Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kodėl indaplovė blogai plauna indus?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2
Vaizele
Kai tik įsigijom indaplovę, negalėjom atsidžiaugt - indai suspindo švara.

Tačiau pakeitus chemikalus, indai po plovimo būna kažkokie apsinešę balkšvai - gelsvai. Kazi, ko cia truksta?

Sakau gal anksciau pirktose tabletėse indaplovėms būdavo visų reikalingų sudedamųjų dalių, o dabartiniuose milteliuose kažkurios nėra? rolleyes.gif Bet kaip žinot kokios? g.gif
Brooke
Palygint sudėtį?
O ko nepabandžius vėl įsigyt senosios priemonės. O gal problema išvis ne priemonėj.
Vaizele
Sena pakuote ismetem, ir tiesa sakant, nelabai ir pamenu, kokia tiksliai ten buvo g.gif tada pirkau pirma pasitaikiusia rolleyes.gif
eladzius
nusipirk nukalkintoja ax.gif
asteriksas
Gali buti pasibaigus druska, arba nukritusi vandens nuleidimo "slanga", ji kazkaip turi buti pakelta i virsu.
Hacone
gal laikas indaplove valyti? buna tokios kapsules su zele. jas idedi i tuscia indpalvoe, tada ijungi plovimo rezima, ir ta priemone isvalo visus vamzdelius, lentyneles ir pan. po to ir plauna gerai, ir pati indaplove praverus kvepia.
Pakalnutės
man irgi blogai plovė, išvalėm filtrus doh.gif ir vėl gerai plauna thumbup.gif
Urtėja
Sveikutės, norėjau paklausti, ar normalu jei į indaplovę idėta tabletė, ijungus programą po kurio laiko iššauną iš savo vietos g.gif
Vaizele
QUOTE(Urtėja @ 2008 02 19, 10:07)
Sveikutės, norėjau paklausti, ar normalu jei į indaplovę idėta tabletė, ijungus programą po kurio laiko iššauną iš savo vietos  g.gif
*

Aš tai niekad netikrinau, kaip elgiasi indaplovė, kai ją uždarau ir įjungiu. Bet kadangi tos tabletės po plovimo ten nebebūna, tai gali būti, kad ji iššauna tam, kad išplautų indus rolleyes.gif
agute07
QUOTE(Urtėja @ 2008 02 19, 12:07)
Sveikutės, norėjau paklausti, ar normalu jei į indaplovę idėta tabletė, ijungus programą po kurio laiko iššauną iš savo vietos  g.gif
*

Ji turi iššauti thumbup.gif
Man irgi būna kartais pabalę tie indai, tai pertikrinu visas priemones, išplaunu filtrą ir dedu apyšvarius indus, nes visgi jos ne buitinės schmoll.gif
zzuzza
man labai patinka priemones Yplon,kai ploviau su jom jokiu problemu,o kai nupirkau Somat,tai visko randu(ir nubege,ir tablete neistirpusi).
svetelis
Ar dedate druskos i indaplove? isplovus indus ant kai kuriu lieka balsvos apnasos, paskaicius instrukcijoj, raso, kad gali buti druska pasibaigus, bet mes nuo pradziu nustatem savo nuoziura vandens minkstuma, kad nereiketu druskos pilti. Tai gal dabar manau musu vanduo tikrai kietokas yra, gal reiktu tu druksu pilti. Bet kiek pilti?
emrata
QUOTE(svetelis @ 2008 04 15, 20:22)
Ar dedate druskos i indaplove? isplovus indus ant kai kuriu lieka balsvos apnasos, paskaicius instrukcijoj, raso, kad gali buti druska pasibaigus, bet mes nuo pradziu nustatem savo nuoziura vandens minkstuma, kad nereiketu druskos pilti. Tai gal dabar manau musu vanduo tikrai kietokas yra, gal reiktu tu druksu pilti. Bet kiek pilti?
*

