Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėda : l/d "Pumpurėlis'
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
java
Neradau apie toki darzeli nieko, tad uzvedziau nauja tema 4u.gif
Gal kas turit atsiliepimu apie si darzeli Klaipedoje, butu idomu isgirst. jis randasi Zardininku gatveje.
vilma_klp
man taip pat idomu,zadu ten leisti savo dukryte smile.gif
java
Na mes jau pora men lankom. Papuolem pas tas pacias aukletojas, kur ir dickis ejo. Tai aukletojos ir vadina maziu dickio vardu biggrin.gif
Greitai atpratom nuo pampersu thumbup.gif , nors namie kartais uzdedu, nes pasiatiko kad padaro i kelnes. O va darzely per du men tik karta i kelnes pridare. Zodziu viskas gerai, o idomiausia tai, kad as vaiko nebuvau uzrasius i eile. Tiesiog paskambinau viena diena vedejai ( cia buvo vasario men) paklausti del vietu, o ji ir sako- galit pradet lankyt kad ir nuo rytojaus...... Tai ir pradejom uz pora savaiciu, kai susitavrkem sveikatos pazymas.
Ysatis
Mes irgi ten tuoj pat vesim. Kadangi musishkis yra nevalgiukas, padauzha, ozhiukasir superaktyvus, tai truputi bijau, kaip ten su juo susitvarkys.... O ir atsiliepimu apie shita darzeli nedaug...
java
QUOTE(Ysatis @ 2008 05 07, 15:28)
Mes irgi ten tuoj pat vesim. Kadangi musishkis yra nevalgiukas, padauzha, ozhiukasir superaktyvus, tai truputi bijau, kaip ten su juo susitvarkys.... O ir atsiliepimu apie shita darzeli nedaug...
*

susitvarkys kazkaip , o ir vaikai pasikeicia prie svetimu. Ziurek ir valgyt prades smile.gif
Mes dabar einam i lopselio 1 grupe, bet nuo rudens perves i darzelinuku grupe. Tai jei jus pateksit i 1 gr, aukletojos geros, auklyte miela.
Ysatis
Aciu, Java, nuraminai smile.gif As tai vakar beveik visa diena nesava vaiksciojau -atrodo, ir vaikas ir per mazas, ir per trapus, ir nevalgys, ir is lovos iskris, ir is vis nemiegos, ir t.t. Vakar visus atsiliepimus apie beveik VISUS KLP darzelius perziurejau - ir nera tokio, kur viskas idealu - vieniems patinka, kitiems labai nepatinka...
java
Viskas bus gerai bigsmile.gif . O dar visa vasara priesaky, paaugs dar vaikiukas. Juk NIEKADA nebuna visi patenkinti 100proc, vistiek kazkas daugiau maziau nepatiks , todel ir nerasi idealiu atsiliepimu. O del iskritimo is lovos ir as galvojau, kaip tas vaikas miegos g.gif Bet viskas gerai, miega thumbup.gif
Ysatis
Java, o kokio jusu vaikiukas amziaus? Gal mes i ta pacia grupe papulsim? As jau sekancia savaite galesiu parashyti, i kuria grupe papuolem.. Butu smagu rastu pazistamu rolleyes.gif
java
Mums 2.5 Musu grupe 1, bet nuo rudens perves i kitta pas didesnius vaikus, taip kad nemanau ar pateksim i ta pacia grupe , nes pagal viska jus turetumet eit i lopselinuku grupe.
Ysatis
QUOTE(java @ 2008 05 12, 12:08)
Mums 2.5  Musu grupe 1, bet nuo rudens perves i kitta pas didesnius vaikus, taip kad nemanau ar pateksim i ta pacia grupe , nes pagal viska jus turetumet eit i lopselinuku grupe.
*

