Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Namų Buhalterio programos, kokias naudojate?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sirduliuke
Sveiki smile.gif , manau tema turetu duot naudos ir norintiems pradeti vesti savo islaidas ir pajamas i namu buhalterines programas ir tiems kurie jau senai tai daro gal suzinosite kanos naujo. 4u.gif
As pati naudoju Namu buhalteri 2000 http://rem-blog.net/namu-buhalteris/
elementari paprasta programa. tikrai lenga naudotis.
Kokia naudojate jus?
Va dar idomu i kokias skiltis suskirstote islaidas?
na pvz islaidos
Maistas
Paskolos
Kelione
buitis
Drabuziai, avalyne
Pramogos
Gyvunai
Literatura
Sveikata
Automobilis
Dovanos

Su sitom skiltim man pastoviai problemos nesugalvoju kur ka vest.
Viena menesi bandziau programa butas (taciau man nepatiko ) bet buvo ir geru dalyku, tai ten kiekviena skilti gali iskirstyti i smulkesnes skilteles
Na Pvz maistas :
darzoves
Vaisiai
Pieno produktai
Mesa
Kita

sitame buhalteri to padaryti neiseina

dar susiduriau su galvosukiu kaip vest tokius pinigus kuriuos atsidedu.
Jie kaip ir atideti jie yra bet ju nera...nu negali leisti ir noreciau kad ju man ir nerodytu buhalteri.
na pvz ivedu pajamas
atminusuoju paskolas mokescius iskarto atidedu i atskira vokeli maisto pinigus.
Dar dedu po 25 lt kas menesi masinos draudimui kad kai reiks draust nebutu taip skausminga
dar atidedu i kita automobilio vokeli automobilio remontu kas menesi po 50 lt ir kurui 300lt
jei kuro neisnaudojam tiek tai like pinigai nueina masinos remontui
ir taip kaupiam kas menesi. taciau tie pinigai buhalteri neisleisti , neivesti i islaidas ir man juos rodo o mane tai nervina
ir nezinau kaip su tuo susitvarkyti as noriu zinot kiek realiai turiu pinigu kuriuos galiu naudoti o ne kiek pas mane atideta.

Na laukiu jusu pasisakymu sioje temeleje tikuosi bus naudinga .
kaip tvarkote buhalterija?
Gege
o kodėl tau "butas" nepatiko? aš ką tik susiinstaliavau, bandysiu naudotis ax.gif
pusę metų naudojau minėtąjį "namų buhalterį", bet man ten labiausiai trūko subkategorijų ir galiausiai pasidarė jovalas..
Grėtė
Sveikute,

Labai aciu uz nuoroda. Seniai kazko ieskojau panasaus. Anksciau viska vesdavau i exsel.i, bet po to kai kompas nusprogo tingejau is naujo kurti lenteles, daryti sąsajas su grafikais ir pan. Dabar "pompuoju" tavo nurodyta buhalteri. Taigi greitu laiku galesim padiskutuoti:) Gal ka nors pavyks sugalvoti kaip ispresti tavaja problema:)
Grėtė
QUOTE(Gege @ 2008 01 03, 23:26)
o kodėl tau "butas" nepatiko? aš ką tik susiinstaliavau, bandysiu naudotis  ax.gif
pusę metų naudojau minėtąjį "namų buhalterį", bet man ten labiausiai trūko subkategorijų ir galiausiai pasidarė jovalas..
*

Labuks:)

Atsiusk "buto" nuoroda, bandysiu sulyginti jas ziuresiu kuri labiau patiks.
Aciu 4u.gif
Sirduliuke
QUOTE(Gege @ 2008 01 03, 22:26)
o kodėl tau "butas" nepatiko? aš ką tik susiinstaliavau, bandysiu naudotis  ax.gif
*

Na pas mane buto buvo ta pradine versija jei nori daugiau ten priedu reik registruoti programa ir pirkti juos . kaina 50 lt
http://butas.e-fabrikas.lt/
gal del to man normaliai ir neveike truko kad negalejau paziureti kiekvienos skilties saraso atskirai gali ziuret tik dienas o ne atskirai tik maista ar literatura
grafike rodo benra suma bet kur kiek ko konkreciai turi keliauti per dienas. gal nusipirkus priedus butu ir kitaip nezinau.
as dabar nepamenu bet kai atejo naujas menuo dingo kazkokia dalis duomenua r kakaip as negaejau paziuret likucio ar ko nepamenu bet susiparinau juodai ir jau po menesio meciau ta programa.
Ji gal ir nieko bet labai trukumu yra nemazu po namu buhalterio 2000 . jei tas dvi programas sujungus superine butu.
gal sakau kas naudoja dar kokias programas ?

