Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Metalinės lovos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
venot
Sveiki .Ieškom metalinės lovos( nestuke.gif nori ). Patiko esančios Minijos Baldų Centre (lietuviu gamybos).Truputi brangokos (2600+),norėtusi nupirkt pigiau. ax.gif Gal kas žino kokia firma jas gamina ?Lovos pavadinimas berods "Fantazija",mum prasitarė jog firma ligtai iš Kauno, daugiau nepavyko sužinot.Ar šiaip kam teko kur matyt idomesnių metaliu lovu? Jei kas turi metaline lova galbūt patartu kokie minusai ar pliusai. Nes patiems iki šiol teko naudoti tik medines (na išimtis buvo studentavimo laikais blush2.gif )
oregano
user posted image
kažką panašaus gal ieškot?
www.vus.lt
oregano
user posted image
wub.gif
user posted image

user posted image
saule**
Man ir labai patinka metalines, siandien Kaune ziurejau Dalios balduose, dar kelios buvo OLLO balduose, bet neperdidziausias pasirinkimas 4u.gif
Caca*
O jei kas ieškote lakoniškų, modernių metalinių lovų, pasižiūrėkite čia, gyvai jos gražesnės, kampai neaštrūs, mes saviškę su medžiu gaminomės, inete tokio pvz nėra, kažkaip išvis skurdžiai atrodo inetinis psl. g.gif .Pirkom prieš 4 metus, nei girgžda, nei kiek išvaizda nepakito, tik kartą teko paveržti varžtukus, buvo atsilaisvinę.Pirkom Kaune, kažkur savanoriuose, tiesiogiai iš jų sandelių pirko draugas, sakė gerokai pigiau.Ir šiaip kaina nesikandžioja.
Virbalai
Labai noriu metalinės lovos thumbup.gif
Caca, bet gi tavo nurodytas puslapis dar neveikia.... Bent man nerodo ne tik kad lovų, bet ir visų kitų gaminių... g.gif
Caca*
QUOTE(Virbalai @ 2008 01 17, 00:18)
Labai noriu metalinės lovos  thumbup.gif
Caca, bet gi tavo nurodytas puslapis dar neveikia.... Bent man nerodo ne tik kad lovų, bet ir visų kitų gaminių...  g.gif
*

O man rodo. g.gif
Nueini Čia, spaudi apačioje, kur tekstas, taip įeini į tinklapį ir viską apžiūri.
venot
Man ta nuoroda irgi neveikia. Meginau su opera ir exploreriu kazko neveikia. schmoll.gif
Virbalai
QUOTE(venot @ 2008 01 19, 00:23)
Man ta nuoroda irgi neveikia. Meginau su opera ir exploreriu kazko neveikia. schmoll.gif
*

Ir man nerodo, t.y. rodo, kad puslapis kuriamas schmoll.gif
venot
verysad.gif
drieze
pas mano drauga metaline lova, tai kai teko ja pasinaudoti, nusprendziau gyvenime tokios nepirkti... schmoll.gif

net apsiverciant ji gigzda, o apie daugiau net nekalbu blush2.gif
*sandriukas*
Kaip tik reikia keist lova miegamojo, butent apie metaline lova svajoju.. wub.gif Tik va bijau to girgzdesio g.gif Gal kas turit, pasidalinkit ispudziais ax.gif

Svajoniu lova.. cia
venot
Sita
nendre
QUOTE(venot @ 2008 01 22, 19:43)

Pasaka wub.gif kazin kokia kaina tokios, speju bus brangu g.gif
oregano
QUOTE(venot @ 2008 01 22, 19:43)

