Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prietarai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3
Simona Stackunaite
na as pavizdziui esu girdejus,kad kudikiu negalima rodyti i veidrodi,sako kalbeti velai prades.....tai va sakau gal dar kuri zinot tokiu idomybiu? smile.gif
gupija
Netikiu jokiais prietarais. Bet sužinoti irgi labai smalsu, kokių yra.
Čia kaip horoskopai- netikim, ale vistiek skaitom lotuliukas.gif
rence25
Zinau kad ypac " zvaigzdes" nenori kad ju lelius fotkintu, atseit irgi blogai kazkas. Dauguma slepia vaikucius nuo fotografu, bet patys tai fotkina smile.gif
Oksanca*
as girdejau jei leliuka fotkini tai jo aurai gali pakenkti, o kiek tiesos tai nezinau rolleyes.gif
Drugelis24
As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau: ax.gif
- kad negalima vaikuciu maudyti sekmadieniais, nes tada didele tikimybe, kad nuskes;
- negalima iki metu vaikuciu kirpti, nes nukirpsi laime;
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.

mylimuke
Mano mama vis sakydavo, kad iki 3mėn vaiką gali nužiūrėti pikta akis biggrin.gif Ir kai tik pasidarydavo nerami, tai vis burbėdavo, kad kažkam daviau ją, kažkam parodžiau, ir nužiūrėjo koks piktas žmogus. O kokius atkerėjimo būdus norėjo daryt, tai geriau nepasakosiu ir negąsdinsiu doh.gif
Taip pat ir fotkint daug nelabai leisdavo.
Bet mes prietarais netikim, daug fotografuojam mažylę, ypač pirmais mėnesiais, maudom dažniausiai sekmadieniais laugh.gif, per stalą irgi perduodam, ir į veidrodį labai mėgsta žiūrėti, ir svetimų nebijo bigsmile.gif Tiesa, man pačiai nemalonu, kai lauke vaikštant kokia babulka ima kišti savo nosį į vežimą mad.gif
VaidaLe
QUOTE(Drugelis24 @ 2008 01 08, 19:57)
As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau:  ax.gif
- kad negalima vaikuciu maudyti sekmadieniais, nes tada didele tikimybe, kad nuskes;
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau  tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.
*

O aš prietarais netikiu ir manau,kad čia tik bobučių prasimanymai schmoll.gif .Pati esu girdėjusi ir apie plaukų kirpimą, ir apie fotografavimą,ir,kad iki 3 mėnesių lankyti vaikelio negalima...Čia tas pats kai sako kelia perbėgs juoda katė,tai nelaimė atsitiks.O aš sakau,o kuo kalta ta katė jei ji gimė juoda? doh.gif Tai kur jai kelią pereiti jei visiems užkliūna? biggrin.gif Tai jei asilas perbėgtų,taigi kvailesniais netaptume gi lotuliukas.gif .Manau prietarai yra sugalvoti,kad rastume ką apkaltinti jei nutinka kokia bėda.Savęs kaltinti nei vienam nesinori,tai ir lieka kalti juodi katinai,vaikus nužiūrintys žmonės,kirpėjai ... biggrin.gif biggrin.gif
sobieska
....nors ir netikiu prietarais, bet kartais į juos sureguoju, vat, kad bloga akis nenužiūrėtų vaikui įsegu žiogelį į striukytės atlapėlį. Mano mama vis sako, atkreipk dėmesį ką pirmą pašauks tėtį ar mamą, atseit prie to vaikas ir bus prisirišęs visą likusį savo gyvenimą. Pirmasis pašaukė mane, ryšys tikrai yra tvirtesnis tarp manęs, nors sako, kad berniukai taip ar taip būna labiau prisirišę prie mamų, o mergaitės prie tėvų.
Šypsenėlė24
Aš netikiu prietarais, bet čia daug ydomių perskaičiau bigsmile.gif
Drasita
O as girdejau kad vaikuciui sekmadieniais nagu negalima karpyti nes kaipo pirstukai uzsisuks tongue.gif Ir apie tai kad i veidrodi rodyti negalima tipo nekalbes, bet kai netiki tai ir neatsitinka nieko bloga lotuliukas.gif
Ramunytėė
Man tai labai patiko prietaras, kad vaiko negalima rodyti iki 6 savaičių. Pasiskelbus, kad juo tiki ir vaiko niekam nerodysi galima daug ikyrių lankytojų atsikratyt, kurie grudas dar nespėjus mamytei su mažiuku į namus grįžt ir sustiprėt thumbup.gif
Gabred
QUOTE(mylimuke @ 2008 01 09, 13:08)
man pačiai nemalonu, kai lauke vaikštant kokia babulka ima kišti savo nosį į vežimą mad.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Yra toks prietaras kad negalima lipti per vaiką, pvz sėdintį ar panašiai, o jeigu taip atsitiko reikia atgal perlipti, gal aiškiai parašiau rolleyes.gif
maman8
siaip tas prietaeas nerodyti vaiko iūki 6 sav visai neblogas, juk vaikiukas dar toks mazas ir gali greit visokios bacilos prikibti. galejau ir as taip sugalvoti, nes labai jau vargino nekviesti lankytojai, o as vos ant koju stovejau
mylimuke
QUOTE(Gabred @ 2008 01 11, 01:48)
Yra toks prietaras kad negalima lipti per vaiką, pvz sėdintį ar panašiai, o jeigu taip atsitiko reikia atgal perlipti, gal aiškiai parašiau rolleyes.gif
*