va vienas atsiliepimas apie butas programa
„aciu uz puikia programa "butas" bei galimybe ja naudotis nemokamai smile.gif susiduriau tik su vienu nepatogumu - labai noretusi menesio pabaigoje matyti konkrecia suma, isleista ir kiekviename pogrupyje, nes turint tokia info paprasciau reguliuoti savo islaidas smile.gif“ Anzelika

sakau kad tikslei jau nepamenu bet gale menesio kazko jis man nerode verysad.gif
airv
Aš ACEmoney programą naudoju (Ar kažkaip pan. vadinasi) - labai patinka wink.gif
Sirduliuke
tai gal tikslesni pavadinima ar nuorodele ir gal gali papasakoti apie ja kuo tau ji taip patinka? 4u.gif
Gege
bandysiu buto licenzija nusipirkti, paziuresim, kaip seksis, nes dabar neleidzia man kazkodel islaidu isivest bigsmile.gif
joločka
Aš paprasčiausiai excelį naudoju, susidedu formules ir man liuks thumbup.gif Bandžiau su progrmėle Buhalteris, bet nepatiko schmoll.gif ax.gif
dovilepp
as taip pat naudoju exeliuka smile.gif taciau isbandysiu ir "namu buhalteri". na exelyje man nera problemu, mano sesuo sukure visas lentutes su formulem thumbup.gif tai lb gerai ten man viskas veikia
*Karamelia*
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 04, 18:56)
as taip pat naudoju exeliuka smile.gif  taciau isbandysiu ir "namu buhalteri". na exelyje man nera problemu, mano sesuo sukure visas lentutes su formulem thumbup.gif  tai lb gerai ten man viskas veikia
*

sveikute,o gal kartais galetum tos exelio su formulem pavyzdeli atsiusti man i meila,kokia buciau tau dekinga 4u.gif ,man nepavyksta pasidaryti tinkamos lenteles ir tinkamai skaiciuoti savo islaidas g.gif
dovilepp
parasyk savo emaila, butinai atsiusiu 4u.gif
*Karamelia*
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 07, 20:36)
*

oi,kaip faina biggrin.gif fizire@gmail.com.Didelis aciukas is anksto assa.gif 4u.gif
Kris_
ka tik uzsiregistravau www.balansas.lt kazkurioj temoj radau nuorodele. Is pirmo zvilgsnio labai faina, susidelioji kokiose parduotuvese dazniausiai perki, kokios islaidu grupes, pajamos...labai patogu kad internete, nes gali kad ir ne namie susivesti islaidas, nors jei priejima prie interneto turi ribota tada netinka sis variantas
Deta_
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 07, 19:36)
*

Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką ax.gif Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.com
Meger
QUOTE(Deta_ @ 2008 01 08, 12:03)
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką  ax.gif Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.com
*

Ir man, jei galima blush2.gif VPaplauskiene@dalkia.lt

Ačiū 4u.gif
Visgaile
Sveikos!

As irgi pati vis ziurinejau kur man cia susirasius visas islaidas. ir is visu jusu siulytu..pabandziau (saziningai tikrai smile.gif ) tai man labiausiai patiko www.balansas.lt

gali paziureti kiek kur isleidi ir prideti smulkias islaidas ir jas apibudinti su komentarais, netgi gali del saves paziureti kokiam is pvz maximos filialu labiausiai apsipirkineji. nes gali ivesti viska hierarchiniu budu . tarkim VP market ir po juo maxima pasilaiciai arba maxima akropolis. kartais juk apsipirkineji ir neatkreipi demesio kodel butent ten perki maista. tai padeda pastebeti ir produktu asortimenta ir isleidziama suma smile.gif kuo didesne parduotuve tuo daugiau ir isleidi.. rolleyes.gif
dovilepp
mergaites,issiunciau jums tai, ka praset thumbup.gif
evelincikas
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.co

jei dar nepabodo siusti,ir as labai noreciau;email-evelinastraksaite@hotmal.com blush2.gif
evelincikas
QUOTE(evelincikas @ 2008 01 08, 21:12)
Gal ir man galėtumei atsiųsti tą excelio failiuką  Būčiau lb dėkinga...
detule@gmail.co
jei dar nepabodo siusti,ir as labai noreciau;email-evelinastraksaite@hotmail.com blush2.gif
*

dovilepp
issiunciau smile.gif
Cleo_25
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 08, 22:33)
issiunciau smile.gif
*

