Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas iš vištienos 2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Antri patiekalai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
žostautė
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 28, 11:55)
O kokį skonį suteikia obuolių sultys? Mėsytė parūgštėja?
*


Parūgštėja ir paminkštėja, be to suteikia labai puikų skonį cukinijojm bei porams.
suntea7
mielos vistienos megejos, ar gaminate ziuljena? mano be galo megstamas patiekalas wub.gif
Papildyta:
turiu patikrinta receptuka thumbup.gif:
Asta
QUOTE(mamymamy @ 2009 01 22, 16:55)
Noriu noriu noriu  thumbup.gif . Bet ar galit man nepatyrusiai gamintojai įmest linką, kur gerb. Srovė aprašiusi šitą skanumėlį. Nes aš nepatyrusi gamintoja ir nežinau, nei kiek to vandens reik, nei šiaip kiekių. Kiek apžiūrėjau skelbtų gaminių, tai nesuradau šito verysad.gif
*





QUOTE(aguonele @ 2009 01 23, 22:32)
nu butinai isbandysiu,nes jau skamba tai viliojanciai  wub.gif
jau nezinau kur ji net buvo idejus,bet tu kazka maisai.cia vanduo visai nesipila ir proporciju niekur nebuvo parasyta man rodos. as naudoju dazniausiai 3 dideliu kulseliu su kumpeliu mesyte,3 morkas ,svoguna ir poro.visa kita pagal skoni dedas.labai lengvai pagaminama ir nebijok,nes jau cia nera kad kas nesigautu  mirksiukas.gif
*




Bandau spėti, kad ten ne vanduo, o tiesiog susidaręs skystis nuo daržovių, vištienos ir grybų ax.gif
silsta
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 28, 18:10)
mielos vistienos megejos, ar gaminate ziuljena? mano be galo megstamas patiekalas wub.gif
Papildyta:
turiu patikrinta receptuka thumbup.gif:
*



O kur to ziuljeno receptukas? verysad.gif Atleisk, kad skubinu, bet labai didelis interesas sueme....
Irmama
aha bigsmile.gif ir man smalsu ir kas cia do daiktas biggrin.gif g.gif
*k.a.c.i.u.s*
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
kisule
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 14:58)
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif  4u.gif  4u.gif
*


nono.gif mastau.gif tai labai laukiam, manau dauguma megsta kinietiska maista greiiiiiit rasyk lotuliukas.gif hihihi.gif liezuvis.gif
pelytex
4u.gif Sveikos,


Gal galite kuri nors parašyti Jūratės kepsnio receptuką?
another
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 14:58)
O ziurekit ar bandot ruost vistiena pagal kinieciu receptukus?Zinau lb lb skanu su black been source thumbup.gif  4u.gif  4u.gif
*


man tai skaniausia traški vištiena saldžiarūgščiame padaže, bet namie nesigauna gerai, nes viryklė elektrinė doh.gif
kisule
QUOTE(pelytex @ 2009 01 29, 15:09)
4u.gif  Sveikos,
  Gal galite kuri nors parašyti Jūratės kepsnio receptuką?
*


radau interneto platybese 4u.gif
Jurates kotletas
Vistienos minkstimas be odos palaipsniui pilant grietinele sukapojamos.Pridedame druskos ir ismaisius formuojame apvalios priplotos formos pusgaminiai kurie mirkomi kiausinio plakinyje ir pavoliojami pyrago(batono) siaudeliuose 4u.gif sunglasses2.gif
suntea7
QUOTE(silsta @ 2009 01 28, 20:28)
O kur to ziuljeno receptukas? verysad.gif  Atleisk, kad skubinu, bet labai didelis interesas sueme....
*


as is pradziu jo ir neidejau, nes maniau gal visoms zinomas 4u.gif
reikia:
2 vistienos file
dziovintu grybu (nzn kiek dedu is akies, nu nedidele saujele)
grietineles (200ml)
vandens(tinka ir grybu nuoviras)
saukstas miltu
lauro lapai
megstami prieskoniai
fermentinio surio
garnyrui - ko pageidaujate, -bulves, ryziai, kose....