Ir ne tik per vaiką. Sako, kad neaugs biggrin.gif

QUOTE(maman8 @ 2008 01 11, 11:30)
siaip tas prietaeas nerodyti vaiko iūki 6 sav visai neblogas, juk vaikiukas dar toks mazas ir gali greit visokios bacilos prikibti. galejau ir as taip sugalvoti, nes labai jau vargino nekviesti lankytojai, o as vos ant koju stovejau
*

Iš tikrųjų tai visi prietarai su kūdikiais, nėštukėm ir pan. turi tam tikrą prasmę, visu tuo siekiama apsaugoti kūdikį. Gerai pastebėjai, kad mažąjį gali prigriebti bacilos- tai matyt ir buvo šio prietaro pagrindinis tikslas.
Pvz, kalbant apie nėštukes, tai sako, kad negalima lipti atbulai per langą, nes kūdikis atbulas gims biggrin.gif Bet iš tikrųjų juk ir taip nėštukei nėra ko laipioti per langus- susižeisti, nukristi gali.
Simona Stackunaite
[quote=Drugelis24,2008 01 08, 20:57]As dar zinau kelis, kuriais tikiu ir to nedarau:  ax.gif
- negalima vaikuciu perduoti kazkam kitam per stala (gal suprantamai parasiau  tongue.gif ) bus nelaimingas vaikas.
*

[/quote]
Vaje,negaliu patikėti,kad ir tokių dalykų yra,nes mes savo angeliuką ir sekmadieniais maudom ir per stala viens kitam "permetam" doh.gif na bet gal čia tik prietarai ir neverta jais tikėti....? g.gif
Papildyta:
Pvz, kalbant apie nėštukes, tai sako, kad negalima lipti atbulai per langą, nes kūdikis atbulas gims biggrin.gif Bet iš tikrųjų juk ir taip nėštukei nėra ko laipioti per langus- susižeisti, nukristi gali.
*

[/quote]
aš esu girdėjusi kad aplamai kad atbulom vaikščioti negalima,bet man tekdavo vaikščcioti atbulai ir nieko.......... lotuliukas.gif
dipladenija
As tai irgi nelinkus tais preitarais tiketi,cia tas pats kaip katinas kelia perbego reikia nusiispjauti.O kur tam katinui detis jei jis tuo metu per kelia uzsinorejo pereiti: ismokti skraidti turbut.Man atrodo kiek Dievas skyre tos laimes,tiek ir bus ir joks prietaro laikimasis gal jau nepades. lotuliukas.gif
Breira
na ir aš taip sakau drinks_cheers.gif ,pradedi visokiais niekais tikėt,tai paskui bijok į kiemą išeit
k.lapelyte
as irgi nelabai jais tikiu,bet pvz neperzengti,nes neaugs vaikas,tai stengiuosi juo laikytis blush2.gif ir dar keli yra
Kolibri
Na ir as girdejau,kad vaiko negalima maudyti sekmadieniais,kad negalima i veidrodi ziureti,kad negalima plaukuciu iki metu kirpti,aisku tai nesamones ir nesinori viskuo tiketi,bet kaip kelia perbega juoda kate tai taip gi norisi pasukti atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
eladzius
o as netikiu prietarais nors tu ka
Indrul
Na as ir prietarais netikiu, bet savo zirniukus pasikrikstyjom vos menesiuko blush2.gif
O del "bobuciu"lindimo i vezima, tai net nebezinau, kaip kovoti doh.gif Ir kaip zmones nesupranta g.gif bash.gif
franciska
QUOTE(Simona Stackunaite @ 2008 01 08, 15:14)
na as pavizdziui esu girdejus,kad kudikiu negalima rodyti i veidrodi,sako kalbeti velai prades.....tai va sakau gal dar kuri zinot tokiu idomybiu? smile.gif
*