Nu va, mes irgi i 1-a grupe einam. Berods, vadinasi "Snieguoliu" grupe... Tai liudnai, zinok... Siandien pasiemiau verkianti pries pietus...
Sake, pradejo verkti, nes vaikai susishepe, ten nieko rimto - patriuksmavo, nes viens is kito zaisliuka ateme.. O musu nepernesha barniu ir pakeltu balsu, triuksmo, nors shiaip tai nera joks jautruolis... Tai vat dabar shirdi skauda - kaip ten bus rytoj, gal jau pamates vien tik darzelio pastata verks...
Nors aukletojos malonios, grupe irgi jauki, vaikuciai tokie faini...
java
oho, einat i 1grupe? Geras. Ziurek, dar maniskis bus pasidarbaves g.gif
Nors tikiuosi kad ne, jis man pasakoja, kad grupej toks Lukas yra ir musasi biggrin.gif
O koks tavo vaikucio vardas? Ir kelinta diena jau einat i darzeli?
Ysatis
Einam mes nuo pirmadienio (praeito), tik musishkis yra bailiukas, patoviai verkia, kai ishsiskiriam.. Mazas jis dar pas mus, dar tik 1,7 menesio, tai dar zadu jo ilgai nepalikineti pietu miego... Turbut as vienintele ir pasiimu ji pries pietu miega... Bet kol 2-eji nesukaks, tol nepaliksiu, nebent pats ant tiek isdrases, kad nueis su vaikais miegoti.. Jau buvo i savaites gala isdrasejes - aukletojos sake, kad jau po truputi ir prie vaiku eina zaisti, bet dar pokolkas jam geriausia vienam... Tai paklausk savishkio, kuris berniukas vienas zaidzia, ir zinosi... Sake, dar viena toki pati maziuka laikas nuo laiko priima..

Taciau nelabai tikiu, kad jis eis miegoti su kitais, nes kai pasiimu vaika, daznai jau visi buna suguldyti - tai ten toooooks triuksmelis - neisivaizduoju, kaip musishkis uzmigtu... O praleisti dienos miegeli butu gaila, nes jis miega apie 3 valandas, tai jau butu netektis shiokia tokia..

Tu man dar pasakyk apie aukletojas - kuri ten laikoma geriausia smile.gif Man lyg ir abi pasirode nieko, taciau gal kazko nepastebejau - as tokiam strese, kai nuvedu vaika, kad uzmirstu pasakyti ar paklausti, ko norejau sad.gif
java
Jetus, skaitau tavo pergyvenimus ir prisimenu save, kai vedziau pirma vaika i darzeli. Taip pat pergyvenau, dabar jau nebe.
Triuksmas tik kol sugula vaikai, isitaiso. negi manai, kad aukletojos leidzia jiems triuksmaut?
Del to ,kad dar ilgai nepailksi miegucio- negerai. Isivaizduok vedi puse metu vaika i darzeli ir jo nepalieki miegot, jis pripranta ir atrodo kad taip ir turi buti. O po pusmecio vel naujas stresas- paliksi ji pietu miego! nesupras vaikas. Geriau dabar veinu sykiu tik po truputi. Mes savaite iki pietu palikinedavom, paskui pacios aukletojos patare palikt miegot, o jei jau kazkas labai baisaus (rektu vaikiuks ir neitu miegot) -juk aukletojos bet kada gali paskambinti teveliams.
Buk ramesne- ir vaikui bus geriau. Juk zinai kaip sako, mamu stresas persiduoda vaikams.
As augindama antra vaika, visada galvoju kad- VISI VAIKAI SERGA, VISI VAIKAI VERKIA, VISI NORI MAMU, ZODZIU VISI VIENODI. Biski ramiau ziuriu, juk mano vaikas irgi kaip visi , tik tiek kad mano lotuliukas.gif
Na ir prirasiau.... O del aukletoju, man abi vienodai patinka, ir auklyte faina.
Lauksiu toliau kaip sekesi tavo maziui mirksiukas.gif
Ysatis
Niu va, siandien asharos ir zirzimas prasidejo dar namuose ryte - vis ant ranku ir ant ranku, mashinoj irgi zurkti pradejo...

Su tuo miegojimu tai man galvos skausmas - tai vat kad nesinori pratinti dabar - juk liepa vis tiek darzas uzhsidarys, tai dabar pripras, paskui vel viskas is naujo nuo rugjpucio..tai galvoju tikrai iki liepos nemigdyti. Be to, jis namie labai ilgai miega, darzelyje skirta maziau laiko miegucio... vienu zodziu, esu pasimetusi truputi... Dar norisi, kad jis kuo ilgiau butu lauke, kol shilta, tai po pietu miego jis pas mus taip ir duodasi kieme...

