Tos, kurios nori kokybes siulyciau NESIKREIPTI i Siauliuose isikurusia firma "Hefaistas" (cia kazkur centre, netoli "Saules" k/t).
Gaminausi virtuve, tai tik sugadinau daug nervu ir praradau laiko. Tai, kad gaminti velavo keleta menesiu, dar nieko. Pagaminus,virtuves baldus montavo apie du - tris menesius (ir tai, zadejo atvaziuot "pabaigt smulkmenas", cia buvo pries tris menesius, jau nieko nebesitikiu). Is pradziu pagamino spinteles visai kitokiu matmenu nei buvo tartasi (vaizdas buvo kraupokas, tarp spinteliu 20cm tarpai), keite per tris kartus. Ant sienos vietoj plyteliu klijuota laminuota plokste greitai atsoko ir issiriete ("C" forma). Vargais negalais issireikalavom, kad pakeistu (kas ryta begu ziureti, nes jau atsoko nuo sienos, bijau, kad nebutu blogiau). Bet ir tai neesme. Svarbiausia tai, kad dabar, kai virtuve "jau tarsi baigta" (sumoketa jau seniai), akis bado darbo nekokybiskumas - pagaminta labai netvarkingai ir atmestinai.
Is pradziu buvo baisiai pikta sumetus pinigus tarsi i bala, dabar tik liudna

Nenorejau daryti antireklamos, skelbti kazkur internete, jau buvau kaip ir susitaikiusi su savo virtuve

, jei ne kiti meistrai, sia savaite pagamine man spinta. Save "Hefaistas" vadina "geriausiais Siauliuose", tai manieji meistriukai gerokai pasijuoke, susake brokus, kuriu net nebuvau pastebejusi...

Pasak ju, padaryta kaip pas "garazinius", visokie baisus kreivai igrezti varztai, kampiukai ir t.t. jau nebenaudojami (virtuvininkai man teige, kad nera jokiu "graziu technologiju", kad ju nesimatytu)