na nz ir neidomu...bliamba as sava maze rodiau veidrodi doh.gif lotuliukas.gif niu kaip perskaiciau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrul @ 2008 12 20, 02:24)
Na as ir prietarais netikiu, bet savo zirniukus pasikrikstyjom vos menesiuko blush2.gif
O del "bobuciu"lindimo i vezima, tai net nebezinau, kaip kovoti doh.gif Ir kaip zmones nesupranta g.gif  bash.gif
*

o cia tai tikras siaubas...bobulytes pacios prikure prietarus, bet jun nesilaiko doh.gif
mabi
na as netikiu prietarais, bet tarkim kai buvau nestuke.gif , neskubejau pirkti daiktu vaikui. gal kokia 38 sav pradejau. bet tai ne del prietaru, paprasciausiai tik pagalvojau, kad jeigu kas atsitiktu, kaip butu sunku tada tuos taiktus kazkam atiduoti, nes juos rinkaisi savo maziukui.
bet kai nusipirkom lovyte, vezem pas mama, nes mamao mama tiki prietarais, todel man visa galva isuze, kad tik namie nelaikytume. tai del sventos ramybes, nuvezem pas ja.
Rustė
esu girdėjus, kas negalima plaukų kirpti, ir būtent per pirmą gimtadienį reikia nuskusti (įdomu iki ateinant svečiam, ar jau jiem išėjus lotuliukas.gif ), tada tipo plaukai geri ataugs.

veidrodžio nerodyti, nes vaikai iki metų "mato" mirusiuosius, kurie tam veidrodyje ir matosi...
realiai veidrodis yra labai "stiprus" daiktas, ir su juo siejasi nemažai kitokių prietarų, kurie turi tiesos...

po nužiūrėjimų, na jei įtariate, kad taip yra, mama turi pasiimti savo sijono (megztinio) kraštelį apačioje, ir juo lyg nuvalyti vaikui veidelį 3 kartus pagal laikrodį man regis.

nelabai visu tuo tikiu, bet kaip sakoma "nespjauk į šulinį, dar gali tekti atsigerti iš jo"
bimkutele
aš netikiu prietarais,bet vistiek kažkaip savaime gaunasi,kad nerodžiau veidrodžio,stengiausi niekam vaiko nerodyti iki trijų mėnesių,bet visi tik ir lėkė sveikinti,nėščia nežiūrėdavau pro durų akutę lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai gal visgi pasamonėj tikiu blush2.gif
kpkc
As pavyzdziui gal ir netikiu prietarais bet vistiek uzdedu isvirksces koinytes einant pas gydytoja, nes sesele jau tokia saldi schmoll.gif kad net bjauru darosi kaip ji lenda prie mano maziuko. O isvirkscios kojinytes sako apsaugo nuo nuziurejimo rolleyes.gif
Indrul
Labai idomu su tuo veidrodzio nerodymu... g.gif Aisku, mes nepaisome prietaru mirksiukas.gif Bet kodel dauguma maziuku zaisliukuose yra veidrodeliai blink.gif
Rustė
QUOTE(Indrul @ 2008 12 27, 11:40)
Labai idomu su tuo veidrodzio nerodymu... g.gif  Aisku, mes nepaisome prietaru mirksiukas.gif  Bet kodel dauguma maziuku zaisliukuose yra veidrodeliai  blink.gif
*

