Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Gargždų darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2
Reda Paulikienė
Mielos mamytės, gal galit parekomenduot kokį darželį Gargžduose? Pasakokit, ką žinot:kas gero, kas blogo. Padėkit išsirinkti, labai prašau 4u.gif
malala
sveiki, siulyciau gintarelio darzeli,nes ten nuostabus kolektyvas, aukletojos , auklytes o ypac direktore- siltas ir puikus zmogus. vaikus maitina gerai mes tevai labai patenkinti,taip pat vaiku ugdymas ir lavinimas atitinka vaiku amziu ir gebejimus.
sms-as
Mano dičkis lankė "Gintarėlį".Aš labai patenkinta viskuom.Vaikus maitina gerai,aplinka sutvarkyta puikiai,grupės nesenai suremontuotos,jose tikrai šilta ir jauku.Auklėtojos ir auklytės tikrai puikios,mokančios bendraut su vaikais.Na man tas darželis paliko tik pačius geriausius prisiminimus,tad labai norėčiau,kad ir mano mažiukas ateityja eitu į šį darželį.
rgs
O aš į Gintarėlį net neužrašiau g.gif aha. O ką dar manot apie ažuoliuką? viena gargždiškė sakė, kad geriausias gargžduos.
O aš kol kas užrašiau į Pasakaitę, lyg taip vadinasi, nu prie parko...
sandrii
Mes lankom Ąžuoliuką, nesiskundžiu, bet kai lankėm Klaipėdoj buvo geriau, nes ten mažiau vaikų buvo.
Ajms
o tai kiek isvis darzeliu gargzd.yra? kiek inu 2. prie kapiniu. ir tas kur uz maximos...neinu ten ju pavadiimu 4u.gif
jovana
Man atrodo 3
Dina2
4

Vienas prie kapu Azuoliukas
Antras netoli maximos Saulute
Trecias prie stoties Gintarelis
Ketvirtas prie kranto vidurines Naminukas
MonikisSs
mes i Naminuka uzsirasem,nes arciausiai namu smile.gif o apie Azuoliuka as daug negeru atsiliepimu esu girdejusi blink.gif
virgutej
QUOTE(MonikisSs @ 2008 12 01, 22:02)
mes i Naminuka uzsirasem,nes arciausiai namu  smile.gif  o apie Azuoliuka as daug negeru atsiliepimu esu girdejusi  blink.gif
*

papasakok kokiu negeru? ar aukletojos ne kokios? ar maitinimas prastas? g.gif
*Martyna*
Tik siulyciau prisirasyti, kaip imanoma anksciau, nes mes pavelavom ir dabar tenka vezioti i Klaipeda. Vaika pasigimdai, gauni gimimo liudijima ir pirmu taikiniu o darzeli 4u.gif
virgutej
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 23, 23:32)
Tik siulyciau prisirasyti, kaip imanoma anksciau, nes mes pavelavom ir dabar tenka vezioti i Klaipeda. Vaika pasigimdai, gauni gimimo liudijima ir pirmu taikiniu o darzeli  4u.gif
*

Nzn mes va uzsirasem dabar i visus keturis darzelius tai va naminuke ilgiausia eile o kitur tik 50 vaiku. Jei mamos raso per kelis darzelius tai gal liks vietos mums rudeni smile.gif o jei ne ka darysi nevesiu...

*Martyna*
QUOTE(virgutej @ 2008 12 27, 11:16)
Nzn mes va uzsirasem dabar i visus keturis darzelius tai va naminuke ilgiausia eile o kitur tik 50 vaiku. Jei mamos raso per kelis darzelius tai gal liks vietos mums rudeni smile.gif o jei ne ka darysi nevesiu...
*

Kai as rasiausi, tai mazajam buvo apie pusantru, gal du- nebepamenu. Bet faktas tas, kad buvo per velu. Su didziuoju tokios problemos nebuvo- pavasari uzrasiau, o rudeni jau vedem( tiesa, tai buvo Klaipedoj). Todel nemaniau, kad Gargzduose gali buti tokios ilgos eiles ir neskubejau- taigi likom ant ledo. Dabar veziojam i Klaipeda ax.gif
virgutej
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 27, 14:16)
Kai as rasiausi, tai mazajam buvo apie pusantru, gal du- nebepamenu. Bet faktas tas, kad buvo per velu. Su didziuoju tokios problemos nebuvo- pavasari uzrasiau, o rudeni jau vedem( tiesa, tai buvo Klaipedoj). Todel nemaniau, kad Gargzduose gali buti tokios ilgos eiles ir neskubejau- taigi likom ant ledo. Dabar veziojam i Klaipeda  ax.gif
*

