Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas turi kolekcijas?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Makalius
Antroji tema.
Pasakojam, kas ką renką, rodom kolekcijas smile.gif

Pirmoji tema čia
shwiesulka
QUOTE(Makalius @ 2007 12 28, 20:47)
Tuomet jau nebebūsiu kolekcionierius, nes kolekcionieriai savo kolekcijų nenaudoja tongue.gif
*

Nu taigi koks cia naudojimas? laugh.gif Jei renki CUKRU, tai aisku, nebegali arbatos su cukrum gert. Bet tai jeigu renki cukraus POPIERIUKUS, tai kaip jau tu juos ten sunaudosi irnesakyk.gif nebent tualete lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Eos
QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 28, 23:07)
O iš Maskvos gaut nepavyko, ane?  ax.gif
*

nea verysad.gif bet galimybė realiai visada yra, tik... nežinau, kada su drauge iš Maskvos pasimatysiu unsure.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 12 28, 23:20)
Nepasidalinsim mes su Eos schmoll.gif Teks peštis laugh.gif
*

burtus trauksim biggrin.gif
Užtat visi dabar žinos, kad mums reikia po du pakelius imt lotuliukas.gif
Eos
Žirafos sese, vyras dabar Frankfurte, tai paprašiau atviruką nupirkt mirksiukas.gif tikiuosi, nepamirš unsure.gif
Makalius
Tai mytas kitiems metams rimtai nukeliamas? Nes išvažiuoju pas tėtį, cukraus tadu su savim neimu biggrin.gif
Eos
Manau, kad nukeliam biggrin.gif beje, vyras va grįžo, atviruko nenupirko verysad.gif bet cukraus tai tris skirtingus po 4 pakelius parvežė lotuliukas.gif žodžiu ir draugei Maskvoj (kuri irgi cukrų renka), ir Makaliui užteks, ir dar liks lotuliukas.gif
Makalius
QUOTE(Eos @ 2007 12 29, 20:09)
Manau, kad nukeliam biggrin.gif beje, vyras va grįžo, atviruko nenupirko verysad.gif bet cukraus tai tris skirtingus po 4 pakelius parvežė lotuliukas.gif žodžiu ir draugei Maskvoj (kuri irgi cukrų renka), ir Makaliui užteks, ir dar liks lotuliukas.gif
*

Tai nieko, suvalgysi irnesakyk.gif
Je t'aime
QUOTE(Eos @ 2007 12 28, 19:04)
va chia tai kazkas negirdeto bigsmile.gif parodyk ir mums mirksiukas.gif
*

Dabar nuotraukyčių neturiu (kompas sugedo) bet kai sutaisys būtinai savo etiketes ax.gif

QUOTE(zirafos sese @ 2007 12 28, 22:29)
Oioioi, tikrai kažkas naujo  thumb_yello.gif  Apie hoops and yoyo statulėles pirmąkart girdžiu, būtų smalsu pamatyti, kas tai per daiktas. wink.gif O dėl firminių etikečių sutinku - pasitaiko tikrai originalių, man pačiai neretai nekildavo ranka tokias išmesti, bet kolekcionuoti jas į galvą neatėjo....  doh.gif
*

Hoops and yoyo yra hallmark atvirukų veikėjai, taigi aš renku jų atvirukus, minkštus žaisliukus, statulėles, ir viską kas susiję su jais. Kol kas daug neturiu bet galiu jums parodyti kaip jie atrodo wub.gif Šiaip jų el.atvirukai labai nerealūs, pasitaiko interaktyvių. Šiaip jie būna su jų balsais wub.gif
user posted image
O jų žaisliukai atrodo taip:
user posted image
Bet šiaip Lietuvoje, man atrodo hoops and yoyo suvenyrų nebūna pirkti, tik atvirukai. Man juos parveža draugės, ar šiaip kokie giminaičiai iš užsienio. Kol kas turiu labai mažai, nebent daug atvirukų, o iš suvenyrų tik hoops and yoyo žaisliukus, nes juos pradėjau rinkti visai nesenai. blush2.gif
***Žaltvykslė
Sveiki,kolekcionieriai.Nugi,aš tai mažus kiauliukus renku jau keli metai,turiu virš 30.
Jie namuose turi stovėti atsukę užpakaliukus į žmones,tada,sako,neša pinigus... 4u.gif 2. Картинка в тексте
Laukiu vis.... blink.gif blink.gif
2. Картинка в тексте