Wow rolleyes.gif Nu prabangi, prabangi ax.gif Tai ir viso miegamojo interjeras turi būt neprastesnis - karališkas mirksiukas.gif
Pamunka
Aš taip pat domiuosi metalinėmis. Man šitos labai patinka

http://www.totalbedroom.com/beds/metal-beds-bed/

arba cia http://www.bedroomfurnituremart.com/beds/m...4+2617+3612.cfm

Tik Lietuvoj abejoju ar kas dirba su šiomis firmomis, kad parsivešti
balandele1
As jau visa men. renkuosi metaline lova doh.gif . Jau visa Kauna apvazinejau doh.gif Supratau kad tos kurios iki 1800 lt, tai su laiku prades girgzdeti, nes prastai sukaltos, sutvirtintos ir t.t. Geriausios ir tvirciausios tai musu Lietuvaiciu kalviu lovos, bet jos jau prasideda nuo 2000 lt (ziurint kokio ismatavimo), bent tokio kaip as renkuosi 180x200 kainuoja 3000 lt. Noreciau dar apziureti gamintojo MESSIN lovas, gal kas zino kas jomis prekiauja ? g.gif Visai nieko sios man:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Pamunka
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 17, 17:23)
As jau visa men. renkuosi metaline lova  doh.gif . Jau visa Kauna apvazinejau  doh.gif  Supratau kad tos kurios iki 1800 lt, tai su laiku prades girgzdeti, nes prastai sukaltos, sutvirtintos ir t.t. Geriausios ir tvirciausios tai musu Lietuvaiciu kalviu lovos, bet jos jau prasideda nuo 2000 lt (ziurint kokio ismatavimo), bent tokio kaip as renkuosi 180x200 kainuoja 3000 lt...

Aš pagaliau išsirinkau met. lovą. Tiksliau neišsirinkau, o piešiau, paskui kalviai piešė.. Ir taip priėjom prie galutinio bendro varianto biggrin.gif . Šią savaitę vešim avansą thumbup.gif . Mūsų čiužinys 2,00x2,00 m, lovos kaina 3300 Lt (pas Klaipėdos kalvius).. drinks_cheers.gif
Kashaya
QUOTE(Pamunka @ 2008 03 17, 23:42)
Aš pagaliau išsirinkau met. lovą. Tiksliau neišsirinkau, o piešiau, paskui kalviai piešė.. Ir taip priėjom prie galutinio bendro varianto  biggrin.gif . Šią savaitę vešim avansą  thumbup.gif . Mūsų čiužinys 2,00x2,00 m, lovos kaina 3300 Lt (pas Klaipėdos kalvius)..  drinks_cheers.gif
*

Kaip idomu butu pamatyti galutini rezultata bigsmile.gif Parodysi? ax.gif
balandele1
QUOTE(Pamunka @ 2008 03 17, 22:42)
Aš pagaliau išsirinkau met. lovą. Tiksliau neišsirinkau, o piešiau, paskui kalviai piešė.. Ir taip priėjom prie galutinio bendro varianto  biggrin.gif . Šią savaitę vešim avansą  thumbup.gif . Mūsų čiužinys 2,00x2,00 m, lovos kaina 3300 Lt (pas Klaipėdos kalvius)..  drinks_cheers.gif
*

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif parodik nors briezinius bigsmile.gif bigsmile.gif
Pamunka
Gardenija - būtinai mirksiukas.gif

Balandėle1 - brėžiniai liko pas kalvius, neturiu ką parodyti schmoll.gif
Kashaya
QUOTE(Pamunka @ 2008 03 18, 21:41)
Gardenija - būtinai  mirksiukas.gif

Balandėle1 - brėžiniai liko pas kalvius, neturiu ką parodyti  schmoll.gif
*

O per kiek laiko pagamins?
Pamunka
QUOTE(Gardenija @ 2008 03 19, 09:55)
O per kiek laiko pagamins?
*

Sakė, kad mėnesį tikrai užtruks.
balandele1
O mes gal uzsakysime siuos firmos lova, sake jos patvarios, kokybiskos ir geros thumbup.gif . Kainos prasideda nuo 2500 lt , dar glima uzsisakyti ir su patalynes deze thumbup.gif , bei metalo spalvu pasirinkimas is 20 pavyzdziu rolleyes.gif . Vienintelis minusas, kad ismatavimai mazi, dydziausios man tinkancios tik 174 cm plotis doh.gif
http://www.bontempi.it/2007/autore/index.cfm?lang=ita