zinau kad ir Klaipedoj eiles dideles bet va mums irgi anksciau neisejo uzsirasyt smile.gif ziuresim kaip bus. sSkaiciau kad viena mamyte nuejo i vaiku teises ir atsirado vaikiukui prie pat namu darzelyje vieta g.gif imsiuos visokiu budu jei tikrai leisiu i darzeli nes dar neapsisprendziua ar tikrai vesiu si rudeni g.gif
*Martyna*
QUOTE(virgutej @ 2008 12 27, 17:20)
zinau kad ir Klaipedoj eiles dideles bet va mums irgi anksciau neisejo uzsirasyt smile.gif ziuresim kaip bus. sSkaiciau kad viena mamyte nuejo i vaiku teises ir atsirado vaikiukui prie pat namu darzelyje vieta  g.gif  imsiuos visokiu budu jei tikrai leisiu i darzeli nes dar neapsisprendziua ar tikrai vesiu si rudeni  g.gif
*

As manau, kad vaikui butina eiti i darzeli: yra rezimas, ugdomas savarankiskumas, su vaikuciais pabendrauja ir apskritai labai daug ismoksta. Namuose tiek su vaiku neuzsiimsi. O del amziaus, tai abudu pradejau vesti dveju metuku. Mazajam tai gruodi suejo trys, o didziajam spali. Tai didysis sunkiau prisitaike, bet cia jau nuo kiekvieno vaiko atskirai priklauso. 4u.gif
jovana
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 27, 13:16)
Dabar veziojam i Klaipeda  ax.gif
*

O kaip padarys, kad mokėsit visą kainą už lankymą KLP... unsure.gif
yuki
QUOTE(jovana @ 2008 12 28, 20:04)
O kaip padarys, kad mokėsit visą kainą už lankymą KLP... unsure.gif
*

nemanau, kad padarys, pačios savivaldybės turi išsispręst mirksiukas.gif
jovana
Aišku, būtų gerai... bet tos galvos, kurios tą sprendžia....
*Martyna*
Siaip buvo kalbos apie tuos mokescius, bet skambinau i savivaldybe, tai man uzgarantavo, kad tai musu nepalies, savivaldybes issiaiskins, bet nauju vaiku is rajonu nepriims darzeliai arba reiks persirasyti deklaruojama gyvenimo vieta, jei nenores teveliai moketi dideliu mokesciu 4u.gif
virgutej
QUOTE(Armaneda @ 2008 12 29, 09:26)
Siaip buvo kalbos apie tuos mokescius, bet skambinau i savivaldybe, tai man uzgarantavo, kad tai musu nepalies, savivaldybes issiaiskins, bet nauju vaiku is rajonu nepriims darzeliai arba reiks persirasyti deklaruojama gyvenimo vieta, jei nenores teveliai moketi dideliu mokesciu  4u.gif
*

o pavyzdziui neatsiranda vietos i gargzdu darzeli pereiti? nejau taip nera vietos net nuo triju metu? gal kitais metais bus vietu? kazkada tos eiles baigiasi? na pvz kitos mamos veda i kitus darzelius, kol sulaukia eiles i norima?
*Martyna*
QUOTE(virgutej @ 2008 12 30, 06:51)
o pavyzdziui neatsiranda vietos i gargzdu darzeli  pereiti? nejau taip nera vietos net nuo triju metu? gal kitais metais bus vietu? kazkada tos eiles baigiasi? na pvz kitos mamos veda i kitus darzelius, kol sulaukia eiles i norima?
*