vakar netycia atvaziavau truputi anksciau, tai vaikuciai valge pietukus - pasislepiau ir stebejau... Kokie faini tie vaikuciai smile.gif Atrodo, visus urmu imciau smile.gif Ir aukletoja - bando pamaitinti visus, pora mergyciu taip nenoriai valge, tai aukletoja taip meiliai pasnekino, bande pati iduoti su sauksciuku smile.gif Nu vienu zodziu, neblogai ten viskas atrodo... O vaikuciai tai kaip angeliukai smile.gif Pirma syki supratau, kad tikrai galeciau imti bet kuri ir auginti kaip savo smile.gif
java
uzsipliurpsim mes cia darzeliu temoj biggrin.gif
tikrai vainuciai tie vaikuciai - angeliukai tokie, o del ivaikinimo - visada galvojau kad tai padarysiu. tik veliau. dar manau reikia man subrest tam ax.gif
Ysatis
Del svetimo vaikucio - tikrai galeciau.. Ypatingai, jei butu sveikas. Aisku, kazi, ar siais laikais kudikiu namuose tokiu yra, juk visgi surenkami dazniausiai is girtaujanciu ar narkotikus vartojanciu tevu.... sad.gif

Taciau vyras neleistu... I kalbas net neitu, del to, kai apie tai pagalvoju, tai labai liudna...

O musu mazius tai jau dabar zurkti pradeda namie rytais ir is leto zurkia visos keliones i darza metu... Taciau aukletojos sako, kad viskas su juo gerai, net pasiule jau pradeti pietu migdyti... O ir as niekad apsiverkusio neradau, kai ateinu pasiimti.

Tai ziuresiu - ar kreipti cia demesi i ta jo zurkima, ir dar veshtis namo, ar palikineti jau ji pietu po truputi...
Vike
na, ir aš pagirsiu ten dirbančias auklėtojas tiek lopšelio grupėje, tiek darželyje su 3mečiais. Vaikas mano keliasi, noriai eina i darzelį, auklėtojomis neturiu nusiskundimų, jei šalta vaiką apregs, jei per karšta nurengs... Žodžiu teigiamai galiu atsiliepti smile.gif
viena mano pažįstama veda į Varpelį (miško kvartale), tai auklėtoja pasakė mamai, kai ši papriekaištavo, kad vaikas sušalęs nors yra megztukas ir paltukas, stiklų į kišenes prisidėjęs ir panašiai- atsakymas mamai buvo juk aš negaliu sužiūrėti visų vaikų....
Ysatis
Man irgi aukletojos mielos atrodo.
O kaip shis darzelis, palyginus su kitais? Ta prasme, as klausiau direktores, ar yra kokiu rinkliavu, tai man pasake, kad ne... Kai tuo tarpu kalbejau su kito darzelio direktore, tai man ten tiek tu rinkliavu prisake.. Jau net nepamenu uz ka, taciau tikrai nemazai. Dar nedviprasmiskai dave suprasti, kad jei vat mes su vyru esame verslininkai/vadovai, ir galime ispareigoti paremti darzeli, tai musu vaikui tikrai butu pirmenybe patekti i darza...
As per daug nesigilinau, ar cia mes ispildytumem tuos kriterijus smile.gif, nes pats bendravimo stilius jau buvo siek tiek g.gif doh.gif , taciau paskui pagalvojau - o tai gal tada skiriasi ir grupes, ir zaidimu aiksteles (kazkaip nesusipratau tada paprashyti, kad parodytu) - gal ten, kur rinkliavos, viskas yra super grazu, nauja ir pan.?
krika
mes lankom šį darželį.
dėl rinklaivų - nėra schmoll.gif netgi yra išleistas įstatymas kad jokių piniginių rinkliavų negali būti. kažkas tokio....
mano vyresnioji pradėjo lankyti lopšelį eidama į 2 grupę. stengsiuosi kad mažoji į tą grupę nepakliūtų unsure.gif gerai kad vyresnioji toj grupėj prabuvo tik su mėnesio atostogom 4 mėnesius ir paskui pervedė į 9 grupę. o ten thumbup.gif
RasaSK
Sveikos, mamos. As irgi ruosiuosi vel pradeti vesti savo brangenybe i sita darzeli. Pavasari ejo i lopseli, bet dabar jau i rtimeciu grupe eis. Bus 7 gr. Aukletoju nepazistu. Gal kas zinote? Minejo, kad lyg aukl. Stasele
Pavasari lopselio aukletojos atrode mielos, bet mano mergina nuo ketvirtos dienos zliumbe vedama i darzeli, pradedavo jau ryte tik nubudusi deretis, kad neis.
melynajura
QUOTE(RasaSK @ 2008 08 28, 17:35)
Sveikos, mamos. As irgi ruosiuosi vel pradeti vesti savo brangenybe i sita darzeli. Pavasari ejo i lopseli, bet dabar jau i rtimeciu grupe eis. Bus 7 gr. Aukletoju nepazistu. Gal kas zinote? Minejo, kad lyg aukl. Stasele
Pavasari lopselio aukletojos atrode mielos, bet mano mergina nuo ketvirtos dienos zliumbe vedama i darzeli, pradedavo jau ryte tik nubudusi deretis, kad neis.
*