Papildyta:
nemoku įdėti...
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
laba
popiereliai nuo gumu, ir visa kita, kas su tuo susije biggrin.gif
daugiau tarp lietuviu panasiu i save nesutikau jau ilga laiko tarpa ax.gif

pora kadru http://turbo.us.to/storage/
***Žaltvykslė
Vau.laba,kokia didelė tavo kolekcija.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikrai neteko tokio asortimento matyti... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

tai jau gumų esi prisivalgęs..... g.gif
Filia
QUOTE(laba @ 2008 01 13, 18:55)
popiereliai nuo gumu, ir visa kita, kas su tuo susije  biggrin.gif
daugiau tarp lietuviu panasiu i save nesutikau jau ilga laiko tarpa  ax.gif

pora kadru http://turbo.us.to/storage/
*

Faini katalogiukai. Tik kodėl tiek besikartojančių? Aš kai rinkau, tai tik skirtingus - Love is ir Donald ir dabar turiu po krūvikę dar. Love is dar ir papildoma karts nuo karto. Bet tik mėgėjiškai, voke viskas. O čia taip tvarkingai thumbup.gif
Makalius
QUOTE(laba @ 2008 01 13, 17:55)

Šitiek gumų sukramtyt....užuojauta dantims console.gif
laba
QUOTE(Filia @ 2008 01 15, 18:24)
Faini katalogiukai. Tik kodėl tiek besikartojančių? Aš kai rinkau, tai tik skirtingus - Love is ir Donald ir dabar turiu po krūvikę dar. Love is dar ir papildoma karts nuo karto. Bet tik mėgėjiškai, voke viskas. O čia taip tvarkingai thumbup.gif
*

ten kur zalia su melyna masinom, tai kiekvieno popierelio turiu po simta, o tiek surinkt vienodu nera lengva unsure.gif
o ten kur paskutine fotke desinej apacioj, tai ten dvi skirtingos serijos, kaire stulpelis labai daznai sutinkamas, o desinej stulpeli serija rinkau daugiau kaip pora metu ax.gif beje, neber ju prekyboj, nuo to kolekcionavimas tik paidomeja cool.gif

gal bendraminciu atsirastu, nors labai abejoju? ar siaip, galetu atiduot savo popierelius i geras rankas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2008 01 15, 18:46)
Šitiek gumų sukramtyt....užuojauta dantims console.gif
*

pasakyk sita mano klasiokams, kai dar mokykloj mokiaus, pries gerus desimt metu, budavo laimingi visi, kai eidavau i parduotuve gumos, katik naujos uzvestos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sommer @ 2008 01 15, 18:01)
Vau.laba,kokia didelė tavo kolekcija.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai neteko tokio asortimento matyti... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tai jau gumų esi prisivalgęs..... g.gif
*

tai tik maza jos dalis parodyta ax.gif
Kolekcionierė
oj kokia liuks tėmelė,reiks eit Jūsų senąją tema peržiūrėt, očia yra mano bokalų ir taurių kolekcija mielai priimu norinčius ir galincius padet man ją padidint
grange
QUOTE(kulebam @ 2008 01 22, 22:49)
oj kokia liuks tėmelė,reiks eit Jūsų senąją tema peržiūrėt, očia yra mano bokalų ir taurių kolekcija mielai priimu norinčius ir galincius padet man ją padidint
*

blink.gif kieek daug
Kolekcionierė
QUOTE(grange @ 2008 01 23, 00:25)
blink.gif  kieek daug
*

