu panasumo. Bet siaip matau prasme atskiroms temoms, va ir fotografijoj atskirta, vienoje deda visi kas netingi, kitoje, tie kas daugiau gylinasi i tema, i profesionaluma pretenduoja. Ir vieni kitiems nemaiso.

O tai as cia rekomenduotoju pomegiu nezinau... tai per viena ausi iejo... kartais, tiesa, uzkliuna koks naujas pavadinimas, tada einu ziureti i imdb, kas per zveris, jei ten uzkliuna, tai dar panarsau, informacijos paieskau.
O dabar.... du zmones pasake, kad jiems patiko ir dar du, kad ne. Nu ir kas? Kokia nauda man is sitos informacijos? Dar siokia tokia nauda yra, jei tie kam patiko butu Klopedija su Dzimute, o kiti du tu ir Savune. Tai dar siokias tokias isvadas padaryciau  biggrin.gif
*

QUOTE(Savūnė @ 2008 01 24, 11:37)
Nu akurat pilnatis, jei jau egoist tokią paklodę parašė biggrin.gif

Man skirtingi prioritetai nekliūva, kliūva diskusijų nebuvimas. Ne filmų aptarimai, o dienoraštinis suregistravimas. Na, atėjo kokia uogytė ir pareiškė: aš vakar žiūrėjau „Lapkritis būva rudenį“, labai patiko, rekomenduoju. Ir ką tai sako apie filmą? Diskuojant išryškėja skirtingos nuomonės (ne skoniai, tas ir taip aišku, kad skirtingi), gryninami argumentai, atsiranda oponavimas, o tada kas nors atbėgs ir pasakys: na baikit, mes gi čia ne pyktis ateinam, o rekomenduoti thumbup.gif
Ir visai tas pats, ar tai šiaip filmų tema, ar naujų filmų (yra ir tokia sukurta), ar klasikos, ar arthauzo. Na, ateis, pasakys: man patinka Bergmanas. Kita: o aš mėgstu Tarkovskį. Ar čia bendravimas? Čia kaip tos apklausos, ką labiau mėgsti: arbatą ar kavą, į kurias atsakoma vienu žodžiu. Statistikams gal ir įdomu.
*

QUOTE(balta @ 2008 01 24, 12:31)
Savūne, pagaliau išlindai į dienos šviesą  bigsmile.gif

Labai teisingai jūs abi pastebėjot - norisi kitos diskusijų, filmų rekomendacijų kokybės. Kaip mėgstu filmus "be didelio išorinio veiksmo", taip ir pokalbiuose norisi eiti daugiau į gylį, nei lėkti kuo greičiau nuo filmo prie filmo (fast-food).
Man svarbu, pvz., kad ir režisierius būtų paminėtas ir pan.

egoist, manau, kad keturiese jau esam - tu, aš, klopedija ir Savūnė, tikiuosi. O ir visi kiti mielai kviečiami, jei nori pasidalinti mintimis. Ir aš nemanau, kad kasdien reiktų "prisiregistruot" toj temoj, (man pačiai būna gana dažnai "nekalbadieniai/nerašiadieniai"), o ir "vertą plunksnos" filmą aš pamatau ne kasdien  schmoll.gif .

tai va, būčiau dėkinga, jei tą temelę kas pradėtų, nes aš, lėtapėdė, nesurasiu dabar pakankamai laiko kokiam įvadiniam tekstui parašyti  blush2.gif
*

Papytka, ne pytka mirksiukas.gif

Kadangi paklodėms laiko neturiu ir aš, tai manykime, kad šie tris postai ir yra mūsų programinės gairės. Parašysim savo "tikrąją" programą, kai antrą dalį atidarinėsim, jei iki jos užaugsim mirksiukas.gif .

Ups, klaida pavadinime. Moderatoriai gal pataisys... blush2.gif
balta
egoist, greit tu čia susisukai bigsmile.gif , ačiū tau 4u.gif

tik aš galvojau, kad tu į pavadinimą įrašysi ir "kino klasika ir arthauzas" rolleyes.gif
Savūnė
QUOTE(egoist @ 2008 01 24, 11:37)
Ups, klaida pavadinime.