Sveikutes mamytes 4u.gif Norejau ir as tarti zodeli,nors sio darzeliojau nebelankom schmoll.gif Lopselio grupese(musu buvo sneguole 1) aukletojos labai geros thumbup.gif Tokia aukletoja Aldona, kitos vardo nebepamenu, o auklyte Nijole thumbup.gif thumbup.gif tokiu dar peiskoti reikia. Ir aprengs,ir nurengs, ir pamaitins, ir vitaminus suduos(mes imuninei sistemai gerinti gerdavom). Vaikai visada uzsieme, kazka veikia, l. piesia, o beto ir vaikus i lauka veda net po du kartus, nors kituose darzeliuose tik 1 karta. Aukletojos isbuna visa darbo diena , kaip priklauso,maniske viena karta isbuvo pati viena iki sesiu, ziuri, su aukletoja stovi lauke, o nenuvesta i prailginta grupe. Tad jei ten dirba tos pacios aukletojos ir auklyte, jums labai pasiseke, jos saunios. Del kitu grupiu nieko negaliu pasakyti, nes nes nezinau kas ten dirba. O del rinkliavu, tai jokiu niekada nebuvo. Sekmes mamytes vedant vaikus i si darzeli mirksiukas.gif
salduscukrus
pasidalinsiu ir as savo patirtimi 4u.gif
kadangi tas darzelis mum po langais visai, tai uzrasiau savo mazaja nuo gimimo. Kadangi mum dar nera nei metuku tai vieta bus ateinanti rudeni kai formuos grupes. Apie darzeli nieko negirdejau, tik tiek kiek cia jusu forume paskaiciau. 4u.gif Tik darzelio vedeja tai man nekoki ispudi paliko blush2.gif Tai kiek suprantu yra kelios lopselio grupes? Kaip dabar einant i lopseli yra su pampersais? gal iki tol ju jau atsisakysim, bet vis tiek idomu ar auklytes toreluora? ax.gif
melynajura
QUOTE(indrute83 @ 2008 09 15, 17:37)
pasidalinsiu ir as savo patirtimi  4u.gif
kadangi tas darzelis mum po langais visai, tai uzrasiau savo mazaja nuo gimimo. Kadangi mum dar nera nei metuku tai vieta bus ateinanti rudeni kai formuos grupes. Apie darzeli nieko negirdejau, tik tiek kiek cia jusu forume paskaiciau.  4u.gif  Tik darzelio vedeja tai man nekoki ispudi paliko  blush2.gif Tai kiek suprantu yra kelios lopselio grupes? Kaip dabar einant i lopseli yra su pampersais? gal iki tol ju jau atsisakysim, bet vis tiek idomu ar auklytes toreluora?  ax.gif
*

Na mes savo mazyle vedem nuo metuku, tai ir su pamperiais buvom ir auklyte ir aukletoja keicia tiems maziukams, tikrai juos labai myli 4u.gif Antru metu pabaigoje pampersus is savo gyvenimo "isvarem", bet manau cia nieko blogo, jog dar vaikas su pamperiukais. Beje ir kita lopselio grupe labai gera smile.gif Na o darzelio vedeja, tai keistoka, bet juk ne ji maziukus priziuri biggrin.gif
krika
QUOTE(melynajura @ 2008 09 15, 20:14)
Beje ir kita lopselio grupe labai gera smile.gif
*

čia kuri? antra? neduok die, mano mažei papulti į tą grupę. jau dabar rezgu planą kaip reikia neįtaikyti į ją unsure.gif
melynajura
QUOTE(krika @ 2008 09 15, 21:53)
čia kuri? antra? neduok die, mano mažei papulti į tą grupę. jau dabar rezgu planą kaip reikia neįtaikyti į ją  unsure.gif
*

