Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas turi kolekcijas?
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
atviraj
na, daugiau pasto zenklu kolekcionieriu nera? g.gif
Makalius
QUOTE(atviraj @ 2008 04 29, 18:13)
na, daugiau pasto zenklu kolekcionieriu nera?  g.gif
*

Apie pašto ženkus tai kažkur atskirą temą mačiau smile.gif
atviraj
QUOTE(Makalius @ 2008 04 29, 18:57)
Apie pašto ženkus tai kažkur atskirą temą mačiau smile.gif
*

taip, bet i ja nieks nereaguoja doh.gif
laba
vienas draugas popiereliu nuo gumu kolekcionierius is rumunijos movika susuko, prasom paziuret http://www.youtube.com/watch?v=mnlVIWOQS0U dirol.gif
ten jis ir lietuva paminejo, ir turejo omeny mane ax.gif
Filia
Gal kas matėte Vilniuje minkštų žaisliukų su magnetukais pirkti (mažų)? Būčiau dėkinga už informaciją.
nedaj
Oi ko tik as nerinkusi, ir dezutes nuo saldainiu, ir lankstinukus is parduotuviu tysdavau namo ir t. t., bet didziausia mano kolekcija yra arkliu. Pradejau kolekcionuoti budama 8 metu, turiu nemazai iskarpu, atviruciu, straipsniu, dainu, lipduku, statuleliu, zaislu...Dabar kai jau planuoju pirkti gyva zirgeli kolekcija truputi apleidau, nes tiksla jau beveik pasiekiau smile.gif
Filia
keliam temą.

Galiu Vilniuje pasiūlyti mini alkoholio buteliukų, 20 vnt. iš Grand Kanarijos (gėrimas originalus), keletą dar iš kažkur, nepamenu doh.gif
Per a.ž.
Kolekcionierė
QUOTE(Makalius @ 2008 04 03, 21:44)
Pastebėjau, kad nejučiomis pradėjau kolekcionuoti Žiebtuvėlius. Iš kiekvienos šalies parsivežu bent po vieną unsure.gif Turiu iš Londono, Romos, Brėmeno, Atėnų, dar du iš Vokietijos Pietinės... smile.gif

QUOTE(Makalius @ 2008 04 23, 21:15)
Kaip sekasi cukrininkams rolleyes.gif

Kolekcioniere, kolkas neturiu fotoaparato biggrin.gif Laikinai... Nufotkinsiu poto smile.gif
*

nu vis dar laukiu g.gif
Nasturcija
O as renku skirtukus, zymeklius knygoms. Ne tik tuos, kurie knygynuose nemokamai dalijami- popierinius, tokius pagrebiu is iprocio. Bet ir idomius- odinius, medinius, metalinius, yra net kaip pliusiniai zvereliai padaryti. biggrin.gif
Chr.
As uzsienietiskus pinigus kolekcionuoju biggrin.gif
Inevitable
Kolekcionavimui potraukio niekada nejaučiau schmoll.gif Tiesa,rinkau paauglystėj kažkokio aktoriaus nuotraukas,plakatus bet tik dėl to kad buvau jį 'įsimylėjusi'. Tačiau ir tuom greitai perdegiau. Tiesa,draugai,pažystami ir visi kiti kas netingi visokiom progom dažniausiai neša kokį tai daiktelį susijusį su katinais. Niekada neprašiau bet žino kad myliu kates tai ir neša vis kokių suvenyrų parveža. Nu ir prisikaupė jau nemažai tų statulėlių,tai nauji užėję pamato visus išrikiuotus tai ir įsivaizduoja kad kolekcionuoju ir jie atneša. Pasaka be galo.. lotuliukas.gif
zhmogeliukas
kolekcionuoju viską kad turi japoniškos ''dvasios''
prededant suvenyrine katana ir geishos statulėle,baigant atvirukais ir straipsniais biggrin.gif

per 2 metelius nemažai aju ko prisirinko,bet man gražu rolleyes.gif
coliukee
Kolekcionuoju dramblius su pakeltais straubliukais keramikiniai mediniai, stikliniai, o viskas prasidejo nuo to kai vyras valentino dienos proga is Norvegijos parveze dideli juokinga keramikini drambli dabar jau net nezinau kiek ju turiu reiketu paskaiciuoti biggrin.gif
Žaliai lyja
Ne specialiai, bet renku spektaklių programėles (būtinai,kai einu pirmą kartą į spektaklį nusiperku). Ir po to džiaugiuos vartydama.
Ai,dar ir bilietų į teatrus neišmetu, nors nežinau ,kam man jie doh.gif
lamella
Aš tai koncertų bilietus kolekcionuoju ir visokių kitokių renginių. smile.gif
Filia
gal kas galite paaiškinti, kaip įkelti foto? nes čia Browae funkcijos nėra ir aš nemoku verysad.gif
Mercredi
QUOTE(Filia @ 2008 11 29, 17:16)
gal kas galite paaiškinti, kaip įkelti foto? nes čia Browae funkcijos nėra ir aš nemoku verysad.gif
*