Dvi.
O Markas Marija Brandaujeris kartais ne giminė Klausui? g.gif

(Čia aš taikau į tikrąją temos kryptį – į gilias ir įžvalgias diskusijas, be jokių paviršutiniškų plepesių rolleyes.gif

O dabar einu į aną temą – su hobo padūgzti.)

egoist
QUOTE(balta @ 2008 01 24, 12:55)
tik aš galvojau, kad tu į pavadinimą įrašysi ir "kino klasika ir arthauzas"  rolleyes.gif
*

Cia as sau pasilikau galimybe apie Svetima parasyti mirksiukas.gif (nors aisku galima ji priskirti prie autorinio kino ir vis tiek rasyti tongue.gif )
Jei labai priestarauji, galiu paprasyti moderatoriu pakeisti, bet neapsiribokime gal? 4u.gif

QUOTE(Savūnė @ 2008 01 24, 12:56)
O Markas Marija Brandaujeris kartais ne giminė Klausui?  g.gif

Pusbrolis tongue.gif
hobo
savūne, niekur tau nereikia eiti, nes aš esu čia. ir būsiu, nebent man atsibos. o tai irgi labai tikėtina.
balta
QUOTE(egoist @ 2008 01 24, 12:09)
Cia as sau pasilikau galimybe apie Svetima parasyti  mirksiukas.gif (nors aisku galima ji priskirti prie autorinio kino ir vis tiek rasyti tongue.gif )
Jei labai priestarauji, galiu paprasyti moderatoriu pakeisti, bet neapsiribokime gal?  4u.gif
Pusbrolis  tongue.gif
*

visai neprieštarauju lotuliukas.gif

Klaus Maria Brandauer žaviuosi nuo "Mefistofelio" laikų wub.gif
O kas tas Markas? Kur jį radot?
egoist
QUOTE(balta @ 2008 01 24, 14:45)
O kas tas Markas? Kur jį radot?
*

doh.gif taigi as suklydau, tiesa sakant ne pirma karta su jo vardu.

Jis buvo mano megstamiausias mokyklos laiku aktorius. Visi Shabo filmai buvo labai gerbiami, tada dar kai su geru kinu tik per filmu festivalius galejai susipazinti.
O dabar net nezinau ar jis vis dar filmuojasi...
balta
QUOTE(egoist @ 2008 01 24, 13:59)
doh.gif taigi as suklydau, tiesa sakant ne pirma karta su jo vardu.

Jis buvo mano megstamiausias mokyklos laiku aktorius. Visi Shabo filmai buvo labai gerbiami, tada dar kai su geru kinu tik per filmu festivalius galejai susipazinti.
O dabar net nezinau ar jis vis dar filmuojasi...
*

prisijuokiau lotuliukas.gif , tik dabar supratau, kodėl tu parašei "pusbrolis". o aš jau spėjau pamanyt, kad čia kokia man negirdėta, įdomi asmenybė bigsmile.gif

K.M.Brandaueris dirba dabar teatre, garsėja savo Šilerio, Wagnerio pastatymais. Įgarsina literatūrą. Naujausių filmų su juo nesu mačius, bet jis dar filmuojasi smile.gif
balta

Savūne, tau dabar teks atidaryti naują temą filmų rekomendacijoms tongue.gif
egoist
Savune, kodel pasisakineji ne i tema? Ten reikia rekomenduoti, o diskutuoti cia tongue.gif

QUOTE(Savūnė @ 2008 01 24, 15:29)
„Atpirkimo“ irgi nežiūrėjau

Del Atonement (identifikavau dirol.gif ) pasisakysiu veliau, uzsiimu vieta. Ir del vertimu pasakysiu cool.gif .