vistiena paprieskoniuoti, as dazniausiai palaikau per nakti.susmulkinti juostelemis ir apkepti svieste. deti i karsciui atsparu inda. ismirkytus grybus taip pat supjaustyti juostelemis, berti i inda.sudeti prieskonius, lauro lapelius (tik nepadauginkit).pilti grietinele, vandeni/nuovira,pabarstyti fermentiniu suriu ir troskinti ikaitintoje orkaiteje apie 20-30 min.
skonis pasakiskas, svarbiausia nepamirsti lauro lapu ir dziovintu grybu ax.gif
more more
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 29, 17:53)
as is pradziu jo ir neidejau, nes maniau gal visoms zinomas 4u.gif
reikia:
2 vistienos file
dziovintu grybu (nzn kiek dedu is akies, nu nedidele saujele)
grietineles (200ml)
vandens(tinka ir grybu nuoviras)
saukstas miltu
lauro lapai
megstami prieskoniai
fermentinio surio
garnyrui - ko pageidaujate, -bulves, ryziai, kose....

vistiena paprieskoniuoti, as dazniausiai palaikau per nakti.susmulkinti juostelemis ir apkepti svieste. deti i karsciui atsparu inda. ismirkytus grybus taip pat supjaustyti juostelemis, berti i inda.sudeti prieskonius, lauro lapelius (tik nepadauginkit).pilti grietinele, vandeni/nuovira,pabarstyti fermentiniu suriu ir troskinti ikaitintoje orkaiteje apie 20-30 min.
skonis pasakiskas, svarbiausia nepamirsti lauro lapu ir dziovintu grybu ax.gif
*


o kada miltai,ar cia kepinant vistiena, ar kitu metu?
*k.a.c.i.u.s*
QUOTE(kisule @ 2009 01 29, 17:07)
nono.gif  mastau.gif tai labai laukiam, manau dauguma megsta kinietiska maista greiiiiiit rasyk  lotuliukas.gif  hihihi.gif  liezuvis.gif
*




niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif kas paragauja,isgiria blush2.gif tongue.gif
suntea7
QUOTE(more more @ 2009 01 29, 19:43)
o kada miltai,ar cia kepinant vistiena, ar kitu metu?
*


atsiprasau, pamirsau juos paminet lotuliukas.gif su grietinele sumaisyt o tada i inda pilti smile.gif
mmartaa
zinokit,jau yra atradimas,nebereikia nuo kulseliu mesa nuimineti,nes yra pirkti ,,nemateko,, kumpeliu mesa be kaulo ir odeliu,man ji simta sykiu skanesne negu krutineles mesa,nu tai dabar viska su ja ir darau thumbup.gif
kisule
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif
*


4u.gif ploja.gif oro_buckis.gif bus isbandyta,o kur perki black been source ? ax.gif
kisule
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif
*


4u.gif yahoo.gif oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]
kisule
QUOTE(Kaciusss @ 2009 01 29, 19:54)
niu tai prasom mirksiukas.gif
taigi nusiperkat vistienos slauneliu zaliu(koki kieki sprendziate jus),mes su vyru perkam 4.
Nusiperkate paprikos(perku visokiu spalvu,graziau )
Pievagrybiu,svogunu ir black been source is kinieciu.
Tada nusiplaustome mesyte nuo slauneliu,gabaliukais,ir sudedame i keptuve apkepti.Tuo tarpu nusilupame ir susipjaustome gana stambiai svoguna,paprikos,grybus(pjaunu juos pusiau).Kai vistiena apkepa ir truputi paruduoja dedu svogunus,pakepu keleta min tada dedu paprika ir paciame gale susdedu grybukus ir kokias 3min pakepu.Tada truputuka druskytes ar vistienai skirtu prieskoniu ir saukstas black been source.Ziurite kaip issimaiso jei truksta padazo dedate truputi daugiau.TIK Nepadauginkit!
Ir viskas,skanaus mirksiukas.gif 
valgote su ryziais,galima bulvemis,snd bandem net su bulviu kose.Lb lb skanu blush2.gif  kas paragauja,isgiria blush2.gif  tongue.gif
*


4u.gif yahoo.gif oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]
kisule
o dieve kas cia pasidare doh.gif doh.gif kodel 3 zinute g.gif atsiprasau labai 4u.gif kazkas buvo netaip blink.gif
*k.a.c.i.u.s*
QUOTE(kisule @ 2009 01 30, 09:04)
4u.gif  yahoo.gif  oro_buckis.gif pabandysiu aciu tik kur perki [/B]
*