Mes vedem i 1 gr snieguole, tai grupe liuks,aukletojos geros, auklyte gera. Na vienas is musu teveliu suremontavo grupe,tad sviesi, grazi. O kita antra grupe, tai bendradarbe vede, buvo labai patenkinta. Gal aukletojos pasikete, kad nenorit i sia grupe pakliuti. Bet kol mes ejom, tai abejose grupese dirbo labai geros aukletojos smile.gif
salduscukrus
QUOTE(krika @ 2008 09 15, 20:53)
čia kuri? antra? neduok die, mano mažei papulti į tą grupę. jau dabar rezgu planą kaip reikia neįtaikyti į ją  unsure.gif
*

O ka tokia bloga ta antra? blink.gif Gal gali pasidalitni patirtimi blush2.gif Ir as galvoju ka reiktu daryti jei grupe nelabai su kokiom auklem papultu. Turbut vyra tektu siust su pakisu blush2.gif Kito varianto nesumastau doh.gif
krika
man sakydavo kad mano mergaitė verkia tik mums išsiskiriant, max 5 min ir jau rami. kartą stovėjau už durų ir klausiausi. na galvoju pastovėsiu tas mx 5 minutes. o viena mama išėjo ir pasakė, kad nelaukčiau, nes mano mergaitė verkia ilgai, labai ilgai. ji savo berniuką pratino ir buvo likusi iki pietų. tai sakė, kad ir verkė tol kol ji buvo, o paskui jau nežinia nes ji išėjo. aš po tokio pasakymo vėl auklėtojos klausiau. o ji vėl savo - verkia trumpai. nu bet gi galėjo pasakyti, kad va imkit, pratinkit, pabūkit.
kita mama, atėjusi per pietus, matė net kaip auklėtoja rėkė ant mano dukros, mol kiek ji čia gali bliauti, jau atisbodo.

ir dabartinė dukros grupiokė norėjo į tą grupę eiti, bet mama apsižiūrinėjo pirmiau (ko aš nepadariau), tai tai mamai įspūdis ne koks - sakė, toks jausmas kad auklėtojos alkoholikės surinktos. na labai jau jos prastai atrodo unsure.gif

ačiū Die, kad toj grupėj pabuvom tik 2 mėnesius, perėjom pas kitą grupę ir verksmų nebeliko thumbup.gif
salduscukrus
QUOTE(krika @ 2008 09 21, 08:46)
man sakydavo kad mano mergaitė verkia tik mums išsiskiriant, max 5 min ir jau rami. kartą stovėjau už durų ir klausiausi. na galvoju pastovėsiu tas mx 5 minutes. o viena mama išėjo ir pasakė, kad nelaukčiau, nes mano mergaitė verkia ilgai, labai ilgai. ji savo berniuką pratino ir buvo likusi iki pietų. tai sakė, kad ir verkė tol kol ji buvo, o paskui jau nežinia nes ji išėjo. aš po tokio pasakymo vėl auklėtojos klausiau. o ji vėl savo - verkia trumpai. nu bet gi galėjo pasakyti, kad va imkit, pratinkit, pabūkit.
kita mama, atėjusi per pietus, matė net kaip auklėtoja rėkė ant mano dukros, mol kiek ji čia gali bliauti, jau atisbodo.

ir dabartinė dukros grupiokė norėjo į tą grupę eiti, bet mama apsižiūrinėjo pirmiau (ko aš nepadariau), tai tai mamai įspūdis ne koks - sakė, toks jausmas kad auklėtojos alkoholikės surinktos. na labai jau jos prastai atrodo  unsure.gif

ačiū Die, kad toj grupėj pabuvom tik 2 mėnesius, perėjom pas kitą grupę ir verksmų nebeliko  thumbup.gif
*

tai jei paskirtu eiti i antra grupe ka tada daryti doh.gif Siek tiek mane nugasdinai, bet gerai bent zinosiu kad tokia grupe yra. O leidzia pasirinkti grupes pradedant lankyti lopseli? 4u.gif
krika
QUOTE(indrute83 @ 2008 09 22, 11:55)
O leidzia pasirinkti grupes pradedant lankyti lopseli?  4u.gif
*

neįsivaizduoju schmoll.gif
salduscukrus
QUOTE(krika @ 2008 09 22, 12:50)
neįsivaizduoju  schmoll.gif
*