Gal galėtumei ir man? 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano e-mail katyte2222@one.lt

Ačiū! 4u.gif
smilgga
sveikos =) as irgi susirupinusi namu buhalterija, tai vyras rado mano programa butas, tai saziningai vedziau, labiau nei ekselis patiko, bet...nezinau ar as nerandu ar kaip bet negaliu dabar paziureti tos rutulines diagramos praeito menesio( Ta rutuline akivaizdziai parodydavo kur isleidziam pinigelius), rodo tik grafini seimos balansa, kuris nera toks informatyvus g.gif Gal nusipirkus licenzija gali tai matyti? ech jauciuosi visas mano darbas per niek doh.gif
Google
QUOTE(smilgga @ 2008 01 09, 00:15)
sveikos =) as irgi susirupinusi namu buhalterija, tai vyras rado mano programa butas, tai saziningai vedziau, labiau nei ekselis patiko, bet...nezinau ar as nerandu ar kaip bet negaliu dabar paziureti tos rutulines diagramos praeito menesio( Ta rutuline akivaizdziai parodydavo kur isleidziam pinigelius), rodo tik grafini seimos balansa, kuris nera toks informatyvus  g.gif Gal nusipirkus licenzija gali tai matyti? ech jauciuosi visas mano darbas per niek  doh.gif
*

As ir naudojuos "Butas" ir su tuo paciu klausimu susiduriau tik neturiu ko paklausti. doh.gif O zinai kaip darau? Kompe nustatau praeito menesio data, ijungiu "Buta" ir rodo to menesio rutuline diagrama. mirksiukas.gif
little_honey
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 08, 21:33)
issiunciau smile.gif
*

Buciau ir as labai dekinga, jei turedama minutele issiustum benetienek@gmail.com.
Dekoju is anksto aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Grėtė
Labutis 4u.gif Bandžiau naudotis ir "namu buhalteriu" ir "butu". Tiesa pasakius namu buhalteris man nelabai patiko. O va "Butas" visai nieko. Tik susiduriau su viena problema - suvedziau viso menesio islaidas ir perziurit suvestine rodo islaidas "poilsio" kategorijoje nors zinau, kad tokiu islaidu neturejau. Ir dabar nezinau ar programa durniuoja ar as klaida padariau suvesdama. Bet nerandu kaip as galiu i tos dienos islaidas paziureti. Randu tas apibendrintas - maistui tiek, kurui tiek... Bet pvz kaip paziureti ka as priskyriau "poilsio" kategorijai ar tarkim tam paciam maistui - nezinau. Man susidare ispudis, kad jei jau suvedei tai suvedei, pataisyti negalima, nebent viska is naujo pervesti. Bet tada tai labai kvaila programa g.gif Ar as kvaila g.gif Help 4u.gif
Panasu grisiu as prie exseliuko... buvau superini daikta pasidariusi, bet kai kompas uzluzo... viskas pradingo schmoll.gif
pupute
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 04, 17:56)
as taip pat naudoju exeliuka smile.gif  taciau isbandysiu ir "namu buhalteri". na exelyje man nera problemu, mano sesuo sukure visas lentutes su formulem thumbup.gif  tai lb gerai ten man viskas veikia
*

sveika 4u.gif ar galetum ir man atsiusti r_useviciute@yahoo.com, gal pavyktu pataupyti rolleyes.gif
Lara2
Jei dar siusi imesk ir man ax.gif 4u.gif laurytele@gmx.de isanksto aciu
dovilepp
visoms issiunciau 4u.gif
pupute
aha matau jau yra, bandysiu perprasti. asiu labai mirksiukas.gif
Google
QUOTE(Grėtė @ 2008 01 12, 13:57)
O va "Butas" visai nieko. Tik susiduriau su viena problema - suvedziau viso menesio islaidas ir perziurit suvestine rodo islaidas "poilsio" kategorijoje nors zinau, kad tokiu islaidu neturejau. Ir dabar nezinau ar programa durniuoja ar as klaida padariau suvesdama. Bet nerandu kaip as galiu i tos dienos islaidas paziureti. Randu tas apibendrintas - maistui tiek, kurui tiek... Bet pvz kaip paziureti ka as priskyriau "poilsio" kategorijai ar tarkim tam paciam maistui - nezinau. Man susidare ispudis, kad jei jau suvedei tai suvedei, pataisyti negalima, nebent viska is naujo pervesti. Bet tada tai labai kvaila programa  g.gif Ar as kvaila g.gif Help 4u.gif
*