Oi laukiam laukiam, naujos temos laukiam bigsmile.gif

Savūnė
QUOTE(balta @ 2008 01 24, 14:18)
tik dabar supratau, kodėl tu parašei "pusbrolis". o aš jau spėjau pamanyt, kad čia kokia man negirdėta, įdomi asmenybė  bigsmile.gif

O iš klausimo nesupratai? biggrin.gif

QUOTE(egoist @ 2008 01 24, 14:41)
Oi laukiam laukiam, naujos temos laukiam  bigsmile.gif

Eikit tik greičiau registruotis, o tai gal nepriims paskiau tongue.gif
jolkutee
Ar galetumet pasakyk kur galetu buti karibu piratu visos trys dalys ? ax.gif Niekaip nerandu g.gif verysad.gif o man jie taip patinka blush2.gif
Savūnė
QUOTE(jolkutee @ 2008 01 26, 13:42)
Ar galetumet pasakyk kur galetu buti karibu piratu visos trys dalys ? ax.gif

Aš spėju, kad pas egoist mastau.gif dar gali pas hobo būti g.gif Pas mane tai tikrai nėra schmoll.gif
balta
QUOTE(Savūnė @ 2008 01 24, 15:06)
O iš klausimo nesupratai? biggrin.gif

Prašom nesišaipyti, čia man turbūt gimdymo šalutinis poveikis biggrin.gif , gal pusę smegenų išgimdžiau, nes galva tikrai nebeveikia kaip anksčiau - būna, net paprasčiausi žodžiai užkrinta arba kol kas "daeina" doh.gif

Ką tik susidūriau su pavadinimo vertimo problema: išvertė gudručiai vokiečiai filmo pavadinimą "What If God Were the Sun?" "Dievišku atsitiktinumu", tai kol atkasiau kas yra kas doh.gif . Dabar mąstau, ar žiūrėti tokį dievišką filmą g.gif, nes kainuoja 3 eurus biggrin.gif

Piratų neturiu, o jei ir turėčiau, tai tik vokiškai mirksiukas.gif
hobo
ghe ghe piratai yra www.dvdonline.lt
egoist
Turiu piratus rusiskai ir angliskai, ir net Ipod'o formatu. Ir kam man ju tiek daug - as Deppo ir Knightley net nemegstu.

Jolkutee, pasiklydai, paieskok kazkur yra filmu nuorodu tema - ka kur galima rasti (bent jau vaikisku filmuku tai tikrai yra) - o kadangi piratai filmas vaikams, tai manau tau ten pades.

geltona_svajonė
sveikos wink.gif gal kuri jau matė "nereikalingi žmonės" ? smile.gif kaip jum jis? smile.gif
aš vis planuoju pažiūrėt, bet niekaip neprisiruošiu smile.gif
hobo
brolis matė, sakė totalus šūdas. aš nemačiau, bet ir nemačius žinau, kad jis teisus.
klopedija
Ačiū, Balta, už pakvietimą, ačiū visoms, labai paglostėt mano savimeilę wub.gif .
Labai mėgstu gerą kiną be veiksmo (yra nedaug išimčių), be specialiųjų efektų ir "kietų" ledinių snukių.

Nepamenu, kas prašė mano mėgiamiausių filmų sąrašo, tikrai negaliu tokio sudaryti, todėl parašysiu keletą, kurie turėjo didžiausios įtakos mano "skoniui":
"Kario šešėlis" ir visi kiti Akira Kurosava filmai
"Amarkord" ir dauguma Federico Fellini filmų
"Skrydis virš gegutės lizdo" ir kiti Milos Forman filmai
"Veidrodis" ir visi Андрей Тарковский filmai
"Žemuogių prievelė" ir kiti Ingmar Bergman fimai, nors nedaug jo filmų mačius blush2.gif

Vėliau buvo daug gerų, mielų, šokiravusių filmų, sunku visus ir atsiminti.

Viena iš veiksmo filmų "išimčių" - "Leon", amerikiečiai prie originalaus pavadinimo dar prilipdė "The Professional".

Beje, labai gaila, nemoku en, todėl dažnai tenka pasitenkinti, kad ir visai netikusiais, bet lietuviškais vertiniais blush2.gif .
balta
QUOTE(klopedija @ 2008 01 27, 20:07)
Ačiū, Balta, už pakvietimą, ačiū visoms, labai paglostėt mano savimeilę  wub.gif .
Labai mėgstu gerą kiną be veiksmo (yra nedaug išimčių), be specialiųjų efektų ir "kietų" ledinių snukių.

Nepamenu, kas prašė mano mėgiamiausių filmų sąrašo, tikrai negaliu tokio sudaryti, todėl parašysiu keletą, kurie turėjo didžiausios įtakos mano "skoniui":
"Žemuogių prievelė" ir kiti Ingmar Bergman fimai, nors nedaug jo filmų mačius  blush2.gif

Viena iš veiksmo filmų "išimčių" - "Leon", amerikiečiai prie originalaus pavadinimo dar prilipdė "The Professional".