manau todėl, nes čia lietuviškas prietaras, o žaislai užsienietiški tongue.gif
gal ten, užsienyje žmonės kitaip tiki g.gif
leila02
Turejau malonuma anytos morala isklausyt, kai dukrele , savaites laiko i gatve isveziau lotuliukas.gif doh.gif. Vaiko iki menesio negalima niekam rodyt!!!! Aiskinimai, kad vaiko vezime niekas nemato, nepadejo lotuliukas.gif
Ievamul
As tai 1 menesi neisileidau lankytoju, bet daugiau del visokiu infekciju nei del prietaru. Ir dar stengiuos kuo maziau vaikucio fotografiju visiems siusti. Nors fotografuojam daug blush2.gif
vaidavel
mes tikime "nužiūrėjimu" rolleyes.gif nes dažnai po svečių apsilankymo sekančią dieną mažiukas susirgdavo doh.gif todėl ir peršasi mintis, kad geriau jau kuo mažiau akių jį matytų unsure.gif fotografijų irgi beveik niekam nerodydavom wub.gif netgi yra tokių žmonių, kurie iki šiol jo dar nematė ir prašo, kad atneštume parodyt, tarsi kokį naują daiktą doh.gif
visokio skonio pupelės
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 31, 18:58)
mes tikime "nužiūrėjimu"  rolleyes.gif  nes dažnai po svečių apsilankymo sekančią dieną mažiukas susirgdavo  doh.gif  todėl ir peršasi mintis, kad geriau jau kuo mažiau akių jį matytų  unsure.gif  fotografijų irgi beveik niekam nerodydavom  wub.gif  netgi yra tokių žmonių, kurie iki šiol jo dar nematė ir prašo, kad atneštume parodyt, tarsi kokį naują daiktą  doh.gif
*

Taip pat pritariu dėl nuotraukų. Mane kažkaip labai nervina, kai tokios/tokie vos vos pažįstami, bet žinantys, kad jau gimė vaikutis, sako - atsiųsk nuotrauką.. Kam jiems???
NEW MAM
Kol neturejau vaiku, netikejau prietarais. Bet kai gime bijojau , kad kas nuziures ir stengiausi iki krikrtinu daug kam nerodyti. kas idomiausia isaiskejo, kad mano vyras irgi prietaringas. bigsmile.gif Jeigu kur iseidavo i svecius visada primena, kad mazajai prisegciau ziogeli. biggrin.gif
Giorgita
nelabai tikiu prietarais. Cia daugiau mociuciu gasdinimai. Draugei uosve,kai prigasdino,kad vat negerai,kad vaika maudai sekmadieni,balos trauks,paskes,o jos tevai kieme issikase baseineli....sako nors imk ir sakyk,kad maziau karksetu ir negasdintu jaunu mamu
Dar vat jai sake nekirpti vaikui iki metu koju ir ranku nagu.....tik nesuprantu kokio ilgio nagai bus po metu vaikui blink.gif
cangoroo
Man vakar nakti bebunant vonioje su baisiu trenksmu nukrito veidrodis. Bet neiskilo. Ir taip graziai salia manes g.gif Speju, kazkas negero laukia g.gif
Mamyte'09
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 28, 21:31)
As tai 1 menesi neisileidau lankytoju, bet daugiau del visokiu infekciju nei del prietaru. Ir dar stengiuos kuo maziau vaikucio fotografiju visiems siusti. Nors fotografuojam daug  blush2.gif
*