O kaip jus perejot i kita grupe? 4u.gif
astalavista
Ar jau šildo Pumpurėliuose?
krika
QUOTE(indrute83 @ 2008 09 22, 16:41)
O kaip jus perejot i kita grupe?  4u.gif
*

turbūt atsilaisvino viena grupė, į kurią visus lopšelinius suvedė jau mokančius viską ir be pamperso vaikščiojančius. va mes tokios ir buvom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(astalavista @ 2008 09 23, 11:09)
Ar jau šildo Pumpurėliuose?
*

dukra serga, tai visą savaitę neisim - tai ir nieko nežinau g.gif
RasaSK
O leidzia pasirinkti grupes pradedant lankyti lopseli? 4u.gif
*

[/quote]

Pasirinkt gal ir galima, jei yra laisvu vietuabejose grupese. Siaip tai nuo direktores priklauso, ji sudarineja sarasus. Manau, galima prasyti.

As savo mergaite vedziau pavasari i antra grupe, tai aukletojos atrode visai neblogos. Nors rytais ir paverkdavo mano brangenybe...
Dabar eina i septinta gr., tai sekasi geriau. Manau, kad ten jai idomiau, trimeciai daugiau veiklos turi.
tinuska
Mes ir lankom pumpureli. Pradejom nuo snieguoliu grupes. Pati geriausia grupe darzeli tikriausiai, aukletojos labai vaikus priziuri, visada kai ateidavau pasiimt papasakodavo kas nutiko, ka veike, kiek sisiojo, kiek kakojo, pergyvendavo labai, kaip tevai reaguos, jei vaikas kur isibreze ar rubelius issitepe. tik gaila kad tentik iki 3 metuku. Dabar einam i pakalnuciu grupe, aukletojos neblogos, tik viena biski issiblaskius buna, kita labai nebloga, pradzioj auklytes bijojo, nes tokia gruboka. dar museika toks vienas vaikas yra, tai ilgai kol pripratom. Nors ir dabar visko buna.
kretaa
o mano vaikas i 6 grupe lasiuku eina, labai viskas normaliai. Nebijo eiti, nors lankom tik nuo rugsejo. Nieko negatyvaus apie sia grupe negaliu pasakyti apie aukletojas - taip pat., o ir darzelis man patinka, kiek meiles aukletojos idejusios, kad grupe atrodytu kaip namie. Maciau dau kitu darzeliu darbo reikalais vazinedama, tikrai ner ko lygint - dauguma sovietinio tipo zaliom sienom.
astalavista
Sveiki, mes pradėjom lankyti 7g.pakalnučių, anksčiau lankėm vyresnių gr, dabar pervedė pas bendraamžius smile.gif bet labai sunkiai sekas, kol kas būnam tik iki pietų.
kaip supratau čia parašė kelios mamytės, kur irgi lanko vaikiukai tą grupę, gal galit pasakyt, mums naujokams, ar jau kalbėjot apie Kalėdinę šventę, pinigėlius ir visa kita, mums reikia pasivyti ax.gif
krika
9 gr. jau daro rinkliavą ax.gif
java
kokia rinkliava?
krika
35 lt bet dovanas patys perkame
java
tai uz ka tie 35?
pas mus grupej uz seneli po 13lt, aukletoju dovanoms po 10 lt, o dovanelems vaikuciam- 20lt
astalavista
QUOTE(java @ 2008 12 11, 13:42)
pas mus grupej uz seneli po 13lt, aukletoju dovanoms po 10 lt, o dovanelems vaikuciam- 20lt
*

gal mūsų vaikai į vieną grupę eina? g.gif nes lygiai tiek pat sudėjom 4u.gif
java
Tai jau matyt , kad i ta pacia biggrin.gif
java
Senokai kas berase. Kaip sekasi vaikuciam darzelyje? Gal zinot kuri vasaros men nedirbs darzelis. Is pradziu minejo , kad birzeli ir liepa, o vakar vyras sako , kad aukletoja sake, jog rugpjuti. Tai jau nebesuprantu... Ar vesit savo vaikucius i kita darzeli ar vis delto rasit kas bus su jais darzelio atostogu metu?
krika
darželis nedirbs rugpjūčio mėnesį mirksiukas.gif

o čia nerašom, nes yra bendra tema apie klaipėdos darželius. va ten ir plepesiai visi vyksta mirksiukas.gif
java
Na taip, maciau bendra tema, bet manau, kad ir sita gera ax.gif
Ypac jei ka domina butent ifnormacija apie si darzeli, o ne viso miesto smile.gif
Ysatis
Darziukas nedirbs rugpjucio menesi.. Bet jei turit kur deti vaikus vasarai, pasiklausinekit, kada aukletojos isheis atostogu.. Musu tai (1-a grupe) abi aukletojos eis atostogauti liepos menesi, tai tikrai nevesiu ir liepa vaiko...