Per internetinį fotoalbumą smile.gif 4u.gif Čia paaiškinta, yra nuorodos į reikiamas temas 4u.gif
Filia
Ačiū 4u.gif bandysiu įdėti
http://www.foto.lt/my_items.php?action=view&lang=lt

mano mėgėjiškos kolekcijos
Mercredi
QUOTE(Filia @ 2008 11 29, 18:17)
Ačiū 4u.gif  bandysiu įdėti
mano mėgėjiškos kolekcijos
*

Neįkelia ax.gif Prisiregistruokit, tarkim, photobucket.com, įdėkit ten nuotrauką ir tada tą nuotrauką kelkit čia ax.gif 4u.gif
Filia
liūdna, reiškiasi vistiek nesigavo verysad.gif Bandysiu vėliau verysad.gif
Vi vi
Kolekcionuoju tušinukus.per 3 metus surinkau apie 180 ax.gif Jie butinai yra su kokiu tai užrašu ar firmos pavadinimu smile.gif
Filia
http://www.foto.lt/my_items.php?lang=lt

bandau dar kartą. vartotojas - magnetai, slaptažodis - hobis

mano nuotraukos nuorodoje.
Chr.
http://public.fotki.com

va čia mano, kolkas dar nedidelė, monetų ir banknotų kolekcija lotuliukas.gif thumbup.gif
Aasimah
Mama pradejau pries daug metu parselius rinkti,tai prisijungiau prie jos ir vis parvezu koki,o pati kazkaip netyciom su angelais pradejau draugauti ax.gif
Giedrius_
kolekcionuoju euro monetas, tiek proginius dvieurius, tiek paprastus, turiu visa kruva vienodu, galime keistis, gal yra cia susidomejusiu ? smile.gif
Eos
QUOTE(Vi vi @ 2008 12 01, 16:44)
Kolekcionuoju tušinukus.per 3 metus surinkau apie 180 ax.gif Jie butinai yra su kokiu tai užrašu ar firmos pavadinimu smile.gif
*

aš irgi, tik per panašų laikotarpį virš 400 spėjau prikaupt cool.gif
Papildyta:
Įdomu, kur cukrininkai dingę g.gif aš jau spėjau dalį keistinų pakelių panaudot pagal paskirtį, kai cukraus namie pritrūko blush2.gif
Vi vi
QUOTE(Eos @ 2008 12 07, 20:18)
aš irgi, tik per panašų laikotarpį virš 400 spėjau prikaupt cool.gif
Papildyta:
Įdomu, kur cukrininkai dingę g.gif aš jau spėjau dalį keistinų pakelių panaudot pagal paskirtį, kai cukraus namie pritrūko blush2.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif ,o kaip tau taip pasiseke rolleyes.gif .as pagrinde is visokiu parodu parsivezu,brolis atveza ir darbe kiek uzmatau ax.gif
Eos
QUOTE(Vi vi @ 2008 12 08, 16:53)
thumbup.gif  thumbup.gif ,o kaip tau taip pasiseke rolleyes.gif .as pagrinde is visokiu parodu parsivezu,brolis atveza ir darbe kiek uzmatau ax.gif
*

hm, didžiąją dalį vyras sutempęs yra iš visokių parodų, šiaip kur darbo reikalais varo, pamato, griebia lotuliukas.gif jo paties darbovietės bent 5-6 skirtingus turiu. Ankstesniam darbe kolegos nešdavo, žinojo mano pomėgį smile.gif
mamukai
Aa turiu dvi aistras - kava ir puoduku kolekcionavima smile.gif
nuolat kai randu koki idomu, nesvarbu kur, ar brangesneje parduotuveje, ar netgi maximoje, visada nusiperku. Jau turiu ne viena dasimti, todel kyla klausimas, kur juos visus padeti?
Gal irengti atskira lentyna?
Eos
o man tas pats klausimas su tušinukais ir cukraus pakeliais doh.gif
power_for_ever
as savo kolekcijoms visa spinta baigiu isskirt biggrin.gif
kolekcionuoju arbatinius saukstelius. nors daug labaiu megstu kava biggrin.gif
mamukai
galvoju irengti lentyna po naujuju, bet neikaip neasisprendziu kaip ja daryti. viena mintis - visiskai atvira, vien lentyno ir tiek, ant ju sustatyti puodukus, gerai matyti bus visas turtas smile.gif
bet is kitos puses - kiek dulkiu!! doh.gif tada norisi uzdaros... bet juk norisi ir kad visa kolekcija matytusi blink.gif
Filia
QUOTE(Chr. @ 2008 12 06, 18:02)
http://public.fotki.com