nedaug čia,kiti kolekcininkai po 500 turi
Kolekcionierė
smile.gif
Makalius
QUOTE(kulebam @ 2008 02 18, 21:40)
smile.gif
*

g.gif Kaip suprast šitą žinutę g.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Makalius @ 2008 02 19, 00:15)
g.gif Kaip suprast šitą žinutę  g.gif
*

tiesiog pakeliu tema is bedugnes
Eos
Makaliau, džiugu, kad nepalikai forumo mirksiukas.gif tai kada mes pagaliau tuo cukrum pasikeisim? Jau mano viena dėžutė perpildyta keistinu cukrum doh.gif
Makalius
QUOTE(Eos @ 2008 02 19, 10:31)
Makaliau, džiugu, kad nepalikai forumo mirksiukas.gif tai kada mes pagaliau tuo cukrum pasikeisim? Jau mano viena dėžutė perpildyta keistinu cukrum doh.gif
*

Nepalikau 4u.gif blush2.gif
Nežinau, kada keisimės tuo cukrum, aš jau susipainiojau, kur keitimams cukrus skirtas, o kur sau pasilikau vientinius egzempliorius lotuliukas.gif bet pas mane cukraus pakelių tikrai ne visa dėžutė unsure.gif kurkas mažiau unsure.gif

Už poros savaičių išskrendu į Graikiją (Aėnus), tada dar už poros savaičių išvažiuou 9 dienoms į Vokietiją-Prancūziją, nu nežinau, kaip čia išeis susitikt, nes kolkas visi savaitgaliai užimti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
natasonok
QUOTE(Makalius @ 2008 02 19, 19:15)
Nepalikau  4u.gif  blush2.gif
Nežinau, kada keisimės tuo cukrum, aš jau susipainiojau, kur keitimams cukrus skirtas, o kur sau pasilikau vientinius egzempliorius  lotuliukas.gif bet pas mane cukraus pakelių tikrai ne visa dėžutė  unsure.gif kurkas mažiau  unsure.gif

Už poros savaičių išskrendu į Graikiją (Aėnus), tada dar už poros savaičių išvažiuou 9 dienoms į Vokietiją-Prancūziją, nu nežinau, kaip čia išeis susitikt, nes kolkas visi savaitgaliai užimti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

Sveikos smile.gif Norejau paklausti o koki cukru jus kolekcinojate, tas kuris prie arbatos ir kavos pateikiamos kavinese, mazuose pakeliuose g.gif
Eos
QUOTE(natasonok @ 2008 02 22, 10:56)
Sveikos smile.gif Norejau paklausti o koki cukru jus kolekcinojate, tas kuris prie arbatos ir kavos pateikiamos kavinese, mazuose pakeliuose g.gif
*

aha, tą patį biggrin.gif
Mercredi
QUOTE(Makalius @ 2008 02 19, 18:15)
Nepalikau  4u.gif  blush2.gif
*

Jau palikai unsure.gif
Kolekcionierė
QUOTE(kulebam @ 2008 01 22, 23:49)
*

gal yra dar kas kolekcionuoja bokalus ir taures?[SIZE=7]
Jolita Mc'r
QUOTE(kulebam @ 2008 03 04, 14:23)
gal yra dar kas kolekcionuoja bokalus ir taures?[SIZE=7]
*

lotuliukas.gif hihihi.gif mano vyras kolekcionuoja tai, kas i tuos bokalus ir taures pilama - miniatiurinius alkoholio ir alaus buteliukus tongue.gif
Beje, juose alkoholis - tikras, tik tara - supermini lotuliukas.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 04, 13:56)
lotuliukas.gif  hihihi.gif  mano vyras kolekcionuoja tai, kas i tuos bokalus ir taures pilama - miniatiurinius alkoholio ir alaus buteliukus tongue.gif
Beje, juose alkoholis - tikras, tik tara - supermini lotuliukas.gif
*

nelabai supratau ka parasei unsure.gif
Mercredi
QUOTE(kulebam @ 2008 03 04, 13:00)
nelabai supratau ka parasei  unsure.gif
*