Beje, labai gaila, nemoku en, todėl dažnai tenka pasitenkinti, kad ir visai netikusiais, bet lietuviškais vertiniais  blush2.gif .
*

"Nereikalingų žmonių" nemačiau, tad neturiu ką pasakyti šia tema.

klopedija, sveika prisistačiusi į mūsų temelę ir pavardinus tau svarbius filmus 4u.gif

Minėti režisieriai mane taip pat domina. Manau, netrukus pažiūrėsiu ir "Žemuogių pievelę". Tada gal pakalbėsim apie I.Bergmaną mirksiukas.gif

Jau įsirašiau "Bin-jip" ("Tušti namai", rež. Kim Ki-duk) thumbup.gif . Gal jau matėt, o gal ir jus sudomins, tai pakalbėsim ir apie Kim Ki-duką.
Beje, girdėjot, kad jo filmas "Soom" ("Kvėpavimas", 2007) sulaukė nemažai kritikos unsure.gif
Gege
QUOTE(geltona_svajonė @ 2008 01 27, 16:10)
sveikos wink.gif gal kuri jau matė "nereikalingi žmonės" ? smile.gif kaip jum jis? smile.gif
*

man tai nelabai schmoll.gif
balta
QUOTE(Gege @ 2008 01 28, 22:14)
man tai nelabai  schmoll.gif
*

ir tuo nuomonė baigiasi? unsure.gif
tai gal būtų galima išsamesnį komentarą išgirsti?
Čika
QUOTE(geltona_svajonė @ 2008 01 27, 16:10)
*

Mačiau, be galo patiko smile.gif Gera muzika, įdomus siužetas, neblogai atspindi dabartinę situaciją Lietuvoje, toks gana realistiškas. Aktoriai vaidina tikrai žymiai geriau nei pvz kokiam LT seriale unsure.gif Tipiškas Lietuvos vaizdelis: mergina važiuoja į Airiją užsidirbt, palieka vaiką namie, kurio tėvas beveik dugną pasiekęs alkoholikas...
Filmas ne kaip kokia eilinė Holivudo juosta su aktorėm lėlytėm ir žudikais manijakais.

Iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikusi, bet įdomu buvo pažiūrėti, įvertinti, nes tikrai tikėjausi prastesnio rezultato. MB'iam tokio gero įspūdžio nepaliko, na, bet jis mėgėjas tokių "šaudo-gaudo". Visgi čia ne komedija, veiksmo filmas ar siaubiakas.
Pažiūrėti rekomenduoju, o jau po to vertinkit smile.gif
hobo
QUOTE(klopedija @ 2008 01 27, 22:07)
Ačiū, Balta, už pakvietimą, ačiū visoms, labai paglostėt mano savimeilę  wub.gif .

"Žemuogių prievelė" ir kiti Ingmar Bergman fimai, nors nedaug jo filmų mačius  blush2.gif

Beje, labai gaila, nemoku en, todėl dažnai tenka pasitenkinti, kad ir visai netikusiais, bet lietuviškais vertiniais  blush2.gif .
*

aš irgi mėgstų tokį kiną. beje, zerkalo (veidrodis) mano vienas mėgiamiausių filmų, bet stalkerio nepralenkia, ypač jo scenų, kur deklamuojamas Arsenijaus Tarkovskio eilėraštis : vot i lieto prošlo, slovno i niebyvalo....ir ta scena, kur stalkerio zmona pasakoja, kodėl verta mylėti. ai ir dar daug gerų scenų. žodžiu, čia mano gyvenimo filmas ir ypač pradžioje filmo pasakyti žodžiai tai atspindi: mano visas gyvenimas kalėjimas. ir dar tas lašėjimas nuo vamzdžių. nu žodžiu, ką čia įsijaučiau, reikia į darba spūdinti verčiau.
safarikids
QUOTE(hobo @ 2008 01 31, 07:37)
nu žodžiu, ką čia įsijaučiau, reikia į darba spūdinti verčiau.
*
Už tai labai gražiai parašei. unsure.gif
hobo
ačiū. bet tokia jau aš esu, visada rašau arba labai gražiai arba labai negražiai blush2.gif nemoku dar matyt pilkų spalvų, tik juodą ir baltą mirksiukas.gif
safarikids
QUOTE(hobo @ 2008 01 31, 09:32)
ačiū. bet tokia jau aš esu, visada rašau arba labai gražiai arba labai negražiai  blush2.gif nemoku dar matyt pilkų spalvų, tik juodą ir baltą  mirksiukas.gif
*
Gražiai ne todėl, kad "baltai". O todėl, kad gražiai. Kartais ir "juodai" būna gražiai. Karoč, paaiškinau. lotuliukas.gif
balta
Sveikos, kinomanės smile.gif