man patiko MORGANA wub.gif
lygybe
O as zinau kad "Relaks baldai" prekiauja metalinėmis lovomis. Ju parduotuves yra Kaune, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Bent jau Panevėžyje pasirinkimas tik is katalogo praktiskai tera: viena stovi ir ekspozicijoje. Siaip pasirinkimas tikrai didelis ir labai graziu lovu. Ir nebrangios- ta kuria mes issirinkom 1700 Lt. Tik va nezinojau kad jos girgzdet gali, tai nebuvau nukritus pasivartyti ir patikrinti. Reiks pabandyti
Kashaya
QUOTE(lygybe @ 2008 03 19, 17:04)
O as zinau kad "Relaks baldai" prekiauja metalinėmis lovomis. Ju parduotuves yra Kaune, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Bent jau Panevėžyje pasirinkimas tik is katalogo praktiskai tera: viena stovi ir ekspozicijoje. Siaip pasirinkimas tikrai didelis ir labai graziu lovu. Ir nebrangios- ta kuria mes issirinkom 1700 Lt. Tik va nezinojau kad jos girgzdet gali, tai nebuvau nukritus pasivartyti ir patikrinti. Reiks pabandyti
*

Jau kokius 8 metus miegam metalineje lovoje, jokio girgzdesio, jokiu nepatogumu schmoll.gif Ciuzini tik laikas jau butu pakeisti ir viskas smile.gif
Pamunka
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 19, 15:42)
O mes gal uzsakysime siuos firmos lova, sake jos patvarios, kokybiskos ir geros  thumbup.gif . Kainos prasideda nuo 2500 lt , dar glima uzsisakyti ir su patalynes deze  thumbup.gif , bei metalo spalvu pasirinkimas is 20 pavyzdziu  rolleyes.gif . Vienintelis minusas, kad ismatavimai mazi, dydziausios man tinkancios tik 174 cm plotis  doh.gif

man patiko MORGANA  wub.gif
*

Kokiops gražios... Man kiekviena kažkuo žavinga. O baldų čia kokių gražių yra... Grynas provanso stilius.. Pas mus miegamajame provanso sendinti baldai jau yra, ir va lovos dar sulaukti bereikia, nes jau metai laiko ant čiužinio miegam... Tik pas mus lova be kojūgalio bus, nes mano vyras du metrai be kaklo (kaip vadinu), tai jam reikia kur kojas iškišti lotuliukas.gif
balandele1
QUOTE(Pamunka @ 2008 03 20, 09:55)
Kokiops gražios... Man kiekviena kažkuo žavinga. O baldų čia kokių gražių yra... Grynas provanso stilius.. Pas mus miegamajame provanso sendinti baldai jau yra, ir va lovos dar sulaukti bereikia, nes jau metai laiko ant čiužinio miegam... Tik pas mus lova be kojūgalio bus, nes mano vyras du metrai be kaklo (kaip vadinu), tai jam reikia kur kojas iškišti  lotuliukas.gif
*

Gal gali isduoti kur pirkote baldus provanso stiliaus ? O as lova irgi be kojugalio issirinkau biggrin.gif , nors mano vyras ir 176 su kaklu lotuliukas.gif . Lova su kojugaliu labiau tinka didesniame miagamajame, musu tik 25 kv/m biggrin.gif
vidule
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 19, 15:42)
O mes gal uzsakysime siuos firmos lova, sake jos patvarios, kokybiskos ir geros  thumbup.gif . Kainos prasideda nuo 2500 lt , dar glima uzsisakyti ir su patalynes deze  thumbup.gif , bei metalo spalvu pasirinkimas is 20 pavyzdziu  rolleyes.gif . Vienintelis minusas, kad ismatavimai mazi, dydziausios man tinkancios tik 174 cm plotis  doh.gif

man patiko MORGANA  wub.gif
*

O kur Lietuvoj radot jų atstovus g.gif Mes irgi ieškojome metalinės lovos,bet neužtikome norimo modelio.Pasirinkimas skurdokas.Nu dar nebloga Megoj,Kaune Renlenos balduose buvo,bet tik iš toli žiūrint tai neblogai atrodė,šiaip gan grubokai padaryta.Gal tik ekspozicijoj tokia pastatyta g.gif
balandele1
QUOTE(vidule @ 2008 03 20, 18:21)
O kur Lietuvoj radot jų atstovus  g.gif Mes irgi ieškojome metalinės lovos,bet neužtikome norimo modelio.Pasirinkimas skurdokas.Nu dar nebloga Megoj,Kaune Renlenos balduose buvo,bet tik iš toli žiūrint tai neblogai atrodė,šiaip gan grubokai padaryta.Gal tik ekspozicijoj tokia pastatyta  g.gif
*