Mes iki siol stovim Gargzdu dviejuose darzeliuose eilej, bet mums jau kaip ir uzgarantavo, kad jei nepepuolem si rugseji, tai galime net nesitiketi, kad atsiras vieta, nes naujos grupes nebeformuojamos. O is kitos puses, mazasis jau priprato prie vaikuciu ir aukletoju, kad as nenoreciau jau jo traumuoti- ir taip sunkiai mes prisipratinom 4u.gif
Ajms
man atrodo kad ten su azuoliuku maxinacijos kazkokios vyksta....kai nuejau uzsiregistruoti tai buvo rugsejis man rodos, sakau kada butu galima anksciausisi sako bandyk ateit sausio men..gal bus netycia vietu..nes tai isvyksta persikrausto t..ttt..
parasiau prasyma ateinu sausio men....man sako ko cia atejai...net isiziojau..sakau juk jus saket..as negalejau sakyt.ji man..nenorejau gyncitis nes ne ji tada buvo...bet esme tame...kad net nebepapuolu db net i rugsejo men...ir atsiradau 60 vietoi...o uz manes7 vaikai.....tai ar taip gali buti kad nuo rugsejo iki sausio men atejo prisiregistruot tik 7 vaikai? nesamone..
nes kai uzsiregistravau darzelyje prie maximos tada man ir sake atsimenu kad esu 60 vietoi..ir rugseji net nera sansu papult....o dbr..jau ta pati situacija kitam....tai taip supratau,kad mane permete i gala....
juk pati nesugalvojau kad man reik ateit sausio men...nu vienu zodziu apsurdas kazkoks doh.gif
*Martyna*
QUOTE(spurgiene @ 2009 01 18, 22:36)
man atrodo kad ten su azuoliuku maxinacijos kazkokios vyksta....kai nuejau uzsiregistruoti tai buvo rugsejis man rodos, sakau kada butu galima anksciausisi sako bandyk ateit sausio men..gal bus netycia vietu..nes tai isvyksta persikrausto t..ttt..
parasiau prasyma ateinu sausio men....man sako ko cia atejai...net isiziojau..sakau juk jus saket..as negalejau sakyt.ji man..nenorejau gyncitis nes ne ji tada buvo...bet esme tame...kad net nebepapuolu db net i rugsejo men...ir atsiradau 60 vietoi...o uz manes7 vaikai.....tai ar taip gali buti kad nuo rugsejo iki sausio men atejo prisiregistruot tik 7 vaikai? nesamone..
nes kai uzsiregistravau darzelyje prie maximos tada man ir sake atsimenu kad esu 60 vietoi..ir rugseji net nera sansu papult....o dbr..jau ta pati situacija kitam....tai taip supratau,kad mane permete i gala....
juk pati nesugalvojau kad man reik ateit sausio men...nu vienu zodziu apsurdas kazkoks doh.gif
*

Girdejau ir as, kad ten direktore megsta kyselius labai blink.gif Siaip mano drauge ten vaiksciojo ir vaiksciojo, teiravosi, ar vieta gaus, o vyra nusiunte- ir se tau- is karto vieta atsirado thumbup.gif Pabandyk vyra nusiust, gal bus rezultatas! 4u.gif
yuki
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 19, 13:55)
Girdejau ir as, kad ten direktore megsta kyselius labai  blink.gif  Siaip mano drauge ten vaiksciojo ir vaiksciojo, teiravosi, ar vieta gaus, o vyra nusiunte- ir se tau- is karto vieta atsirado  thumbup.gif  Pabandyk vyra nusiust, gal bus rezultatas!  4u.gif
*

o vyrą be kyšio nusiuntė?
*Martyna*
QUOTE(yuki @ 2009 01 19, 13:09)
o vyrą be kyšio nusiuntė?
*

Nu man butu pasakius, jei jis butu kazka siules tongue.gif Siaip, kiek zinau, nieko jis nedave 4u.gif
yuki
QUOTE(Armaneda @ 2009 01 19, 16:56)
Nu man butu pasakius, jei jis butu kazka siules  tongue.gif  Siaip, kiek zinau, nieko jis nedave  4u.gif
*

tai gal ji tiesiog vyro neturi? mastau.gif
bet šiaip... fe... nemaloni motera ta direktorė.
Ajms
bet man nebera noro jau kazkaip vest i ta darzeli g.gif .........kol nera bedos tai lai buna vaiks namie...seip noreciau kad eitu i ta kur prie maximos.... ax.gif db zinosiu....reiks ir ten vyra siust lotuliukas.gif visgi taip pat moteris direktore.,.. biggrin.gif
inni
as ir vaikuti pradesiu vesti kovo men i azuoliuka todel idomu butu mamyciu pasisakymai apie ji kuriu vaikuciai ji lanko ar lanke? 4u.gif
aassii
QUOTE(inni @ 2009 01 31, 17:44)
as ir vaikuti pradesiu vesti kovo men i azuoliuka todel idomu butu mamyciu pasisakymai apie ji kuriu vaikuciai ji lanko ar lanke? 4u.gif
*