Perku kinieciu supermarkete 4u.gif gyvenu ne LT,tai ju yra,o LT bijau pasakyt kur ju butu glima rast blush2.gif
žostautė
Dar toks a la kiniškas mano mėgstamas troškinukas. Supjaustau vištieną plonom juostelėm, apkepinu, tada dedu apkepintas plonai pjaustytas morkas, verčiu skardinę konservuotų bambukų, jei turiu - sojų pupelių daigų (būna skardinėse, seniau ir daržovių skyriuose maišeliuose), mirkytų ir pjaustytų shitake grybų (t.y. perku džiovintus) ir į pabaigą dar griežinėliais pjaustyto poro. Šiaip jei kokia paprika šaldytuve voliojasi irgi labai tinka mirksiukas.gif
*k.a.c.i.u.s*
QUOTE(žostautė @ 2009 01 30, 17:53)
Dar toks a la kiniškas mano mėgstamas troškinukas. Supjaustau vištieną plonom juostelėm, apkepinu, tada dedu apkepintas plonai pjaustytas morkas, verčiu skardinę konservuotų bambukų, jei turiu - sojų pupelių daigų (būna skardinėse, seniau ir daržovių skyriuose maišeliuose), mirkytų ir pjaustytų shitake grybų (t.y. perku džiovintus) ir į pabaigą dar griežinėliais pjaustyto poro. Šiaip jei kokia paprika šaldytuve voliojasi irgi labai tinka  mirksiukas.gif
*




reiks isbandyti,aciu thumbup.gif
alexxandra
Išbandytas ir tikrai skanus vištienos sparnelių receptas:

Vištienos sparneliai aštriame padaže

600 g vištų sparnelių (~6 sparneliai)
druskos, pipirų
aliejaus

8 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. sojų padažo
3 v. š. balzaminio acto
3 v. š. čili ir česnako padažo ("Thai Choice")
2 v. š. medaus
0,5 citrinos sulčių
0,5 v. š. kajeno piprų

2 skiltelės česnako
3 vnt. konservuotų čili pipirų
svogūnų laiškų

Vištienos sparnelims nukirpti galiukus ir padalinti sparnelius į 3 dalis (pjauti aštriu peiliu ties sulenkimais), pabarstyti druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais (aš kaip visada, naudoju "Santa Maria" pipirų ir česnakų malūnėlį). Prieskonius gerai įtrinti į mėsą ir padėti į šaldytuvą kuriam laikui. Manieji sparneliai ten praleido visą naktį.

Gerai įkaitinti aliejų, sudėti vištienos sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Kol sparneliai kepa, sumaišyti visus padažui skirtus komponentus: pomidorų padažą, sojos padažą, balzaminį actą, medų, čili ir česnakų padažą, kajeno pipirus, citrinos sultis. Jei nepatinka padažo skonis, siūlau ragauti ir tobulinti pagal save smile.gif

Kai sparneliai iškepa ir gražiai apskrunda, į keptuvę suberti smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pakepti kol česnakas taps gražios auksinės spalvos ir supilti jau paruoštą padažą. Sumažinti ugnį ir dar patroškinti 2-3 min.

Į lėkštę dėti sparnelius, užpilti juos padažu ir papuošti smulkintais čili pipirais bei svogūnų laiškais.

user posted image
*k.a.c.i.u.s*
QUOTE(alexxandra @ 2009 01 31, 23:35)
Išbandytas ir tikrai skanus vištienos sparnelių receptas:

Vištienos sparneliai aštriame padaže

600 g vištų sparnelių (~6 sparneliai)
druskos, pipirų
aliejaus

8 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. sojų padažo
3 v. š. balzaminio acto
3 v. š. čili ir česnako padažo ("Thai Choice")
2 v. š. medaus
0,5 citrinos sulčių
0,5 v. š. kajeno piprų

2 skiltelės česnako
3 vnt. konservuotų čili pipirų
svogūnų laiškų

Vištienos sparnelims nukirpti galiukus ir padalinti sparnelius į 3 dalis (pjauti aštriu peiliu ties sulenkimais), pabarstyti druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais (aš kaip visada, naudoju "Santa Maria" pipirų ir česnakų malūnėlį). Prieskonius gerai įtrinti į mėsą ir padėti į šaldytuvą kuriam laikui. Manieji sparneliai ten praleido visą naktį.

Gerai įkaitinti aliejų, sudėti vištienos sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Kol sparneliai kepa, sumaišyti visus padažui skirtus komponentus: pomidorų padažą, sojos padažą, balzaminį actą, medų, čili ir česnakų padažą, kajeno pipirus, citrinos sultis. Jei nepatinka padažo skonis, siūlau ragauti ir tobulinti pagal save smile.gif

Kai sparneliai iškepa ir gražiai apskrunda, į keptuvę suberti smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pakepti kol česnakas taps gražios auksinės spalvos ir supilti jau paruoštą padažą. Sumažinti ugnį ir dar patroškinti 2-3 min.