Man Renlenoje lovos vienos is prasciausios, kiek maciau, bei uzsiekle kainas mazdaug ant 800 lt, man jos pasirode grubios, netvirtos schmoll.gif . Patiko kokybe Dalios salone (Savanoriu pr.) ten kainos nuo ~1800 lt .O Bontempi lovomis prekiauja "Interjero linija" Jonavos g. , tik labai gaila kad neturi exspozicijoje . Bent kiek sake konsultante ,kad dar neivienas inoringas klientas nesiskunde siomis lovomis, o turejo tokiu klientu labai daug biggrin.gif (as viena is ju lotuliukas.gif ) Ju kainos prasideda nuo 2000 lt .
vidule
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 20, 18:53)
Man Renlenoje lovos vienos is prasciausios, kiek maciau, bei uzsiekle kainas mazdaug ant 800 lt, man jos pasirode grubios, netvirtos  schmoll.gif . Patiko kokybe Dalios salone (Savanoriu pr.) ten kainos nuo ~1800 lt .O Bontempi lovomis prekiauja "Interjero linija" Jonavos g. , tik labai gaila kad neturi exspozicijoje . Bent kiek sake konsultante ,kad dar neivienas inoringas klientas nesiskunde siomis lovomis, o turejo tokiu klientu labai daug  biggrin.gif  (as viena is ju  lotuliukas.gif ) Ju kainos prasideda nuo 2000 lt .
*

Labai naudinga info thumbup.gif Reiks aplankyt "Interjero linija" salona.Gal ir mes išsirinksim ax.gif sau lovą,buvom kažkada užsukę į tą saloną,bet kai ekspozicijoj nieko neradom,tai ir neužklausėm.
pariso
QUOTE(vidule @ 2008 03 20, 19:21)
O kur Lietuvoj radot jų atstovus  g.gif Mes irgi ieškojome metalinės lovos,bet neužtikome norimo modelio.Pasirinkimas skurdokas.Nu dar nebloga Megoj,Kaune Renlenos balduose buvo,bet tik iš toli žiūrint tai neblogai atrodė,šiaip gan grubokai padaryta.Gal tik ekspozicijoj tokia pastatyta  g.gif
*

Metalines lovas gamina ispanai www.dupen.com
Pamunka
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 20, 12:18)
Gal gali isduoti kur pirkote baldus provanso stiliaus ? O as lova irgi be kojugalio issirinkau  biggrin.gif , nors mano vyras ir 176 su kaklu  lotuliukas.gif . Lova su kojugaliu labiau tinka didesniame miagamajame, musu tik 25 kv/m  biggrin.gif
*

UAB "Art Villa" - bičiuliai atsidarė naują saloną Klaipėdoje, vasario mėnesį (bet yra pardavimo vietų ir Vilniuje). Dabar tvarkoma svetainė http://www.artvilla.lt/ bet dar nieko joje nesimato, derina ir t.t... Baldais esu laabai patenkinta... Tik čia tame jų puslapy kur yra nuotraukėlės, nėra nei vieno baldo iš tų kur pirkom g.gif
balandele1
QUOTE(Pamunka @ 2008 03 21, 20:13)
UAB "Art Villa" - bičiuliai atsidarė naują saloną Klaipėdoje, vasario mėnesį (bet yra pardavimo vietų ir Vilniuje). Dabar tvarkoma svetainė http://www.artvilla.lt/ bet dar nieko joje nesimato, derina ir t.t... Baldais esu laabai patenkinta... Tik čia tame jų puslapy kur yra nuotraukėlės, nėra nei vieno baldo iš tų kur pirkom  g.gif
*