Ivestus duomenis tikrai galima pataisyti. Trecioje juostoje nuo viršaus (juosta po paveiksliuku juostos) yra toks pasirinkimas "Seimos balansas (.... LT)". Ten rodo kiek isleidote konkrecia diena. Du kartus paspaudus ant konkrecios dienos atsivercia ataskaita dienos. Kiek kokiai kategorijai isleidote. Tame lange pastebejus klaida - labai lengva istrinti eilute. O paskui pervesti naujus duomenis kaip ir ivedinejote anksciau. 4u.gif
TiTiJu
na v, ir as bandau buhalteri, ziuresim kiek jis man pades skaiciuotis savo "milijonus " biggrin.gif
*Karamelia*
na mergaites,jusu temele mane priverte pradeti skaiciuoti savo islaidas..labai man patinka namu- buhalteris,neturiu nusiskundimu,bent kolkas.Labai idomu,vedu keikviena diena ir man dabar net norisi taupyti,kai matau kiek daug isleidziu smile.gif aciu supermamai uzvedusiai sia temele 4u.gif
Keistas
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 12, 17:45)
visoms issiunciau 4u.gif
*

gal dar ir man būtų galima : keistas555@gmail.com
Iš anksto ačiū smile.gif
civeli
Ir aš, ir aš noriu... Nejaugi yra būdas pamatyti, kur dingsta mano pinigai?

Būčiau dėkinga už failus, gal nors kartą sueis balansas?

El. paštas danutanar@gmail.com

Ačiū!!!
dovilepp
nzn ar manes praset atsiust, taciau isisunciau smile.gif tikiuosi pravers
mergina05
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 15, 18:39)
nzn ar manes praset atsiust, taciau isisunciau smile.gif  tikiuosi pravers
*

ir man, ir man smile.gif mergina05@gmail.com aciu laaabai smile.gif
linamek
smile.gif jei galima ir man reiketu to exelio pavyzdelio-buciu dekinga. atspekas@yahoo.com labai aciu.
kristina19
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 12, 15:45)
visoms issiunciau 4u.gif
*

ir man atsiusk jei gali beka22.k@gmail.com.labai aciu 4u.gif
vilite
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 12, 16:45)
visoms issiunciau 4u.gif
*

gal galėtum ir man atsiusti? labai būčiau dėkinga, 4u.gif
wioleta.violeta@gmail.com
dovilepp
issunciau smile.gif jei kas negavot, parasykit i az mirksiukas.gif
Linsta
Prasau jei galite ir man atsiusti linst@takas.lt buciau labai dekinga 4u.gif
xkalvisx
Ops ......... manes nepamirškit, noriu žvilgtelėti į Excel failą, gal ten galima kažką papildyti ir patobulinti............ ir aišku pačiam naudotis, jei patiks. 4u.gif
xkalvisx@gmail.com
vilite
QUOTE(dovilepp @ 2008 01 17, 19:33)
issunciau smile.gif  jei kas negavot, parasykit i az mirksiukas.gif
*

dėkui 4u.gif
WildCat
gal ir man galėtumėte excel failiuką atsiųsti? blush2.gif

julija@lycos.co.uk
makausike
ir as noriu blush2.gif lsakalauskiene@gmail.com
_Foxy_
As irgi labai noreciau to sedevro su excel'iu ... 4u.gif Is anksto aciu smile.gif
d.reivytiene@gmail.com
agnulka86
Sveika smile.gif gal ir man galetum atsiusti ta excel failiuka? agnulka86@yahoo.com
4u.gif is anksto aciu 4u.gif
boruzzze
labukas,

net nemaniau, kad tokiu variantu dar buna schmoll.gif bigsmile.gif gal butu galima ir man gauti exeliuko varianta? boruzzze@gmail.com

reiktu pabandyti... o tai rinkti cekius ir su jais nieko nedaryti pabodo cool.gif
*Vasaros lietus*
Prisijungiu ir aš. Norėčiau to exeliuko, gal prisiruošiu taupyti, būčiau dėkinga 4u.gif
vakare.zvaigzde@mail.ru
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.