As kazkada irgi naiviai tikejaus, kad uzteks vien tik tableciu, taciau jos nepasiteisino, nes ir apnasos likdavo ir nevisiskai isdziovindavo indus. ipylus druskos viskas pasikeite. ji labai suminkstina vandeni, todel nelieka jokiu demiu ant indu ir pan. jusu namuose turbut labai kietas vanduo todel tikrai neuztenka vien tableciu ir minkstumo nustatymo
svetelis
reikes pabandyt druskos nusipirkti.
korcula
smile.gif Sveikos merginos,
manau indai gali būti apsinešę dėl kieto vandens. Na mūsų indaplovė pirkta senokai - prieš 6 metus, bet ten yra tokia lemputė, kuri užsidega kai reikia įpilti druskos, o kita lemputė užsidega kai baigiasi blizgiklis. Taigi susekti nėra sudėtinga. O naudojame Yplon priemones skirtas indaplovei. Dar karts nuo karto praplauname tuščią indaplovę įstatę spec. kapsulę su žele.
Ode
Kartais blogai išplauna, jei perkrauta būna.
*AMRI*
QUOTE(korcula @ 2008 04 16, 10:34)
smile.gif Sveikos merginos,
manau indai gali būti apsinešę dėl kieto vandens. Na mūsų indaplovė pirkta senokai - prieš 6 metus, bet ten yra tokia lemputė, kuri užsidega kai reikia įpilti druskos, o kita lemputė užsidega kai baigiasi blizgiklis. Taigi susekti nėra sudėtinga. O naudojame Yplon priemones skirtas indaplovei. Dar karts nuo karto praplauname tuščią indaplovę įstatę spec. kapsulę su žele.
*

O kaip ta kapsule atrodo?
Pas mus labai greitai baigiasi druska,nors vanduo nepasakyciau kad labai kietas butu.Patarkit kokia druska geriau naudoti 4u.gif .
saulyteee
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 17, 17:14)
O kaip ta kapsule atrodo?
Pas mus labai greitai baigiasi druska,nors vanduo nepasakyciau kad labai kietas butu.Patarkit kokia druska geriau naudoti 4u.gif .
*

Mane irgi domina ta kapsulė? Kur ją būtų galima nusipirkti? Kaip atrodo įpakavimas? dėkui 4u.gif
Šarlote
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 17, 18:37)
Mane irgi domina ta kapsulė? Kur ją būtų galima nusipirkti? Kaip atrodo įpakavimas? dėkui 4u.gif
*

PC būna prie indaplovių priemonių. Tokia nedidelė dėžutė. Jos kaina 10-25 litai priklausomai nuo gamintojo.
Egle 22
Anksciau indaplove man "isesdavo" stiklines. Tiesiog susidarydavo toks baltas apnasas, kuris nebeissiplaudavo (kaip kokia graviracija stikle blink.gif ). Dabar taip nebebuna. Stengiuosi kas 2.plovimo karta pripilti druskos, skyscio kad indai blizgetu (nezinau kaip lietuviskai vadinasi doh.gif ) ir aisku miltelius tabletem.
Pastebejau, kad tie 3-viename (su integruota druska) vis tiek neuztekdavo. Ir dar, kartas nuo karto, indaplove reikia praplaut be indu, isvalyt kruosciai visus filtrus. Pas mane virsuje yra toks kaip ventiliatorius ir jame kelios mazos skylutes. Tas kartais uzsikemsa dulkemis ar kazkuo panasaus.
Plumeria
QUOTE(zzuzza @ 2008 03 24, 00:26)
man labai patinka priemones Yplon,kai ploviau su jom jokiu problemu,o kai nupirkau Somat,tai visko randu(ir nubege,ir tablete neistirpusi).
*

kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif lotuliukas.gif doh.gif
ostė
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 22:05)
kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu  lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
*

Aš plaunu su calgonit tabletėm ir ji ištirpsta net per trumpą 30 min programą g.gif Calgonit tabletės neefektyvios kur labai kalkėtas vanduo ir ant dėžutės taip parašyta.
emrata
as ateity zadu pabandyti Amway firmos tabletes, jos aisku brangokos, bet kam teko plauti tai tikrai nenusivyle
Plumeria
o aš kaip dura dar doh.gif 2 dėžes po 60 vnt calgonito nusipirkau, tai matyt ilgam užtruksim
o apie amway irgi gerai girdėjau
emrata
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 23, 21:05)
kaip pirkdavau somat - tai viskas buvo čiki, bet jo negavau, tai nusipirkau calgonit - tai vieną tabletę naudojau 3 plovimus - ji nekaip neištirpo. iš kitos pusės - taupu  lotuliukas.gif , iš kitos - reiktų pagalvoti kokia indų išplovimo kokybė. na, ištraukus švaru buvo. tai dabar taupiai gyvensim: tabletė 3 plovimam. thumbup.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
*