Ot aciu labai, butinai pasiskambinsiu jiems, idomu kokios kainos g.gif
mikaela
Jei keisime kada lova tai pirksime greiciausiai viena is siu:
user posted image wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Viskas is otto.de smile.gif 4u.gif
Fijora
Savo metaline lova pirkau pries kokius 8 metus. Ji yra ispanu gamybos.
Kokybe labai gera. Miegam patogiai smile.gif

user posted image
balandele1
QUOTE(Fijora @ 2008 03 24, 10:09)
Savo metaline lova pirkau pries kokius 8 metus. Ji yra ispanu gamybos.
Kokybe labai gera. Miegam patogiai  smile.gif

user posted image
*

foto nesimato unsure.gif schmoll.gif
Fijora
Galiu dar pakartot.

user posted image
balandele1
QUOTE(Fijora @ 2008 03 24, 15:32)
Galiu dar pakartot.
user posted image
*

Tikrai grazi ir neperdaug tu "probambasu" visokiu . O ant tu burbulu piesiniai dar lyg yra bigsmile.gif ? Ar taip ?
cameja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Fijora
Taip. Tie bumbulai is porceliano su gelyciu rastu.

Dar pirkau ir toki stiklini staliuka.

user posted image
balandele1
Idomu kiek tokia kainuotu g.gif , gal kas mate jos kaina Artis salone Kaune ? ax.gif
user posted image
cameja
user posted image

user posted image
cameja
user posted image

user posted image

user posted image
Rimvyda
QUOTE(balandele1 @ 2008 03 17, 18:23)
As jau visa men. renkuosi metaline lova  doh.gif . Jau visa Kauna apvazinejau  doh.gif  Supratau kad tos kurios iki 1800 lt, tai su laiku prades girgzdeti, nes prastai sukaltos, sutvirtintos ir t.t. Geriausios ir tvirciausios tai musu Lietuvaiciu kalviu lovos, bet jos jau prasideda nuo 2000 lt (ziurint kokio ismatavimo), bent tokio kaip as renkuosi 180x200 kainuoja 3000 lt.  Noreciau dar apziureti gamintojo MESSIN lovas, gal kas zino kas jomis prekiauja ?  g.gif  Visai nieko sios man:
http://img259.imageshack.us/img259/5603/angelica72ltsj0.jpg[/img][/url]
[url=http://imageshack.us][img]
*

Sia maciau savanoriuose kazkuriam baldu salone ir ji virs 5000Lt doh.gif
Bet labai labai grazi wub.gif

Mes irgi ieskome kazko panasaus tik truputi pigiau g.gif
Cobre
Mačiau metalinių lovų Kaune Plazoje, II aukšte. Tuo metu jos ten dvi stovėjo, bet yra ir katalogas, tai lovų laaabai daug, spintelių pasirinkimas prie jų. Ir kaina padori susirodė. Labai daug nesidomėjau, nes lovą turiu, bet draugė susižavėjusi liko smile.gif
Norina
IKEA yra neblogų metalinių lovų. Žinoma problema ta kad reikia atsivežti, bet yra vežėju, vis tiek pigiau gautųsi, va pvz:
user posted image
user posted image
Kashaya
QUOTE(cameja @ 2008 03 30, 18:55)

user posted image
*

Superinė tiek lova, tiek užtiesalas wub.gif
balandele1
QUOTE(Norina @ 2008 06 26, 15:19)
IKEA yra neblogų metalinių lovų. Žinoma problema ta kad reikia atsivežti, bet yra vežėju, vis tiek pigiau gautųsi, va pvz:
user posted image
user posted image
*

Buvau as per Jonines islekusi i Lenkija i IKEA, visai normalios sios lovos, pakankamai tvirtos ir kaina juokinga, tik ismatavimai mazi ju g.gif Labai reiketu Lietuvoje tokios parduotuves, buciau pastovi kliente, kiek ten gerio daug doh.gif
Rimvyda
QUOTE(balandele1 @ 2008 06 26, 17:47)
Buvau as per Jonines islekusi i Lenkija i IKEA, visai normalios sios lovos, pakankamai tvirtos ir kaina juokinga, tik ismatavimai mazi ju  g.gif  Labai reiketu Lietuvoje tokios parduotuves, buciau pastovi kliente, kiek ten gerio daug  doh.gif
*

Aha aš irgi pasižiūriu karts nuo karto tik nežinia,o kaip kokybė gal kas turi kokių baldų iš Ikea???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.