Mes uzrasem i Gintareli ir Azuoliuka.Mes nuo 2010 norime pradet eit i darzeli,ir labiau noreciau i Gintareli papult,nes ten man labai patiko aplinka,Direktore.Niu bet dar visi metai,tai neaisku kas cia bus po tu metu.Kita pavasari eisim klausinetis kelinti mes eilej esam. smile.gif Mes nesenai persikraustem i Gargzdus,cia prie autostrados,kur yra namukai,gal kas cia gyvenate?butu smagu susipazint,butu su kuo kavytes rytais atsigert mirksiukas.gif .ir dukryte turetu drauga arba drauge salia rolleyes.gif
jovana
Gargždų tema eik čia, jei nori kaimynų rasti....
meganija
Apie Azuoliuko darzelio direktore ir as galiu papasakoti kaip ji mus ismete is eiles verysad.gif Parasiau as prasyma,sako taip taip priimsim ateikit rugsejo men ir galesite jau keliaut i grupe thumbup.gif Na ka as sau ramiai ir laukiu to rugsejo men. neberasiau i kitus darzelius,niu i ka ateinam mes rugsejo men.i darza o ji ir sako ko norite,reikejo prasyma parasyt,sakau taigi rasiau g.gif Sako nera,nerasete jokio prasymo doh.gif nu vsio galvoju ar as cia nuspangusi ar tu cia kazko nori g.gif pasigincijome mes su ja box.gif parasiau dar viena prasyma,sako ateikit po metu doh.gif ateinam po metu,sako ateikit po pusmecio lotuliukas.gif
Tai kol mes laukeme eiles i Azuoliuka tuo metu lankeme darzeli Vezaiciuose,super darzelis thumbup.gif ir aukletojos super thumbup.gif
Bet i Azuoliuka vistiek nepapuoleme,tai dabar lankome Saulutes darzeli mirksiukas.gif nieko blogo negaliu pasakyt, viskas tvarkoj thumbup.gif ir maistas ir aplinka ir aukletojos thumbup.gif Tik va maziuka per velai uzrasiau,turbut ka nepapulsim ateinanti rudeni 42eileje esam verysad.gif
egidukass
Siulau parasyti straipsneli apie tai kaip tie darzeliai elgiasi ir nusiusti i gargzdiskiai.lt o jie pades spresti problemas
virgutej
Lengva pasiūlyti 4u.gif Sunku padaryti g.gif
sandrii
Su Ąžuoliuko direktore reikia tik griežčiau pakalbėt. Nes mums irgi visus metus neatsirado vietos. Ėjau kelis kartus ir vyrą siunčiau. Bet paskui prie rugėjo pirmą nuėjau ir pradėjau jau girežtai kalbėt, nes nusibodo. Man tai darželis kieme, o turėjau vežiot į Klaipėdą. Pagrąsinau, kad eisiu į švietimą, nes mus turi priimti pagal gyv. vietą. Ir atsirado vieta iškart. O beto porą kartų nečiausi vokelį ir nepadėjo, o paskutinį kartą nieko visiškai nenešiau. Gerai, kad buvau blogos nuotaikos ir buvo kur savo pyktį išliet
virgutej

QUOTE(sandrii @ 2009 05 16, 14:36)
Gerai, kad buvau blogos nuotaikos ir buvo kur savo pyktį išliet
*

smile.gif
as dar nzn kaip cia bus, nes vyras ejo uzrasyt ir vyras eis dabar ziuret ar vietos atsirado smile.gif

gal kas zinot kokios yra pirmumo teises i darzeli?
jovana
QUOTE(virgutej @ 2009 05 16, 14:56)

gal kas zinot kokios yra pirmumo teises i darzeli?
*

daugiavaikės ir vieniškos ko gero
meganija
QUOTE(jovana @ 2009 05 16, 14:03)
daugiavaikės ir vieniškos ko gero
*

Pirmumo teise vienisom mamoms nebepriklauso verysad.gif
Pasiskaitykite kam priklauso pirmumo teise smile.gif
http://www.klaipeda.lt/klaipeda/content/do...;categoryId=602
Buvau vaika uzrasius kaip vienisa mama pries istatymo pakeitima,bet kadangi pasikeite istatymas ir mus ismete is eiles.Manau,kad negalima taip daryti jei as buvau uzrasiusi vaika kai galiojo istatymas tai kokia teise turi mus nugrust i eiles gala g.gif
Eisiu aiskintis i svietimo ministerija protest.gif
virgutej
kaip berysio
is vis nervina kad i darzelius reikia uzsirasyt is anksto, nesamone kazkokia doh.gif
jurda
Mano vaikai lanke Saulute ir Azuoliuka. Abu sie darzeliai patiko, aukletojos geros, tik Saulute atokiau nuo gatviu, oras gal geresnis, o Azuoliukas apsuptas gatviu, kur eismas l. intensyvus
jovana
QUOTE(jurda @ 2009 08 11, 18:28)
Mano vaikai lanke Saulute ir Azuoliuka. Abu sie darzeliai patiko, aukletojos geros, tik Saulute atokiau nuo gatviu, oras gal geresnis, o Azuoliukas apsuptas gatviu, kur eismas l. intensyvus
*