idomiai...iskart kyla klausimas arba tabletes brokuotos arba indaplove neatlieka kazkokios funkcijos, nepatenka ten gal vanduo, nes siaip pirma karta girdziu, kad tablete neistirpsta g.gif
Plumeria
ir aš pirmą kartą su tuo susidūriau.
pakeičiau tablečių firmą ir taip ir gavosi. o gal tikrai tabletės lėvos, nes pirkau thomas philipse. ten pirkdavau somat ir viskas buvo thumbup.gif . o tuomet kai apsipirkinėjau somat nebuvo, tai pasiiėmiau calgonit
-MŠ-
siaip is patirties - labai isplovimo kokybe priklauso nuo pacios indaploves ax.gif turim Gorenje (uz 3500 lt ), tai dedam net su maisto likuciais ir visai nesvarbu su kokiais plovikliais blush2.gif , o tevai nusipirko berods, zanussi, uz 1300 lt., tai kas penkta inda perplaut reikia doh.gif
emrata
QUOTE(-MŠ- @ 2008 04 24, 11:27)
siaip is patirties - labai isplovimo kokybe priklauso nuo pacios indaploves  ax.gif  turim Gorenje (uz 3500 lt ), tai dedam net su maisto likuciais ir visai nesvarbu su kokiais plovikliais  blush2.gif  , o tevai nusipirko berods, zanussi, uz 1300 lt., tai kas penkta inda perplaut reikia  doh.gif
*

joo, kas liecia pacio isplovimo kokybe, tai turbut ne paslaptis kad dominuoja auksta kaina smile.gif
Plumeria
induškė pradėjo po visą tabletę imti thumbup.gif matyt turėjo susitaikyti, kad kita firma
mandra gal buvo, bet pamatė, kad kitaip nebus ir teko susitaikyti su tuo kas yra hihihi.gif
kristis
pas mus Siemens, irgi labai kietas vanduo, su druska praktiskai nelieka apnasu,

o jus man geriau pasakykite kiek tu filtru ir kur jie randasi kad juos isvalyti

calgonit kartais nevisa tablete istirspta,, irgi durnelis pripirkau 2 pakus i prieki doh.gif

tai SOMAT geriau? ar Yplon ?
emrata
QUOTE(kristis @ 2008 04 25, 20:34)
pas mus Siemens,  irgi labai kietas vanduo,  su druska praktiskai nelieka apnasu,

o jus man geriau pasakykite kiek tu filtru ir kur jie randasi kad juos isvalyti

calgonit kartais nevisa tablete istirspta,,  irgi durnelis pripirkau 2 pakus i prieki  doh.gif

tai SOMAT geriau? ar Yplon ?
*

na paprastai filtrai buna indaploves apacioje ir yra paprastai istraukiami. juos tikrai reikia kartas nuo karto isvalyti, nes visi maisto likuciai kaupiasi butent ten.
as pati dabar naudoju calgonit, bet ziuriu kad nebe pirmas skundziasi jomis g.gif pries tai buvau nusipirkusi Somat ir skirtumo tarp calgonit kazkaip nepastebejau smile.gif
glinglingas
musu bosh tai blogai ishplauna jeigu uzsikemsha nuo maisti likuciu apacioja kazkas ten. shiaip yra kur sukristi maistui, bet ash patyngiu ishimti ji kartais tai tenka po to perskalauti indus doh.gif jeigu priziuresit, kad nesikimshtu arba nedesit su maisto likuciais indu, -tai ir plaus normaliai. ten gi nieko sudetingo nera mirksiukas.gif
Neo_laura
QUOTE(Vaizele @ 2007 12 24, 15:08)

Sakau gal anksciau pirktose tabletėse indaplovėms būdavo visų reikalingų sudedamųjų dalių, o dabartiniuose milteliuose kažkurios nėra?  rolleyes.gif Bet kaip žinot kokios?  g.gif
*

Rasai, kad anksciau pirkote tabletes, o dabar naudojate miltelius. Nes kiek zinau yra tabletes ir milteliai. Mes visada naudojam tabletes Calgonit arba Somat ir jokiu problemu, o teta pradejo savo indaplovej naudot miltelius, tai labai skundesi.
Subjektyvi
Naudojam Calgonit viskas viename tabletes ir nesukam sau galvos biggrin.gif Viską išplauna, nieko nereikia perplauti. Indaplovė mažesnė Zanussi thumbup.gif