Dar nieko įdomaus nepamatėt?

Galvojau, kad "Žemuogių pievelė" įsirašė man be pabaigos, tad nusprendžiau žiūrėti "Fani ir Aleksandrą" ir pasijautau labai apmulkinta, kai paaiškėjo, kad tai buvo sutrumpintas variantas - tik apie 3 valandas, iš viso originalas trunka apie 5 valandas. Tad dabar nesinori apie filmą net kalbėti, kol nepamatysiu viso. Ar jūs matėt kas nors visą originalą?

Vakar pažiūrėjau "The Road Home", rež. Yimou Zhang. Gražus filmas, man patinka tokie paprasti, bet abejoju, ar šis ilgiau užsilaikys atmintyje, nes labai giliai nepalietė manęs.

Ar įmanoma Tarkovskį gauti lietuviškai? Bandyčiau tada žiūrėti ir rusiškai, ir lietuviškai.
klopedija
balta,2008 02 05, 21:37
Dar nieko įdomaus nepamatėt?
Kažką mačiau neblogo, bet nepamenu hihihi.gif , nes, kaip pati sakei, labai giliai nepalietė manęs.

Ar jūs matėt kas nors visą originalą?
Aš tai ne schmoll.gif .

Ar įmanoma Tarkovskį gauti lietuviškai?
Manau, kad ne schmoll.gif .

Nors nutarėm, kad čia ne rekomendacijų skyrelis, bet negaliu susilaikyti: "Meilė choleros metu", pagal to paties pavadinimo G.G.Markeso romaną mirksiukas.gif .
Pavydžiu, kas moka en verysad.gif . Man teks laukti ru arba lt verysad.gif .
balta
QUOTE(klopedija @ 2008 02 05, 22:32)
Nors nutarėm, kad čia ne rekomendacijų skyrelis, bet negaliu susilaikyti: "Meilė choleros metu", pagal to paties pavadinimo G.G.Markeso romaną  mirksiukas.gif .
Pavydžiu, kas moka en  verysad.gif . Man teks laukti ru arba lt  verysad.gif .
*

Aš tai noriu rekomendacijų tų kinomanių, kurių skonį aš bent kiek žinau thumbup.gif

Man teks laukti vokiško varianto mirksiukas.gif

Bandžiau dabar žiūrėti "Žemuogių pievelę" su tokiu mandru aparatu, bet po kokių 6-7 nesėkmingų bandymų grįžau prie PC - teks ant nepatogios kėdės kankintis doh.gif
hobo
tarkovskis lietuviškai prarastu visą savo žavesį, nebent titrai būtų.
balta
QUOTE(hobo @ 2008 02 05, 22:57)
tarkovskis lietuviškai prarastu visą savo žavesį, nebent titrai būtų.
*

įsivaizduoju, dėl to norėčiau pažiūrėti ir rusiškai, ir lietuviškai. Galiu ir vokiškai susirasti, bet manau, kad lietuviams Tarkovskis artimesnis nei vokiečiams galėtų būti.

Bendram supratimui užtektų tiek, kiek ir moku rusu k., tačiau aš mėgstu ir detales. Dabar, pvz, skaitau Ulickają rusiškai - ir nieko, tarsi viskas aišku, bet yra žodžių, kurie apibūdina aiškiau situaciją ar asmenį, o man jie nežinomi ir lieka tik intuicijos ar logikos pagrindu juos "suprasti".

hobo
gali klausti manęs drąsiai mirksiukas.gif jei nežinai kokio žodžio.