Mergaites, dar pasakykit, kaip ten tos darzelinuku grupes nuo 3 metuku? Kiek ju is viso yra? Dvi ar trys? Is auklytes girdejau, kad vienoje grupeje labai nekokios aukletojos (vardu nerashysiu), o kazkurioje grupeje dirba tokia pagyvenusi aukletoja, tai ten jau geriau...

Kai musu akletoja sirgo, kelis vakarus pasiemiau vaika, kai pavadavo tokia jauna aukletoja is vyresneliu grupes.. Tai net rankos nusviro - sedi, ir tik rekia ant vaiku, kad cia negalima, ir cia negalima zaisti, ir to daryti negalima, ir ano... Taip liudna pasidare... Bet paskui nuraminau save, kad gal tai tik del to, kad jai tai svetima grupe ir svetimi vaikai...
krika
QUOTE(Ysatis @ 2009 05 13, 14:32)
Mergaites, dar pasakykit, kaip ten tos darzelinuku grupes nuo 3 metuku? Kiek ju is viso yra? Dvi ar trys? Is auklytes girdejau, kad vienoje grupeje labai nekokios aukletojos (vardu nerashysiu), o kazkurioje grupeje dirba tokia pagyvenusi aukletoja, tai ten jau geriau...
*

nu geras pasakymas "kažkurioj grupėj kažkurios auklėtojos" doh.gif lotuliukas.gif

aš dabar lopšio ieškau mažei - tai į vieną tokią nenoriu dėl kai kurių auklėtojų ir auklytės. o kiek lopšelinių grupių yra darželyje?
nervina, kad direktorės nepagaunu - negaliu aplankyti ir grupių, apžiūrėti, pasirinkti....
astalavista
QUOTE(krika @ 2009 05 13, 14:16)
nu geras pasakymas "kažkurioj grupėj kažkurios auklėtojos"  doh.gif  lotuliukas.gif

aš dabar lopšio ieškau mažei - tai į vieną tokią nenoriu dėl kai kurių auklėtojų ir auklytės. o kiek lopšelinių grupių yra darželyje?
nervina, kad direktorės nepagaunu - negaliu aplankyti ir grupių, apžiūrėti, pasirinkti....
*

pamenu, jūs rašėt, kad nenorit savo mažosios leisti į 2 gr. lopšinukų.taigi, teko ir man įsitikinti savo kailiu, kodėl jūs taip nenorit leisti į tą grupę doh.gif baisu verysad.gif
krika
aš ir dabar kai pamatau tą pasipūtusią auklytę, auklėtoją, net šiurpas nukrato - džiaugiuosi, kad mano vaikas ten kankinosi tik kelis mėnesius.

o kas jums ten nutiko? verysad.gif

vakar gavau žinią nuo direktorės. vyresniosios auklėtojai perdavė, kad mano mažė nuo rugsėjo eis į 6 grupę. kaip ten kažin auklėtojos? nors ir vyresniosios auklėtoja raukė nosį, kai sakiau kad nenoriu į 2 grupę, tai irgi minėjo 6 biggrin.gif 6 ir gavom thumbup.gif
Ysatis
QUOTE(krika @ 2009 05 13, 15:16)
nu geras pasakymas "kažkurioj grupėj kažkurios auklėtojos"  doh.gif  lotuliukas.gif

*

Labukas,

cia kaip is tos patarles - juokiasi puodas, kad katilas juodas, arne? 4u.gif Nelabai supratau, kam reikejo mane pasiepti, jeigu pati vos ne ta pati rashai: " į vieną tokią nenoriu dėl kai kurių auklėtojų ir auklytės.". Mielai buciau padejusi tuo klausimu, bet kazkaip pradejo noras...

Sekmes ieskant atsakymu i klausimus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.