Miltelių nežinau, nebandžiau, bet įtariu, kad reikia atsakingai normuoti, kad gerai išsiskalautų g.gif
Smaika
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 17:38)
Naudojam Calgonit viskas viename tabletes ir nesukam sau galvos biggrin.gif  Viską išplauna, nieko nereikia perplauti. Indaplovė mažesnė Zanussi thumbup.gif

Miltelių nežinau, nebandžiau, bet įtariu, kad reikia atsakingai normuoti, kad gerai išsiskalautų g.gif
*

Milteliams juk yra atskiras skyrelis,ka ten normuoti,pripili pilna ir uzdarai..
Man dar nebuvo,kad blogai kada nors isplautu ir su milteliais ir su tabletem..Ir plaunu tik trumpa,30 min programa..Bet as visada pries dedama indus i indaplove sudedu i kriaukle ,perpylu vandeniu,tik perpylu..Tada nebuna jokiu maisto likuciu,jei pvz.nuo kokios koses priskrete indai vis tiek gerai isplauna.Manau,cia tiktu ir pirma ijungti skalavima,tada reiktu gal po to isvalyti filtra(gal ir ne) ir tik po to plauti ta trumpa programa.Man tie skalavimai reikalingi,nes ne visada is karto prirenku pilna masina..Sitoj programoj nera dziovinimo,bet jei nepamirstu, tuoj atidarau indaplove, indai buna sausi.Jei kartais ir pamirstu,po kokios 1 val atidarau,kazkaip vis vien sausi buna,tik plastmase dar dregna buna..Indus ,aisku,stengiuosi sudeti,kad butu tarpeliai,galetu prabegti vanduo..
Ir netikiu,kad cia lemia masinos kaina..Pries tai as turejau sena indaplove,kurioj nebuvo tos trumpos programos,tai ka padarysi,plaudavau su ilga programa.Dabar turiu"Elekrolux",bet vienodai abi gerai isplaudavo..
Kina
Pas mus indaplovė Bosch, plauna labai gerai, tablečių nenaudoju nuo pat pradžių, nes jei mažiau indų - pilu miltelių puse normos arba visai mažai kartais. Tabletėse yra visi reikalingi komponentai, o jei miltelius naudojate, būtinai turi būti dar druska ir blizgiklis. Aš visas priemones naudoju Calgonit, kol kas viskas gerai.
Vaizele
Na va, buvau įsidėjusi Sonnett indaplovių druską ir Almawin miltelius indaplovei, ir ilgai atsidžiaugt negalėjau, kokia švarūs buvo indai ir spindintys stiklai, o dar viskas su ekologiškom skalbimo priemonėm thumbup.gif

Bet va jau ant kelinto balto arbatos puodelio pastebiu, kad iki baltumo neišsiplauna baltas vidus, lieka kažkokiu lyg gelsvų apnašų unsure.gif kas čia gali būti negerai, kad taip pradėjo darytis? Priemonių nekeičiau, tos pačios, su kuriom jau gerai plovė g.gif
Plumeria
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 16, 15:15)
Na va, buvau įsidėjusi Sonnett indaplovių druską ir Almawin miltelius indaplovei, ir ilgai atsidžiaugt negalėjau, kokia švarūs buvo indai ir spindintys stiklai, o dar viskas su ekologiškom skalbimo priemonėm  thumbup.gif

Bet va jau ant kelinto balto arbatos puodelio pastebiu, kad iki baltumo neišsiplauna baltas vidus, lieka kažkokiu lyg gelsvų apnašų  unsure.gif kas čia gali būti negerai, kad taip pradėjo darytis? Priemonių nekeičiau, tos pačios, su kuriom jau gerai plovė  g.gif
*

gal koks filtras užsiteršė?
Vaizele
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 19, 10:24)
gal koks filtras užsiteršė?
*