čia visiškai rimtai siūlau, nes labai gerai moku rusų kalbą, ir negaila pasakyt būtų blush2.gif
egoist
O as sau nusprendziau, kad geriau ne viska suprantant bet originalo kalba, nei tais baisiais rusiskais igarsinimais su papildomais intonavimais. O ir del zodziu negali buti tikras, ar vertejas neinterpretavo savaip. Pakutiniu metu pradejau anglu kalba siustis, nes kantrybes nebeturiu rusisku vertimu ziureti. O ir kalba tobules taip ziurint.

Tarkovskis tikrai buvo rodomas per LTV, ir paskutiniu metu, gali buti, kad su lietuvisku vertimu imanoma rasti. Pasizvalgyk po torrent.lt jei naudojiesi torentais.
hobo
agha, man irgi geriau originalo kalba. beje, už rusiškus lietuviški vertimai yra dar baisesni.
balta
QUOTE(hobo @ 2008 02 06, 07:38)
gali klausti manęs drąsiai  mirksiukas.gif jei nežinai kokio žodžio.

čia visiškai rimtai siūlau, nes labai gerai moku rusų kalbą, ir negaila pasakyt būtų  blush2.gif
*

Ačiū, hobo 4u.gif
Bet turėsi atsisėsti šalia, žiūrint filmą biggrin.gif
Šiaip, aišku, galiu pažiūrėti ir į žodyną, bet kad ale tingisi blush2.gif

QUOTE(egoist @ 2008 02 06, 10:32)
O as sau nusprendziau, kad geriau ne viska suprantant bet originalo kalba, nei tais baisiais rusiskais igarsinimais su papildomais intonavimais. O ir del zodziu negali buti tikras, ar vertejas neinterpretavo savaip. Pakutiniu metu pradejau anglu kalba siustis, nes kantrybes nebeturiu rusisku vertimu ziureti. O ir kalba tobules taip ziurint.

Tarkovskis tikrai buvo rodomas per LTV, ir paskutiniu metu, gali buti, kad su lietuvisku vertimu imanoma rasti. Pasizvalgyk po torrent.lt jei naudojiesi torentais.
*

Vertimas yra sunkus darbas - teigiu tai iš savo patirties. Jis reikalauja daug kruopštumo. Ir jei kas tai daro atmestinai, skubėdamas - gero rezultato nesitikėk. Beje, filmus ir knygas, ypač menkesnės vertės, labai dažnai verčia ne vertėjai profesionalai, nes užsakovai taip daug sutaupo, aišku, vertimo kokybės kaina. O geras vertėjas labai daug kainuoja.

Iš torrent.lt mane jau seniai išmetė. Turbūt. blush2.gif Dukterėčia, matyt, kažkaip sukonfigūravo siuntimo programą, kad kiti negalėjo iš manęs nieko gauti g.gif
Gege
Apie kokius jus cia Trakovskio filmus?
Shusha
QUOTE(hobo @ 2008 02 06, 07:38)
gali klausti manęs drąsiai  mirksiukas.gif jei nežinai kokio žodžio.

čia visiškai rimtai siūlau, nes labai gerai moku rusų kalbą, ir negaila pasakyt būtų  blush2.gif
*

Atsiprašau už poster_offtopic.gif , bet susigundžiau kilniaširdišku pasiūlymu, nors jis ir ne man skirtas blush2.gif Ale gi niekuo nerizikuoju lotuliukas.gif : pasakyk, prašau, ką reiškia попотчевать? Prasmę supratau iš konteksto, bet gi smalsumas liepia tiksliai susižinot, o žodyno neturiu biggrin.gif
klopedija
QUOTE(Gege @ 2008 02 06, 19:34)
Apie kokius jus cia Trakovskio filmus?
*
Rinkis, ką nori mirksiukas.gif .
hobo
QUOTE(Shusha @ 2008 02 06, 22:07)
Atsiprašau už poster_offtopic.gif , bet susigundžiau kilniaširdišku pasiūlymu, nors jis ir ne man skirtas  blush2.gif Ale gi niekuo nerizikuoju  lotuliukas.gif : pasakyk, prašau, ką reiškia попотчевать? Prasmę supratau iš konteksto, bet gi smalsumas liepia tiksliai susižinot, o žodyno neturiu  biggrin.gif
*

tau nesakysiu bicycle.gif
Shusha
dirol.gif oho, net triratuką tam reikalui išsitraukt netingejai...
hobo
ne baltarankė matyt mirksiukas.gif
hobo
QUOTE(klopedija @ 2008 01 27, 22:07)