Mes irgi blush2.gif nerodom niekam maziuko,tik vienas zmogus mate,bet jis labai mums artimas,tai maziukui nepakenks vistiek manyciau ax.gif nesuprantu taip pat,ko zmones praso nuotrauku.Koks jiems skirtumas..paziuri,pasako,kad grazus ir viskas,baigta kalba g.gif tai kam isvis siust..
renatakuz1
nelabai tikiu as tais prietarais blush2.gif
oliwia77
Kai po anytos pagyrimu - oj kokia grazuole!!oj kokia saunuole!! - vaikas pradeda verkti, nervintis nezinia kodel tai pradedi tiket, gal istikruju yra nuziurejimas..Kai pirmas vaikas buvo mazesnis, tai kol manes nebuvo namuose pati pradejo ieskoti musu kambaryje jo nuotrauku, kad galetu giminems padalinti.. Tai stengiuosi dabar per arti mazyles jos neprisileisti.
almani
Nu ir prisiskaiciau cia nesamoniu. Jauciuosi kaip koki siaubiaka perskaicius smile.gif Is kur pas jus mamytes tokios nenormalios baimes? smile.gif Rodziau savo mazyle visiems, ir gyre kad grazi, ir del to negrazi nepasidare smile.gif O jei po apsilankymu i namus vaikas susirgo, reiskia lankytojai nelabai sveiki patys buvo. Tik todel pirma men., neleidau vaikucio lankyti, kad stipresni butume smile.gif Viska manau galima paaiskinti paprasciau, be kazkokiu kvailu prietaru. Pvz.,kai laukiausi, sake nekelk ranku aukstyn, nes virkstele apsisuks. Daktaro paklausiau, tik nusijuoke is manes. Kabinau nescia budama uzuolaidas ir buvo virkstele apsisukus tris kartus. Bet tai ne del ranku kelimo, o del to, kad ji pilvukyje labai vartydavosi. Keite nuolatos padetis is pirmaeigos i galvute i apacia. Tai jei dabar patikeciau kazkokiu sutapimu tai ir rankenuko ant zemes nedeciau, ir pas mociute vaika bijociau nuvezt, nes dar gali gi pagirti, kas tada bus? smile.gif Ir nescia budama ziurejau visokias nelaimingas laidas, visi mane kasdino kad bus blogai,isiziuresiu vaikui liga kokia. Tai tik nerimo man prikalbejo. Nenormalus tie zmones, stengiasi sau gyvenima apsunkyt...
Isila
nežinau - tikiu ar netikiu. Labai kvailais netikiu, o nužiūrėt gal ir gali. Bet vaiko tai neslepiu biggrin.gif
laukinė kriaušė
QUOTE(Mamyte'09 @ 2009 03 15, 13:21)
Mes irgi blush2.gif  nerodom niekam maziuko,tik vienas zmogus mate,bet jis labai mums artimas,tai maziukui nepakenks vistiek manyciau ax.gif  nesuprantu taip pat,ko zmones praso nuotrauku.Koks jiems skirtumas..paziuri,pasako,kad grazus ir viskas,baigta kalba g.gif tai kam isvis siust..
*

Cha, o jusus parase tikriausiai svetimas vaikas nufotografuotas ir idetas? lotuliukas.gif

prietarai nesamone ir tiek lotuliukas.gif
luka15
apie ziogeli pirma kart isgirdau.aplankyt uosviai atsigrudo po savaites.i kaima vaziavom uz 100km 2sav.visiem rodom-malonu kai vaikucio grozi giria.del to maziukas apsoliuciai svetimu nebijo-kai ligoninej teko pabut,sunelis kad ir bade adatom visiems baltiems chalatam juokes. tongue.gif pamenu kai broliene niekam mergytes ar4men nerode tai ana pamacius svetima zliumdavo..tik nescia stengiaus niekur,nesidyvyt,
Bussinkka
Netikiu schmoll.gif
luka15
p.s fotkinom dar ligoninej-tad turim maziaus fotke kai jis buvo tik 1paros tai ja ir siunem telefonu seneliam-jie gyvena uz 100km..
rasiuks30
Prietaru girdejau daug,bet kiek cia tiesos g.gif
-nesciai negalima ant saves siuti,pvz.istruko saga ar ten,pedkelnes suplyso ar dar kas,reikia ruba nusimauti,taip gali vaikui liezuviuka prisiuti ir jis bus nebilys:
-maitinti pradeti reikia butinai is desines krutines ,kad vaikas kairiarankis nebutu:
-nusprendus kad nebezindyti vaiko ,jokiu budu nebeduoti is naujo,vaikas bus veidmainis be savo nuomones:
-besilaukiant negalima niekam blogo linketi,nes butinai tai nutiks tavo vaikui:
-nukirptus nagiukus ar plaukelius,negalima mesti i siuksline, butinai reikia sudeginti,kad vejas ju po pasauli neblaskytu,o vaikas vejavaikis nebutu:
lotuliukas.gif va kiek prirasiau tik kiek tos tiesos lotuliukas.gif
*INSOMNIA*
QUOTE(rasiuks30 @ 2009 03 23, 16:20)
Prietaru girdejau daug,bet kiek cia tiesos g.gif     
-nesciai negalima ant saves siuti,pvz.istruko saga ar ten,pedkelnes suplyso ar dar kas,reikia ruba nusimauti,taip gali vaikui liezuviuka prisiuti ir jis bus nebilys:
-maitinti pradeti reikia butinai is desines krutines ,kad vaikas kairiarankis nebutu:
-nusprendus kad nebezindyti vaiko ,jokiu budu nebeduoti is naujo,vaikas bus veidmainis be savo nuomones:
-besilaukiant negalima niekam blogo linketi,nes butinai tai nutiks tavo vaikui:
-nukirptus nagiukus ar plaukelius,negalima mesti i siuksline, butinai reikia sudeginti,kad vejas ju po pasauli neblaskytu,o vaikas vejavaikis nebutu:
    lotuliukas.gif  va kiek prirasiau tik kiek tos tiesos  lotuliukas.gif
*