Atrodo, teks ardyt ir ieškot kažko, kas man pasirodytų galįs būti filtras biggrin.gif
emrata
QUOTE(Vaizele @ 2008 05 19, 21:18)
Atrodo, teks ardyt ir ieškot kažko, kas man pasirodytų galįs būti filtras  biggrin.gif
*

nieko ardyti nereikia, indaploves apacioje pamatysi daikta panasu i sieteli, ji pasuki ir issitraukia. tiesiog jo nepamatyt neimanoma biggrin.gif
jovana
Ar paliekat indaplove atidaryta kad isdziutu? g.gif
Vaizele
QUOTE(emrata @ 2008 05 20, 09:31)
nieko ardyti nereikia, indaploves apacioje pamatysi daikta panasu i sieteli, ji pasuki ir issitraukia. tiesiog jo nepamatyt neimanoma biggrin.gif
*

Prišliaužiau. Išadžiau. Išėmiau. Iššveičiau. Viskas pasirodė paprasčiau, nei tikėjausi. Druskos irgi papildėm.

Bet, deja, nepadėjo. verysad.gif

vaidune
Sveiki,

del indu pabalimo tarsi plevele-vadinasi negerai nustatyta skalavimo skyscio padetis. Reikia sumazinti skalavimo skyscio kieki. bigsmile.gif
O jei ant indu lieka vandens taskuciu zymes -reikia padidinti skalavimo skyscio kieki. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 09:53)
idomiai...iskart kyla klausimas arba tabletes brokuotos arba indaplove neatlieka kazkokios funkcijos, nepatenka ten gal vanduo, nes siaip pirma karta girdziu, kad tablete neistirpsta  g.gif
*

Ar tik nenaudojai 4 viename-jos skirtos stiklu programai. Man irgi taip buvo. Taigi normaliu indu plovimui jos visai netinka. As siuo klausimu net iki tableciu gamintoju dasikapsciau.
emrata
QUOTE(jovana @ 2008 06 11, 14:53)
Ar paliekat indaplove atidaryta kad isdziutu?  g.gif
*

kartais palieku, nes buna atsiranda toks nemalonus kvapas nuo susikaupusios dregmes
Papildyta:
QUOTE(vaidune @ 2008 06 12, 05:23)
Papildyta:
Ar tik nenaudojai 4 viename-jos skirtos stiklu programai. Man irgi taip buvo. Taigi normaliu indu plovimui jos visai netinka. As siuo klausimu net iki tableciu gamintoju dasikapsciau.
*

na cia siaip ne as naudojau tai negaliu atsakyti smile.gif bet mano manymu vistiek keista jog tabletes neistiprsta g.gif
Vaizele
QUOTE(vaidune @ 2008 06 12, 06:23)
Sveiki,

del indu pabalimo tarsi plevele-vadinasi negerai  nustatyta skalavimo skyscio padetis. Reikia sumazinti skalavimo skyscio kieki. bigsmile.gif
O jei ant indu lieka vandens taskuciu zymes -reikia padidinti skalavimo skyscio kieki. tongue.gif

Dažniausiai, jei niekas nepridžiūvę ir puodai nesuskretę, naudoju EKO programą. Šiaip normaliai plaudavo ax.gif

Skalavimo skysčio nenaudojau iki šiol išvis schmoll.gif o ką jis duoda? kur jį pilti reikia?

Pas mane lieka ant baltų puodelių tokia ruda plėvelė iš vidaus, nuo arbatos. Tokia susidaro kai geri arbatą ir neišplauni normaliai puodelio, o tik praskalauji fui kaip šlykštu net rašyt pas kai kuriuos tinginiukus esu tokias mačius

QUOTE(emrata @ 2008 06 12, 07:23)
kartais palieku, nes buna atsiranda toks nemalonus kvapas nuo susikaupusios dregmes

Aš tai mėgstu tik baigus plauti šiek tiek praverti, kad tie karšti garai išsivėdintų, ir indai greičiau išdžiūna ir atvėsta, ir po to maloniau juos ištraukt. Ir akiniai traukiant nerasoja biggrin.gif
emrata
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 12, 12:54)
Dažniausiai, jei niekas nepridžiūvę ir puodai nesuskretę, naudoju EKO programą. Šiaip normaliai plaudavo  ax.gif

Skalavimo skysčio nenaudojau iki šiol išvis  schmoll.gif o ką jis duoda? kur jį pilti reikia?