*

man tai felinio "la strada" (kelias) žiauriai patiko. labai verkiau pabaigoj. nelengvas filmas, juodai-baltas, irgi veiksmo ne perteklius, dviejų cirko artistų gyvenimas.
o iš klasikos, tai dar yra super miuziklas "seven brides fo seven brothers". labai rekomenduoju, beje, ten pagrindinį vaidmenį atlieka mūsų rūta kilmonytė - lee, ar kaip ja ten, tegu mane perkūnas trenkia, jei ne taip pasakiau.

savūniuk, aūūūūūaaūūūū???? pažiūrėjau šunį vaiduoklį. tu buvai teisi. jarmušas pas mane atsistojo į favoritus, dalinasi antrą trečią vietas su feliniu, pirmoj vis dar tarkovskis.
balta
QUOTE(hobo @ 2008 02 08, 08:36)
jarmušas pas mane atsistojo į favoritus, dalinasi antrą trečią vietas su feliniu, pirmoj vis dar tarkovskis.
*

Jei patiko, dar galima pažiūrėti "Dead Man" - tai J.Jarmuscho ir J.Deppo duetas mirksiukas.gif (nors aš pati dar niekaip nepataikau pažiūrėti šį filmą)

Pas mane I.Bergmano banga: iš televizijos galėjau įsirašyti keletą filmų, porą dokumentinių, tai dabar galėsiu pasimėgauti. O kokius jūs jo filmus esat matę?

hobo
paradoksas, bet toks kino genijus kaip aš nėra matęs nei vieno bergmano filmo. tiesiog ten iš kur aš juos imu, nėra nei vieno jo filmo.
klopedija
Neseniai parsisiunčiau I.Bergmano "Rudens sonatą" iš kinozal.tv, bet niekaip neišrandu laiko pasižiūrėt doh.gif .
Papildyta:
Hobo, o išties, ką reiškia попотчевать blink.gif ?
Mano versija - nuolat tenka gerokai paprakaituoti lotuliukas.gif .
Gege
QUOTE(klopedija @ 2008 02 06, 21:27)

as puse macius paauglystej, kai su snobais bendravau biggrin.gif na bet manes sis rezisierius atvirai sakant nesuzavejo, nesupratau as nei simboliu, nei izvelgiau, kokia filmo prasme, o po to ir galva paskaudo nuo galvojimo biggrin.gif
klopedija
Atėjo mintis į galvą ir, nieko neradusi, išėjo unsure.gif .
balta
QUOTE(Gege @ 2008 02 08, 19:06)
as puse macius paauglystej, kai su snobais bendravau biggrin.gif na bet manes sis rezisierius atvirai sakant nesuzavejo, nesupratau as nei simboliu, nei izvelgiau, kokia filmo prasme, o po to ir galva paskaudo nuo galvojimo biggrin.gif
*

Tokiam amžiuj gal dar buvo ir per anksti suprasti. Juk reikia pirmiau pačiai kažkokią patirtį įgyti. Aš nuo 9 metų pradėjau skaityti knygas iš tėvų bibliotekos, galėčiau daug garsių autorių suminėti tuomet skaitytų. Bet manau, kad perskaičiusi dabar viską kitaip suvokčiau ir vertinčiau.

QUOTE(klopedija @ 2008 02 08, 22:23)
Atėjo mintis į galvą ir, nieko neradusi, išėjo  unsure.gif .
*

Nu tai gaila unsure.gif , tai gal tu jai kokios arbatos padaryk ir ji vėl užsuks bigsmile.gif
klopedija
QUOTE(balta @ 2008 02 08, 22:52)
tai gal tu jai kokios arbatos padaryk ir ji vėl užsuks  bigsmile.gif
*
Ai irnesakyk.gif , aš čia ne apie save hihihi.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.