Į lėkštę dėti sparnelius, užpilti juos padažu ir papuošti smulkintais čili pipirais bei svogūnų laiškais.

user posted image
*




bandyt reiks gal ryt biggrin.gif mirksiukas.gif
Masiania*
Sparneliai thumbup.gif atrodo.
Dolli_
aguonele, gal galetumet truputi papasakot apie ta troskini kur su bulvytemis verdat, pora psl adgal buvo idetas vel jusu tas receptukas smile.gif ten vandenuko reikia pilti tiek kad apsemtu viska ar tiek kad bulves apsemtu ir paskui viskas ten apsunta? ar kaip? rolleyes.gif
aguonele
Dedi bulves, ant ju svoguna,morkas tada vistiena ir uzpilu dar keptuveje likusiu sviestuku ir vandens tiek,kad tik vistiena apsemtu.Vistiena pries apkepdama apvolioju miltuose,tada skystis gaunas tirstas ir labai gerai sueina kaip padazas.Nepamirsti reikia cesnaku ir zinoma buljono megiamo.Sekmes
Dolli_
aciu, ryt reiks meginti smile.gif
Bijuna
Mamytes, gal kuri galite pasakyti kuo geriau apvolioti vistienos gabaliukus, kad jie isvirti-kepti aliejuje butu traskus? Noriu siandien tokius vistienos "pagaliukus"iskepti, bet nezinau ar miltuose volioti, ar krakmole ar dziuveseliuose. Aciu.
Hartema
QUOTE(Bijuna @ 2009 02 02, 15:22)
Mamytes, gal kuri galite pasakyti kuo geriau apvolioti vistienos gabaliukus, kad jie isvirti-kepti aliejuje butu traskus? Noriu siandien tokius vistienos "pagaliukus"iskepti, bet nezinau ar miltuose volioti, ar krakmole ar dziuveseliuose. Aciu.
*




Krakmole
guziukas
QUOTE(Bijuna @ 2009 02 02, 16:22)
Mamytes, gal kuri galite pasakyti kuo geriau apvolioti vistienos gabaliukus, kad jie isvirti-kepti aliejuje butu traskus? Noriu siandien tokius vistienos "pagaliukus"iskepti, bet nezinau ar miltuose volioti, ar krakmole ar dziuveseliuose. Aciu.
*


As tai miltus sumaisau su kukuruzu krakmolu thumbup.gif
Ramint@
pastaruoju metu labai daznai gaminuosi toki troskinuka
reikes:
vistienos mesytes, pastaraji karta pirkau kulseliu mesa be kaulo
papriku, as emiau visu spalvu, graziau atrodo
pievagrybiu
kreveciu atsildytu
sviesto
alyvuogiu aliejaus
grietineles
vistienos prieskoniu
garnyrui garuose virtos darzoves - brokolis, ziedinis kopustas, morkytes
gaminimo eiga:
Vistiena pamarinavau su citrina, druskytes, pipiriuku, svoguno per nakti. Tada mesyte supjaustom kubeliais bei apkepame aliejuje kol apskrus lengvai, i kita keptuve dedame sviesto bei pakepiname pievagrybius susmulkintus bei paprikas, juos siek tiek padruskiname, tuomet jiems lengvai apkepus dedu vistiena, krevetes islukstentas atsildytas, pilu grietinele bei siek tiek vistienos prieskoniu ir taip troskinu apie 30min....Man labai skanu su garuose virtomis darzovemis... Mano seimyna dar valgo su ryziais su trupuciu sviesto, o as kadangi valgau mesyte tik su darzovem tai apsieinu be ryziu... Skanaus
Lithium
aš vištieną gaminu taip:
pamarinuoju su prieskoniais, majonezu ir coca-cola, o tada improvizuoju kepdama arba troškindama ax.gif
astiti

Vistiena su baklazanu kinietiskai


1 baklažanas, 1 pusele vistienos file;2 kiaušinio baltymai, 4 šaukštai kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.

Baklazanus supjaustyti juostelemis, apvolioti baltyme, krakmole ir apvirti aliejuje. Vistienos gabaliukus taip pat.