Pas mane lieka ant baltų puodelių tokia ruda plėvelė iš vidaus, nuo arbatos. Tokia susidaro kai geri arbatą ir neišplauni normaliai puodelio, o tik praskalauji fui kaip šlykštu net rašyt pas kai kuriuos tinginiukus esu tokias mačius
Aš tai mėgstu tik baigus plauti šiek tiek praverti, kad tie karšti garai išsivėdintų, ir indai greičiau išdžiūna ir atvėsta, ir po to maloniau juos ištraukt. Ir akiniai traukiant nerasoja  biggrin.gif
*

na man kaip tik atrodo, kad atidarius dureles iskart po plovimo susidaro dar daugiau dregmes g.gif as tai paprastai palieku po plovimo dziuti indams ir kol prisimenu apie juos tada išimu biggrin.gif
Skalavimo skystis gelbsti nuo demiu susidariusiu del vandens, labiau isblizgina taures. indaplovese yra atskiras skyrelis salia tableciu skyrelio tam skysciui pilti ir nureguliuoti stipruma. berods vaidune jau rase pagal ka orientuotis nustatant skyscio padavimo kieki
Vaizele
QUOTE(emrata @ 2008 06 13, 07:04)
Skalavimo skystis gelbsti nuo demiu susidariusiu del vandens, labiau isblizgina taures. indaplovese yra atskiras skyrelis salia tableciu skyrelio tam skysciui pilti ir nureguliuoti stipruma. berods vaidune jau rase pagal ka orientuotis nustatant skyscio padavimo kieki
*

Pas mus abi šie skyreliai užsidaro tomis pačiomis durelėmis. Kadangi niekur jokių skylučių nesimato, aš taip suprantu, kad tabletės ištirpsta kai automatiškai atidaromos tos durelės. Tai reiškia,kad tuo metu kai turi ištirpti tabletė, tai tuo pačiu ištirpsta ir tai, kas kitame skyrelyje? g.gif

Todėl aš pildama miltukus, o ne tabletes, kartais papilu ir šalia į tą skyrelį, tipo tingiu tiksliai taikyti unsure.gif

Betgi skalavimo skystis turi naudotis visai kitu metu, kai jau viskas išplauta ir tabletė ar miltukai turi būti seniausiai sunaudoti? g.gif Kažkaip man čia nesueina galai visiškai schmoll.gif
dute_a
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 13, 15:04)
Pas mus abi šie skyreliai užsidaro tomis pačiomis durelėmis. Kadangi niekur jokių skylučių nesimato, aš taip suprantu, kad tabletės ištirpsta kai automatiškai atidaromos tos durelės. Tai reiškia,kad tuo metu kai turi ištirpti tabletė, tai tuo pačiu ištirpsta ir tai, kas kitame skyrelyje?  g.gif

Todėl aš pildama miltukus, o ne tabletes, kartais papilu ir šalia į tą skyrelį, tipo tingiu tiksliai taikyti  unsure.gif

Betgi skalavimo skystis turi naudotis visai kitu metu, kai jau viskas išplauta ir tabletė ar miltukai turi būti seniausiai sunaudoti?  g.gif Kažkaip man čia nesueina galai visiškai  schmoll.gif
*

o kokia pas tave indaplove?koks modelis?gal ui galimybe nufotkinti ta skyreli g.gif kazkaip tikrai idomiai pas tave, pas mane tai skalavimo skystis pilasi i tokia skylute ir ji yra su skaiciukais, pasuki rankenele ir nusireguliuoja skystis, beto ta skysti reik pilti kas kokius 15 plovimu
Vaizele
Aš vėl su indaplovės problemomis ax.gif

Padarėm viską, ką tik sugebėjom išmąstyti: išvalėm filtrus, pripylėm druskos, nuolatos naudojam ir baliklį, ir miltelius indaplovei, ir perplovėm su Calgonit indaplovėms šveisti, bet vistiek, indai išsiplauna kaip ir gerai, tačiau lieka apsinešę tokiomis kaip kalkėmis, tik baltomis. Kame čia reikalas? g.gif
doovka
pas mus irgi kartais gryba pjauna, nepasiima tabletes arba neistirpsta table, kartais visai puikiai viska issplauna kartais ne, nesuprasi jos...viskas isvalyta atrodo, tik kur to kazkokio iseinamos zarnos patikrint ar ji auksciau cia kazkas raset nes pas mus imontuota tai nelabai ka pamatysi...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.