Kiek supratau, jos vyras kolekcionuoja alkoholinius gėrimus mažos talpos buteliukuose mirksiukas.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 04, 15:16)
Kiek supratau, jos vyras kolekcionuoja alkoholinius gėrimus mažos talpos buteliukuose  mirksiukas.gif
*

tai prie ko cia bokalai ir taures g.gif
Mercredi
QUOTE(kulebam @ 2008 03 04, 18:17)
tai prie ko cia bokalai ir taures  g.gif
*

O šito tai ir aš nesupratau biggrin.gif
atviraj
Gal yra zmoniu, kurie kolekcionuoja izymiu zmoniu autografus? ax.gif
Kolekcionierė
Maloniai kviečia dalyvauti I-ojoje tarptautinėje alaus atributikos kolekcininkų biržoje "HBH Juozo alus" bravore Žibininkuose 2008 m. gegužės 9-10 dienomis [SIZE=7][COLOR=blue]
daugiau info www.priebokalo.lt
DianaS
Sveiki, kolekcionuoju miniatiuriniu batelius (keraminius, stiklinius, medinius) 4u.gif
gal yra bendraminciu ax.gif
Akropolina
Jei ka nors domintu 20 miniatiuriniu alkoholio buteliuku, rasykit i AZ, susitarsim.
Justelė
Mano zoologijos sodas biggrin.gif

user posted image
avytess
Kolekcionuojam senovinius pliušinius meškiukus:))
Loretoidas
QUOTE(avytess @ 2008 03 24, 18:54)
Kolekcionuojam senovinius pliušinius meškiukus:))
*

Tai gal turi kokių įdomių? g.gif Prašom parodyti 4u.gif
avytess
QUOTE(Loretoidas @ 2008 03 24, 20:40)
Tai gal turi kokių įdomių?  g.gif Prašom parodyti  4u.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
monkdia
kolekcionuoju rusiskus masinyciu moeliukus smile.gif
ir cukru buvau pradejus, bet dabar taip ir stovi maisiukas nei paildomas nei mazejantis rolleyes.gif
Akropolina
Gal ka sudomins
user posted image
user posted image
Jolete
Labai mėgstu medinius katinus, turiu apie 40 įvairaus dydžio.
DianaS
labai fainai nemazai buteliuku,pas man tai nedaug.. lengviau rinkti ir su dideliais buteliais .. ax.gif tei jau pilnas baras doh.gif 4u.gif
DianaS
va ir as sumeciau savo buteliukus 4u.gif
http://public.fotki.com/DianuteS/buteliukai/
o cia mano mamyte klaunus renka jai kam idomu ax.gif
http://public.fotki.com/DianuteS/klaunai/
Eos
Nu kaip faina man tie buteliukai thumbup.gif
monkdia
o man tai klounai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
atviraj
http://public.fotki.com/atviraj/keletas-foto-is-man/
cia keletas mano kolekcijos nuotrauku wink.gif
Mercredi
QUOTE(atviraj @ 2008 03 28, 13:53)
*

Jos visos su autografais tavo pačios gautais? bigsmile.gif
Dolitlė
QUOTE(atviraj @ 2008 03 14, 21:31)
Gal yra zmoniu, kurie kolekcionuoja izymiu zmoniu autografus?  ax.gif
*

QUOTE(atviraj @ 2008 03 28, 14:53)
*

O, kaip šaunu sutikti bendramintę. biggrin.gif 4u.gif Aš irgi renku autografus, tik manoji "specializacija" siaura-"medžioju" rašytojų parašiukus. 4u.gif
atviraj
o kokiu rasytoju autografu turi?
Papildyta:
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 28, 15:05)
Jos visos su autografais tavo pačios gautais?  bigsmile.gif
*

kai kurie gauti pastu, kai kurie asmeniskai wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.