va čia mano, kolkas dar nedidelė, monetų ir banknotų kolekcija lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

prašo slaptažodžio
*mazyle*
Labukas,as kaupiu cukru smile.gif cukrus valdo thumbup.gif
dazniausiai padavejos prasau kad atnestu daugiau,nes pora is ju,lenda i tasiuka rolleyes.gif
mamukai
QUOTE(Witke @ 2008 12 11, 21:50)
Labukas,as kaupiu cukru smile.gif  cukrus valdo thumbup.gif
dazniausiai padavejos prasau kad atnestu daugiau,nes pora is ju,lenda i tasiuka rolleyes.gif
*

Man irgi pravercia keletas pakuciu kai namuose cukrus baigiasi, o kava pasaldint norisi smile.gif
*mazyle*
nea as turiu stebuklinga skrynele biggrin.gif is kurios jau jie nebesueina i arbata lotuliukas.gif
mamukai
QUOTE(Witke @ 2008 12 12, 01:07)
nea as turiu stebuklinga skrynele biggrin.gif is kurios jau jie nebesueina i arbata lotuliukas.gif
*

tai visa laika ir guli, ar saugai kazkokiems ypatingiems gyvenimo atvejams?? g.gif
gal ir teisingai - krize juk arteja 4u.gif
safarikids
QUOTE(mamukai @ 2008 12 11, 21:05)
Man irgi pravercia keletas pakuciu kai namuose cukrus baigiasi, o kava pasaldint norisi  smile.gif
*
QUOTE(mamukai @ 2008 12 12, 00:13)
tai visa laika ir guli, ar saugai kazkokiems ypatingiems gyvenimo atvejams?? g.gif
gal ir teisingai - krize juk arteja  4u.gif
*
Ar tau ką nors sako žodis "kolekcija"? bigsmile.gif
mamukai
nu gerai, gerai, pajuokavau tongue.gif

Kolekcionavimas yra super dalykas thumbup.gif
Kolekcionierė
QUOTE(mamukai @ 2008 12 09, 14:42)
Aa turiu dvi aistras - kava ir puoduku kolekcionavima smile.gif
nuolat kai randu koki idomu, nesvarbu kur, ar brangesneje parduotuveje, ar netgi maximoje, visada nusiperku. Jau turiu ne viena dasimti, todel kyla klausimas, kur juos visus padeti?
Gal irengti atskira lentyna?
*

jums gerai kai kolekcionuojat nedidelius daiktus
QUOTE(Eos @ 2008 12 09, 15:00)
o man tas pats klausimas su tušinukais ir cukraus pakeliais doh.gif
*

baigiu visas sienas apkarstyt bokalais,stai pvz
user posted image
inconnese
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 12 14, 20:34)

*

Kiek jusu kolekcijoje bokalu? smile.gif
Kolekcionierė
QUOTE(inconnese @ 2008 12 14, 20:24)
Kiek jusu kolekcijoje bokalu?  smile.gif
*

siai dienai 318
inconnese
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 12 14, 21:34)
siai dienai 318
*

Tikrai nemazai thumbup.gif
Per kiek gi laiko surinkai toki zenklu skaiciu?
Kolekcionierė
QUOTE(inconnese @ 2008 12 14, 20:38)
Tikrai nemazai  thumbup.gif
Per kiek gi laiko surinkai toki zenklu skaiciu?
*

aktyviai pradejau rinkt nuo 52 vienetu,per pusantru metu pririnkau iki 318 smile.gif
Filia
user posted image
*

Įspūdinga 4u.gif blink.gif
Tik dėl dulkių valymo nepavydžiu tongue.gif
inconnese
O kodel butent bokalai? smile.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Filia @ 2008 12 14, 20:51)
Įspūdinga 4u.gif  blink.gif
Tik dėl dulkių valymo nepavydžiu tongue.gif
*

tai akd dar nevaliau nei karto,nesikaupia jos taip smarkiai kaip atrodo,mazai dulkinames lotuliukas.gif
QUOTE(inconnese @ 2008 12 14, 21:26)
O kodel butent bokalai?  smile.gif
*

tiesiog grazu turet tokia kolekcija,ispudinga,netaip kaip kasmteliai ar etiketes
*mazyle*
geras smile.gif cia tai super kolekcija lotuliukas.gif thumbup.gif
power_for_ever
Tikrai, kolekcija verta demesio thumbup.gif
mamukai

*

As jau zinau, kokia lentyna savo puodukams padaryti 4u.gif
Aukstai sukabintos lentynos - gyvenimui nemaiso, viskas matosi, o kadangi isdestytos palei siena - vietos kiek tik nori thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.