Grg l.intensyvus eismas? blink.gif Palygint su KLp tai čia darželiai kaip vienkiemiai biggrin.gif
mazindre
bandysim jau siandien pavaiksciot po darzelius. paziuresim kas per stebuklai su tais uzrasymais mastau.gif
mazindre
na kagi.. uzsirasinejome nuo 2011 m. tai "Gintarelyje" buvome 43-ti (priima 20), "Sauluteje"- 23-ti (priima 15), "Naminuke"- priims mus, kai busime prakutusios, o siaip- nuo 3 m., nes nera lopseliniu grupiu, o "Azuoliuke" direktores laukeme valanda laiko (nors pietai tik pusvalandi), uzpildeme prasyma ir palikome, moteriskaite kazkokia prieme ir sake, kad i eile busime irasyti, taip, kad kol kas neaisku kelintos esam.
2011 m. pavasari reikes prasinesti ar lankysim. Pirmumas soc remiamiems, daugiavaikems seimoms ir pan., todel jie eina be eiles.
Kadangi seimos raso vaikucius i kelis darzelius, tai tikiuosi, kad arciausiai esantis "Gintarelis" mus pajams ax.gif
Siulyciau, kaip kazkas jau rase, gavus gimimo liudijima- tiesiai i darzelius, vis ramiau ant dusios mirksiukas.gif
jovana
QUOTE(mazindre @ 2009 08 25, 14:59)
Siulyciau, kaip kazkas jau rase, gavus gimimo liudijima- tiesiai i darzelius, vis ramiau ant dusios  mirksiukas.gif
*

laugh.gif arba planuojant nėštumą biggrin.gif kaip pagalvoji doh.gif
virgutej
QUOTE(jovana @ 2009 08 25, 15:06)
laugh.gif arba planuojant nėštumą  biggrin.gif  kaip pagalvoji  doh.gif
*

drinks_cheers.gif, nesamone kazkokia.
bet man sake kad nuo nauju metu bus viena bendra eile i visus darzelius ir svietimas reguliuos viska smile.gif tikekimes kad situacija pageres,
o mes dabar nesam cia deklaruoti ir i darzeli nepriima verysad.gif vienu zodziu valstybe tikrai nemyli vaikuciu doh.gif
jovana
Klp viena eilė yra.
O reik ir deklaracijos dokumentų?
virgutej
QUOTE(jovana @ 2009 08 25, 22:28)
*

taip, del seses saulutej net neprieme prasymo be pazymos doh.gif
simasta
QUOTE(virgutej @ 2009 08 25, 21:02)
bet man sake kad nuo nauju metu bus viena bendra eile i visus darzelius ir svietimas reguliuos viska  smile.gif 
*

seniai reikėjo tokios tvarkos, o ne dabartinės betvarkės smile.gif
mazindre
QUOTE(jovana @ 2009 08 25, 21:28)
Klp viena eilė yra.
*

taip, kiekvienam darzeliui reikejo palikti kopijas
sinuhe
nemanau, kad tos deklaracijos labai pagelbes. situacija: is mano namo uzrasyti darzelyje dvynukai vaikai, panasiai mano vaiko amziaus. klausimas: kaip as galejau nematyti per du metus nei karto leliuku dvynuku? nei karto neisejo mama su vaikuciais i lauka, nei karto niekas aplinkui su dvynukais nevazinejo?
manau betvarke kaip buvo, taip ir liks, tik korupcija papildys svietimieciu kisenes smile.gif
virgutej
QUOTE(sinuhe @ 2009 09 12, 16:31)
situacija: is mano namo uzrasyti darzelyje dvynukai vaikai, panasiai mano vaiko amziaus. klausimas: kaip as galejau nematyti per du metus nei karto leliuku dvynuku? nei karto neisejo mama su vaikuciais i lauka, nei karto niekas aplinkui su dvynukais nevazinejo?

doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.