del antro tai galiu pasakyt kad dar pilvuke vaikas tampa kairiarankiu ar desiniarankiu taip kad jis gimsta jau apsisprendes pats smile.gif o beje sako kad kairiarankiai yra lb protingi ir jiem labai sekasi gyvenime.. biggrin.gif
gaudese
o man mociute ,kai laukiausi liepe gimdymo datos nesakyt,atseit gimdymas sunkus bus nestuke.gif .bet gi man buvo planuotas cezaris.tai siaip ar taip nieko smagaus.ji visa gyvenima ligoninej dirbus,prie gimdyviu tt,tai visokiu prietaru pripasakoja.tik tiek,kad mes nelabai tikim.nesciai liepdavo ant nugaros gulet-geriausiai pailsi,tik ,kad as dusdavau.visad ant sono guledavau.
Ingri07
QUOTE(gaudese @ 2009 03 26, 07:51)
o man mociute ,kai laukiausi liepe gimdymo datos nesakyt,atseit gimdymas sunkus bus nestuke.gif .bet gi man buvo planuotas cezaris.tai siaip ar taip nieko smagaus.ji visa gyvenima ligoninej dirbus,prie gimdyviu tt,tai visokiu prietaru pripasakoja.tik tiek,kad mes nelabai tikim.nesciai liepdavo ant nugaros gulet-geriausiai pailsi,tik ,kad as dusdavau.visad ant sono guledavau.
*

va sito prietaro nezinojau... gal tik sutapimas bet as taip laukiau savo maziuko ir visiem skelbiau kada gimdysiu.. bet teko gimdyt anksciau ir gimdymas buvo komplikuotas nes placenta atitruko verysad.gif bet maziui viskas gerai.. as tai tikiu prietarais aisku proto ribose smile.gif

Norejau pasiteirauti gal kas girdejo ar galima vaikui iskirpti susidariusi koltuniuku plaukuciuose? teta sako nekirpk vaikui ant akiu gali kristi... gal kas dar ka zino? smile.gif
mamuse
QUOTE(almani @ 2009 03 16, 11:33)
Nu ir prisiskaiciau cia nesamoniu. Jauciuosi kaip koki siaubiaka perskaicius smile.gif  Is kur pas jus mamytes tokios nenormalios baimes? smile.gif  Rodziau savo mazyle visiems, ir gyre kad grazi, ir del to negrazi nepasidare smile.gif  O jei po apsilankymu i namus vaikas susirgo, reiskia lankytojai nelabai sveiki patys buvo. Tik todel pirma men., neleidau vaikucio lankyti, kad stipresni butume smile.gif  Viska manau galima paaiskinti paprasciau, be kazkokiu kvailu prietaru. Pvz.,kai laukiausi, sake nekelk ranku aukstyn, nes virkstele apsisuks. Daktaro paklausiau, tik nusijuoke is manes. Kabinau nescia budama uzuolaidas ir buvo virkstele apsisukus tris kartus. Bet tai ne del ranku kelimo, o del to, kad ji pilvukyje labai vartydavosi. Keite nuolatos padetis is pirmaeigos i galvute i apacia. Tai jei dabar patikeciau kazkokiu sutapimu tai ir rankenuko ant zemes nedeciau, ir pas mociute vaika bijociau nuvezt, nes dar gali gi pagirti, kas tada bus? smile.gif  Ir nescia budama ziurejau visokias nelaimingas laidas, visi mane kasdino kad bus blogai,isiziuresiu vaikui liga kokia. Tai tik nerimo man prikalbejo. Nenormalus tie zmones, stengiasi sau gyvenima apsunkyt...
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Niduxx
schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.