Padažas: 300 ml vandens, stikline cukraus, 50 ml ryžių acto, 2 šaukštai pomidorų padazo, 30 ml sojos, 1 šaukštas kukurūzų krakmolo

I keptuve pilam vandeni ir cukru. Maisydami ant silpnos ugnies istirpiname. Tada po truputi pilame ryziu acta, pomidoru padaza , soja, ir kukuruzu krakmola. Viska labai gerai maisome ir kaitiname ant ugnies. Kai padazas uzvirs dedame vistiena ir baklazanus ir dar truputi pakaitiname.
Skanaus 4u.gif



user posted image
Masiania*
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 20:21)
Vistiena su baklazanu kinietiskai
1 baklažanas, 1 pusele vistienos file;2 kiaušinio baltymai, 4 šaukštai kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.

Baklazanus supjaustyti juostelemis, apvolioti baltyme, krakmole ir apvirti aliejuje. Vistienos gabaliukus taip pat.

Padažas: 300 ml vandens, stikline cukraus, 50 ml  ryžių acto, 2 šaukštai pomidorų padazo, 30 ml sojos, 1 šaukštas kukurūzų krakmolo

*


Idomus padazas, kad tiek daug cukraus. Saldziarugstis iseina ar labiau saldus? blush2.gif
astiti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 17, 20:55)
Idomus padazas, kad tiek daug cukraus. Saldziarugstis iseina ar labiau saldus? blush2.gif
*




cukraus tikrai nemazai, bet manau ryziu actas ta salduma sumazina. Padazas labiau saldziarugstis smile.gif
Jureja
Gal kas galetu pasidalinti receptuku kaip marinuoti vistos krutinele kepimui orkaiteje (nemustam gabaliukui, na nezinau ar aiskiai paaiskinau smile.gif ) , kad butu sultinga ir minksta. Labai buciau dekinga.
joliteee
QUOTE(Jureja @ 2009 02 19, 20:29)
Gal kas galetu pasidalinti receptuku kaip marinuoti vistos krutinele kepimui orkaiteje (nemustam gabaliukui, na nezinau ar aiskiai paaiskinau  smile.gif ) , kad butu sultinga ir minksta. Labai buciau dekinga.
*


As istrinu prieskoniais ir kepu rankoveje, gaunasi labai minksta mesyte
miegale23
siandien dariau vistyte cia paskaicius viena recepta, ne visiskai taip, bet panasiai, pakepiau pjaustyta krutinele, svoguna, pievagrybius, saldytas darzoves, uzdejau prieskoniu, patroskinau su grietine skiesta vandeniu, nes tingejau i parde grietineles eiti, buvo skanu.
regna
Aš,vištos krūtinėlę marinuoju {obuolių sultys+medus+garstyčios]{kartais vietoj garstyčių pilu balzamito acto},aišku dedu prieskonius.
Papildyta:
Kepti vištienos sparneliai
reikės:
pusė kg.vištos sparnelių,
1/2litro vandens,
200g miltinio cukraus,
2-3 citrinos,
vištienos prieskonių{galima naudoti įvairias žoleles,ciberžolę}
druskos,pipirų,
Vištos sparnelius įtriname prieskoniais ir paliekame30- 40 min.
Miltinį cukrų sumaišome su vandeniu,užvirinkite ir pavirkite2-3 min.
Į sirupą sudėkite citrinas,nukelkite puodą,ir palikite 20min.
Citrinas išgriebkite ir pavirkite5min.
Vištienos sparnelius sudėkite į skardąir užpilkite
sirupu.
Į sirupą sudėkite supjaustytas citrinas ir kepkite 30-35min.
Mergina_28
QUOTE(astiti @ 2009 02 17, 20:21)
Vistiena su baklazanu kinietiskai
1 baklažanas, 1 pusele vistienos file;2 kiaušinio baltymai, 4 šaukštai kukurūzų krakmolo, aliejaus kepimui.

Baklazanus supjaustyti juostelemis, apvolioti baltyme, krakmole ir apvirti aliejuje. Vistienos gabaliukus taip pat.

Padažas: 300 ml vandens, stikline cukraus, 50 ml  ryžių acto, 2 šaukštai pomidorų padazo, 30 ml sojos, 1 šaukštas kukurūzų krakmolo

I keptuve pilam vandeni ir cukru. Maisydami ant silpnos ugnies istirpiname. Tada po truputi  pilame ryziu acta, pomidoru padaza , soja, ir kukuruzu krakmola. Viska labai gerai maisome ir kaitiname ant ugnies. Kai padazas uzvirs dedame vistiena ir baklazanus ir dar truputi pakaitiname.
Skanaus 4u.gif
*


Labas vakaras

Noreciau paklausti kur galima rasti kukuruzu krakmolo. Nes as nerandu paprastose parduotuvese tokiu dalyku. Aciu
čikuraku
QUOTE(Mergina_28 @ 2009 02 23, 22:48)
Labas vakaras

Noreciau paklausti kur galima rasti kukuruzu krakmolo. Nes as nerandu paprastose parduotuvese tokiu dalyku. Aciu
*



as tai maximoj prie kruopu miltu buvau radus pirkti.
Asta
QUOTE(Mergina_28 @ 2009 02 23, 22:48)
Labas vakaras

Noreciau paklausti kur galima rasti kukuruzu krakmolo. Nes as nerandu paprastose parduotuvese tokiu dalyku. Aciu
*





Aš kukurūzų krakmolo esu pirkusi IKI ax.gif
regna
kukurūzų krakmolo pirkau Norfoje.
Mergina_28
Aciu merginos uz atsakyma aciuks.gif Eisiu per parduotuves ir ieskosiu jo wink.gif
renatuxaass
sveikos, as dar naujoke tai gal galit man atsakyt i toki gan kvaila klausima, jei noriu kepti visa vista porkaiteje tai ja ikisti i koki maisa, ar folija apvynioti, ar tiesiog patiesti skarda folija ir ant virsaus uzdengti, ka ten dar ipilti, alieju ar vandeni na man ji vis svyla doh.gif
čikuraku
jei turi keimo maisa kisk i ji ir ipilk kokiam kilui 1,5 stiklines vandens ir uzrisk, gali folija klot ir det vistuke, paplit vandenuko ir dengt sandariai uzsukt visus sonus ir iskeps niekad niekas nesvyla mirksiukas.gif
renatuxaass
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 26, 20:16)
jei turi keimo maisa kisk i ji ir ipilk kokiam kilui 1,5 stiklines vandens ir uzrisk, gali folija klot ir det vistuke, paplit vandenuko ir dengt sandariai uzsukt visus sonus ir iskeps niekad niekas nesvyla mirksiukas.gif
*


cia i maisa vandens ipilti? blush2.gif o jei su folija tai pilti vandeni, nebutina ten aliejaus nieko, uzdengti su folija kad tiesiog neliktu plikos vistos, bet po to gale atidengti?ir apvartyti kad apskrustu?
o kai kepi ant groteliu tai ant virsaus kazkuo aptepti o apdengti folija irgi reikia ar ne?
čikuraku
QUOTE(renatuxaass @ 2009 03 26, 20:39)
cia i maisa vandens ipilti? blush2.gif o jei su folija tai pilti vandeni, nebutina ten aliejaus nieko, uzdengti su folija kad tiesiog neliktu plikos vistos, bet po to gale atidengti?ir apvartyti kad apskrustu?
o kai kepi ant groteliu tai ant virsaus kazkuo aptepti o apdengti folija irgi reikia ar ne?
*




as visur ipilu vandens ir i maisa ir i folija. nebutina aliejaus, taip pabaigoj atidengti kad apskrustu, nors maise tai man kartais ir pati paskrund nereik nei prapjaut maiso.

ant groteliu tai nelabai zinau jei visa vistele, tai itariu bus sunkoka, gal kas kt ateis pakomentuot, nes vistiek is apacios kazkokia blekute idesi, nes kazkur ji varvet tures, is virsaus pridengsi, nelabai zinau, tokiu budu, jei butu gabaliukais tai imanoma ir nepridengta iskept mirksiukas.gif
Laukinė-Vyšnia
As tai nieko nedengiu, vistuke nuplaunu, nusausinu, sumarinuoju min pries para, geriau - dvi... tada sodinu ja ant alaus skardines (puse alaus nupilu, metu vidun lauro lapa ir pipiru zirniukais) ir istatau ta vistuke su skarbonkike skardon... sparnelius, tiesa, prismeigiu prie sonu krapstukais... Viskas kuo puikiausiai iskepa, apskrunda, nesvyla ir buna niam kaip skanu... blush2.gif

Gal, beje, kas rase, bet parasysiu dar karteli... maximoj esti naturaliai uzaugintu visciuku. Ale ju skonis NEPALYBGINAMAS su konvejeriniais broileriukais... 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.